
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ!
Τη δική της «δυναστεία» δημιουργεί και στο πρωτάθλημα των κορασίδων η Τελχινίδα, η οποία κέρδισε εύκολα στον μεγάλο τελικό του φάιναλ-φορ το Ροδίων Άθλησις με 3-0 σετ! Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα των αντιπάλων της και να πάρει τον έκτο τίτλο της, τα τελευταία επτά χρόνια (μοναδική εξαίρεση τη σεζόν 2018-19 ο Γ.Σ. Διαγόρας), έχοντας εξαιρετική υποδοχή σε όλο το παιχνίδι. Η Τελχινίδα δυσκολεύτηκε μόνο στο 2ο σετ και πανηγύρισε έναν ακόμη τίτλο στα γυναικεία πρωταθλήματα. Τα κορίτσια του Νίκου Τσιντομηνά ξεκίνησαν εντυπωσιακά και κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο 1ο σετ δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στο Ροδίων Άθλησις. Το 11-25 φανέρωσε την εικόνα του σετ, με το Ροδίων Άθλησις να αντιδράει στο 2ο σετ και να βάζει δύσκολα στην Τελχινίδα. Το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Τελχινίδα να το παίρνει με 23-25 και να κάνει το 0-2. Στο 3ο σετ, οι φιλοξενούμενες κέρδισαν εύκολα (17-25) και στέφθηκαν πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου στο «Ροδίων Παιδεία».
Τα σετ: 11-25 (22’), 23-25 (27’), 17-25 (20’)
Διαιτητές: Χατζησταυρίδης- Παπαδούλη/ Παπαδόπουλος
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Μακρής): Αγγελίτση, Γενημανώλη, Ευθυμίου, Καλημεράκη, Κούλλαρου, Κρόκου Ι., Κρόκου Κ., Λυκοπάντη, Μαλλέ, Μαύρου Δ., Μαύρου Μ., Μαχραμά, Μπαχίτι, Πορφύρη.
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Θαρρενάκη, Μαθιουδάκη, Μαστόρου, Μπεκίρογλου, Παρίση, Σκαρτσίλη, Τσιλιμίγκα, Χατζηδάκη, Γκιζέττη, Γκίκα, Ευσταθίου, Ζντράβα, Ζωγράφη.
Μαντέψτε όλος ο περσινός Διαγόρας που θα παίζει φέτος !! Μεγάλε πρόεδρε πάμε δυνατά !!