www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Ποδόσφαιρο
Deadline...
12:00 | Σαβ 19 Ιουν, 2010
Εκτύπωση θέματος 546 αναγνώσεις

Deadline...

Προθεσμία σε όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, ή να πλαισιώσουν το διοικητικό συμβούλιο, μέχρι τις 30 Ιουνίου, έδωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος της Ρόδου, Τώνης Μαρτίνης.

"Σε αντίθετη περίπτωση, συνεχίζουμε και πάμε για το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική", ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των "ελαφιών", συμπληρώνοντας πως "σε περίπτωση που μείνω, μένει και ο Στράντζαλης".

Ο κ. Μαρτίνης, υπογράμμισε πως για να μη χαθεί χρόνος, έχει δώσει ήδη εντολή στον Γιώργο Στράντζαλη να διερευνήσει την αγορά ποδοσφαιριστών. Αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στον "πόλεμο" που δέχθηκε η ομάδα του στη διάρκεια του πρωταθλήματος, στα "λάθη" της διοίκησης που αφορούν στις αλλαγές προπονητών, έριξε ξανά στο τραπέζι την πρόταση για παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου και του βοηθητικού, για μία κοινοπραξία με τον Διαγόρα, με σκοπό την αξιοποίηση του χώρου και την εκμετάλλευσή του, που θα προσφέρει στις ομάδες ιδανικές συνθήκες προπόνησης και όχι μόνο, ενώ πληροφόρησε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για τη Ρόδο, να συνεργαστεί με μεγάλη ΠΑΕ της Superleague, σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, αναφέρθηκε στο ιστορικό των αλλαγών στην τεχνική ηγεσία, το οποίο όπως υπογράμμισε, ανέδειξε λάθη: «Μετά τη νίκη επί του Διαγόρα στο τυπικά εκτός έδρας για εμάς παιχνίδι, ο κ. Στράντζαλης υπέβαλε την παραίτησή του, ζητώντας προφανώς επιβεβαίωση γι’ αυτό που έκανε. Δεν έγινε δεκτή και οι επόμενοι δύο αγώνες, συνοδεύθηκαν από άδικα αποτελέσματα. Το κλίμα όμως που επικρατούσε στην ομάδα, τα αποδυτήρια, ήταν «τι κάνουμε;».
Η έλευση Τζαναβάρα
«Ζητήσαμε σε εκείνο το σημείο την αλλαγή και επιλέξαμε έναν άνθρωπο τον οποίο θεωρούσα σοβαρό και ως άνθρωπο και ως προπονητή, αλλά και καλό προπονητή, τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Όταν ήρθε, στο πρώτο διάστημα, παρουσίασε καλά δείγματα και επιτυχίες όπως με την Κέρκυρα, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Ηλιούπολη. Πάντα όμως για εμάς, ήταν πρόβλημα το τι γινόταν στους εκτός έδρας αγώνες και ο κ. Τζαναβάρας ζήτησε παίκτες τον Δεκέμβρη, για να ενισχυθούμε. Δύο εβδομάδες ωστόσο πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, άρχισε να γίνεται πιεστικός για την μετάθεσή του στη Ρόδο από την Αστυνομία, ώστε να συνεχίσει. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, όμως δεν γνωρίζαμε πως το θέμα ήταν τόσο καθοριστικό κι ότι θα φύγει αν δε γίνει. Η πίεση έγινε εντονότερη και πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ, κάπου χαλάρωσε. Δεν θα πω αδιαφόρησε, γιατί δεν ήταν έτσι. Θα πω χαλάρωσε. Από την πλευρά του στον αγώνα με τον ΟΦΗ, μου δήλωσε πως πρέπει να ψάξουμε για προπονητή. Πως πρέπει να φύγει. Δεν θέλω να πω πως παίξαμε σε εκείνο το παιχνίδι, ούτε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Αυτά είναι για την ιστορία, για να έχουμε τις απαραίτητες εμπειρίες για το μέλλον. Κατηγορήθηκα ότι δεν ήμουν ηθικός απέναντί του. Από την πλευρά μου, η μόνη φορά που μπήκα «σφήνα», ήταν στο αεροδρόμιο μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όταν είπα στον βοηθό του, πως δεν χρειάζεται να συνεχιστεί η συνεργασία με τη Ρόδο. Είδα κάποια πράγματα που με ενόχλησαν και εκείνη την περίοδο, ράγισε το γυαλί".
Μεταγραφικά λάθη
«Είχε προηγηθεί βέβαια η μεταγραφική περίοδος. Και σε αυτό το σημείο, θέλω να πω πως ήταν ένας άνθρωπος σοβαρός, ο οποίος έβαλε τάξη. Ωστόσο, κάναμε λάθη στην επιλογή ποδοσφαιριστών, που ήταν ανέτοιμοι να προσφέρουν. ‘Όταν όλοι καταθέταμε τον προβληματισμό μας παράλληλα, για την επίθεση της ομάδας, μας παρέπεμπε στους ποδοσφαιριστές που είχαμε. Τελικά το πληρώσαμε, όπως παραδέχθηκαν και σχολίασαν όλοι. Τα κάναμε όλα καλά, αλλά δεν βάζαμε γκολ. Και δεν οφείλεται στο ότι δεν είχαμε καλούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις. Ήταν καλοί, όμως είχαν κουραστεί. Ο Αλέκος Κακλαμάνος για παράδειγμα, ήθελε ανάσες. Θα μπορούσε σε ένα ημίχρονο να βάλει …δέκα γκολ, όχι όμως να παλεύει συνέχεια 90’.
Πραγματικά πάντως, δυο τρεις παίκτες ήρθαν χωρίς να τους ξέρει ο κ. Τζαναβάρας. Ο Λουτσιάνο, ο οποίος πιστεύω πως αποδείχθηκε μία από τις καλύτερες μεταγραφές και ο Τριχιάς, ο οποίος η αλήθεια είναι πως δεν προσέφερε όσα περιμέναμε».
Στροφή σε Μάουρερ
«Η αλλαγή με τον κ. Μάουρερ, ήρθε σε μία κρίσιμη περίοδο, που χρειαζόμασταν 3-4 νικηφόρους αγώνες, για να πούμε σωθήκαμε. Φέραμε έναν προπονητή, κατά τα φαινόμενα εγνωσμένης αξίας, με άλλη νοοτροπία, καθ’ ότι Γερμανός και περιμέναμε να αλλάξει τη δική μας. Η κατάσταση όμως, αντί να γίνει καλύτερη, έγινε χειρότερη. Εκεί, χάσαμε την ψυχή, το πάθος και την πίστη που είχαμε, αντί να τελειώσουμε νωρίς το πρωτάθλημα και την παραμονή».
Επιστροφή Στράντζαλη
«Η επιστροφή του Γιώργου Στράντζαλη, ήρθε σε ένα ακόμα πιο κρίσιμο σημείο. Τα πράγματα ξέφευγαν και από τον προπονητή και από εμάς. Θέλαμε έναν τεχνικό να ξέρει την ομάδα και να φέρει γρήγορα ισορροπίες. Εκείνος την είχε χτίσει και θεωρήθηκε η καλύτερη λύση. Τώρα, μπορώ να πω ότι ήταν λάθος που δεν του δόθηκε πίστωση χρόνο, όμως οι κινήσεις που κάναμε, ήταν με γνώμονα το καλό της ομάδας και με δύο καλούς προπονητές, όπως ήταν οι κ. Τζαναβάρας και Μάουρερ.
Το καλό με τον Στράντζαλη όμως είναι, πως εκτός από τα προπονητικά, είναι παθιασμένος με τη Ρόδο. Περισσότερο από εμάς. Σε σημείο μάλιστα, να φτάσει σε εκρήξεις, όταν νόμιζε πως ο αγώνας του πλήττεται, κάνοντας πράγματα έξω από τη νοοτροπία που θέλαμε, δημιουργώντας αρνητικά γεγονότα. Παραδεχόμαστε ότι ήταν λάθος πάντως η απομάκρυνσή του, το οποίο πληρώσαμε ακριβά. Θέλαμε όμως το καλύτερο».

«Τέτοιες δημόσιες σχέσεις, δεν κάνουμε»

«Κατηγορηθήκαμε ότι δεν είχαμε καλές δημόσιες σχέσεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Κατηγορηθήκαμε από ανθρώπους που γνώριζαν πως οι δημόσιες σχέσεις στο χώρο, σημαίνει ή ότι θα βάζεις χρήμα, ή θα παίζεις στοίχημα. Κατηγορηθήκαμε δηλαδή για δημόσιες σχέσεις πληρωμένων αγώνων, ή στοιχήματος. Επειδή δεν ξέρουμε να αγοράζουμε αγώνες όπως κάποιοι άλλοι έκαναν και συνέχισαν να κάνουν, ή ότι δεν ξέρουμε να βάζουμε στοίχημα. Επειδή δεν είμαστε λαμόγια».
Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της Ρόδου στην κριτική που του ασκήθηκε στο συγκεκριμένο θέμα.

«Παρέμβαση στοιχηματικών γραφείων»

Αναφερόμενος στην «στοιχηματική» κατάσταση που επικρατεί στη Β’ Εθνική και έπληξε κατά τα λεγόμενά του την ΠΑΕ Ρόδος, ο Τώνης Μαρτίνης κατήγγειλε μεθοδεύσεις από στοιχηματικά γραφεία: « Σε κρίσιμους αγώνες, στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν τα πράγματα ήταν οδηγημένα να κερδίσει η ομάδα, εντός ή εκτός έδρας, μπήκαν στη μέση στοιχηματικά γραφεία. Εκεί που οι αποδόσεις ήταν υπέρ μας, τα δεδομένα αντιστρέφονταν γιατί έμπαιναν στη μέση επειδή τους χαλούσαμε τη συνταγή. Δεν θα πούμε περισσότερα, αν χρειαστεί όμως θα επανέλθουμε».
Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Μαρτίνης, έδωσε μια εικόνα των σκέψεών του, για το «γκέτο των τριών», στα πλέι άουτ: «Σε αγώνα στο τέλος των πλέι άουτ, μεταξύ Ιωνικού και Θρασύβουλου, έδειξαν που οδηγούνταν τα πράγματα από τη συμφωνία των τριών. Ο Θρασύβουλος ξέρουμε όλοι πως είχε μία ανταγωνιστική και πολύ καλή ομάδα. Οι αποδόσεις όμως, ήταν 1,03 για νίκη του Ιωνικού και 44 για νίκη του Θρασύβουλου. Ήξερε το στοιχηματικό γραφείο ότι θα νικήσει ο Ιωνικός; Αυτά συνέβαιναν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Το 44 όμως, είναι εκρηκτικό. Εκεί ήθελα εγώ τον Εισαγγελέα να παρέμβει και να πει τι γίνεται εδώ;».

«Νοικοκυριό στα οικονομικά»

Η οικονομική λειτουργία της ΠΑΕ Ρόδος, δεν απουσίασε από τα όσα σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μαρτίνης. «Αναφερόμενος στην οικονομική πορεία της ομάδας, κυρίως κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θέλω να πω πως είχαμε μια νοικοκυρεμένη πορεία. Όσα οφείλονται στην ΠΑΕ από χορηγίες, την Ένωση κ.α, καλύπτουν τις οφειλές μας. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα «χρέη», αφορούν στο ΙΚΑ και την Εφορία και δεν προέρχονται από τη δική μας διοίκηση, αλλά στις διοικήσεις από την άνοδο της Ρόδου από τη Δ’ Εθνική και μετά. Σε αυτήν την περίοδο, εμείς, ξοφλήσαμε οφειλές από την πρώτη πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική!».

«Θα περιμένουμε με υπομονή, αλλά…»

Η 30η Ιουνίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία του Τώνη Μαρτίνη, σε όσους προτίθενται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη στήριξη της ομάδας. Έως τότε, όπως ο ίδιος σημείωσε, η υπομονή θα περισσεύει: « Θα περιμένουμε με υπομονή για μια νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και αν χρειαστεί θα οδηγήσουμε την ομάδα σε γενική συνέλευση για το τυπικό μέρος, αν και έχουμε την πλειοψηφία, οπότε μπορούμε να ορίσουμε δ.σ. Όποιος θέλει να έρθει να βοηθήσει να το κάνει καλύτερα τώρα όμως, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε σωστό προγραμματισμό, που θα είναι καλύτερος και θα ικανοποιήσει τους ίδιους και την ομάδα».


«Οι 12 ιεραπόστολοι»


Αναφερόμενος στις φήμες περί ύπαρξης λίστας 12 ατόμων-επιχειρηματιών, έτοιμων να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, ο Τώνης Μαρτίνης, υπογράμμισε: « Η ομάδα θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική για να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό, δε σημαίνει πως θα παραμείνω πρόεδρος εγώ. Θα περιμένω μέχρι το τέλος, μήπως και δεήσει κάποιος να έρθει δίπλα. Δεν θέλουμε δεκανίκια, αλλά συμμετοχή. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε. Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν αυτοί είναι 12 ή 11 ή ένας. Όσοι ήμασταν, είμαστε στη διοίκηση και περιμένουμε».

«Αν δε με γουστάρουν, φεύγω»

Παράλληλα με τη στήριξη, ο Τώνης Μαρτίνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την προεδρία, σε περίπτωση που κάποιοι δεν τον …γουστάρουν, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Αυτό ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν σημαίνει ολοκληρωτική αποχώρηση, καθώς θα παραμείνει θεματοφύλακας: «Σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιος και μου πει ότι δε σε θέλω, ή δεν σε γουστάρω, είμαι ανοιχτός και σε αυτήν την προοπτική. Θα παραμείνω όμως θεματοφύλακας και δεν θα αφήσω την ομάδα να διαλυθεί. Αν μπορεί πάλι κάποιος να μου εγγυηθεί ότι θα βάλει 1 εκατομμύριο ευρώ για τη Ρόδο, έχοντας το 60% εγώ και δίνοντάς μου τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για το μέλλον της ομάδας, μπορώ να του παραχωρήσω τη διαχείρισή τους».
Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο κ. Μαρτίνης δεν …πουλάει τις μετοχές του, ωστόσο επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν το πλειοψηφικό του πακέτο, που θα τους καθιστά «απόλυτα αφεντικά».

«Όχι στην καφενειακή κριτική»

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα του Τώνη Μαρτίνη, αναφορικά με τις …διοικητικές του προθέσεις. Ο μεγαλομέτοχος των «ελαφιών», ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, θα περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα εκδήλωση ενδιαφέροντος-στήριξης.
«Θέλω να έρθουν όλοι κοντά. Ακόμα κι εκείνοι που θέλουν να έρθουν, αλλά κάνουν κριτική από απόσταση. Ή φεύγω εντελώς αν υπάρξει διάδοχο σχήμα να πάει καλά την ομάδα. Όχι όμως στην καφενειακή κριτική, από αυτούς που ενδιαφέρονται. Πλήττει την ομάδα».

«Γολγοθάς η Γ’»

Τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής υπογράμμισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος: «Πέρσι τέτοια εποχή, μετά από το μπαράζ με τον Παναιτωλικό, καθόμασταν πάλι 3-4 άτομα και ψάχναμε λύσεις για την ομάδα. Είπαμε να κάνουμε μια ομάδα Γ’ Εθνικής, με παίκτες από τη Ρόδο (έγινε συνταγή και για άλλους τώρα, σημείωσε ο κ. Μαρτίνης), να κάνουμε τι βουτιά κι ότι γίνει. Πήραμε όμως μια ομάδα βυθιζόμενη και τελικά την κάναμε να πάει στη Β’ Εθνική. Το τονίζω. Την κάναμε! Δε βγήκε από μόνη της. Ερχόμαστε τώρα, πάλι εδώ, στον Γολγοθά της Γ’ Εθνικής. Γιατί είναι Γολγοθάς. Δεν υπάρχουν έσοδα για να τα βγάλει πέρα άνετα μια διοίκηση, όπως στη Β’".

«Θα το δούμε επιχειρηματικά»

Ποιο θα είναι το σκεπτικό της νέας διοίκησης από εδώ και στο εξής; Ο πρόεδρος της Ρόδου, απάντησε και σε αυτό το ερώτημα: «Θα το δούμε επιχειρηματικά. Το ποδόσφαιρο έγινε επιχείρηση. Λαμόγια όμως, δεν θα γίνουμε. Θα κοιτάξουμε να βρούμε έσοδα για την ομάδα, να πάει μπορστά και να επανέλθει γρήγορα στη Β’ Εθνική. Δεν θα έχουμε στη Γ’ τον ρόλο του κομπάρσου».

«Ραχοκοκαλιά» η Νέων

Στη δουλειά που έγινε στις ακαδημίες του συλλόγου στάθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, Τώνης Μαρτίνης, θεωρώντας πως μονάδες της ομάδας Νέων, μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στο εφετινό πρωτάθλημα: «η Ρόδος ανέπτυξε ακαδημίες. Εκεί που προσπαθούσαμε να φτιάξουμε γρήγορα γρήγορα μία ομάδα Νέων, φτάσαμε τελικά στο σημείο να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο στην ομάδα Νέων, με παίκτες που ήρθαν από άλλες ομάδες, ή από το Εφηβικό. Αυτή η ομάδα, μπορεί να είναι ο σκελετός, ή αρκετά μεγάλο κομμάτι της ομάδας της Γ’ Εθνικής, αφού σε αυτήν την κατηγορία, ούτως ή άλλως, χρειάζονται νέοι».

Οι …σαμπάνιες

«Η ομάδα, δεν θα αγωνιστεί στη Δ’», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ρόδου, συμπληρώνοντας πως σε καμία περίπτωση, δεν θα κάνει το χατίρι στον …Διαγόρα: «Δεν θα κάνουμε το χατίρι στον Διαγόρα να αγωνιστούμε στη Δ’. Και το λέω αυτό, γιατί όταν ισοφαριστήκαμε από τη Δόξα Δράμας, στον εκτός έδρας αγώνα, κάποιοι άνοιγαν σαμπάνιες. Τη χαρά να πιούν ξανά σαμπάνια, δεν θα τους την κάνουμε».

«Αν μείνω, μένει κι ο Στράντζαλης»

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Τώνη Μαρτίνη σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με το μέλλον του Γιώργου Στράντζαλη στην τεχνική ηγεσία των «ελαφιών». Ο πρόεδρος της Ρόδου, ξεκαθάρισε ορθά κοφτά, πως σε περίπτωση που ηγηθεί εκ νέου της νέας προσπάθειας των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αυτή τη φορά, τότε θα τεθεί σε ισχύ αυτόματα, το συμβόλαιο που έχει ο νεαρός τεχνικός, για τον επόμενο χρόνο.
Παράλληλα, ο κ. Μαρτίνης, πληροφόρησε πως έχει δώσει ήδη εντολή στον Γιώργο Στράντζαλη, να βολιδοσκοπήσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε παρά την προθεσμία που δόθηκε στους ενδιαφερόμενους αν ασχοληθούν με τα της διοίκησης, να μην μείνει πίσω η ΠΑΕ, σε θέματα προγραμματισμού.

«Ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου»

Σε Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ροδίων, κουμπάρο του προέδρου του Ιωνικού κ. Κανελλάκη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, Τώνης Μαρτίνης. Ο λόγος της αναφοράς, έχει να κάνει με παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου, όταν αντιλήφθηκε τηλεφώνημα του προέδρου της Ρόδου, σε πολιτικό πρόσωπο της περιοχής μας, από το οποίο ζήτησε να μεριμνήσει για ίση, διαιτητική μεταχείριση της Ρόδου στα πλέι άουτ. Η κίνηση του Τώνη Μαρτίνη, δυαρέστησε και …ξεσήκωσε τον δημοτικό σύμβουλο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ρόδος να υπογραμμίζει: «Καταλάβατε τι είμαστε εμείς οι Ροδίτες και από πόσες μεριές μας πολεμούσαν;».

«Δεν έπαιξε ρόλο η συμπεριφορά»


Κάθετα αντίθετος ήταν ο ισχυρός άντρας των «πρασίνων» σε ερώτηση που του κατατέθηκε, αναφορικά με τη στάση που κράτησε απέναντι στους διαιτητές και κατά πόσο αυτή επηρέασε την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του. «Σε παιχνίδια που οι διαιτητές κατέστρεψαν τη Ρόδο, όπως έκανε ο κ. Δημητρόπουλος με τον Εθνικό, την αγανάκτησή σου που θα την εκφράσεις αν δεν το κάνεις στον ίδιο», υπογράμμισε, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα «κυκλώματα» που «πολέμησαν» τα «ελάφια».

«Παραχώρηση σταδίων»

«Επαναφέρω την πρόταση που είχα κάνει», υποστήριξε ο Τώνης Μαρτίνης, όσον αφορά στις λύσεις για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ. Ο λόγος, για πρόταση κοινοπραξίας με τον Διαγόρα, που είχε καταθέσει στο παρελθόν, με στόχο την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση τόσο του Δημοτικού Σταδίου, όσο και του βοηθητικού. Κατασκευή γηπέδου 5 επί 5 για τις ακαδημίες και βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο βοηθητικό, υπό την επίβλεψη ξεχωριστής εταιρίας, με στελέχη των δύο ΠΑΕ, ήταν μερικές από τις ιδέες του. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο εκμετάλλευσης χώρου, που δεν θα αξιοποιήσει τελικά ο Διαγόρας, σημείωσε: «Εμείς δεν ακολουθούμε τα βήματά τους. Είμαστε αυτόφωτοι».
Τέλος ο κ. Μαρτίνης συμπλήρωσε πως αναμένει να γίνει πράξη η δέσμευση της νομαρχίας, για παραχώρηση χώρου, ώστε να φτιάξει η Ρόδος το δικό της προπονητήριο.

«Συνεργασία με μεγάλη ΠΑΕ»


Το καλύτερο για το τέλος άφησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μαρτίνης, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τη νέα σεζόν, η Ρόδος να συνεργαστεί με μεγάλη ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, σε όλα τα θέματα, είτε αγωνιστικά, είτε οργανωτικά. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, δεν αποκάλυψε, ωστόσο επιφυλάχθηκε να το κάνει σε περίπτωση που όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2005
  Πρώτο δείγμα θετικό
Κυριακή 24 Ιουλίου 2005

Πρώτο δείγμα θετικό

Αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Διαγόρας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 κόντρα στο Χαιδάρι στο πρώτο του «τεστ» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο αγώνας που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Κουτσούφλιανης στην Νάουσα διήρκεσε περίπου 75 λεπτά και ο τεχνικός...

6710 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε και Γεωργαλή
Κυριακή 24 Ιουλίου 2005

Πήρε και Γεωργαλή

Ακόμα μια μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΕΡΑ. Η ομάδα του Αφάντου απέκτησε και τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντώνη Γεωργαλλή που μέχρι πρόσφατα προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα Απολλώνων. Ο παίκτης υπέγραψε το νέο του δελτίο συνεργασίας σήμερα και εντάχθηκε και επίσημα στο ρόστερ του συλλόγου.rnΜε την απόκτηση του Γεωργαλή δεν έχουν...

210 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αρχίζουν τα ...βάσανα
Κυριακή 24 Ιουλίου 2005

Αρχίζουν τα ...βάσανα

Αρχίζουν τα …βάσανα και για τους παίκτες του Ιάλυσου. Με προπόνηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 6μ.μ στο «Οικονομίδειο» υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Γκάιδα, ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Νωρίτερα και στον ίδιο χώρο θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός. rnΟι προπονήσεις θα...

213 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μαγεία στην παραλία
Κυριακή 24 Ιουλίου 2005

Μαγεία στην παραλία

Τις εντυπώσεις από την Εθνική μας ομάδα βάλθηκαν να κλέψουν οι δύο φιναλίστ της 5ης φάσης του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer, το οποίο διεξήχθη από την περασμένη Πέμπτη μέχρι σήμερα στην παραλία Παναγιά Τσαμπίκα του Δήμου Αρχαγγέλου της Ρόδου, αφού μετέτρεψαν τον μεγάλο τελικό σε μία σπάνιας ομορφιάς μάχη...

312 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2006
  Ανέβηκε στο βουνό
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2006

Ανέβηκε στο βουνό

Στον Προφήτη Ηλία βρίσκονται από σήμερα οι παίκτες της Ρόδου. Οι «πράσινοι» έφθασαν το μεσημέρι και το απόγευμα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο του Έμπωνα. Η ροδίτικη ομάδα θα παραμείνει στο βουνό μέχρι και τις 4 Αυγούστου οπότε και θα επιστρέψει στην πόλη για να προετοιμαστεί για την...

246 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις προπονήσεις και ο Μπρίτο
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2006

Στις προπονήσεις και ο Μπρίτο

Ο Εδουάρδο Μπρίτο θα είναι το καινούργιο όνομα στις αυριανές δυο προπονήσεις του Διαγόρα. Ο παίκτης που αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες, ρύθμισε όλες τις προσωπικές του υποθέσεις και πλέον ήρθε στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση αλλά και για να μπει στο κλίμα και τις προπονήσεις της ομάδας. Όπως...

224 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην τελική ευθεία η συγχώνευση
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2006

Στην τελική ευθεία η συγχώνευση

Στην τελική ευθεία έχει μπει όπως όλα δείχνουν η συγχώνευση στη Κω μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης, του Ανταγόρα και του Ασκληπιού. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και ο Ανταγόρας απάντησε θετικά μετά την ψηφοφορία που έγινε το σαββατοκύριακο μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Το νέο όνομα θα είναι Ένωση...

278 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεκίνησε και ο Κλεάνθης
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2006

Ξεκίνησε και ο Κλεάνθης

Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο των Μαριτσών σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα άρχισε την προετοιμασία του και ο Κλεάνθης Παραδεισίου ενόψει της συμμετοχής του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης που κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός. Το παρών έδωσε σύσσωμο το...

178 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Οι αριθμοί της Ελλάδας!
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Οι αριθμοί της Ελλάδας!

Στο μπάσκετ η στατιστική λέει σχεδόν πάντα την αλήθεια. Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων οι αριθμοί αποδεικνύουν γιατί η ελληνική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στην οκτάδα. Το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα σημειώνει 75 πόντους κατά μέσο όρο (450 συνολικά σε 6 ματς), ενώ...

283 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλοι στο
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Όλοι στο

Η Κροατία είναι το πρώτο εμπόδιο της Εθνικής μας ομάδας Νέων Ανδρών, στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται σήμερα στις 19:00 (ΕΤ1) τη Κροατία στην προημιτελική φάση της τελικής φάσης και φυσικά θέλει τη νίκη για να περάσει στους «4» της διοργάνωσης. Οι παίκτες...

269 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στις 18 Σεπτεμβρίου!
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Τζάμπολ στις 18 Σεπτεμβρίου!

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να έχει αποφασίσει η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Με απλά λόγια για πρώτη φορά η Α’ Κατηγορία θα ξεκινήσει τόσο νωρίς, κάτι το οποίο σημαίνει ότι λογικά μέχρι τα...

251 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τσάμης +1!
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Τσάμης +1!

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του αθλητή Άγγελου Τσάμη και για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα σκέφτεται μακροπρόθεσμα και κοιτάζει την επόμενη μέρα, θέλοντας παράλληλα να διατηρήσει έναν βασικό κορμό από Έλληνες καλαθοσφαιριστές, κάτι το οποίο αποτελεί έναν από τους κύριους...

329 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φουλ για μετάλλιο!
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Φουλ για μετάλλιο!

Τώρα το μετάλλιο! Η Ελλάδα βρίσκεται στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών. Η νίκη της επί της Κροατίας με 77-68 στο ασφυκτικά γεμάτο «Βενετόκλειο» της έδωσε το εισιτήριο για τους τέσσερις της διοργάνωσης. Και τα περισσότερα από τα παιδιά του Κώστα Μίσσα, θα βρεθούν για τρίτη συνεχόμενη φορά σε...

267 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Πήρε και δεύτερο... Ζαφειράκη
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

Πήρε και δεύτερο... Ζαφειράκη

Έναν ακόμη… Ζαφειράκη προσθέτει στο δυναμικό του, το Κολλέγιο Ρόδου! Πρόκειται για τον Γιώργο Ζαφειράκη, ο οποίος είναι 25 ετών, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος αθλητής έχει πολύ καλά στοιχεία και θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα του Γιάννη Μωραϊτη....

281 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δίνει τα χέρια με Παντελή
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

Δίνει τα χέρια με Παντελή

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μανώλη Παντελή βρίσκεται ο Αίολος Κεφάλου, ο οποίος ήδη έχει προσθέσει στο δυναμικό του… τον προπονητή του. Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Σάζαλης τη νέα χρονιά θα έχει διπλή ιδιότητα στον Αίολο, αφού θα είναι παίκτης και προπονητής ταυτόχρονα, προσθέτοντας εμπειρίες και σκοράρισμα στην ομάδα....

283 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  50-50 για Μανωλόπουλο
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

50-50 για Μανωλόπουλο

Αμφίβολη θεωρείται η παρουσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου και τη νέα χρονιά στον Κολοσσό ΒΑΠ. Ο νεαρός φόργουορντ έχει σχεδόν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στη λεκάνη, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στη Θεσσαλονίκη και περιμένει πλέον να μάθει αν θα περιλαμβάνεται στα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη νέα...

256 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  DVD με σεμινάρια
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

DVD με σεμινάρια

Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία για ξεκούραση, αλλά και... προετοιμασία για τους προπονητές, που πριν την έναρξη των προπονήσεων και της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν καινούργιες ιδέες, να παρατηρήσουν διαφορετικές μεθόδους και να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Σ’ αυτά τα πλαίσια ο ΣΕΠΚ προσφέρει τα DVD από τα...

316 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρελθόν Χάρις-Παντελιάδης
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

Παρελθόν Χάρις-Παντελιάδης

Οριστικά παρελθόν από τον Κολοσσό ΒΑΠ αποτελούν δύο ακόμη αθλητές, που βρίσκονταν στον βασικό κορμό της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα συνεχίσουν στους «θαλασσί», ο Λανς Χάρις και ο Σπύρος Παντελιάδης, με τους οποίους δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία. Έτσι μετά τον Ρόμπερτ Ντόζιερ και...

752 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το μέλλον του ανήκει
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

Το μέλλον του ανήκει

Ο νεαρός Κώστας Κεφάλας που αγωνιζόταν φέτος στους παίδες του Α.Σ.Ε. Δούκα επέστρεψε στην Κω και κάνει ατομικές προπονήσεις με τον Γιάννη Καπερώνη. Ο ταλαντούχος 15χρονος Κώος πόϊντ-γκαρντ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο με την ομάδα του, όσο και με τη μικτή Ε.Σ.Κ.Α., όπου αγωνίστηκε, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του ανήκει....

519 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε στον Αετό
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

Παρέμεινε στον Αετό

Ο Γιώργος Χατζηγιακουμής θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά να παίζει στον Αετό Καλλιθέας. Ο Κώος σέντερ συμφώνησε για άλλο ένα χρόνο με την ομάδα της Καλλιθέας και θα αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. Τα τελευταία χρόνια ο 24χρονος αθλητής φοράει τη φανέλα της ομάδας με μεγάλη επιτυχία.rnΜάκης...

291 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Αντίο'' κυρ Βασίλη
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

''Αντίο'' κυρ Βασίλη

Ένας άνθρωπος που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Διαγόρα και τον Δωδεκανησιακό αθλητισμό πριν από τη δεκαετία του ’70, ο Βασίλης Μητσοστέργιος, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα σε ηλικία...

430 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και με τη βούλα Ιβάνοβιτς
Σαββάτο 24 Ιουλίου 2010

Και με τη βούλα Ιβάνοβιτς

To διαβάσατε πρώτα στο 12soccer και ήρθε η επιβεβαίωση, αφού ο Νικολά Ιβάνοβιτς είναι και με τη βούλα παίκτης του Κολοσσού ΒΑΠ. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου Μαυροβούνιου Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ρόδου. Ο...

278 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Μία από τα ίδια...
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Μία από τα ίδια...

Αύριο το βράδυ θα δοθεί η συνέχεια στην υπόθεση... Ρόδος, αφού η άτυπη γενική συνέλευση της Παρασκευής μάλλον δεν έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα. Η μικρή παρουσία των μετόχων, σε συνδυασμό με την απουσία τόσο του Τώνη Μαρτίνη όσο και του Κάλλιστου Διακογεωργίου (είχε ενημερώσει πως δεν θα δώσει το ''παρών''), αναγκαστικά......

413 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αύριο η αναδιάρθρωση
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αύριο η αναδιάρθρωση

Αύριο πρόκειται να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της Β' Κατηγορίας, η Ε.Π.Σ.Δ. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος Κυριάκος Μεϊμάρης και ο ταμίας Τάσος Ψυλάκης  πήραν τις απαραίτητες εγγυήσεις από την ΕΠΟ, να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια. Αύριο λοιπόν στη συνεδρίαση της ΕΠΣΔ θα οριστικοποιηθεί η δημιουργία των δύο ομίλων στη Β'...

431 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Χάθηκε'' ο Κένεντι
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

''Χάθηκε'' ο Κένεντι

Τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Κένεντι ψάχνουν στον Φοίβο Κρεμαστής, αφού τελικά ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορεσει να έρθει στη Ρόδο. Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος Πορτογάλος, τον αναγκάζουν να ''χαλάσει'' τη συμφωνία του με τον Φοίβο. Έτσι πλέον η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση ενός...

639 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χωρίς άγχος με Λεβαδειακό
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Χωρίς άγχος με Λεβαδειακό

Χωρίς τον Δημήτρη Τομάζο, αλλά με τον Αποστόλη Σκόνδρα θα παρουσιαστεί στο σημερινό παιχνίδι (20:30 CONN-X) με τον Λεβαδειακό, ο Διαγόρας. Ο Τομάζος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας και δεν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεσή του Μιχάλη Τσιβρινή για το σημερινό ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ....

726 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Αν ήμασταν κομπλέ''...
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

''Αν ήμασταν κομπλέ''...

Ο αρχηγός του Διαγόρα, Γιώργος Πουλόπουλος, μίλησε για τη διαδικασία και στο προχθεσινό ματς αναφέροντας τα εξής: «Σίγουρα σταθήκαμε καλά σαν ομάδα. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως δεν θα πρέπει να ρίξουμε ευθύνες στα παιδιά. Εντελώς ξαφνικά βρεθήκανε να παίζουνε στα play...

542 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην... κάλπη η Ε.Α. Καλύμνου!
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Στην... κάλπη η Ε.Α. Καλύμνου!

Ο κύβος ερρίφθη… Την προσεχή Παρασκευή στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου, οι αρχαιρεσίες στις τάξεις της Ε.Α.ΚΑ., οι οποίες παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης Τσορβαντζής δεν θα δηλώσει υποψηφιότητα, αλλά πιθανότατα θα παραμείνει ως ενεργό μέλος στις τάξεις του...

502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από τη Ρόδο στο όνειρο!
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Από τη Ρόδο στο όνειρο!

O Κώστας Παπανικολάου στα 21 του είναι ένας από τους νεότερους παίκτες της Εθνικής αλλά μόνο σαν νέο πρόσωπο δεν θα πρέπει να θεωρείται αφού είναι η τρίτη φορά που δίνει το παρών σε προετοιμασία Εθνικής ομάδας. Η πρώτη ήταν το 2009, λίγο μετά το ασημένιο στο Παγκόσμιο Εφήβων στη...

482 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η σειρά της Χελιώτη
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η σειρά της Χελιώτη

Μετά την Τούλα Μαγαλιού, σειρά παίρνει αύριο για τον Ιπποκράτη, η Ξένια Χελιώτη… Η 28χρονη αθλήτρια ταξίδεψε χθες στην Κω, προκειμένου τη Δευτέρα να παρουσιαστεί και επίσημα από τις «νεοφώτιστες». Χρονικά η Χελιώτη ήταν η πρώτη αθλήτρια που αποκτήθηκε από τον Ιπποκράτη και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Πέρσι...

403 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παίρνει Αβεκλούριο
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Παίρνει Αβεκλούριο

Την εμπειρία και την ποιότητα του Χρήστου Αβεκλούριο θα έχει τη νέα χρονιά ο Ήλιος Ιαλυσού, αρκεί ο έμπειρος γκαρντ να αποφασίσει να συνεχίσει το μπάσκετ. Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στην Ελπίδα Πεταλούδων, ο 34χρονος αθλητής θα φορέσει τη φανέλα του Ήλιου και πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεσή του...

513 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Θα πάμε στα νησιά''
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

''Θα πάμε στα νησιά''

Την άποψη του πως ο Α.Ο. Σύμης και ο Α.Ο. Παντηλιακός πρέπει να παίξουν στις φυσικές τους έδρες, εξέφρασε με δηλώσεις του στην εφημερίδα ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'', ο υπεύθυνος και γενικός γραμματέας του Κολλεγίου Ρόδου, Χρήστος Σπανός, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στη συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.rn«Εμείς,...

448 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Ήττα για τους παίδες
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ήττα για τους παίδες

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε με 62-53 από τη Σερβία στην πόλη Πανεβέζις, στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που συνδιοργανώνουν Λιθουανία και Λετονία. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δύο λεπτά και δυσκολεύει το έργο της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης για το συγκρότημα του Μάνου Μανουσέλη. Σήμερα...

355 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στις 7 Οκτωβρίου
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τζάμπολ στις 7 Οκτωβρίου

Στη χθεσινή συνέλευση του ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αποφάσισε ότι το τζάμπολ της Α1 θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου, ενώ πέρασε η τροποποίηση στους ξένους, όπου πλέον οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να παίρνουν τέσσερις Αμερικανούς και δύο κοινοτικούς. Η επίσημη ανακοίνωση του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αναφέρει: ''Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του...

217 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με 10 ομάδες ο όμιλος νότου
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Με 10 ομάδες ο όμιλος νότου

Στις 4 Νοεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Ιπποκράτης, στις γυναίκες. Κι αυτό γιατί τότε ορίστηκε να γίνει το πρώτο τζάμπολ στον όμιλο νότου της Α2. Η κωακή ομάδα θα βρίσκεται σε όμιλο 10 ομάδων, ενώ τη νέα σεζόν δεν θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Λευκάδας και τον Π.Α.Σ....

455 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ούτε οι ίδιοι ξέρουν
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ούτε οι ίδιοι ξέρουν

Νέα ήθη και έθιμα φέτος στη Β’ Εθνική, αφού για πρώτη φορά το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, με τον Διαγόρα τελικά να συμμετάσχει στο νότιο και σαφέστατα πιο δύσκολα. Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας (1ος στους αγώνες μπαράζ) θα αντικαταστήσει το Ηράκλειο (ή μήπως όχι), που έκανε εθελούσια έξοδο...

436 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τι ισχύει για τη Γ' Εθνική
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τι ισχύει για τη Γ' Εθνική

Την προσεχή Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα της ανόδου του Ιβίσκου στη Γ’ Εθνική. Αυτό θα γίνει μόνο εφόσον ο Πολυκράτης Σάμου δεν δηλώσει συμμετοχή στον 2ο όμιλο νότου. Στις 25 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών, ενώ ήδη αρκετές ομάδες έχουν αποχωρήσει από τη Γ’ Εθνική....

423 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αφιέρωμα στο 1ο ανοιχτό τουρνουά (α' μέρος)
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αφιέρωμα στο 1ο ανοιχτό τουρνουά (α' μέρος)

Το 1ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ αποτελεί παρελθόν για φέτος το καλοκαίρι, με την κατάκτηση του τίτλου από το Carpe Diem. Σε δύο μέρη θα σας παρουσιάσουμε τα κατορθώματα όλων των αθλητών που συμμετείχαν στη διοργάνωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Μετά από δύο μήνες περίπου, το...

484 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ο Φυτάς
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τέλος ο Φυτάς

Ο κύκλος έκλεισε… Μετά από τρία χρόνια προσφοράς στην Α.Ε. Κω, ο Γιώργος Φυτάς αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα. Με τον ίδιο στη σύνθεση της, η Α.Ε. Κως πήρε δύο πρωταθλήματα (Α’ και Β’ Κατηγορία), έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, ενώ ο Φυτάς έπαιξε και στη Δ’ Εθνική....

274 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Περιμένει την Ε.Π.Σ.Δ.
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Περιμένει την Ε.Π.Σ.Δ.

Με το θέμα του προπονητή να έχει λυθεί μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ' τον Μιχάλη Κοκκαλάκη στο Νικαγόρα φαίνεται ότι το μόνο που περιμένουν είναι την απόφαση της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων. Εξάλλου για τους Κεφαλιανούς θα...

365 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κούτσικας στη Ρόδο!
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο Κούτσικας στη Ρόδο!

Στη Ρόδο θα βρίσκεται σήμερα το πρωί ο τεχνικός της Α.Ε. Κω Λεωνίδας Κούτσικας, ο οποίος θα συζητήσει με τους «πράσινους» το ενδεχόμενο συνεργασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αν και η κωακή ομάδα άφησε ουσιαστικά να εννοηθεί πως η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ανανεωθεί, εντούτοις ο...

510 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κωστάκης στον Κλεόβουλο
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο Κωστάκης στον Κλεόβουλο

Στον Κλεόβουλο θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο ο Μιχάλης Κωστάκης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Λίνδου. Ο έμπειρος αμυντικός βρισκόταν στα πλάνα του νέου προπονητή Νίκου Μαντικού και έτσι θα αποτελέσει μία σημαντική λύση. Οι «νεοφώτιστοι» ενισχύθηκαν σημαντικά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και ευελπιστούν να...

404 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Ικανοποίηση Π.Σ.Α.Κ.
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ικανοποίηση Π.Σ.Α.Κ.

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να επιτρέψει τη μετεγγραφή Έλληνα παίκτη μεσούσης της σεζόν εξέφρασε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Αναλυτικά: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει την ικανοποίησή του, καθώς μετά από δικό του αίτημα, οι Έλληνες παίκτες, θα έχουν το δικαίωμα, να παίρνουν μετεγγραφή σε...

403 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΕΦΗΒΟΙ: Νίκη με Ουκρανία
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΕΦΗΒΟΙ: Νίκη με Ουκρανία

Η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Ουκρανίας με 76-51 και διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο για τις θέσεις κατάταξης 9-16 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας. Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα το ματς (6-0 και 16-9) και στις αρχές της δεύτερης περιόδου έφτασε στο +10 (23-13). Η Ουκρανία αντεπιτέθηκε και προηγήθηκε...

430 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΠΑΙΔΕΣ: Φεύγουν για Σερβία
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΑΙΔΕΣ: Φεύγουν για Σερβία

Η Εθνική ομάδα Παίδων πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις επί της Νορβηγίας. Οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη επιβλήθηκαν με 90-56 και σήμερα θα αναχωρήσουν οδικώς από την Νάουσα για την Σερβία, όπου θα δώσουν τα πιο δυνατά τους τεστ εν όψει του Ευρωμπάσκετ στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα...

475 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλοι πήγαν ''Βενετόκλειο''
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Όλοι πήγαν ''Βενετόκλειο''

Πέρσι έγινε η αρχή και φέτος… είχαμε τη συνέχεια! Για δεύτερη χρονιά το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ στέφθηκε με επιτυχία και ειδικά στον μεγάλο τελικό έγινε η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου. Εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, περισσότεροι από 400 φίλαθλοι βρέθηκαν στο «Βενετόκλειο» για να παρακολουθήσουν προχθές το βράδυ τον μεγάλο τελικό ανάμεσα...

478 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αιχμές για τον πρώην πρόεδρο
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Αιχμές για τον πρώην πρόεδρο

Η αρχηγός του Ιπποκράτη Κω και μέλος της διοικούσας επιτροπής Ελένη Δρεττάκη «ξεσπάθωσε» και με επιστολή της αφήνει σαφείς αιχμές κατά του πρώην προέδρου Τάκη Μαντούκου. Η έμπειρη αθλήτρια αναφέρει το χρονικό των εξελίξεων στις τάξεις του κωακού συλλόγου. «Όλες αυτές τις μέρες έγιναν προσπάθειες σύστασης ενός νέου Δ.Σ. για...

536 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κρούση'' Διαγόρα σε Λαζαρίδη
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

''Κρούση'' Διαγόρα σε Λαζαρίδη

«Κρούση» στον Ντάνιελ Λαζαρίδη έκανε ο Γ.Σ. Διαγόρας, προκειμένου να ντύσει στα «κυανέρυθρα» τον έμπειρο πόιντ-γκαρντ. Ο Λαζαρίδης την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Χίου με τον Φ.Ο. Βροντάδων, όπου κατέκτησε την τέταρτη θέση. Ο Λαζαρίδης βρίσκεται στη Ρόδο, όπου φιλοξενείται από τον αδερφό του Μάρτιν, που παλαιότερα...

761 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εν αναμονή της σύνθεσης
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Εν αναμονή της σύνθεσης

Την επιστροφή του γενικού γραμματέα της Ε.Ο.Κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη από τη Λετονία (βρισκόταν με την Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών) περίμενε ο πρόεδρος της Τ.Ε. Δωδεκανήσου Στάμος Καράβας, προκειμένου να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Σύμφωνα...

466 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Παρασκήνια'' από τον τελικό!
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

''Παρασκήνια'' από τον τελικό!

Το 2ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ πέρασε στην ιστορία, ως μία ακόμη πετυχημένη διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Η αυλαία «έπεσε» το βράδυ της Κυριακής με το Carpe Diem να παίρνει τη νίκη και να κατακτά το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο. Σήμερα, σας καταγράφουμε σήμερα τα παρασκήνια από τον μεγάλο τελικό, με τον οποίο...

519 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χωρίς Τσιότσιο
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Χωρίς Τσιότσιο

Χωρίς τον Γιώργο Τσιότσιο στον πάγκο της θα πορευθεί εκτός απροόπτου τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ε.Α. Καλύμνου… Οι «σφουγγαράδες» λογικά δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Πατρινό τεχνικό, ο οποίος αυτό τον καιρό βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Πριν από λίγο καιρό οι συζητήσεις που έγιναν με...

417 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ε-έρχεται ο Τσάμης!
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ε-έρχεται ο Τσάμης!

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Άγγελου Τσάμη βρίσκεται ο Κολοσσός ΒΑΠ…Ο Πατρινός γκαρντ χθες έμεινε ελεύθερος από τη Λιμόζ, με την οποία αρχικά πέρσι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο. Από τη στιγμή όμως που έφυγε από το τιμόνι της ομάδας ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Τσάμης προέρχεται από τραυματισμό,...

1658 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Στην Ερέτρια το σεμινάριο!
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Στην Ερέτρια το σεμινάριο!

Στην Ερέτρια της Εύβοιας θα βρίσκονται από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου οι αξιολογημένοι διαιτητές του Σ.Δ.Κ.Δ., οι οποίοι θα πάρουν μέρος στις διεργασίες του 32ου ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας της Ο.Δ.Κ.Ε. 2014, για τους αξιολογημένους ρέφερι των Εθνικών κατηγοριών, θα πραγματοποιηθεί φέτος σε δύο γκρουπ. Συγκεκριμένα, στο πρώτο γκρουπ θα είναι οι...

415 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άγιοι Θεόδωροι και Ματσαμάς!
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Άγιοι Θεόδωροι και Ματσαμάς!

Άγιοι Θεόδωροι και Σάββας Ματσαμάς πάνε πακέτο! Βλέπετε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροδίτης αθλητής θα παίξει στους Αγίους Θεοδώρους. Και το λέμε αυτό διότι την αγωνιστική περίοδο 2009-10, ο Ματσαμάς αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνική με τη φανέλα του «νεοφώτιστου» τότε Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων...

928 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πάρε-δώσε'' των Αγίων Θεοδώρων
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Το ''πάρε-δώσε'' των Αγίων Θεοδώρων

Τέσσερα είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Αγίων Θεοδώρων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος νότου). Και οι τέσσερις παίκτες είναι γνώριμοι στους ντόπιους φιλάθλους, αφού οι δύο είναι Ροδίτες (Σάββας Ματσαμάς και Κώστας Μητσού) και οι άλλοι έχουν παίξει για λογαριασμό των...

1107 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η προκήρυξη των παίδων
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Η προκήρυξη των παίδων

Στο πρωτάθλημα Παίδων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2001 και 2002  και νεότεροι. Σε όσα σωματεία δεν μπορούν να συμπληρώσουν ομάδες με τις πιο πάνω ηλικίες, τους παρέχεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούν και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, της Ε.Π.Σ.Δ. και μόνο,  οι οποίες δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ. Κάθε σωματείο που επιθυμεί...

448 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στόχος η παραμονή!
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Στόχος η παραμονή!

Μία από τις πλέον παραδοσιακές ομάδες πλέον στην Α1 έχει γίνει ο Κολοσσός ΒΑΠ, ο οποίος παίζει στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ από το 2005, με εξαίρεση τη σεζόν 2007-08, όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Α2 Κατηγορία. Μετά το θέμα του προπονητή, η κουβέντα στο τελευταίο Δ.Σ. της Κ.Α.Ε....

645 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με τρεις διαιτητές;
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Με τρεις διαιτητές;

Το σενάριο που αναμένεται να γίνει και πράξη... ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στις Εθνικές κατηγορίες από τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς είναι πολύ πιθανό η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να αυξήσει τους διαιτητές από δυο που ήταν τόσα χρόνια, σε τρεις και στη Β’ αλλά και στη Γ’ Εθνική.Η συγκεκριμένη...

384 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αρχίζουν οι ανακοινώσεις
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Αρχίζουν οι ανακοινώσεις

Πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο αθλητές που έπαιζαν σε εθνικές κατηγορίες βρίσκεται ο Γ.Σ. Διαγόρας. Μετά το «ναυάγιο» με τον Βασίλη Εκινέ και τον Ντένις Ντέντα, οι «κυανέρυθροι» έχουν συμφωνήσει με δύο αθλητές, έναν πόιντ-γκαρντ και έναν σέντερ, τα ονόματα των οποίων πρόκειται να ανακοινωθούν εντός των ημερών από τους...

626 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μπαμπάς ξανά ο Παπανικολάου!
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Μπαμπάς ξανά ο Παπανικολάου!

Τα ''γεννητούρια'' καλά κρατούν στο χώρο του τοπικού μας μπάσκετ. Μετά τον Παντελή Μισσού που από χθες είναι ένας ευτυχισμένος ''χαζομπαμπάς'' ακριβώς στο διπλανό δωμάτιο της Euromedica, ακόμη ένας άνθρωπος του ροδίτικου μπάσκετ πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για τον αθλητή της Καλλιθέας Ηλία Παπανικολάου (στη φωτό με το...

1850 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Φοίβος ευχαριστεί
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο Φοίβος ευχαριστεί

Το διοικητικό συμβούλιο και το τεχνικό Επιτελείο του Φοίβου Κρεμαστής, με την παρούσα επιστολή, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Τιμόθεο Λουτριώτη, Φανούριο Γκινή, Αντώνιο Θεοδοσίου, Κωνσταντίνο Γεωργαντζιά, Αλέξανδρο Κακαζούκη και Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Η συνεργασία που υπήρξε όλο το διάστημα που οι παραπάνω ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με...

704 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  H προκήρυξη των εφήβων
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

H προκήρυξη των εφήβων

Στο πρωτάθλημα των εφήβων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01/01/1999-2000  (υποχρεωτικά  εφτά ή περισσότεροι ποδοσφαιριστές  που να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Μικτής Νέων Δωδεκανήσου). Στο φύλλο αγώνα δύναται να αναγράφονται στη 18άδα μέχρι τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01.01.1998  και να αγωνίζονται έως δύο (2). Σε όσα Σωματεία δεν...

343 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Σήμερα η παρουσίαση
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Σήμερα η παρουσίαση

Σήμερα στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Caravel η συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση των ονομάτων των παικτών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για το Ευρωμπάσκετ. Η εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας μετατίθεται και θα υπάρξει ενημέρωση για την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί. 

239 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Πανούλιας αναλύει Οικονομόπουλο!
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο Πανούλιας αναλύει Οικονομόπουλο!

Μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες του Κολοσσού Ρόδου, είναι αν μη τι άλλο η ανάδειξη νεαρών και ταλαντούχων παικτών, οι οποίοι διαθέτουν σημαντικές προοπτικές να κερδίσουν μία ευκαιρία να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Ένας εξ αυτών, είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο 19χρονος πλέι-μέικερ, υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη...

301 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ενωτικό το κλίμα!
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ενωτικό το κλίμα!

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, με τις 14 ομάδες της Basket League να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και να συζητούν σε εξαιρετικό και ενωτικό κλίμα για ζητήματα του ελληνικού πρωταθλήματος. Το θετικό είναι πως υπάρχει μία τάση να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος ανακοινώσεων και καταγγελιών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και...

293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Άρης θέλει και Χάγκινς!
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο Άρης θέλει και Χάγκινς!

Το φλερτ της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπο του Ντομινίκ Ουότερς είναι δεδομένο με τον Αμερικανό πλέι-μέικερ να δείχνει θετικός και τα πάντα να ξεκαθαρίζουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο πρώην παίκτης του Κολοσσού Ρόδου όχι απλά είναι ψηλά στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη στην συγκρότηση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής...

488 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το τελευταίο εισιτήριο
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Το τελευταίο εισιτήριο

Το τελευταίο εισιτήριο για το φάιναλ-φορ του 4ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ θα γίνει γνωστό σήμερα με το παιχνίδι ανάμεσα στη Dodekanisos Seaways και τη Nike Rx Sports… Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Βενετόκλειο» και η νικήτρια θα παίξει με τα Μοντέλα στο δεύτερο ημιτελικό της Τρίτης.Βενετόκλειο (21:00): Dodekanisos...

479 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει στον Ιβίσκο εφόσον...
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Κλείνει στον Ιβίσκο εφόσον...

Τη φανέλα του Ιβίσκου θα φορέσει την προσεχή σεζόν ο Γιάννης Σκορδάλης, εφόσον όμως οι Άγιοι Θεόδωροι οριστικά δεν παρουσιαστούν στη Γ’ Εθνική. Ο 31χρονος αθλητής έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Ανάληψης και απλά περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στους «πορτοκαλί», μέχρι να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Η συμφωνία...

497 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Φάκαρος στην Κάρπαθο!
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο Φάκαρος στην Κάρπαθο!

Κάτοικος Καρπάθου θα γίνει για αρκετές ημέρες ο Άρης Φάκαρος… Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. σήμερα θα ταξιδέψει για πρώτη φορά στο πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου, προκειμένου να «σφυρίξει» τους αγώνες στο παραδοσιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο ανοιχτό γήπεδο του Απερίου μέχρι και τις 14 Αυγούστου. Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. θα...

567 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αλλαγή πλεύσης στους Αγίους Θεοδώρους;
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αλλαγή πλεύσης στους Αγίους Θεοδώρους;

Είναι μαχητές και δεν τα παρατάνε… Οι Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ανέβουν και να παραμείνουν στη Γ’ Εθνική και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν και το παραμικρό περιθώριο ώστε να συνεχίσουν στις εθνικές κατηγορίες. Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Πέτας και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να...

3153 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεπέρασε κάθε προσδοκία
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των παιδιών για το τουρνουά 3 on 3 που θα διεξαχθεί στην Κάλυμνο από τον τοπικό Καλυμνιακό και με υπεύθυνους προπονητές τον Γιάννη Κοσσαρή και τον Θεόδωρο Χαντσαρίδη. Μέχρι και χθες είχαν δηλώσει περίπου συμμετοχή 90 παιδιά αγόρια και κορίτσια, ενώ σήμερα είναι η κλήρωση...

746 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πιστός στρατιώτης για 21 χρόνια!
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πιστός στρατιώτης για 21 χρόνια!

Πιστός στρατιώτης του Κολοσσού για 21 χρόνια (ναι καλά διαβάσατε…) παραμένει ο Κυριάκος Μάγος, ο οποίος έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα του συλλόγου. Ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «θαλασσί» και συνεχίζει τη δουλειά στις ακαδημίες του Κολοσσού. Ο Κυριάκος Μάγος έπιασε δουλειά στον Κολοσσό το...

431 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Επέστρεψε στη Λίνδο ο Πιτσουρδάκης!
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Επέστρεψε στη Λίνδο ο Πιτσουρδάκης!

Την… επιστροφή του Μιχάλη Πιτσουρδάκη ανακοίνωσε ο Κλεόβουλος Λίνδου, ο οποίος ενισχύεται σημαντικά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: To διοικητικό συμβούλιο του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πιτσουρδάκη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας,  καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται υγεία ευτυχία και...

505 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει Langston Hall ο Κολοσσός!
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Κλείνει Langston Hall ο Κολοσσός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου Langston Hall βρίσκεται πλέον ο Κολοσσός… Πρόκειται για Αμερικανό πόιντ-γκαρντ (γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1991), ο οποίος είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Mercer (2014) και την τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Telekom Baskets Bonn. Έχει ύψος 1.93 και τον...

1669 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για φιλανθρωπικό σκοπό
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Για φιλανθρωπικό σκοπό

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις Αθλοπαιδιές Κω και μία ομάδα επίλεκτων της 80 Α.Δ.Τ.Ε. θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:00, στο στάδιο «Ανταγόρας» της Κω. Το παιχνίδι θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στο χώρο θα γίνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα διαρκείας) για τον Ερυθρό Σταυρό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη...

524 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Σκλήβας στην Καβάλα!
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ο Σκλήβας στην Καβάλα!

Στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας με τη φανέλα της Ε.Κ. Καβάλας θα παίξει τη νέα χρονιά ο Αντώνης Σκλήβας. Ο 21χρονος αθλητής, μετά από μία καλή χρονιά με τον Εργοτέλη, θα αγωνιστεί και πάλι στην Α2 Κατηγορία, ευελπιστώντας αυτή τη φορά να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Ροδίτης...

669 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Χόπσον στην Τσεντεβίτα!
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ο Χόπσον στην Τσεντεβίτα!

Στη Τσεντεβίτα θα παίξει τη νέα χρονιά ο Σκότι Χόπσον, ο οποίος τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στο ''χρυσό'' Κολοσσό. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο νέο Eurocup ε νισχύθηκε κατά πολύ με την μεταγραφή του 26χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα και του Φόσαν Λάιον Κινγκς, όπου...

291 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και τυπικά Langston!
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Και τυπικά Langston!

Το είχααμε γράψει από το πρωί... Ο Κολοσσός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού Hall Langston, που θα αποτελέσει αντικαταστάτη του Τρέβορ Ρέλεφορντ. Η ανακοίνωση: Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Hall Langston.Ο Langston γεννήθηκε στην Τζόρτζια των ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου...

947 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρεμιέρα την 1η Αυγούστου!
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Πρεμιέρα την 1η Αυγούστου!

Τη λειτουργία των ακαδημιών του αρχίζει ο Αστέρας, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα. \'\'Η ακαδημία του Αστέρα Μασάρων ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών από Δευτέρα 1 Αυγούστου στα τμήματα εφήβων, παίδων, προπαίδων, τζούνιορ και προτζούνιορ. Υπεύθυνος ακαδημιών είναι ο Γιώργος Μουσακίνιας (6945436420) και προπονητής των ακαδημιών ο Γιώργος Δημητριάδης (6938767362)\'\'.

862 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ραφτόπουλος στο Νηρέα
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ο Ραφτόπουλος στο Νηρέα

Τη φανέλα του Νηρέα θα φορέσει τη νέα σεζόν και ο Γιώργος Ραφτόπουλος, που πέρσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Παστίδας. Ο Ραφτόπουλος είναι επιθετικός και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο Νώντα Αξιώτη. Οι «νεοφώτιστοι» ενισχύονται σε σημαντικό βαθμό και θέλουν να κάνουν μία αξιόλογη πορεία στη Β’ Κατηγορία. Ο Ραφτόπουλος...

739 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανέβηκε... επίπεδο η Εθνική Νέων!
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ανέβηκε... επίπεδο η Εθνική Νέων!

Σε ένα παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα, η Ελλάδα πήρε τη νίκη από την Κροατία με 73-67 και βρίσκεται και πάλι στην Α’ Κατηγορία. Ένα θετικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο ΚΓ «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα, το οποίο διεκδίκησαν και πήραν με πάθος, προσήλωση και μυαλό. Η νευρικότητα ήταν έκδηλη και για...

201 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από την Κω στον Π.Α.Ο.Κ.
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Από την Κω στον Π.Α.Ο.Κ.

Τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. θα φορέσει η Κορίν Κάμπελ, που την τελευταία σεζόν έπαιξε με επιτυχία στον Ιπποκράτη Κω. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «KORINNE CAMPBELL : Πολυεπίπεδη ικανότητα. Ένα ακόμη αστέρι στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ. Η αμερικανίδα Forward, KORINNE CAMPBELL συμφώνησε με την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και...

1966 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Ευχές του Ξάνθου στους Κώους!
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ευχές του Ξάνθου στους Κώους!

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται να πάνε όλα καλά από εδώ και στο εξής για τους κατοίκους της Κω εξέδωσε η ομάδα της Πάτμου: \'\'To διοικητικό συμβούλιο του Ξάνθου Πάτμου στέλνει προς τους κατοίκους της Κω και τα αθλητικά σωματεία ευχές για γρήγορα επούλωση των ζημιών απ’ το χτύπημα του Εγκέλαδου\'\'.  

1561 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άντε και καλή τύχη μάγκες!
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Άντε και καλή τύχη μάγκες!

Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο θα πάρει μέρος στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, που τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο και θα φιλοξενηθεί στο Μπρνο (Τσεχία) από τις 24 μέχρι τις 29 Ιουλίου. Στην Εθνική μας συμμετέχει και ο Ατνάν Χαμαντί του Γ.Σ. Δωδεκάνησος,...

209 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί του 6ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 27 του μήνα. Οι τελικοί για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας, θα διεξαχθούν στις 29 Ιουλίου στο «Βενετόκλειο». Την προσεχή Δευτέρα το Hermes/ Electroinvest θα παίξει με το Τ.Ε.Ε., ενώ αμέσως μετά...

470 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Υπάρχουν ήρωες στα νησιά μας''!
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

''Υπάρχουν ήρωες στα νησιά μας''!

Ο Ροδίτης προπονητής του Πανιωνίου Λέρου Γιάννης Μωραΐτης ήταν προσκεκλημένος του Μάκη Δούβαλη «Στο Κόκκινο Ρόδου» (103.7) και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Χάσαμε τη μπάλα». Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για όλους και για όλ σχετικά με τη λειτουργία του συλλόγου, το μπάσκετ στα Δωδεκάνησα και την ηρωική προσπάθεια που καταβάλλουν οι...

1674 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους

Η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο ενημερώνει ότι όσοι προπονητές επιθυμούν να συνεργαστούν με την σχολή παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail [email protected] μέχρι την Παρασκευή 28-7-2017. Τα βιογραφικά θα προωθηθούν για να  αξιολογηθούν από την κεντρικη Διεύθυνση των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με επικεφαλή τον Διευθυντή τον...

599 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην 4η θέση τα κορίτσια
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Στην 4η θέση τα κορίτσια

Μπορεί οι μέτριες εμφανίσεις τους την 3η ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Νεανίδων (Κ19) να στέρησαν από τη Νικολέτα Αμορανίτη και τη Φαμπιόλα Τερζίου μια θέση στο βάθρο αλλά η 4η πανελλήνια θέση είναι μια μεγάλη επιτυχία για τις ίδιες τις αθλήτριες αλλά και το δωδεκανησιακό μπιτς βόλεϊ. Στη...

672 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κολοσσός συγχαίρει τους Νέους!
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ο Κολοσσός συγχαίρει τους Νέους!

Η τεράστια επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας Νέων Ανδρών με την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Κρήτη, δεν πέρασε απαρατήρητη φυσικά από την Κ.Α.Ε. Κολοσσός, η οποία απέστειλε τα δικά της συγχαρητήρια. Αναλυτικά: \'\'Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης. #EurobasketU20#.

157 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κυανέρυθρη'' ενίσχυση στις γυναίκες!
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

''Κυανέρυθρη'' ενίσχυση στις γυναίκες!

Αρκετά δυνατός και σίγουρα πιο ισχυρός από πέρσι θα παρουσιαστεί στο γυναικείο πρωτάθλημα ο Γ.Σ. Διαγόρας. Οι «κυανέρυθρες» έχουν ενισχυθεί σημαντικά και αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα επέστρεψαν στην ομάδα τρεις αθλήτριες που έπαιζαν και παλαιότερα και τελείωσαν τις σπουδές τους, καθώς και μία…...

1276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει Βόλα ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Κλείνει Βόλα ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

Ο Δημήτρης Βόλας (Με το Νο 5) θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με τον έμπειρο γκαρντ της Ελπίδας Πεταλούδων, βρίσκεται σε συζητήσεις η διοίκηση του συλλόγου και κατά πάσα πιθανότητα θα φορέσει την «ερυθροκίτρινη» φανέλα. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το...

601 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Να έχουμε τον πρώτο λόγο''
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

''Να έχουμε τον πρώτο λόγο''

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας Θανάσης Σταμούλης αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται αλλά και στη μετεγγραφική ενίσχυση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Θεωρώ ότι κάναμε μία σημαντική προσπάθεια κατά τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου για να ενισχύσουμε την ομάδα και να την κάνουμε ακόμη πιο ισχυρή. Ο στόχος μας...

2203 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Το τελευταίο εισιτήριο!
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Το τελευταίο εισιτήριο!

Σήμερα το βράδυ θα γίνει γνωστό το τελευταίο εισιτήριο γα την ημιτελική φάση του 7ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Στις 20:00, στο «Βενετόκλειο» το Τ.Ε.Ε. θα παίξει με του Δικηγόρους (επέστρεψαν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα) και ο νικητής θα συμπληρώσει το «καρέ» των ημιτελικών, όπου και θα...

382 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βλέπει ξανά Λιάπη ο Κολοσσός!
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Βλέπει ξανά Λιάπη ο Κολοσσός!

Την περίπτωση του Μιχάλη Λιάπη εξετάζει ξανά ο Κολοσσός. Πρόκειται για 23χρονο γκαρντ (γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1995), που έχει αγωνιστεί ξανά στη Ρόδο τη σεζόν 2016-17 και προέρχεται από τον Π.Α.Ο.Κ. με τον οποίο έπαιξε για πέντε σεζόν (2011-16). Ο Λιάπης πέρσι μετακόμισε στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην Politechnica...

415 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κολοσσός κλείνει Quincy Diggs!
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο Κολοσσός κλείνει Quincy Diggs!

Mία ανάσα από την απόκτηση του Quincy Diggs βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κολοσσός. Πρόκειται για 28χρονο Αμερικανό γκαρντ με ύψος 1.98, που αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις «2» και «3» και κατά συνθήκες μπορεί να παίξει και στον «άσο». Ο γεννημένος στην πόλη Wichita του Kansas (στις 8 Απριλίου...

621 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  M.V.P. ξανά ο Καλάθης!
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

M.V.P. ξανά ο Καλάθης!

Για δεύτερη σερί σεζόν MVP της Basket League αναδεικνύεται ο Νικ Καλάθης. Ο ηγέτης του «back to back» πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού συγκέντρωσε πολύ υψηλά ποσοστά προτιμήσεων σε όλες τις ψηφοφορίες, που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ, για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της  Basket League της σεζόν 2017-18.Στη ψηφοφορία των παικτών και των...

183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ματαίωση του camp στον Κολινδρό
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ματαίωση του camp στον Κολινδρό

Η  Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με το Δήμο Πύδνας- Κολινδρού, αποφάσισαν την ματαίωση του 4ου International Basketball Cup for Men U14, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το χρονικό διάστημα από 20 έως 26 Αυγούστου . στο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Πύδνας- Κολινδρού. Αιτία της ματαίωσης του 4ου INTERNATIONAL BAKETBALL CUP FOR MEN...

670 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Τσάμης κλείνει στον Ηρακλή
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο Τσάμης κλείνει στον Ηρακλή

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άγγελου Τσάμη βρίσκεται ο Ηρακλής, ο οποίος στο πρόσωπο του 37χρονου γκαρντ μία πολύ λύση στο σκοράρισμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. H ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να γίνει η τρίτη ομάδα της πόλης που θα παίζει στα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος και για αυτό...

306 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χωρίς Γιακούμαρο η Δόξα Καρδάμαινας
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Χωρίς Γιακούμαρο η Δόξα Καρδάμαινας

Παρελθόν αποτελεί από τη Δόξα Καρδάμαινας ο Γιάννης Γιακούμαρος, με τον οποίο επήλθε φιλικό ''διαζύγιο'' και θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του παρουσία σε άλλη ομάδα.Η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Ο Α.Σ Δόξα Καρδάμαινας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιακούμαρο. Ο Γιάννης ήταν ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που...

1218 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλικό ''διαζύγιο'' με Σαχινίδη!
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Φιλικό ''διαζύγιο'' με Σαχινίδη!

Χωρίς τον Θοδωρή Σαχινίδη θα πορευθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας στη Β' Εθνική, αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε φιλικό ''διαζύγιο''. Ο Σαχινίδης βοήθησε σημαντικά πέρσι τη ροδίτικη ομάδα, ωστόσο δεν θα παραμείνει στην ομάδα και σύμφωνα...

398 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φινάλε στον 6ο αγώνα!
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Φινάλε στον 6ο αγώνα!

Ολοκληρώθηκε και ο 6ος από τους 7 αγώνες του Κωακού επάθλου που διοργάνωσε ο ΚΑΟ Φιλίνος Κω μαζί με τον ΔΟΠΑΒΣ του Δήμου Κω. Ο αγώνας περιλάμβανε ανάβαση από Ζηπάρι προς Ζιά .Μια απόσταση 6 χιλιομέτρων αλλά αρκετά δύσκολη και πανέμορφη η οποία αποζημιώνει τον κάθε αθλητή που την διανύει....

222 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Λάρισα το πανελλήνιο!
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Στη Λάρισα το πανελλήνιο!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών (Κ23) 2018 θα διεξαχθεί στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών και αθλητών της κατηγορίας και είναι η τελευταία διοργάνωση στη σειρά των πρωταθλημάτων του στίβου για το 2018. Σύμφωνα με την προκήρυξη οι δηλώσεις συμμετοχής...

237 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)