www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Άλλα σπορ
Τρέχουν στη μνήμη του Τσαμπίκου
09:16 | Τρι 19 Φεβ, 2019
Εκτύπωση θέματος 476 αναγνώσεις

Τρέχουν στη μνήμη του Τσαμπίκου

Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 12ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Απολλώνων στη μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου. Εξάλλου, ολοκληρώνονται οι ετοιμασίες για τον αγώνα και τις επόμενες ημέρες κλείνουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την καλύτερη διεξαγωγή του. Θα υπάρχουν ομάδες εθελοντών όπως κάθε χρόνο που θα καλύψουν τις ανάγκες του αγώνα σε όλα τα στάδια. Στον περσινό αγώνα βοήθησαν πάρα πολύ οι εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου ‘Νέοι Ορίζοντες’, οι Απολλωνιάτισσες, ο Απόλλων Απολλώνων, οι εθελοντές αντιμετώπισης καταστροφών Σαλάκου ενώ ασταμάτητος ήταν ο γιατρός Χατζηνικόλας Νίκος που γύριζε παντού με το ποδήλατο του.
Ο δήμος της Ρόδου και ο ΡΟΔΑ θα βοηθήσει με την προσφορά λεωφορείου από τη Ρόδο προς Απόλλωνα και για την επιστροφή μετά τον αγώνα. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει την Κυριακή του αγώνα από το Σαν Φρατζίσκο στις 08.15 και θα φύγει από τα Απόλλωνα μετά το τέλος των απονομών.
Ο αγώνας είναι διοργάνωση της ‘Νίκης’ Ρόδου με συνδιοργανωτές τον δήμο Ρόδου, την κοινότητα Απολλώνων, τον πολιτιστικό σύλλογο ‘Νέοι Ορίζοντες’ Απολλώνων, τον αθλητικό σύλλογο ‘Απόλλων’ Απολλώνων, και τον αγροτουριστικό σύλλογο γυναικών Απολλώνων ‘οι Απολλωνιάτισσες’.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί μέσα από το χωριό των Απολλώνων και οι αθλητές θα περάσουν από τα Πλατάνια, την Ελεούσα, το Φουντουκλί, θα φτάσουν κοντά στο ξενοδοχείο Έλαφος στον προφήτη Ηλία όπου θα γίνει αναστροφή και θα κατηφορίσουν, για μια μικρή απόσταση θα επιστρέψουν στον ίδιο δρόμο, για να στρίψουν δεξιά και τελικά να κατηφορίσουν προς τα Απόλλωνα και θα τερματίσουν στην πλατεία των Απολλώνων. Οι απονομές θα γίνουν στην κοινοτική αίθουσα του χωριού.
Στα νέα τμήματα της νέας διαδρομής (από πέρσι) έχει προστεθεί ένα ανηφορικό κομμάτι  8 περίπου χιλιομέτρων από την Ελεούσα μέχρι τον προφήτη Ηλία όπου τα 3 χιλιόμετρα μετά το Φουντουκλί (από το 11,5 μέχρι το 14,5) έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το τελευταίο κομμάτι, 4 με 5 χιλιόμετρα, μετά τον προφήτη Ηλία είναι κατηφορικό με απότομη κατηφόρα με 6 απότομες στροφές για 2 χιλιόμετρα περίπου (η κατάβαση προς Απόλλωνα) όπου θέλει προσοχή για αποφυγή τραυματισμών.
Θα υπάρχουν πέντε στάσεις ανεφοδιασμού με νερά στο 6ο, 9ο , 12ο , 15ο και 18ο χιλιόμετρο ενώ οι χιλιομετρικές ενδείξεις ανά χιλιόμετρο και η αναστροφή είναι έτοιμα σημειωμένα στη δεξιά πλευρά του δρόμου.
Στον τερματισμό θα υπάρχει μικρός μπουφές με νερά, χυμούς, καφέ, τσάι και φρούτα και διάφορα σνακ και μακαρονάδα για όλους τους συμμετέχοντες.
Μπορούν να συμμετάσχουν όσοι αθλητές – αθλήτριες επιθυμούν να τρέξουν στον αγώνα, με δική τους ευθύνη για την προσωπική τους υγεία, ανεξάρτητα αν ανήκουν σε σωματείο ή είναι ανεξάρτητοι αθλητές.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα μετά τις 25 Φεβρουαρίου και  την Κυριακή πριν τον αγώνα στα Απόλλωνα και έως και μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι το επιθυμούν στον χώρο εκκίνησης.
Θα ισχύσουν όλες οι κατηγορίες ηλικιών σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ:   έως 18, 18-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70+ για τους άντρες και για τις γυναίκες οι ίδιες με μια κατηγορία περισσότερη γιατί οι γυναίκες ανήκουν στην κατηγορία βετεράνων από τα 30, οπότε οι πρώτες κατηγορίες των γυναικών είναι έως 18, 18-29, 30-34 και συνεχίζουν κανονικά.
Οι πρώτοι αθλητές – αθλήτριες σε κάθε κατηγορία θα κερδίσουν κύπελλο, οι τρεις πρώτοι αθλητές σε κάθε κατηγορία θα κερδίσουν χρυσό, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο ανάλογα με την κατάταξη τους ενώ όλοι οι αθλητές – αθλήτριες θα πάρουν δίπλωμα κατάταξης – συμμετοχής και θα υπάρχει αναμνηστικό μετάλλιο για όσους δεν καταταχτούν στις τρεις πρώτες θέσεις των κατηγοριών.
Επίσης θα υπάρχει κύπελλο στον πρώτο της γενικής κατάταξης και κύπελλο στην πρώτη γυναίκα της γενικής κατάταξης.
Φέτος αυξήθηκαν οι χορηγοί (εκτός από τους εθελοντές από τους συλλόγους των Απολλώνων) για να μπορέσει να γίνει εφικτή και σωστή η διοργάνωση του ημιμαραθωνίου αγώνα και θα διατηρηθεί η τυπική συνδρομή για τους αθλητές στα 5 ευρώ.
Οι χορηγοί του αγώνα είναι: ‘ΠΟΛΛΩΝΙΑΤΙΣΣΑ’ παραδοσιακό εστιατόριο, ‘ARISTA’ σούπερ μάρκετ, ‘ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ’, ‘ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ’,  ‘ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ’ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ‘RONDA’, ‘AROMA’ café, ‘BOWLING HALL’, ‘ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ’ κομμωτήριο, ‘ΠΑΡΑΓΚΑ’ μαγειροτεχνείο, ‘ΓΙΑΡΕΝΗΣ’ εστιατόριο, ‘Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ’, ‘Η ΦΙΛΙΚΗ ΓΩΝΙΑ’ σουβλατζίδικο, σνακ μπαρ ‘ΤΟ ΑΡΥΑΚΙ’, καφετέρια ‘LIKE’, ‘CAFE PERNOS’, ‘ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ’ τοπικά είδη, ‘GEM TRAVEL’, ‘ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ι & ΣΙΑ ΕΕ’ λογιστικό γραφείο, εστιατόριο ‘ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ’, εστιατόριο ‘ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΙ’, φούρνος ‘Ο ΚΑΣΑΠΗΣ’, ‘ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚ ΥΙΟΙ ΟΕ’, ‘ΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ’ ιχθυοπωλείο, ‘GONDOLA’ πιτσαρία, ‘VARGAS sport’, ‘ELAFOS HOTEL’, ‘ΤΡΟΠΑΙΟΝ’ κύπελλα – μετάλλια.
Υπάρχει ομάδα ‘ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Απολλώνων’ στη μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου στο facebook όπου υπάρχουν πληροφορίες για τις αλλαγές του αγώνα, αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους προηγούμενους αγώνες από το 2008.  Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μπορείτε να επικοινωνείτε στην ομάδα στο facebook ή στο 6931848664 με τον Σάββα Χατζηνικολάου υπεύθυνο της διοργάνωσης του αγώνα.

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2005
  Χωρίς άγχος ο Ανταγόρας
Τρίτη 5 Απριλίου 2005

Χωρίς άγχος ο Ανταγόρας

Η αποστολή του Ανταγόρα για το αυριανό παιχνίδι στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας με την Αγία Παρασκευή απαρτίζεται απο τους ακόλουθους παίκτες: Σπαθάρας, Θαλασσινός, Λαγός, Παπαιγνατίου, Κυριόπουλος, Κανελλόπουλος, Αρβανιτογιάννης, Κόντος, Πλατέλας, Χατζηφούντας, Τσάτσα, Χατζηνικολάου, Στεργαλλάς, Παναγόπουλος, Σωτήρ, Χατζηδημήτρης, Μόρφος ή Παλόση. Το...

4940 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παραιτήθηκε ο Πετρώνας
Τρίτη 5 Απριλίου 2005

Παραιτήθηκε ο Πετρώνας

Δεν θα διεξαχθεί τελικά το προγραμματισμένο για αύριο εξ αναβολής παιχνίδι του ΑΟ Σύμης με τον Πετρώνα Αρχαγγέλου για το πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας της ΕΠΣΔ. Αιτία το ότι η ομάδα του Αρχαγγέλου παραιτήθηκε της αναμέτρησης και έτσι οι γηπεδούχοι θα πάρουν τους βαθμούς χωρίς να ιδρώσουν. Στα άλλα αυριανά...

209 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Απορρίφθηκε ο Βραζιλιάνος
Τρίτη 5 Απριλίου 2005

Απορρίφθηκε ο Βραζιλιάνος

Απορρίφθηκε απο τον Διαγόρα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μάικλ Σίλβα που «δοκιμάζονταν» για περίπου ένα μήνα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νέος προπονητής Βασίλης Τζαλακώστας έκρινε ότι είναι αργός. Ο παίκτης «δοκιμάζεται» την τελευταία εβδομάδα απο την ομάδα της Ρόδου. Στο μεταξύ, εγχειρίστηκε σήμερα (στους κοιλιακούς του) στην Θεσσαλονίκη με...

196 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2008
  «Φωτιά» στην κορυφή!
Σαββάτο 5 Απριλίου 2008

«Φωτιά» στην κορυφή!

«Φωτιά»  πήρε η κορυφή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου μετά από τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο μέχρι πρόσφατα πρώτος Κλεάνθης ηττήθηκε από τον Ακουσίλαο Φανών με 2 – 1 με αποτέλεσμα ο Διαγόρας Βατίου που επικράτησε μέσα στην Κω του τοπικού Ανταγόρα με 1 – 0...

230 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Οι αντίπαλοι μας...
Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Οι αντίπαλοι μας...

Η ώρα για τις κληρώσεις έφτασε, καθώς θα γίνουν αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στην Αθήνα. Μιλάμε για την προκριματική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων, καθώς και των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Ο Γ.Σ. Διαγόρας πήρε τον τίτλο στους άνδρες και τους έφηβους, ο Ιπποκράτης...

208 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έμεινε στην προσπάθεια
Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Έμεινε στην προσπάθεια

Παίζοντας αρκετά καλά μόνο σε ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο (από το 20’ και μετά), ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Περιστερίου από τον οποίο και ηττήθηκε με 1 – 0. Οι «κυανέρυθροι» αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν...

277 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όρθια στην Πάτρα
Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Όρθια στην Πάτρα

Όρθια μέσα στην Πάτρα στάθηκε η Ρόδος. Παίζοντας μπροστά σε 12.000 θεατές οι οποίοι είχαν κατακλύσει το γήπεδο της Αγυιάς δημιουργώντας μια καθαρά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, τα «ελάφια» του Δημήτρη Σπανού πήραν πολύτιμη λευκή ισοπαλία και συνεχίζουν απτόητοι την προσπάθεια τους για να κόψουν πρώτοι το νήμα στον νότιο όμιλο της...

483 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Κυριακή 5 Απριλίου 2009

"Κρίθηκε στις λεπτομέρειες"

Αν μη τι άλλο ικανοποιημένοι έμειναν οι δύο προπονητές… Ο μεν Γιάννης Σφαιρόπουλος για την εκπληκτική προσπάθεια των… λίγων αθλητών του, ο δε Αντρέα Ματσόν για την πολύτιμη νίκη της ομάδας, που την έφερε μόνη πρώτη στην τρίτη θέση. Αναλυτικά οι δηλώσεις:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε...

229 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παλικάρια στον Κολοσσό!
Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Παλικάρια στον Κολοσσό!

Με ψηλά το κεφάλι «έπεσε» σήμερα η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία ηττήθηκε με 85-79 από τον Άρη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Η ροδίτικη ομάδα πάλεψε φιλότιμα και παρά τις απουσίες (Τσέρανιτς, Παντελιάδης και τραυματίας ο Βασίλιεβιτς) κοίταξε στα μάτια τους αντιπάλους της, από τους οποίους ηττήθηκε στις λεπτομέρειες....

348 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προσπάθησε στην Ελευσίνα
Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Προσπάθησε στην Ελευσίνα

Το ζητούμενο για τον Ιπποκράτη Κω, που ήταν μία καλή εμφάνιση επιτεύχθηκε και με το παραπάνω στην Ελευσίνα. Η ομάδα του Μάκη Κανενόπουλου, προσπάθησε για κάτι καλό αλλά ηττήθηκε φυσιολογικά από τον σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή Πανελευσινιακό με 79-64. Η αποστολή του Ιπποκράτη ήταν πολύ δύσκολη, από την άποψη ότι δεν...

272 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  ''Να αλλάξουμε νοοτροπία''
Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

''Να αλλάξουμε νοοτροπία''

Ο πρώτος στόχος του Ήλιου Ιαλυσού ήταν η είσοδος του στα πλέϊ-οφ, κάτι που έχει επιτευχθεί κατά 99%. Η ομάδα του Γιώργου Χατζηκαλημέρη βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο Κολλέγιο Ρόδου. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας τους. «Προς...

237 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιστροφή στο παρκέ
Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Επιστροφή στο παρκέ

Την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους είχαν οι παίκτες του Κολοσσού, μετά το διήμερο ρεπό που τους χορήγησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν σήμερα δριμύτεροι στις προπονήσεις. Οι «θαλασσί» προπονήθηκαν κανονικά σήμερα στο «Βενετόκλειο» και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με...

263 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φινάλε για καρδιακούς
Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Φινάλε για καρδιακούς

Απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος της χρονιάς και τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με το Ηράκλειο να υπερισχύει σε όλες τις ισοβαθμίες και τον Διαγόρα να είναι ο μεγάλος χαμένος σε περίπτωση που κόψει μαζί με κάποιον άλλον μαζί πρώτος το νήμα… Σε...

231 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη μάχη για την άνοδο
Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Στη μάχη για την άνοδο

Στη μάχη των αγώνων μπαράζ για μία θέση που οδηγεί στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής, ρίχνεται από την Λαμπρή Τετάρτη, η Αναγέννηση Ρόδου. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου από 7-11 Απριλίου θα επιδιώξουν να κόψουν πρώτοι το νήμα και να συνεχίσουν την καταπληκτική παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία 10...

253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Ομάδα και οικογένεια''
Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

''Ομάδα και οικογένεια''

Είτε ο Διαγόρας κάνει την υπέρβαση και ανέβει στη Β’ Εθνική, είτε όχι, η πορεία της ομάδας θα περάσει στην ιστορία, γιατί πολύ απλά είναι η καλύτερη της… Συνήθως ο Γ.Σ. Διαγόρας αποτελούσε ασανσέρ μεταξύ της Γ’ Εθνικής και της Α’ Κατηγορίας, ωστόσο φέτος με τη σκληρή δουλειά που έχει...

226 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Ο Ιβίσκος και οι αντίπαλοι του...
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο Ιβίσκος και οι αντίπαλοι του...

Από 27 Απριλίου- 1 Μαϊου πρόκειται να γίνουν σε κλειστό γυμναστήριο της Αθήνας (λογικά Βύρωνας ή Μετς) τα μπαράζ ανόδου για μία θέση στον 2ο όμιλο νότου της Γ' Εθνικής. Ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος θα τεθεί αντιμέτωπος με τους πρωταθλητές Αιγαίου (με εξαίρεση την Κρήτη) και φυσικά ευελπιστεί να ανέβει για τρίτη...

849 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ψάχνει μία μεγάλη νίκη...
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ψάχνει μία μεγάλη νίκη...

Επειγόντως μία νίκη αναζητά ο Γ.Σ. Διαγόρας προκειμένου να ανασάνει βαθμολογικά και να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ Εθνική. Οι Ροδίτες γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους, αυτή τη φορά στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα και συνεχίζουν το δικό τους «γολγοθά» στο πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα της 22ης...

487 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σύσκεψη για τον τελικό
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Σύσκεψη για τον τελικό

Σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής. Την Ελληνική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν οι κ.κ. Τσαγκρώνης και Βιντζηλαίος, τον Παναθηναϊκό οι Παπαδόπουλος, Γεωργαντής, τον Ολυμπιακό οι Σταυρόπουλος, Τόμιτς και Ζαχαρόπουλος, ενώ υπήρχαν ακόμη εκπρόσωποι των Ολυμπιακών Ακινήτων, της ΣΕΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας. Ο...

611 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πράξη 24η...
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πράξη 24η...

Στις 13 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1. Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. έκανε γνωστό σήμερα το τηλεοπτικό πρόγραμμα της αγωνιστικής, στην οποία υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια. Στο πρόγραμμα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια Ηλυσιακός- Μαρούσι, Περιστέρι- Π.Α.Ο.Κ. και Ηρακλής-...

438 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Δεν φοβόμαστε τίποτα''
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

''Δεν φοβόμαστε τίποτα''

Τον καλύτερο του εαυτό δίνει σε κάθε παιχνίδι ο Στιβ Πάνος, του οποίου οι... μετοχές έχουν ανέβει αρκετά τον τελευταίο καιρό.Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ έχει σταθερά ανοδική εξέλιξη καθώς δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των συνεργατών του. Τα αποτελέσματα της δουλειάς αυτής έχουν αρχίσει να...

444 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νωρίτερα Διαγόρας- Ο.Φ.Η.
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Νωρίτερα Διαγόρας- Ο.Φ.Η.

Στις 15:30 θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Ο.Φ.Η. Αυτό θα συμβεί προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Κρήτης και να επιστρέψει έγκαιρα στη βάση της. Από τη σημερινή προπόνηση των ''κυανέρυθρων'' απουσίαζαν οι Τζινόπουλος και Οτουντζίδης, οι οποίοι πήραν μία μέρα έξτρα...

446 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  A.Σκόνδρας: ''Εχουμε καλύτερη ομάδα''
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

A.Σκόνδρας: ''Εχουμε καλύτερη ομάδα''

Οι ποδοσφαιρικές κόντρες ανά την Ελλάδα, είναι λίγο πολύ γνωστές. Τόσο σε επίπεδο πόλεων, όσο και περιοχών. Μία από αυτές, είναι και η κόντρα των Τρικαλινών με την Καρδίτσα. Το γεγονός, δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον Τόλη Σκόνδρα, τον 23χρονο παίκτη του Διαγόρα (29/12/1988), να ζητήσει με πάθος το τρίποντο...

786 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μόνο νίκη...
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Μόνο νίκη...

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και τα «ελάφια» καλούνται να δώσουν αύριο (4μ.μ) τη μία από τις δύο κρίσιμες «μάχες» που απομένουν (η 3η δεν θα χρειαστεί κόντρα στην Αγία Παρασκευή), για να κάνουν το ταμείο τους στο τέλος.
Η νίκη, είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει...

476 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η προϊστορία της Ρόδου με τον Α.Ο.Χ
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η προϊστορία της Ρόδου με τον Α.Ο.Χ

Η προϊστορία στις αναμετρήσεις της Ρόδου με τα Χανιά στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν είναι μεγάλη. Ροδίτες και Κρητικοί, έχουν μετρήσει τις δυνάμεις τους μόλις τρεις φορές, με τον Α.Ο.Χ να βγάζει το …λάδι στα «ελάφια».
Συγκεκριμένα, η ομάδα του νησιού μας αγνοεί τη νίκη σε αυτά τα παιχνίδια, καθώς οι...

488 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ματς αύριο στον Αρχάγγελο
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ματς αύριο στον Αρχάγγελο

Αύριο στις 12:30 το μεσημέρι, ο Άρης Αρχαγγέλου, υποδέχεται την ομάδα της Σύμης, στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.
Αναλυτικά:
Α2 Κατηγορία
22η αγωνιστική
Αύριο
● Αρχάγγελος 12:30
Άρης Αρχαγγέλου- Σύμη
Διαιτητές: Κακάνης, Κόγγος, Κασιώτης

483 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Ξανά στις 22 Απριλίου
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ξανά στις 22 Απριλίου

Με... παρατηρητή τον Ιπποκράτη συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας (όμιλος νότου). Η κωακή ομάδα εξέτισε το ρεπό της και στις 22 Απριλίου, όταν και θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη. Μόλις δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε και τα...

247 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αναβολή του φάιναλ-φορ
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αναβολή του φάιναλ-φορ

Όπως γράψαμε, το φάιναλ-φορ των γυναικών αναβλήθηκε οριστικά και δεν θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (7-8 Απριλίου) στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, όπως αρχικά ανέφερε ο σχεδιασμός της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Λόγω της παρουσίας των κορασίδων του Διαγόρα στην Αθήνα (8-11 Απριλίου), για την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, η...

364 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Να παλέψει για το θαύμα
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Να παλέψει για το θαύμα

Η βαριά ήττα με σκορ 87-55 από τον Ιβίσκο έχει απογοητεύσει άπαντες στο στρατόπεδο του Ιπποκράτη. Η κωακή ομάδα ουσιαστικά έχασε τον τίτλο, αφού για να φτάσει στην κορυφή θα πρέπει να κερδίσει με +33, κάτι που μάλλον μοιάζει αδύνατο. Κατά τα φαινόμενα ο Ιπποκράτης για τρίτη συνεχή χρονιά θα...

347 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο''
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

''Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο''

Οι κορασίδες του Διαγόρα στέφθηκαν πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου και προετοιμάζονται εντατικά για την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Μετς από 8-11 Απριλίου. Οι «κυανέρυθρες» θα αντιμετωπίσουν τις πανίσχυρες Εσπερίδες, τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου, τον Ίκαρο Ικαρίας και τον Αρίονα Μυτιλήνης. Ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας Στέλιος Κωνσταντινίδης είπε χθες...

488 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αλλαγή στο πρόγραμμα
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αλλαγή στο πρόγραμμα

Μία ημέρα νωρίτερα θα επιστρέψει στη Ρόδο η αποστολή των παίδων του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» έκαναν αίτημα στην Ε.Ο.Κ. για να δώσουν δύο παιχνίδια τη Μεγάλη Τρίτη και να επιστρέψουν ακτοπλοϊκώς στη Ρόδο, ώστε να αποφύγουν μία επιπλέον διανυκτέρευση. Να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι του Γ.Α.Σ. με τις Ελπίδες...

249 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το Σάββατο η στέψη
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Το Σάββατο η στέψη

Το προσεχές Σάββατο στις 20:00 θα γίνει η στέψη του Ιβίσκου, ως πρωταθλητή Δωδεκανήσου… Η ομάδα της Ανάληψης θεωρείται κατά 99% πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχή χρονιά, με δεδομένο πως θα έχει αβαντάζ το +32 του πρώτου τελικού στο «Βενετόκλειο». Το συγκρότημα του Χρήστου Καλαϊτζίδη μετά από επιβλητική εμφάνιση συνέτριψε με...

367 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παραιτήθηκε ο Τσαγκαμίλης
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε ο Τσαγκαμίλης

Την παραίτηση του υπέβαλλε χθες ο Ανδρέας Τσαγκαμίλης από την θέση του προέδρου της ΟΔΚΕ. Ο έμπειρος παράγοντας που παρέμεινε στην θέση του για μικρό διάστημα υπέβαλλε την παραίτηση του και ο Ηλίας Καφφές επιστρέφει στην θέση που διατηρούσε. Με πρόεδρο τον Καφφέ θα πορευτεί η ΟΔΚΕ μέχρι το...

289 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εγκρίθηκε το κονδύλι!
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Εγκρίθηκε το κονδύλι!

Όπως έγραψε η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, το Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας θα είναι έτοιμο μέχρι το Δεκέμβριο. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά εκταμιεύθηκαν χρήματα μετά από πρωτοβουλίες του υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες, αφού...

515 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νοκ-άουτ ο Αγγελάκος
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Νοκ-άουτ ο Αγγελάκος

Οι χειρότεροι φόβοι επαληθεύτηκαν για τον Αλέξανδρο Αγγελάκο του Κολοσσού, ο οποίος φορώντας τη φανέλα του Κολλεγίου Ρόδου (στο σχολικό πρωτάθλημα), τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Ο ταλαντούχος αθλητής έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός γηπέδων για τρεις...

481 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιτέλους θα παίξει!
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Επιτέλους θα παίξει!

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα παίξει… Αυτή είναι μία καλή είδηση για τον Κολοσσό ΒΑΠ από την άποψη ότι θα επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις του, μετά από ένα διάστημα παρατεταμένης αγωνιστικής απραξίας. Οι «θαλασσί» θα παίξουν τη Μεγάλη Εβδομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο από την Κυριακή (αν όλα πάνε...

407 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Οι αντίπαλοι των πρωταθλητών μας
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Οι αντίπαλοι των πρωταθλητών μας

Έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια προκειμένου η Ε.Ο.Κ. να αλλάξει στάση και να κατανοήσει ότι είναι αδύνατο για μία πρωταθλήτρια ομάδα από τα Δωδεκάνησα να «χτυπήσει» την αντίστοιχη του Πειραιά. Μιλάμε για διαφορετικά μεγέθη αν αναλογιστεί κανείς τα παιχνίδια που δίνουν οι ομάδες, αλλά και την πληθυσμιακή κατανομή των νησιών...

574 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της Α2 Γυναικών
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Οι διαιτητές της Α2 Γυναικών

Την παραίτηση του από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κ.Α.Ο. Μελισσίων (18η αγωνιστική) υπέβαλε η Ε.Α. Παραλίας Πατρών, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. «Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω αδυναμίας του Σωματείου ΕΑ Παραλίας να κατέβει στον αγώνα με τον Κ.Α.Ο....

366 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αύριο στην Καβάλα
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αύριο στην Καβάλα

Το προσεχές Σάββατο στις 20:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Α.Σ. Δωδεκάνησος στην Καβάλα, με αντίπαλο την τοπική Ίριδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο στο μπάσκετ με καρότσι. Η νίκη που πέτυχε η Ίριδα επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη «έμπλεξε» κάπως τα πράγματα, ωστόσο οι Ροδίτες...

375 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Γλυφάδα ο Φάκαρος
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Στη Γλυφάδα ο Φάκαρος

Οι τρεις από τους τέσσερις αξιολογημένους διαιτητές του Σ.Δ.Κ.Δ. θα «σφυρίξουν» παιχνίδια εθνικών κατηγοριών. Συγκεκριμένα ο Σταύρος Νικηφορίδης και ο Γιάννης Μορφωπός θα «σφυρίξουν» το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς. Άλλωστε, αν η αναμέτρηση είχε ενδιαφέρον, τότε λόγω εντοπιότητας δεν θα ορίζονταν για το...

449 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι πέντε μόνιμοι
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Οι πέντε μόνιμοι

Η προχθεσινή κλήρωση της ΚΕΔ για το πρωτάθλημα της Basket League ξεκίνησε με… λιακάδα αλλά στη συνέχεια είχαμε… μπουμπουνητά. Αρχικά έγινε η κλήρωση χωρίς πολλά λόγια και με τον Κώστα Κώτση να αναρωτιέται γιατί δεν μπαίνουν κι άλλοι διαιτητές στην κληρωτίδα για τον αγώνα του Κολοσσού με το Περιστέρι. Είναι...

420 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Μόνο νίκη στην Κρεμαστή''
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

''Μόνο νίκη στην Κρεμαστή''

Για το ντέρμπι της Κυριακής μίλησε στο giafkasports.gr ο αθλητής του Ιπποκράτη Κω Λευτέρης Παρβαντώνης, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να κερδίσει για να ελπίζει στον τίτλο. Ιδού τα λόγια του: «Το λίγο έως πολύ αναμενόμενο 2 στα 2 καταφέραμε απέναντι σε Α.Ε. Δικαίου και Ηρακλή στις δύο αγωνιστικές...

434 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάνοπλος για τη νίκη
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πάνοπλος για τη νίκη

Για το ντέρμπι της χρονιάς με το Περιστέρι προετοιμάζεται ο Κολοσσός ΒΑΠ, οποίος το Σάββατο (15:45) θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση- παραμονή. Η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και οι «θαλασσί» προετοιμάζονται εντατικά στο «Βενετόκλειο» υπό τις οδηγίες του Βασίλη Φραγκιά...

356 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ιδού η Ρόδος, ιδού και το... πέταγμα!
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το... πέταγμα!

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Βasket League OΠΑΠ 2012-13 o Κολοσσός υποδέχεται το Περιστέρι σ’ έναν αγώνα επιβίωσης για τις δύο ομάδες, όπως γράφει και ο Βασίλης Σκουντής. Την ώρα που ο Πανελευσινιακός και η Καβάλα μοιράζονται την τελευταία θέση και (όπως διαμορφώνεται τώρα η κατάσταση) επιδίδονται στον χορό...

409 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξανθός και Φάκαρος στο ντέρμπι!
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ξανθός και Φάκαρος στο ντέρμπι!

Ο Γιώργος Ξανθός και ο Άρης Φάκαρος θα «σφυρίξουν» το μεγάλο ντέρμπι των ανδρών ανάμεσα στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου και τον Ιπποκράτη Κω, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τη β’ φάση του ανδρικού πρωταθλήματος. Μάλιστα για την αναμέτρηση αυτή ορίστηκε και κομισάριος και αυτός θα είναι ο Νίκος Κανέλλης....

502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στο φάιναλ-φορ
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τζάμπολ στο φάιναλ-φορ

Ξεκινάει σήμερα στην Κω το φάιναλ-φορ των παίδων, για την ανάδειξη της ομάδας που θα κατακτήσει τον τίτλο στα Δωδεκανήσου. Ο Ιπποκράτης Κω θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στις 17:00 και ο Γ.Σ. Διαγόρας την Α.Ε. Δικαίου στις 19:00. Ο Ιπποκράτης και ο Διαγόρας έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν...

410 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Στην πιο κρίσιμη... στροφή
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

Στην πιο κρίσιμη... στροφή

Το γεγονός ότι το παιχνίδι Κολοσσός ΒΑΠ- Ηλυσιακός θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, φανερώνεται και από τις προθέσεις των ανθρώπων της Κ.Ε.Δ./ Ε.Ο.Κ., οι οποίοι όρισαν στο «Βενετόκλειο» δύο διεθνείς διαιτητές, εκ των οποίων και τον καλύτερο ίσως Έλληνα ρέφερι. Ο λόγος για τον Χρήστο Χριστοδούλου του...

472 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι αριθμοί του αγώνα
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

Οι αριθμοί του αγώνα

Χρήσιμα στατιστικά στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. σχετικά με το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στον Κολοσσό ΒΑΠ και τον Ηλυσιακό. Αναλυτικά:-Έξι νίκες μετρά μέσα στη Ρόδο φέτος ο Κολοσσός που υποδέχεται τον Ηλυσιακό των 12 ηττών σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από τα Ιλίσια. Στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει οι «κιτρινόμαυροι».-...

444 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ντέρμπι σε τρία γήπεδα
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

Ντέρμπι σε τρία γήπεδα

Σε Λάρδο, Άγιο Σουλά και Μάσαρη συνεχίζονται σήμερα τα πλέι-οφ στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος Ποσειδώνας Καρπάθου δοκιμάζεται στη Λάρδο κόντρα στον τοπικό και σκληροτράχηλο Ηρακλή. Οι Καρπάθιοι κέρδισαν εύκολα τον Ευκλή Σορωνής στην πρεμιέρα, ενώ οι Λαρδιακοί «τσίμπησαν» βαθμό στην Αρχόπολη. Στον Άγιο Σουλά ο Ευκλής Σορωνής...

368 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Μπράβο κορίτσια''
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

''Μπράβο κορίτσια''

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του μοίρασε μετά τη λήξη του ημιτελικού με τον Ηρακλή 2000, ο προπονητής του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Γιώργος Χατζηκαλημέρης, ο οποίος ανέφερε τα εξής: ''Συγχαρητήρια κορίτσια, μπράβο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στους γονείς σας, στη διοίκηση και σε σας. Άξιες, μπράβο! Με εκτίμηση, ο προπονητής σας''.  ...

4486 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Με κάνατε υπερήφανο''
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

''Με κάνατε υπερήφανο''

Σαφείς αιχμές για τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο ημιτελικό των κορασίδων άφησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο προπονητής του Ηρακλή 2000 Γιάννης Παπούλης, ο οποίος μάλιστα με κεφαλαία γράμματα έγραψε τα εξής:ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ;  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ...

1098 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αλλαγή ώρας στις νεανίδες
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

Αλλαγή ώρας στις νεανίδες

Σε αλλαγές στις ώρες των αγώνων της γ’ φάσης στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος των νεανίδων προχώρησε η Ε.Ο.Κ. Έτσι ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου Γ.Σ. Διαγόρας θα αντιμετωπίσει στις 13:00 τον Αιγέα Χίου (στις 12/04), στις 11:00 την Α.Γ.Ε. Χαλκίδας (στις 13/04) και το Αρκάδι Ρεθύμνου (στις 14/04). Προς το...

1005 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει αποδείξει, εμπράκτως, τη συμβολή της, όποτε αυτή ζητήθηκε,  στις εισαγγελικές έρευνες στο χώρο του ποδοσφαίρου για την αντιμετώπιση αξιόποινων πράξεων. Το ίδιο προτίθεται να πράξει και στο μέλλον εφόσον της ζητηθεί η βοήθειά της και μπορεί να διευκολύνει τις ενέργειες των εισαγγελικών λειτουργών για θέματα...

301 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 15:00 Φιλίνος- Σταυρός
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

Στις 15:00 Φιλίνος- Σταυρός

Για την 10η αγωνιστική στο γ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ο πρωτοπόρος και σίγουρος πρωταθλητής Σταυρός Καλυθιών δοκιμάζεται σήμερα στις 15:00, στην Κω, με αντίπαλο τον τοπικό Φιλόνο. Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν τη νίκη. Τα κορίτσια της Δήμητρας...

579 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και τώρα οι δυο τους!
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

Και τώρα οι δυο τους!

Και τώρα οι δυό τους… Ο Γ.Σ. Διαγόρας και ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό του φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος των κορασίδων. Οι δύο ομάδες πήραν τα εισιτήρια της πρόκρισης από τους χθεσινούς ημιτελικούς και σήμερα θα τα δώσουν όλα για τη νίκη- τίτλο στο κλειστό γυμναστήριο...

491 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στέψη και... επιστροφή!
Σαββάτο 5 Απριλίου 2014

Στέψη και... επιστροφή!

Ένα βήμα απ’ την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Καλυμνιακός, ο οποίος την Κυριακή στις 13:00 θέλει μόλις έναν βαθμό κόντρα στον Α.Ο Λειψών για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. Σε αντίθετη περίπτωση θα περιμένει γκέλα του Π.Α.Ο.Κ. Κω αφού αυτήν την στιγμή η ομάδα του Λεωνίδα Κούτσικα είναι η μόνη που έχει...

607 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Πέφτει η αυλαία σε Κάλυμνο και Κάρπαθο!
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πέφτει η αυλαία σε Κάλυμνο και Κάρπαθο!

Σήμερα σε Κάρπαθο και Κάλυμνο πρόκειται να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Και τα δύο ματς δεν παρουσιάσουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού τα πάντα έχουν κριθεί σε κορυφή και ουρά. Ο Φοίβος Κρεμαστής θα παίξει στην Κάλυμνο, κόντρα στον τοπικό Καλυμνιακό και θέλει τη νίκη...

252 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Ηράκλειο για την πρόκριση!
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Με Ηράκλειο για την πρόκριση!

Αν και αρχικά επρόκειτο να ταξιδέψουν χθες το απόγευμα με το Blue Star, εντούτοις οι έφηβοι του Διαγόρα θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί (09:30) αεροπορικώς για την Αθήνα, προκειμένου να πάρουν μέρος στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (γ’ όμιλος). Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα στις 18:00 το...

991 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ντέρμπι ανόδου και... φιέστα!
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ντέρμπι ανόδου και... φιέστα!

Η πιο μεγάλη μέρα του… «πολέμου» είναι η σημερινή στη Β’ Κατηγορία. Κι αυτό γιατί στον Άγιο Σουλά θα κριθεί το εισιτήριο της ανόδου. Ο Ευκλής Σορωνής υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρδου, με τους γηπεδούχους να βολεύονται ακόμη και με την ισοπαλία, ενώ οι «ροπαλοφόροι» θέλουν μόνο τη νίκη για να...

542 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Π.Α.Ο.Κ. Κω ή Ανταγόρας;
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Π.Α.Ο.Κ. Κω ή Ανταγόρας;

Π.Α.Ο.Κ. Κω ή Ανταγόρας; Σήμερα το μεσημέρι θα μάθουμε ποια ομάδα θα παίζει τη νέα χρονιά στην Α’ Κατηγορία. Ο Π.Α.Ο.Κ. Κω κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού με δική του νίκη επί της αδιάφορης βαθμολογικά Δόξας Καρδάμαινας θα κόψει πρώτος το νήμα, ότι και να κάνει ο Ανταγόρας...

258 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δύσκολο έργο για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Δύσκολο έργο για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.

Σήμερα (13:00) ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. θα φιλοξενήσει στους Αγίους Αποστόλους την ισχυρή Ολυμπιάδα Υμηττού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τη Γ’ Εθνική (8ος όμιλος) στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου θα έχει δύσκολο έργο, αφού η Ολυμπιάδα είναι δυνατή και είναι το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο...

963 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ, μεταφέρονται οι ημερομηνίες διεξαγωγής του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων και του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων θα διεξαχθεί από 29 Απριλίου ως 3 Μαϊου στην Πτολεμαϊδα. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων θα διεξαχθεί από 28 Απριλίου ως 2 Μαϊου στην Κοζάνη. Η αλλαγή...

404 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γέμισε χαμόγελα το ''Βενετόκλειο''!
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Γέμισε χαμόγελα το ''Βενετόκλειο''!

Συνεχίζεται σήμερα στο «Βενετόκλειο» το αναπτυξιακό τουρνουά, που διοργανώνει ο Α.Ο. Κολοσσός με την παρουσία ακόμη πέντε ομάδων. Συγκεκριμένα μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν πολλές αναμετρήσεις, που αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των γονέων και των φιλάθλων.
ΣΗΜΕΡΑ:
(09:00-10:00): Κολοσσός Ρόδου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (μίνι κορίτσια 2002-03)
(10:00-11:00):...

671 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Τολιόπουλος στην Εθνική Εφήβων!
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο Τολιόπουλος στην Εθνική Εφήβων!

Η Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε τα ονόματα των 25 αθλητών που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Εφήβων, για τις δύο προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ τη Μεγάλη Τετάρτη (08/04) και Μεγάλη Πέμπτη (09/04). Μεταξύ των αθλητών που κλήθηκαν είναι και ο Βασίλης Τολιόπουλος του Κολοσσού. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει...

884 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Κορωπί οι Άγιοι Θεόδωροι!
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Στο Κορωπί οι Άγιοι Θεόδωροι!

Χωρίς άγχος και με στόχο μία καλή εμφάνιση, οι Άγιοι Θεόδωροι θα παίξουν σήμερα (14:00) στο Κορωπί κόντρα στην τοπική ισχυρή ομάδα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. . Όπως είναι γνωστό, οι πέντε συνεχόμενες νίκες έχουν επιφέρει ένα γενικότερο κλίμα ευφορίας στις...

732 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δείπνο... τίτλου!
Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Δείπνο... τίτλου!

Την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα πιάτα του «Νικόλα του Ψαρά» (Λάρυ), είχαν οι αθλητές του ανδρικού τμήματος του Ιπποκράτη μετά το γεύμα που τους παρέθεσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόρειο συγκρότημα. Πλέον άπαντες στον Ιπποκράτη περιμένουν το φάιναλ φορ για να πανηγυρίσουν και...

1282 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Ανανέωσε ο Δογιάμας!
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ανανέωσε ο Δογιάμας!

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Έτσι δεν λέει ο λαός μας; Στον Κλεόβουλο Λίνδου μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη η φετινή σεζόν, ωστόσο αποφάσισαν από τώρα να ανανεώσουν τη συνεργασία με το Δημήτρη Δογιάμα και για την προσεχή σεζόν. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου, με την οποία,...

711 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Διαγόρας υποδέχθηκε τον Α.Ο. Σύμης!
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ο Διαγόρας υποδέχθηκε τον Α.Ο. Σύμης!

Με ιδιαίτερη χαρά οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Γ. Σ. Διαγόρας υποδέχθηκαν την περασμένη Παρασκευή 01 Απριλίου 2016 τις αντίστοιχες ακαδημίες του Α.Ο. Σύμης. Το μεσημέρι στις 14:30 ξεκίνησαν οι φιλικές αναμετρήσεις με τις ομάδες των παίδων να αναμετρώνται στο Καρακόνερο. Αμέσως μετά, στις 5 και 6 το απόγευμα αντίστοιχα στο 5Χ5 του...

2415 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Κυριακή (14:30) με Μίλωνα!
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Την Κυριακή (14:30) με Μίλωνα!

Το Ροδίων Άθλησις υποδέχεται την Κυριακή στις 14:30 το Μίλωνα και εξέδωσε ανακοίνωση, αλλά και ετοίμασε βίντεο για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Αναλυτικά: ''Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα 14:30... Ημερομηνία ορόσημο! ​Μόλις ​7 μέρες πριν την σημαντικότερη στιγμή ​για την ομάδα μας και το ταξίδι φτάνει στο αποκορύφωμα...

478 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα το Σάββατο την ίδια ώρα
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Όλα το Σάββατο την ίδια ώρα

Όλα τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής του β' ομίλου της Β' Κατηγορίας θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 με κοινή ώρα έναρξης, όπως ανακοίνωσε η Ε.Π.Σ.Δ. για ευνόητους λόγους. Η αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Φοίβος Κρεμαστής- Ηρακλής Λάρδου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10...

260 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Νικαγόρεια 2016''
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

''Νικαγόρεια 2016''

Την προσεχή Κυριακή στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά "Νικαγόρεια 2016" που είναι σε ισχύ από πέρσι απ' την ομάδα της Κεφάλου. Ο Νικαγόρας διοργανώνει το τουρνουά για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004 και το 2005.
Καλεσμένες της ομάδας είναι οι Ξάνθος Πάτμου, Αντίμαχος, Α.Ο Δικαίου, Αιγέας και ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω. ...

1144 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Αιγέας πήγε στην Κάλυμνο
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ο Αιγέας πήγε στην Κάλυμνο

Η ακαδημία ποδοσφαίρου  του Α.Σ Αιγέας,  μετέβη στην Κάλυμνο, το Σάββατο 2 Απριλίου, όπου έδωσε δύο φιλικούς αγώνες με την παιδική ομάδα του Καλυμνιακού. Έγιναν δύο πολύ ωραίοι αγώνες, τα παιδιά και των δύο ομάδων εμπλούτισαν τις εμπειρίες τους και πάνω απ’ όλα ευχαριστήθηκαν  το παιχνίδι. Το Δ.Σ του Α.Σ Αιγέας ευχαριστεί την...

196 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η κλήρωση των παίδων!
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η κλήρωση των παίδων!

Την προσεχή Παρασκευή ξεκινάει η β’ φάση του παιδικού πρωταθλήματος, στην οποία παίρνουν μέρος ο Γ.Σ. Διαγόρας, η Ρόδος, η Αρένα και ο Ευκλής Σορωνής. Οι δύο ομάδες θα παίξουν σε δύο γύρους μέχρι και τις 24 Απριλίου για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η κλήρωση των αγώνων έγινε στα γραφεία...

239 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παιχνίδι- ''γιορτή'' στην Τήλο!
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Παιχνίδι- ''γιορτή'' στην Τήλο!

Με το παιχνίδι- γιορτή ανάμεσα στον Α.Σ. Τήλος και τον Ορφέα θα ανοίξει σήμερα το μεσημέρι, η αυλαία της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής στον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα μπορούν να τερματίσουν ακόμη και τέταρτοι (αν δεν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική ο Πολύστρατος Λαέρμων), ενώ...

881 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  M.V.P. Ουίλιαμς και Ουάιτ
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

M.V.P. Ουίλιαμς και Ουάιτ

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς του Παναθηναϊκού και ο Οκάρο Ουάιτ του Άρη αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες της 25ης αγωνιστικής της Basket League μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν με τις ομάδες τους. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού πέτυχε 24 πόντους (6/8 δ., 1/2 τρ., 9/13 βολ.) στη δύσκολη νίκη επί της ΑΕΚ με 78-71, μαζεύοντας 2...

272 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο ΠΑΟΚ Κω έρχεται στη Ρόδο
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ο ΠΑΟΚ Κω έρχεται στη Ρόδο

Ο Π.Α.Ο.Κ. Κω θα συμμετάσχει από 4 έως 8 Μαΐου με όλα τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, στο 3ο cup of Rodos Knights που διοργανώνει η Ακαδημία Ιπποτών Ρόδου, στο νησί της Ρόδου. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά της Ακαδημίας μας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο και...

1451 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Τίτλος μετά από... 24 χρόνια!
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Τίτλος μετά από... 24 χρόνια!

Έπρεπε να περάσουν 24 ολόκληρα χρόνια για να ανέβει ξανά στην κορυφή το τμήμα κορασίδων της Ε.Α. Καλύμνου. Συγκεκριμένα ο τελευταίος τίτλος της ομάδας από το νησί των «σφουγγαράδων» χρονολογείται από τη σεζόν 1992-93. Μετά τον τίτλο στις νεανίδες, ήρθε η σειρά των κορασίδων να ανέβει στην κορυφή του βάθρου...

1608 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πράξη...3η στο αμαξίδιο!
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Πράξη...3η στο αμαξίδιο!

Με χαρακτηριστική άνεση ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κέρδισε τους Αετούς Κρήτης (71-16) και επέστρεψε στις νίκες. Απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του νοτίου ομίλου, οι Ροδίτες επικράτησαν εύκολα, με τον Αντώνη Μαρκάκη να ξεκουράζει τον αρχηγό της ομάδας Μιχάλη Χατζηδημητρίου. Την επόμενη αγωνιστική, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα έχει δύσκολη αποστολή στο...

487 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  M.V.P. ο Γκάμπριελ
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

M.V.P. ο Γκάμπριελ

Για πρώτη φορά στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό ο Κένι Γκάμπριελ, που έχει αγωνιστεί, επίσης, στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ρεθύμνου την σεζόν 2012-13, αναδεικνύεται MVP της αγωνιστικής. Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ στην εντός έδρας νίκη των «πρασίνων» επί των Τρικάλων Bc Aries συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο ράνκινγκ (22 πόντοι...

140 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τοπικό πρωτάθλημα δρόμου
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Τοπικό πρωτάθλημα δρόμου

Η  Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου διοργανώνει το πρώτο της τοπικό πρωτάθλημα για το 2017!  Είναι πρωτάθλημα Δρόμου και θα γίνει στη Ρόδο στις 7 και 8 Απριλίου 2017 (μία ημέρα πριν το αγωνιστικό πρόγραμμα λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου στις 9/4/17)  για τις κατηγορίες: ΑΝΔΡΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ και ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ....

300 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι 20 πρώτοι σκόρερ της ΟΣΕΚΑ
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Οι 20 πρώτοι σκόρερ της ΟΣΕΚΑ

Ο Γιώργος Μακρής του Π.Α.Σ.Κ.Α. εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα των 20 πρώτων σκόρερ του 20ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ. Έχει φτάσει ήδη τους 100 πόντους μετά και την 3η αγωνιστική, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο Αλεξάντερ Μάριτς του Μεγάλου Αλεξάνδρου με 56 και στην τρίτη ο Γιώργος Κυριάκης...

383 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μαθαίνει τους αντιπάλους του...
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Μαθαίνει τους αντιπάλους του...

Τον αντίπαλο τους από την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. θα μάθουν σήμερα οι παίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος εν όψει της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος. Σήμερα στις 18:30 στην Αλίαρτο θα διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα στον Γ.Σ. Ιτέας και την Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Εξάλλου, το προσεχές σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί και το φάιναλ-φορ στις...

1766 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρώτη σκόρερ η Νίννη
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Πρώτη σκόρερ η Νίννη

Η Ευδοκία Νίννη της Ε.Α. Καλύμνου αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στο φάιναλ-φορ των κορασίδων που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο. Δύο πόντους λιγότερους πέτυχε η Ειρήνη Δανελλάκη του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσαν η Δρόσου της Α.Ε. Δικαίου, η Χρυσάκη της Ε.Α. Καλύμνου και η Φραζή της Α.Ε. Δικαίου.
1.Νίννη (Ε.Α....

2467 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αϊβάζης για όλους και όλα!
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Αϊβάζης για όλους και όλα!

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Σέργιος Αϊβάζης φιλοξενήθηκε στο «Κόκκινο Ρόδου» (103.7), έκανε τον απολογισμό του και είπε αρκετά πράγματα στον Μάκη Δούβαλη, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης, μιλώντας για... άφαντους υπαλλήλους, για το ''πλιάτσικο'' στα island games του 2007 και πολλά ακόμη που θα συζητηθούν.
Για το τέλος...

192 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Άγιο Ισίδωρο οι προπαίδες
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Στον Άγιο Ισίδωρο οι προπαίδες

Την προσεχή Κυριακή 9 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά προπαίδων και συγκεκριμένα τα ματς για τη φάση των 16, στο γήπεδο του Αγίου Ισιδώρου. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 6/4/2017. Σήμερα στις 12:00 θα διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ. Ρόδου το παιχνίδι Α.Ο. Σύμης- Νίκη Ρόδου. Τα ζευγάρια της...

121 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανακοινώσεις της Ε.Π.Σ.Δ.
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ανακοινώσεις της Ε.Π.Σ.Δ.

Η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου εξέδωσε δύο ανακοινώσεις. Αναλυτικά: ''Ενημερώνουμε τα Σωματεία της Δύναμης μας ότι, βάση του Νόμου 44/46 του 2016, δύναται να υποβάλλουν Δήλωση Εισοδήματος- Φορολογικές Δηλώσεις ή Τροποποιήσεις προηγούμενων ετών ή και ενημέρωση στο Μητρώο (δηλαδή, να ενημερώσουν για τα Διοικητικά τους Συμβούλια  που διετέλεσαν τα προηγούμενα έτη) χωρίς...

204 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Έχει αγώνα στη Λέρο σήμερα!
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Έχει αγώνα στη Λέρο σήμερα!

Σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στις 11:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς στη Λέρο θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό Πανιώνιο και το Φοίβο Β’ για το πρωτάθλημα των παμπαίδων (όμιλος νήσων), με την ομάδα του Γιάννη Μωραΐτη να θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή του ομίλου...

880 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από σήμερα ξανά στο παρκέ!
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Από σήμερα ξανά στο παρκέ!

Μετά το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Άρης Λυκογιάννης, οι παίκτες του Κολοσσού θα επιστρέψουν και πάλι από σήμερα στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 11ης Απριλίου κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας. Μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες (Α.Ε.Κ., Λαύριο, Ολυμπιακός, Π.Α.Ο.Κ., Γ.Σ.Λ./ Φάρος), η νίκη...

341 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Ζωντανεύει'' το γήπεδο του Δωριέα!
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

''Ζωντανεύει'' το γήπεδο του Δωριέα!

Εδώ και αρκετό καιρό ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει και ασχοληθήκαμε αρκετά είναι το ανοιχτό γήπεδο του ιστορικού Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς στο ''Σαν Φραντζίσκο''. Από το γήπεδο αυτό έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά και μεγάλοι, αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια είναι κλειστό και απολύτως εγκαταλελειμμένο στις ορέξεις του… καιρού αλλά και...

967 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Πατούλη δίπλα στην Ο.Σ.Ε.Κ.Α.
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Η Πατούλη δίπλα στην Ο.Σ.Ε.Κ.Α.

Μια υπέροχη κυρία, με πλούσια κοινωνική δράση, έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις της με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο. Η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη είναι από σήμερα ενεργό μέλος της ΟΣΕΚΑ. Η Πρόεδρος Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, έρχεται -ως καθηγήτρια φιλόλογος της Δημόσιας...

249 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέταρτος σκόρερ ο Χαμαντί
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Τέταρτος σκόρερ ο Χαμαντί

Στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ «έπεσε» ο Ατνάν Χαμαντί του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος όμως έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό κόντρα στο Μαρούσι. Ο Χρήστος Μαρτσάκης βρίσκεται στην 17η θέση με 65 πόντους. Στον πίνακα μπορείτε να δείτε τους 20 πρώτους σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Α., μετά...

314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιτυχημένο το τουρνουά της Ακαδημίας!
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Επιτυχημένο το τουρνουά της Ακαδημίας!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το  2ο Αναπτυξιακό τουρνουά μίνι κοριτσιών που διεξήχθη στην Κάλυμνο από την τοπική Ακαδημία το διήμερο 3 και 4 Απριλίου 2018. Η Ακαδημία Καλύμνου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως, εκτός από τους χορηγούς της  και τις συμμετέχουσες ομάδες (Α.Ε. Δικαίου, Ανταγόρας Κω και Ηρακλής 2000), που...

986 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα Χανιά στο δρόμο του Ιάλυσου!
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Τα Χανιά στο δρόμο του Ιάλυσου!

Ο Ο.Α. Χανίων θα βρεθεί στο δρόμο του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, στον  γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος των κορασίδων. Συγκεκριμένα έχουν γίνει γνωστές οι έξι ομάδες που θα αποτελέσουν τον γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης, τα παιχνίδια της οποίας θα διεξαχθούν από 11 έως 15 Απριλίου στο Μετς....

1150 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Τετάρτη στην Πυλώνα
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Την Τετάρτη στην Πυλώνα

Την Λαμπρή Τετάρτη 11 Απριλίου και συγκεκριμένα στις 17:00 θα διεξαχθεί στην Πυλώνα το εξ αναβολής παιχνίδι της Γ’ Κατηγορίας ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τον Αλθαιμένη Κρητηνίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Πρόκειται για ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη γοήτρου.
Λ. ΤΕΤΑΡΤΗ(11/04):

883 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για ένα καλό φινάλε!
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Για ένα καλό φινάλε!

Χωρίς τον Μιχάλη Φυλακούρη, που έχει τραυματιστεί σοβαρά στον ώμο και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν και τον Θοδωρή Κυρίτση που βρίσκεται με άδεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του, συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλυθιών. Η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Λαμπρή Τρίτη για να...

648 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σούπερ Λυρίου και Τσαρνάς
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Σούπερ Λυρίου και Τσαρνάς

Πολύ καλή παρουσία είχαν ο Νίκος Λυρίου και ο Άρης Τσαρνάς στον 3ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross 2018 διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στην πίστα των Γιαννιτσών, με τους αθλητές της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος» να πραγματοποιούν για ακόμη μια φορά, πολύ καλές εμφανίσεις. Η κυριαρχία του Νίκου Λυρίου στην κατηγορία...

220 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2019
  Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.

Τέσσερις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων όρισε η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα οι Αθλοπαιδιές Κω θα έρθουν στη Ρόδο για να παίξουν με το Φοίνικα, τον Διαγόρα, την Τελχινίδα και το Ροδίων Άθλησις.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.
ΣΑΒΒΑΤΟ(06/04): 
Κρεμαστή...

299 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 14:45 Ολυμπιακός- Κολοσσός!
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Στις 14:45 Ολυμπιακός- Κολοσσός!

Λίγο νωρίτερα θα ξεκινήσει την Κυριακή το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό. Συγκεκριμένα το τζάμπολ θα γίνει στις 14:45 αντί για τις 15:00. Η ανακοίνωση των «θαλασσί». «Ενημερώνουμε ότι ο αγώνας της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό της 22ης αγωνιστικής της Betshop Basket League θα διεξαχθεί την Κυριακή...

369 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ''χρυσή βίβλος'' των παγκορασίδων!
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Η ''χρυσή βίβλος'' των παγκορασίδων!

Από έναν τίτλο έχουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Ε.Α. Καλύμνου, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Γ.Σ. Διαγόρας και ο Ιπποκράτης Κω, στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων. Ο Ηρακλής 2000 και ο Πήγασος Κρεμαστής θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά στο φάιναλ-φορ των παγκορασίδων, ενώ κάτοχος του τίτλου είναι ο Ιπποκράτης (θα προσπαθήσει...

332 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Paiania Cup Πάνθηρες και Αναγέννηση!
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Στο Paiania Cup Πάνθηρες και Αναγέννηση!

Με τη συμμετοχή των Πανθήρων Ρόδου και της Αναγέννησης Ασφενδιού θα διεξαχθεί φέτος το τουρνουά U12 Paiania Cup. Είναι χαρακτηριστικό όπως αναφέρει και ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων", Μπάμπης Ναβροζίδης ότι την ομάδα την Αναγέννησης θα πλαισιώσουν και ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες του βορείου συγκροτήματος εμπλουτίζοντας έτσι τις εμπειρίες τους....

485 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Γεωργαλλή, χωρίς Αγγελάκο!
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Με Γεωργαλλή, χωρίς Αγγελάκο!

Με μοναδικό απόντα τον Αλέξανδρο Αγγελάκο θα παίξει την Κυριακή στο Σ.Ε.Φ. (14:45) ο Κολοσσός… Ο νεαρός Ροδίτης αθλητής υπέστη υποτροπή στο διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και το Ρέθυμνο, ενώ πιθανότατα δεν θα παίξει και κόντρα στο Περιστέρι. Το ευχάριστο για...

544 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χωρίς άγχος στο Ε.Α.Κ. Ρόδου!
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Χωρίς άγχος στο Ε.Α.Κ. Ρόδου!

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο. Σύμης και τον Αστέρα Μασάρων συνεχίζεται σήμερα (19:30- Ε.Α.Κ. Ρόδου) το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος Ρόδου). Η αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο πλέον να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Ο...

640 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρόστιμο στον Αχαρναϊκό
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Πρόστιμο στον Αχαρναϊκό

Η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο. επέβαλε πρόστιμο στον Αχαρναϊκό για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Αναλυτικά, η απόφαση: ''Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο Αχαρναϊκός ΑΟ συνολική χρηματική ποινή ύψους επτακοσίων πενήντα (750) ευρώ, για πειθαρχικά αδικήματα που τελέσθηκαν στις 17-3-2019, στον αγώνα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των...

297 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Όλοι μαζί μπορούμε''!
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

''Όλοι μαζί μπορούμε''!

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο για το εντός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Ρ.Α., έκανε ο πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών Μανώλης Παπαδημήτρης. Αναλυτικά: ''Με πολύ κόπο μεγάλη προσπάθεια και σκυμμένο κεφάλι καταφέραμε να φτάσουμε ακόμα μια αγωνιστική περίοδο σχεδόν προ τον πυλών της. Με τα μόνα συναισθήματα χαράς να κυριεύουν μέσα μας....

496 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ αύριο στο 2ο Junior Festival
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Τζάμπολ αύριο στο 2ο Junior Festival

Αύριο ξεκινάει στο ''Βενετόκλειο'' το 2ο Junior Festival 2019. Ο Α.Ο. Κολοσσός ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων, στο οποίο θα πάρουν επίσης μέρος, ο Ιπποκράτης Κω, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, η Ελπίδα Πεταλούδων, το Ροδίων Άθλησις, η Αθλητική Ακαδημία και η Καλλιθέα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ(06/04):
(11:30): Ελπίδα Πεταλούδων- Ιπποκράτης...

639 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Ρόδο το Chess Festival 2019
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Στη Ρόδο το Chess Festival 2019

Η “καρδιά” στο παγκόσμιο σκάκι θα χτυπάει από σήμερα και για 20 ημέρες στη Ρόδο και στο ξενοδοχείο Olympic Palace που θα διεξαχθεί το “Rhodes Chess Festival 2019”. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν 3 διαφορετικά πρωταθλήματα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αναλυτικά:
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών, 5-15 Απριλίου 2019
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων, 5-15 Απριλίου 2019
Παγκόσμιο...

229 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Ειδησεις ομαδων

(ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ)