Με φόρα στο F-4 κορασίδων ο Ηρακλής 2000!
Με φόρα… πηγαίνουν στο φάιναλ-φορ οι κορασίδες του Ηρακλή 2000, οι οποίες κέρδισαν με 42-34, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, τον τοπικό και μαχητικό Έσπερο. Η ομάδα της Καρδάμαινας μετά την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα νεανίδων, προκρίνεται ως δεύτερη στην τελική φάση (πρώτη θα είναι η Ακαδημία Καλύμνου) και θα παίξει στον ημιτελικό (ξανά) με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Τα κορίτσια του Κώστα Σαντή έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι για την κανονική περίοδο και θα τερματίσουν δεύτερα, ότι και να συμβεί στην τελευταία αναμέτρηση της regular season (Ξάνθος Πάτμου- Ακαδημία Καλύμνου).
Ο Ηρακλής 2000 είχε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ, με τα κορίτσια του Εσπέρου να είναι πάντως μαχητικά. Οι φιλοξενούμενες ξέφυγαν με διψήφιο αριθμό στο β’ δεκάλεπτο (13-23 το ημίχρονο) και είχαν μία σταθερή υπέρ τους διαφορά, παίρνοντας τη νίκη και κλείνοντας τη σεζόν με ρεκόρ 6-2. Οι κορασίδες του Εσπέρου τερμάτισαν στην 4η θέση με ρεκόρ 2-6 και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για φέτος. Από τις νικήτριες πρώτες σκόρερ ήταν οι Χρυσοπούλου Σ. και Μυρτάι και από τις ηττημένες οι Χατζηνικολάου και Γαλαθρή.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 7-10, 13-23(ημ.), 25-32, 34-42
Διαιτητής: Πατμίου
ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ (Χοχλαστός): Καματερού 9(1), Δράκου, Γαλαθρή 11, Χατζηνικολάου 13(1), Νικόλτση, Οικονόμου 1, Τράκα.
ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (Σαντής): Χρυσοπούλου Σ. 14(1), Διακαντώνη Χ. 2, Σκιούτη 6, Ντόστι, Μυρτάι 12(1), Διακαντώνη Κ. 2, Σαντή, Παναγιώτου 3(1), Δρόσου 1, Φουρτούνη Ι., Φουρτούνη Α. 2.




































