Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο… Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο πρόεδρος των Αγίων Θεοδώρων Αρχαγγέλου Δημήτρης Πέτας, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα ''Δημοκρατική'' για τις υποσχέσεις που παρέμειναν… υποσχέσεις, αλλά και την απόφαση η ομάδα να μην συμμετέχει τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνικής, εφόσον δεν τηρήσουν ορισμένοι το λόγο τους. Οι «πορτοκαλί» όχι μόνο κατάφεραν να παραμείνουν στη Γ’ Εθνική, αλλά θα τερματίσουν και αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, πετυχαίνοντας και με το παραπάνω τους στόχους τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Πέτας και οι συνεργάτες του είναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι τους είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο, εντούτοις το έργο «ναυάγησε». Ιδού λοιπόν τα όσα μας είπε:
«Πέρσι το καλοκαίρι, όταν η ομάδα ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, πήραμε κάποιες υποσχέσεις από τις τοπικές αρχές, οι οποίες όμως πλέον κωφεύουν ως προς τα λεγόμενα τους. Είμαστε απογοητευμένοι από τη στάση του Δήμου κυρίως. Άλλα είπαν και άλλα έκαναν. Αυτή τη στιγμή μπορώ να δηλώσω ότι εφόσον δεν λυθεί το γηπεδικό θέμα αλλά και το πρόβλημα με τις μετακινήσεις, σκεφτόμαστε να αποχωρήσουμε από τη Γ’ Εθνική. Όπως το ποδόσφαιρο και ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος τυγχάνουν καλύτερης αντιμετώπισης από την Aegean, έτσι και σε μας έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο γιατί κάναμε 13 ταξίδια και τα έξοδα ήταν πάρα πολλά. Εμείς κάναμε και με το παραπάνω το καθήκον μας, πήραμε υποσχέσεις, αλλά έμειναν εκεί. Δεν μας αρέσει να μας κοροϊδεύουν. Ο εμπαιγμός και η φαρσοκωμωδία πρέπει να σταματήσουν. Νιώθουμε αδικημένοι, δεν είμαστε εκατομμυριούχοι αλλά άνθρωποι που προσπαθούν για την ομάδα τους. Αυτά που λέω δεν δείχνουν δειλία του διοικητικού συμβουλίου, αλλά είναι η πραγματικότητα.
Εμείς αποδείξαμε και με το παραπάνω ότι μπορούμε να σταθούμε και στις εθνικές κατηγορίες και τα καταφέραμε μια χαρά. Αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις δεν θα παίξουμε τη νέα χρονιά. Με τη στάση τους μηδενίζουν την προσπάθεια μας. Και για να μην παρεξηγηθώ προσωπικά δεσμεύομαι σαν πρόεδρος ότι οι ακαδημίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά ότι και να γίνει στο ανδρικό, γιατί αυτό είναι το ελάχιστο καθήκον για χάρη των συμπολιτών μου. Δυστυχώς πιστέψαμε ότι είμαστε πολλοί, αλλά τελικά είμαστε μόνοι μας», είπε εμφανώς αγανακτισμένος ο Δημήτρης Πέτας.
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ




































