www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Από την Αυστρία με... αγάπη!
10:11 | Παρ 19 Ιαν, 2018
Εκτύπωση θέματος 988 αναγνώσεις

Από την Αυστρία με... αγάπη!

Ο Δημήτρης Σαρίκας ανοίγει την καρδιά του από την Αυστρία στο 12sports και μιλάει για την Wels, τη ζωή του, την καθημερινότητα του εκεί και το μπάσκετ στην Budesliga!

Το δικό του όνειρο ζει στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην ομάδα Wels ο Δημήτρης Σαρίκας… Ο νεαρός Ροδίτης προπονητής τα πηγαίνει περίφημα ως assistant coach στην ομάδα, η οποία παρουσιάζει μία εξαιρετική εικόνα, μετά το μέτριο ξεκίνημα. Ο Σαρίκας μίλησε στο 12sports από την Αυστρία όπου βρίσκεται και μιλάει για τη ζωή του εκεί και την ομάδα του.
-Ποιός είναι ο στόχος της Wels τη φετινή χρονιά;
«Γνωρίζοντας ότι η ομάδα ουσιαστικά φτιάχτηκε από την αρχή, ο στόχος μας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από το να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς βρισκόμαστε τη φετινή χρονιά σε μια μεταβατική περίοδο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γράφουμε την ιστορία του συλλόγου. Ωστόσο θεωρώ ότι έχουμε αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο και κάθε αγώνας για μάς έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Γι’ αυτό και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνουμε πάντα το 100%. Παίζουμε όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ και η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη. Παράλληλα ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια μας».
-Ποιά είναι η φιλοσοφία της ομάδας και τα χαρακτηριστικά της;
«Η φιλοσοφία μας δεν διαφέρει πολύ από το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ που παίζεται παντού, δεν υπάρχουν μυστικά, είμαστε μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί να τρέχει στο transition απλά έχουμε κάποιους κανόνες κι αρχές πάνω σε αυτό και κάθε παίκτης έχει το ρόλο του μέσα στο παιχνίδι. Στην άμυνα είμαστε επιθετικοί και πάντα προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο. Έχουμε καθιερώσει το τρίποντο στον αιφνιδιασμό, το γρήγορο pick n roll, την πρώτη πάσα στο low post και σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε π;aνω στiς αρχές μας γιατί όταν παίζεις ;eνα τέτοιο στυλ παιχνιδιού οι ισορροπίες του άναρχου παιχνιδιού και του γρήγορου και στοχευμένου είναι πολύ λεπτές. Στηριζόμαστε στο σύνολο κι όχι σ’ έναν παίκτη που μπορεί να θεωρηθεί ηγέτης μας. Ηγέτη με την έννοια του σκόρερ δεν έχουμε. Αυτό μας κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους γιατί είναι πιο δύσκολο να προετοιμαστείς για μια ομάδα παρά για 1 ή 2 παίκτες. Όσο για τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας βγάζουμε πολύ πάθος κι ενέργεια μέσα στο γήπεδο, έχουμε ένα νεανικό σύνολο με ενθουσιασμό που παίζει με πολύ ψυχή και πάθος, τα παιδιά έχουν το κίνητρο της διάκρισης και της καθιέρωσης για αυτό και σε κάθε προπόνηση δουλεύουν με ζήλο».
-Ποιες διαφορές έχεις διακρίνει μέχρι τώρα, ανάμεσα στο ελληνικό και το αυστριακό μπάσκετ;
«Το αυστριακό μπάσκετ έχει μεγάλη επιρροή από τη Γερμανία και τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Έτσι η πειθαρχεία, η οργάνωση και η συνέπεια είναι τα στοιχεία που έχουν αφομοιώσει από τους Γερμανούς και διαφέρουν πολύ σε σχέση με αυτά της Ελλάδας. Όμως όσες διαφορές κι αν έχουμε άλλες τόσες ομοιότητες έχουμε με τη Γιουγκοσλαβία, ειδικά σε θέματα τακτικής. Η… Yugo φιλοσοφία επικρατεί και έχει ασκήσει τη δική της επιρροή, όπως έκανε και στην Ελλάδα, ειδικά τη δεκαετία του ‘90».
-Ως λαός ο φίλαθλος κόσμος στην Αυστρία αγαπάει το μπάσκετ;
«Ναι οι Αυστριακοί αγαπούν πολύ το μπάσκετ, γενικά είναι άνθρωποι ευγενείς και τυπικοί. Δουλεύουν σκληρά ώστε το άθλημα που αγαπούν και υπηρετούν να έχει συνεχή εξέλιξη και ανοδική πορεία. Βλέπεις πόσο πολύ το αγαπούν και κοπιάζουν γι’ αυτό μέσα από την οργάνωση που έχουν. Στο Wels η διοίκηση ξοδεύει καθημερινά πολλές ώρες για να προβλέψει τυχόν προβλήματα, είναι δίπλα μας σε ότι κι αν θελήσουμε και μας παρέχουν όλες τις ανέσεις. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και έχουμε πολλούς φίλαθλους που μας ακολουθούν πιστά και στα εκτός έδρας παιχνίδια με σημαίες και τύμπανα. Το γήπεδο μας έχει όλα όσα χρειάζεται να έχει μια καθώς πρέπει ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει σύγχρονο γυμναστήριο, έχει βοηθητικό γήπεδο, έχει αίθουσα ψυχαγωγίας  για τους παίκτες (Flyers home) με δικό τους σαλόνι, γιγαντοοθόνη για αγώνες και play station, έχει χώρους και αίθουσες για τα meeting, τα scouting, έχει Fun club, Flyers store, ειδικούς χώρους για τους VIP  απ’ όπου μπορούν να δουν το παιχνίδι μας μέσα από το εστιατόριο ή το Cafe-Bar. Η ομάδα έχει ρεφλεξιολόγο, μασέρ, φυσιοθεραπευτή, ψυχολόγο, διατροφολόγο, φροντιστή. Όταν βλέπεις όλα αυτά καταλαβαίνεις την τρέλα τους με το μπάσκετ».
-Θα ήθελες να εργαστείς για χρόνια στην Αυστρία;
«Η ομάδα Raiffeisen Wels Flyers είναι μια ομάδα που σου παρέχει την δυνατότητα να εργάζεσαι σε συνθήκες ελληνικής Α1, ίσως και πολύ καλύτερα από θέμα οργάνωσης, διοίκησης και εγκαταστάσεων. Πραγματικά δε βρίσκω το λόγο γιατί κάποιος προπονητής να μην θέλει να δουλέψει κάτω από τέτοιες συνθήκες, πόσο μάλλον σε μια τόσο όμορφη χώρα όπως η Αυστρία, έτσι κι εγώ δε βλέπω το λόγο να φύγω από τον τόπο αυτό».
-Πώς ειναι η σχέση σου με τον Coach Waser;
«Η σχέση μας είναι άριστη, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και εμπιστοσύνη μεταξύ μας, κάνει ο καθένας μας τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί.. Έχουμε αναλάβει ένα δύσκολο project, είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό τον στόχο και δίνουμε καθημερινά τα πάντα για να το καταφέρουμε. Περνάμε πολλές ώρες μαζί, έχουμε την ίδια αντίληψη και φιλοσοφία για το πώς πρέπει να παίζεται το μπάσκετ, αυτό μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η επικοινωνία μεταξύ μας σίγουρα έχει παίξει το ρόλο της μέσα στην ομάδα. Τον σέβομαι και με σέβεται. Το WBC όπως λεγόμασταν μέχρι και πέρσι είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία καθώς το καλοκαίρι που ήρθα είχε σηκώσει το super cup ενώ πριν λίγα χρόνια είχε πάρει και το πρωτάθλημα, ενώ ακόμα πιο παλιά αγωνιζόταν  στο Eurochallenge, στο Eurocup και στο Korac, δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Eίναι μια ομάδα με ιστορία και παράδοση στο αυστριακό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τώρα η ομάδα γύρισε σελίδα άλλαξε τα πάντα όνομα, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και στο πρόσωπο του Coach Waser βρήκαν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει να γράψουν αυτή την καινούρια ιστορία. Εγώ απλά χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της νέας ιστορίας για το Raiffeisen Wels Flyers και απολαμβάνω αυτό το όμορφο ταξίδι».
-Πώς είναι το επίπεδο στην αυστριακή Bundesliga;
«Το επίπεδο στη Bundesliga είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Θα έλεγα πως είναι ένα πρωτάθλημα  πολλών ιδιαιτεροτήτων και ταχυτήτων, έχει 36 αγωνιστικές και πολλές φορές παίζουμε σε ρυθμούς Ευρωλίγκας με διπλούς αγώνες κάθε εβδομάδα, συν το κύπελλο, σύν τα playoff απ’ όπου όλα θα κριθούν εκεί. Το πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς όλοι μπορούν να νικήσουν όλους πλην του Graz που φαίνεται να έχει μείνει αρκετά πίσω. 
-Από την πορεία της ομάδας είστε ευχαριστημένοι;
 «Είχαμε το σθένος να αντιδράσουμε σωστά μετά από το κακό ξεκίνημα που κάναμε. Σ’ αυτό το επίπεδο οφείλεις να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό συγκέντρωσης, αλλιώς θα πληρώσεις το τίμημα. Δεν είναι δικαιολογία το νεαρό της ηλικίας μας. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη παράταση και άλλα τόσα στη λεπτομέρεια. Δεν πειράζει όμως, από παιχνίδι σε παιχνίδι ωριμάζουμε ως ομάδα. Όπως είπα και πριν είμαστε μια νεανική ομάδα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρισκόμαστε στην 4η θέση στη Bundesliga. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για εμάς εναντίον της Klostenuberg Dukes, αφού ισοβαθμούμε και με αυτό το παιχνίδι κλείνει ο δεύτερος γύρος. Είναι όμως παιχνίδι που θα κρίνει τον αντίπαλο μας για το κύπελλο, αφού από φέτος το πρωτάθλημα επηρεάζει το θεσμό αυτό. Είμαστε στους «8» του κυπέλλου και με νίκη μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε στο φάιναλ-φορ. Είμαστε μέσα σε όλες της διοργανώσεις και πάντα διεκδικούμε το ποσοστό νίκης που μας δικαιούται. Ο δρόμος είναι μακρύς, αυτό που κάνουμε είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε μπροστά, βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά και κάνοντας ταμείο στο τέλος».
-Πως είναι μια καθημερινή μέρα για σένα;
«Μπάσκετ...μπάσκετ...και πολλή δουλειά. Πραγματικά κάθε μέρα είναι και διαφορετική όσο περίεργο κι αν φαίνεται, δεν υπάρχει ρουτίνα, δουλεύουμε 10-12 ώρες καθημερινά. Ο κοινός κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πόση δουλειά έχουμε να κάνουμε, δεν είναι μόνο η πρωινή ή η απογευματινή προπόνηση, τα βάρη ή η ατομική προπόνηση, το scouting ή το video session. Όλα αυτά για να γίνουν θέλουν χρόνο και πολλές ώρες δουλειάς πίσω από κλειστές πόρτες αλλά όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις με τι καρδιά σου τότε όλα γίνονται».

 

 

Μπάσκετ | Τοπικό
  Στις 20:00 παίζουν στην Κάλυμνο

Στις 20:00 παίζουν στην Κάλυμνο

Πριν από 4 λεπτά 10:50 | Πεμ 22 Φεβ, 2018

Σήμερα στις 20:00 και όχι στις 18:00 θα διεξαχθεί το εφηβικό παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής (όμιλος νήσων) ανάμεσα στην Ε.Α. Καλύμνου και την Ακαδημία Καλύμνου. Η αναμέτρηση δεν παρουσιάζει βαθμολογικό...

 5 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ |
  Όλοι σήμερα στο ''Βενετόκλειο''

Όλοι σήμερα στο ''Βενετόκλειο''

Πριν από 2 ώρες 09:12 | Πεμ 22 Φεβ, 2018

Σήμερα το βράδυ (21:00) στο «Βενετόκλειο» δεν θα πέφτει καρφίτσα… Η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει τη μικτή ομάδα της 95 Α.Δ.Τ.Ε. σε φιλικό παιχνίδι που πρόκειται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.000...

 170 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική
  Στις 17/03 με Διαγόρα Δρυοπιδέων

Στις 17/03 με Διαγόρα Δρυοπιδέων

Πριν από 2 ώρες 09:11 | Πεμ 22 Φεβ, 2018

Το Σάββατο 17 Μαρτίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι Διαγόρας Δρυοπιδέων- Ιπποκράτης Κω για την 22η αγωνιστική του ομίλου νότου της Β’ Εθνικής. Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. «Σας ενημερώνουμε ότι, για...

 39 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Σφυρίζουν'' μαζί στη Νέα Ιωνία

''Σφυρίζουν'' μαζί στη Νέα Ιωνία

Πριν από 2 ώρες 08:44 | Πεμ 22 Φεβ, 2018

Στη Νέα Ιωνία θα βρίσκονται την προσεχή Κυριακή ο Άρης Φάκαρος (δεξιά στη φωτό) και ο Παναγιώτης Καρακωνσταντόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου. Οι δύο αξιολογημένοι ρέφερι ορίστηκαν στην αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής...

 44 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Συνεδρίασε ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε.

Συνεδρίασε ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε.

Πριν από 2 ώρες 08:39 | Πεμ 22 Φεβ, 2018

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος παρουσίασε τον απολογισμό του ΕΚΟ ALL STAR GAME 2018. Η ολομέλεια τον ενέκρινε ομόφωνα. Το 22ο ALL STAR GAME αναγνωρίσθηκε...

 24 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Πριν από 1 ημέρα 09:10 | Τετ 21 Φεβ, 2018

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων από 22 έως 25 Φεβρουαρίου 2018. Συνολικά θα διεξαχθούν 17 αναμετρήσεις, ενώ θα γίνει η πρεμιέρα στα πλέι-οφ της Α’ Κατηγορίας...

 1861 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Η 95 Α.Δ.Τ.Ε. για το φιλικό

Η 95 Α.Δ.Τ.Ε. για το φιλικό

Πριν από 1 ημέρα 08:16 | Τετ 21 Φεβ, 2018

Από την 95 Α.Δ.Τ.Ε. πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε ότι η Α.Ε. Καλλιθέα/ Ελπίς και η 95 Α.Δ.Τ.Ε. με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου/ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. διοργανώνουν φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης...

 482 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Με ''ρόπαλο'' στη δεύτερη θέση!

Με ''ρόπαλο'' στη δεύτερη θέση!

Πριν από 2 ημέρες 18:12 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Εύκολα στο β' ημίχρονο ο Ηρακλής 2000 κέρδισε την Ε.Α. Καλύμνου (79-52), στο παιχνίδι με το οποίο ''έπεσε'' η αυλαία της κανονικής περιόδου στον όμιλο νήσων της Α' Κατηγορίας. Η...

 745 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Καθαρά Δευτέρα στο... παρκέ!

Καθαρά Δευτέρα στο... παρκέ!

Πριν από 2 ημέρες 10:07 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά στις τάξεις της Καλλιθέας. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου συνέχισαν και χθες (Καθαρά Δευτέρα) κανονικά την προετοιμασία τους, με τον Χρήστο...

 948 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Το μυαλό στους... κυπελλούχους!

Το μυαλό στους... κυπελλούχους!

Πριν από 2 ημέρες 08:54 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Την Κυριακή επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις οι παίκτες του Κολοσσού, μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Άρης Λυκογιάννης να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν δριμύτεροι. Οι «θαλασσί» έκαναν...

 265 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Πέφτει'' η αυλαία!

''Πέφτει'' η αυλαία!

Πριν από 2 ημέρες 08:10 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή 2000 και την Ε.Α. Καλύμνου θα «πέσει» σήμερα η αυλαία της κανονικής περιόδου στον όμιλο νήσων της Α’ Κατηγορίας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις...

 262 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΕΦΗΒΟΙ: Ιπποκράτης- ΕΑΚΑ 61-59

ΕΦΗΒΟΙ: Ιπποκράτης- ΕΑΚΑ 61-59

Πριν από 4 ημέρες 20:08 | Κυρ 18 Φεβ, 2018

Με τη ψυχή στο στόμα έκανε το 10 στα 10 ο Ιπποκράτης Κω και διατήρησε το αήττητο του στον όμιλο νήσων του εφηβικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πέτρου Αργυρίου κέρδισε...

 2119 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Το Σάββατο (17:00) στο Ο.Α.Κ.Α.!

  Το Σάββατο (17:00) στο Ο.Α.Κ.Α.!
Πριν από 2 ώρες
09:07 | Πεμ 22 Φεβ, 2018

Το μεθεπόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 17:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Α.Ε.Κ. και τον Κολοσσό, για το πρωτάθλημα της Basket League. Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε....

 39 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Λιότσιος και Τσιμπούρης στην Κω!

  Λιότσιος και Τσιμπούρης στην Κω!
Πριν από 2 ώρες
08:48 | Πεμ 22 Φεβ, 2018

Ο Άγγελος Λιότσιος (Α1 Εθνικής) του συνδέσμου Β.Δ. Ελλάδας και ο Γιάννης Τσιμπούρης (Γ’ Εθνικής) από την Κ.Ν. Πελοπόννησο θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι της Κυριακής (17:00) ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω...

 40 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Γυναικών

Ο Ασλανίδης ''σφυρίζει'' στην Κω!

  Ο Ασλανίδης ''σφυρίζει'' στην Κω!
Πριν από 2 ώρες
08:38 | Πεμ 22 Φεβ, 2018

Ο Λεριός στην καταγωγή και πρώην αθλητής του τοπικού Πανιωνίου Ηλίας Ασλανίδης, που σπουδάζει στην Πάτρα και ανήκει πλέον στο δυναμικό του συνδέσμου Αχαΐας- Ηλείας θα «σφυρίξει» το παιχνίδι της...

 43 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Β' Εθνική

Κάλεσμα του Ιπποκράτη

  Κάλεσμα του Ιπποκράτη
Πριν από 21 ώρες
13:30 | Τετ 21 Φεβ, 2018

Ανακοίνωση- κάλεσμα στον κόσμο εξέδωσε ο Ιπποκράτης Κω για το παιχνίδι της Κυριακής (17:00) με τη Δάφνη Δαφνίου. Αναλυτικά: ''Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο της...

 385 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το πρόγραμμα στα μίνι

  Το πρόγραμμα στα μίνι
Πριν από 1 ημέρα
09:24 | Τετ 21 Φεβ, 2018

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το πρόγραμμα στο τουρνουά μίνι, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις (το σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου) στη Ρόδο. Δύο αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο (σε ''τέντα'' και...

 231 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Παραιτήθηκε η Α.Ε. Δικαίου

  Παραιτήθηκε η Α.Ε. Δικαίου
Πριν από 1 ημέρα
09:04 | Τετ 21 Φεβ, 2018

Με επίσημο έγγραφο της στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, η Α.Ε. Δικαίου παραιτείται από το παιχνίδι των νεανίδων με τον Ιπποκράτη Κω (10η αγωνιστική) και των εφήβων με τον Πανιώνιο Λέρου...

 238 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Η απάντηση της Μπαφίτη στον Πλούμπη!

  Η απάντηση της Μπαφίτη στον Πλούμπη!
Πριν από 1 ημέρα
08:30 | Τετ 21 Φεβ, 2018

Όπως ήταν εύλογο, η πρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου απάντησε τον πρόεδρο του Ανταγόρα Μάριο Πλούμπη για τη χθεσινή του ανακοίνωση. Αναλυτικά, όσα έγραψε η Ανδριάνα Μπαφίτη: ''Όταν τα μέλη...

 342 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 2 ημέρες
17:14 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Το 12sports σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων των ομάδων της Δωδεκανήσου. Μ’ ένα απλό refresh αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα...

 758 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

''Σκληρή γλώσσα'' Πλούμπη κατά Μπαφίτη

  ''Σκληρή γλώσσα'' Πλούμπη κατά Μπαφίτη
Πριν από 2 ημέρες
16:42 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Με πολύ σκληρή γλώσσα μιλάει κατά της προέδρου της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Ανδριάνας Μπαφίτη, ο πρόεδρος του Ανταγόρα Μάριος Πλούμπης. Μιλάει με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της Ανδριάνας Μπαφίτη, από την...

 494 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Την Πέμπτη Ε.Α.ΚΑ.- Ακαδημία (Ε)

  Την Πέμπτη Ε.Α.ΚΑ.- Ακαδημία (Ε)
Πριν από 2 ημέρες
14:07 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Την προσεχή Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των εφήβων (όμιλος νήσων) ανάμεσα στην Ε.Α. Καλύμνου και την Ακαδημία Καλύμνου για την 10η αγωνιστική. Το παιχνίδι δεν...

 226 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στο κενό η ένσταση του Ανταγόρα!

  Στο κενό η ένσταση του Ανταγόρα!
Πριν από 2 ημέρες
09:48 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Στο κενό έπεσε η ένσταση που κατέθεσε ο Ανταγόρας για το παιχνίδι με το Ξάνθο στην Πάτμο. Η κωακή ομάδα στις κορασίδες δεν ταξίδεψε στο νησί της ''Αποκάλυψης'', μηδενίστηκε για...

 248 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Γυναικών

Το ''πανόραμα'' της Α2 Γυναικών

  Το ''πανόραμα'' της Α2 Γυναικών
Πριν από 2 ημέρες
08:59 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ κέρδισε δύσκολα στον Άγιο Δημήτριο τον τοπικό Κρόνο με 63-59, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στον όμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας....

 83 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΕΦΗΒΟΙ: Διαγόρας- Ιάλυσος 25-53

  ΕΦΗΒΟΙ: Διαγόρας- Ιάλυσος 25-53
Πριν από 4 ημέρες
22:02 | Κυρ 18 Φεβ, 2018

Με όπλο την πολύ καλή άμυνα, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε πολύ άνετα και με σκορ 53-25 τον Διαγόρα στην «τέντα» εξασφαλίζοντας οριστικά και αμετάκλητα την πρώτη θέση στον όμιλο Ρόδου...

 632 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Διαγόρας Α'- Ιάλυσος Α' 65-41

  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Διαγόρας Α'- Ιάλυσος Α' 65-41
Πριν από 4 ημέρες
19:29 | Κυρ 18 Φεβ, 2018

Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, ο Γ.Σ. Διαγόρας Α’ κέρδισε με 65-41 τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Α’ και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Α’ θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Η...

 273 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Ακαδημία 35-36

  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ηρακλής 2000- Ακαδημία 35-36
Πριν από 4 ημέρες
18:51 | Κυρ 18 Φεβ, 2018

Με δίποντο της Κουφάκη 40’’ πριν το τέλος η Ακαδημία Καλύμνου κέρδισε στο ανοιχτό γήπεδο της Καρδάμαινας τον Ηρακλή 2000 με 36-35, για τον όμιλο νήσων του πρωταθλήματος των κορασίδων....

 286 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Διαγόρας Β'- Κολοσσός Β' 32-65

  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Διαγόρας Β'- Κολοσσός Β' 32-65
Πριν από 4 ημέρες
14:46 | Κυρ 18 Φεβ, 2018

Εύκολο έργο είχαν οι παμπαίδες του Κολοσσού Β’ στην «τέντα» κερδίζοντας με 65-32 τον Διαγόρα Β’. Οι «κυανέρυθροι» πάλεψαν φιλότιμα για ένα ημίχρονο (25-34), αλλά στη συνέχεια δεν άντεξαν και...

 226 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Στη Σερβία οι κορασίδες του Ανταγόρα

  Στη Σερβία οι κορασίδες του Ανταγόρα
Πριν από 4 ημέρες
11:31 | Κυρ 18 Φεβ, 2018

Με την παρουσία αρκετού κόσμου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Ανταγόρα στο ξενοδοχείο Kos Hotel. Το ''παρών'' έδωσαν τα τμήματα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ αλλά και της άρσης βαρών με...

 269 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι!

  Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι!
Πριν από 4 ημέρες
09:46 | Κυρ 18 Φεβ, 2018

Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στις 21:00 στο «Βενετόκλειο». Η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει τη μικτή ομάδα της 95 Α.Δ.Τ.Ε., στην οποία θα αγωνιστούν και ορισμένοι...

 562 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Ο Κολοσσός συγχαίρει την Α.Ε.Κ.

  Ο Κολοσσός συγχαίρει την Α.Ε.Κ.
Πριν από 5 ημέρες
22:45 | Σαβ 17 Φεβ, 2018

Η Α.Ε.Κ. κέρδισε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το τρόπαιο και η Κ.Α.Ε. Κολοσσός την συγχαίρει. Αναλυτικά: ''Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels συγχαίρει την A.E.K. για...

 192 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ιδανικό ξεκίνημα για ΓΣ Δωδεκάνησος

  Ιδανικό ξεκίνημα για ΓΣ Δωδεκάνησος
Πριν από 5 ημέρες
21:11 | Σαβ 17 Φεβ, 2018

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στα Χανιά, κερδίζοντας άνετα τους Αετούς Κρήτης με 74-21. Στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαρουλλάκη στο τιμόνι της ομάδας, οι Ροδίτες είχαν μια εξαιρετική παρουσία,...

 255 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Εκλογές στον Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.

  Εκλογές στον Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.
10:21 | Πεμ 22 Φεβ, 2018

Τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου του διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιήσει ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου, την προσεχή Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Η...

 25 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο ΟPEN η Κρητικού

  Στο ΟPEN η Κρητικού
13:34 | Τετ 21 Φεβ, 2018

Η Ευδοκία Κρητικού θα κολυμπήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειμώνα Ανδρών Γυναικών  ΟΡΕΝ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Εϊλάτ...

 282 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεκινάει το σχολικό πρωτάθλημα

  Ξεκινάει το σχολικό πρωτάθλημα
10:40 | Τετ 21 Φεβ, 2018

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου “Ιππότης” ανακοινώνει την διεξαγωγή του τουρνουά που περιμένουν πώς και πώς όλοι οι μικροί λάτρεις του παιχνιδιού – ο λόγος φυσικά γίνεται...

 73 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ιδανική αρχή για Ίκαρο

  Ιδανική αρχή για Ίκαρο
08:43 | Τρι 20 Φεβ, 2018

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MotoCross το 2018 για τους αθλητές του Ικάρου. Ο Νίκος Λυρίου ξεκίνησε με την κατάκτηση των βαθμών...

 45 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Κένταυρος έκοψε την πίτα του

  Ο Κένταυρος έκοψε την πίτα του
16:51 | Κυρ 18 Φεβ, 2018

Την βασιλόπιτα του έκοψε πριν από λίγες μέρες ο Α.Σ.Κένταυρος... Παράλληλα έγινε και ένας σύντομος απολογισμός για την δραστηριότητα του συλλόγου την χρονιά που πέρασε....

 61 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στις 24/02 η Γ.Σ. του Κένταυρου

  Στις 24/02 η Γ.Σ. του Κένταυρου
20:53 | Σαβ 17 Φεβ, 2018

Προς Γενική Συνέλευση οδεύει ο Α.Σ. Κένταυρος για την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. Μέλη του συλλόγου έχουν ήδη δηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους...

 487 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Προφήτης Ηλίας 2018''

  ''Προφήτης Ηλίας 2018''
16:21 | Παρ 16 Φεβ, 2018

Η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και σε συνεργασία με τα Σωματεία Στίβου της Ρόδου, καθώς και με την Στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,...

 68 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα