www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Μπάσκετ
Βασιλακόπουλος για...όλα!
08:38 | Πεμ 7 Μαϊ, 2020
Εκτύπωση θέματος 374 αναγνώσεις

Βασιλακόπουλος για...όλα!

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν προσκεκλημένος του Βασίλη Βέργη στην εκπομπή της WEB TV του SDNA και για περισσότερη από μία ώρα απάντησε σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα αναφορικά με το ελληνικό κι ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πήρε θέση για την επόμενη μέρα σε Basket League κι Εθνικά πρωταθλήματα, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ολυμπιακού και τις προσπάθειες επικοινωνίας με τους αδερφούς Αγγελόπουλος, εξήγησε την κατάσταση με τον Ρικ Πιτίνο και την Εθνική και κύκλωσε τα ονόματα των Δημήτρη Ιτούδη και Γιάννη Σφαιρόπουλου για το μέλλον της «γαλανόλευκης».
Φυσικά, αναφέρθηκε στο «καυτό» ζήτημα της προεδρίας της ΕΟΚ και των επικείμενων εκλογών, μίλησε για το θέμα της διαιτησίας κι έριξε για ακόμη μία φορά τα βέλη προς την Εuroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέου λέγοντας μάλιστα πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πρέπει να βαδίσουν στο δρόμο της FIBA. 
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην εκπομπή «Face2Face»: 
Για το πώς πέρασε το διάστημα της καραντίνας: «Τι να κάνουμε; Ήμουν σε κατ' οίκον περιορισμό. Ζήσαμε στιγμές τρομολαγνείας, κατά κάποιον τρόπο, αλλά πιθανώς να ήταν υποχρεωτικό αυτό να γίνει για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Πάνω απ' όλα είναι η ανθρώπινη ζωή, δεν δέχομαι το "ας πεθάνουν κάποιοι". Η ζωή είναι πάνω από όλους κι από όλα».
Για την οριστική διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων: «Δεν πήγαινε πιο πέρα. Αναβάλλαμε πρώτοι τα πρωταθλήματα. Με τις εξελίξεις που υπάρχουν κι επειδή κυρίαρχο είναι πλέον το "ΧΑΜ", το μπάσκετ δεν μπορεί να υπάρχει με αυτό το τρίπτυχο. Θα ήταν γελοίο να μπούμε στα γήπεδα με μάσκες».
Για το αν διαφωνεί με τις προσπάθειες της Superleague να τελειώσει τη σεζόν: «Ναι, διαφωνώ, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πιέσει από εξωαθλητικούς παράγοντες για να συνεχιστεί. Δεν πιστεύω ότι ούτε οι αθλητές το επιθυμούν. Θεωρώ ότι είναι οικονομικοί οι λόγοι. Είναι σαν εκβιασμός στον ποδοσφαιριστή. Όπως δεν θέλουμε κι εμείς οι χορηγοί να κάνουν μείωση των συμβολαίων, το ίδιο θα πρέπει να είναι ελαστική και η σχέση με τους αθλητές».
Για την οικονομική ζημιά που υπολογίζει για την ΕΟΚ: «Πολύ μεγάλη ζημιά, διότι ήδη οι χορηγοί έχουν αρχίσει να θέτουν ζήτημα επανασυζήτησης. Έχει αναβληθεί το Προολυμπιακό, το Eurobasket, οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο κεντρικός χορηγός προβάλλει δικαιολογημένα το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει δράση. Ζητά μία μεταφορά της σύμβασης ουσιαστικά. Θα το συζητήσουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο, όταν οι συνθήκες επιτρέψουν να συνέλθει κι όχι μέσω τηλεδιασκέψεων.
Για το αν θα υπάρξουν άνοδοι και υποβιβασμοί: «Θα έχουμε με βάση τις ισχύουσες βαθμολογίες κι αν χρειαστεί να γίνει κάποιος αγώνας, θα μετατεθεί για όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Δεν θα γίνουν επαναστατικές αναδιαρθρώσεις, αλλά εκεί που δεν πρέπει να υπάρξει υποβιβασμός κάποιων ομάδων μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, δεν θα υπάρξει. Άνοδος θα υπάρξει, όμως, γιατί θα είναι άδικο να μην υπάρξει».
Για τον κίνδυνο να μην πληρωθούν κάποιοι αθλητές: «Υπάρχουν συμβόλαια, δεν είναι εύκολο να πουν ότι δεν πληρώνουν. Θα πρέπει όμως όλες οι πλευρές να δείξουν κατανόηση. Είναι μία πρωτοφανής περίοδος. Δεν θα πρέπει να αδικηθούν οι αθλούμενοι. Θα πρέπει να μοιραστεί η ζημιά στον καθένα ανάλογα με την γενική ευθύνη που έχει».
Για την Basket League: «Στην Α1 έχει μπει λουκέτο με ομόφωνη απόφαση των ομάδων. Έχουν διακόψει το πρωτάθλημα. Παραμένουν τα διαδικαστικά ανόδου, υποβιβασμού, τα οποία θα αποφασιστούν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Είναι θέμα ημερών. Θα είναι λιγάκι άδικο να μην αναδειχθεί πρωταθλητής, όπου είναι εμφανέστατο το ποιος προηγείται. Θα είναι και κάπως άδικο να μην ανεβάσεις ομάδες. Θα πρέπει να γίνουν κάποιοι συμβιβασμοί. Πρέπει να μείνουν όλες οι ομάδες της Α1 και να ανέβουν από την Α2 αυτές που προβιβάζονται. Ο Βασιλακόπουλος έχει μία πορεία μακρόχρονη, δεν θα αποτολμήσω να σβήσω μία ιστορία που έχω γράψει. Για μένα, αυτό που κάνω είναι τίμιο. Η Α1 θα πρέπει να έχει 16 ομάδες του χρόνου. Τις απόψεις μου τις ξέρει κι ο ΕΣΑΚΕ».
Για την Ευρωλίγκα και το αν βλέπει στρατηγική στις αποφάσεις της: «Τον Ολυμπιακό τον έστειλαν στο Βερολίνο εν μέσω Covid. Έφτασε στο αεροδρόμιο κι επέστρεψε. Ο τρόπος που παίρνουν αποφάσεις είναι παράξενος. Υπάρχει ένα σύστημα διαφόρων, αντικρουόμενων συμφερόντων των ανθρώπων που διοικούν την Ευρωλίγκα. Έχει καταντήσει να είναι μονοπρόσωπη εταιρεία κι εκφράζει συγκεκριμένα συμφέροντα που δεν ανταποκρίνονται στις αθλητικές αρχές, αξίες και ιδέες. Είναι εμπορική κι αντιαθλητική συμβίωση. Γι' αυτό δεν έχει κάνει και τίποτα. Απέτυχε πλήρως και μετά το 2000. Σήμερα, όλα τα σωματεία που μετέχουν στην Ευρωλίγκα έχουν ζημιά. Ας μας πει ένας ότι κέρδισε έστω και 1 ευρώ. Έχει μεγάλη αρνητική συμμετοχή και η FIBA. Φταίει κι εκείνη σε ένα μεγάλο μέρος, διότι δέχθηκε να γίνει αυτό το πράγμα από το 1992 ουσιαστικά. Δυστυχώς, η FIBA υπέθαλψε κάποιους ανθρώπους τότε που υποσχέθηκαν πράγματα. Βρήκαν και μία εταιρεία που τους εγκατέλειψε αμέσως, γιατί κατάλαβε ότι δεν ήταν σοβαρή κατάσταση. Έτσι υπάρχει αυτή η διάσπαση που όχι μόνο δεν ωφέλησε κανέναν, αλλά αντίθετα κι αγωνιστικά και οικονομικά ήταν τεράστιο λάθος. Τα σωματεία δεν είχαν έσοδα και είδαν τους προϋπολογισμούς τους να ανεβαίνουν».
Για το πλάνο επανέναρξης της Ευρωλίγκας: «Αυτά τα λέει όλα, διότι παίζονται παιχνίδια τώρα μεταξύ του Μπερτομέου και των χορηγών. Τελικά θα καταλήξουν στα δικαστήρια. Το πλάνο δεν είναι εφικτό. Η ευρωπαϊκή πραγματικότητα, τα Υπουργεία Υγείας, δεν επιτρέπουν να γίνουν οι αγώνες. Πότε θα γίνουν οι αγώνες; Τον Αύγουστο; Και πότε θα αρχίσει η επόμενη σεζόν; Να είμαστε σοβαροί. Σε κλειστό χώρο δεν μπορούν να μπουν τώρα οι αθλητές. Το κεκλεισμένων των θυρών θα γελοιοποιήσει την κατάσταση. Ο κόσμος είναι συστατικό στοιχείο του αθλητισμού και βοηθά και τη δράση. Αν δεχθούμε ότι η υγεία είναι πάνω απ' όλα, θα πρέπει να περιμένουμε την επιστημονική κοινότητα να μας δώσει διαβεβαιώσεις. Διαφωνώ με τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Διαφωνώ και την ύπαρξη μίας τέτοιας ποινής. Έχετε σκεφτεί τον αθλητή να μπαίνει σε γήπεδο που δεν υπάρχει κανένας; Όλα είναι σχετικά. Πάνω απ' όλα είναι η υγεία. Στο θέαμα συμβάλλει και ο θεατής. Καλό είναι να βγει ένα φάρμακο όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ο αθλητισμός είναι κοινωνική έκφανση. Από τη στιγμή που δεν ξέρουμε πώς θα είναι αύριο η κοινωνία, δεν ξέρουμε και για τον αθλητισμό. Θα υπάρξουν συντριπτικές μεταβολές και θα τις υποστεί και ο αθλητισμός».
Για τη συζήτηση για επανέναρξη δράσης της Ευρωλίγκας στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη: «Καλά εντάξει, σε κουβέντα να βρισκόμαστε είναι όλα αυτά. Η Ευρωλίγκα έγινε για να φέρει έσοδα. Έφερε; Το αντίθετο έγινε».
Για τα συμβόλαια των παικτών και την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Δεν θα βάλω ποσοστά, αλλά όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. Οι αθλητές λένε "εγώ τα φέρνω, εγώ τα παίρνω". Ε, φέρτα και πάρτα».
Για το αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πρέπει να αφήσουν την Ευρωλίγκα: «Το ελληνικό μπάσκετ τούς περιμένει με ανοικτές αγκάλες. Η λύση δεν ήταν η Ευρωλίγκα. Καλό είναι να επανέλθουν στον δρόμο της FIBA, να βάλουν τη δική τους φωνή κι άποψη και να καταφέρουν να φτιάξουν μια διοργάνωση που θα τους φέρει και περισσότερα έσοδα με το φυσιολογικό τρόπο και τη φυσιολογική αρχή, την Παγκόσμια Ομοσπονδία του μπάσκετ. Η Ευρωλίγκα δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης, απέτυχε».
Για την απόφαση του BCL για Final 8 τον Σεπτέμβριο: «Σ' αυτές τις αποφάσεις λείπει η ευθύνη. Ο Σεπτέμβρης θα 'ρθει και δεν το βλέπω εφικτό να γίνεται αυτό. Όπως είπα, δεν ρίχνω τα βάρη μόνο στην Ευρωλίγκα, γιατί και η FIBA έχει τεράστιες διακυμάνσεις. "Έφυγε" κι ο Μπάουμαν και είμαστε σε μία φάση μετάβασης».
Για το ότι συμπίπτουν αγώνες της Εθνικής με αγώνες της Ευρωλίγκας: «Το πήρατε από το στόμα μου, είναι γελοιοποίηση του αθλήματος. Να παίζει η Εθνική και την ίδια μέρα να παίζει μία ομάδα στην Ευρωλίγκα».
Για τον Μάκη Αγγελόπουλο και τη ρήξη ανάμεσά τους: «Δεν είχα έρθει σε ρήξη, ούτε είμαι υπεύθυνος εγώ για τη διαιτησία. Πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, ακόμη και μίας ήττας. Η μετάθεση είναι το χειρότερο πράγμα. Το πρώτο θύμα της μετάθεσης είναι η διαιτησία. Γίναμε όλοι ειδικοί. Είμαι τόσα χρόνια στο μπάσκετ κι ακόμη δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό.
Δεν ήμασταν ποτέ σε σύγκρουση. Έχουμε μια σχέση, όπως αυτή που πρέπει να έχει ένας πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Αυτό που είπε ο κ. Αγγελόπουλος για μένα, το έχει πει και ο Υφυπουργός. Δεν του πέφτει λόγος γι' αυτό του κ. Αγγελόπουλου».
Για την Εθνική ομάδα και τον Ρικ Πιτίνο: «Αυτή τη στιγμή, ο Πιτίνο είναι στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα με το NCAA. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ενημέρωση. Είχαμε μιλήσει όταν πήγε στις ΗΠΑ. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε επαφή. Δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σχέση ζωηρή και ζωντανή ανάμεσα στον Πιτίνο και το ελληνικό μπάσκετ. Δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα είναι προπονητής του χρόνου, γιατί δεν ξέρουμε αν θα του δώσει το κολέγιο τη δυνατότητα να είναι στην Εθνική ομάδα. Εγώ βέβαια θα μιλήσω μαζί του και θα το είχα κάνει ήδη, αν δεν είχε αυτή την περιπέτεια. Όταν περάσει αυτή η φάση, βεβαίως θα μιλήσω. Η Εθνική χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χρόνο και είναι πολύ καλή Εθνική ομάδα. Είναι μία ομάδα που μπορεί πάλι να φέρει επιτυχίες».
Για την επόμενη μέρα της Εθνικής κι αν ο προπονητής θα είναι Έλληνας: «Γιατί δεν ρωτούν όλοι αυτοί τον Ιτούδη ή τον Σφαιρόπουλο; Έχουμε απευθυνθεί και στους δύο και μας έχουν πει ότι δεν μπορούσαν. Έγινε πριν κανά χρόνο αυτή η κρούση, σχεδόν ταυτόχρονα και στους δύο. Πάντα είμαι υπέρ του Έλληνα προπονητή, αλλά πρέπει να είναι διαθέσιμος. Το θέμα είναι να μπορεί να διαθέσει χρόνο κι όλες τις ικανότητές του στην Εθνική μας ομάδα».
Για την απόλυση του Παναγιώτη Γιαννάκη: «Δεν απέλυσα κανέναν Γιαννάκη, απλά προτίμησε να πάει σε σωματείο και να δουλέψει. Δεν είχα κανένα πρόβλημα».
Για τον Αργύρη Πεδουλάκη: «Αυτή τη στιγμή προηγούνται τα άλλα ονόματα που αναφέραμε, με τα οποία δεν έχουμε κόψει επικοινωνία κι επαφές. Ο Ιτούδης κι ο Σφαιρόπουλος είναι εν δυνάμει προπονητές της Εθνικής. Για τον Ιτούδη είχα πάει και στην Μόσχα, αλλά ο Βατούτιν δεν του επέτρεψε να είναι και στην Εθνική ομάδα. Γι' αυτό λέω ότι η Ευρωλίγκα κάνει μεγάλο κακό. Διχάζει γενικά το ευρωπαικό μπάσκετ, χωρίς μάλιστα να προσφέρει όσα είχε υποσχεθεί».
Για τις εκλογές στην ΕΟΚ: «Το πρώτο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι το πώς θα ξεπεράσουμε την καταιγίδα του κορωνοϊού. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Βλέπω ότι υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος κι αυτό είναι καλό. Δεν έχω άποψη για το πότε θα γίνουν οι εκλογές. Λογικά θα πάμε το επόμενο τετράμηνο των Ολυμπιακών Αγώνων που αναβλήθηκαν για πολύ σοβαρό λόγο».
Για το αν θα είναι υποψήφιος: «Αν ισχύει ο νόμος, δεν μου επιτρέπεται να είμαι υποψήφιος. Έκαναν έναν νόμο ειδικά για τον Βασιλακόπουλο. Το αν θα είμαι είναι άλλο θέμα. Βεβαίως και θα προσβάλλω το νόμο ως αντιδημοκρατικό. Μπορώ να βάλω κι άλλα επίθετα, αλλά δεν χρειάζεται σ' αυτή τη φάση. Τέτοιοι ηλικιακοί ρατσισμοί είναι ανεπίτρεπτοι κι απαράδεκτοι. Στην ΔΟΕ οι αντίστοιχοι περιορισμοί μπήκαν από την ίδια την ΔΟΕ. Δεν ξέρω γιατί το έκανε ο κ. Αυγενάκης, ρωτήστε τον. Έκανε μια παρέμβαση για να περάσει αυτό».
Για όσους λένε ότι έχει ολοκληρώσει τη διαδρομή του και πρέπει να αποχωρήσει: «Αυτοί που το λένε ας πείσουν τη Γενική Συνέλευση. Εγώ δεν διορίζομαι, πάω στη Γενική Συνέλευση και ψηφίζομαι».
Για το αν υπάρχουν σωματεία-σφραγίδες: «Οχι, όχι, είναι μία αυθόρμητη έκφραση λαϊκής βούλησης. Πουθενά δεν υπάρχουν στον αθλητισμό».
Για το αν είναι και θέμα πείσματος: «Όχι, γιατί να είναι πείσμα; Από την ώρα που οι δυνάμεις σου το επιτρέπουν, γιατί να είναι πείσμα;».
Για τους υπόλοιπους πιθανούς υποψήφιους: «Αυτό είναι ευχάριστο και για την Διοίκηση, γιατί δείχνει ότι το μπάσκετ έλκει κόσμος και θα εμφανιστούν -αν εμφανιστούν γιατί πάντα πριν από τις εκλογές, υπήρχαν διάφορες εκφράσεις ανθρώπων που έλεγαν ότι ήθελα να εμφανιστούν αλλά δεν το έκαναν στο τέλος. Δεν ξέρω γιατί. Θα ήθελα να απευθύνω μία έκκληση: να επικρατήσει σύνεση, ψυχραιμία και ήθος, γιατί τελικά το μπάσκετ θα βγει ζημιωμένο».
Για το τι θα γίνει αν δεν κριθεί αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο: «Η διαδρομή μου έχει αποδείξει ότι δεν επιζητώ να βρω αχυρανθρώπους. Από την ώρα που η Ελληνική δημοκρατία δεν μου επιτρέψει να είμαι υποψήφιος, τότε τι να κάνουμε;».
Για την άποψη ότι θα έπρεπε να βρεθούν στην ηγεσία παλιοί παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ: «Ευχαρίστως, κι έχω κάνει και προτάσεις που απερρίφθησαν. Είναι άλλο όμως το πολύ μεγάλος αθλητής κι άλλο η άσκηση διοίκησης. Το ένα δεν είναι εχέγγυο επιτυχίας στο άλλο. Μακάρι να βρεθούν παιδιά μέσα από τον χώρο και να προχωρήσουν. Η απάντηση που είχα πάρει από κάποιους είναι ότι θέλουν να ασχοληθούν με άλλους τομείς».
Για τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Τι να σας πω; Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί, αγωνίζεται, αλλά δεν έχει συγκεκριμένο μπούσουλα και κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα δουλεύει. Δεν έχει αλλάξει κάτι από όταν πέρασε το νομοσχέδιο. Πιστεύω ότι παρασύρθηκε σ' αυτή την κατεύθυνση. Έχω μάθει να μην κρατάω κακίες. Είναι εργατικός, δεν μπορώ να μιλήσω αρνητικά. Έχω μόνο μια συμβουλή να του δώσω: να μην μπλέκει πολύ στα πόδια των διοικούντων γιατί τελικά θα τον φθείρουν. Πολιτικό πρόσωπο είναι, οπότε οι λόγοι πίσω από το νομοσχέδιο είναι πολιτικοί. Έχω μία γνωστή πολιτική ένταξη κι ενδεχομένως κάποιοι να τον παρότρυναν με 10 σειρές σε ένα νομοσχέδιο, να με φάνε».
Για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από την Basket League κι αν έχει συζητήσει για την επιστροφή: «Έχω προσπαθήσει μέσω τρίτων να μιλήσω με τους κ. Αγγελόπουλους, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Είναι απώλεια και πληγή μεγάλη, που ελπίζω να διορθωθεί. Δεν έχω άλλη απάντηση».
Για το λόγο που δεν θέλει να επεκταθεί σε αυτό το θέμα: «Δεν είμαι ο αρμόδιος, δεν αποφεύγω να μιλήσω. Το στόμα μου δεν μπορούν να μου το κλείσουν, αλλά δεν έχω αρμοδιότητα και δεν πρέπει να μιλήσω. Ας μιλήσουν αυτοί που κρατάνε αυτό το σωματείο. Ο καθένας που δεν βγαίνει προπονητής, να λέει να αλλάξει η διαιτησία».
Για την ατάκα πως «ο Ολυμπιακός δεν θα επιστρέψει στην Basket League με πρόεδρο της ΕΟΚ τον Βασιλακόπουλο»: «Και τι να κάνω τώρα; Δηλαδή αν αυτό το πει μεθαύριο άλλος πρόεδρος, είναι πράγματα αυτά; Έχουμε χάσει ήδη 10 λεπτά γι' αυτό το λόγο».
Για το αν η ΕΟΚ θα πρέπει να παραχωρήσει τη διαιτησία στον ΕΣΑΚΕ: «Είναι δυνατόν; Αυτά έχουν κριθεί παγκοσμίως εδώ και καιρό. Είναι δυνατόν 14 σωματεία να μαζευτούν να σκοτώνονται για το ποιος θα είναι διαιτητής. Πάντα όποιος χάνει θα φωνάζει. Κάθε φορά θα αλλάζουμε το σύστημα; Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα να τα συζητάμε και να θίγουμε το θεσμό της διαιτησίας. Η διαιτησία δεν μπορεί να πάει στα χέρια 14 ατόμων που αντιδικούν για το αθλητικό αποτέλεσμα».
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το αν θα είναι στην Εθνική: «Είμαστε σε μία συνεχή επαφή με τον ίδιο. Το παιδί ήθελε να είναι στο Προολυμπιακό κι ελπίζω θα είναι. Και με τον Ντόρσεϊ έχουμε συζητήσει, και με τον Όγκαστ και με τον Μήτρου-Λονγκ. Πιστεύω ότι τα θέματα με τα διαβατήριά τους είναι διοικητικά και θα επιλυθούν».
Για το τι έχει λείψει από την Εθνική τα τελευταία χρόνια: «Εσείς θεωρείτε επιτυχία μόνο το μετάλλιο. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Οι ΗΠΑ βγήκαν κάτω από την 4άδα στο τελευταίο Παγκόσμιο. Εμείς είχαμε απουσίες στα προηγούμενα τουρνουά. Αν είναι παρόντες όλοι, η ελληνική ομάδα είναι πάρα πολύ ψηλά. Το θεωρούσα σχεδόν βέβαιο ότι θα είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Για το ότι επιτρέπονται έξι ξένοι στην Basket League: «Είναι κι αυτό μία πίεση που άσκησαν κάποιοι στην Πολιτεία, ώστε να αυξήσουν την παρουσία των ξένων παικτών. Και ποιοι είναι οι ξένοι παίκτες; Στον αγωνιστικό χρόνο, είναι το 80% της ομάδας. Είμαι ο πρώτος που είναι εναντίον σε αυτό. Να πάμε στους τέσσερις, να πάμε στους τρεις. Xωρίς φυλετική διάκριση, γιατί θα πρέπει μία ομάδα να έχει έξι έγχρωμους παίκτες. Απορρίπτονται από μεγάλες ομάδες και τους φέρνουν εδώ οι μανατζαρέοι». 
Για το αν θα υπάρξουν τώρα ευκαιρίες για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες: «Ναι, είμαι βέβαιος ότι η κρίση θα φέρει μία νέα εικόνα που θα είναι πιο θετική. Γιατί θα προσγειωθούν και κάποιοι που νομίζουν ότι με 5-10 δεκάρες θα πάρουν το πρωτάθλημα». 
Για όσα ακούγονται σχετικά με τον στοιχηματισμό στην Basket League: «Μα δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι η μεγαλύτερη κατάρα της αθλητικής οικογένειας είναι το στοίχημα; Το λέω χρόνια. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό, είναι και θέμα Πολιτείας».
Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον λόγο που δεν είναι δίπλα στον Βασιλακόπουλο στην ομοσπονδία: «Δεν επιλέγω εγώ τον διάδοχο. Εμένα δεν με βοήθησε κανένας, έγινα σύμβουλος, γενικός γραμματέας και στη συνέχεια πρόεδρος. Τον γνωρίζω από μικρό παιδί, δεν θέλω να συνεχίσω».
Για τον Νίκο Γκάλη: «Έχω μία καλή σχέση μαζί του. Έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής, τον σεβόμαστε και δεν μπορούμε να του επιβάλουμε κάτι που δεν θέλει ο ίδιος. Έχουμε συζητήσει μαζί του εδώ και χρόνια. Σέβομαι τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει, όπως είπα».
Για το ντοκιμαντέρ «The Last Dance»: «Δεν το παρακολουθώ, δεν με ενδιαφέρει και δεν θα απαντήσω. Είναι άλλος κόσμος, από αυτόν που πιστεύω».


 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2007
  Ματαιώνεται η γ.σ. της ΕΠΣΔ
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

Ματαιώνεται η γ.σ. της ΕΠΣΔ

Ματαιώνεται η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου. Από τα 73 σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της Ένωσης του νομού μας, μόλις τα 28 δήλωσαν συμμετοχή στις εργασίες με αποτέλεσμα να μην συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός για να υπάρχει απαρτία....

8407 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Καθοριστική η γενική συνέλευση
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

Καθοριστική η γενική συνέλευση

Η γενική συνέλευση των μετόχων η οποία προσδιορίζεται για τις αρχές Ιουλίου θα είναι αυτή που θα καθορίσει και επίσημα την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Ρόδος. Μέχρι τότε, ο σύλλογος θα λειτουργεί αλλά θα κάνει διερευνητικές επαφές σε όλους τους τομείς και όχι οριστικές. Για αυτές θα είναι υπεύθυνο...

254 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ο Μαίλης
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

Τέλος ο Μαίλης

Τέλος από τον Διαγόρα ο Ρείσης Μαίλης. Ο παίκτης δεν περιλαμβάνονταν στα πλάνα του νέου προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη και έτσι δεν του ανανεώθηκε η συνεργασία. Αντίθετα τη φανέλα του «γηραιού» θα φοράει και τη νέα περίοδο ο Μηνάς Τζανής ο οποίος συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε. Κατά τα άλλα,...

483 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Φιλικό τεστ
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Φιλικό τεστ

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα θα έχουν σήμερα στο «Βενετόκλειο», ο Γιάννης Τσακίρης και ο Κυριάκος Μάγος. Στις 16:30 έχει προγραμματιστεί στο «Βενετόκλειο» φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη μικτή ομάδα που θα ταξιδέψει το Σάββατο για το Aland και τον Διαγόρα. Όπως είναι γνωστό στη μικτή αγωνίζονται πολλοί παίκτες του...

288 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάρε-δώσε στην Καλλιθέα
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Πάρε-δώσε στην Καλλιθέα

Μετά τις παραχωρήσεις, έφτασε η ώρα των μεταγραφών για την Καλλιθέα, η οποία κάνει μαζεμένης μεταγραφές για την ενίσχυση της, ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα η ροδίτικη ομάδα συμφώνησε με τον Μάριο Πλατέλλα (24-1.98), ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε στον Άγιο Νικόλαο Παστίδας και πέρασε από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος....

287 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανανέωσε ο Δούβαλης
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ανανέωσε ο Δούβαλης

Παίκτης του Διαγόρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Μάκης Δούβαλης (29-1.97), ο οποίος συμφώνησε να φορέσει την «κυανέρυθρη» φανέλα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μετά την τελευταία συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Διαγόρα Μέντο Ζωάννου, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο πρώτος σκόρερ της περσινής...

316 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συμφωνία Ρόδου - Δανά
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Συμφωνία Ρόδου - Δανά

Στην ομάδα της Ρόδου θα αγωνίζεται τη νέα σαιζόν ο Γιώργος Δανάς. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον «γηραιό» και ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» στους οποίους αγωνίζονταν μέχρι και πρόπερσι. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο παίκτης αναμένεται μέχρι το βράδυ σήμερα (Πέμπτη) να υπογράψει το...

316 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Αναχωρεί το Κολλέγιο
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Αναχωρεί το Κολλέγιο

Σήμερα το πρωί με το «Δωδεκάνησος Εξπρές» θα αναχωρήσει η αποστολή των παμπαίδων του Κολλεγίου Ρόδου, ενόψει του φάϊναλ-φορ που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Λέρου. Οι «μαθητές» μαζί με το διοργανωτή Πανιώνιο φαντάζουν ως τα φαβορί για τον άτυπο τίτλο στα Δωδεκάνησα, αφού τερμάτισαν πρώτοι στους ομίλους τους....

306 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η καρδιά του μπάσκετ στη Λέρο
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η καρδιά του μπάσκετ στη Λέρο

Αύριο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς στη Λέρο, θα γίνει το πρώτο τζάμπολ για το φάϊναλ-φορ των παμπαίδων, στο οποίο θα πάρουν μέρος το Κολλέγιο Ρόδου, ο Γ.Σ. Διαγόρας, η Α.Ε. Δικαίου και ο διοργανωτής Πανιώνιος. Με βάση τη βαθμολογική κατάταξη στους δύο ομίλους προέκυψαν τα ζευγάρια των ημιτελικών....

287 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανακοίνωση από τη
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση από τη "ΘΥΡΑ 6"

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «ΘΥΡΑ 6», παρακολουθώντας με μεγάλη αγωνία, όπως πάντα, τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη μας ομάδα και με γνώμονα πάντα το καλό του ιστορικού ΔΙΑΓΟΡΑ, δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Υπερήφανοι, με ψηλά τη σημαία του ΔΙΑΓΟΡΑ, ως...

330 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Τσίμπησε'' και Αξιώτη
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

''Τσίμπησε'' και Αξιώτη

Ακόμη ένα πολύτιμο γρανάζι προσέθεσε στη μηχανή του ο ΓΑΣ Αναγέννηση Ιάλυσου. Η ομάδα του Νίκου Μαντικού, είχε εδώ και αρκετές ημέρες συμφωνήσει με τον Αποστόλη Αξιώτη, ωστόσο ανέμενε από τον ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στον ΑΕΡΑ. Τελικά, η συνεργασία μεταξύ των "ερυθρόλευκων" και του νεαρού μέσου...

293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ώρα του Σούλη - Στο ''κόλπο'' τα Τρίκαλα
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η ώρα του Σούλη - Στο ''κόλπο'' τα Τρίκαλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του 12soccer.gr, ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι το όνομα του προπονητή που φιγουράρει πρώτο στη λίστα του Διαγόρα, ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Γιώργου Φοιρού. Ο πρώην τεχνικός του Πιερικού, είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την αποτυχημένη απόπειρα προσέγγισης τεχνικού που έπαιξε...

422 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αγωνία για τη συγχώνευση
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Αγωνία για τη συγχώνευση

Η συγχώνευση του Ιάλυσου με την Αναγέννηση Ν.Ρ. εκτός από το ενδιαφέρον των ανθρώπων των δύο συλλόγων, ενδιαφέρει άμεσα και την Ασπίδα Σαλάκου.
Το συγκρότημα του Σάββα Καραβόλια, εφόσον γίνει η συγχώνευση, είναι υποψήφιο να αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία στη νέα σεζόν, καθώς στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, έχασε την άνοδο...

308 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για πρώτη φορά στην ιστορία του
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Για πρώτη φορά στην ιστορία του

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την κλήση δεκαεφτά αθλητών στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών «χάρισε» στην ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός άλλη μία σημαντική στιγμή σε μία ήδη πολύ πλούσια, από ξεχωριστές και σπουδαίες στιγμές, χρονιά. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ένας αθλητής που φόρεσε τη θαλασσί φανέλα...

340 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανακατατάξεις στο σαββατοκύριακο
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ανακατατάξεις στο σαββατοκύριακο

304 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα για όλα ο Ιπποκράτης
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Όλα για όλα ο Ιπποκράτης

Την ισχυρή Σχερία Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει αύριο στις 17:00 ο Ιπποκράτης Κω, στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία Γυναικών (όμιλος νότου). Οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Πόπη Δανελλάκη θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Καπερώνη στον πάγκο και θα έχει διπλή...

276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χατζής: ''Είχαμε συμφωνήσει, αλλά...''
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Χατζής: ''Είχαμε συμφωνήσει, αλλά...''

Πολύ κοντά στον Πιερικό βρίσκεται πλέον ο Λαρισαίος αμυντικός χαφ του Διαγόρα, Κώστας Χατζής. Ο ποδοσφαιριστής, παρά τη συμφωνία του με τους «κυανέρυθρους» να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον σύλλογο, δεν είδε φως στο …τούνελ, όσον αφορά στο θέμα των οφειλών και αποφάσισε να αναζητήσει αλλού την τύχη του....

495 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Εκλογές στην Ε.Α.ΚΑ.
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

Εκλογές στην Ε.Α.ΚΑ.

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στον προεδρικό θώκο της Ε.Α. Καλύμνου, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Γιάννη Τσορβαντζή, να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Οι εκλογές στις τάξεις της Ε.Α.ΚΑ. θα γίνουν το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιουλίου και ο Τσορβαντζής δεν θα είναι υποψήφιος, αφού πήρε την...

460 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρόεδρος η Κοκκίνου
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

Πρόεδρος η Κοκκίνου

Η Ελένη Κοκκίνου θα είναι πιθανότατα η νέα πρόεδρος του Ζέφυρου, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σκεύος Μαγριπλής δεν θα συνεχίσει να είναι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου. Η κόρη της Αμαλίας Κοκκίνου, που διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του συνοικιακού σωματείου, ανέλαβε τα ηνία στο… «πράσινο» σωματείο και...

668 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εδώ Παππάς... εκεί Παππάς!
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

Εδώ Παππάς... εκεί Παππάς!

Ο Νίκος Παππάς είναι πιθανό να παραμείνει για μία ακόμη χρονιά στον Κολοσσό ΒΑΠ… Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπιλμπάο. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μ.Μ.Ε., η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη δεν υπολογίζει ούτε για τη νέα χρονιά τον Νίκο Παππά. Οι...

1084 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Είχαμε ατυχία''
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

''Είχαμε ατυχία''

Εμφανώς απογοητευμένη ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννενα, η Ελένη Θεοδώρου, ο τραυματισμός της οποίας στοίχισε στην ομάδα του Ιπποκράτη. Η έμπειρη πλέι-μέικερ τραυματίστηκε περίπου στο 27’ και από τη στιγμή που αποχώρησε από το παρκέ, ο Ιπποκράτης αποσυντονίστηκε και έδωσε το δικαίωμα στον Π.Α.Σ. Γιάννενα...

606 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρεμιέρα με Jersey
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

Πρεμιέρα με Jersey

Αναχώρησε χθες το πρωί η αποστολή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, που θα εκπροσωπήσει τη Ρόδο στα φετινά island games. Με 10 παίκτες στην αποστολή, εκ των οποίων οι περισσότεροι μη Ροδίτες, η ομάδα του Γιάννη Τσακίρη ευελπιστεί αρχικά να πάρει ένα μετάλλιο και γιατί όχι να φέρει στο νησί το...

610 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Αθήνα 2011'
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

''Αθήνα 2011'

Ο Αΐτο Ρενέσες μπορεί να είχε λάβει πρόσκληση και άλλες χρονιές σε σεμινάριο του ΣΕΠΚ, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν είχε καταφέρει να παραστεί. Φέτος όμως, το διάστημα 1-3 Ιουλίου θα βρεθεί στην Ελλάδα καθώς θα είναι ένας από τους ομιλητές του «Αθήνα 2011». «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω επιτέλους...

470 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με πρωταγωνιστή τον Κεφάλα
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

Με πρωταγωνιστή τον Κεφάλα

Με τον Κώο Κώστα Κεφάλα στη σύνθεση του, ο Α.Σ.Ε. Δούκα διεκδικεί τον πανελλήνιο τίτλο στο παιδικό πρωτάθλημα. Τα Εκπαιδευτήρια έχουν κάνει το 3 στα 3 με πρωταγωνιστή το νεαρό παίκτη και σήμερα θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στο παιχνίδι με τον Άρη.
E.K. ΚΑΒΑΛΑΣ- Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ 58-67
Δεκάλεπτα:...

899 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κάτι πρέπει να γίνει...
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

Κάτι πρέπει να γίνει...

Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη για τον Κολοσσό ΒΑΠ. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει η εφημερίδα ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ''.   Με γρίφο για δυνατούς μοιάζει πλέον η κατάσταση στο στρατόπεδο του Κολοσσού, με δεδομένο ότι και στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο δεν προέκυψε κάποιο νεότερο, αφού απουσίαζαν βασικά στελέχη, όπως ο Γιώργος Ματσαμάς, ο...

746 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σπάρταλης: «Ας μη βιάζονται για συμπεράσματα»
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

Σπάρταλης: «Ας μη βιάζονται για συμπεράσματα»

Την εμπλοκή του με οποιοδήποτε τρόπο στον «φάκελο στημένα» αρνείται κατηγορηματικά με δηλώσεις του ο αρχηγός του Διαγόρα Παναγιώτης Σπάρταλης, διευκρινίζοντας πως για το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται το όνομά του στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου (Διαγόρας – Πιερικός), η μειωμένη απόδοση που ισχυρίζονται οι ομιλούντες, δεν είχε καμία σχέση...

939 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2011

Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αποκάλυψη προσώπων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΑΕ Διαγόρας και εμφανίζονται στη λίστα των ατόμων για τα οποία προτείνεται η άσκηση ποινικής δίωξης, σύμφωνα με το πόρισμα που προέκυψε από την έρευνα για τα «στημένα» ματς που διεξήγαγε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κα. Πόπη...

2250 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  ''Τιμή και χαρά μου''
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

''Τιμή και χαρά μου''

Ο Γιάννης Μωραΐτης είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Τσακίρη στη Ρόδο για το Rhodes Camp, το οποίο σήμερα ανοίγει τις… πύλες του για να φιλοξενήσει δεκάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Ο νεαρός προπονητής του Κολλεγίου Ρόδου αναφέρθηκε στο Rhodes Camp αλλά και τη φιλοσοφία του. «Καταρχήν είναι μεγάλη μου...

436 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ύμνοι για Σφαιρόπουλο!
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ύμνοι για Σφαιρόπουλο!

Το εγκώμιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπλεξε ο Αντρέι Βατούτιν με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ. Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» αποχαιρέτισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος όπως δήλωσε «μπορεί να επιτύχει ως πρώτος προπονητής σε κάθε δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα». Ο Αντρέι Βατούτιν...

313 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα ηλικιακά όρια
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τα ηλικιακά όρια

Τα ηλικιακά όρια για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 έκανε γνωστά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι στην περσινή προκήρυξη αφού στο πρωτάθλημα των εφήβων θα δικαιούνται συμμετοχή και δύο παίδες, ενώ στο πρωτάθλημα των νεανίδων και τρεις κορασίδες.
Συγκεκριμένα, στο νέο εφηβικό πρωτάθλημα δικαιούνται συμμετοχής οι αθλητές που...

482 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Τσιότσιος στην Ε.Α.ΚΑ.
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ο Τσιότσιος στην Ε.Α.ΚΑ.

«Βόμβα» μεγατόνων στην Κάλυμνο, αφού χθες το πρωί η Ε.Α.ΚΑ. έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Τσιότσιο, ο οποίος αναλαμβάνει την τύχη της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο νησί των «σφουγγαράδων» είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν από την… αρχή, αφού η φετινή σεζόν ήταν μάλλον εφιαλτική με την Ε.Α.ΚΑ....

497 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει Ηλιού ο Ζέφυρος
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Κλείνει Ηλιού ο Ζέφυρος

Για την απόκτηση του Νίκου Ηλιού κινείται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ζέφυρος… Από τη στιγμή που μάλλον η Καλλιθέα δεν κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου, με βάση τουλάχιστον τα όσα προκύπτουν, ο Ηλιού θα μείνει ελεύθερος για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, σε ομάδα της αρεσκείας του. Ο...

421 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Ρόδο ο Ομπράντοβιτς
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Στη Ρόδο ο Ομπράντοβιτς

Στη Ρόδο αφίχθηκαν ήδη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στα παιδιά στο Rhodes Camp, το οποίο θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Teleunicom Basketball Academy Club. Το πρώην τεχνικό δίδυμο του Παναθηναϊκο θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου αύριο στο δημαρχείο Ρόδου, όπου θα αναλύσουν τη...

448 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρώτος ο ''Γκότζο''
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πρώτος ο ''Γκότζο''

Με 25.4 πόντους μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι και συνολικά 127 πόντους, ο Γιώργος Γκοτζογιάννης οδηγεί τους Οικονομολόγους στην… πρωτιά. Ο «βετεράνος» καλαθοσφαιριστής, με μεγάλη θητεία στην Α1 οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ, μόλις μία αγωνιστική πριν από το τέλος της regular season. Ουσιαστικά ο «Γκότζο» κινδυνεύει να...

477 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φινάλε στη regular season
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Φινάλε στη regular season

Τα παιχνίδια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής θα κρίνουν τα πάντα όσον αφορά στις θέσεις «2» και «3» του α’ ομίλου, καθώς και στην… 3η του β’ ομίλου. Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι Dream Team- Carpe Diem, Οικονομολόγοι- Δικηγόροι και Blue Nike Rx- Αφάντου Team. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο...

484 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τους... διέλυσε και περιμένει!
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τους... διέλυσε και περιμένει!

Ποιο ντέρμπι; Ε… όχι δα! Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι με τους Ίωνες Χίου, ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου συνέτριψαν τους Ίωνες Χίου με 74-49 και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των αγώνων μπαράζ. Έτσι η ομάδα του Χρήστου Καλαϊτζίδη θα χρειαστεί να περιμένει την απόφαση...

712 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άλλαξαν τα δεδομένα
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Άλλαξαν τα δεδομένα

Τα δεδομένα άλλαξαν στην κορυφή των πλέι-οφ της Football League. Ο Πλατανιάς Χανίων κέρδισε με 1-0 την Παναχαϊκή και ανέβηκε στο ρετιρέ, ενώ στο «κόλπο» μπήκε και η Καλλονή, η οποία γκρέμισε από την κορυφή την Καλλιθέα, την οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ.
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πλατανιάς Χανίων- Παναχαϊκή 1-0
Καλλονή-...

448 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Τα πήρε όλα ο Π.Α.Ο.Κ.
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τα πήρε όλα ο Π.Α.Ο.Κ.

Χαρές και πανηγύρια στον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων, όσο και σ’ αυτό των παίδων… Στις νεανίδες ο «δικέφαλος» του βορρά κέρδισε στο φινάλε τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με 74-47 και εκμεταλλευόμενος την ήττα σοκ του Πρωτέα Βούλας με 59-52 από το αδιάφορο βαθμολογικά Αρκάδι...

470 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ρεκόρ συμμετοχών
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ρεκόρ συμμετοχών

Το Ηράκλειο Κρήτης, απέδειξε για μία ακόμη φορά, πόσο αγαπάει το μπάσκετ. Ο αριθμός των συμμετοχών στο τουρνουά 3 ON 3, τα λέει όλα, αφού έγινε ρεκόρ, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τελικά τις χίλιες. Η διοργάνωση έγινε με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών...

443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με όπλο το +15
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Με όπλο το +15

Πανέτοιμη για τον επαναληπτικό αγώνα με την Πολωνία είναι η εθνική γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται από προχθες το βράδυ στο Βλαντισλάβοβο εκεί όπου σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα δώσει τη μάχη του για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015. Η Ελλάδα θα μπει στο...

501 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η εικόνα των μπαράζ
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η εικόνα των μπαράζ

Δυστυχώς έχουμε χάσει τα… πρωτεία! Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος και φέτος ο Ιπποκράτης δεν μπόρεσαν να προβιβαστούν στις εθνικές κατηγορίες, κάτι το οποίο θα πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Την...

877 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''αντίο'' του Κουκιά!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το ''αντίο'' του Κουκιά!

Το δικό του «αντίο» στο χώρο του μπάσκετ αποφάσισε να μοιραστεί μέσω του 12soccer.gr ο Μιχάλης Κουκιάς (στη φωτό με το Νο 14). Ο έμπειρος αθλητής της Ελπίδας Πεταλούδων αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και με επιστολή του αναφέρει τα εξής: «Μετά από 28 χρόνια ενασχόλησής μου με το...

536 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι φετινοί αριθμοί της Α.Ε. Δικαίου
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Οι φετινοί αριθμοί της Α.Ε. Δικαίου

Τρεις εβδομάδες μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων και η Α.Ε. Δικαίου έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς. Ιδού: ''Στο πρωτάθλημα των παμπαίδων προκριθήκαμε στο Final-4 της Ρόδου, όπου και κατακτήσαμε την 3η θέση (ήττα στον ημιτελικό 45-65 από τον Διαγόρα, νίκη 76-45 στον μικρό τελικό απέναντι στον Κολοσσό).
Στο παιδικό...

502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πήρε η ΛΕΡΟΣ!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το πήρε η ΛΕΡΟΣ!

Ο Πανιώνιος Λέρου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά μίνι, που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς. Η ομάδα του Γιώργου Χατζηδάκη κέρδισε εύκολα στον «τελικό» τον Ιπποκράτη με 49-24 και έκοψε πρώτη το νήμα στο τουρνουά. Με κορυφαίους τους Χατζηδάκη...

736 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Δρόσος στον Διαγόρα!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο Δρόσος στον Διαγόρα!

Στον Διαγόρα θα συνεχίσει τελικά το μπάσκετ ο Μιχάλης Δρόσος, ο οποίος προτίμησε την πρόταση των «κυανέρυθρων», παρά αυτήν που έκανε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Ο νεαρός παίκτης της Α.Ε. Δικαίου παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στον «γηραιό», έχοντας το δικαίωμα να παίξει και στο εφηβικό τμήμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της...

617 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Τρίτο η Καλλιθέα
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Με Τρίτο η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα επιστρέφει και πάλι στο χώρο του τοπικού μπάσκετ, έχοντας στον πάγκο της τον Κώστα Τρίτο. Η ομάδα μπάσκετ της Καλλιθέας υπό την ευθύνη του Σάκη Πολυχρόνη δραστηριοποιείται και στο πρωτάθλημα 2013-14 θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή. Η επιτροπή μπάσκετ αποτελείται από τους εξής: Σάκης Πολυχρόνης, Σωτήρης Βαγιανός, Γιάννης Κουτσονούρης,...

554 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για τη νίκη- πρόκριση
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Για τη νίκη- πρόκριση

Τη δεύτερή της νίκη στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων 2013, που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16», θα επιδιώξει η Εθνική Κ-20 με αντίπαλο το Μάλι σήμερα και ώρα 21:00 στο Kamil Ocak Stadium του Γκαζιαντέπ.
Στην τελευταία προπόνηση της ελληνικής ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκαζιαντέπ...

403 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Οι Έλληνες Θεοί της καρδιάς μας!
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Οι Έλληνες Θεοί της καρδιάς μας!

Κι όμως υπάρχει Θεός! Υπάρχει κι είναι… συμπατριώτης μας! Η Εθνική δεν μάσησε από ατυχίες, δοκάρια και την αμαρτία της ισοφάρισης απ’ την Ακτή και μ’ ένα πέναλτι του Σαμαρά στο 92’ πέρασε στους «16», κερδίζοντας με 2-1 την Ακτή Ελαφαντοστού, αφού την ίδια ώρα η Κολομβία έκανε... πλάκα στην...

805 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Τάπα στη βία''
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

''Τάπα στη βία''

Την πιο δυνατή «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό» έριξαν περισσότερα από 1200 παιδιά, στο  τουρνουά 3Χ3 της Ελευσίνας. Ο αριθμός των συμμετοχών αποτελεί ρεκόρ και δίνει κίνητρο στον ΠΣΑΚ να συνεχίσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Την έναρξη του τουρνουά, σήμανε ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων...

349 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Κολοσσό ή στο Ρέθυμνο;
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Στον Κολοσσό ή στο Ρέθυμνο;

Το πρώτο βήμα έγινε όταν έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα και τώρα είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, που ξεκινάει ουσιαστικά τώρα. Ο λόγος για τον Αντώνη Σκλήβα, ο οποίος φέτος κατέκτησε τον τίτλο του εφηβικού πρωταθλήματος με τον Διαγόρα, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος για να...

960 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χωρίς την παρουσία μας ξανά...
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Χωρίς την παρουσία μας ξανά...

Χωρίς δωδεκανησιακή παρουσία θα διεξαχθούν και φέτος οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στους ομίλους νότου και βορρά στην Α2 Κατηγορία γυναικών. Οι αγώνες μπαράζ του νότου θα διεξαχθούν στο Μετς και του βορρά στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης. Στον α’ όμιλο λογικά τα πάντα θα κριθούν στο παιχνίδι της πρεμιέρας...

546 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα έτοιμα για το φάιναλ-φορ
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Όλα έτοιμα για το φάιναλ-φορ

Το προσεχές σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού πρόκειται να διεξαχθεί το φάιναλ-φορ της κατηγορίας μίνι, με την παρουσία του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, του Κολοσσού (προκρίθηκαν από τον όμιλο Ρόδου), της Α.Ε. Δικαίου και του Ιπποκράτη Κω (πέρασαν από το βόρειο συγκρότημα). Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φάιναλ-φορ...

426 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σκούφης εναντίον Μαστόρου!
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σκούφης εναντίον Μαστόρου!

Πως τα φέρνει η μοίρα; Από συμπαίκτες και πρωταθλητές παμπαίδων στον Ιπποκράτη, αντίπαλοι στα δύσκολα και συγκεκριμένα στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι δύο Κώοι ταλαντούχοι αθλητές, ο Ανδρέας Σκούφης και Βένος Μαστόρος θα τεθούν αντιμέτωποι στο final-6 του παιδικού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα από 25 έως...

1241 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Α1: Κορυφαίος ο Διαμαντίδης
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Α1: Κορυφαίος ο Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Basket League ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2013-2014 και παράλληλα ψηφίστηκε και στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του πρωταθλητή Παναθηναϊκού συγκέντρωσε 95 βαθμούς στην ψηφοφορία για τον MVP της σεζόν, 20 περισσότερους από τον δεύτερο Ντι Τζέι Κούπερ. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε...

365 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στα μπαράζ ανόδου!
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τζάμπολ στα μπαράζ ανόδου!

Η ώρα του τζάμπολ έφτασε... Σήμερα το απόγευμα ξεκινούν στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλλιθέα, οι αγώνες μπαράζ που οδηγούν στον 2ο όμιλο νότου της Γ' Εθνικής και στους οποίους θα πάρουν μέρος οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου Άγιοι Θεόδωροι. Οι Αρχαγγελίτες αναχώρησαν χθες σε δύο γκρουπ για την Αθήνα με...

750 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Καήκε'' η Ρόδος!
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

''Καήκε'' η Ρόδος!

Μέρες του 2004 θύμισε χθες και η Ρόδος... Η πλατεία που βρίσκεται μπροστά από το δημαρχείο ''κάηκε'' από τα πανηγύρια δεκάδων Ροδιτών, μετά την επική πρόκριση στους ''16'' του παγκοσμίου κυπέλλου. Οι συμπολίτες μας βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν την τεράστια νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού και τώρα ανανεώνουν το...

936 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Έμεινα για την άνοδο''
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

''Έμεινα για την άνοδο''

Δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσοςκαι την παρουσία του για άλλη μια χρονιά στην ομάδα έκανε ο Παναγιώτης Σπάρταλης. Ο έμπειρος μέσος που την περσινή χρονιά «έσπασε» όλα τα κοντέρ βγαίνοντας πρώτος σκόρερ του Γ.Α.Σ,. ενώ παράλληλα πραγματοποίησε και την πιο παραγωγική χρόνια της καριέρας πετυχαίνοντας σχεδόν...

650 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Νέα μεταγραφή για ΟΣΕΚΚ
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Νέα μεταγραφή για ΟΣΕΚΚ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο έκανε μία ακόμη μεταγραφή, προσθέτοντας στο ρόστερ της την πτυχιούχο Διαιτολόγο- Διατροφολόγο, Αστερία Σταματάκη. Μετά τον φυσικοθεραπευτή, Βαλάντη Ρίζο, και τον ορθοπαιδικό χειρουργό, Σταύρο Αλευρογιάννη και η Αστερία Σταματάκη προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα σ’ αυτά τα...

382 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  3ο τουρνουά Beach Tennis 2015
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

3ο τουρνουά Beach Tennis 2015

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά τηρώντας την υπόσχεση του, διοργανώνει το 3ο κατά σειρά τουρνουά Beach Tennis για το 2015, το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου στο Ammades Seaside Restaurant & Bar στην παραλία Φαληρακίου. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Το Σάββατο 27 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Διπλά Γυναικών (στις 12:00)...

710 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Έχει όρεξη και μέλλον''
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

''Έχει όρεξη και μέλλον''

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νίκος Κιόττου για τον Δημήτρη Σαρίκα, ο οποίος είναι και επίσημα πλέον προπονητής στην ομάδα. Ιδού και η ανακοίνωση: ''Η Α.Ε.Καλλιθέα ανακοινώνει τη συνεργασια της με το νέο προπονητή του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης.  Ο Δημήτρης Σαρίκας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας...

1019 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μαζεύει τα κομμάτια του...
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μαζεύει τα κομμάτια του...

Τα κομμάτια του μετά το χθεσινό «στραπάτσο» με τον Πανναξιακό μαζεύει ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος στις 17:00 καλείται να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να κερδίσει τον Όμηρο Καλλιμασιάς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τους αγώνες μπαράζ στην Αθήνα. Στις 19:00 ο Πανναξιακός λογικά θα κάνει το 2...

850 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεκούραση για Πήγασο!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ξεκούραση για Πήγασο!

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν σήμερα οι αθλήτριες του Πήγασου Κρεμαστής, οι οποίες θα εκτίσουν το ρεπό τους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ, που διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς. Στις 17:00 ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου θα παίξει με τον Κούρο Σάμου και στις 19:00 ο Έσπερος...

786 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Εθνική Παμπαίδων ο Χατζηδάκης
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Στην Εθνική Παμπαίδων ο Χατζηδάκης

Στην Εθνική ομάδα των παμπαίδων κλήθηκε ο Λεριός Μανώλης Χατζηδάκης, ο οποίος την προσεχή Παρασκευή καλείται στις 18:00 να δώσει το «παρών» στο Ο.Α.Κ.Α. Οι παρακάτω αθλητές καλούνται για προπόνηση με την Εθνική Παμπαίδων (γεννηθέντες τα έτη 2000 και 2001) την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 18.00 στο ΟΑΚΑ: Φωκίων Γκίκας...

471 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα limit up και limit down στην Α1!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τα limit up και limit down στην Α1!

Το 23ο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Basket League πέρασε στην ιστορία κερδίζοντας δικαίως τον τίτλο ενός από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων. Άφησε πίσω του πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα παιχνίδια, ανέδειξε κάποιους μεγάλους πρωταγωνιστές αλλά και αρκετά ξεχωριστά ρεκόρ σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Αυτά που ανήκαν στην πρώτη κατηγορία,...

1232 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προεδρική... συνάντηση!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Προεδρική... συνάντηση!

Η μία στο μπάσκετ, ο άλλος στο ποδόσφαιρο… Παρά το γεγονός αυτό, παλεύουν και προσπαθούν για το γενικό καλό του αθλητισμού. Ο φακός μας «συνέλαβε» την πρόεδρο της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Ανδριάνα Μπαφίτη με τον ομόλογο της στην Ε.Π.Σ.Δ. Παναγιώτη Διακοφώτη. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου και η ισχυρή γυναίκα του...

519 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στο ''Καλοκαίρι 2015''
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τζάμπολ στο ''Καλοκαίρι 2015''

Ξεκινάει σήμερα το αναπτυξιακό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με τη συμμετοχή έξι ομάδων. Συγκεκριμένα στη διοργάνωση θα δώσουν το «παρών» επίσης ο Α.Ο. Κολοσσός, η Ελπίδα Πεταλούδων, το Ροδίων Άθλησις, ο Α.Ο. Σταματίου και ο Σταυρός Καλυθιών.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΣΗΜΕΡΑ:
(15:00): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Α’- Α.Ο....

1665 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με το δεξί Τ.Ε.Ε. και Madders!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Με το δεξί Τ.Ε.Ε. και Madders!

Στις λεπτομέρειες κέρδισε το Τ.Ε.Ε. τους Μπασκετόφιλους, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε χθες το βράδυ η αυλαία της 1ης αγωνιστικής στο β’ όμιλο του 4ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Στην άλλη χθεσινή αναμέτρηση, που διεξήχθη στην Κρεμαστή, οι The Madders έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Rookies.

854 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Και τουρνουά 3 on 3 στην Πάτμο
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Και τουρνουά 3 on 3 στην Πάτμο

Οι μπασκετικές δραστηριότητες στην Πάτμο θα συνεχιστούν… Κι αυτό γιατί μετά το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στις κορασίδες του Ξάνθου και της Ε.Α. Καλύμνου, σειρά θα πάρει το τουρνουά 3 on 3, που θα διεξαχθεί στο νησί της «Αποκάλυψης» και θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν...

333 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πιο καλή η μοναξιά για Μπασκετόφιλους!
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Πιο καλή η μοναξιά για Μπασκετόφιλους!

Τη μοναξιά της κορυφής του β’ ομίλου απολαμβάνουν πλέον οι Μπασκετόφιλοι, οι οποίοι συνήλθαν στο β’ ημίχρονο, κέρδισαν το Λιμενικό με 51-34 και έκαναν το 4 στα 4, στο 5ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αντίθετα, το εξαιρετικό Τελωνείο υποχρέωσε τους Δικηγόρους στην πρώτη τους ήττα στο τουρνουά...

1061 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Πανιώνιος Λέρου ευχαριστεί
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Ο Πανιώνιος Λέρου ευχαριστεί

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Κ. Πανιώνιος Λέρου αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες του, προς τους χορηγούς της ομάδας για την οικονομική υποστήριξη και προσφορά τους. Οι προσφορές αυτές από τις επιχειρήσεις του νησιού μας, φανερώνουν το συνεχές ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό και αποτελούν ξεχωριστή...

1750 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ενδιαφέρον στο ''Βενετόκλειο''
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Ενδιαφέρον στο ''Βενετόκλειο''

Με τρεις αναμετρήσεις θα «πέσει» σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους του 5ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ. Το Πειρατικό G8 Security θα αντιμετωπίσει τους Παλαίμαχους του Δωριέα (21:00) στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ μεγάλη σημασία έχει και η αναμέτρηση Buzzer Beaters- Αστυνομία, που θα ξεκινήσει στις 19:00....

671 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στο τουρνουά του Φοίβου
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Τζάμπολ στο τουρνουά του Φοίβου

Ξεκινάει σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, το τουρνουά παμπαίδων που διοργανώνει ο τοπικός Φοίβος με τη συμμετοχή έξι ομάδων, μεταξύ των οποίων ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος από τη Ρόδο, η A.B.C. Academy από την Αθήνα και ο Α.Ο. Ερμούπολης από τη Σύρο. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τους ομίλους του τουρνουά, καθώς και...

379 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έγκριση σε όλα...
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Έγκριση σε όλα...

Υπερψηφίστηκαν κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης από τις ΕΠΣ μέλη της ΕΠΟ ο διοικητικός (88 υπέρ, 82 κατά) και ο οικονομικός απολογισμός (105 υπέρ, 1 λευκό και 61 παρών) της νυν διοικήσεως, καθώς και ο οικονομικός προϋπολογισμός της περιόδου 2017 (101 υπέρ, 43 παρών). Όπως ήταν αναμενόμενο η...

400 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με άρωμα Δωδεκανήσου!
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Με άρωμα Δωδεκανήσου!

Ξεπερνούν τους 1.000 οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν σήμερα και αύριο στα Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της κατηγορίας παίδων και κορασίδων. Συγκεκριμένα οι αθλητές και αθλήτριες ανέρχονται στους 1.105 που εκπροσωπούν 155 συλλόγους και κατά κατηγορία είναι 525 παίδες και 580 κορασίδες. Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες που...

300 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στα Σκόπια η Τζελάι
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Στα Σκόπια η Τζελάι

Στα Σκόπια βρίσκεται η Ανίτα Τζελάι του ΑΠΣ Φλόγα, προκειμένου να αγωνισθεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Α’ που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο.  Η «χρυσή» του πανελλήνιου πρωταθλήματος στα -40 κιλά, αθλήτρια της Φλόγας, θα αγωνισθεί στην ίδια κατηγορία και στο βαλκανικό πρωτάθλημα με στόχο να επαναλάβει τις καλές εμφανίσεις και...

564 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Νικόλ, Ράνια και Παππά!
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Με Νικόλ, Ράνια και Παππά!

Μεγάλη αποστολή θα έχει η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ, καθώς ήδη έχουμε ξεπεράσει τις 30 προκρίσεις. Μεταξύ των αθλητριών που απαρτίζουν την ελληνική αποστολή, βρίσκονται και οι Ράνια Ρεμπούλη του ΓΣ Νέων Λέρου και Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος, ενώ θα πάρει μέρος και...

321 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει ο... βασικός κορμός!
Σαββάτο 25 Ιουνίου 2016

Κλείνει ο... βασικός κορμός!

Σειρά παίρνουν και οι υπόλοιποι παίκτες του βασικού κορμού στη Ρόδο... Οι ''πράσινοι'' μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Δελαπόρτα, τον Τάσο Παυλίδη και το Σάκη Γκόγκα, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται να δώσουν τα χέρια με τους Σταμάτη Καντιμοίρη, Ευτύχη Τζιβίλογλου, Γιάννη Καλημέρη και...

828 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Χωρίς ενδιαφέρον το φινάλε
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Χωρίς ενδιαφέρον το φινάλε

Σήμερα θα «πέσει» η αυλαία στα μπαράζ ανόδου που διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου στην Αθήνα. Η Καλλιθέα έχασε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αφού ηττήθηκε από τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου. Οι πρωταθλητές της Τ.Ε. Χίου ακόμη κι αν ηττηθούν σήμερα από τον Ίκαρο Ικαρίας θα κόψουν πρώτοι το νήμα....

878 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κορίτσια, η άνοδος σας ανήκει...
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Κορίτσια, η άνοδος σας ανήκει...

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ανταγόρα Κω… Σήμερα στις 11:00 θα παίξει με τον Έσπερο Πάτρας για μία θέση στην Α2 Κατηγορία (όμιλος νότου), με την ομάδα του Γιάννη Παπούλη να βολεύεται ακόμη και με ήττα μέχρι και με δύο πόντους διαφορά. Τα κορίτσια του Γιάννη Παπούλη είναι αποφασισμένα...

2784 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλοι μαζί σε νέα παράσταση!
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Όλοι μαζί σε νέα παράσταση!

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια της Ο.Σ.Ε.Κ.Α., η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Non stop! Οι αθλητές της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. δεν σταματούν να αγωνίζονται, σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Όπου τους καλούν, όπου υπάρχει δράση, όπου υπάρχουν μπασκέτες… Στο περιθώριο του φάιναλ- φορ της...

290 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλική νίκη με... Παπαδάκη!
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Φιλική νίκη με... Παπαδάκη!

Η Εθνική Νέων Ανδρών παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο φιλικό με την Γερμανία, επικρατώντας 65-57 και επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη (15-23/7). Ο Κώστας Παπαδάκης του Κολοσσού πέτυχε τρεις πόντους στη φιλική νίκη της Εθνικής...

465 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κανύχης στη Νίκη Αμαρουσίου
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ο Κανύχης στη Νίκη Αμαρουσίου

 Από τον Ηρακλή στη Νίκη Αμαρουσίου… Ο νεαρός Ροδίτης Νίκος Κανύχης μετά τη φετινή του παρουσία στην ομάδα U20 του Ηρακλή μετακομίζει στην Αθήνα για λογαριασμό της Νίκης Αμαρουσίου, που διαθέτει καλή ομάδα στις μικρές ηλικίες. Ο Ροδίτης σέντερ, που την τελευταία σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έδωσε...

3916 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΠΑΟΚ για Καραμπατζάκη
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΠΑΟΚ για Καραμπατζάκη

Η παρουσία της στα Δωδεκάνησα τα τελευταία χρόνια… «εκτίναξε» το γυναικείο μπάσκετ. Αρχικά οδήγησε τον Πήγασο Κρεμαστής στην Α2 Κατηγορία (άσχετα που η ομάδα δεν έπαιξε ποτέ εκεί) και αυτές τις μέρες αποτελεί την ηγέτιδα μορφή του Ανταγόρα, στο δρόμο προς τις εθνικές κατηγορίες. Ο λόγος για τη Μάγδα Καραμπατζάκη...

1416 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κάποτε ήμασταν... κυρίαρχοι!
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Κάποτε ήμασταν... κυρίαρχοι!

Μέχρι και το 2010 τα Δωδεκάνησα ήταν τα απόλυτα κυρίαρχα στα μπαράζ ανόδου, που διεξάγονται κάθε χρόνο στην Αθήνα. Στα επτά τελευταία τουρνουά όμως μόνο οι Άγιοι Θεόδωροι κατάφεραν να ανέλθουν στη Γ’ Εθνική, ενώ ο Ιπποκράτης μπήκε από το «παράθυρο». Από το 2000 έως το 2010 όλοι οι πρωταθλητές...

1092 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 2 Ιουλίου οι εκλογές
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Στις 2 Ιουλίου οι εκλογές

Αναβλήθηκαν για την επόμενη Κυριακή οι εκλογές στο Βαθύ Καλύμνου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Λόγω του θανάτου του ιερέα του χωριού μας, πατέρα Ιεζεκιήλ, οι εκλογές του συλλόγου αναβάλλονται για την επόμενη Κυριακή 2/7/17 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Στην οικογένεια του εκλιπόντος, που υπήρξε ιδρυτικό μέλος του...

1979 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Πάλλας στη Διμυλιά!
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ο Πάλλας στη Διμυλιά!

Ο Μιχάλης Πάλλας επέστρεψε στον Ατρόμητο Διμυλιάς και η απόκτηση του ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Μετά από τρία χρόνια απουσίας ένα ακόμα δικό μας παιδί επιστρέφει στην ομάδα. Με χαρά ανακοινώνουμε πως ο Μιχάλης Πάλλας αποδέχτηκε δίχως δισταγμό την πρόταση της διοίκησης ώστε να επιστρέψει...

1188 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Το βάρος είναι μεγάλο''!
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

''Το βάρος είναι μεγάλο''!

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών Μανώλης Ελ. Παπαδημήτρης με ανακοίνωση του στη σελίδα της ομάδας, ανέφερε τα εξής: ''Ως πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών, επισήμως πλέον, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, εκ βαθέων, τα μέλη του σωματείου, τους παίκτες και την οικογένειά μου, που με παρότρυναν να αναλάβω τα ηνία της...

1199 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Τα διαρκείας του Φοίβου!
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Τα διαρκείας του Φοίβου!

Στη διάθεσή των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Φοίβου Κρεμαστής για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του σωματείου: ''Η διοίκηση του συλλόγου Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019. Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής οι τιμές των...

881 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α.
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α.

Μετά τη γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, έγινε γνωστό το νέο διοικητικό συμβούλιο στις τάξεις της Α.Ε.Ρ.Α. Αυτό απαρτόζεται από τους εξής παράγοντες: Χριστοφής Χρήστος, Τριανταφύλλας Τριαντάφυλλος, Γιώργου Αναστάσιος, Συμιακός Μιχαήλ, Πελλού Ειρήνη, Καλογήρου Γεώργιος, Χαρτερός Παύλος, Νικολής Τσαμπίκος, Κασιώτης Σωτήριος, Καλογήρου Κυριάκος, Χατζηαντώνης Μιχαήλ, Καλογήρου Βασίλειος, Δοντάς Αναστάσιος, Βασιλώττος...

727 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε τον Νταή η Α.Ε. Κατταβιάς
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Πήρε τον Νταή η Α.Ε. Κατταβιάς

Τον 28χρονο Γιάννη Νταή, που αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα του Πειραιά, απέκτησε η Α.Ε. Κατταβιάς, ενώ στην ομάδα θα συνεχίσει ως φροντιστής ο Αποστόλης Χρυσανθάκης. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Η Α.Ε. Κατταβιάς ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρόνου μεσοαμυντικού Γιάννη Νταή όπου τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες του Πειραιά. Τον...

595 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μεγάλες μάχες στο Squash
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Μεγάλες μάχες στο Squash

Με πολλούς και συναρπαστικούς  αγώνες από πολύ νωρίς συνεχίστηκε το Σάββατο για τριτη μέρα το διεθνές τουρνουα “Sheraton Rhodes Squash Open 2018”. Στην κατηγορία των επαγγελματιών μετά τα αποτελέσματα της Παρασκευής στον τελικό θα αγωνιστούν τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, ο κατοχος του τίτλου Γερμανός Simon Rosner (ο οποιος επικράτησε του Άγγλου...

290 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νικητές XMEN και Ασγούρου
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Νικητές XMEN και Ασγούρου

Οι XMEN κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά 8Χ8 του ''Αρένα'' και τα Ασγούρου στο 5Χ5. Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι με ανατροπές και αποβολές, η ομάδα των ΧΜΕΝ ισοφάρισε το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού αφού πριν οι βετεράνοι είχαν προηγηθεί ένα λεπτό πριν. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν...

767 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρώτη συμμετοχή για Φιλίνο
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Πρώτη συμμετοχή για Φιλίνο

Ο Κ.Α.Ο. Φιλίνος Κω συμμετείχε για πρώτη φορά σε διασυλλογικούς αγώνες μετά την επίσημη αναγνώρισή του από την Ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας και συμμετείχαν περισσότεροι από 20 αθλητές. Στα Μεσόγεια Αττικής και συγκεκριμένα στις Ολυμπιακές ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο  έγινε αγώνας mountain bike για μικρές ηλικίες με 109 συμμετοχές από 18...

263 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρώτος ο Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Πρώτος ο Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα Mini Aθletics Games από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου. Τα σωματεία που έλαβαν μέρος από τον Νομό  Δωδεκανήσου είναι:  Από το νησί της Πάτμου ο Α.Σ. ΞΑΝΘΟΣ Ο ΠΑΤΜΙΟΣ. Από το νησί της Κω ο Γ.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο...

503 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δύο χρυσά στην Κατερίνη
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Δύο χρυσά στην Κατερίνη

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου συγχαίρει για τα άξια αποτελέσματά τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 (Παίδων- Κορασίδων) που έγινε στην Κατερίνη τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες, με τον Νίκο Κατραμάδο του Γ.Σ. Νέων Λέρου και τον Σάββα Ρούσσο του Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος να παίρνουν το χρυσό μετάλλιο.1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με προπονητή...

311 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην 3η θέση ο Ιπποκράτης!
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Στην 3η θέση ο Ιπποκράτης!

Στην 3η θέση (ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες) του 1ου ομίλου των αγώνων μπαράζ τερμάτισε ο νεανικός Ιπποκράτης, ο οποίος χθες ηττήθηκε με 70-39 από τον Αιγέα Χίου, ενώ το εισιτήριο για τον όμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας πήρε ο Πελασγός Μεγαλόπολης (στον άλλο όμιλο το Αρκάδι Ρεθύμνου). Σήμερα θα παίξουν...

1451 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Ο.Φ.Η. ο Πλατέλλας
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Στον Ο.Φ.Η. ο Πλατέλλας

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι πλέον ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας του Ηρακλείου, απορρίπτοντας αυτή του Άρη. «Βαγγελη Πλατελλα καλως ηρθες στον ΟΦΗ μας!», αναφέρει η ανάρτηση του ΟΦΗ στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook. Πλέον οι «ασπρόμαυροι» προσθέτουν ακόμα περισσότερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική...

350 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2019
  Το ''ευχαριστώ'' των Ιπποτών!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Το ''ευχαριστώ'' των Ιπποτών!

Με την συμμετοχή στο τουρνουά που διοργάνωσε, ο Χρήστος Βελής –τον οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τον συγχαίρουμε για την άρτια διοργάνωση του- ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ακαδημιών μας. Η διοίκηση των Ιπποτών Μεσαιωνικής Πόλης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους αυτούς που συνέβαλλαν, ώστε να κυλήσει ομαλά και...

3620 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 18:00 κόντρα στο Περιστέρι!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Στις 18:00 κόντρα στο Περιστέρι!

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι θα δώσουν σήμερα (18:00) οι παίδες της Ακαδημίας Καλύμνου, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στις 18:00 το Περιστέρι. Οι πρωταθλητές Αθηνών προέρχονται από τη βαριά ήττα κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας (72-42) και είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Καλαϊτζίδη. Στο σημερινό πρόγραμμα...

778 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Χρυσόπουλος στον Α.Ο. Πυλίου!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ο Χρυσόπουλος στον Α.Ο. Πυλίου!

Ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση του Α.Ο. Πυλίου πήρε ο Δημήτρης Χρυσόπουλος, με τον οποίο θα πορευθεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Ο νεαρός προπονητής, που πέρσι εργάστηκε με επιτυχία στην Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ., θα συνεχίσει κανονικά το έργο του στην ομάδα, η οποία επιστρέφει στο παλιό της...

426 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τρεις ανανεώσεις στα Μαριτσά!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Τρεις ανανεώσεις στα Μαριτσά!

Τρεις ανανεώσεις στον Ηρακλή Μαριτσών, αφού συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα, ο Γιώργος Κουμέντος, ο Γιώργος Σκόρπος και ο Βαγγέλης Λερογιάννης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Το Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση τις ανανεώσεις με τρείς ποδοσφαιριστές που την περσινή σεζόν έκαναν μια από τις...

903 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με ''9'' στα μπαράζ η Α.Ε. Δικαίου!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Με ''9'' στα μπαράζ η Α.Ε. Δικαίου!

Με εννέα μόλις αθλητές θα ταξιδέψει η Α.Ε. Δικαίου στην Αθήνα για τα μπαράζ ανόδου, που αρχίζουν αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου «Α. Παπανδρέου». Οι απουσίες για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα είναι αρκετές και σημαντικές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τζομάκας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Χατζηγιακουμή...

875 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πήρε Παπαδόπουλο!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πήρε Παπαδόπουλο!

«Κίνηση»-ματ για τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του για τη νέα χρονιά. Οι «ερυθροκίτρινοι» έδωσαν τα χέρια με τον 40χρονο Σάββα Παπαδόπουλο και απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης για την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Ο Θεσσαλονικιός σέντερ, που έχει παίξει επί σειρά ετών στις εθνικές...

1354 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νίκες για Buzzer Beaters- Δικηγόρους
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Νίκες για Buzzer Beaters- Δικηγόρους

Οι Buzzer Beaters κέρδισαν και το Epavlis με 73-52 και έκαναν το 6 στα 6 στον α’ όμιλο, ολοκληρώνοντας αήττητοι την παρουσία τους στην κανονική περίοδο, αφού την τελευταία αγωνιστική θα εκτίσουν το ρεπό τους. Το Epavlis παρά την ήττα του, έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση στον όμιλο....

605 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανακοινώνεται ο Στεφάνοβιτς!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ανακοινώνεται ο Στεφάνοβιτς!

Από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς από τη Ρόδο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως μέσος έχει συμφωνήσει με τα «ελάφια» και απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης. Ο Στεφάνοβιτς έχει αγωνιστεί σε πολλές ελληνικές ομάδες όπως ο Άρης, η Δόξα Δράμας, τα...

822 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Κολλέγιο ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Στο Κολλέγιο ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Στο Κολλέγιο Ρόδου θα βρεθεί αύριο (10:30) ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος... Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα είναι προσκεκλημένοι του Κολλεγίου και θα μιλήσουν στα παιδιά, ενώ θα δώσουν αγώνα επίδειξης στο κλειστό γυμναστήριο. Πρόκειται για μία πολύ καλή πρωτοβουλία, στην οποία φυσικά η ΟΜΑΔΑΡΑ μας δεν θα μπορούσε...

954 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μεταγραφικό ''καρέ'' στην Παστίδα!
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Μεταγραφικό ''καρέ'' στην Παστίδα!

Τέσσερις μεταγραφές στον Αστέρα Παστίδας. Οι Παστιδενοί απέκτησαν τον αμυντικό Γιάννη Αποστολάτο από τον ΓΑΣ Ιάλυσος, τον επιθετικό Κώστα Κυρίτση από τον Πολύστρατο Λαέρμων, τον ακραίο μεσοεπιθετικό Κώστα Σιαναβέλη από τον Ευκλή και τον επιθετικό Φώτη Χατζηβαλσάμη από την ΑΕΡΑ, με τους δύο πρώτους να επιστρέφουν στον Αστέρα, την φανέλα...

747 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2020
  Ανανέωσε και ο Χατζημανώλης!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ανανέωσε και ο Χατζημανώλης!

Μετά τον Ντίμι Στογιανόφσκι και ο Μάριος Χατζημανώλης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Μασάρων. Αναλυτικά,  η ανακοίνωση: ''Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας με τον Μάριο Χατζημανώλη. Ο Μάριος, αποτελεί ένα ταλαντούχο παιδί...ένα δικό μας παιδί! Είναι δε, από τα πρώτα που "έλαμψαν", έπειτα και την...

639 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε ο Μασάδο στο Διγενή!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Παρέμεινε ο Μασάδο στο Διγενή!

Στο Διγενή Κοσκινού θα παίξει και τη νέα χρονιά ο Βάντερ Μασάδο, με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας με τον Μάριο Χατζημανώλη. Ο Μάριος, αποτελεί ένα ταλαντούχο παιδί...ένα δικό μας παιδί! Είναι δε, από τα πρώτα που "έλαμψαν", έπειτα...

590 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Παρδακάς στην Καλλιθέα!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ο Παρδακάς στην Καλλιθέα!

Επιστροφή στην Καλλιθέα για τον Σταύρο Παρδακά (37-1.97)... Ο έμπειρος αθλητής, μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Άρη Θήβας, επέστρεψε στη ροδίτικη ομάδα και θα αγωνιστεί κανονικά μαζί της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο Παρδακάς τη σεζόν 2017-18 πήρε με την Καλλιθέα τον τίτλο στο τοπικό πρωτάθλημα και ανέβηκε...

1443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε όλα μέσα ο Ιπποκράτης Κω!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Σε όλα μέσα ο Ιπποκράτης Κω!

Σε όλα τα πρωταθλήματα θα πάρει μέρος τη νέα χρονιά ο Ιπποκράτης… Η κωακή ομάδα δήλωσε συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα, ο Ιπποκράτης θα παίξει στους άνδρες (προφανώς με έφηβους ξανά), στις γυναίκες, καθώς επίσης και στα πρωταθλήματα εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων και...

2002 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ενημέρωση για τη λίστα αθλουμένων!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ενημέρωση για τη λίστα αθλουμένων!

Από την Ε.Ο.Κ. εστάλη στην Τ.Ε. Δωδεκανήσου η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις λίστες αθλουμένων μελών: «Σας γνωρίζουμε προκειμένου να ενημερώσετε τα σωματεία της περιοχής σας, ότι λόγω της μετάθεσης των ημερομηνιών της διεξαγωγής της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, τα σωματεία τα οποία θα συμμετάσχουν σε αυτήν θα έχουν...

262 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έπαιξαν στην παραλία οι παμπαίδες
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Έπαιξαν στην παραλία οι παμπαίδες

Το τμήμα παμπαίδων του Ροδίων Άθλησις έκανε την Κυριακή (21/06) μία διαφορετική προπόνηση. Οι αθλητές μαζί με τον προπονητή τους Σταύρο Καταβαίνη, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών προπονήσεων, μαζεύτηκαν στην παραλία για τρέξιμο, μπάνιο και πολύ παιχνίδι! Οι προπονήσεις του τμήματος θα συνεχιστούν και για τον μήνα Ιούλιο. Δηλώστε τη συμμετοχή...

2649 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Κ.
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Κ.

Το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων καθορίζει τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες που διοργανώνονται από τη  ΕΟΚ της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 (εφεξής αγώνες). Επίσης, το εν λόγω πρωτόκολλο περιγράφει τους κανόνες, λειτουργίες και οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση των...

579 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μετά από 10 χρόνια στη Γ' Εθνική!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Μετά από 10 χρόνια στη Γ' Εθνική!

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ο Γ.Σ. Διαγόρας θα κληθεί να παίξει ξανά στη Γ’ Εθνική. Η τελευταία παρουσία του «γηραιού» στη συγκεκριμένα κατηγορία (τη σεζόν 2009-10) ήταν και η καλύτερη της ιστορίας του, αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση (με ρεκόρ 20-6) και μόλις πίσω από την πρωτοπόρο Α.Ε.Ν. Κηφισιάς....

1149 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το 4ο Sports Summer Camp στο Μαρμάρι
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Το 4ο Sports Summer Camp στο Μαρμάρι

To 4o Sports Summer Camp είναι γεγονός και έρχεται να μας συναρπάσει και αυτό το καλοκαίρι με ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις , με νέες και φρέσκες ιδέες απ’ τον Σταμάτη Τογρού και τους συνεργάτες του στην παραλία «Βαπόρι» στο Μαρμάρι της Κω. Τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με...

157 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κρούση'' Διαγόρα σε Χατζηκαλημέρη!
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

''Κρούση'' Διαγόρα σε Χατζηκαλημέρη!

«Κρούση» στον προπονητή Γιώργο Χατζηκαλημέρη (στη φωτό με τον Σούλη Μαρκόπουλο) έκανε σύμφωνα με πληροφορίες του 12sports, o Γ.Σ. Διαγόρας… Οι «κυανέρυθροι» θέλουν τον έμπειρο προπονητή για το γυναικείο τμήμα και θα συζητήσουν μαζί του για το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία στην Α2 Κατηγορία. Εντός των ημερών θα γίνει συνάντηση για...

1428 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)