
Θα διασκεδάσουν τις εντυπώσεις;
Την ευκαιρία να ισοσταθμίσουν τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν με τη νέα απόφαση για αποχή την Παρασκευή, έχουν θα έχουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.
Η ηρεμία επανήλθε και πάλι το πρωί στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο», όπου χωρίς ιδιαίτερες συζητήσεις ή επαφές, αλλά και χωρίς καμιά άλλη δέσμευση από την πλευρά της διοίκησης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφάσισαν να προπονηθούν κανονικά και να προετοιμασθούν για τελευταία ημέρα για τον δύσκολο αγώνα με αντίπαλο την Ηλιούπολη στο Δημοτικό Στάδιο (4μ.μ).
Το πρωί, οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Φοιρού και των συνεργατών του, με τον Θεσσαλονικιό να στερείται μόνο των υπηρεσιών του Παναγιώτη Μπακομήτρου, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κόουτς του Διαγόρα επέλεξε είκοσι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο και από τους οποίους, λίγο πριν από το ξεκίνημα του αγώνα θα αποκλείσει τους δυο.
Οι είκοσι παίκτες που κάλεσε ο Γιώργος Φοιρός για τον σημερινό αγώνα, είναι οι Ακόστα, Ρούσεφ, Ταραχούλσκι, Βελλίδης, Γεωργιάδης, Δαύκος, Δήμου, Κατερίνης, Κρουσταλέλης, Κωσταντινίδης, Μπελεγρίνης, Μπριλάκης, Παύλου, Πουλόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Τριανταφυλλου, Τσιάτσιος, Χατζής και Χρήστου.