www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Άλλα σπορ
''Οι ΡοδιοΝίκες ήρθαν για να μείνουν''
08:04 | Παρ 28 Σεπτ, 2018
Εκτύπωση θέματος 545 αναγνώσεις

''Οι ΡοδιοΝίκες ήρθαν για να μείνουν''

Οι «ΡοδιοΝίκες» είναι εδώ και ήρθαν για να μείνουν… Το νέο σωματείο φίλων του κλασικού αθλητισμού εμφανίστηκε στην αθλητική ζωή του τόπου με στόχο να διαμορφώσει χαρακτήρες και αθλητές μέσω της εκγύμνασης. Ο ιδρυτής και «ψυχή» του νέου συλλόγου Σταμάτης Μάγος ανέλυσε τις σκέψεις του στο Μάκη Δούβαλη για τη λειτουργία και τους στόχους του σωματείου. Αναλυτικά όσα είπε:
Για τους «ΡοδιοΝίκες»: «Δημιουργήσαμε ένα νέο σωματείο με όνομα Όμιλος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού ‘’Οι ΡοδιοΝίκες’’. Το όνομα έχει τη δική του ιστορία. Θέλαμε καταρχήν ο σύλλογος να έχει σχέση με το νησί. Αυτό σε συνδυασμό με την πλούσια αθλητική παράδοση που έχει από αρχαιοτάτων χρόνων η Ρόδος, μας έδωσε την αφορμή να πράξουμε κάτι ανάλογο. Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν οι νικητές από τους τέσσερις σπουδαίους πανελλήνιους αγώνες, τα Ίσθμια, τα Νέμεα, τα Πείθια και τα Ολύμπια. Έτσι το συνδέσαμε με τον τόπο μας, και ονομάσαμε το σωματείο Ροδιονίκες».
Για τους στόχους του νέου συλλόγου: «Καταρχήν σκοπός και στόχος της νέας αυτής ομάδας είναι η δημιουργία μίας υγιούς βάσης για το μέλλον του κάθε παιδιού, σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν βρίσκεται. Νους υγιής εν σώματι υγιή. Στο Καρακόνερο γίνονται οι προπονήσεις του σωματείου. Έχουμε παιδιά από 6 μέχρι και 18 ετών. Θέλουμε να φέρουμε τα παιδιά στο στίβο. Να έρχεται κάθε παιδί από μικρό στο στίβο. Ο χώρος αυτός μπορεί να φιλοξενήσει τους πάντες, υπάρχουν πολλά αθλήματα. Ο στίβος περιλαμβάνει αγωνίσματα δρομικά, αλτικά και με ρήψεις. Δεν είναι ανάγκη να έχει μία κλίση το παιδί. Ο στίβος δεν είναι μόνο τρέξιμο. Το ταλέντο του, το κάθε παιδί θα το ανακαλύψει μόνο του, όπως και ο προπονητής του».
Για τις ηλικίες των παιδιών: «Έχουμε δύο ηλικιακά γκρουπ, τα παιδιά 6-7 ετών και στη συνέχεια από 8 έως 10 ετών. Το παιδί έρχεται στο γήπεδο του στίβου αρχικά για να παίξει με δρομικά, αλτικά και ρηπτικά παιχνίδια».
Την άποψη του για τον αριθμό των σωματείων στο νησί: «Η άποψη μου είναι ότι δεν χωράει τόσα πολλά σωματεία στίβου. Είναι πάρα πολλά τα οκτώ σωματεία. Διάφορες καταστάσεις όμως φυσικά αρνητικές για μας τους προπονητές, έκαναν τον καθένα να δημιουργήσει και το δικό του σωματείο. Έτσι φτάσαμε στα οκτώ σωματεία. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό, σε καμία πόλη στην Ελλάδα με ανάλογο πληθυσμό. Υπάρχει μία σχετική συνεννόηση πάντως με τα υπόλοιπα σωματεία. Θα έπρεπε να υπήρχε ένα σωματείο στη Ρόδο, το οποίο θα έκανε τη διαφορά σε πανελλήνιο επίπεδο».
Για τον συνεργάτη του Παναγιώτη Αλιφέρη: «Είναι ένα νέο παιδί με όρεξη για δουλειά και για δραστηριότητα. Ασχολείται με τις μικρές ηλικίες και προέρχεται από την Αθήνα. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και έχει σπουδάσει το αντικείμενο. Είναι διορισμένος στη Ρόδο και δουλεύει με μικρά παιδιά».
Για το επίπεδο του στίβου: «Είναι πολύ υψηλό, νομίζω. Τα τελευταία χρόνια έχουμε μεγάλες διακρίσεις σε μεγαλύτερες ηλικίες. Παιδιά από τη Ρόδο παίρνουν μέρος σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και βαλκανικά πρωταθλήματα. Δικοί μου αθλητές έχουν πάρει μέρος παλαιότερα σε Ολυμπιάδες μικρών αθλητών. Πιστεύω ότι έχει μέλλον ο στίβος».
Για τις εγκαταστάσεις στη Ρόδο: «Είναι μακράν καλύτερα τώρα τα πράγματα. Έχουμε δύο γήπεδα ολυμπιακών προδιαγραφών για το στίβο. Το βοηθητικό είναι λίγο μικρότερο, ενώ υπάρχουν και ιδιωτικά σχολεία. Πριν πολλά χρόνια δεν υπήρχαν τέτοιες εγκαταστάσεις. Οι σημερινές εγκαταστάσεις είναι καλές αλλά χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα και συντήρηση. Έχουμε κλειστό γήπεδο 80 μέτρων, σε λίγες πόλεις υπάρχει κάτι αντίστοιχο».
Για τη συνεργασία με τη Νίκη Ξάνθου: «Θα συνεργαστούμε με τη Νίκη Ξάνθου. Τον σύλλογο στηρίζουν άνθρωποι που έχουν βοηθήσει το ροδίτικο αθλητισμό. Το πιο σημαντικό όνομα, είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια του μήκους Νίκη Ξάνθου, που είναι αρωγός στην προσπάθεια μας».
Για τις προπονητικές ώρες: «Τα αρχάρια παιδιά αρχίζουν τις προπονήσεις από τις 15:30 και στη συνέχεια τα μεγαλύτερα. Μέχρι και τις 21:00 είμαστε στο γήπεδο».
Για ποιο λόγο πρέπει να επιλέξει κανείς τους ΡοδιοΝίκες: «Αυτό που εμείς προτάσσουμε και λέμε ότι πρέπει να έρθουν τα παιδιά στο σωματείο μας για την παροχή επιστημονικής γνώσης σ’ αυτή την πολύ κρίσιμη ηλικία. Για τη διάθεσή προσφοράς που έχουμε προς το παιδί και για την αρμόζουσα συμπεριφορά μας απέναντι του αλλά και στο γονέα. Για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, τα οφέλη για τα παιδιά είναι η βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων τους, η ευλυγισία- ευκινησία, η ορθοσωμία, ο συντονισμός των κινήσεων, η ισορροπία, η αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση τους. Τελευταίο και πιο σημαντικό η προαγωγή του θάρρους και της τόλμης, που χρειάζονται τα παιδιά από την Πρώτη μέχρι και την Πέμπτη δημοτικού. Ο αθλητισμός διαμορφώνει χαρακτήρες».
Για τον αθλητή Σταμάτη Μάγο: «Ξεκίνησα στον Διαγόρα το 1984. Είχα μία 20ετή πορεία στο στίβο με αρκετές διακρίσεις. Εμείς δεν ξεκινούσαμε τόσο μικροί τις προπονήσεις, αλλά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Έτσι ξεκίνησα σε ηλικία 14-15 ετών. Η άποψη μου είναι ότι δεν ήμουν ιδιαίτερο ταλέντο, αλλά είχα πολύ μεγάλη ενέργεια και όρεξη. Μου άρεσε αυτό που έκανα και έτσι είχα αρκετές επιτυχίες».
Για την ημερομηνία- ορόσημο στην καριέρα μου: «Τον Φεβρουάριο του 1998 είχα σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 60 μέτρα μετ’ εμποδίων στον κλειστό στίβου. Το ρεκόρ αυτό άντεξε για 11 χρόνια και το έσπασε ο Κώστας Δουβαλίδης. Είναι πολύ μεγάλος αθλητής. Τον έχω φιλοξενήσει στη Ρόδο πριν 3-4 χρόνια στον Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος. Ήρθε και με τίμησε με την παρουσία του. Το 1998 ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου. Δάκρυσα, έκλαψα, πολύ ωραία και ιδιαίτερη στιγμή. Δεν σβήνονται ποτέ από τη μνήμη σου, αυτά τα πράγματα».
Για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα: «Είχα 25 συμμετοχές σε μεγάλους ευρωπαϊκούς και βαλκανικούς αγώνες. Είχα και τρεις βαλκανικές νίκες στην Κωνσταντινούπολη, στην Αθήνα και στη Λιουμπλιάνα».
Για τη στιγμή που θα ήθελε να διαγράψει: «Ίσως η στιγμή που έπρεπε να σταματήσω αναγκαστικά τον αθλητισμό. Είχα έναν τραυματισμό που δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσω, το 2004. Μου πήρε 3-4 χρόνια να συνηθίσω ότι δεν τρέχω πια. Ευτυχώς ήρθε η προπονητική καριέρα μου για να το ξεχάσω λιγάκι, αν και πιστεύω ότι ακόμη ο αθλητής είναι μέσα μου».
Για το μήνυμα που θέλει να πει ως επίλογο: «Όλοι χρειαζόμαστε την άσκηση. Δεν έχει σημασία αν κάποιος έχει ταλέντο στο στίβο. Αν υπάρχει ακόμη καλύτερα. Εμείς δίνουμε την ευκαιρία. Όλοι μας από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο χρειαζόμαστε την άσκηση».

 

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2005
  Οι διαιτητές της Γ' Εθνικής
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005

Οι διαιτητές της Γ' Εθνικής

O Αθηναίος κ. Τίκας κληρώθηκε να διευθύνει την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση της Ρόδου με την Αχαική. «Βοηθοί» του θα είναι οι κ. Ασπραδάκης και Ευαγγέλου από τον ίδιο Σύνδεσμο. Τέταρτη διαιτητής θα είναι η κ. Κασκαντήρη (Αθήνα) και παρατηρητής τους ο κ. Μπούρας από τον Πειραιά. Το παιχνίδι του Αιολικού...

5265 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάτησε το ...γκάζι στην επανάληψη
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005

Πάτησε το ...γκάζι στην επανάληψη

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο ( 0 – 0) ο Ιάλυσος ...πάτησε το γκάζι στην επανάληψη πετυχαίνοντας τρία τέρματα, επικρατώντας έτσι του Κλεάνθη Παραδεισίου με 3 – 0. Μετά από τη νίκη αυτή οι «ερυθροκίτρινοι» πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Τα...

284 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προκρίθηκαν τα φαβορί
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005

Προκρίθηκαν τα φαβορί

Xώρις την μεγάλη έκπληξη πραγματοποιήθηκαν σήμερα (Τετάρτη) τα πρώτα παιχνίδια της 2ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Δωδεκανήσου. Τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν είναι τα ακόλουθα: Φοίβος – Ατρόμητος Διμυλιάς 4 – 0 Ιάλυσος – Κλεάνθης 3 – 0 Αστέρας Παστίδας – Κλεόβουλος 1 – 2 Ορφέας – Ηρακλής Μαριτσών 2 – 3 Άγιος Γεώργιος – Διγενής...

297 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ποιοί καλούνται σε απολογία
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005

Ποιοί καλούνται σε απολογία

Κατ’ εφαρμογή των πειθαρχικών άρθρων 29 και 30 του ΚΑΠ και σύμφωνα με τα οικεία ΦΑ και τις εκθέσεις παρατηρητών καλούνται σε έγγραφη απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ μέχρι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 14.00 τα κάτωθι σωματεία και παράγοντες: • Πετρώνας - Διγενής (κύπελλο) (εισηγητής ο κ....

253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ποινές της Πειθαρχικής
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005

Ποινές της Πειθαρχικής

Μετά την κλήση σε απολογία βάσει των πειθαρχικών άρθρων 29 και 30 του ΚΑΠ η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ επέβαλε τις κάτωθι ποινές: α. Καλυμνιακός - Απόλλων Απολ. Στο σωματείο Καλυμνιακός την έγγραφη επίπληξη (άρθρο 30 §4 περ. ΙΙ εδάφ. α) Στον εκπρόσωπο του Χουρδά Ηλία την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για...

260 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παραπομπές διαιτητών
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005

Παραπομπές διαιτητών

Παραπέμπονται στο πειθαρχικό τμήμα της ΤΕΔ της ΕΠΣΔ οι κάτωθι διαιτητές, διότι καίτοι ορισθέντες δεν προσήλθαν στους αγώνες: α) ΟΦ Ιστρίου - Θύελλα Πυλώνας: Ο β’ βοηθός κ. Τσουρδιού β) Ζευς - Ταξιάρχης: Ο α’ βοηθός κ. Τάσης γ) Αναγέννηση Ν. Ρόδου - Δόξα Ψίνθου (εφηβικό): Ο β’ βοηθός κ. Κανέλλος δ) ΠΑΣ Ασκληπειού...

276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κανονικά οι Μικτές
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005

Κανονικά οι Μικτές

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν φέτος τα πρωταθλήματα των Μικτών ομάδων των Ενώσεων της χώρας μας. Την απόφαση αυτή πήρε σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατά της συνεδρίασης των μελών του διοικητικού της συμβουλίου>...

303 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2006
  Τους τα έψαλε!
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2006

Τους τα έψαλε!

Μπορεί οι παίκτες του Διαγόρα να έκαναν το χρέος τους και να κέρδισαν χθές την Ζάκυνθο, όμως ο τεχνικός Ντανιέλ Μπατίστα για μια ακόμα φορά δεν έμεινε ικανοποιημένος. Για του λόγου το αληθές, σήμερα (Πέμπτη) που είχε συνάντηση μαζί τους, μίλησε με σκληρή γλώσσα καθώς και πάλι διαπίστωσε πως η...

226 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τραυματίας ο Δερμιτζάκης
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2006

Τραυματίας ο Δερμιτζάκης

Νέο αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στην ομάδα της Ρόδου. Ο Κώστας Δερμιτζάκης έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δώδεκα ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα επόμενα δυο παιχνίδια της ομάδας τα οποία θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη και την μεθεπόμενη...

249 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Απολογήθηκε ο Φούκης
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2006

Απολογήθηκε ο Φούκης

Απολογήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Φούκης ο οποίος όπως «κατηγορείται» ότι έχει υπογράψει δυο δελτία την ίδια ποδοσφαιρική περίοδο (με τον Ανταγόρα και την Αχαϊκή). Ο νεαρός παίκτης για μια ακόμα φορά παρουσία του δικηγόρου του κ.Γιάννη Καραμηνά αλλά και του...

253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλικό δίνει ο Κλεάνθης
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2006

Φιλικό δίνει ο Κλεάνθης

Σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει αύριο (Παρασκευή) στα Μαριτσά ο Κλεάνθης θα αντιμετωπίσει τον Ευαγόρα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4.15μ.μ. και ο τεχνικός των πρωταθλητών Δωδεκανήσου Ανδρέας Σταύρου θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες. Όχι όμως και τον Δημήτρη Πέρο ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα...

203 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2007
  Δεν παίζει ο Μπαλογιάννης
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Δεν παίζει ο Μπαλογιάννης

Δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της Ρόδου με τον Αστέρα Ρεθύμνου ο Φώτης Μπαλογιάννης. Ο έμπειρος μέσος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Σάββα Παντελίδη. Αύριο θα ξεκαθαρίσει αν ο Αγαπητός Αμπελάς...

423 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ολοκληρώνει την προετοιμάσια του
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Ολοκληρώνει την προετοιμάσια του

Ολοκληρώνει αύριο το πρωί την προετοιμασία του ο Διαγόρας ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Θήβα για τη συνέχεια της Γʼ Εθνικής Κατηγορίας. Το πολύ ευχάριστο για τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Μοναδικός...

274 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2008
  Έτοιμοι για τη νίκη
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Έτοιμοι για τη νίκη

Με το μυαλό αποκλειστικά και μόνο στο πως θα κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Διαγόρας υποδέχεται την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα...

264 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νέα νίκη του Ακουσιλάου
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Νέα νίκη του Ακουσιλάου

Χωρίς να εντυπωσιάσει και παίζοντας όσο χρειαζόταν για να φθάσει στους τρεις βαθμούς, ο Ακουσίλαος Φανών ξεπέρασε και το εμπόδιο του Διγενή Κοσκινού επικρατώντας με 1 – 0. Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους, η ομάδα του Μιχάλη Δράκου έφθασε...

285 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην τρίτη θέση η Α.Ε. Δικαίου!
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Στην τρίτη θέση η Α.Ε. Δικαίου!

Ο τελευταίος γέλασε καλύτερα… Αν και η Α.Ε. Δικαίου για τρία δεκάλεπτα έβλεπε την πλάτη του Γ.Σ. Αφάντου 2005 παίζοντας κακό μπάσκετ, στο τελευταίο δεκάλεπτο θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και κέρδισε με 65-57 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία Ανδρών. Η ομάδα του...

278 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φουντώνει το ενδιαφέρον
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Φουντώνει το ενδιαφέρον

Ολομόναχη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε η Α.Ε. Δικαίου, μετά τη νίκη της επί του Γ.Σ. Αφάντου 2005. Την επόμενη αγωνιστική στην Α'  Κατηγορίας οι δύο πρωτοπόροι αναμένεται να διατηρήσουν το αήττητο της, αφού η μεν Α.Ε. Ιβίσκου/ Ιάλυσου θα παίξει στο "Βενετόκλειο" με τον ουραγό Ζέφυρο,...

248 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εβγαλε τα μάτια του!
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Εβγαλε τα μάτια του!

Καθοριστική ήττα με σκορ 81-76 γνώρισε ο Ιπποκράτης Κω από τον Π.Α.Ο. Δειλινών, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Για τους «νεοφώτιστους» το παιχνίδι αυτό έμοιαζε σαν τελικός, ωστόσο τα λάθη στην οργάνωση και τα χαμένα ριμπάουντ...

308 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλώτσησε την ευκαιρία
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Κλώτσησε την ευκαιρία

Την ευκαιρία να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μια ομάδα που τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες έχασε ο Διαγόρας. Ο «γηραιός» ηττήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο και από τον Ολυμπιακό Βόλου (με 1 – 0), επιστρέφοντας έτσι στα αποτυχημένα αποτελέσματα λίγες ημέρες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο...

708 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στα γήπεδα του μπάσκετ
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Στα γήπεδα του μπάσκετ

Το 12soccer.gr σας παρουσιάζει όλα τα αποτελέσματα στα παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο, σε όλα τα γήπεδα της Δωδεκανήσου. Μετά την Α’ Κατηγορία, πρεμιέρα έγινε στη Β’ Ανδρών, τους έφηβους, τους παίδες και τους παμπαίδες. Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
Γ.Σ. Αφάντου 2005- Α.Ε. Δικαίου 57-65
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ...

377 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ήττα στην Αμφιάλη
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Ήττα στην Αμφιάλη

Κατώτερος προηγουμένων εμφανίσεων, ο Διαγόρας Βατίου δεν απέφυγε την ήττα από την Αμφιάλη με 3 – 1 που αποτελεί και την τρίτη συνεχόμενη (σε τέσσερα έως τώρα παιχνίδια πρωταθλήματος). Η ομάδα της Νότιας Ρόδου προσπάθησε μόνο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου να μπει στο παιχνίδι (όταν είχε μειώσει σε 2...

547 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Α' Κατηγορία: Η τέταρτη στροφή...
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Α' Κατηγορία: Η τέταρτη στροφή...

Ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος πέτυχε την πιο σημαντική νίκη της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία, αφού κέρδισε στην Κω τον Ηρακλή 2000. Από κει και πέρα εύκολες νίκες σημείωσαν η Αναγέννηση Ρόδου και ο Ιπποκράτης Κω κόντρα στην Α.Ε. Δικαίου και την Καλλιθέα αντίστοιχα, ενώ αναβλήθηκε το παιχνίδι Γ.Σ. Αφάντου 2005-...

329 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γ' Εθνική (2ος ομίλος νότου): Η πρεμιέρα
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Γ' Εθνική (2ος ομίλος νότου): Η πρεμιέρα

Τα φαβορί επικράτησαν στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου νότου της Γ’ Εθνικής… Σπουδαία νίκη πέτυχε η Α.Ε. Λιβαδειάς κόντρα στο Ηράκλειο, όπως και η Α.Ε. Έξω Παναγίτσας στον Ταύρο με αντίπαλο τον Αίολο. Στην παράταση ο Ιωνικός Ν.Φ. επικράτησε στη Νίκαια του… άλλου Ιωνικού, ενώ η Α.Ε.Ν. Κηφισιάς δεν συνάντησε...

315 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η κλήρωση για για τους
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Η κλήρωση για για τους "8"

Η κλήρωση για τη Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26/10 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΟΚ. Σε αυτή μετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μαρούσι, Άρης, Πανιώνιος, Πανελλήνιος) και οι ομάδες που προκρίθηκαν από την προηγούμενη φάση (ΠΑΟΚ, Ηρακλής)....

314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

"Δεν είμαστε πυροτέχνημα"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκπροσώπησε την ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ... Ο προπονητής της ομάδας μίλησε πρώτα στο πάνελ μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του και αμέσως μετά απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων...  «Αυτό που θέλουμε τούτη τη σεζόν είναι να πιστοποιήσουμε ότι δεν είμαστε...

329 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

"Διπλό" απόδειξης!

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, ο Διαγόρας πήρε σπουδαίο διπλό στις Σέρρες, επικρατώντας 2-1 του Πανσερραϊκού. Ο γηραιός της πόλης, απέδειξε περίτρανα ποιος είναι ο στόχος του στη φετινή σεζόν, δραπετεύοντας με το τρίποντο, μέσα από μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα.
Η εικόνα
Μόλις στο 9ο λεπτό, οι...

335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα τα αποτελέσματα
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Όλα τα αποτελέσματα

Το 12soccer σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των αγώνων που όρισε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου από 16-19 Οκτωβρίου 2009 σε όλα τα γήπεδα της Δωδεκανήσου.     Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Γ.Σ. Διαγόρας- Ένωση Ιλίου 70-67 A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ(4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Γ.Σ. Αφάντου- Ζέφυρος (αναβλήθηκε)
Ηρακλής 2000- Α.Σ.Κ. Ιβίσκος 62-64
Αναγέννηση Ρόδου- Α.Ε. Δικαίου 87-38
Καλλιθέα-...

478 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

"Έλαμψε" στην Κρεμαστή

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ήλιος Ιαλυσού, ο οποίος κέρδισε στην Κρεμαστή τον Σταυρό Καλυθιών με 54-33. Η ομάδα του Γιώργου Χατζηκαλημέρη ήταν καλύτερη και μάλιστα κράτησε στο 0(!!!) τους γηπεδούχους στο πρώτο δεκάλεπτο. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στα δύο σωματεία ήταν εμφανής και ο Σταυρός πέτυχε...

346 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Παρελθόν η Κηφισιά
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Παρελθόν η Κηφισιά

Στο παρελθόν ανήκει πλέον για τον Διαγόρα η αναμέτρηση με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς. Μπορεί η εμφάνιση και κατά συνέπεια η ήττα να πείραξαν τους «κυανέρυθρους», ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι όλα στη συνέχεια θα γίνουν καλύτερα. Οι Ροδίτες θα επιστρέψουν και πάλι σήμερα στο παρκέ, μετά το χθεσινό ρεπό και...

339 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Περήφανος ο κυρ-Αντρέας''
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

''Περήφανος ο κυρ-Αντρέας''

Μέλι στάζει ο Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων για τη φιλοξενία του Ιπποκράτη, αλλά και τη διοργάνωση του τουρνουά ''Ανδρέας Μιαούλης''. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: ''Στα τόσα χρόνια που συμμετέχουμε ή παρακολουθούμε αντίστοιχες διοργανώσεις, σπάνια συναντάμε προσπάθειες σαν αυτή που κατέβαλαν οι άνθρωποι του Ιπποκράτη. Ο κυρ-Αντρέας, εκεί ψηλά που βρίσκεται, θα...

400 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι παράλληλες εκδηλώσεις
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Οι παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα με τα παιχνίδια του τουρνουά ''Ανδρέας Μιαούλης'', ο Ιπποκράτης οργάνωσε καμπ για την ακαδημία του η οποία αριθμεί αγόρια και κορίτσια περί τα 250 άτομα. Την τελευταία μέρα του τουρνουά αθλήτριες και των 4 ομάδων εμφανίστηκαν στο καμπ και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί τους, να...

361 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Απούσα η Ε.Ο.Κ.
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Απούσα η Ε.Ο.Κ.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά της Κω, εξέφρασαν τα παράπονα τους, από την απουσία της Ε.Ο.Κ., αν και το τουρνουά διεξαγόταν στη μνήμη του πρώην προέδρου της. Χαρακηριστική είναι η ανακοίνωση του Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων.  ''Μοναδική παραφωνία του τετραημέρου η παντελής απουσία των ανθρώπων της ΕΟΚ που...

303 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θέλει final-4 και All Star Game
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Θέλει final-4 και All Star Game

Πολύ κοντά στην ανάληψη της διοργάνωσης του φάϊναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας αλλά και του All Star Game των γυναικών, βρίσκεται ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος ζήτησε από την Ε.Ο.Κ. και τις δύο εκδηλώσεις. Οι Κώοι θέλουν μέσα σε μία εβδομάδα να αναλάβουν και τις δύο διοργανώσεις και είναι μια μεγάλη...

302 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλική... κυριαρχία!
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Φιλική... κυριαρχία!

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Περιστέρι συνεχίζει ο Κολοσσός ΒΑΠ, όποτε κι αν αυτό προγραμματιστεί να γίνει. Οι «θαλασσί» μέχρι στιγμής έχουν δώσει έξι φιλικά παιχνίδια και μετρούν τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Αρχικά, στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» ηττήθηκαν από τον Π.Α.Ο.Κ. στην έδρα του με 69-64 και...

334 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θα δηλώσουν συμμετοχές;
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Θα δηλώσουν συμμετοχές;

Αλήθεια σήμερα θα γίνουν οι κληρώσεις; Και το λέμε αυτό διότι οι ομάδες δεν φέρονται διατεθειμένες να δηλώσουν συμμετοχή, εξαιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Οι κληρώσεις των παίδων, των παμπαίδων και των κορασίδων, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 13:00 στα γραφεία του Δ.Ο.Ν.Α. Ροδίων και όλοι...

317 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κληρώνει στο καρότσι
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κληρώνει στο καρότσι

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, έχοντας πετύχει μια σημαντική συμφωνία προκειμένου για το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας (θα διοργανωθεί από τους Τιτάνες Αχαΐας και θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα), η ΟΣΕΚΚ μπαίνει δυναμικά στη νέα αγωνιστική περίοδο (παρά τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν και το ιδιόμορφο νέο καθεστώς στο οποίο...

364 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Τελείωσε'' η Τ.Ε. Δωδεκανήσου
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

''Τελείωσε'' η Τ.Ε. Δωδεκανήσου

Αυτό κι αν ήταν «χαστούκι»… Νέα σελίδα πλέον αναμένεται να γυρίσει τις επόμενες ημέρες το δωδεκανησιακό μπάσκετ, αφού η Ε.Ο.Κ. «τάπωσε» για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες την Τ.Ε. Δωδεκανήσου, απαγορεύοντας τη διεξαγωγή των κληρώσεων, που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δ.Ο.Ν.Α. Ροδίων. Λίγο πριν τις...

449 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Πράξεις, όχι λόγια''
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

''Πράξεις, όχι λόγια''

Ήταν η σειρά του... Ο Π.Σ.Α.Κ. εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία ζητάει πράξεις και όχι λόγια. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: « Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών περίμενε πολλά περισσότερα από μία συνάντηση για την οποία είχε προαναγγελθεί πως θα έλυνε τα προβλήματα του μπάσκετ. Συγκεκριμένα, περιμέναμε θέσεις και απαντήσεις επί των...

308 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  ''Φεύγουν τα διαρκείας''
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

''Φεύγουν τα διαρκείας''

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται στην Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι κάτοχοι των περσινών καρτών έχουν ανανεώσει ήδη τις θέσεις τους, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να...

295 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εφ' όλης της ύλης
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Εφ' όλης της ύλης

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης παρέθεσε χθες το μεσημέρι ο Βασίλης Οικονομίδης. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ μίλησε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στη Θεσσαλονίκη και ανέλυσε τα δεδομένα γύρω από τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων, αλλά και τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Ο ίδιος έστρεψε τα βέλη του κυρίως...

364 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με 13 ομάδες το παιδικό
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Με 13 ομάδες το παιδικό

Την προσεχή Τρίτη 25 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 16:00 πρόκειται να γίνει η κλήρωση του παιδικού πρωταθλήματος, στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή 13 ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Α.Ο. Σύμης και ο Ποσειδών Καρπάθου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. και οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα...

432 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάει Λέρο ο Α.Σ. Δωδεκάνησος
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Πάει Λέρο ο Α.Σ. Δωδεκάνησος

Μετά τη Σαντορίνη, η Λέρος… Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος προετοιμάζεται για το δεύτερο αγώνα επίδειξης, ο οποίος κατά πάσα πιθανότατα θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς στη Λέρο σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα από τη ροδίτικη ομάδα. Οι εκπρόσωποι μας στο μπάσκετ με καρότσι έχουν επικοινωνήσει ήδη...

433 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η νέα κλήρωση των εφήβων
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η νέα κλήρωση των εφήβων

Νέα δεδομένα προέκυψαν και στο εφηβικό πρωτάθλημα, στο οποίο μάλιστα έγινε νέα κλήρωση… Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Ο Α.Ο. Σύμης αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο εφηβικό πρωτάθλημα (και όχι στο παιδικό), με αποτέλεσμα, ο αριθμός των ομάδων να αυξηθεί στις οκτώ. Έτσι η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου αποφάσισε...

533 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Ρόδο Παντηλιακός- Ζέφυρος
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Στη Ρόδο Παντηλιακός- Ζέφυρος

Με βάση το πρόγραμμα του ανδρικού πρωταθλήματος, ο Α.Ο. Παντηλιακός θα υποδεχόταν στην Τήλο τον Ζέφυρο, στην πρεμιέρα του β’ ομίλου. Οι Τηλιακοί όμως δήλωσαν αδυναμία να φιλοξενήσουν στη φυσική τους έδρα τους «πράσινους», κι έτσι το παιχνίδι θα προγραμματιστεί στο «Βενετόκλειο». Ο πρόεδρος του Παντηλιακού Αχιλλέας Χατζημιχάλης, ο οποίος...

614 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Δύσκολη εβδομάδα''
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

''Δύσκολη εβδομάδα''

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ ανησυχεί τους πάντες και αυτό εξήγησε και ο γενικός διευθυντής της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Κώστας Κώτσης, στο novasports.gr. O γενικός διευθυντής των ''θαλασσί'' τόνισε, ότι «η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη γενικώς, όπως δύσκολη θα είναι για το μπάσκετ. Θέλουμε...

268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Τρίτη η συνέχεια
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Την Τρίτη η συνέχεια

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί τελικά από το 53ο λεπτό η αναμέτρηση Αστέρας Παστίδας- Π.Α.Σ. Ασκληπειού για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Η αναμέτρηση είχε διακοπεί λόγω βροχής στο 53ο λεπτό, κι ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδιζε με 0-1. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί στις 16:30 από το 53ο λεπτό...

320 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σανίδα σωτηρίας από Περιφέρεια
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Σανίδα σωτηρίας από Περιφέρεια

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει το ανδρικό πρωτάθλημα μπάσκετ, όπως αποφάσισε χθες η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Τα σωματεία, τα οποία θα πάρουν πίσω το παράβολο συμμετοχής, θα κληθούν να καλύψουν όλα τα έξοδα από μόνα τους (μετακινήσεις, διαιτητές, κριτές), τα οποία όμως δεν είναι πολλά, με...

574 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Δεν είμαστε σούπερ- μάρκετ''
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

''Δεν είμαστε σούπερ- μάρκετ''

Αν μη τι άλλο δικαιολογημένη ήταν η «έκρηξη» του Γιώργου Ξανθού, προχθες στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. έκανε λόγο για τις ομάδες που θέλουν έναν διαιτητή στα παιχνίδια τους, ενώ εξέφρασε την απορία του, για το γεγονός ότι κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν 400-500 ευρώ...

421 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Πάνοπλος στα Ιλίσια!
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πάνοπλος στα Ιλίσια!

Πάνοπλος και με καλή ψυχολογία θα παρουσιαστεί την Κυριακή (17:00) στα Ιλίσια ο Κολοσσός ΒΑΠ. Μετά τη νίκη επί του Α.Γ.Ο.Ρ., οι «θαλασσί» προετοιμάζονται για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηλυσιακό και το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Μηνά Γκέκο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα....

415 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι ακαδημιες του Αιόλου
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Οι ακαδημιες του Αιόλου

Μετά από τέσσερα χρόνια προσπαθειών, ο Αίολος Κεφάλου αποφάσισε να δημιουργήσει τις δικές του ακαδημίες για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Με ανακοίνωση του, το κωακό σωματείο αναφέρει τα εξής: Ο σύλλογός μας μετά από την τετραετή του παρουσία στο χώρο του δωδεκανησιακού μπάσκετ είναι στην ευχάριστη θέση...

473 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μείωση 20% στα τηλεοπτικά
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μείωση 20% στα τηλεοπτικά

Έναντι του συνολικού ποσού των 3.508.000 ευρώ προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ στην απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League ΟΠΑΠ, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το κρατικό κανάλι, στις αποφάσεις της τελευταίας συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου. Με άλλη απόφαση εγκρίθηκε η απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κολύμβησης έναντι...

430 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στηρίζει τον πρόεδρο
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Στηρίζει τον πρόεδρο

Τη δική της θέση για τα νέα δεδομένα πήρε η Α.Ε. Δικαίου, η οποία μάλιστα στηρίζει τον Στάμο Καράβα, αν και ο τελευταίος δεν εξέφρασε ποτέ την επιθυμία του να παραιτηθεί από την προεδρία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Η ανακοίνωση της Α.Ε.Δ. αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Εξαιτίας της έντασης που έχει δημιουργηθεί...

342 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο γυναικείο η Ε.Α.ΚΑ.
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Στο γυναικείο η Ε.Α.ΚΑ.

Η συμμετοχή της Ε.Α. Καλύμνου στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αφού πλέον αναγκαστικά θα αλλάξει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Η ομάδα από το νησί των «σφουγγαράδων» αποφάσισε να συμμετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα και έτσι ο αριθμός των συμμετοχών, έφτασε πλέον τις επτά, με δεδομένο πως...

413 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η λύση την ύστατη στιγμή
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η λύση την ύστατη στιγμή

Στη προχθεσινή συγκέντρωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ακούστηκαν ξανά πολλές απόψεις και υπήρξε διχογνωμία. Δεν είναι υπερβολικό να το αναφέρουμε, αλλά η λύση βρέθηκε λίγα λεπτά πριν αποχωρήσουν από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, οι εκπρόσωποι των σωματείων. Ο πρόεδρος Στάμος Καράβας ανέφερε χαρακτηριστικά «πως το οικονομικό πρόβλημα είναι μείζον», για...

443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σςςς... ξεκινάει!
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Σςςς... ξεκινάει!

Είδηση πρώτη και σημαντική… Το τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα ξεκινάει! Κάλλιο, αργά παρά ποτέ, αλλά αρχίζει, κι αυτό είναι το σημαντικό. Μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν δύο ώρες και παρά τη διχογνωμία που υπήρξε, βρέθηκε λύση και το προσεχές σαββατοκύριακο θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στα γήπεδα της Δωδεκανήσου; Η απόλυτη...

514 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανοίγει η αυλαία
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ανοίγει η αυλαία

Με την αναμέτρηση Α.Ο. Παντηλιακός- Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου, θα ανοίξει σήμερα στις 20:00 η αυλαία του ανδρικού πρωταθλήματος (όμιλος Ρόδου). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Βενετόκλειο», όπου έχει δηλώσει έδρα η ομάδα της Τήλου. Οι γηπεδούχοι έχουν νέο προπονητή το Μόσχο Φάντη, ωστόσο φαβορί και μάλιστα μεγάλο για τη...

494 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δίπλα τους οι Blue Devils
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Δίπλα τους οι Blue Devils

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά, αρχής γενομένης απ' το ματς απέναντι στον Ιωνικό, είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Α.Ο Δικαίου, Blue Devils. Τα παιδιά του συνδέσμου πήραν την πρωτοβουλία, να καλέσουν τους ποδοσφαιριστές και το...

446 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 30/10 Ποσειδών- Ορφέας
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Στις 30/10 Ποσειδών- Ορφέας

Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί η αναμέτρηση του κυπέλλου Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Ποσειδώνα Καρπάθου και τον Ορφέα. Το παιχνίδι της β’ φάσης θα ξεκινήσει στις 12:00 με παρατηρητή τον Σπανό. Εξάλλου στις 14:00 (και όχι στις 15:00 όπως αρχικά είχε οριστεί) θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη 24 Οκτωβρίου...

360 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Στο... τραπέζι οι κανονισμοί
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Στο... τραπέζι οι κανονισμοί

Το διοικητικό συμβούλιο της FIBA συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής στη Γενεύη και στο τραπέζι μπήκαν σημαντικά θέματα όπως το παγκόσμιο καλεντάρι του μπάσκετ από το 2017 μέχρι το 2030, αλλαγές στο καταστατικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αλλά και οι αλλαγές των κανονισμών που θα τεθούν σε ισχύ από την προσεχή αγωνιστική περίοδο....

471 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τουρνουά για μικρούς ο Κολοσσός!
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Τουρνουά για μικρούς ο Κολοσσός!

Τουρνουά παμπαίδων και μίνι (για αγόρια και κορίτσια) πρόκειται να διοργανώσει το διήμερο 27 και 28 Οκτωβρίου, στο «Βενετόκλειο», ο Κολοσσός. Το τουρνουά αυτό που διοργανώνουν οι «θαλασσί» τελεί υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Μάλιστα ο Κολοσσός έκανε γνωστή και την προκήρυξη των αγώνων.ΑΡΘΡΟ 1ο: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔικαίωμα...

894 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για τη νίκη στην Κω
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Για τη νίκη στην Κω

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς δίνουν σήμερα στην Κω ο τοπικός Φοίβος και ο Α.Ο. Σύμης, για την πρεμιέρα του ομίλου νήσων στο ανδρικό πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έχουν στόχο να αποφύγουν την τελευταία θέση και μία εκ των δύο θα ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές της...

1252 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ραντεβού στην ''τέντα''
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Ραντεβού στην ''τέντα''

Με μοναδικό στόχο να παίξει καλό μπάσκετ και φυσικά να πάρει τη νίκη, ο Γ.Σ. Διαγόρας υποδέχεται σήμερα την Καλλιθέα για την πρεμιέρα του ομίλου Ρόδου. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και το μόνο που καλείται να κάνει ο «γηραιός» είναι να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στην...

2978 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανοίγει η αυλαία
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Ανοίγει η αυλαία

Σήμερα το απόγευμα ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο γυναικείο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Ο Αθηναϊκός θα φιλοξενήσει το φιλόδοξο Ελληνικό, με τις φιλοξενούμενες μέχρι στιγμής να έχουν δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι ο Γ.Σ. Κρόνος θα υποδεχθεί τον Πρωτέα Βούλας.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣΣΗΜΕΡΑ:Εργάνη (16:00):...

610 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με σύμμαχο την παράδοση
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Με σύμμαχο την παράδοση

Μόνο νίκες μετράει στη Ρόδο ο Κολοσσός ΒΑΠ όταν φιλοξενεί το Ρέθυμνο. Οι αναμετρήσεις των δύο νησιωτικών ομάδων στο «Βενετόκλειο» είναι πάντα ντέρμπι και ενίοτε κρίνονται στην παράταση, με τους «θαλασσί» όμως να χαμογελούν πάντα στο τέλος. Με την ευχή να συνεχιστεί αυτή η παράδοση θα φιλοξενήσει και σήμερα το...

566 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα ''φώτα'' σε Θεσσαλονίκη- Ρόδο!
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Τα ''φώτα'' σε Θεσσαλονίκη- Ρόδο!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δύο από τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις, με τις οποίες ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League. Συγκεκριμένα, ο Άρης θα υποδεχθεί τον Π.Α.Ο.Κ. στο «κλασικό» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ στη νησιωτική μάχη, ο Κολοσσός ΒΑΠ θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο. Στη Νέα Σμύρνη,...

664 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κολοσσέ, ξέρεις τον τρόπο...
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Κολοσσέ, ξέρεις τον τρόπο...

Φώτα, κάμερες… πάμε! Ο Κολοσσός ΒΑΠ υποδέχεται στις 18:00 το Ρέθυμνο, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α1 και φυσικά θέλει τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Με σύμμαχο την εξαιρετική παράδοση και έχοντας την ελπίδα ότι το «Βενετόκλειο»...

614 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με διοίκηση και κόσμο
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Με διοίκηση και κόσμο

Με την παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. αλλά και αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Πηγαδίων, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ποσειδώνα Καρπάθου για το πρώτο εντός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις της ομάδας της Καρπάθου, κάτι που φαίνεται καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας και...

747 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Τήλο για το τρίποντο
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2013

Στην Τήλο για το τρίποντο

Ένα μόλις παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα για τη Β’ Κατηγορία… Στην Τήλο, στις 13:45, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Δαμάγητο Θεολόγου για το β’ όμιλο του πρωταθλήματος, με τους Τηλιακούς να είναι το φαβορί για τη νίκη. Ο Α.Σ. Τήλος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από το Νηρέα στην...

1438 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Πρώτη έξοδος... Πεύκη!
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πρώτη έξοδος... Πεύκη!

Με στόχο να πάρουν τη νίκη στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Πεύκης, οι Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου αντιμετωπίζουν σήμερα (16:00), τον Α.Ο. Πεύκης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής και θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για...

1081 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ιπποκράτη, κάνε μία νέα αρχή!
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ιπποκράτη, κάνε μία νέα αρχή!

Όλοι οι δρόμοι σήμερα το μεσημέρι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο της Κω… Ο Ιπποκράτης υποδέχεται στις 12:00 τον Αθηναϊκό και αναζητά ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας των γυναικών. Οι Κώες μετά τις κακές εμφανίσεις και τις ήττες από τον Άρη Πετρούπολης (στο κύπελλο), το Ελληνικό και τον...

1191 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σκληρή γλώσσα από ΕΟΚ
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Σκληρή γλώσσα από ΕΟΚ

Με σκληρή γλώσσα απάντησε η Ε.Ο.Κ. σε δημοσιεύματα που αφορούν το κύπελλο Ελλάδας. Ιδού: «Τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα συγκεκριμένων ΜΜΕ που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, μαρτυρούν εξυπηρέτηση συμφερόντων ή πλήρη άγνοια των κανονισμών και στοχεύουν στη δημιουργία εντυπώσεων και τη μετάθεση ευθυνών, αναγκάζουν την ΕΟΚ να διευκρινίσει το...

336 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ντέρμπι και... διακοπή!
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ντέρμπι και... διακοπή!

Τα όσα συνέβησαν στο «Αλεξάνδρειο», στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης- Π.Α.Ο.Κ. επισκίασαν τα χθεσινά παιχνίδια. Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι εις βάρος των γηπεδούχων, που αναμένεται να μηδενιστούν. Από κει και πέρα ο Απόλλων Πάτρας κέρδισε με 91-82 τον Πανελευσινιακό, τα Τρίκαλα νίκησαν στη δεύτερη παράταση τον Κόροιβο Αμαλιάδας με...

873 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Κω ο Ασημακόπουλος
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Στην Κω ο Ασημακόπουλος

Στην Κω βρίσκεται ήδη ο Αντώνης Ασημακόπουλος, ο οποίος αποτελεί την πιο ηχηρή μετεγγραφή που έχει γίνει στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ. Ο 38χρονος φόργουορντ, που μέχρι και πέρσι ήταν αρχηγός στον Άρη, μετακόμισε μόνιμα στην Κω και ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις με τον Ιπποκράτη, αφού το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο ξεκινούν...

1485 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νέα φιλικά στο Ζηπάρι
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Νέα φιλικά στο Ζηπάρι

Ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια πρόκειται να δώσουν σήμερα τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Δικαίου. Στο ανοιχτό γήπεδο του Ζηπαρίου θα αγωνιστούν οι κορασίδες του συλλόγου και ένα από τα τμήματα των υποδομών του κωακού συλλόγου. Αντίπαλοι θα είναι ο Ιπποκράτης και ο Ηρακλής 2000 και οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία...

1787 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάει για ''μπαμ'' με τον Αγγελάκη!
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πάει για ''μπαμ'' με τον Αγγελάκη!

Ο Άγγελος Αγγελάκης είναι η… «βόμβα» που ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για 32χρονο πόιντ-γκαρντ με ύψος 1.88, ο οποίος μάλιστα έχει εμπειρία ακόμη και από την Α1 Κατηγορίας. Ο Αγγελάκης (γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1982) έχει αγωνιστεί στο Ηράκλειο τη διετία...

908 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρεμιέρα σε τρία πρωταθλήματα!
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα σε τρία πρωταθλήματα!

Το προσεχές σαββατοκύριακο πρόκειται να γίνει το πρώτο τζάμπολ στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ, όπως αποφάσισε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα πρόκειται να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα των ανδρών, των γυναικών και των παίδων, ενώ το εφηβικό το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο. Στο ανδρικό πρωτάθλημα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Γ.Σ. Διαγόρας- Καλλιθέα, Ελπίδα Πεταλούδων- Δ.Α.Ν.Σ....

627 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μπαμπάς ξανά ο Σίμπσον!
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μπαμπάς ξανά ο Σίμπσον!

Από μικρός στα βάσανα… Μπορεί να έκλεισε πριν από ενάμισι μήνα τα 23 του χρόνια, ωστόσο έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά. Ο λόγος για τον Τρέβις Σίμπσον, ο οποίος θα θυμάται για καιρό τη χθεσινή μέρα. Η σύζυγος του πρώην αθλητή του Κολοσσού, Τζελίσια, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι...

1031 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με ξεκάθαρα φαβορί...
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Με ξεκάθαρα φαβορί...

Τέσσερα ξεκάθαρα φαβορί περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Στον α’ όμιλο ο Γ.Σ. Διαγόρας αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει στα Κοσκινού τον Κολοσσό Κάστρου, ενώ η Δόξα Ψίνθου έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο με αντίπαλο το Βαθύ Καλύμνου. Στο β’...

625 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Με ψηλά το κεφάλι ο Ροδήλιος!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Με ψηλά το κεφάλι ο Ροδήλιος!

Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε και χθες ο Ροδήλιος από τον διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε με επιτυχία ο Α.Ο Άθλος. Οι μικροί αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να βρεθούν στο βάθρο με τα χρώματα του Ροδήλιου, αφήνοντας υπερήφανους γονείς και μέλη του ομίλου. Όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι από την απόδοση των μικρών αθλητών, οι οποίοι ανά κατηγορία έδωσαν τον...

338 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Λυρίου στο βάθρο!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ο Λυρίου στο βάθρο!

Την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών της κατηγορίας EXPERT πήρε ο Νίκος Λυρίου στον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross Νοτίου Ελλάδας. Ο Νίκος Λυρίου πήρε την 2η και την 3η θέση στα δύο σκέλη του αγώνα και την τρίτη στην γενική κατάταξη. Ο Φραγκίσκος Ζούνης πήρε την 6η και την...

633 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο νέος Γ.Σ. Δωδεκάνησος
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ο νέος Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Αυτός είναι ο νέος Γ.Σ. Δωδεκάνησος, όπως παρουσιάστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι (58-29).Η διοίκηση, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο ευχαριστούν θερμά το φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του στο «Βενετόκλειο» και ανανεώνουν το ραντεβού τους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Π.Α.Σ.Κ.Α. Διακρίνονται από αριστερά στη...

565 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το τουρνουά 7-side του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (pics)
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Το τουρνουά 7-side του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (pics)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων το αναπτυξιακό τουρνουά Seven Side, που διοργάνωσε ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Π.Σ.Δ. Οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να παίξουν, ενώ δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε όλους όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση. Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ....

1059 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πέφτει η αυλαία στην Κω!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Πέφτει η αυλαία στην Κω!

Σήμερα το βράδυ στην Κω θα «πέσει» η αυλαία της 1ης αγωνιστικής στον όμιλο νήσων της Α’ Κατηγορίας. Ο Ηρακλής 2000 και η Α.Ε. Δικαίου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με την ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα να είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο....

1001 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην κορυφή Ατρόμητοι και Ρόδος
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Στην κορυφή Ατρόμητοι και Ρόδος

Οι Ατρόμητοι και η Ρόδος έκαναν το 2 στα 2 στο εφηβικό πρωτάθλημα (όμιλος Ρόδου) και οδηγούν την κούρσα. Οι Ατρόμητοι συνέτριψαν με 10-0 (!) την Αρένα, ενώ η Ρόδος επικράτησε με 5-0 της Α.Ε.Ρ.Α. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλα τα ματς κέρδισαν οι γηπεδούχοι…2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ιππότες- Απόλλων Καλυθιών...

357 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μαζί στην κορυφή!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Μαζί στην κορυφή!

Ο Π.Α.Σ.Κ.Α. και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κέρδισαν τα ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στον όμιλο νότου μπάσκετ με καρότσι. Οι Αθηναίοι κέρδισαν τον Άτλαντα με 66-49, ενώ οι Ροδίτες το Μαρούσι με 58-29. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ορίστηκε το παιχνίδι Αετοί Κρήτης- Ήφαιστος Πάτρας.Π.Α.Σ.Κ.Α.- ΑΤΛΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 66-49
Τα δεκάλεπτα ήταν:...

606 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με συνέπεια και σταθερότητα!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Με συνέπεια και σταθερότητα!

Με επαγγελματισμό και συνέπεια ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει ήδη να επιδείξει αρκετά ταλέντα που έχουν βγει απ’ την ακαδημία του (τελευταίο παράδειγμα ο Δομίνικος Προύντζος που πλέον αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ). Ο Γιάννης Μανούσογλου και οι συνεργάτες του αφού υποδέχτηκαν και φέτος μεγάλο αριθμό παιδιών (χαρακτηριστικό...

568 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και τώρα ο Α.Ο. Επισκοπής!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Και τώρα ο Α.Ο. Επισκοπής!

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος έκανε το απόλυτο 4 στα 4 κερδίζοντας και τον Αστέρα Βάρης με 2-0 και παραμένει- χωρίς παρέα- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League 2. Οι «ερυθροκίτρινοι» διατηρούν το απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών και τώρα καλούνται να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί, παίζοντας στην Κρήτη με...

691 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλικό και συγχαρητήρια!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Φιλικό και συγχαρητήρια!

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη το πρώτο φιλικό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του Α..Ε.Σ.Π. Φοίνικας με αντίπαλο την Τελχινίδα, παρουσία του ΔΣ και αρκετών φιλάθλων. Τα νεα κορίτσια σιγά σιγά θα αποκτήσουν εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν να γίνουν ακόμα καλύτερες. Σε οτι αφορά το παιχνίδι, τα κορίτσια της Τελχινίδας ήταν σαφώς πιο έμπειρα και...

631 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Στηρίζει το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ο Κολοσσός!
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Στηρίζει το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ο Κολοσσός!

Σε φιλικό παιχνίδι με τα παιδιά από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ρόδου με παιδιά από τα Λύκεια Αφάντου και Αρχαγγέλου θα συμμετέχει ο Κολοσσός. Η ανακοίνωση των «θαλασσί» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα από 10:30 έως 12:30 ο Κολοσσός H Hotels στηρίζει την εκδήλωση μπάσκετ για ΑμεΑ. Η ροδίτικη Κ.Α.Ε. ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ...

1037 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ιστορικό της... επιστροφής!
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Το ιστορικό της... επιστροφής!

Σας είχαμε προϊδεάσει είναι η αλήθεια… Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Ο εξαιρετικός Αμερικανός πόιντ-γκαρντ Τρέβορ Ρέλεφορντ είναι στη Ρόδο και ανήκει και επίσημα στην οικογένεια του Κολοσσού. Ο 25χρονος αγαπημένος παίκτης πέρσι όλων των Ροδιτών επέστρεψε στους «θαλασσί», τους οποίους είχε αποχωριστεί το καλοκαίρι, αποδεχόμενος την δελεαστική προσφορά της...

1063 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κρίνεται το μέλλον τους στη Ρόδο
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Κρίνεται το μέλλον τους στη Ρόδο

Για τον Κολοσσό το Σάββατο στις 17:00 υπάρχει πλέον ο «τελικός» κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας. Η νίκη κρίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη, αφού αμέσως μετά ακολουθεί το χαμένο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Στην αναμέτρηση με τους Αχαιούς μπαίνει πλέον το «πρέπει» της νίκης, αφού για τον Κολοσσό είναι αναγκαίο...

1062 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεχώρισαν τα φαβορί...
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ξεχώρισαν τα φαβορί...

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην αρχή του παιδικού πρωταθλήματος, όμως με μία πρώτη ανάγνωση εύκολα μπορεί να βρει κανείς τα τέσσερα φαβορί, που αναμένεται να πάρουν μέρος στο φάιναλ-φορ και να διεκδικήσουν τον τίτλο. Στον όμιλο Ρόδου, ο Κολοσσός και ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος δείχνουν να ξεχωρίζουν σημαντικά. Οι «θαλασσί» κέρδισαν με...

597 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πληρώνουν και από τη τσέπη τους...
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Πληρώνουν και από τη τσέπη τους...

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου συνεχίζει το εξαιρετικό της έργο, που αφορά την ανάπτυξη του μπάσκετ και την προώθηση των νεαρών αθλητών. Αφού τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκαν τα πρωταθλήματα των παμπαίδων και των παγκορασίδων, πριν από αρκετό καιρό ενεργοποίησε για τα καλά και τις μικτές μας ομάδες. Ένας θεσμός… ξεχασμένος στα...

700 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι εγγραφές στον Εύδαμο
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Οι εγγραφές στον Εύδαμο

O Γ.Σ. Εύδαμος Κω (ακαδημίες στίβου), ξεκίνησε τις δραστηριότητες των τμημάτων του, για τη νέα αθλητική χρονιά. Με την εποπτεία και καθοδήγηση πττυχιούχων γυμναστών, με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό και με ειδικά προγράμματα εκγύμνασης λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Oι εγγραφές παραγματοποιούνται από τις 12 Σεπτεμβρίου 2016 κατά τις ώρες 15:00- 20:00 στο στάδιο...

245 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ΕΠΣΔ ευχαριστεί Sky Express
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΠΣΔ ευχαριστεί Sky Express

Η Ε.Π.Σ.Δ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση- ευχαριστήριο προς την εταιρεία Sky Express. ''Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Sky Express και όλους όσους συνέβαλαν στην αλλαγή των δρομολογίων από Ρόδο στην Κάρπαθο και από την Κάρπαθο στη Ρόδο, προκειμένου να διευκολύνει τα σωματεία της δύναμης μας για την ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος...

255 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''ευχαριστώ'' του Αντίμαχου
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Το ''ευχαριστώ'' του Αντίμαχου

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν τις ακαδημίες του Αντίμαχου, εξέδωσε το κωακό σωματείο: Αναλυτικά: ''Σε μια εποχή που η στήριξη, οικονομική και υλική φαντάζει δύσκολη εμείς για τις ακαδημίες του συλλόγου είχαμε αρκετούς συμπαραστάτες οι οποίοι βοήθησαν με τον τρόπο τους για να μπορέσουμε να προμηθευτούμε ότι χρειαζόταν...

607 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα τυπικά για Φλεβάρη!
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Τα τυπικά για Φλεβάρη!

Τα τυπικά απομένουν για να επιστρέψει στον Διαγόρα ο νεαρός Ραφαήλ Φλεβάρης, ο οποίος αποχώρησε από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Ουσιαστικά απομένουν τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Φλεβάρη, στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Μετά από δύο εβδομάδες, εξάλλου, ο Γ.Σ. Διαγόρας επιστρέφει στην ενεργό...

956 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει Βαλιτζό ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Κλείνει Βαλιτζό ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου Καμερουνέζου επιθετικού Ιμπραΐμ Βαλιτζό βρίσκεται πλέον ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Πρόκειται για αμυντικό, ο οποίος αγωνιζόταν στην Α.Ε.Ζ. Ζακακίου στην Κύπρο και τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται από τον Ηλία Φυντάνη. Ο ίδιος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και εφόσον ξεπεραστούν όλα τα διαδικαστικά θέματα, πρόκειται να...

816 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Ο Κυρίτσης στη Super League!
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ο Κυρίτσης στη Super League!

Ο Μανώλης Κυρίτσης (αριστερά στη φωτό) θα είναι για πρώτη φορά τέταρτος διαιτητής σε παιχνίδι της Super League. Συγκεκριμένα θα είναι 4ος στην αναμέτρηση της Κυριακής (18:15) ανάμεσα στον Πλατανιά Χανίων και την Α.Ε. Λάρισας, με πρώτο τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο και βοηθούς τους Γιάννη Τουμπακάρη και Γιώργο Κουντουρέλη, όλοι από...

522 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Παπαβασιλείου στους Αγίους Αποστόλους!
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ο Παπαβασιλείου στους Αγίους Αποστόλους!

Ο Αντώνης Παπαβασιλείου θα «σφυρίξει» την προσεχή Κυριακή στις 12:00 το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. και τον Διαγόρα Ικαρίας (4ος όμιλος), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για το γυναικείο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η νίκη για την ομάδα του Ευθύμη Ράδου αποτελεί μονόδρομο, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία....

648 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από τον Ξανθό... στον Σιδηρόπουλο!
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Από τον Ξανθό... στον Σιδηρόπουλο!

Την αρχή την έκανε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Ξανθός για να φτάσουμε στον Τάσο Σιδηρόπουλο… Στον παρακάτω  πίνακα μπορείτε να δείτε όλους τους διαιτητές του Σ.Δ.Π.Δ. που «σφύριξαν» σε παιχνίδι της Α’ Εθνικής, ενώ παράλληλα ο Γιάννης Τριανταφύλλου, ο Παντελής Αργυρίου και από το 2013 ο Τάσος Σιδηρόπουλος «σφυρίζουν» και σε...

438 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανακοινώσεις της Ε.Π.Σ.Δ.
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ανακοινώσεις της Ε.Π.Σ.Δ.

Η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου εξέδωσε δύο ανακοινώσεις: Αρχικά: ''Υπενθυμίζουμε στα σωματεία της Β’ και Γ’ Κατηγορίας, που συμμετείχαν στη πρώτη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου και έστειλαν την κατάσταση Υγείας με fax, να παραλάβουν την Βεβαίωση από τη γραμματεία της Ένωσης, διότι το αποδεικτικό αποστολής με  fax δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί...

284 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δείπνο για την Αναγέννηση Έμπωνα
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Δείπνο για την Αναγέννηση Έμπωνα

Την ευκαιρία να περάσουν ένα ξεχωριστό βράδυ με μπόλικο φαγητό είχαν οι παίκτες της Αναγέννησης Έμπωνα... Το νέο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας ξεκινάει την προσεχή Κυριακή με την ομάδα να παίζει εκτός έδρας με τον Ταξιάρχη Καλάθου και να θέλει να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα, αφού στόχος είναι η επιστροφή στη...

1767 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βλέπει Χολ, χάνει Ρέλεφορντ!
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Βλέπει Χολ, χάνει Ρέλεφορντ!

Ο Προμηθέας Πατρών επιθυμεί να ενισχυθεί στην περιφερειακή του γραμμή, μετά και τον τραυματισμό του Τρέβορ Ρέλεφορντ, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να στοχεύει να φέρει στην Πάτρα ακόμα έναν παίκτη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου. Μετά τους Ρέλεφορντ και Σαλούστρο, οι Πατρινοί κυνηγούν και την...

322 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Προπονώντας τους γονείς''
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

''Προπονώντας τους γονείς''

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία θα γίνει προς τους γονείς των νεαρών αθλητών και αθλητριών από το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης.  Αυτή θα γίνει το προσεχές Σάββατο 21 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 10:15 στο ξενοδοχείο Λυδία στο κέντρο της Ρόδου. Θα μιλήσουν ο Φώτης Βαζαίος (πρώην διεθνής πρωταθλητής του τένις, σημερινός προπονητής...

264 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αυτή είναι η Γαλάζια Ακαδημία!
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Αυτή είναι η Γαλάζια Ακαδημία!

Τον Διαγόρα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή η Γαλάζια Ακαδημία στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το ανδρικό πρωτάθλημα (όμιλος Ρόδου). Η ομάδα του Στάθη Βλαχοδήμου αποτελείται από 4-5 έμπειρους παίκτες και τους έφηβους που μετακινήθηκαν από τον Κολοσσό, στο πλαίσιο του προγράμματος των ''θαλασσί''. Η Γαλάζια Ακαδημία θέλει να...

1535 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στους έφηβους!
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Τζάμπολ στους έφηβους!

Το προσεχές σαββατοκύριακο αρχίζει και το εφηβικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου… Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου όρισε τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους. Στη Ρόδο ο Κολοσσός θα παίξει στην Κρεμαστή με την Ελπίδα Πεταλούδων (την Τρίτη), ενώ ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα φιλοξενήσει τη νεοσύστατη Γαλάζια Ακαδημία και ο Γ.Σ....

417 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη 2η στροφή η Α' Κατηγορία!
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Στη 2η στροφή η Α' Κατηγορία!

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία… Ο Γ.Σ. Διαγόρας στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι (στην πρεμιέρα κέρδισε στα χαρτιά τον Ήλιο Ιαλυσού) θα κοντραριστεί με την υπολογίσιμη Γαλάζια Ακαδημία, που επίσης θα παίξει για πρώτη φορά, αφού στην πρεμιέρα εξέτισε το ρεπό της. Η αυλαία...

398 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας στο Forum
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας στο Forum

Στο διεθνές φόρουμ Peace and Sport Regional Forum 2018 με θέμα «Κοινωνίες σε κίνηση: Ανάπτυξη μέσω του αθλητισμού» συμμετείχε ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας με την παρουσία του αντιπροέδρου του συλλόγο Νίκου Πότσου. Υψηλές παρουσίες του παγκόσμιου αθλητισμού καθώς και του πολιτικού χώρου, συμμετείχαν σε μια εξαιρετική συζήτηση για την προάσπιση και θεμελίωση της...

703 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Διαγόρας πήγε στην Ακαδημία!
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ο Διαγόρας πήγε στην Ακαδημία!

Με αφορμή την ημέρα του αθλητισμού, αντιπροσωπεία του Γ.Σ. Διαγόρας επισκέφτηκε το 2ο Πειραματικό δημοτικό σχολείο Ρόδου και μίλησε στα παιδιά σε μία πολύ όμορφη επίσκεψη. Ο προπονητής Μιχάλης Ρίζος, καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας Καρπαθάκης, Τσαγκάρης, Ντερτιλής και Χατζησάββα επισκέφτηκαν τα παιδιά, τους μίλησαν για τον...

1368 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ημέρα μπάσκετ στο Ροδίων Άθλησις
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ημέρα μπάσκετ στο Ροδίων Άθλησις

Το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε ανακοίνωσε για την ημέρα μπάσκετ, που θα γίνει σήμερα Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον ημέρα μπάσκετ για τους μικρούς μας παίκτες. Στις 16.00 ξεκινάμε περιμένουμε όλους τους αθλητές μας να πάρουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το Ροδίων Άθλησις και...

1164 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. στο Background
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. στο Background

Η Ομοσπονδία στο μπάσκετ με αμαξίδιο εξέδωσε ανακοίνωση για τη νέα της δράση. Αναλυτικά: «Πιστοί στο δόγμα να βρισκόμαστε παντού (όπου μας καλούν), για να προβάλουμε το άθλημά μας, δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από το Basketground. Ένα τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά, ενός εκ των μεγαλύτερων...

230 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επέστρεψε στη Ρόδο ο Τσακίρης!
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Επέστρεψε στη Ρόδο ο Τσακίρης!

Στη Ρόδο επέστρεψε έπειτα από παραμονή δύο εβδομάδων στην Αμερική ο Γιάννης Τσακίρης. Ο Ροδίτης προπονητής βρέθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με υποτροφία από τον Σ.Ε.Π.Κ., είδε πολλά πράγματα, γέμισε εμπειρίες και φυσικά είδε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι προπονητές. Ο Γιάννης Τσακίρης και ο Γιάννης Σκορδής...

467 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Καρεμπέ στη σχολή του Ολυμπιακού!
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ο Καρεμπέ στη σχολή του Ολυμπιακού!

Την Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο επισκέφτηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής και σημερινός Sport Director της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κρίστιαν Καρεμπε. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδια και τους γονείς τους , γενικά για το άθλημα του ποδοσφαίρου αλλά και για την φιλοσοφία του Ολυμπιακού όσον αφορά τις Σχολές ποδοσφαίρου...

309 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Κω ανοίγει η αυλαία!
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Στην Κω ανοίγει η αυλαία!

Αυλαία για το τοπικό μπάσκετ σήμερα το βράδυ στην Κω… Στις 20:00 ο Ηρακλής 2000 θα αντιμετωπίσει το Φοίβο Κω στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν για τον όμιλο νήσων της Α’ Κατηγορίας. Οι δύο ομάδες και ειδικά οι Καρδαμιώτες είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι και ευελπιστούν να πάρουν και τον τίτλο, αφού...

616 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άντε και καλή αρχή σε όλους!
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Άντε και καλή αρχή σε όλους!

Ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή… Όνειρα, ελπίδες, φιλοδοξίες αλλά πάνω απ’ όλα το μπάσκετ… Σήμερα λοιπόν ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ. Με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, με την ελπίδα να πετύχουν τους στόχους αλλά πάνω απ’ όλα...

349 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ο Θεοδοσίου από Καλλιθέα!
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Τέλος ο Θεοδοσίου από Καλλιθέα!

Παρελθόν αποτελεί από το τιμόνι της ανδρικής ομάδας της Καλλιθέας ο Σεραφείμ Θεοδοσίου, ο οποίος πάντως θα παραμείνει στις υποδομές του συλλόγου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις του ίδιου με τους περισσότερους αθλητές δεν ήταν καλές, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να μη συνεχίσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας. Στο τιμόνι...

1391 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι τυχεροί για τα εισιτήρια
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Οι τυχεροί για τα εισιτήρια

Για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας… Η κρισιμότητα του αγώνα Κολοσσός- Γ.Σ. Κύμης, οδήγησε πολλούς από εσάς να στείλετε κατά δεκάδες τα μηνύματα σας στο 12sports. Μετά από κλήρωση λοιπόν που έγινε οι τρεις τυχεροί που θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ το παιχνίδι είναι οι εξής:
1)Παντελής...

845 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2019
  Τραυματίστηκε ο Σκλήβας
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

Τραυματίστηκε ο Σκλήβας

Άτυχος στάθηκε ο Ροδίτης αθλητής Αντώνης Σκλήβας, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο του. Ο 24χρονος φόργουορντ έτσι κι αλλιώς δεν είναι στη 12άδα του αγώνα για την Πάτρα, αλλά αυτό που προέχει είναι να αποφύγει τα… δυσάρεστα και να είναι καλά στην υγεία του. Τα αποτελέσματα...

1131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι αριθμοί του αγώνα
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

Οι αριθμοί του αγώνα

Χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για την μέχρι τώρα πορεία των ομάδων, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα. Μετά το τέλος των τριών πρώτων αγωνιστικών, ο Προμηθέας Πάτρας μετράει ρεκόρ 2-1 και ο Κολοσσός 1-2, με τους Ροδίτες να προέρχονται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Γ.Σ. Λαυρίου. Οι Αχαιοί έχασαν...

949 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πανόραμα'' του κυπέλλου!
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

Το ''πανόραμα'' του κυπέλλου!

Το 2 στα 2 μετράει ο Κολοσσός στο κύπελλο Ελλάδας. Οι «θαλασσί» αρχικά κέρδισαν στη Νίκαια τον τοπικό Ιωνικό (με απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο) και στη συνέχεια υπέταξαν στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας τον Γ.Σ Λαυρίου. Οι Ροδίτες προκρίθηκαν στους «10» του κυπέλλου και στις 30 Οκτωβρίου θα...

881 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μπάσκετ σε όλα τα νησιά!
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

Μπάσκετ σε όλα τα νησιά!

Η αρχή στο τοπικό μπάσκετ έγινε χθες και σήμερα προσφέρεται το «κυρίως πιάτο» με επτά αναμετρήσεις σε άνδρες, παίδες και κορασίδες. Για το ανδρικό πρωτάθλημα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Καλύμνου ανάμεσα στην Ακαδημία και την Ε.Α.ΚΑ., με τις δύο ομάδες να θέλουν ένα ιδανικό ξεκίνημα στον όμιλο νήσων. Στον όμιλο...

565 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο αγιασμός του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

Ο αγιασμός του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

Την περασμένη Τρίτη, λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πραγματοποίησε τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό του στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Ιαλυσού. Μετά τη τέλεση του μυστηρίου η διοίκηση και οι αθλητές- αθλήτριες ευχηθήκαν να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις....

1574 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Να δείξει το καλό του πρόσωπο!
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

Να δείξει το καλό του πρόσωπο!

Με στόχο να διεκδικήσει το μερίδιο που του αντιστοιχεί στην αγωνιστική υπέρβαση, ο Κολοσσός παίζει σήμερα (15:45 ΕΡΤ2 B.L. Show) στην Πάτρα με αντίπαλο τον τοπικό Προμηθέα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τη Basket League. Χωρίς άγχος και δίχως προβλήματα οι «θαλασσί» είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν το καλύτερο τους...

1154 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Νικηφορίδης μίλησε στα παιδιά της Ελπίδας Πεταλούδων
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

Ο Νικηφορίδης μίλησε στα παιδιά της Ελπίδας Πεταλούδων

Στους νεαρούς αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων της Ελπίδας Πεταλούδων (παίδες, παμπαίδες, μίνι) μίλησε χθες το απόγευμα ο διαιτητής Σταύρος Νικηφορίδης. Ο έμπειρος ρέφερι μίλησε στα παιδιά για τους κανονισμούς αλλά και τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν μέσα στο γήπεδα και φυσικά δέχθηκε πολλές ερωτήσεις. Η Ελπίδα Πεταλούδων και ο...

1618 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Πάρνηθα ο Τριομμάτης
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

Στην Πάρνηθα ο Τριομμάτης

Ο Ροδίτης ποδηλάτης του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας Μιχάλης Τριομμάτης, μετά την ανάβαση Πανορμιτη στις 6/10 όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και στη συνέχεια στις 12/10  πηρέ μέρος στην χρονοαναβαση Ζευς Πάρνηθας όπου κατεταγη 6ος στην κατηγορία Νέων Ανδρών, συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή με την 58η ανάβαση ΠΑΡΝΗΘΑΣ ''ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ''. Οι αγώνες αναβάσεων είναι...

529 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έχει ενδιαφέρον στην Α' Κατηγορία!
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

Έχει ενδιαφέρον στην Α' Κατηγορία!

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Στην Κω η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Άρη Αρχαγγέλου, ενώ το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο Βάτι ανάμεσα στον τοπικό Διαγόρα και τον Απόλλωνα Καλυθιών. Ο ανεβασμένος Ηρακλής Μαριτσών δοκιμάζεται στα...

338 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Μάχες'' στη Β' Κατηγορία!
Σαββάτο 19 Οκτωβρίου 2019

''Μάχες'' στη Β' Κατηγορία!

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, το οποίο ξεκίνησε χθες με τη νίκη του Αγίου Ισιδώρου επί του Α.Ο. Σύμης με 1-0. Για τον α’ όμιλο, ο Δαμάγητος Θεολόγου θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Κύπρος, ενώ στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, η Αδελφοσύνη θα κοντραριστεί με την...

295 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2020
  Αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ!

Αύριο θα ανακοινωθεί το πρώτο πρόγραμμα της χρονιάς από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, το οποίο αναμένεται να περιλαμβάνει 15 αναμετρήσεις για την πρεμιέρα σε άνδρες, παίδες και κορασίδες. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των πρωταθλημάτων ξεκίνησε και οι ομάδες είναι έτοιμες για την έναρξη μετά από επτά μήνες απραξίας....

395 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Κύπρο ο Μανωλόπουλος!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Στην Κύπρο ο Μανωλόπουλος!

Στην Κύπρο θα βρίσκεται από σήμερα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Διαγόρα… Ο 33χρονος αθλητής θα ταξιδέψει στη «μαρτυρική» μεγαλόνησο, αφού κάνει τις διαδικασίες για να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου. Ο έμπειρος φόργουορντ του Διαγόρα θα παραλάβει σήμερα το διαβατήριο του και θα ανοίξει ο δρόμος για την παρουσία...

1126 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρώτος ''τελικός'' με τον Ποσειδώνα!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Πρώτος ''τελικός'' με τον Ποσειδώνα!

Μπορεί να ξεκίνησε μόλις το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο για την Α.Ε. Δικαίου την προσεχή Κυριακή (15:30) ακολουθεί ο πρώτος «τελικός» της χρονιάς. Στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου μπαίνει καθαρά το «πρέπει» της νίκης. Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει μόλις 22 αγωνιστικές και...

513 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι αντίπαλοι της Α.Ε. Δικαίου
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Οι αντίπαλοι της Α.Ε. Δικαίου

Η Α.Ε. Δικαίου συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ' Εθνική και παίρνει μέρος στον 3ο όμιλο, που θεωρείται αρκετά αμφίρροπος αλλά έχει φαβορί τον Α.Ο. Μυκόνου. Η Αγία Παρασκευή, Νίκη Αμαρουσίου και Μύκονος είναι αυτές που τίναξαν την «μπάνκα» στον αέρα τη μεταγραφική περίοδο, όμως θα πρέπει...

1051 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάνοπλος στην πρεμιέρα ο Ποσειδών!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Πάνοπλος στην πρεμιέρα ο Ποσειδών!

Πάνοπλος θα είναι στη δική του πρεμιέρα, την προσεχή Τετάρτη (13:30) ο Ποσειδών Καρπάθου. Η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Έμπωνα, στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους αθλητές για το ματς...

523 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Σαρωτικές'' αλλαγές στους ''βετεράνους''!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

''Σαρωτικές'' αλλαγές στους ''βετεράνους''!

Σε ριζική ανανέωση οδήγησαν τον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα οι εκλογές, οι οποίες διενεργήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΔ. Στη Γενική Συνέλευση προσήλθαν 31 μέλη, τα 16 εκ των οποίων δήλωσαν υποψηφιότητα (πρόκειται για ρεκόρ ενδιαφέροντος στην ιστορία του συλλόγου των παλαιμάχων), με την κάλπη να επιφυλάσσει εκπλήξεις,...

357 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ο Ροδιακός!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Τέλος ο Ροδιακός!

Άδοξο τέλος για το Ροδιακό! Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα συνεχίσει να είναι θυγατρική ομάδα του Διαγόρα, το ιστορικό σωματείο δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, σήμερα ο Ροδιακός θα καταθέσει το επίσημο έγγραφο παραίτησης του από τη Β’...

912 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Τελειώνει'' ο Σκαθαρούδης!
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

''Τελειώνει'' ο Σκαθαρούδης!

Εξελίξεις προέκυψαν στο έμψυχο δυναμικό του Διαγόρα τις τελευταίες ημέρες. Παρελθόν από τον σύλλογο θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Σκαθαρούδης. Ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο «γηραιό», με αποτέλεσμα η παρουσία του στις προπονήσεις και στις φιλικές αναμετρήσεις που συμμετείχε να μην είναι ικανοποιητική, γι’ αυτό και...

1113 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μπαράζ παραμονής στη Β' Κατηγορία
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Μπαράζ παραμονής στη Β' Κατηγορία

Η αποχώρηση του ιστορικού Ροδιακού από τη Β’ Κατηγορία, δημιουργεί νέα δεδομένα… Έτσι, ενεργοποιείται η διάταξη της προκήρυξης η οποία προβλέπει τη διεξαγωγή νοκ άουτ αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον προτελευταίο του 1ου ομίλου, στον οποίο είχε τοποθετηθεί ο Ροδιακός, και τον τελευταίου του 2ου, για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αναλυτικά:...

414 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί Ευστρατίου
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί Ευστρατίου

Η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα προς το Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου, για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για διάθεση συνεργείου  για τον καθαρισμό του κλειστού προπονητήριου στίβου στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα. Ο συγκεκριμένος χώρος εξυπηρετεί...

256 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Ειδησεις ομαδων

(ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ)