Οι έφηβοι του Διαγόρα έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν εύκολα το Ροδίων Άθλησις με 71-42 και τώρα θα περιμένουν τον Κολοσσό στο ντέρμπι που θα κρίνει τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σεραφείμ Θεοδοσίου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο β’ ημίχρονο και πήρε εύκολα τη νίκη στο «Ροδίων Παιδεία» Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Γκίνο, που πέτυχε 27 πόντους, ο «γηραιός» βελτιώθηκε αισθητά σε όλα τα επίπεδα και πλέον θα περιμένει τους «θαλασσί» στο ντέρμπι της χρονιάς. Οι γηπεδούχους με τους Σταυρόπουλο και Ράμμο δυσκόλεψαν κάπως στο α’ ημίχρονο τον Διαγόρα, ο οποίος όταν συγκεντρώθηκε ξέφυγε στο σκορ και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημο ντεμπούτο έκαναν με το Ροδίων Άθλησις, οι Σωτηρόπουλος και Σταυρόπουλος, που αγωνίζονταν στον Κολοσσό.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 10-17, 26-36(ημ.), 35-55, 42-71
Διαιτητές: Καζουλλάκης- Αρνάς
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Σκορδάλης): Ευθυμίου Α. 2, Μπότσαρης 1, Χατζημανώλης, Αγγελινιός 1, Δημητράκης, Ράμμος 14(2), Χατζηαντωνίου 6, Σωτηρόπουλος, Σταυρόπουλος 18(1), Ευθυμίου Μ., Βορεινάκης, Παπαδιού.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θεοδοσίου): Λυκοπάντης 1, Βογιατζής, Τσόκα 2, Πεταυράκης 9, Νένος, Γκίνος 27(1), Βεργωτής 8(1), Παροικάκης 12, Εμίρογλου 4, Ζόγλου 2, Μιρόσαβιτς 6.




































