
Για όλα τα γούστα...
Δύο αναμετρήσεις πρόκειται να διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα στο βόλεϊ. Για τους άνδρες, ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας αναμένεται να κερδίσει τη Φλόγα και για τις γυναίκες το Ροδίων Άθλησις είναι το φαβορί στην έδρα του απέναντι στον Διαγόρα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.
Ροδίων Παιδεία (17:30): Ροδίων Άθλησις- Γ.Σ. Διαγόρας (Γ)
(Κρίτσα- Παπαδούλη)
Κρεμαστή (20:00): Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας- Α.Π.Σ. Φλόγα (Α)
(Πάττας- Παπαδόπουλος)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ
Σήμερα στις 12:45 οι έφηβοι των Αθλοπαιδιών Κω, που κατέκτησαν τον τίτλο στα Δωδεκάνησα, θα φιλοξενήσουν τον Α.Σ.Ε. Νεωρίου για τη β’ φάση της Ζ’ Περιφέρειας. Οι παίκτες του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Κως (12:45): Αθλοπαιδιές Κω- Α.Σ.Ε. Νεωρίου
(Σταματίου)
ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Για την Α2 Κατηγορία (όμιλος νότου) και την 16η αγωνιστική, ο Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης θα φιλοξενήσει τον Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι.
Αργυρούπολη (20:30): Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης- Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας
(Οικονόμου Β.- Κατσούλης)