www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Μπάσκετ
Η προκήρυξη των κορασίδων
09:28 | Κυρ 19 Σεπτ, 2010
Εκτύπωση θέματος 416 αναγνώσεις

Η προκήρυξη των κορασίδων

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε την προκήρυξη του πρωταθλήματος των κορασίδων.
Α Ρ Θ Ρ Ο 1ο : ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο Πρωτάθλημα Κορασίδων Περιόδου 2009-2010 δικαιούνται συμμετοχής τα Σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της Τ.Ε. Δωδεκανήσου και διατηρούν τμήματα Κορασίδων. Η Τ.Ε. επισημαίνει ότι τα σωματεία οφείλουν να καλλιεργούν τα τμήματα υποδομών (κορασίδων) και είναι υποχρεωμένα να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα κορασίδων 2010-11 (με παρόντες αθλήτριες τουλάχιστον 8), σύμφωνα με την Προκήρυξη 2009-10.
Σας ενημερώνουμε δε ότι σε περίπτωση αποβολής της ομάδας κορασίδων ενός σωματείου από το πρωτάθλημα αυτόματα αποβάλλεται και η γυναικεία ομάδα του σωματείου η οποία καταλαμβάνει την τελευταία θέση στην τελική βαθμολογία(ανεξάρτητα αν έχει τελειώσει νωρίτερα το γυναικείο πρωτάθλημα) .
Α Ρ Θ Ρ Ο 2ο : ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το Πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 02-03/10/2010 ημέρα Σάββατο η Κυριακή. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 17/9/2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στα γραφεία της Τ.Ε. ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Κλειστό Γυμναστήριο Ρόδου), παρουσία εκπροσώπων των Σωματείων. Τελευταία ημέρα παραλαβής των δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η 15/9/2010 ημέρα Τετάρτη και μέχρι ώρα 12:00.
Στην δήλωση συμμετοχής οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν δύο εμφανίσεις , μία ανοικτού χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εντός έδρας αγώνες και μία σκούρου χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εκτός έδρας.
Δεν θα γίνεται δεκτή δήλωση συμμετοχής εάν δεν συνοδεύεται με αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα, επικυρωμένο από τον Ν.Α.Ο.Δ.
Υπενθυμίζεται στα σωματεία ότι όταν τελειώσει και ο τελευταίος αγώνας όλων των πρωταθλημάτων τότε τελειώνει και η αγωνιστική περίοδος. Επίσης οι ομάδες να φροντίσουν ώστε τα γήπεδα αγώνων να έχουν τις νέες διαγραμμίσεις.
Α Ρ Θ Ρ Ο 3ο : ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤOΣ
Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους , ένα Νοτίου και ένα Βορείου συγκροτήματος. Οι ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους δύο φορές (δύο γύροι) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.
Οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου σε κάθε όμιλο θα συμμετάσχουν στην τελική φάση (Final Four) που θα γίνει σε Κλειστό Γυμναστήριο που θα ορίσει η Τ.Ε. Τα ζεύγη των ημιτελικών ορίζονται ως εξής: Α1-Β2 και Β1-Α2.
Οι νικήτριες των δύο ημιτελικών αγώνων θα αγωνισθούν στον τελικό για την ανάδειξη του Πρωταθλητή , οι δε ηττημένες των δύο ημιτελικών στον μικρό τελικό.
Σημείωση: Το αμυντικό σύστημα των ομάδων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το man to man , σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ο.Κ.
Α Ρ Θ Ρ Ο 4ο : ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Για την βαθμολογία των Σωματείων ισχύουν όσα ορίζει το άρθρο 47 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. , για δε την κατάταξη το άρθρο 48 παρ. 2 σε συνδυασμό και με τις διατάξεις του άρθρου 46 παρ. 3γ και παρ. 4.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας :
α) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι δύο (2) , τότε λαμβάνονται υπόψη οι βαθμοί
από τους μεταξύ τους αγώνες (νίκες - ήττες - μηδενισμοί).
Αν οι ομάδες έχουν το ίδιο σύνολο βαθμών , τότε λαμβάνεται υπόψη η διαφορά
πόντων στους μεταξύ τους αγώνες.
Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία τότε θα διεξαχθεί αγώνας κατάταξης σε ουδέτερο
γήπεδο που θα ορίσει η Τ.Ε. ΕΟΚ Δωδεκανήσου.
β) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι περισσότερες από δύο (2) τότε καταρτίζεται
βαθμολογικός πίνακας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι ομάδες που ισο-
βαθμούν , στους μεταξύ τους αγώνες και με βάση τον πίνακα αυτό γίνεται η
μεταξύ τους κατάταξη. Αν όμως από τον παραπάνω πίνακα προκύψει νέα
(εσωτερική) ισοβαθμία , τότε για τις ομάδες που συνεχίζουν να ισοβαθμούν
λαμβάνονται υπόψη οι βαθμοί από τους μεταξύ τους αγώνες.
Αν οι ομάδες έχουν το ίδιο σύνολο βαθμών , τότε λαμβάνεται υπόψη ο
συντελεστής πόντων (πηλίκο διαίρεσης των πόντων που σημείωσε η ομάδα με
τους πόντους που δέχτηκε) στους μεταξύ τους αγώνες. Αν παρά ταύτα συνε-
χίζεται η ισοβαθμία , τότε λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής σε όλους τους
αγώνες του ομίλου των ομάδων που έχουν ισοβαθμίσει από την αρχή.
Α Ρ Θ Ρ Ο 5ο : ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο Πρωτάθλημα μπορούν να πάρουν μέρος αθλήτριες που γεννήθηκαν το έτος 1995 και νεότερες και πληρούν τις προϋποθέσεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου και του άρθρου 36 των Κανονισμών της ΕΟΚ. Κάθε Σωματείο δικαιούται να παρατάσσει σε κάθε αγώνα δώδεκα (12) αθλήτριες.
Επίσης κάθε Σωματείο που διατηρεί τμήμα Παγκορασίδων και εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει και με το τμήμα αυτό στο Πρωτάθλημα Κορασίδων
Επισημαίνεται ότι στην προκριματική και τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αποκλειστικά και μόνο δώδεκα (12) αθλητριών που θα αναγράφονται σε ονομαστική κατάσταση η οποία θα κατατίθεται πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα κάθε φάσης , στην Γραμματεία των αγώνων , χωρίς δικαίωμα αντικατάστασης αθλήτριας , για οποιονδήποτε λόγο και αιτία , κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Η αντικατάσταση αθλητών επιτρέπεται μόνο από την προκριματική φάση στην τελική.
Α Ρ Θ Ρ Ο 6ο : ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα γίνονται στα γήπεδα που οι ομάδες θα δηλώσουν και εφόσον τα γήπεδα αυτά πληρούν τους όρους της ΝΕΦΑ Δωδ/σου.
Για τα σωματεία που δεν έχουν δική τους αγωνιστική έδρα , χρειάζεται και συγκατάθεση της αρχής στην κυριότητα της οποίας ανήκει το γήπεδο.
Τα σωματεία οφείλουν να μεριμνήσουν για την καταλληλότητα των γηπέδων τα οποία δηλώνουν ως έδρα. Εάν διαπιστωθεί από την Τ.Ε. η ακαταλληλότητα κάποιου γηπέδου , η Επιτροπή έχει το δικαίωμα να ορίζει άλλο κατάλληλο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα και το γηπεδούχο σωματείο οφείλει να αγωνισθεί εκεί διατηρώντας την ιδιότητα του γηπεδούχου.
Α Ρ Θ Ρ Ο 7ο : ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ
Καμία αναβολή αγώνα δεν δικαιολογείται παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας και μόνο (όπως κακοκαιρία, συμμετοχή αθλητή στην μικτή Δωδ/σου και σε εθνική ομάδα). Δεν θα αναβάλλονται αγώνες λόγο εκδρομών ,υποχρεώσεων φοιτητών ,τραυματισμών αθλητών ,σχολικών υποχρεώσεων(πλην πανελληνίων αγώνων),οικονομικής αδυναμίας σωματείου κ.λ.π. κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Σε περίπτωση αναβολής αγώνα θα ορίζεται εκ νέου από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΤΕ Δωδ/σου , είτε ενδιάμεσα είτε μετά τη λήξη του εκάστοτε γύρου.
Σε περίπτωση που μια ομάδα νήσων αγωνίζεται σε ανοικτό γήπεδο της Ρόδου και η διεξαγωγή του είναι αδύνατη λόγο καιρικών συνθηκών ,τότε ο αγώνας αυτός θα διεξάγεται σε ένα από τα κλειστά γυμναστήρια ,με κάποια χρονική μεταβολή της έναρξης του ,ύστερα από απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος της ΤΕ Δωδ/σου. Ανάλογα ισχύουν και ανοικτό γήπεδο της Κω.
Α Ρ Θ Ρ Ο 8ο : ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΦΕΣΕΙΣ
α) Οι ενστάσεις που αναφέρονται σε περιπτώσεις κακής εφαρμογής Κανονισμών
Παιδιάς , εκδικάζονται σε Α’ και Β’ βαθμό από τα προβλεπόμενα στον ισχύοντα
Κανονισμό Διαιτησίας όργανα .
β) Οι υπόλοιπες ενστάσεις εκδικάζονται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της
Τ.Ε. ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
γ) Οι παραπάνω αποφάσεις προσβάλλονται με προσφυγή , κατά μεν της Επιτροπής
Εκδικάσεως Ενστάσεων, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Διαιτητών (Ε.Ε.Δ.),
κατά δε της Επιτροπής Πρωταθλήματος , ενώπιον του Α.Σ.Ε.Α.Δ.
δ) Οι ενστάσεις θα συζητούνται μόνο εφόσον υποστηρίζονται και συνοδεύονται
με το ανάλογο χρηματικό ποσό (παράβολο). Το παράβολο των ενστάσεων ενώπιον της Τ.Ε. ΕΟΚ ορίζεται σε 50 € , για δε τις προσφυγές στην Ε.Ε.Δ. και Α.Σ.Ε.Α.Δ. σε όσα ορίζουν. Οι ενστάσεις που υποβάλλονται δεν αναστέλλουν τη συνέχιση του πρωταθλήματος.
Α Ρ Θ Ρ Ο 9ο : ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των αγωνιζομένων Σωματείων , καθορίζονται με τις διατάξεις των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. που αναφέρονται παραπάνω.
Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η συμμετοχή των Σωματείων που δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος στα διάφορα πρωταθλήματα είναι υποχρεωτική , σύμφωνα με το άρθρο 27 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ.
Τα γηπεδούχα σωματεία οφείλουν να μεριμνήσουν για την στελέχωση των γηπέδων που δηλώνουν ως έδρα με γραμματεία (3 άτομα ,που θα είναι μέλη του συνδέσμου κριτών Δωδ/σου). Σε διαφορετική περίπτωση η Τ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ορίζει γήπεδο τέλεσης αγώνων άλλο από αυτό που δήλωσε το γηπεδούχο σωματείο , για οικονομικούς λόγους.
Εάν ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί , μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα. Στην περίπτωση που ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί σε δύο (2) αγώνες, τότε αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος ,
μετά από εξέταση του θέματος από την Τ.Ε. , σύμφωνα και με το άρθρο 7.
Στις περιπτώσεις αυτές το υπαίτιο σωματείο θα επιβαρύνεται με την συνολική δαπάνη που θα προκύψει από τα έξοδα διαιτησίας , γραμματείας, γυμνασιάρχου , μετακινήσεων και ημεραργιών , καθώς και τα έξοδα της μετακινούμενης ομάδας.
Θα του επιβάλλεται επίσης πρόστιμο 150 €.
Α Ρ Θ Ρ Ο 10ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
α) Το ποσό των μετακινήσεων θα καταβάλλεται από την Τ.Ε. ΕΟΚ Δωδ/σου
μόνο με την προσκόμιση του Γραμματίου Είσπραξης.
β) Σε κάθε σωματείο θα καταβάλλεται το ποσό μετακίνησης με βάση τον αριθμό
δώδεκα (12) καλαθοσφαιριστών. Στην περίπτωση που οι καλαθοσφαιριστές
της μετακινούμενης ομάδας είναι λιγότεροι των δώδεκα (12), τότε το ποσό
μετακίνησης θα είναι ανάλογο με τον αριθμό των καλαθοσφαιριστών.
Στις μετακινούμενες ομάδες θα καταβάλλονται τα κάτωθι ποσά :
Χωρίς διανυκτέρευση | Με διανυκτέρευση
1. ΡΟΔΟΣ - ΚΩΣ 200 € 300 €
2. ΡΟΔΟΣ - ΚΑΛΥΜΝΟΣ 250 € 350 €
3. ΚΩΣ - ΚΑΛΥΜΝΟΣ 100 € 150 €
4. ΡΟΔΟΣ - ΣΥΜΗ 100 € 150 €
Τα παραπάνω ποσά περιλαμβάνουν τα έξοδα μιας μετακίνησης και μιας διανυκτέρευσης. Για κάθε επιπλέον διανυκτέρευση θα καταβάλλεται στην ομάδα το 50% επιπλέον του ποσού, ανεξάρτητα από τους αγώνες που θα δώσει η ομάδα.
Η μη έγκαιρη καταβολή των εξόδων μετακίνησης από την Τ.Ε. ΕΟΚ Δωδ/σου δεν αναστέλλει την υποχρέωση του μετακινούμενου σωματείου να βρίσκεται έγκαιρα στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα.
γ) Τα έξοδα διαιτησίας είναι για κάθε διαιτητή 10 € , για κάθε κριτή 5 € και για κομισάριο 5 €. Τα έξοδα ημεραργίας για μετακίνηση σε άλλο νησί ανέρχονται στο ποσό των 40 € με διανυκτέρευση και των 20 € χωρίς διανυκτέρευση.
Τα έξοδα διαιτησίας, κριτών και κομισάριου καθώς και τα έξοδα μετακινήσεως και ημεραργίας διαιτητών , κριτών και κομισάριου καλύπτονται από την Τ.Ε. ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ.
Για οδική μετακίνηση εντός των νησιών Ρόδου, Κω και Καλύμνου τα έξοδα μετακίνησης διαιτητών-γραμματείας ορίζονται στο ποσό των 0.75 € ανά χιλιόμετρο.
Τα γηπεδούχα σωματεία μπορούν να εκδίδουν εισιτήρια για τους αγώνες τους.
Α Ρ Θ Ρ Ο 11ο : ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ
Τα γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να εξασφαλίζουν σε κάθε αγώνα την παρουσία ΙΑΤΡΟΥ ή εξειδικευμένου ατόμου (π.χ. Σαμαρείτες) για παροχή Πρώτων βοηθειών , που θα παρουσιάζεται στην Γραμματεία και θα υπογράφει στο Φ.Α.
Οι διαιτητές δεν θα ξεκινούν τον αγώνα, αλλά θα περιμένουν την προσέλευση του παραπάνω προσώπου, για το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα των δεκαπέντε λεπτών (15΄) από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση το γηπεδούχο σωματείο θα μηδενισθεί στον αγώνα αυτόν.
Επίσης απαγορεύεται οι καλαθοσφαιριστές να έχουν ΤΣΙΧΛΑ στο στόμα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Α Ρ Θ Ρ Ο 12ο : ΓΕΝΙΚΑ
α) Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη , τους Κανονισμούς της ΕΟΚ , καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση ή συμπλήρωση και θα προκύψει κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος , αποφασίζει η Τ.Ε. Δωδεκανήσου.
β) Τα γηπεδούχα Σωματεία υποχρεούνται να έχουν στη Γραμματεία πριν την
έναρξη του αγώνα τα παρακάτω :
1) ‘Ένα χρονόμετρο.
2) ‘Ένα χρονόμετρο 24'΄.
3) Ταμπέλες με αριθμούς από 1 - 5 και δύο (2) σημαίες κόκκινες με βάσεις.
4) Μπλοκ Φύλλου Αγώνος και βέλος κατοχής μπάλας..
γ) Ολοι οι αγώνες θα διεξάγονται με μπάλες MOLTEN size 6.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2006
  Πρόβλημα με τρεις!
Τετάρτη 31 Μαΐου 2006

Πρόβλημα με τρεις!

Μετά τον Θοδωρή Μητράκα άλλοι δυο ποδοσφαιριστές της Ρόδου είναι πιθανό να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους με την ομάδα της Ρόδου. Πρόκειται για τους Σωτήρη Τσαγκαβέλη και Γιώργο Αγγελόπουλο που στην πρώτη συνάντηση με την ΠΑΕ δεν τα βρήκαν. Και οι τρεις θα ξανασυζητήσουν με πρώτο τον Μητράκα που...

7502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αποφάσεις της Πειθαρχικής
Τετάρτη 31 Μαΐου 2006

Αποφάσεις της Πειθαρχικής

Συνεδρίασαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι ακόλουθες: Ο Πολύστρατος τιμωρείται με στέρηση του δικαιώματος να χρησιμοποιεί την έδρα του για μια αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ και ο πρόεδρος της Ευριπίδης Οίκουτας με απαγόρευση εισόδου στους...

244 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μήλο της έριδος ο Καραγιάννης
Τετάρτη 31 Μαΐου 2006

Μήλο της έριδος ο Καραγιάννης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Κλεάνθη Παραδεισίου αλλά και του Ιάλυσου βρίσκεται ο Δημήτρης Καραγιάννης. Ο τερματοφύλακας που την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο έπαιζε με τα χρώματα του ΑΕΡΑ Αφάντου την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο αποτελεί μήλο της έριδος για αυτές τις δυο ομάδες οι οποίες τον έχουν πλησιάσει με σκοπό να τον...

246 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Για ιερό σκοπό
Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Για ιερό σκοπό

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους είχαν προχθές το βράδυ στην «τέντα», ο Γ.Σ. Διαγόρας και η Αναγέννηση Ρόδου σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 73-50, χωρίς όμως να παίξουν καλό μπάσκετ, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο το τελικό σκορ περνάει σε...

195 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φέρνει
Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Φέρνει "αστέρια"

Τη σκέψη για να φέρουν στο Rhodes Sports Camp, τον Νικ Καλάθη και τον Δημήτρη Βεργίνη, εξετάζουν οι υπεύθυνοι του Κολλεγίου Ρόδου. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για να έρθουν οι δύο νεαροί αθλητές στο νησί και να μιλήσουν στα παιδιά, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Στράτος Περπέρογλου...

304 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δίπλα στον Διαγόρα
Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Δίπλα στον Διαγόρα

Για μία ακόμη φορά ήταν εκεί, στη θέση τους… Ο λόγος για τους οργανωμένους φιλάθλους του Διαγόρα, τα παιδιά της «Θύρας 6», τα οποία έκαναν αισθητά και με το παραπάνω την παρουσία τους στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και την Αναγέννηση Ρόδου. Παρά το φιλικό χαρακτήρα που είχε...

289 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ώρα των ανανεώσεων
Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Η ώρα των ανανεώσεων

Κρίσιμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τον Κολοσσό, όσον αφορά στις ανανεώσεις της συνεργασίας με ορισμένους αθλητές για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση από το Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός έχει παραδώσει τη λίστα του σχετικά με τους παίκτες που θέλει και τη νέα χρονιά στο «Βενετόκλειο» και αν...

196 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Σήμερα η γενική συνέλευση
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Σήμερα η γενική συνέλευση

Σήμερα στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση στις τάξεις του Κολοσσού. Το ραντεβού των μελών του διοικητικού συμβουλίου θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου (πλατεία Βρούχου) και πιθανότατα θα ανακοινωθεί η αλλαγή της σκυτάλης στον προεδρικό θώκο, με τον Γιάννη Χατζηλαζάρου να παίρνει τα ηνία από τον νυν πρόεδρο...

250 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι καρποί της επιτυχίας...
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Οι καρποί της επιτυχίας...

Μετά από πολύωρο και κατά συνέπεια κουραστικό ταξίδι, ο Γ.Σ. Διαγόρας επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στη Ρόδο, φέρνοντας μαζί του την πρώτη θέση από τους αγώνες κατάταξης στο Βόλο. Αν μη τι άλλο μία τεράστια επιτυχία για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι είχαν ως αρχικό στόχο την παραμονή στη Γ’...

297 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μπράβο Σταύρο
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Μπράβο Σταύρο

Ο Σταύρος Νικηφορίδης είναι πλέον το τέταρτο αξιολογημένο μέλος του Σ.Δ.Κ.Δ., αφού τα κατάφερε περίφημα στα «προστάζ» που διεξήχθησαν στη Ροδινή του Δήμου Ρίου στην Πάτρα. Ο Ροδίτης διαιτητής πέρασε τόσο τις γραπτές όσο και τις προφορικές εξετάσεις και από τη νέα χρονιά θα μπορεί να «σφυρίζει» αγώνες εθνικών κατηγοριών....

854 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ένα διαφορετικό φιλικό
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ένα διαφορετικό φιλικό

Μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση θα φιλοξενηθεί αύριο στις 12.00’ στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου όπου θα διεξαχθεί ένας συμβολικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον ΒΑΠ Κολοσσό και την ομάδα ΑΜΕΑ Ζέφυρος. Μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και το 2009 δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά με ειδικές ικανότητες τα οποία έχουν εκπροσωπήσει τα Δωδεκάνησα...

289 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παράπονα από τη φιλοξενία
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Παράπονα από τη φιλοξενία

Παράπονα από τη φιλοξενία της ΠΑΕ Ρόδος στην αναμέτρηση της Κυριακής, έχει η ομάδα του Θρασύβουλου. Αυτό μας υπογράμμισε με δηλώσεις του ο γενικός αρχηγός της «πράσινης» ΠΑΕ της Φυλής, Τάκης Τσεβάς, ο οποίος όμως τόνισε, ότι η Ρόδος, δεν έχει να φοβηθεί κάτι …ανάλογο, στο αυριανό ματς: «...

380 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Λαμπρόπουλος στη Φυλή
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Λαμπρόπουλος στη Φυλή

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος, του Συνδέσμου Ηλείας, θα είναι ο διαιτητής της αμεθυριανής αναμέτρησης μεταξύ Θρασύβουλου και Ρόδου στη Φυλή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Στα πλέι οφ, ο Πανσερραϊκός, μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, με νίκη και ισοπαλία στην Κρήτη, «κλειδώνει» την άνοδο, ενώ ΟΦΗ και Εθνικός, παίζουν ίσως το...

285 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με οδηγό την επανάληψη
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Με οδηγό την επανάληψη

Κλώτσησε ένα ολόκληρο 45λεπτο, έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται και πάλι για ορισμένες εις βάρος της διαιτητικές αποφάσεις, όμως η ουσία είναι πως το τελικό 1-1 της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο κόντρα στον Θρασύβουλο, δεν είναι καταστροφικό, ούτε και καταδικαστικό.
Αυτό το γνωρίζουν στη Ρόδο και με οδηγό το ισοπεδωτικό...

260 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε Γεωργαλλή, περιμένει Παντέλη
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πήρε Γεωργαλλή, περιμένει Παντέλη

Πράξη γίνεται σιγά σιγά το πλάνο της διοίκησης του Διαγόρα, που με γνώμονα το χαμηλό μπάτζετ, το οποίο δεν θα ξεπερνά τα 800.000 ευρώ, οδηγεί στην απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών από τις τοπικές κατηγορίες, που θα αυξήσουν χωρίς ιδιαίτερη ζημία τον αριθμό των ποδοσφαιριστών στο ρόστερ. Παράλληλα, η ΠΑΕ δίνει την...

322 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αίσιο τέλος στο ...παζάρι με Χατζηφούντα
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αίσιο τέλος στο ...παζάρι με Χατζηφούντα

Ο Διαγόρας, στην προσπάθειά του να ρίξει το μπάτζετ του, προχωράει για την ώρα σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών των τοπικών κατηγοριών. Για να ρίξει μάλιστα ακόμα περισσότερο το …κόστος, με δέλεαρ τη Β’ Εθνική, οι προτάσεις που καταθέτει στους παίκτες, είναι μικρότερες σε σχέση με τις απολαβές που έχουν στις ερασιτεχνικές...

608 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι...
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι...

Τελεσιδίκησε η υπόθεση προσφυγής του Ρικάρντο Βιλλάρ κατά της ΠΑΕ Ρόδος, από την οποία αφαιρούνται δύο βαθμοί.
Ο τέως ποδοσφαιριστής των «ελαφιών» δικαιώθηκε, καθώς του επιδικάστηκε το ποσό των 9.200 ευρώ.
Της υπόθεσης του Βιλλάρ, αναμένεται να ακολουθήσουν παρόμοιες υποθέσεις των Αγαπητού Αμπελλά και Χρήστου Κόντη, με το...

908 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Eπικοινωνία με όλους!
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Eπικοινωνία με όλους!

Η διερεύνηση για την οικονομική τρύπα του Διαγόρα και τη δυνατότητα μείωσης αυτής, έχει ξεκινήσει από την πλευρά του κ. Κασάπη, έστω και σε …φιλολογικό για την ώρα πνεύμα. Μετά την παραδοχή του Νίκου Χατζόπουλου που βρέθηκε προ τετελεσμένων όσον αφορά στην πληροφόρηση για διερευνητική κρούση συμβιβασμού με την ΠΑΕ...

808 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κερδίζει στήριξη ο Κασάπης
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κερδίζει στήριξη ο Κασάπης

Το ενδεχόμενο ανάληψης των ηνίων της ΠΑΕ Διαγόρας από τον κ. Βασίλη Κασάπη, είναι φυσικά το μέγα ζήτημα για τον Διαγόρα. Η όλη διαδικασία βρίσκεται μόλις στα πρώτα της βήματα και θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμα, σε περίπτωση που οι διαδικασίες προχωρήσουν χωρίς μεγάλα εμπόδια.
Ένα από αυτά και τα...

957 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο απολογισμός της Α' Κατηγορίας
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο απολογισμός της Α' Κατηγορίας

Τον ετήσιο απολογισμό στο ανδρικό πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη σε μία ενιαία κατηγορία, ετοίμασε η «Δ». Καταγράφουμε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία των 14 μονομάχων στους τρεις ομίλους του ανδρικού μπάσκετ. Το επίπεδο βέβαια ήταν χειρότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι τα επόμενα...

574 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μετακομίζει στην Κω
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μετακομίζει στην Κω

Η Εθνική γυναικών μετακομίζει στην Κω… Από την προσεχή Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γυναικών, θα βρίσκεται στο νησί του Ιπποκράτη, προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά, με τη συμμετοχή επίσης του Ισραήλ και της Ιαπωνίας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από 3-5 Ιουνίου, ωστόσο οι ομάδες έχουν αποφασίσει να...

703 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ετοιμάζεται για Αθήνα
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ετοιμάζεται για Αθήνα

Να παλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο θα προσπαθήσουν στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, οι κορασίδες του Ιπποκράτη Κω. Από 14-18 Ιουνίου οι αθλήτριες της Κασσιανής Παπαδοπούλου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Πειραιά, Λέσβου, Χίου και Σάμου.
Φυσικά το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος...

549 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κληρώνει την Παρασκευή
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κληρώνει την Παρασκευή

Από 14-18 Ιουνίου πρόκειται να γίνει η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος των παίδων (δ’ όμιλος), στην οποία θα πάρει μέρος και ο Κολοσσός. Η ομάδα του Κώστα Δόσπρα κατέκτησε τον τίτλο στα Δωδεκάνησα και θα κληθεί να διεκδικήσει την πρόκριση της στην τελική φάση. Βέβαια για να γίνει αυτό,...

417 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κρίσιμη... Παρασκευή!
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κρίσιμη... Παρασκευή!

Η μεγάλη ώρα για τις γυναίκες του Ιπποκράτη Κω πλησιάζει, αφού την Παρασκευή θα μάθει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ ανόδου (19-24 Ιουνίου), που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα. Στις 3 Ιουνίου και ώρα 12:00, οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου θα μπουν στην κληρωτίδα της Ε.Ο.Κ. και ευελπιστούν σε μία καλή...

616 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πρόγραμμα των τελικών
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Το πρόγραμμα των τελικών

Ανακοινώθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αγώνων πλέι οφ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
ΤΕΤΑΡΤΗ(01/06):
ΚΓ ΠΑΟΚ 19.00 ΠΑΟΚ – Άρης Πηλοϊδης, Αναστόπουλος, Ψαριανός (Τσούλης/Τσανίδης)
ΣΕΦ 22.00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Γκόντας, Κορομηλάς, Αφεντουλίδης (Ακέλ/Τασούλας)
ΚΥΡΙΑΚΗ(05/06):
Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης – ΠΑΟΚ Χριστοδούλου, Σπυρίδωνος, Φούφης (Μούστος/Παπαγεωργίου)

399 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Και με τη βούλα Σακελλαρίου!
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Και με τη βούλα Σακελλαρίου!

Το είχαμε γράψει εδώ και καιρό και χθες ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση… Ο Γιάννης Σακελλαρίου θα μείνει και δεύτερη αγωνιστική περίοδο στο τιμόνι της Ελπίδας Πεταλούδων, αφού η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Για μία ακόμη χρονιά, η ομάδα της Κρεμαστής έφτασε μέχρι τους τελικούς της...

374 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πάρτι του Ιβίσκου
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το πάρτι του Ιβίσκου

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των αγώνων μπαράζ των ανδρών, ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος έχει προγραμματίσει πάρτι για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 14 Ιουνίου, η ομάδα της Ανάληψης θα διοργανώσει πάρτι για όλους τους φίλους του μπάσκετ και του συλλόγου στο bar «Ρουά Ματ». Οι υπεύθυνοι...

418 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα βραβεία της Β' Εθνικής
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τα βραβεία της Β' Εθνικής

Ο Αίολος Τρικάλων και ο Φιλαθλητικός κυριάρχησαν στο γήπεδο, πολύ φυσιολογικά λοιπόν μονοπώλησαν και τα βραβεία της χρονιάς, τα οποία απένειμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Infobasket στη Β’ Εθνική. Οι 15 από τους 25 προπονητές που πέρασαν από το φετινό πρωτάθλημα (ένας για καθεμία ομάδα) απάντησαν στα 6 συγκεκριμένα...

417 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οριστικά στην Ιαλυσό
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Οριστικά στην Ιαλυσό

Στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού πρόκειται να διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Ιουνίου η τελική φάση του τουρνουά μίνι. Χθες και επίσημα η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε πως το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην Ιαλυσό, το συγκεκριμένο διήμερο. Αξίζει να σημειωθεί πως σχετική πρόταση είχε κάνει και ο...

467 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει Ματσαμά ο Διαγόρας
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Κλείνει Ματσαμά ο Διαγόρας

Ο Σάββας Ματσαμάς θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Διαγόρα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο 24χρονος γκαρντ θα επιστρέψει στη Ρόδο για μόνιμη εγκατάσταση, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και λογικά θα αποκτηθεί από τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι έχουν κινηθεί για την απόκτηση του. Ο ταλαντούχος Ροδίτης γκαρντ έκανε...

852 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Διευκρινίσεις για μεταγραφές
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Διευκρινίσεις για μεταγραφές

H ΕΟΚ διευκρίνισε κάποια άρθρα του κανονισμού μετεγγραφών που κυκλοφόρησε αφού υπήρξαν κάποια ερωτηματικά
ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΑΘΛΗΤΕΣ
Κάθε σωματείο μπορεί να αποκτήσει μέχρι και δέκα αθλητές (-τριες) κατά την περίοδο των μετεγγραφών και των αποδεσμεύσεων. Οι μετεγγραφές μπορεί να είναι 10 ελεύθερες ή...

416 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ιπποκράτης και το... καλοκαίρι!
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο Ιπποκράτης και το... καλοκαίρι!

Ο Ιπποκράτης Κω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 20 Αυγούστου 2012 στους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου της Κω, του αθλητικού πολύκεντρου και του κλειστού γυμναστηρίου του Ιπποκρατείου Γυμνασίου θα λειτουργήσουν τα καλοκαιρινά τμήματα διδασκαλίας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου για αγόρια και κορίτσια γεννημένα...

397 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η μεγάλη γιορτή του Π.Α.Ο. Ιάλυσος
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η μεγάλη γιορτή του Π.Α.Ο. Ιάλυσος

Κάθε χρόνο ετοιμάζει και κάτι διαφορετικό για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ... Ο Π.Α.Ο. Ιάλυσος έχει μπει δυναμικά στη... ζωή μας και τώρα ετοιμάζεται για τη ''2η γιορτή μπάσκετ καλοκαίρι 2012''. Συγκεκριμένα από 20-24 Ιουνίου, οι ''ερυθροκίτρινοι'' θα διοργανώσουν ένα αναπτυξιακό τουρνουά για παιδιά που γεννήθηκαν από το 1999 μέχρι...

508 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εκλογές τον Ιούνιο
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Εκλογές τον Ιούνιο

Η μοναδική λύση είναι οι εκλογές και κατά συνέπεια το ενδιαφέρον που θα πρέπει να δείξουν ορισμένοι, ώστε η ομάδα να συνεχίσει, να υπάρχει. Μετά τον υποβιβασμό της Ρόδου στην Α’ Κατηγορία της Δωδεκανήσου, οι άνθρωποι της ομάδας θα επιδιώξουν να πάνε το συντομότερο δυνατό σε εκλογές ώστε να δοθεί...

408 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ραντεβού με την υπουργό
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ραντεβού με την υπουργό

Με την υπουργό Πολιτισμού Τατιάνα Καραπαναγιώτη συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η επικείμενη συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στην τελική φάση του UEFA EURO 2012, η οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία και η ανάγκη χρηματοδότησή τους, αλλά και τα...

267 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Ικανοποίηση για Δικαιουλάκο
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ικανοποίηση για Δικαιουλάκο

Η Εθνική γυναικών επέστρεψε από το Λονδίνο με τρείς νίκες σε ισάριθμα φιλικά ματς και ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητριών του. «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια, από τη δουλειά και κυρίως από τη νοοτροπία των κοριτσιών όλο αυτό τον καιρό που δουλεύουμε μαζί. Ίσως...

387 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Camp για γυναίκες
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Camp για γυναίκες

Το 1ο διεθνές basketball camp για αθλήτριες είναι γεγονός… Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διεξαχθεί εξειδικευμένο Basketball Camp μόνο για γυναίκες. Πρόκειται για μια μοναδική καινοτομία της P.B.T., που σε συνεργασία με καταξιωμένους προπονητές θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης σε αθλήτριες ηλικίας από 14 έως 22...

388 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι ''εκλεκτοί'' του Μίσσα
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Οι ''εκλεκτοί'' του Μίσσα

Οι παρακάτω αθλητές καλούνται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Μίσσα στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας από 9 έως 21 Ιουλίου. Για μία ακόμη φορά δεν υπάαρχει δωδεκανησιακή παρουσία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Γιάννης Αντετοκούμπο, Μιχάλης Καμπερίδης (Φιλαθλητικός),...

391 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήραν άδεια οι Π.Α.Ε.
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πήραν άδεια οι Π.Α.Ε.

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία...

378 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ο Κουκουτσέλας
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τέλος ο Κουκουτσέλας

Παρελθόν αποτελεί από τον Εθνικό Αρχίπολης ο Παναγιώτης Κουκουτσέλας, ο οποίος μετά από τρία περίπου χρόνια παρουσίας στην ομάδα δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατά τα φαινόμενα θα συνεχίσει στον Π.Α.Σ. Ασκληπειού, από τον οποίο δέχθηκε και πρόταση συνεργασίας για τη νέα...

481 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παραμένει ο Τζομάκας
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Παραμένει ο Τζομάκας

Στον πάγκο της Α.Ε. Δικαίου θα καθίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Τζομάκας (δεξιά στη φωτό)… Το έργο του έμπειρου τεχνικού κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο τη φετινή σεζόν τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στις υποδομές του συλλόγου και έτσι θεωρείται δεδομένο ότι ο ίδιος θα παραμείνει στο τιμόνι...

409 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Ρόδο το B.A.C.
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Στη Ρόδο το B.A.C.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Teleunicom Basketball Academy Club του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Δημήτρη Ιτούδη ταξιδεύει φέτος στη Ρόδο (από 23 έως 26 Ιουνίου) δίνοντας την ευκαιρία στους «εκκολαπτόμενους» μπασκετμπολίστες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε ένα καλοκαιρινό camp πολύ υψηλών προδιαγραφών. Μετά την περσινή επιτυχία με τη συμμετοχή...

494 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι αριθμοί του Αγγελάκου
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Οι αριθμοί του Αγγελάκου

Συνολικά σε 5 από τα 36 παιχνίδια των Leicester Riders έπαιξε φέτος ο Αλέξανδρος Αγγελάκος στην «μεγάλη» κατηγορία του βρετανικού μπάσκετ (B.B.L.). Ο 19χρονος αθλητής που ανήκει στον Κολοσσό σπουδάζει και παράλληλα παίζει στο πανεπιστήμιο του Loughborough, το οποίο συνδέεται άμεσα με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Ο Αγγελάκος, λοιπόν, που γεννήθηκε...

431 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φινάλε με τα μίνι
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Φινάλε με τα μίνι

Με το τουρνουά μίνι θα «πέσει» η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από 21 έως 23 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Λέρου και αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού θα πάρουν μέρος ο τοπικός Πανιώνιος (είναι και διοργανωτής), ο Κολοσσός Ρόδου, ο Γ.Σ....

422 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Σοβαροί και αποφασιστικοί''
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

''Σοβαροί και αποφασιστικοί''

Την άποψη του ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και απομένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, εξέφρασε ο προπονητής του Ιπποκράτη Κω Δημήτρης Δρόσος, μιλώντας στη «δσπορ». Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στη νίκη επί των Αγίων Θεοδώρων, μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ζέφυρο και πρότεινε να σχηματιστούν δύο...

464 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Κερδίζει Άρη, παίρνει τίτλο!
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

Κερδίζει Άρη, παίρνει τίτλο!

Ο Άρης αποτελεί το δεύτερο και πιο σημαντικό εμπόδιο στο δρόμο του Α.Σ. Δωδεκάνησος για τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με καρότσι. Μετά τη σπουδαία χθεσινή νίκη επί του Π.Α.Σ.Κ.Α. με 57-52, η ομάδα του Γιώργου Χατζηκαλημέρη θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Άρη και με νίκη είναι πολύ πιθανό να...

697 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η σχολή Α' Κατηγορίας του ΣΕΠΚ
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

Η σχολή Α' Κατηγορίας του ΣΕΠΚ

439 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο απολογισμός των... διαιτητών
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

Ο απολογισμός των... διαιτητών

Συγκεντρώσαμε όλα τα διαιτητικά… στοιχεία της φετινής σεζόν στα παιχνίδια του Κολοσσού ΒΑΠ στην Α1 και σας τα παραθέτουμε. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ποιοι διαιτητές «σφύριξαν» στους αγώνες των «θαλασσί» αλλά και τα αποτελέσματα που έφεραν. Ιδού:Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής) 3 ήττεςΚυριάκος Ταβουλαρέας (Κ.Ν. Πελοποννήσου) 2 ήττεςΓιώργος Θεονάς (Αττικής) 2 ήττες,...

1490 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεκινούν οι συζητήσεις στην Αρχίπολη
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

Ξεκινούν οι συζητήσεις στην Αρχίπολη

Ο Εθνικός Αρχίπολης ενημερώνει το κοινό ότι δεν έχει δοθεί ακόμα καμία ελευθέρας για φέτος οπότε οποιοδήποτε δημοσίευμα σχετικά με μεταγραφή παίκτη που ανήκει στον Εθνικό είναι ψευδές. Για όποια εξέλιξη σχετικά με μεταγραφές, αποδεσμεύσεις και οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τον Εθνικό Αρχίπολης θα βγαίνει δελτίο τύπου στα μέσα. Επίσης,...

850 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αυλαίας στο ''Sevens 2014''
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

Αυλαίας στο ''Sevens 2014''

Ξεκινάει σήμερα στις Κερασιές του Δήμου Θερμαϊκού το πανευρωπαϊκό ράγκμπι Sevens 2014, στο οποίο θα πάρει μέρος η Εθνική μας ομάδας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι Βαγγέλης Στάμος, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πανέτοιμοι από οργανωτικής πλευράς να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία, ακόμα μια διεθνή διοργάνωση. Θέλουμε βέβαια και η...

552 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επίσκεψη στο δήμαρχο
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

Επίσκεψη στο δήμαρχο

Τη Ρόδο επισκέφτηκε μία μικτή ομάδα οκτώ νέων ανθρώπων που παρακολουθούν το πρόγραμμα επανένταξης της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.) της Θεσσαλονίκης, μαζί με δύο συνοδούς τους. Η μικτή αυτή ομάδα, βρέθηκε στη Ρόδο από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη και μάλιστα επισκέφτηκε τον δήμαρχο Ροδίων...

467 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι ''Πειρατές G8'' σε νέες περιπέτειες
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

Οι ''Πειρατές G8'' σε νέες περιπέτειες

Οι «Πειρατές» επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες στα γήπεδα του μπάσκετ… Μετά την περσινή τους εντυπωσιακή παρουσία (ηττήθηκαν στον τελικό από το Carpe Diem), το «Πειρατικό» του Παντελή Μισσού, επιστρέφει αυτή τη φορά πιο δυνατό και με πιο γεμάτο ρόστερ, με στόχο να κερδίσει το 3ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ. Νέος χρυσός...

1007 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Χομίτσιους στη Ρόδο το 1994
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

Ο Χομίτσιους στη Ρόδο το 1994

Επιστροφή στο μακρινό 1994… Ψάξαμε και βρήκαμε στα αρχεία μας, μία εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία, 20 χρόνια πριν! Όταν το ευρώ ήταν… δραχμή, όταν ο Κολοσσός αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική, όταν ο Π.Α.Ο.Κ. κατακτούσε το Κύπελλο Κόρατς και πριν ξεκινήσει η… αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού, το ροδίτικο μπάσκετ βίωνε μία διαφορετική εποχή...

835 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Όχι'' σε δύο κατηγορίες!
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

''Όχι'' σε δύο κατηγορίες!

Την απόφαση να μην γίνουν δύο κατηγορίες πήραν χθες οι εκπρόσωποι των σωματείων, καθαρά για οικονομικούς λόγους. Τα σωματεία της Ρόδου (δεν ήταν περισσότερα από 6-7 αυτά που έδωσαν το «παρών»), σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά δεν θέλουν να γίνει το ανδρικό πρωτάθλημα σε δύο ομίλους, αφού θα χρειαστεί...

1743 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με δύο μικρούς εφόσον ανέβουν!
Σαββάτο 31 Μαΐου 2014

Με δύο μικρούς εφόσον ανέβουν!

Πάλι καλά… Με δύο αθλητές κάτω των 20 ετών στη 12άδα θα παρουσιαστούν οι Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου εφόσον ανέβουν τη νέα χρονιά στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Το γεγονός ότι η Ε.Ο.Κ. μείωσε τους νεαρούς αθλητές είναι κάτι θετικό για τους «πορτοκαλί» και γενικότερα για τις ομάδες της...

1331 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Εκλογές στην Α.Ε. Δικαίου!
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Εκλογές στην Α.Ε. Δικαίου!

Η ώρα των εκλογών έφτασε για την Α.Ε. Δικαίου... Σήμερα στις 18:30 πρόκειται να γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο νυν πρόεδρος Δαυίδ Καραθωμάς θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά σήμερα θα εξαρτηθεί το αν θα αλλάξουν οι αρμοδιότητες. Οι...

659 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τάπα στη βία και στο ρατσισμό
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Τάπα στη βία και στο ρατσισμό

Σε μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση πρόκειται να πάρει μέρος ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε., ο οποίος θα πάρει μέρος στο τουρνουά 3Χ3 Streetball που θα διοργανώσουν μαζί ο Π.Σ.Α.Κ. και η Ε.Ο.Κ., το σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουνίου. Η διοργανώτρια αρχή της Basket League αναφέρει στην ανακοίνωση της:
«Ο ΕΣΑΚΕ με μεγάλη χαρά...

243 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η πιο κρίσιμη μέρα
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η πιο κρίσιμη μέρα

Η πιο σημαντική μέρα της σύγχρονης ιστορίας του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ιπποκράτη είναι η σημερινή, αφού στις 11:00 έχει προγραμματιστεί να γίνει η γενική συνέλευση στην οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ο Ιπποκράτης Κω αναφέρει: «Η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Α.Σ. Ιπποκράτης...

689 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΙΑΛΥΣΑΡΑ...
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΙΑΛΥΣΑΡΑ...

Η πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς έφτασε για τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος… Στις 16:00, οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα παίξουν τους κόπους μίας χρονιάς και υποδέχονται τη Θύελλα Ραφήνας, στο ντέρμπι που θα κρίνει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Οι «ερυθροκίτρινοι» βολεύονται ακόμη και με την ισοπαλία, ενώ η ομάδα της Ραφήνας...

684 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επέστρεψε ο Καμπούρης!
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Επέστρεψε ο Καμπούρης!

Στα παλιά του λημέρια επιστρέφει ο Κώστας Καμπούρης, ο οποίος αναλαμβάνει και επίσημα τον Απόλλωνα Καλυθιών έχοντας πλάι του, τον Κώστα Δημητριάδη. Μετά τις εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας και το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Σαλπιγκτίδη, οι Καλυθενοί στράφηκαν στον Κώστα Καμπούρη, με τον οποίο θα πορευθούν τη νέα αγωνιστική...

923 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Να μην γίνει ομαδούλα ο Ιπποκράτης''
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

''Να μην γίνει ομαδούλα ο Ιπποκράτης''

Είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο μετεγγραφικό παζάρι της Α1 Γυναικών.. Όλοι θεωρούν ότι έχει κλείσει στα Καλύβια μετά από τέσσερα χρόνια στον Ιπποκράτη αλλά η ίδια μιλάει στο weplayball.gr και αποφασίζει να τα πει όλα έξω από τα δόντια. Για τον Ιπποκράτη, τα Καλύβια, την Εθνική και όπως...

590 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μιλάει με Αγγελόπουλο!
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Μιλάει με Αγγελόπουλο!

Ένας από τους προπονητές, με τους οποίους έχει μιλήσει ο Ορφέας είναι και ο Σπύρος Αγγελόπουλος, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με την παραμονή ή όχι του Άρη Μιχαηλίδη. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι διοικούντες του συλλόγου πλησίασαν τον έμπειρο τεχνικό και έκαναν...

880 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Κολινδρό με τη Βικτώρια
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Στον Κολινδρό με τη Βικτώρια

Η Εθνική Νέων Γυναικών παίρνει τη σκυτάλη και γίνεται η τέταρτη ομάδα που θα αρχίσει την προετοιμασία της ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας στο οποίο θα λάβει μέρος. Μάλιστα, όπως είχαμε γράψει στην προετοιμασία πρόκειται να πάρει μέρος και η 20χρονη Βικτώρια Γούναρη, που έκανε πολύ καλή σεζόν με τη...

568 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ένα ξεχωριστό φιλικό στην Κω
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ένα ξεχωριστό φιλικό στην Κω

Ένας ξεχωριστός και φυσικά πολύ ενδιαφέρον αγώνας μπάσκετ πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Εργαζομένων των Μέσων Μαζικών Ενημέρωσης Κω (Σ.Ε.Μ.Μ.Ε.Κ.) θα αντιμετωπίσει τους πολιτικούς της Κω την Κυριακή 7 Ιουνίου (στις 12:00) και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για τη...

675 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τον Ιούνιο οι εξελίξεις...
Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Τον Ιούνιο οι εξελίξεις...

Το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος θα χρειαστεί να περιμένει ο Κολοσσός προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό γιατί το πιο σημαντικό θέμα έχει να κάνει με την παραμονή ή όχι του Άρη Λυκογιάννη στο τιμόνι των «θαλασσί». Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο του...

3495 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Οι πιθανοί αντίπαλοι του Πήγασου!
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Πήγασου!

Η «καρδιά» του Πήγασου Κρεμαστής θα «χτυπήσει» δυνατά την προσεχή Παρασκευή στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. Κι αυτό γιατί θα γίνει η κλήρωση των ομίλων για τα μπαράζ που οδηγούν στην Α2 Κατηγορία. Οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου θα μάθουν τις αντιπάλους τους και ευελπιστούν σε μία καλή κλήρωση, ώστε να ανοίξει ο...

806 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πήρε η Αναγέννηση στη Σάμο
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Το πήρε η Αναγέννηση στη Σάμο

Η Αναγέννηση αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Τ.Ε. Σάμου, αφού κέρδισε με 76-62 τον Α.Σ. Καρλοβασίου και με 3-1 στις νίκες πήρε τον τίτλο, οπότε και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Α.Ε. Δικαίου. Η Αναγέννηση παίζοντας πολύ καλά, ευτύχησε να έχει σε πολύ μεγάλη μέρα τους περιφερειακούς της παίκτες και πέτυχε 15(!)...

704 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Υπάρχουν ωραίες στιγμές...
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Υπάρχουν ωραίες στιγμές...

Στον αθλητισμό υπάρχουν ωραίες στιγμές… Πολύ ωραίες για την ακρίβεια. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Το βράδυ του Σαββάτου ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου αποχαιρέτισε τη σεζόν με δείπνο σε εστιατόριο του νησιού. Εκεί ο πρόεδρος του Σ.Κ.Κ.Δ. Γιώργος Κατσικανταής εμφανίστηκε με την Τάνια Μερίκα και...

250 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τρεις ανανεώσεις στην Ελπίδα!
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Τρεις ανανεώσεις στην Ελπίδα!

Μετά την απόκτηση του Φώτη Μπανγκούρα, ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στις τάξεις της Ελπίδας Πεταλούδων… Κι αυτό γιατί συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα ο αρχηγός Δημήτρης Βόλας, ο Γιώργος Πολίτης και ο Γιώργος Μουστάκας. Οι τρεις αθλητές βρίσκονταν στα πλάνα του Κώστα Λιβιεράτου και έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο του...

729 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άκρως... μπασκετικός Ιούνιος!
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Άκρως... μπασκετικός Ιούνιος!

Ο Ιούνιος πάντως θα είναι ένας «καυτός» μπασκετικός μήνας… Εκτός από τις εξελίξεις που αναμένονται στον Κολοσσό (κυρίως για την παραμονή του Άρη Λυκογιάννη), είναι φουλ στις διοργανώσεις… Θα ξεκινήσει το 5ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (θα συμμετέχουν περίπου 20 ομάδες και φέτος), ενώ από 10 έως...

525 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ένα τουρνουά, μία φιλία!
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ένα τουρνουά, μία φιλία!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το τουρνουά φιλίας που διοργανώνει από 18 έως 20 Ιουνίου ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχοντας την πλήρη στήριξη του Δήμου Ρόδου και της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού. Το τουρνουά Φιλίας Αιγαίου Κορασίδων έχει πλέον καθιερωθεί καθώς τον προσεχή Ιούνιο θα...

1119 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στις 13 Ιουνίου
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Τζάμπολ στις 13 Ιουνίου

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου θα ξεκινήσει το 5ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στο «Βενετόκλειο». Αυτή την απόφαση πήρε ο Οργανισμός, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Από κει και πέρα σε περίπτωση που θα αγωνισθεί  παίκτης,  χωρίς  δελτίο συμμετοχής ή εν ενεργεία...

615 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε φουλ ρυθμούς οι μηχανές
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Σε φουλ ρυθμούς οι μηχανές

Από τη στιγμή που η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, ξεκινάει η μίνι προετοιμασία για το φάιναλ-φορ που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 10 έως 12 Ιουνίου. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έκοψε πρώτος το νήμα στον όμιλο νότου και ήδη ο...

1223 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Σταυριανός στον Άρη Αρχαγγέλου!
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Σταυριανός στον Άρη Αρχαγγέλου!

Ο Γιώργος Σταυριανός θα είναι ο διάδοχος του Μιχάλη Χαρίτου στο τιμόνι του Άρη Αρχαγγέλου… Ο πρώην προπονητής του Κλεάνθη Παραδεισίου έδωσε τα χέρια με τους «κιτρινόμαυρους» και πιάνει δουλειά με στόχο τη δημιουργία μίας καλής ομάδας, ικανής να πετύχει τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση. Ο ίδιος συναντήθηκε...

534 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συνεχίζει με Αξιώτη ο Νηρέας!
Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Συνεχίζει με Αξιώτη ο Νηρέας!

Στο τιμόνι του Νηρέα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Νώντας Αξιώτης (αριστερά στη φωτό)... Ο έμπειρος προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα πορευθεί μαζί της στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας. Με τον Αξιώτη στον πάγκο του ο Νηρέας στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ' Κατηγορία και...

680 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Ο Ζώτος στην Εθνική με αμαξίδιο!
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο Ζώτος στην Εθνική με αμαξίδιο!

Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. ανακοινώνει την ενσωμάτωση στην Εθνική ομάδα του Σεραφείμ Ζώτου. Ο κόουτς, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι της Εθνικής, έχοντας πολύτιμο σύμβουλο τον Δημήτρη Γαλάνη, θα επιχειρήσει να φέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εκεί που όλοι θέλουμε. “Όταν ο χώρος σου δείχνει εμπιστοσύνη, δεν μπορείς παρά να νιώθεις υπερήφανος....

411 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Φοίβος πήρε Χατζησάββα!
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο Φοίβος πήρε Χατζησάββα!

Ο Σταμάτης Χατζησάββας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Φοίβου Κρεμαστής εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Κρεμαστενοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του, μετά από μία πολύ καλή χρονιά που έκανε στον Διαγόρα Βατίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας για τον Χατζησάββα. ''Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την απόκτηση του...

567 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στους πίνακες ο Ασλανίδης!
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Στους πίνακες ο Ασλανίδης!

Μπράβο στο μικρό… Ο 21χρονος πρώην παίκτης του Πανιωνίου Λέρου Ηλίας Ασλανίδης κάνει με πολύ μεγάλη επιτυχία τα πρώτα του βήματα στο χώρο της διαιτησίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 21χρονος φοιτητής στην Πάτρα συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία τις σπουδές του στην αχαϊκή πρωτεύουσα με τη διαιτησία. Ο...

3797 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κληρώνει'' για τους πρωταθλητές μας!
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

''Κληρώνει'' για τους πρωταθλητές μας!

Η μεγάλη ώρα έφτασε... Κι αυτό γιατί σήμερα το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 13.00 θα γίνει η κλήρωση των ειδικών πρωταθλημάτων για την άνοδο στον 2ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και για την άνοδο στον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία...

416 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μουσική βραδιά από την Ε.Α.ΚΑ.
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Μουσική βραδιά από την Ε.Α.ΚΑ.

Η Ε.Α. Καλύμνου είναι και πάλι στις επάλξεις… Αυτή τη φορά διοργανώνει μία μουσική εκδήλωση στην παραλία της Γέφυρας την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου και ώρα 18:00. Συντροφιά θα είναι οι μουσικοί Πάνος Πολύζος, Στέργιος Πάριζας καθώς και άλλοι. Σας υποσχόμαστε μία ανεπανάληπτη βραδιά δίπλα στο κύμα. Για την ενίσχυση...

979 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Καλαθενός στη Νέα Σμύρνη
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο Καλαθενός στη Νέα Σμύρνη

Ο Μιχάλης Καλαθενός θα είναι παρατηρητής του σημερινού αγώνα στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για τα πλέι-οφ της Super League. Ο Ροδίτης παρατηρητής θα βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη για το σημαντικό ματς της 6ης αγωνιστικής, ενώ διαιτητής θα είναι ο Σταύρος...

300 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παιδικό φεστιβάλ από Ανταγόρα
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Παιδικό φεστιβάλ από Ανταγόρα

Τo 2o Φεστιβάλ παιδικού ποδοσφαίρου διοργανώνει ο ΠΑΣ Ανταγόρας το διήμερο 3 και 4 Ιουνίου και αφορά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2007 και το 2008 (Junior). To Σάββατο στις 20:30 μάλιστα θα υπάρξει και σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας και επικοινωνίας στο ξενοδοχείο Kos Junior Hotel Suites. 65 χρόνια Π.Α.Σ....

647 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι Αργοναύτες Καλύμνου ευχαριστούν
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Οι Αργοναύτες Καλύμνου ευχαριστούν

H νέα ακαδημία της Καλύμνου, "Αργοναύτες" με υπεύθυνο ακαδημιών τον Παντελή Ζερβό μπορεί να έχει λίγους μήνες ζωής (απ' το Νοέμβριο) ωστόσο φαίνεται με το καλημέρα η καλή δουλειά που γίνεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο το προπαιδικό τμήμα του συλλόγου κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελική φάση...

291 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Διακοηλία τη νέα χρονιά!
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Με Διακοηλία τη νέα χρονιά!

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση στον Άγιο Ισίδωρο, αφού σειρά πήρε ο Χρήστος Διακοηλίας. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Συνεχίζει στην ομάδα μας ο Χρήστος Διακοηλίας. Ο Χρήστος ο οποίος αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου από τον Ηρακλή Μαριτσών, αλλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας,...

535 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δοκιμάζει Πέτροβιτς ο Διγενής!
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Δοκιμάζει Πέτροβιτς ο Διγενής!

Τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στη Ρόδο για λογαριασμό του Διγενή Κοσκινού ο Τζόρτζε Πέτροβιτς, προκειμένου να δοκιμαστεί από τους ''νεοφώτιστους''. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Ψύλλου ανέβασε στην ιστοσελίδα του τα εξής: ''Η Football Talent & Management Agency, με έδρα το Βελιγράδι- Σερβία, ανακοινώνει την έναρξη των συνομιλιών με...

857 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Ανανέωσαν Σαχίνης και Διακουράκης!
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ανανέωσαν Σαχίνης και Διακουράκης!

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στον Απόλλωνα Καλυθιών, αφού έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο Γιώργο Σαρικά, ο Νίκος Σαχίνης και ο Δημήτρης Διακουράκης. Ο προγραμματισμός για τους Καλυθενούς συνεχίζεται, με τους Σαχίνη και Διακουράκη να αποτελούν μέλη του συλλόγου και τη νέα χρονιά, οπότε και θα τεθεί στη διάθεσή του προπονητή Κώστα Καμπούρη. Αναλυτικά,...

640 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Πολωνία η Πότσου
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Στην Πολωνία η Πότσου

Αναχωρησε χθες για την Αθηνα οπου θα ενσωματωθει με τα υπολοιπα μελη της εθνικης ομαδας Ζιου-Ζιτσου η πρωταθλητρια του ΑΣ Φιλερημος Ευαγγελία Πότσου και ολοι μαζι θα ταξιδεψουν για την πόλη Gliwice της Πολωνιας οπου θα διεξαχθει το Πανευρωπαικο Πρωταθλημα Ζίου Ζίτσου Ανδρων- Γυναικων από 1 έως 3 Ιουνίου 1-2-3. Η πρωταθλητρια του Α.Σ....

259 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα τελευταία νέα του μπριτζ
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τα τελευταία νέα του μπριτζ

Στους κανονικούς ρυθμούς κινήθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου την περασμένη εβδομάδα. Τη Δευτέρα, 21 Μαΐου, ξεκίνησε 5ημερο τουρνουά ζευγών όπεν και σε αυτήν την πρώτη ημερίδα συμμετείχαν 12 ζεύγη. Τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι:
1.Τυραδέλλη Α.- Τσάβαλος Α. 56,25 %
2.Σιμάτης Α. – Βρούχος Ν....

215 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σήμερα το ραντεβού στο Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Σήμερα το ραντεβού στο Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Σήμερα το βράδυ (20:00) θα γίνει η συνάντηση στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για το 7ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ. Αναλυτικά: ''Από την Οργανωτική Επιτροπή του 7ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ του ΔΟΠΑΡ για το 2018, καλούνται οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων για συμμετοχή ομάδων, στη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 31 Μαΐου...

218 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ την Κυριακή
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τζάμπολ την Κυριακή

Όπως αναμενόταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός «σκούπισαν» τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Προμηθέα Πάτρας, αντίστοιχα και με 3-0 νίκες, θα διεκδικήσουν τον τίτλο στη Basket League. Την προσεχή Κυριακή αρχίζει η σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό.
1ος ΑΓΩΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ(03/06):
Ο.Α.Κ.Α. (19:00):...

559 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κρούση'' Καλλιθέας σε Μπόζιτς!
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

''Κρούση'' Καλλιθέας σε Μπόζιτς!

«Κρούση» για την απόκτηση του νεαρού Στέφαν Μπόζιτς έκανε στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, η Καλλιθέα. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου είτε ανέβουν στη Γ’ Εθνική είτε όχι, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 17χρονου αθλητή, τον οποίο θέλουν έτσι ώστε να αποκτήσει περισσότερες εικόνες και να γίνει ακόμη καλύτερος δίπλα σε έμπειρους αθλητές. Ο...

2989 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξημέρωσε καλή... ημέρα!
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ξημέρωσε καλή... ημέρα!

Ωραία μέρα ξημέρωσε για τον Ποσειδώνα Καρπάθου... Το Δημοτικό Συμβούλιο της Καρπάθου ενέκρινε τη Διαβαθμιδική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καρπάθου για το έργο «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Πηγαδιών Καρπάθου» με προϋπολογισμό 140.000 ευρώ. Έτσι, η φάση περνάει στο επομενο στάδιο για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων της φυσικής έδρας του...

916 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Summer training στο Φοίνικα
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Summer training στο Φοίνικα

Οι προπονήσεις δεν σταματούν ποτέ και συνεχίζονται και το καλοκαίρι στον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας! Στην ανακοίνωση του, το σωματείο αναφέρει: ''Ενημερωθείτε για τα τμήματα και το πρόγραμμα προπονήσεων του καλοκαιριού σε σάλα & beach volley. Για πληροφορίες-εγγραφές στείλτε μας inbox ή email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 6936869909'. Για ενηλικες...

707 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από 15 έως 17 Ιουνίου στη Νέα Σμύρνη
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Από 15 έως 17 Ιουνίου στη Νέα Σμύρνη

Το τριήμερο 15, 16 και 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Σ’ αυτό έχουν προκριθεί ήδη το Μαρούσι και ο Μέγας Αλέξανδρος, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα τους ακολουθήσουν ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος και ο Άτλας Αθηνών, ανεξαρτήτου αποτελέσματος...

378 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φουλ στη δουλειά στο Απέρι (pics)
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Φουλ στη δουλειά στο Απέρι (pics)

Το νερό στο αυλάκι έχει μπει πλέον στο Απέρι της Καρπάθου, σχετικά με την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, που θα δώσει ώθηση στο άθλημα σε ολόκληρο το νησί. Οι εργασίες, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες του 12sports, προχωρούν σημαντικά, αφού οι εργάτες δουλεύουν νυχθημερόν, με μοναδικό στόχο το...

1255 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2019
  Τουρνουά μίνι βόλεϊ το Σάββατο
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Τουρνουά μίνι βόλεϊ το Σάββατο

Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τα σωματεία Α.Ο. Αθλοπαιδιών, Διαγόρα, Ροδίων Άθλησις, Τελχινις και Φοίνικα  διοργανώνει το Σάββατο 1 Ιουνίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Βενετόκλειο τουρνουά μίνι βόλεϊ. Αυτή θα είναι και η τελευταία δραστηριότητα της τοπικής επιτροπής όσο αναφορά τη σάλα για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019. Στο τουρνουά...

207 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Μπορεί να εκκρεμεί μόνο ένας αγώνας, αυτός ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Άτλαντα, όμως στην πραγματικότητα τώρα αρχίζουν όλα, καθώς από τις έξι ομάδες που μετέχουν στην Α1 κατηγορία, οι πέντε μπαίνουν στην τελική ευθεία. Το Μαρούσι, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της τελευταίας αναμέτρησης, θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α2...

338 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι δηλώσεις ενεργείας στο Σ.Δ.Κ.Δ.
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Οι δηλώσεις ενεργείας στο Σ.Δ.Κ.Δ.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ενεργείας και μη σε όλους τους συνδέσμους (και φυσικά στον Σ.Δ.Κ.Δ.) κατόπιν οδηγιών της Ο.Δ.Κ.Ε., η οποία ανακοίνωσε τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι στις 27 Μαΐου 2019 ξεκίνησε η περίοδος υποβολής δηλώσεων ενεργών και μη ενεργών διαιτητών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΟΔΚΕ για την περίοδο 2018-2019. Καταληκτική...

226 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όποιος προλάβει στο... Galis 3on3!
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Όποιος προλάβει στο... Galis 3on3!

Η εγγραφή στο GALIS BASKETBALL 3on3  γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Αίτηση Συμμετοχής» στην ιστοσελίδα www.galisbasketball.gr έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας γίνεται μια φορά για κάθε ομάδα, από τον εκπρόσωπο και αρχηγό της. Εναλλακτικά, η εγγραφή μπορεί να γίνει στο...

340 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θετικό ρεκόρ με τους... μηδενισμούς!
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Θετικό ρεκόρ με τους... μηδενισμούς!

Μέσα στην «μαυρίλα» του ελληνικού μπάσκετ, χάρη κυρίως σε όσα απίθανα συμβαίνουν κυρίως στους «μεγάλους» και τη Basket League, υπάρχει μία αχτίδα φωτός, μία αισιόδοξη νότα στο δωδεκανησιακό μπάσκετ. Και μιλάμε φυσικά για τη συνέπεια των ομάδων, που έδειξαν κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Όσο απίστευτο κι αν...

504 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φινάλε με...επιβλητική νίκη!
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Φινάλε με...επιβλητική νίκη!

Με επιβλητική νίκη 7-0 επί του Α.Σ. Χάλκης, ολοκλήρωσε την επιτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα U16 ο Ευκλής. Η ομάδα της Σορωνής επικράτησε άνετα του Α.Σ. Χάλκης και κατέκτησε την πρώτη θέση και τον τίτλο με +9 από το δεύτερο Αρένα. Ο Ευκλής φέτος πέτυχε 25 νίκες και είχε 1 ισοπαλία...

249 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Χτίζεται'' ο νέος Πολύστρατος!
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

''Χτίζεται'' ο νέος Πολύστρατος!

Ξεκίνησε για τα καλά η νέα… σεζόν στις τάξεις του Πολύστρατου Λαέρμων! Μετά τη συμφωνία για την παραμονή του Γιώργου Αγγελάκη στο τιμόνι της ομάδας, έγιναν γνωστές οι πρώτες ανανεώσεις για την προσεχή σεζόν. Συγκεκριμένα, στον Πολύστρατο θα παίξουν και τη νέα χρονιά, ο Μιχάλης Γανωτάκης, ο Σωτήρης Κόνιαρης και...

1354 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από τη γ' φάση Ιάλυσος και Διαγόρας!
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Από τη γ' φάση Ιάλυσος και Διαγόρας!

Μετά την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και του ΔΣ της Superleague 1 με θέμα τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας της νέας σεζόν, προέκυψε το σχέδιο του Κυπέλλου, το οποίο προήλθε από τον συγκερασμό προτάσεων των δύο πλευρών. Το νέο πλάνο πάνω στο οποίο βασίζεται ο θεσμός του...

1697 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Channel Regatta σε Ρόδο και Σύμη!
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η Channel Regatta σε Ρόδο και Σύμη!

Η Channel Regatta, που θα γίνει από 16 έως 18 Ιουνίου, είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα μέλη του Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ. Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον ΑΣΙΑΘΡ και από τον ιστιοπλοϊκό σύλλογο του γειτονικού Μαρμαρίς (Marmaris International Yachting Club). Κάθε χρόνο ένας από τους δυο συλλόγους αναλαμβάνει τον αγώνα και διοργανώνει στα...

168 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το μπριτζ ξανά στα σχολεία
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Το μπριτζ ξανά στα σχολεία

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ ενημέρωσε τα σωματεία και τους αθλητές ότι μετά από έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, ο κατάλογος των ατόμων που θα έχουν την άδεια για είσοδο στις σχολικές μονάδες της χώρας για το σχολικό έτος 2019-2020,...

253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)