www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Από την Αυστρία με... αγάπη!
10:11 | Παρ 19 Ιαν, 2018
Εκτύπωση θέματος 1214 αναγνώσεις

Από την Αυστρία με... αγάπη!

Ο Δημήτρης Σαρίκας ανοίγει την καρδιά του από την Αυστρία στο 12sports και μιλάει για την Wels, τη ζωή του, την καθημερινότητα του εκεί και το μπάσκετ στην Budesliga!

Το δικό του όνειρο ζει στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην ομάδα Wels ο Δημήτρης Σαρίκας… Ο νεαρός Ροδίτης προπονητής τα πηγαίνει περίφημα ως assistant coach στην ομάδα, η οποία παρουσιάζει μία εξαιρετική εικόνα, μετά το μέτριο ξεκίνημα. Ο Σαρίκας μίλησε στο 12sports από την Αυστρία όπου βρίσκεται και μιλάει για τη ζωή του εκεί και την ομάδα του.
-Ποιός είναι ο στόχος της Wels τη φετινή χρονιά;
«Γνωρίζοντας ότι η ομάδα ουσιαστικά φτιάχτηκε από την αρχή, ο στόχος μας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από το να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς βρισκόμαστε τη φετινή χρονιά σε μια μεταβατική περίοδο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γράφουμε την ιστορία του συλλόγου. Ωστόσο θεωρώ ότι έχουμε αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο και κάθε αγώνας για μάς έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Γι’ αυτό και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνουμε πάντα το 100%. Παίζουμε όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ και η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη. Παράλληλα ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια μας».
-Ποιά είναι η φιλοσοφία της ομάδας και τα χαρακτηριστικά της;
«Η φιλοσοφία μας δεν διαφέρει πολύ από το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ που παίζεται παντού, δεν υπάρχουν μυστικά, είμαστε μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί να τρέχει στο transition απλά έχουμε κάποιους κανόνες κι αρχές πάνω σε αυτό και κάθε παίκτης έχει το ρόλο του μέσα στο παιχνίδι. Στην άμυνα είμαστε επιθετικοί και πάντα προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο. Έχουμε καθιερώσει το τρίποντο στον αιφνιδιασμό, το γρήγορο pick n roll, την πρώτη πάσα στο low post και σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε π;aνω στiς αρχές μας γιατί όταν παίζεις ;eνα τέτοιο στυλ παιχνιδιού οι ισορροπίες του άναρχου παιχνιδιού και του γρήγορου και στοχευμένου είναι πολύ λεπτές. Στηριζόμαστε στο σύνολο κι όχι σ’ έναν παίκτη που μπορεί να θεωρηθεί ηγέτης μας. Ηγέτη με την έννοια του σκόρερ δεν έχουμε. Αυτό μας κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους γιατί είναι πιο δύσκολο να προετοιμαστείς για μια ομάδα παρά για 1 ή 2 παίκτες. Όσο για τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας βγάζουμε πολύ πάθος κι ενέργεια μέσα στο γήπεδο, έχουμε ένα νεανικό σύνολο με ενθουσιασμό που παίζει με πολύ ψυχή και πάθος, τα παιδιά έχουν το κίνητρο της διάκρισης και της καθιέρωσης για αυτό και σε κάθε προπόνηση δουλεύουν με ζήλο».
-Ποιες διαφορές έχεις διακρίνει μέχρι τώρα, ανάμεσα στο ελληνικό και το αυστριακό μπάσκετ;
«Το αυστριακό μπάσκετ έχει μεγάλη επιρροή από τη Γερμανία και τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Έτσι η πειθαρχεία, η οργάνωση και η συνέπεια είναι τα στοιχεία που έχουν αφομοιώσει από τους Γερμανούς και διαφέρουν πολύ σε σχέση με αυτά της Ελλάδας. Όμως όσες διαφορές κι αν έχουμε άλλες τόσες ομοιότητες έχουμε με τη Γιουγκοσλαβία, ειδικά σε θέματα τακτικής. Η… Yugo φιλοσοφία επικρατεί και έχει ασκήσει τη δική της επιρροή, όπως έκανε και στην Ελλάδα, ειδικά τη δεκαετία του ‘90».
-Ως λαός ο φίλαθλος κόσμος στην Αυστρία αγαπάει το μπάσκετ;
«Ναι οι Αυστριακοί αγαπούν πολύ το μπάσκετ, γενικά είναι άνθρωποι ευγενείς και τυπικοί. Δουλεύουν σκληρά ώστε το άθλημα που αγαπούν και υπηρετούν να έχει συνεχή εξέλιξη και ανοδική πορεία. Βλέπεις πόσο πολύ το αγαπούν και κοπιάζουν γι’ αυτό μέσα από την οργάνωση που έχουν. Στο Wels η διοίκηση ξοδεύει καθημερινά πολλές ώρες για να προβλέψει τυχόν προβλήματα, είναι δίπλα μας σε ότι κι αν θελήσουμε και μας παρέχουν όλες τις ανέσεις. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και έχουμε πολλούς φίλαθλους που μας ακολουθούν πιστά και στα εκτός έδρας παιχνίδια με σημαίες και τύμπανα. Το γήπεδο μας έχει όλα όσα χρειάζεται να έχει μια καθώς πρέπει ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει σύγχρονο γυμναστήριο, έχει βοηθητικό γήπεδο, έχει αίθουσα ψυχαγωγίας  για τους παίκτες (Flyers home) με δικό τους σαλόνι, γιγαντοοθόνη για αγώνες και play station, έχει χώρους και αίθουσες για τα meeting, τα scouting, έχει Fun club, Flyers store, ειδικούς χώρους για τους VIP  απ’ όπου μπορούν να δουν το παιχνίδι μας μέσα από το εστιατόριο ή το Cafe-Bar. Η ομάδα έχει ρεφλεξιολόγο, μασέρ, φυσιοθεραπευτή, ψυχολόγο, διατροφολόγο, φροντιστή. Όταν βλέπεις όλα αυτά καταλαβαίνεις την τρέλα τους με το μπάσκετ».
-Θα ήθελες να εργαστείς για χρόνια στην Αυστρία;
«Η ομάδα Raiffeisen Wels Flyers είναι μια ομάδα που σου παρέχει την δυνατότητα να εργάζεσαι σε συνθήκες ελληνικής Α1, ίσως και πολύ καλύτερα από θέμα οργάνωσης, διοίκησης και εγκαταστάσεων. Πραγματικά δε βρίσκω το λόγο γιατί κάποιος προπονητής να μην θέλει να δουλέψει κάτω από τέτοιες συνθήκες, πόσο μάλλον σε μια τόσο όμορφη χώρα όπως η Αυστρία, έτσι κι εγώ δε βλέπω το λόγο να φύγω από τον τόπο αυτό».
-Πώς ειναι η σχέση σου με τον Coach Waser;
«Η σχέση μας είναι άριστη, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και εμπιστοσύνη μεταξύ μας, κάνει ο καθένας μας τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί.. Έχουμε αναλάβει ένα δύσκολο project, είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό τον στόχο και δίνουμε καθημερινά τα πάντα για να το καταφέρουμε. Περνάμε πολλές ώρες μαζί, έχουμε την ίδια αντίληψη και φιλοσοφία για το πώς πρέπει να παίζεται το μπάσκετ, αυτό μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η επικοινωνία μεταξύ μας σίγουρα έχει παίξει το ρόλο της μέσα στην ομάδα. Τον σέβομαι και με σέβεται. Το WBC όπως λεγόμασταν μέχρι και πέρσι είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία καθώς το καλοκαίρι που ήρθα είχε σηκώσει το super cup ενώ πριν λίγα χρόνια είχε πάρει και το πρωτάθλημα, ενώ ακόμα πιο παλιά αγωνιζόταν  στο Eurochallenge, στο Eurocup και στο Korac, δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Eίναι μια ομάδα με ιστορία και παράδοση στο αυστριακό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τώρα η ομάδα γύρισε σελίδα άλλαξε τα πάντα όνομα, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και στο πρόσωπο του Coach Waser βρήκαν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει να γράψουν αυτή την καινούρια ιστορία. Εγώ απλά χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της νέας ιστορίας για το Raiffeisen Wels Flyers και απολαμβάνω αυτό το όμορφο ταξίδι».
-Πώς είναι το επίπεδο στην αυστριακή Bundesliga;
«Το επίπεδο στη Bundesliga είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Θα έλεγα πως είναι ένα πρωτάθλημα  πολλών ιδιαιτεροτήτων και ταχυτήτων, έχει 36 αγωνιστικές και πολλές φορές παίζουμε σε ρυθμούς Ευρωλίγκας με διπλούς αγώνες κάθε εβδομάδα, συν το κύπελλο, σύν τα playoff απ’ όπου όλα θα κριθούν εκεί. Το πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς όλοι μπορούν να νικήσουν όλους πλην του Graz που φαίνεται να έχει μείνει αρκετά πίσω. 
-Από την πορεία της ομάδας είστε ευχαριστημένοι;
 «Είχαμε το σθένος να αντιδράσουμε σωστά μετά από το κακό ξεκίνημα που κάναμε. Σ’ αυτό το επίπεδο οφείλεις να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό συγκέντρωσης, αλλιώς θα πληρώσεις το τίμημα. Δεν είναι δικαιολογία το νεαρό της ηλικίας μας. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη παράταση και άλλα τόσα στη λεπτομέρεια. Δεν πειράζει όμως, από παιχνίδι σε παιχνίδι ωριμάζουμε ως ομάδα. Όπως είπα και πριν είμαστε μια νεανική ομάδα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρισκόμαστε στην 4η θέση στη Bundesliga. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για εμάς εναντίον της Klostenuberg Dukes, αφού ισοβαθμούμε και με αυτό το παιχνίδι κλείνει ο δεύτερος γύρος. Είναι όμως παιχνίδι που θα κρίνει τον αντίπαλο μας για το κύπελλο, αφού από φέτος το πρωτάθλημα επηρεάζει το θεσμό αυτό. Είμαστε στους «8» του κυπέλλου και με νίκη μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε στο φάιναλ-φορ. Είμαστε μέσα σε όλες της διοργανώσεις και πάντα διεκδικούμε το ποσοστό νίκης που μας δικαιούται. Ο δρόμος είναι μακρύς, αυτό που κάνουμε είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε μπροστά, βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά και κάνοντας ταμείο στο τέλος».
-Πως είναι μια καθημερινή μέρα για σένα;
«Μπάσκετ...μπάσκετ...και πολλή δουλειά. Πραγματικά κάθε μέρα είναι και διαφορετική όσο περίεργο κι αν φαίνεται, δεν υπάρχει ρουτίνα, δουλεύουμε 10-12 ώρες καθημερινά. Ο κοινός κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πόση δουλειά έχουμε να κάνουμε, δεν είναι μόνο η πρωινή ή η απογευματινή προπόνηση, τα βάρη ή η ατομική προπόνηση, το scouting ή το video session. Όλα αυτά για να γίνουν θέλουν χρόνο και πολλές ώρες δουλειάς πίσω από κλειστές πόρτες αλλά όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις με τι καρδιά σου τότε όλα γίνονται».

 

 

Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Ο Σκλήβας στο...Power of Love!

Ο Σκλήβας στο...Power of Love!

Πριν από 5 ώρες 13:42 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο Ροδίτης αθλητής Αντώνης Σκλήβας εμφανίστηκε χθες στη δημοφιλή εκπομπή του ΣΚΑΙ Power of Love… O 24χρονος αθλητής εμφανίστηκε χθες στους… τηλεοπτικούς μας δέκτες, με την ιδιότητα του… πρώην φίλου...

 1014 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Και τελικά... τέλος ο Γκιμπς!

Και τελικά... τέλος ο Γκιμπς!

Πριν από 5 ώρες 13:19 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Στην αρχή... έφευγε, μετά έμεινε και τελικά... τέλος! Παρελθόν αποτελεί οριστικά από τον Κολοσσό ο Στέρλινγκ Γκιμπς, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Οι ''θαλασσί'' ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας...

 392 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Περαστικά Χρήστο!

Περαστικά Χρήστο!

Πριν από 9 ώρες 09:42 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο προπονητής της Καλλιθέας Χρήστος Μπίλιας υποβλήθηκε χθες σε αρθροπλαστική (αλλαγή επιγονατίδας) στην ''Ευρωκλινική'' της Αθήνας. Όλα πήγαν καλά, η επέμβαση πέτυχε απόλυτα και ο ίδιος βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης,...

 680 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Πάμε γερά'' head coach Στάθη!

''Πάμε γερά'' head coach Στάθη!

Πριν από 9 ώρες 09:07 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Για να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο, χρειάζεται ταλέντο, δουλειά, ταπεινότητα, ήθος και πάνω απ’ όλα γνώσεις… Ένα «πακέτο» που το έχει και με το παραπάνω ο Στάθης Νεραντζάκης, ο head...

 506 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Πρεμιέρα εκτός με Άτλαντα!

Πρεμιέρα εκτός με Άτλαντα!

Πριν από 10 ώρες 08:05 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Εκτός έδρας με τον νταμπλούχο Άτλαντα Αθηνών θα παίξει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.  Τίποτα δεν θυμίζει το περσινό πρωτάθλημα, τίποτα δεν θυμίζει την...

 196 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τώρα και... διαιτητές!

Τώρα και... διαιτητές!

Πριν από 10 ώρες 08:02 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο προπονητής της Ε.Α. Καλύμνου Στέλιος Κωνσταντινίδης και ο Νικόλας Κουλουριώτης που ανήκει στην οικογένεια της Ακαδημίας Καλύμνου, αποφάσισαν έστω και για λίγο να αλλάξουν ιδιότητα και να πάρουν τις...

 310 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Πριν από 1 ημέρα 09:48 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων για το σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου. Συνολικά θα διεξαχθούν 16 αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα γυναικών, εφήβων, νεανίδων, κορασίδων, παμπαίδων και...

 1902 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Μεγάλες νίκες για Underdogs- Buzzer Beaters!

Μεγάλες νίκες για Underdogs- Buzzer Beaters!

Πριν από 1 ημέρα 08:28 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το 4ο χειμερινό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου: «Με την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου συνεχίστηκε το «4ο εργασιακό πρωτάθλημα...

 480 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
   M.V.P. ο Μιλουτίνοφ

M.V.P. ο Μιλουτίνοφ

Πριν από 1 ημέρα 08:15 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής στη Basket League. Ο κορυφαίος σέντερ του ελληνικού πρωταθλήματος, πέτυχε 21 πόντους (με 9/13 δίποντα και 3/7 βολές), πήρε 17 ριμπάουντ,...

 46 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Κληρώνει'' για το αμαξίδιο!

''Κληρώνει'' για το αμαξίδιο!

Πριν από 1 ημέρα 08:06 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Είναι νωπές ακόμα οι αναμνήσεις από το φάιναλ φορ του 20ου Κυπέλλου Ελλάδας, που έγινε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, όμως κανείς δεν μένει στο… χθες, αφού η ζωή -και...

 131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Το ''πανόραμα'' της Basket League

Το ''πανόραμα'' της Basket League

Πριν από 2 ημέρες 17:41 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Με τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λήμνο κόντρα στον τοπικό Ήφαιστο, «έπεσε» σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στη Basket League. Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην παράταση μέσα στο Χολαργό, ενώ η...

 1104 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το ''ευχαριστώ'' της Ε.Α. Καλύμνου

Το ''ευχαριστώ'' της Ε.Α. Καλύμνου

Πριν από 2 ημέρες 14:36 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας καλαθοσφαίρισης Ε.Α.ΚΑ. είναι στην ευχάριστη θέση να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους σε δύο σημαντικούς ανθρώπους που στις δύσκολες στιγμές απλόχερα και γενναιόδωρα τείνουν...

 608 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Πατρινοί διαιτητές στην Κω

  Πατρινοί διαιτητές στην Κω
Πριν από 1 ώρα
17:16 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο Ανδρέας Βαρδάλος, ο Κώστας Δημόπουλος και ο Ηλίας Καρπάνος από το σύνδεσμο Αχαΐας- Ηλείας, θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι του Σαββάτου (15:00) ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και τον Αμύντα. Με...

 43 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι ''σφυρίχτρες'' της Basket League

  Οι ''σφυρίχτρες'' της Basket League
Πριν από 2 ώρες
16:17 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο διεθνής Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), ο Θεσσαλονικιός Κώστας Πουρσανίδης και ο Κρητικός Γιάννης Μαλαμάς θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι του Σαββάτου (15:30) ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Χολαργό, στο πλαίσιο...

 50 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ευχές Διαγόρα σε Μπίλια!

  Ευχές Διαγόρα σε Μπίλια!
Πριν από 6 ώρες
11:54 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Μπράβο στον Διαγόρα που ευχήθηκε περαστικά στον προπονητή της Καλλιθέας Χρήστο Μπίλια. Η ανακοίνωση του ''γηραιού''. ''Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας εύχεται καλή ανάρρωση στον προπονητή της Καλλιθέας κ. Χρήστο...

 117 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Επιτυχημένο διήμερο στην Κω

  Επιτυχημένο διήμερο στην Κω
Πριν από 9 ώρες
09:43 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το προπονητικό διήμερο για αγόρια και κορίτσια των ομάδων του βορείου συγκροτήματος. Συγκεκριμένα συμμετείχαν 31 αγόρια και 14 κορίτσια που γεννήθηκαν...

 108 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Συνεχίζει με Νεραντζάκη!

  Συνεχίζει με Νεραντζάκη!
Πριν από 10 ώρες
08:14 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Με προπονητή τον Στάθη Νεραντζάκη θα πορευθεί ο Κολοσσός πιθανότατα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει τις απαραίτητες εμπειρίες, έχοντας θητεύσει δίπλα...

 606 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η Ε.Α.ΚΑ. κόβει την πίτα της!

  Η Ε.Α.ΚΑ. κόβει την πίτα της!
Πριν από 10 ώρες
08:03 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Η Ε.Α. Καλύμνου την προσεχή Κυριακή στις 10:00 θα κόψει τη βασιλόπιτα της και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Ο πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλητές της...

 110 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

ΠΕΝΤΕ ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για Κολοσσό

  ΠΕΝΤΕ ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για Κολοσσό
Πριν από 10 ώρες
08:00 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Το 12sports σας προσφέρει ΠΕΝΤΕ ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για τον ''τελικό'' του Σαββάτου (15:30) ανάμεσα στον Κολοσσό και το Χολαργό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League... Το...

 177 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Παίζει με Χολαργό ο Γκιμπς!

  Παίζει με Χολαργό ο Γκιμπς!
Πριν από 1 ημέρα
15:00 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Με τον Στέρλινγκ Γκιμπς στο ρόστερ του θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Χολαργό ο Κολοσσός. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Αμερικανός πλέι-μέικερ θα αγωνιστεί κανονικά...

 375 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο Κολοσσός τιμάει Λυκογιάννη!

  Ο Κολοσσός τιμάει Λυκογιάννη!
Πριν από 1 ημέρα
11:46 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός δεν ξεχνάει, ποτέ δεν το έκανε άλλωστε... Πριν το ξεκίνημα του αγώνα με το Χολαργό, οι ''θαλασσί'' θα τιμήσουν τον Άρη Λυκογιάννη για τη μεγάλη του προσφορά...

 224 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το πρόγραμμα στα μίνι

  Το πρόγραμμα στα μίνι
Πριν από 1 ημέρα
10:30 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το πρόγραμμα στο τουρνουά μίνι για το προσεχές σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου 2019. Συνολικά θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις στα γήπεδα της Ρόδου και της...

 183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Η επιστροφή του ''Λύκου''!

  Η επιστροφή του ''Λύκου''!
Πριν από 1 ημέρα
08:37 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Ο Άρης Λυκογιάννης επιστρέφει το Σάββατο στη Ρόδο, αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Κολοσσού. Ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές των ''θαλασσί'' στη Basket League, θα τεθεί αντιμέτωπος με την...

 240 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Νεραντζάκης ή Παππάς;

  Νεραντζάκης ή Παππάς;
Πριν από 1 ημέρα
08:08 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Πολύ πιθανό μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο, ο Κολοσσός να πορευθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς με προπονητή τον Στάθη Νεραντζάκη. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει τις...

 525 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Οι κορυφαίοι στην Α2 Κατηγορία

  Οι κορυφαίοι στην Α2 Κατηγορία
Πριν από 1 ημέρα
08:06 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Ο Κώστας Χαρίσης είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος μπλοκέρ της Α2 Κατηγορίας, αφού έχει 14 κοψίματα και είναι ο μοναδικός παίκτης του Ιπποκράτη, στην πεντάδα των στατιστικών κατηγοριών της.Μετά την...

 191 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Τέλος ο Φλεβαράκης από Κολοσσό!

  Τέλος ο Φλεβαράκης από Κολοσσό!
Πριν από 2 ημέρες
17:09 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Παρελθόν αποτελεί από τον Κολοσσό και ο Κώστας Φλεβαράκης, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αλλά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη η Κ.Α.Ε. Μετά το Νίκο Βετούλα, δεν θα συνεχίσει...

 819 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Στις 11:00 Ιπποκράτης- Εθνικός

  Στις 11:00 Ιπποκράτης- Εθνικός
Πριν από 2 ημέρες
15:09 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Στις 11:00 θα ξεκινήσει, στις 2 Φεβρουαρίου, η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Α2 Κατηγορίας ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και τον Εθνικό Πειραιά. Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.: ''Για συγκοινωνιακούς λόγους...

 158 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος

Επέμβαση στο γόνατο ο Μπίλιας

  Επέμβαση στο γόνατο ο Μπίλιας
Πριν από 2 ημέρες
11:57 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Σε επέμβαση στο γόνατο (αρθροπλαστική) θα υποβληθεί αύριο στην ''Ευρωκλινική'' ο προπονητής της Καλλιθέας Χρήστος Μπίλιας. Ο ίδιος εδώ και καιρό αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του και η...

 253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Στη Λήμνο ''πέφτει'' η αυλαία!

  Στη Λήμνο ''πέφτει'' η αυλαία!
Πριν από 2 ημέρες
08:06 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Με τη ψυχή στο στόμα ο Ολυμπιακός κέρδισε στην παράταση στο Χολαργό την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη με 73-68 (κ.α. 61-61), ενώ η Α.Ε.Κ. έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στο Περιστέρι,...

 60 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια!

  Οι αριθμοί λένε την αλήθεια!
Πριν από 2 ημέρες
08:00 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Χρήσιμα στατιστικά στοιχεία μπορεί να βγάλει κάποιος από τους αριθμούς του αγώνα Προμηθέας Πάτρας- Κολοσσός. Η έλλειψη αθλητικότητας των «θαλασσί» φανερώνεται και από το γεγονός ότι έμεινε και πάλι χωρίς...

 77 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 3 ημέρες
21:52 | Κυρ 20 Ιαν, 2019

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των ομάδων της Δωδεκανήσου… Μ’ ένα απλό refresh, μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα και στη συνέχεια με αναλυτικά ρεπορτάζ...

 586 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στο ρελαντί η Α.Ε. Δικαίου!

  Στο ρελαντί η Α.Ε. Δικαίου!
Πριν από 3 ημέρες
21:45 | Κυρ 20 Ιαν, 2019

Σε ρυθμούς ρελαντί η Α.Ε. Δικαίου κέρδισε το Φοίβο Κω με 64-36 και συνεχίζει το «κυνήγι» του Ηρακλή 2000. Αντίθετα, η ομάδα του Μιχάλη Πλατέλλα μετά τη νίκη της Ε.Α.ΚΑ....

 263 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Το Σάββατο η κοπή πίτας του Ιππότη

  Το Σάββατο η κοπή πίτας του Ιππότη
12:57 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου ''Ιππότης'' σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του ομίλου στην οδό Πίνδου 1 (τέμενος Ali Hilmi...

 33 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ. κόβει την πίτα του

  Ο Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ. κόβει την πίτα του
08:45 | Τετ 23 Ιαν, 2019

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘ Ρόδου), θα κόψει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου τη βασιλόπιτά του, στις 11:00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις εγκαταστάσεις...

 27 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Προκρίθηκε ο Μαυράκης

  Προκρίθηκε ο Μαυράκης
14:21 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Την περασμένη Κυριακή στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά ''Π. Καπαγέρωφ'', ο Κυριάκος Μαυράκης κολύμπησε 5.000 μ. στην Ημερίδα Μεγάλων Αποστάσεων και κάλυψε την απόσταση σε 1.03.96 ...

 308 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Σάρωσε'' ο Α.Σ. Φιλέρημος!

  ''Σάρωσε'' ο Α.Σ. Φιλέρημος!
09:07 | Τρι 22 Ιαν, 2019

Σαρωσε και φετος ο Α.Σ. Ιαλυσού ''Φιλέρημος'' στο  18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ που διεξήχθη στις 12-13 και 19-20 Ιανουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Στο πρωταθλημα...

 201 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Ρ.Ο.Α. κόβει την πίτα του

  Ο Ρ.Ο.Α. κόβει την πίτα του
08:55 | Δευ 21 Ιαν, 2019

Την προσεχή Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 11:30 θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.  Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί στο Tennis Club, στις...

 246 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στον Πειραιά ο Μαυράκης

  Στον Πειραιά ο Μαυράκης
10:05 | Σαβ 19 Ιαν, 2019

Με τον Κυριάκο Μαυράκη να συμμετέχει στα 5000 μ. στην Ημερίδα Πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ανοιχτής Θαλάσσης συμμετέχει  ο Υγρός Στίβου την Κυριακή στο Κολυμβητήριο...

 49 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πράξη δεύτερη στο Ζίου Ζίτσου!

  Πράξη δεύτερη στο Ζίου Ζίτσου!
09:14 | Σαβ 19 Ιαν, 2019

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου των «μικρών» που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με τους Ροδίτες αθλητές να κατακτούν 16...

 562 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα