Νίκη με νταμπλ-σκορ ο Ιβίσκος!
Νίκη και μάλιστα με νταμπλ-σκορ (54-27) πέτυχε στην «τέντα» ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, στην πρεμιέρα του γυναικείου πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ανάληψης ήταν εξαιρετική κυρίως στο β’ ημίχρονο και έχοντας σε μεγάλη μέρα τη Σότια Μπόνη αλλά και τις Ματίνα Κούβαλη και Γεωργία Ορφανού, κέρδισε άνετα και δείχνει ότι είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο Ρόδου. Ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος ήταν πιεστικός με το «καλημέρα» στην «τέντα» και δυσκόλεψε πολύ την οργάνωση των γηπεδούχων, οι οποίες μάλιστα γύρισαν γρήγορα την άμυνα τους σε ζώνη. Το καλό ξεκίνημα για τον Ιβίσκο δεν είχε συνέχεια, αφού ο Γ.Σ. Διαγόρας βελτίωσε την άμυνα του στο β’ δεκάλεπτο και μείωσε σε 15-19. Τα πάντα κρίθηκαν στο γ’ δεκάλεπτο… Μπόνη και Κούβαλη έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο παρκέ, ο Διαγόρας πέτυχε μόλις ένα δίποντο με την Νταουσαντζή και το σκορ έγινε 17-35. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε τυπική διαδικασία, με την ομάδα του Δημήτρη Σαρίκα να φτάνει άνετα στην επικράτηση με νταμπλ-σκορ.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 6-13, 15-19(ημ.), 17-35, 27-54
Διαιτητές: Νικηφορίδης- Μητσού
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κωνσταντινίδης): Ρένεση, Ντόζιτς, Κανέλλη 2, Παναγιωτοπούλου, Διακομανώλη, Μπουγιούρη 2, Νταουσαντζή 5, Γιαρίμαγα 6, Ηρακλείδη 3, Καλλέργη 6, Δασκαλάκη, Σκορδάλη 3(1).
Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ (Σαρίκας): Ελευθεριάδου, Ορφανού 11, Παπαντωνίου 2, Κούλλαρου, Πετράκη Α. 4, Πετράκη Μ., Ξουρή, Κούβαλη 13(2), Δέτση, Μπόνη 24(2).
Ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος αφιερώνει τη σημερινή νίκη επί του Διαγόρα στον αείμνηστο πατέρα της Γκιουλέρ Χασάν, Μεχμέτ Νετζιάτ, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας. Οι αθλήτριες, το προπονητικό team και όλη η οικογένεια του Ιβίσκου συμπαραστέκονται στην συναθλήτρια μας Γκιουλέρ, στις δύσκολες αυτές στιγμές και αφιερώνει τη νίκη στη μνήμη του πατέρα της.




































