Η Ακαδημία ζητάει συγγνώμη
Η Ακαδημία Καλύμνου με ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής: ''Με αφορμή τον σημερινό μηδενισμό της ομάδος στον αγώνα ΑΚΑΔΗΜΙΑ- ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ και την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 20-0 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ενημερώνει τα εξής:
α. Η ομάδα είχε μεριμνήσει να βρίσκεται στο γήπεδο ιατρός του Βουβάλειου Νοσοκομείου Καλύμνου. Λίγο πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνας ο ιατρός ειδοποίησε ότι θα καθυστερήσει λόγω έκτακτου επείγοντος περιστατικού.
Β. Προκειμένου να τελεσθεί ο αγώνας και να μην υποστεί η ομάδα τις κυρώσεις έγιναν προσπάθειες από το ΔΣ να παρευρεθεί άλλος ιατρός στον αγώνα. Όμως δεν κατέστη δυνατόν να είναι έγκαιρη η παρουσία του στο γήπεδο με τα γνωστά αποτελέσματα (μηδενισμός της ομάδος και κατακύρωση του αγώνα με σκορ 20-0 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας)
Μετά τα παραπάνω η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ζητά συγνώμη από τους αθλητές της, τους γονείς των παιδιών και όλο το φίλαθλο κοινό της Καλύμνου που παρευρέθη στο γήπεδο για την ταλαιπωρία που υπέστη και ευελπιστεί ότι αυτή ή άτυχη στιγμή δεν θα επαναληφθεί ξανά στο μέλλον.




































