www.12sports.gr

www.12sports.gr: Μπάσκετ
Από την Αυστρία με... αγάπη!
10:11 | Παρ 19 Ιαν, 2018
Εκτύπωση θέματος 1153 αναγνώσεις

Από την Αυστρία με... αγάπη!

Ο Δημήτρης Σαρίκας ανοίγει την καρδιά του από την Αυστρία στο 12sports και μιλάει για την Wels, τη ζωή του, την καθημερινότητα του εκεί και το μπάσκετ στην Budesliga!

Το δικό του όνειρο ζει στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην ομάδα Wels ο Δημήτρης Σαρίκας… Ο νεαρός Ροδίτης προπονητής τα πηγαίνει περίφημα ως assistant coach στην ομάδα, η οποία παρουσιάζει μία εξαιρετική εικόνα, μετά το μέτριο ξεκίνημα. Ο Σαρίκας μίλησε στο 12sports από την Αυστρία όπου βρίσκεται και μιλάει για τη ζωή του εκεί και την ομάδα του.
-Ποιός είναι ο στόχος της Wels τη φετινή χρονιά;
«Γνωρίζοντας ότι η ομάδα ουσιαστικά φτιάχτηκε από την αρχή, ο στόχος μας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από το να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς βρισκόμαστε τη φετινή χρονιά σε μια μεταβατική περίοδο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γράφουμε την ιστορία του συλλόγου. Ωστόσο θεωρώ ότι έχουμε αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο και κάθε αγώνας για μάς έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Γι’ αυτό και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνουμε πάντα το 100%. Παίζουμε όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ και η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη. Παράλληλα ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια μας».
-Ποιά είναι η φιλοσοφία της ομάδας και τα χαρακτηριστικά της;
«Η φιλοσοφία μας δεν διαφέρει πολύ από το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ που παίζεται παντού, δεν υπάρχουν μυστικά, είμαστε μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί να τρέχει στο transition απλά έχουμε κάποιους κανόνες κι αρχές πάνω σε αυτό και κάθε παίκτης έχει το ρόλο του μέσα στο παιχνίδι. Στην άμυνα είμαστε επιθετικοί και πάντα προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο. Έχουμε καθιερώσει το τρίποντο στον αιφνιδιασμό, το γρήγορο pick n roll, την πρώτη πάσα στο low post και σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε π;aνω στiς αρχές μας γιατί όταν παίζεις ;eνα τέτοιο στυλ παιχνιδιού οι ισορροπίες του άναρχου παιχνιδιού και του γρήγορου και στοχευμένου είναι πολύ λεπτές. Στηριζόμαστε στο σύνολο κι όχι σ’ έναν παίκτη που μπορεί να θεωρηθεί ηγέτης μας. Ηγέτη με την έννοια του σκόρερ δεν έχουμε. Αυτό μας κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους γιατί είναι πιο δύσκολο να προετοιμαστείς για μια ομάδα παρά για 1 ή 2 παίκτες. Όσο για τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας βγάζουμε πολύ πάθος κι ενέργεια μέσα στο γήπεδο, έχουμε ένα νεανικό σύνολο με ενθουσιασμό που παίζει με πολύ ψυχή και πάθος, τα παιδιά έχουν το κίνητρο της διάκρισης και της καθιέρωσης για αυτό και σε κάθε προπόνηση δουλεύουν με ζήλο».
-Ποιες διαφορές έχεις διακρίνει μέχρι τώρα, ανάμεσα στο ελληνικό και το αυστριακό μπάσκετ;
«Το αυστριακό μπάσκετ έχει μεγάλη επιρροή από τη Γερμανία και τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Έτσι η πειθαρχεία, η οργάνωση και η συνέπεια είναι τα στοιχεία που έχουν αφομοιώσει από τους Γερμανούς και διαφέρουν πολύ σε σχέση με αυτά της Ελλάδας. Όμως όσες διαφορές κι αν έχουμε άλλες τόσες ομοιότητες έχουμε με τη Γιουγκοσλαβία, ειδικά σε θέματα τακτικής. Η… Yugo φιλοσοφία επικρατεί και έχει ασκήσει τη δική της επιρροή, όπως έκανε και στην Ελλάδα, ειδικά τη δεκαετία του ‘90».
-Ως λαός ο φίλαθλος κόσμος στην Αυστρία αγαπάει το μπάσκετ;
«Ναι οι Αυστριακοί αγαπούν πολύ το μπάσκετ, γενικά είναι άνθρωποι ευγενείς και τυπικοί. Δουλεύουν σκληρά ώστε το άθλημα που αγαπούν και υπηρετούν να έχει συνεχή εξέλιξη και ανοδική πορεία. Βλέπεις πόσο πολύ το αγαπούν και κοπιάζουν γι’ αυτό μέσα από την οργάνωση που έχουν. Στο Wels η διοίκηση ξοδεύει καθημερινά πολλές ώρες για να προβλέψει τυχόν προβλήματα, είναι δίπλα μας σε ότι κι αν θελήσουμε και μας παρέχουν όλες τις ανέσεις. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και έχουμε πολλούς φίλαθλους που μας ακολουθούν πιστά και στα εκτός έδρας παιχνίδια με σημαίες και τύμπανα. Το γήπεδο μας έχει όλα όσα χρειάζεται να έχει μια καθώς πρέπει ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει σύγχρονο γυμναστήριο, έχει βοηθητικό γήπεδο, έχει αίθουσα ψυχαγωγίας  για τους παίκτες (Flyers home) με δικό τους σαλόνι, γιγαντοοθόνη για αγώνες και play station, έχει χώρους και αίθουσες για τα meeting, τα scouting, έχει Fun club, Flyers store, ειδικούς χώρους για τους VIP  απ’ όπου μπορούν να δουν το παιχνίδι μας μέσα από το εστιατόριο ή το Cafe-Bar. Η ομάδα έχει ρεφλεξιολόγο, μασέρ, φυσιοθεραπευτή, ψυχολόγο, διατροφολόγο, φροντιστή. Όταν βλέπεις όλα αυτά καταλαβαίνεις την τρέλα τους με το μπάσκετ».
-Θα ήθελες να εργαστείς για χρόνια στην Αυστρία;
«Η ομάδα Raiffeisen Wels Flyers είναι μια ομάδα που σου παρέχει την δυνατότητα να εργάζεσαι σε συνθήκες ελληνικής Α1, ίσως και πολύ καλύτερα από θέμα οργάνωσης, διοίκησης και εγκαταστάσεων. Πραγματικά δε βρίσκω το λόγο γιατί κάποιος προπονητής να μην θέλει να δουλέψει κάτω από τέτοιες συνθήκες, πόσο μάλλον σε μια τόσο όμορφη χώρα όπως η Αυστρία, έτσι κι εγώ δε βλέπω το λόγο να φύγω από τον τόπο αυτό».
-Πώς ειναι η σχέση σου με τον Coach Waser;
«Η σχέση μας είναι άριστη, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και εμπιστοσύνη μεταξύ μας, κάνει ο καθένας μας τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί.. Έχουμε αναλάβει ένα δύσκολο project, είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό τον στόχο και δίνουμε καθημερινά τα πάντα για να το καταφέρουμε. Περνάμε πολλές ώρες μαζί, έχουμε την ίδια αντίληψη και φιλοσοφία για το πώς πρέπει να παίζεται το μπάσκετ, αυτό μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η επικοινωνία μεταξύ μας σίγουρα έχει παίξει το ρόλο της μέσα στην ομάδα. Τον σέβομαι και με σέβεται. Το WBC όπως λεγόμασταν μέχρι και πέρσι είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία καθώς το καλοκαίρι που ήρθα είχε σηκώσει το super cup ενώ πριν λίγα χρόνια είχε πάρει και το πρωτάθλημα, ενώ ακόμα πιο παλιά αγωνιζόταν  στο Eurochallenge, στο Eurocup και στο Korac, δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Eίναι μια ομάδα με ιστορία και παράδοση στο αυστριακό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τώρα η ομάδα γύρισε σελίδα άλλαξε τα πάντα όνομα, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και στο πρόσωπο του Coach Waser βρήκαν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει να γράψουν αυτή την καινούρια ιστορία. Εγώ απλά χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της νέας ιστορίας για το Raiffeisen Wels Flyers και απολαμβάνω αυτό το όμορφο ταξίδι».
-Πώς είναι το επίπεδο στην αυστριακή Bundesliga;
«Το επίπεδο στη Bundesliga είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Θα έλεγα πως είναι ένα πρωτάθλημα  πολλών ιδιαιτεροτήτων και ταχυτήτων, έχει 36 αγωνιστικές και πολλές φορές παίζουμε σε ρυθμούς Ευρωλίγκας με διπλούς αγώνες κάθε εβδομάδα, συν το κύπελλο, σύν τα playoff απ’ όπου όλα θα κριθούν εκεί. Το πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς όλοι μπορούν να νικήσουν όλους πλην του Graz που φαίνεται να έχει μείνει αρκετά πίσω. 
-Από την πορεία της ομάδας είστε ευχαριστημένοι;
 «Είχαμε το σθένος να αντιδράσουμε σωστά μετά από το κακό ξεκίνημα που κάναμε. Σ’ αυτό το επίπεδο οφείλεις να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό συγκέντρωσης, αλλιώς θα πληρώσεις το τίμημα. Δεν είναι δικαιολογία το νεαρό της ηλικίας μας. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη παράταση και άλλα τόσα στη λεπτομέρεια. Δεν πειράζει όμως, από παιχνίδι σε παιχνίδι ωριμάζουμε ως ομάδα. Όπως είπα και πριν είμαστε μια νεανική ομάδα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρισκόμαστε στην 4η θέση στη Bundesliga. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για εμάς εναντίον της Klostenuberg Dukes, αφού ισοβαθμούμε και με αυτό το παιχνίδι κλείνει ο δεύτερος γύρος. Είναι όμως παιχνίδι που θα κρίνει τον αντίπαλο μας για το κύπελλο, αφού από φέτος το πρωτάθλημα επηρεάζει το θεσμό αυτό. Είμαστε στους «8» του κυπέλλου και με νίκη μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε στο φάιναλ-φορ. Είμαστε μέσα σε όλες της διοργανώσεις και πάντα διεκδικούμε το ποσοστό νίκης που μας δικαιούται. Ο δρόμος είναι μακρύς, αυτό που κάνουμε είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε μπροστά, βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά και κάνοντας ταμείο στο τέλος».
-Πως είναι μια καθημερινή μέρα για σένα;
«Μπάσκετ...μπάσκετ...και πολλή δουλειά. Πραγματικά κάθε μέρα είναι και διαφορετική όσο περίεργο κι αν φαίνεται, δεν υπάρχει ρουτίνα, δουλεύουμε 10-12 ώρες καθημερινά. Ο κοινός κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πόση δουλειά έχουμε να κάνουμε, δεν είναι μόνο η πρωινή ή η απογευματινή προπόνηση, τα βάρη ή η ατομική προπόνηση, το scouting ή το video session. Όλα αυτά για να γίνουν θέλουν χρόνο και πολλές ώρες δουλειάς πίσω από κλειστές πόρτες αλλά όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις με τι καρδιά σου τότε όλα γίνονται».

 

 

Μπάσκετ | Γ΄ Εθνική - Νότιος όμιλος
  Πάμε δυνατά Καλλιθέα!

Πάμε δυνατά Καλλιθέα!

Πριν από 5 ώρες 08:56 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Την Αγία Παρασκευή υποδέχεται σήμερα στις 15:00 η Καλλιθέα (στο «Βενετόκλειο», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής και θα προσπαθήσει να πετύχει την...

 993 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Πήρε Πάλλα, χτύπησε ο Καρδούλιας!

Πήρε Πάλλα, χτύπησε ο Καρδούλιας!

Πριν από 5 ώρες 08:39 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Στην Ακαδημία Καλύμνου θα παίξει τη νέα χρονιά ο Κωνσταντίνος Πάλλας, ο οποίος αποκτήθηκε με υποσχετική από τον Σύλλα Αιδηψού. Ο βασικός πλέι-μέικερ της ομάδας δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ντέρμπι...

 322 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Εκλογές στον Σ.Κ.Κ.Δ.

Εκλογές στον Σ.Κ.Κ.Δ.

Πριν από 5 ώρες 08:20 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου προκηρύσσει εκλογές με αρκετά θέματα ημερήσιας διάταξης. Αναλυτικά:
1)Διοικητικός απολογισμός
2)Οικονομικός απολογισμός
3)Εκλογή διοικητικού συμβουλίου
4)Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
Την 30η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και...

 60 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε

Έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε

Πριν από 15 ώρες 22:21 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Τα εύκολα του α’ ημιχρόνου… δύσκολα έκανε στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η Α.Ε. Δικαίου, η οποία τελικά κέρδισε με 65-56 την Α.Ε. Δικαίου. Παρά τις σημαντικές απουσίες (Λώλος, Τσιλιγκίρης,...

 1203 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Η Ε.Α.ΚΑ. πήρε το τοπικό ντέρμπι!

Η Ε.Α.ΚΑ. πήρε το τοπικό ντέρμπι!

Πριν από 17 ώρες 20:21 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Η Ε.Α. Καλύμνου ήταν η μεγάλη νικήτρια του τοπικού ντέρμπι της Καλύμνου για την Α’ Κατηγορία, αφού κέρδισε με 58-50 την Ακαδημία. Η ομάδα του Στέλιου Κωνσταντινίδη ξεκίνησε με το...

 1281 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  ''Αρνηθήκαμε να χάσουμε''!

''Αρνηθήκαμε να χάσουμε''!

Πριν από 18 ώρες 19:52 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Βετούλα, αφού τόνισε ότι η ομάδα του αρνήθηκε να χάσει, με τόσα πολλά που προέκυψαν την τελευταία στιγμή. Ο Πατρινός τεχνικός ήταν ανακουφισμένος από...

 818 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ΠΑΙΔΕΣ: ΕΑΚΑ- Πανιώνιος Λ. 49-74

ΠΑΙΔΕΣ: ΕΑΚΑ- Πανιώνιος Λ. 49-74

Πριν από 21 ώρες 16:47 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Εύκολη νίκη πέτυχαν οι παίδες του Πανιωνίου Λέρου στην Κάλυμνο κόντρα στην Ε.Α.ΚΑ. στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του παιδικού πρωταθλήματος στον όμιλο νήσων. Η ομάδα του...

 1399 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών
  Είναι ο πρώτος δικός του ''τελικός''!

Είναι ο πρώτος δικός του ''τελικός''!

Πριν από 1 ημέρα 08:09 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Είναι ο πρώτος δικός του «τελικός», αν και βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική! Ο Κολοσσός υποδέχεται στις 15:45 (ΕΡΤ2 B.L. Show) τον Γ.Σ. Κύμης και ψάχνει πάση θυσία την πρώτη...

 1110 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Φουλάρει για Ήφαιστο ο Γ.Σ.Δ.

Φουλάρει για Ήφαιστο ο Γ.Σ.Δ.

Πριν από 1 ημέρα 08:01 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν προετοιμάζεται ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος στις 10 ή 11 Νοεμβρίου θα παίξει στην Πάτρα κόντρα στον τοπικό Ήφαιστο, στο πλαίσιο της α’...

 158 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών
  Στην Καρδίτσα  ο Ιπποκράτης!

Στην Καρδίτσα ο Ιπποκράτης!

Πριν από 1 ημέρα 07:52 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Δύσκολη αποστολή στην Καρδίτσα θα έχει σήμερα (17:00) ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος δοκιμάζεται κόντρα στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Οι...

 327 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  ''Μάχες'' σε άνδρες και παίδες!

''Μάχες'' σε άνδρες και παίδες!

Πριν από 1 ημέρα 07:44 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

«Καρέ» αναμετρήσεων σήμερα για τα τοπικά μας πρωταθλήματα! Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια με τα οποία θα «πέσει» η αυλαία στην Α’ Κατηγορία (όμιλος νήσων), ενώ θα γίνει και...

 219 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό
  Τέλος ο Βασιλειάδης από Αίολο

Τέλος ο Βασιλειάδης από Αίολο

Πριν από 2 ημέρες 15:56 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Παρελθόν αποτελεί από τον Αίολο Κεφάλου ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης. Ο έμπειρος αθλητής που αποκτήθηκε πριν από λίγο καιρό από τη Βόνιτσα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με τον Μιχάλη Καπλανίδη να...

 1590 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Καρδίτσα- Ιπποκράτης (video)

  Καρδίτσα- Ιπποκράτης (video)
Πριν από 5 ώρες
09:00 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Ο Ιπποκράτης Κω γνώρισε την πρώτη του ήττα χθες στην Καρδίτσα (82-65), δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο για τρία δεκάλεπα, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες,...

 162 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Φουλ πρόγραμμα σε Ρόδο και Κω!

  Φουλ πρόγραμμα σε Ρόδο και Κω!
Πριν από 5 ώρες
08:47 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Επτά αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ, εκ των οποία η μία άνευ συναγωνισμού. Για το ανδρικό πρωτάθλημα ξεχωρίζει το ντέρμπι του ομίλου Ρόδου Γ.Σ. Διαγόρας- Ροδίων...

 207 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Ο Γκάλης πήγε στον Άγιο Ισίδωρο!

  Ο Γκάλης πήγε στον Άγιο Ισίδωρο!
Πριν από 5 ώρες
08:25 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Την ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Άγιο Ισίδωρο επισκέφτηκε ο Νίκος Γκάλης... Ο ''θρύλος'' του ελληνικού μπάσκετ μαζί με την οικογένεια αποφάσισε να πάει στο χωριό της καταγωγής του και φυσικά...

 461 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Όλα τα αποτελέσματα

  Όλα τα αποτελέσματα
Πριν από 6 ώρες
08:13 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

Το 12sports για μία ακόμη χρονιά σας προσφέρει συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα στους αγώνες μπάσκετ, που θα δώσουν οι δωδεκανησιακές ομάδες από 19 έως 25 Οκτωβρίου. Μ’ ένα απλό refresh...

 410 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Το ''πανόραμα'' της Α2 Ανδρών

  Το ''πανόραμα'' της Α2 Ανδρών
Πριν από 14 ώρες
23:42 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από την 3η αγωνιστική ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος κέρδισε στη Χαλκιδική την Ευρώπη Πευκοχωρίου και εκμεταλλεύθηκε απόλυτα τις ήττες του Ιπποκράτη Κω (στην Καρδίτσα),...

 178 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Το ''πανόραμα'' της Basket League

  Το ''πανόραμα'' της Basket League
Πριν από 16 ώρες
22:01 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Ο Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε εύκολα το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Προμηθέα Πάτρας και επέστρεψε στις νίκες μετά την βαριά ήττα από την Α.Ε.Κ. Η «Ένωση» πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο (παραμένει...

 189 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α2 Ανδρών

Πρώτη ήττα για Ιπποκράτη!

  Πρώτη ήττα για Ιπποκράτη!
Πριν από 18 ώρες
20:19 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας γνώρισε ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος ηττήθηκε στην Καρδίτσα από την τοπική ομάδα με 82-65. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη...

 320 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

ΠΑΙΔΕΣ: Καλλιθέα- ΓΑΣ Ιάλυσος 16-66

  ΠΑΙΔΕΣ: Καλλιθέα- ΓΑΣ Ιάλυσος 16-66
Πριν από 18 ώρες
20:01 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Με… περίπατο ξεκίνησαν οι παίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος οι οποίοι συνέτριψαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής την Καλλιθέα με 66-16! Η ομάδα του Αντώνη Μαρκάκη από την αρχή του ξέφυγε...

 291 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ μας, ΨΥΧΑΡΕΣ μας!

  ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ μας, ΨΥΧΑΡΕΣ μας!
Πριν από 19 ώρες
18:37 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

ΚΟΛΟΣΣΑΡΕΣ, ΨΥΧΑΡΕΣ… Απίστευτη, επική νίκη ΚΟΝΤΡΑ σε όλους και όλα πέτυχε ο Κολοσσός! Οι «θαλασσί» κέρδισαν στη δεύτερη παράταση τον Γ.Σ. Κύμης με 97-90 (κ.α. 73-73, 1η παρ. 83-83) και...

 795 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Παγωμάρα'' με Ντιγκς (video)

  ''Παγωμάρα'' με Ντιγκς (video)
Πριν από 21 ώρες
17:17 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

''Παγωμάρα'' στο ''Βενετόκλειο'' 2.43'' πριν το τέλος του α΄δεκαλέπτου. Ο Αμερικανός Κουίνσι Ντιγκς είχε διπλό λιποθυμικό επεισόδιο, προκαλώντας την απόλυτη ''παγωμάρα'' σε όλους. Αμέσως έσπευσαν δίπλα του ο ιατρός του...

 568 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Πανίσχυρος Διαγόρας με Θωμαρεϊς!

  Πανίσχυρος Διαγόρας με Θωμαρεϊς!
Πριν από 23 ώρες
14:46 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Ο Γ.Σ. Διαγόρας έχει δυναμώσει φέτος στο γυναικείο και πλέον θεωρείται το φαβορί για τον τίτλο… Μετά τη «βόμβα» με τη Γεωργία Βελούδου, ο «γηραιός» απέκτησε μία ακόμη σπουδαία νεαρή...

 315 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Κύμη

  Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Κύμη
Πριν από 1 ημέρα
08:04 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Η Κύμη είναι η ομάδα που έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα στη μικρή ιστορία αναμετρήσεων με τον Κολοσσό στην Basket League. Η ομάδα της Εύβοιας ήταν η νικήτρια των τριών από...

 64 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Με πλάνο για την πρώτη νίκη''

  ''Με πλάνο για την πρώτη νίκη''
Πριν από 1 ημέρα
07:48 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος του Κολοσσού έγραψε στο blog του στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. τα εξής για το σημερινό ντέρμπι με τον Γ.Σ. Κύμης: ''Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό, όπου δεν...

 79 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Έδειξε τις διαθέσεις του ο Ηρακλής 2000!

  Έδειξε τις διαθέσεις του ο Ηρακλής 2000!
Πριν από 2 ημέρες
21:50 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Από νωρίς έδειξε τις φετινές του προθέσεις ο Ηρακλής 2000, ο οποίος επικράτησε άνετα στο β’ ημίχρονο του Φοίβου Κω με σκορ 72-54. Στο ντεμπούτο του Μάκη Κανενόπουλου στο τιμόνι...

 1022 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

Οι τυχεροί για τα εισιτήρια

  Οι τυχεροί για τα εισιτήρια
Πριν από 2 ημέρες
09:27 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας… Η κρισιμότητα του αγώνα Κολοσσός- Γ.Σ. Κύμης, οδήγησε πολλούς από εσάς να στείλετε κατά δεκάδες τα μηνύματα σας στο...

 218 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Άντε και καλή αρχή σε όλους!

  Άντε και καλή αρχή σε όλους!
Πριν από 2 ημέρες
08:52 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή… Όνειρα, ελπίδες, φιλοδοξίες αλλά πάνω απ’ όλα το μπάσκετ… Σήμερα λοιπόν ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ. Με τη σειρά...

 123 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Ημέρα μπάσκετ στο Ροδίων Άθλησις

  Ημέρα μπάσκετ στο Ροδίων Άθλησις
Πριν από 2 ημέρες
08:20 | Παρ 19 Οκτ, 2018

Το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε ανακοίνωσε για την ημέρα μπάσκετ, που θα γίνει σήμερα Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον ημέρα μπάσκετ για τους μικρούς μας παίκτες. Στις 16.00 ξεκινάμε...

 137 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Α1 Ανδρών

''Να μας στηρίξει ο κόσμος''

  ''Να μας στηρίξει ο κόσμος''
Πριν από 3 ημέρες
16:14 | Πεμ 18 Οκτ, 2018

Κάλεσμα στους φίλους του Κολοσσού H Hotels να έρθουν στο Βενετόκλειο και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας απέναντι στην Κύμη, απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης. «Η αλήθεια είναι ότι...

 183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Τοπικό

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

  Το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Πριν από 3 ημέρες
09:30 | Πεμ 18 Οκτ, 2018

Η Ε.Δ. της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων που ορίστηκαν από 19 έως 25 Οκτωβρίου στα γήπεδα της Δωδεκανήσου για τα πρωταθλήματα των ανδρών, των παίδων και...

 491 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Μπάσκετ | Γενικά

Στη Βούλα ο Καρακωνσταντόπουλος

  Στη Βούλα ο Καρακωνσταντόπουλος
Πριν από 3 ημέρες
08:58 | Πεμ 18 Οκτ, 2018

Στη Βούλα θα βρίσκεται το προσεχές Σάββατο ο αξιολογημένος διαιτητής του Σ.Δ.Κ.Δ. Παναγιώτης Καρακωνσταντόπουλος, ο οποίος θα διευθύνει το παιχνίδι του κυπέλλου γυναικών ανάμεσα στον Πρωτέα Βούλα και τον Ηρακλή....

 77 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Σήμερα το Ocean Lava

  Σήμερα το Ocean Lava
09:38 | Κυρ 21 Οκτ, 2018

H μεγάλη ώρα έφτασε! Η καρδιά της Ρόδου χτυπά στο ρυθμό του μεγάλου διεθνούς αγώνα Τριάθλου OCEAN LAVA RHODES 113 και 226. Οι 250 τριαθλητές...

 57 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με Χριστοδούλου ο ΓΑΟ Κολοσσος

  Με Χριστοδούλου ο ΓΑΟ Κολοσσος
12:36 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Με τον αθλητή Μανώλη Χριστοδούλου στα -41kg cadet, θα λάβει μέρος ο Γ.Α.Ο. ΤΑΕ ΚWON DO ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ στο Διεθνές πρωτάθλημα ΤKD ( Greece Open...

 40 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Ανάβαση Πάρνηθας ο Τριομμάτης

  Στην Ανάβαση Πάρνηθας ο Τριομμάτης
09:39 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Με πτήση της Aegean Airlines αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, ο Μιχάλης Τριομμάτης, προκειμένου να λάβει μέρος στην 40η Ανάβαση Πάρνηθας την Κυριακη  21/10. Πρόκειται για...

 244 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τουρνουά στο Ρ.Ο.Α. για ιερό σκοπό

  Τουρνουά στο Ρ.Ο.Α. για ιερό σκοπό
09:29 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Ένα τουρνουά για φιλανρωπικούς σκοπούς διεξάγεται σήμερα (18:30) στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Ιδού τα όσα γράφει ο Ρ.Ο.Α.: ''Σας περιμένουμε για να δώσουμε χαρα σε...

 391 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Μεγάλη επιτυχία στο Forum

  Μεγάλη επιτυχία στο Forum
09:15 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, το Peace and Sport Regional Forum, στο εμβληματικό νησί της Ρόδου, από το διεθνή οργανισμό «Peace and...

 75 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το διεθνές κύπελλο καράτε στο Παλέ!

  Το διεθνές κύπελλο καράτε στο Παλέ!
09:06 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει το Διεθνές Κύπελλο Καράτε «Ιnternational Οpen Rhodos Cup & ΕΛΟΚ Open Series» σήμερα και αύριο στην Ρόδο και συγκεκριμένα στο...

 30 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Drag Wars 8 στα Μαριτσά!

  Drag Wars 8 στα Μαριτσά!
07:59 | Σαβ 20 Οκτ, 2018

Σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί το Drag Wars 8 στο αεροδρόμιο Μαριτσών, με τη συμμετοχή αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης για τους αγώνες...

 33 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα