www.12sports.gr

www.12sports.gr: Άλλα σπορ
Φινάλε με λάμψη στο σκακιστικό φεστιβάλ της Ρόδου!
09:00 | Τετ 27 Οκτ, 2021
Εκτύπωση θέματος 93 αναγνώσεις

Φινάλε με λάμψη στο σκακιστικό φεστιβάλ της Ρόδου!

Με πανηγυρικό τρόπο έφτασε στο τέλος το 2ο Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου με την τελετή λήξης και τις απονομές της Ολυμπιάδας Σκακιού των Τυφλών.  Το βράδυ της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου του 2021 ανήμερα του Αγίου Δημητρίου με τον 9ο γύρο να ολοκληρώνεται ομαλά έκλεισε η αυλαία του φεστιβάλ που συνδιοργάνωσαν Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, και πλέον ανήκει στην ιστορία. 
Στην τελετή Λήξης που προλόγισε για τους διοργανωτές η κ. Στέλλα Βουτσά, παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές από την Περιφέρεια ο εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Νίκος Νικολής, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Αθλητισμού Παύλος Μπακίρης, η πρόεδρος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Κατερίνα Φραντζή, ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» Στάμος Καράβας,  ο πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Σέργιος Αϊβάζης,  ο χορηγός ηλεκτρικής μετακίνησης Νίκος Ξενάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ) Στάθης Ευσταθόπουλος , ο β’ αντιπρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ Στέφανος Φασιάς, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκάκι Τυφλών Dr. Charudatta Jadhav. Χαιρέτησαν οι, Αντώνης Καμπουράκης,  Στάθης Ευσταθόπουλος,  Στέφανος Φασιάς και Gharudatta Jadhav ο οποίος και στο τέλος ανακοίνωσε τη λήξη της Ολυμπιάδας.
Η μικτή χορωδία υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Καλαεντζή για μία ακόμα φορά μάγεψε με ένα πρόγραμμα Ελλήνων συνθετών, καθηλώνοντας το κοινό και κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του στο φινάλε.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης αναμνηστικά έδωσαν τιμής ένεκεν οι
Στέφανος Φασιάς στον Gharharudatta Jadhav, στον Νίκο Νικολή και στον Αντώνη Καμπουράκη.
Στάμος Καράβας στον Gharharudatta Jadhav, στον Στέφανο Φασιά και στον Στάθη Ευσταθόπουλο
Για την ιστορία
Πρωταθλήτρια Ομάδα στην Ολυμπιάδα Τυφλών στο Σκάκι αναδείχθηκε η Ρωσία με 18 πόντους και αήττητη (9 αγώνες 2 ποντους η νίκη 1 η ισοπαλία 0 η ήττα) , δεύτερη η Πολωνία με 14 βαθμούς όπως  και η Τρίτη  Σερβία. Ακολούθησαν οι Γερμανία με 11,  Ρουμανία 11, Ουκρανία 10, Ισπανία 10, Ινδία 9,Ουγκαρία 9, Βουλγαρία 9, Βόρεια Μακεδονία 9, Σουηδία 9, Ιταλία 9, Σλοβενία 9, Γαλλία 9, Λιθουανία 8 Ισραήλ 8, Κροατία 8, Φινλανδία 5, Κόσοβο 4, Ελλάδα 3, Καναδάς – Κεμπέκ 2. 
Στην τελετή λήξης δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας, να προβληθούν και συγκεκριμένα στη Μελισσοκομική Ρόδου, το Καφέ Ωβέρνη και Εστιατόριο Ρομέο την Ξενάκης Αυτοκίνητα, την Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ, το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης και τον Οικονόμου Παναγιώτης Ο.Ε, την AtHolidays,  J&D Rent a Car, Papadimitriou & Associates, το Ράδιο Ταξί Διαγόρας, το Τρόπαιον, την Πιτσαρία Buona Sera.
  Ο έφορος αγώνων του Σκακιστικού Ομίλου «ΙΠΠΟΤΗΣ» κ. Νίκος Βασιλάκης, εκ μέρους τόσο του ομίλου όσο και της οργανωτικής επιτροπής θέλει να απευθύνει μετά το πέρας αυτής της πολύ μεγάλης εκδήλωσης ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές.
«Ένα ευχαριστώ στον κ. Νίκο Νικολή, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ομάδα του για την αμέριστη συμπαράσταση και άψογη συνεργασία  στην συνδιοργάνωση αυτή.
Τον ΔΟΠΑΡ και τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη γιατί ήταν εκεί και στήριξε την διοργάνωση σε μια δύσκολη στιγμή.
Σε όλους τους χορηγούς γιατί βοήθησαν κάθε ένας λίγο ή πολύ προκειμένου να καταφέρουμε να κάνουμε τους περίπου 1300 επισκέπτες το 10ήμερο του Οκτώβρη να έχουν μία ανάμνηση μαζί τους. 
Συγκεκριμένα τον κ. Νίκο Ξενάκη για την παραχώρηση επί 10ήμερο 3 ηλεκτρικών αυτοκινήτων ως χορηγό ηλεκτροκίνησης, εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες μετακινήσεων  με μηδενικό κόστος.
Τον κ. Νίκο Ρέτσα και την Μελισσοκομική για την διάθεση αριθμού εδεσμάτων της εταιρίας στην διοργάνωση.
Τον κ. Νίκο Νικολή για την Οικονόμου Παναγιώτης και ΣΙΑ ΟΕ, τον κ. Γιάννη Κορφίάτη για την J&D Rent a Car ,τον Μιχάλη Τσιμπλή για το Ράδιο Ταξί «ΔΙΑΓΟΡΑΣ». 
Τον κ. Γιώργο Καταχανά και το Καφέ Ωβέρνη  To κ. Παναγιώτη Παπαδημητρίου και το Λογιστικό του Γραφείο, το Αρεταίο Μοραϊτη και την Nassos Keramik , τον Ηλία Μαρκόπουλο και την AtHolidays, τον κ. Φωτεινό Ατιτή και την Έπαθλα Τρόπαιον, την κ. Νεκταρία Κασιώτη και το Ωδείο Δωδεκανήσου καθώς και τον Μάνο Κασιώτη και την Πιτσαρία Buona Sera.
Επίσης  τους φορείς για την υποστήριξή τους, τον κ. Σέργιο Αϊβάζη και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης, για την παραχώρηση Αριθμού εικονογραφημένων Καταλόγων έργων τέχνης, τον Αλέξανδρο Κολιάδη και τον Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ για την παραχώρηση σημαντικού αριθμού φυλλαδίων και καταλόγων για το νησί της Ρόδου, τον κ. Γιώργο Ευγενικό και το ΙΝΚΑ για την αμέριστη στήριξη σε ότι προέκυψε.
Τον μαέστρο κ. Μιχάλη Καλαεντζή και όλους όσους όσες συμμετείχαν τόσο στην χορωδία του Μουσικού σχολείου όσο και στη Μεικτή χορωδία του Δήμου αφιλοκερδώς, προσφέροντας μια νότα ποιότητας Ελληνικού Πολιτισμού.
Τον Αντώνη Καμπουράκη, την Κατερίνα Μανουσάκη και όλο το προσωπικό του Ξενοδοχείου Rodos Palace για την άψογη συνεργασία, την εξυπηρέτηση, την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσίας, που άφησε όλους τους συμμετέχοντες κατευχαριστημένους.
Την κ. Στέλλα Βουτσά που ως εθελόντρια και αφιλοκερδώς έφερε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία και φινέτσα, ένα πολύ δύσκολο έργο, παρουσιάζοντας τόσο την έναρξη όσο και τη λήξη όλων των εκδηλώσεων που και των 3 πρωταθλημάτων που έλαβαν χώρα αυτό το 10ήμερο.
Τους διαιτητές φίλους μου και μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» για την άψογη παρουσία τους και την καθοριστική τους δράση όπου απαιτήθηκε,  Σωτηρία Κοτταρά, Ρηγόπουλο Κώστα, Καραμποϊκη Σπύρο, Διαμάντη Κώστα, Μιχελάκη Βαγγέλη, Ρούσο Γιάννη, Παπαδόπουλο Ευθύμη,  Σερβό Μανώλη, Μαριεττάκη Γιώργο , Σαεφέρ Ρολάντ.
Τον φίλος μου επικεφαλής διαιτητή κ. Μιχάλη Κεραμιώτη,  και την φίλη μου Επικεφαλής Κληρώσεων κ. Τάνια Κάραλη.
Σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το φεστιβάλ, ως παίκτες , γονείς, θεατές και απόλαυσαν την εκδήλωση.
Στον Δημήτρη Λαδόπουλο, που κατάφερε να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής όντας σκακιστής του «ΙΠΠΟΤΗ» στην κατηγορία U2300, μέσα στην έδρα μας, μέσα στους αγώνες που εμείς διοργανώσαμε. Περηφάνια και Τιμή.
Σε όλους όσους ξέχασα και που συντελέσατε με τον τρόπο σας για την ολοκλήρωση αυτού του ωραίου ταξιδιού.
Τέλος το Νίκο Καλέση και τον Ηλία Μαρκόπουλο για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στην οργανωτική ομάδα του «ΙΠΠΟΤΗ» και την ευκαιρία για περισσότερο σκάκι που δίνουν στον τόπο μας !
Ένα τέλος μια νέα αρχή ! 
Να είστε όλοι καλά


 

Άλλα σπορ |
  Ο Χατζηιωάννου και η αγάπη του για τη Σύμη!

Ο Χατζηιωάννου και η αγάπη του για τη Σύμη!

Πριν από 5 ώρες 11:48 | Τρι 7 Δεκ, 2021

Με κίνητρο να κάνει γνωστό το νησί του και τον τόπο του, την Σύμη και τον Πανορμίτη, ο Μιχάλης Χατζηιωάννου, άρχισε να τρέχει σε μαραθώνιους τόσο στην Ελλάδα όσο και...

 71 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Κέρδισαν εμπειρίες και έσπασαν ρεκόρ οι ''Πιγκουίνοι''!

Κέρδισαν εμπειρίες και έσπασαν ρεκόρ οι ''Πιγκουίνοι''!

Πριν από 7 ώρες 09:52 | Τρι 7 Δεκ, 2021

Οι Πιγκουίνοι επέστρεψαν από την Αθήνα, όπου συμμετείχαν με επιτυχία στο κύπελλο του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Η επιστροφή μας από το κύπελλο Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ μας βρίσκει με ένα...

 111 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Επτά μετάλλια ο Άτλας Καλύμνου!

Επτά μετάλλια ο Άτλας Καλύμνου!

Πριν από 1 ημέρα 13:38 | Δευ 6 Δεκ, 2021

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Άτλας Καλύμνου στο πανελλήνιο κύπελλο Tae Kwon Do. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Τελείωσε και αυτό το πρωτάθλημα, το πανελλήνιο κύπελλο ''Κωνσταντίνος Θωμαΐδης''. Στο πρωτάθλημα...

 214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Βραδιά περιπάτου για τη... Φλόγα!

Βραδιά περιπάτου για τη... Φλόγα!

Πριν από 1 ημέρα 10:21 | Δευ 6 Δεκ, 2021

Ο σύλλογος Apollon Triathlon και το σωματείο Ιππόκαμπος, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, διοργανώνουν το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου βραδιά περιπάτου, με σκοπό...

 53 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Σπάνε τα ρεκόρ οι ''Πιγκουίνοι''!

Σπάνε τα ρεκόρ οι ''Πιγκουίνοι''!

Πριν από 1 ημέρα 09:45 | Δευ 6 Δεκ, 2021

Εξαιρετική παρουσία έχουν οι ''Πιγκουίνοι'' στην Αθήνα. Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα αγώνων για τους Πιγκουίνους με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι αθλητές στην συμμετοχή τους στο κύπελλο του Παναθηναϊκού...

 114 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Νέα τουρνουά στο Ρ.Ο.Α.!

Νέα τουρνουά στο Ρ.Ο.Α.!

Πριν από 2 ημέρες 09:25 | Κυρ 5 Δεκ, 2021

Για πρώτη φορά στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης θα διεξαχθούν τα παρακάτω τουρνουά: Rhodes JUNIOR Ranking / Challenge - Αγώνες Κατάταξης, Κατηγορίες U12, U14, U16, αγόρια- κορίτσια των ακαδημιών του ΡΟΑ...

 197 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Μπράβο σε όλους, πάμε για το 2022''

''Μπράβο σε όλους, πάμε για το 2022''

Πριν από 4 ημέρες 12:17 | Παρ 3 Δεκ, 2021

Ο Α.Σ.Ρ. Έλαφος συμμετείχε στον αγώνα «Wheels bike shop» που διοργάνωσε το σαββατοκύριακο 27 και 28 Νοεμβρίου στον Άγιο Σουλά ο Α.Ο. Ανταίος και ανακοίνωσε τα εξής: ''Μια μεγάλη αγωνιστική...

 293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στο Ο.Α.Κ.Α. οι ''Πιγκουίνοι''

Στο Ο.Α.Κ.Α. οι ''Πιγκουίνοι''

Πριν από 5 ημέρες 10:59 | Πεμ 2 Δεκ, 2021

Αύριο αναχωρούν για την Αθήνα οι ''Πιγκουίνοι'', οι οποίοι θα πάρουν στο κύπελλο του Παναθηναϊκού στο Ο.Α.Κ.Α. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου αναχωρεί η αποστολή της αγωνιστικής μας...

 469 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Rodos off Road Adventure''

''Rodos off Road Adventure''

Πριν από 5 ημέρες 09:15 | Πεμ 2 Δεκ, 2021

Στη Ρόδο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αναπτύσσεται, με τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτόν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να εκπαιδεύσουν τους οδηγούς, αλλά και να διοργανώσουν διάφορες...

 69 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι επιτυχίες του Ι.Ο.Κ. στην τοξοβολία!

Οι επιτυχίες του Ι.Ο.Κ. στην τοξοβολία!

Πριν από 6 ημέρες 16:39 | Τετ 1 Δεκ, 2021

Ο Ιππικός Όμιλος Κω, που ασχολείται και με την τοξοβολία εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση: ''Ο Ιππικός Όμιλος Κω ολοκληρώνει τη φετινή του χρονιά με καταπληκτικά αποτελέσματα στο άθλημα της......

 216 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Στις 18/12 το Christmas Festival των ''Πιγκουίνων''!

Στις 18/12 το Christmas Festival των ''Πιγκουίνων''!

Πριν από 6 ημέρες 08:35 | Τετ 1 Δεκ, 2021

Μία ακόμη σπουδαία εκδήλωση από την κολυμβητική ομάδα Rhodes Penguins, αφού στις 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το Christmas Festival. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Μια έκπληξη θα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες στο...

 195 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Άφησε υποσχέσεις ο Κ.Ο.Π.!

Άφησε υποσχέσεις ο Κ.Ο.Π.!

Πριν από 7 ημέρες 16:28 | Τρι 30 Νοεμ, 2021

Ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τη συμμετοχή στον αγώνα του Ανταίου. Αναλυτικά: ''Κλείνοντας την αγωνιστική χρονιά για το 2021, έστω και αργά για  φέτος αφού όλοι...

 273 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  Οι μεταγραφές στην...ιππασία!

Οι μεταγραφές στην...ιππασία!

Πριν από 7 ημέρες 16:22 | Τρι 30 Νοεμ, 2021

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ενημέρωσε ότι από την 1η έως και τις 15 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει η μεταγραφική περίοδος για τα σωματεία μέλη της. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:...

 60 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |
  ''Ταξίδι με επιτυχία''!

''Ταξίδι με επιτυχία''!

Πριν από 7 ημέρες 14:20 | Τρι 30 Νοεμ, 2021

Ο Φιλίνος Κω εξέδωσε ανακοίνωση για το τελευταίο ταξίδι της ομάδας. Αναλυτικά: ''Αλλο ένα ταξίδι ολοκληρώθηκε με επιτυχία  για το Φιλίνο. Ο σύλλογος μας συμμετέχει στους αγώνες των Δωδεκανησίων και...

 76 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο Βελιγράδι η Σπανουδάκη!

  Στο Βελιγράδι η Σπανουδάκη!
Πριν από 1 ημέρα
13:48 | Δευ 6 Δεκ, 2021

Στην πόλη του Βελιγραδίου, εκεί όπου τον ερχόμενο Μάρτιο θα γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, βρίσκεται από το Σάββατο το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο...

 80 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Οι εγγραφές στον Έλαφο!

  Οι εγγραφές στον Έλαφο!
Πριν από 1 ημέρα
10:18 | Δευ 6 Δεκ, 2021

Αρχίζουν οι εγγραφές στον Α.Σ.Ρ. Έλαφος για τη νέα σεζόν και ο σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''«Ο Α.Σ.Ρ. Έλαφος ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2013 και αναγνωρίσθηκε από την Ε.Ο.Π....

 76 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Με ''14'' Πιγκουίνους στην Αθήνα!

  Με ''14'' Πιγκουίνους στην Αθήνα!
Πριν από 4 ημέρες
16:24 | Παρ 3 Δεκ, 2021

Το προσεχές διήμερο στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί κολυμβητικός αγώνας κύπελλο Παναθηναϊκού, με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τους Πιγκουίνους Ρόδου.Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν έξι κορίτσια και οκτώ αγόρια σε διάφορες...

 115 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Σχολές Α' Κατηγορίας στον ΣΕΓΑΣ!

  Σχολές Α' Κατηγορίας στον ΣΕΓΑΣ!
Πριν από 4 ημέρες
12:21 | Παρ 3 Δεκ, 2021

Ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχωρά στη διερεύνηση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση σχολής προπονητών Α’ Κατηγορίας κατά τα οριζόμενα του Ν. 4809/2021...

 37 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Πρωτέας Καλύμνου πιστοποιεί κριτές ναυαγοσωστικής!

  Ο Πρωτέας Καλύμνου πιστοποιεί κριτές ναυαγοσωστικής!
Πριν από 5 ημέρες
09:24 | Πεμ 2 Δεκ, 2021

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο προπονητής- αθλητής του Πρωτέα Καλύμνου Μιχάλης Γλυνάτσης ενημέρωσε για την πιστοποίηση κριτών αθλητικής ναυαγοσωστικής από τον Όμιλο. Αναλυτικά: ''Στην πρόσκληση του Δρ. Αβραμίδη για συμμετοχή...

 94 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Η κατάταξη των συλλόγων του ΣΕΓΑΣ

  Η κατάταξη των συλλόγων του ΣΕΓΑΣ
Πριν από 5 ημέρες
09:06 | Πεμ 2 Δεκ, 2021

Έγινε γνωστή η ανεπίσημη αξιολόγηση- κατάταξη των σωματείων του 2021, που εστάλη στα σωματεία και στις ΕΑΣ όλης της χώρας. Ο προσωρινός πίνακας διαμορφώθηκε από την παρουσία των σωματείων στα...

 98 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

5ος στην Ελλάδα ο Ανταγόρας Κω!

  5ος στην Ελλάδα ο Ανταγόρας Κω!
Πριν από 6 ημέρες
08:59 | Τετ 1 Δεκ, 2021

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών, Ανδρών-Γυναικών & Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών (U23), για το 2021 στο Λουτράκι. Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, αγωνίστηκαν για τον Ανταγόρα, οι Άγγελος Μπροκος...

 56 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην κορυφή της Ελλάδας το Κ.Ε.Ι.Ρ.!

  Στην κορυφή της Ελλάδας το Κ.Ε.Ι.Ρ.!
Πριν από 7 ημέρες
16:25 | Τρι 30 Νοεμ, 2021

Τεράστια επιτυχία για το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας Ρόδου... Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ανακοίνωσε την τελική βαθμολογία στην ιππική αντοχή για το 2021 μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων που διεξήχθησαν...

 119 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ξεκίνησε το 1ο τουρνουά στο 8ο Grand Prix

  Ξεκίνησε το 1ο τουρνουά στο 8ο Grand Prix
Πριν από 8 ημέρες
17:54 | Δευ 29 Νοεμ, 2021

Το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης» ξεκίνησε το 1ο τουρνουά του 8ου Grand Prix, με τη διεξαγωγή των τριών πρώτων γύρων. Οι επόμενοι δύο γύροι όπου θα...

 122 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Το video από το Rodos Motor Show!

  Το video από το Rodos Motor Show!
Πριν από 8 ημέρες
08:38 | Δευ 29 Νοεμ, 2021

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη φέτος το Rodos Motor Show, που διοργάνωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης σε συνεργασία με το Alfisti Sud. Με την παρουσία πολύ κόσμου, οι διοργανωτές προσέφεραν μοναδικές...

 297 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

''Πράσινο φως'' από τη Γ.Γ.Α. και στην τοξοβολία του Φοίβου!

  ''Πράσινο φως'' από τη Γ.Γ.Α. και στην τοξοβολία του Φοίβου!
Πριν από 10 ημέρες
08:08 | Σαβ 27 Νοεμ, 2021

Ένα από τα πρώτα σωματεία που προστέθηκαν στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ήταν και ο Φοίβος Κω, ο οποίος πήρε το «πράσινο φως» για την καλαθοσφαίριση. Από χθες...

 147 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στη σχολή προπονητών της Ε.Ο.Π.

  Τα αποτελέσματα στη σχολή προπονητών της Ε.Ο.Π.
Πριν από 11 ημέρες
10:48 | Παρ 26 Νοεμ, 2021

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της σχολής προπονητών ποδηλασίας Γ’ κατηγορίας που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α. 74 άνδρες και γυναίκες ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις γραπτές και...

 83 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Μεγάλη επιτυχία για τον Φουρθιώτη!

  Μεγάλη επιτυχία για τον Φουρθιώτη!
Πριν από 12 ημέρες
08:33 | Πεμ 25 Νοεμ, 2021

Μια μεγάλη επιτυχία κατάφερε ο Σπύρος- Μάριος Φουρθιώτης στον τελευταίο αγώνα στη Βαλένθια της Ισπανίας! Ο Έλληνας οδηγός που συμμετέχει για πρώτη χρονιά με τη μοτοσυκλέτα του HONDAN SF 250R...

 91 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τα αποτελέσματα στους αγώνες ιππικής αντοχής!

  Τα αποτελέσματα στους αγώνες ιππικής αντοχής!
Πριν από 14 ημέρες
19:57 | Τρι 23 Νοεμ, 2021

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Πανελλήνιος Αγώνας Ιππικής Αντοχής 2021 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας....

 154 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο Λουτράκι ο Ανταγόρας!

  Στο Λουτράκι ο Ανταγόρας!
Πριν από 15 ημέρες
13:52 | Δευ 22 Νοεμ, 2021

Στο Λουτράκι, θα ταξιδέψει η ομάδα του Ανταγόρα, για τον τελευταίο επίσημο αγώνα του 2021, αποτελούμενη από 5 αθλητές και μια αθλήτρια, για να λάβει μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών...

 67 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Δροσόπουλος στην κλάση όπτιμιστ!

  Ο Δροσόπουλος στην κλάση όπτιμιστ!
Πριν από 15 ημέρες
10:29 | Δευ 22 Νοεμ, 2021

Συνεχίζοντας τις τομές και τις αναπτυξιακές δράσεις της, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ροδίτη Αντώνη Δροσόπουλο ως ομοσπονδιακό προπονητή της κλάσης Οπτιμιστ. Πρόκειται για...

 74 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ερωτηση

Ξέρουμε για το τι γίνεται με τον τελικό του Super cup στο βολλευ που θα γινόταν στη Ρόδο;

αξία ανεκτίμητη....

.....όταν ανακαλύπτεις ξαφνικά, πως υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί εξω, μμακριά από την βολή του κλειστού σου.... Καλομαθημενε, ενημερώσου πως...

GENERAL MANAGER

Scouter μιας και εισαι χρονια στα γηπεδα και κοβει το ματι σου , στειλε κανα φραγκο να φτιαξουν κλειστα σε...

SCOUTER

Λογικό να αναβληθεί το παιχνίδι ενώ βρέχει αφού παίζουν σε ανοιχτό αντί να παίξουν στο κλειστό...

Trex

Σιγά την είδηση. Εμφανίστηκε γεράκι λέει στο κλειστό της Καλύμνου. Εκεί σε λίγο θα εμφανιστεί ο trex.

Slam Dunk

Εννοειτε τριπλάσια

Slam Dunk

Καλησπερα στην εγκριτη ιστοσελιδα σας.Ερωτηση.Τριψηφια διαφορά στο Εσπερος-Φοιβος κυριε Μακη σημαινει σε καποια φαση οτι το παιγνιδι ηταν με διαφορα...

Μπασκετοφιλος

Έχουμε κάποιο λινκ για την μετάδοση του ματς εργοτελης-διαγορας;

SCOUTER

Τραγικοί πραγματικά έλεος

Κωςς

Τα παραπονα σας στο κυριο λιολιο,αφπυ δεν σας εκανε η προηγουμενη επιτροπη,τωρα?????