
Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ μέσω διαδικτύου, σήμερα το βράδυ, οι επικεφαλείς των συνδέσμων αναμένεται να συναντηθούν με τη διοίκηση, προκειμένου να εξετασθούν όλες οι λεπτομέρειες εν όψει του αγώνα της Δευτέρας.
"Θα είμαστε στο γήπεδο για να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Οτιδήποτε άλλο δεν εκπροσωπεί τη Ρόδο, δεν μας εκφράζει και δεν θα συμβεί", δήλωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Φανούρης Ροδίτης.
Μεταξύ άλλων, στη συγκεκριμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρεται: "Να σημειωθεί πως παρά τις προκλήσεις που ήδη ξεκίνησαν με συνθήματα σε δρόμους της πόλης, η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ δεν απαντά, για να μην δυναμιτίσει το κλίμα.
Εισιτήρια για τη Θύρα 6 θα προπωλούνται από τη Δευτέρα το πρωί έξω από το δημοτικό στάδιο. Προπωλήσεις γίνονται ήδη από το πρωί για τις Θύρες 1, 2, 3, 4 και 5.
Επιτόπιο έλεγχο έκαναν σήμερα τα μέλη της διοίκησης για να δούν την κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό στάδιο. Για πολλά θέματα και ειδικά για την καθαριότητα, δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον υπεύθυνο του γηπέδου Γ. Γεσάκη".
Τέλος, με αφορμή τον θάνατο της μητέρας του Μάκη Ντουρουτλή, η ΠΑΕ εξέφρασε με ανακοίνωση τα θερμά της συλλυπητήρια:
"Με την αγγελία του θανάτου της μητέρας του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ Μάκη Ντουρουτλή, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του και αντιπροσωπεία να ακολουθήσει αύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, την νεκρώσιμο ακολουθία. Ακόμη να κατατεθεί στη μνήμη της στεφάνι και να δοθεί το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Ρόδου".