
''Το είπα πρώτα στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί...'' -παραίτηση Μιχάλη Βεργωτή-
(16.27μ.μ) Δεσμεύθηκε να μιλήσει πρώτα στο 12soccer.gr, που αποκάλυψε την παραίτησή του και το έκανε πράξη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μας ανακοίνωσε την οριστική κατάληξη της υπόθεσης και επίσημα, λίγο μετά τη συνάντησή που είχε με τη διοίκηση της ΠΑΕ στις 4μ.μ. Αναφέρθηκε στους λόγους που τγνωστοποίησε πρώτα την απόφαση στους παίκτες και μετά στους ... εργοδότες του, επιβεβαιώνοντας πλήρως πως το έπραξε σήμερα το πρωί!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο 12soccer.gr:
"Θέλω κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου και τους συνεργάτες μου. Από τον Πέτρο Ρουτζιέρη, μέχρι και τον φροντιστή της ομάδας και τον γραμματέα κ. Μάχλη. Για την ομάδα, πιστεύω πως κάναμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο που θα πετύχει τους στόχους του. Εύχομαι το καλύτερο και δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο υλικό και τις δυνατότητες του. Εγώ επέλεξα άλλωστε τους ποδοσφαιριστές. Ας μην ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή, ο Διαγόρας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, αλλά ουσιαστικά είναι τέταρτος, με τους δύο πρώτους να έχουν από 9 βαθμούς, τους Θρασύβουλο, Δόξα από 7και τη Βέροια 6. Και είμαστε οι μόνοι από αυτούς που έχουν παίξει ένα μόλις ματς στην έδρα τους και δύο εκτός, σε δυνατές έδρες.
Ευχαριστώ επίσης τους κ.κ. Χρυσοχοϊδη και Καμπούρη, για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ στον Διαγόρα, έστω σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ και τον κόσμο της ομάδας, που αναγνώρισε τη δουλειά μας.
Όσον αφορά στους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την απόφασή, δεν θέλω να κάνω κάποια αναφορά τώρα. Για την ώρα είναι δικοί μου, ίσως όμως το κάνω στο μέλλον. Τώρα, η ομάδα έχει παιχνίδια μπροστά της και προέχει η ηρεμία της".
Αναφορικά με το αν όντως επέλεξε να ανακοινώσει την απόφασή του το πρωί, πρώτα στους παίκτες του και μετά στη διοίκηση και γιατί, ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρος:
"Ναι. Ισχύει. Επεδίωξα να γίνει παράλληλα, ωστόσο δεν υπήρχε άνθρωπος της διοίκησης εκεί. Δεν κατέστη εφικτό να συναντηθούμε το πρωί και το προγραμματίσαμε για το απόγευμα. Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές είναι οι άμεσοι συνεργάτες μου. Δεν είναι κάτω από εμένα ή οποιονδήποτε άλλο. Και για τους ποδοσφαιριστές μου, κάνω τα πάντα, με οποιοδήποτε κόστος...", κατέληξε όλο νόημα ο κ. Παπαδόπουλος.
Δημ. Χ.
Την παραίτηση του στους μεγαλομετόχους της Π.Α.Ε. Διαγόρας έθεσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Βεργωτής.