
Τζαναβάρας: Άστοχες οι δηλώσεις Μαρτίνη
Η δήλωση του Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι η ακόλουθη: «Πρώτα απ΄ολα θέλω να πω πως λυπάμαι για τον υποβιβασμό της Ρόδου, για τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους αλλά και την διοίκηση. Η σχέση μου παραμένει πολύ καλή με όλους. Αυτό όμως που δεν είχε καμία λογική ήταν κάποιες δηλώσεις που έκανε ο κ. Μαρτίνης για εμένα και λυπάμαι πολύ για αυτές.
Για να αποσαφηνίσω λοιπόν τα πράματα η συμφωνία που είχα με την ομάδα της Ρόδου ήταν για έξι μήνες με την προϋπόθεση να γίνει μια τρίμήνη απόσπαση από την υπηρεσία μου. Αφού παρέμεινα τρεις μήνες στη Ρόδο με δικές μου άδειες ήρθε η απόρριψη της αίτησης στο τέλος Φεβρουαρίου. Ενημέρωσα λοιπόν τον κ.Μαρτίνη ότι δεν έχω πολύ χρόνο γιατί θα έχανα μια δουλειά μετά από 25 χρόνια από την οποία βγαίνω σε 2 μήνες σύνταξη. Αποδεσμεύομαι έτσι και απελευθερώνομαι κάτι που όταν ήμουν στη Ρόδο δεν ίσχυε. Ξεκαθαρίζω πως ήθελα να μείνω για να τελειώσω τη σεζόν, αν ήθελα να φύγω ο κ.Μαρτίνης μου είχε πολλές αφορμές για να το κάνω. Ήταν καθαρά το θέμα της απόσπασης που οδήγησε στην αποχώρηση μου.
Στο διάστημα που ήμουν στη Ρόδο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Η ομάδα έκανε αρκετές σημαντικές νίκες επί δυνατών αντιπάλων. Είχαμε μια καλή βαθμολογική θέση. Δεν ήταν δική μου ευθύνη που δεν έγινε η απόσπαση. Όταν έφυγα από τη Ρόδο με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο κ.Μαρτίνης τόνισε ότι παρέδωσα ήθος, κλάση και ποιότητα και δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις απαίσιες δηλώσεις πως γράφτηκαν. Τις θεωρώ αναληθείς, άστοχες, και άκαιρες. Έχω φύγει από την ομάδα εδώ και τέσσερις μήνες και έχουν αλλάξει δύο προπονητές. Δεν μπορώ να καταλάβω από που επηρεαζόμενος ο κ.Μαρτίνης άλλαξε τη στάση του και ενώ όταν έφυγα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια τώρα έκανε αυτές τις δηλώσεις».
Πηγή: www.mikriliga.com