
Η γιορτή της Φλόγας στη Σάλακο!
Πραγματοποιήθηκε χθες στη Σάλακο η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή της Φλόγας Τζούντο του τμήματος Σορωνής, που περιλάμβανε επίδειξη δεξιοτήτων και τεχνικών τζούντο και απονομή των έγχρωμων ζωνών, στους μαθητές τις σχολής. Η επίδειξη έγινε με την εποπτεία και την καθοδήγηση του προπονητή και ιδρυτή της Φλόγας κ. Μιχάλη Χατζηνικολάου και περιελάμβανε ασκήσεις μεγάλου βαθμού δυσκολίας, που οι μαθητές εκτέλεσαν άψογα και με απόλυτο συγχρονισμό, αποσπώντας το χειροκρότημα των φίλων του αθλήματος που παραβρέθηκαν.
Το Δ.Σ. της Φλόγας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα το τοπικό συμβούλιο της Σαλάκου και τον πρόεδρο κ. Αγρέλλη Γιάννη, τον πολιτιστικό σύλλογο Σαλάκου για την παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης, τον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου κ. Ζώρζο Δημήτρη για την παραχώρηση της αυλής του σχολείου, την ΕΘ.ΟΜ.ΑΚ. για τον καθαρισμό και την προετοιμασία του χώρου, τον κ. Ντάνη Πετράν για τη μεταφορά των στρωμάτων και την κα. Στούππη Δέσποινα που χάριν στις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές της, συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Τέλος το Δ.Σ της Φλόγας, συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές του τμήματος τζούντο της Σορωνής, για την άψογη εκτέλεση του προγράμματός τους, αλλά και για την γενικότερη παρουσία τους και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις σε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την Φλόγα, όπως επίσης και τους γονείς τους, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους στο έργο του συλλόγου