Το πήρε και η Α.Ε. Σαντορίνης!
Η Α.Ε. Δικαίου και η Α.Ε. Σαντορίνης είναι οι πρώτες ομάδες που έγιναν γνωστές απ’ αυτές που θα πάρουν μέρος στα μπαράζ ανόδου, που θα διεξαχθούν από 22 έως 26 Ιουνίου στην Αθήνα για μία θέση στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Τι γίνεται όμως με τους αντιπάλους της; Η Α.Ε. Σαντορίνης κέρδισε στον τελικό τον Α.Ο. Μυκόνου (73-39), έχοντας αθλητή τον… 48χρονο Βαγγέλη Βουρτζούμη και προπονητή τον Χρήστο Κωνσταντινίδη. Η ομάδα της Σαντορίνης το έχει πάρει πολύ ζεστά, ενώ πριν από λίγο καιρό προπόνηση έκανε στο σωματείο ο… Γιάννης Ιωαννίδης. Από κει και πέρα στην Τ.Ε. Χίου, στους τελικούς αγωνίζονται ο Β.Α.Ο.Λ. και ο Όμηρος, ενώ στην Τ.Ε. Σάμου φαβορί είναι η Αναγέννηση Σάμου και στην Τ.Ε. Λέσβου ο Παπάδος Γέρας.
Α.Ε. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ- Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 73-39
Δεκάλεπτα: 20-9, 39-19(ημ.), 59-30, 73-39
Α.Ε. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Κωνσταντινίδης ): Σιέχου, Μπαλιάκας, Σταύρου 4, Κατικαρίδης, Μιχαλέλης 4, Βίλας 16(1), Μηλιάρας 3, Βουρτζούμης 14, Παντζιαρίδης, Παπαδόπουλος 23(1), Πετράκης 7, Παπασταματίου 2,
Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Σκόρδρος): Μπομπάι 3(1), Μπάλλας 2, Σώχος, Κουτσούκος 3(1), Σαχάς Γ. 5, Σαμάνογλου, Κουσαθανάς, Σαχάς 15, Κέφης, Βασίλιεβ, 7, Κονταρίνης, Κολιούλης 4
Μοναδική στιγμή του τελικού η επίσκεψη στο ημίχρονο του Γιάννη Ιωαννίδη στον αγωνιστικό χώρο, όπου συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ βραβεύτηκε, τόσο από την ΑΕ Σαντορίνης και τον πρόεδρο της κ. Βλαβιανό, όσο και από τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Τζούρο.



































