www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Ποδόσφαιρο
''Η επιτυχία είναι να σε σέβονται''!
09:54 | Παρ 1 Δεκ, 2017
Εκτύπωση θέματος 418 αναγνώσεις

''Η επιτυχία είναι να σε σέβονται''!

Όταν μιλάς για τον Γιώτη Τσαλουχίδη δεν χρειάζεται να λες και πολλά πράγματα… Άλλωστε η πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου κυρίως με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα αλλά και η εν γένει παρουσία του είναι στοιχεία που μιλούν από μόνα τους. Ξεκίνησε στη Βέροια, στην οποία έμεινε μέχρι και το 1987, συνέχισε για οκτώ χρόνια στον Ολυμπιακό (μέχρι το 1995), έπαιξε για ένα χρόνο στον Π.Α.Ο.Κ. (1996-97) και έκλεισε την καριέρα του από εκεί που ξεκίνησε το 1997. Φόρεσε με απόλυτη επιτυχία τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας από το 1987 έως το 1996, παίζοντας και στο Μουντιάλ της Αμερικής το 1994. Έχει περάσει επίσης από τις Εθνικές ομάδες Νέων, Ελπίδων καθώς και από τη Μεσογειακή και Ολυμπιακή ομάδα. Σαν προπονητής εργάστηκε στην Καβάλα, τη Δόξα Δράμας, τα Τρίκαλα, τη Βέροια και στην Πτολεμαΐδα, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A’ και απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Ο Γιώτης Τσαλουχίδης επισκέφτηκε τη Ρόδο και βρέθηκε σε σχολικές εκδηλώσεις μιλώντας στα παιδιά. Παράλληλα μίλησε στο Μάκη Δούβαλη για όλους και για όλα. Για την καριέρα του, την πορεία του ως παίκτης και προπονητής, δίνοντας παράλληλα συμβουλές στα νέα παιδιά. Αναλυτικά:
Για την επίσκεψη του στη Ρόδο: «Όλα τα παιδιά ψάχνουν κάποια πρότυπα. Αυτό που ήρθα να πω στη Ρόδο δεν ήταν όμως το βιογραφικό και η πορεία μου, αλλά αυτό που αποκόμισα σ’ όλη αυτή τη διαδρομή, έτσι ώστε τα παιδιά να βρουν το δικό τους δρόμο και να φτάσουν πιο ψηλά από μένα. Πάντα υπάρχει ένας μεγαλύτερος στόχος και το κάτι παραπάνω. Τα παιδιά παρουσίασαν βίντεο με τα γκολ που είχα πετύχει, με την καριέρα και την πορεία μου. Ήταν πολύ οργανωμένα. Αυτό που μέτρησε για μένα είναι ότι τα παιδιά έχουν θέληση και λαμπρό μέλλον. Ο Έλληνας φημίζεται όπου και να τον βάλεις, όπου και να τον ρίξεις. Αυτό το διαπίστωσα και όταν πήγα στον Καναδά».
Για τα παιδικά του όνειρα: «Νομίζω ότι όταν ξεκινάς από τη μικρή ηλικία, έχεις ένα στόχο, ένα παιδικό όνειρο, γυμνάζεσαι και δεν ξέρεις που μπορείς να φτάσεις. Έτσι και μένα το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής. Το πρώτο πράγμα που με ενδιέφερε ήταν να παίξω. Έπαιζα με φίλους στη γειτονιά, ξεκινώντας από τα τσικό της Βέροιας. Αυτό που κάνεις πρέπει να το αγαπάς αλλά πρέπει να το συνδυάσεις και με τα γράμματα. Όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο πρόσεχα και τα γράμματα και το ποδόσφαιρο, γιατί δεν πρέπει να αφήνεις το ένα για το άλλο».
Για τα παιδιά και τον αθλητισμό: «Όταν θέλεις, μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο. Όλα γίνονται αρκεί, να το θέλει το κάθε παιδί. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και να παθιάζεσαι με αυτό που κάνεις. Το παιχνίδι κάνει πιο δυνατό ένα παιδί. Όταν χτυπούσαμε παλιά δεν ερχόταν κανείς να μας πει τι πάθαμε. Τώρα τρέχουν όλοι από πάνω του. Ένα χτύπημα στο παιχνίδι σε κάνει πιο δυνατό, πιο σκληρό και πιο ανθεκτικό. Όταν είσαι σκληρός και αντέχεις σε όλες τις συνθήκες, μπορείς να πετύχεις. Για το λόγο αυτό ας αφήσουμε τα παιδιά να βρουν μόνο τους, το δρόμο τους. Πολλές φορές οι γονείς άθελα τους, γιατί από αγάπη γίνεται, τους κάνουν κακό. Δεν πρέπει να μιλάνε στους προπονητές και να έχουν άποψη για όλα στον αθλητισμό».
Για τη ζωή των παιδιών με την τεχνολογία και τις συμβουλές που δίνει: «Πάντα πρέπει να βαδίζουμε με τον εκσυγχρονισμό. Πολλά παιδιά ασχολούνται για ώρες με τον υπολογιστή. Πάντα όμως πρέπει να υπάρχουν όρια. Παν μέτρον άριστον. Σε κάνει πιο σκληρό και πιο οξυδερκή όταν γυμνάζεσαι. Όταν ασχολείσαι όλη την ώρα μ’ έναν υπολογιστή, ουσιαστικά είσαι σε μία νάρκη. Ο κόσμος δεν είναι αυτό το πράγμα, είναι οι σχέσεις, οι παρέες, οι φίλοι, η διασκέδαση, τα ταξίδια. Τα παιδιά έχουν ξεγελαστεί κάπως. Η ουσία είναι μία. Τα παιδιά να διαβάσουν, να περάσουν σ’ ένα πανεπιστήμιο και όσα παιδιά δεν μπορέσουν υπάρχουν πολλοί κλάδοι για να ασχοληθούν». Το αθλητικό κομμάτι μπορεί να δώσει σ’ ένα παιδί, πράγματα που δεν μπορούσε να φανταστεί στη ζωή του. Προσωπικά, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ζούσα τόσα πράγματα. Σε ηλικία 33 ετών είχα δει τα πάντα στη ζωή μου».
Για την παιδική του ζωή στη Βέροια: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί έζησα πολλά και ωραία παιδικά χρόνια με πολλά παιχνίδια στη Βέροια. Ήμασταν αγαπημένη οικογένεια. Μ’ ένα μισθό τότε ζούσαμε και καλά και άνετα. Στη συνέχεια η παρουσία μου στο ποδόσφαιρο μου άλλαξε τη σκέψη, τους στόχους και τις επιλογές μου».
Για το ξεκίνημα στη Βέροια: «Στη Βέροια ήμουν από τα ταλέντα στη Β’ Εθνική. Τα πρώτα χρόνια στην ομάδα ήταν δύσκολα και κινδυνεύαμε με υποβιβασμό. Μετά ήρθε προπονητής ο κ. Μπατάκης και πήραμε το πρωτάθλημα. Έπαιξα ως αμυντικό χαφ και συνέχισα στην ίδια θέση, πετυχαίνοντας και αρκετά γκολ. Οι παίκτες που πετυχαίνουν γκολ στη θέση αυτή είναι δυσεύρετοι. Είχα αρκετές προτάσεις από τον Π.Α.Ο.Κ., τον Άρη, τον Παναθηναϊκό,  την Α.Ε.Κ. και τον Ολυμπιακό».
Για τους λόγους που ξεχώριζε ο… Γιώτης Τσαλουχίδης: «Μπορείς να δεις πολλούς παίκτες με τρομερή τεχνική ή σπουδαία χαρακτηριστικά. Ένα πράγμα όμως μετράει στον άνθρωπο και δεν αγοράζεται. Είναι η ψυχή. Είναι η αγάπη, το πάθος και η ψυχή του ανθρώπου. Αν τα συνδυάσεις με το μυαλό, τότε όλα είναι σπουδαία. Κάποιοι μπορούν να πουν για έναν παίκτη ότι είναι γρήγορος και τρέχει καλά. Και το τρένο τρέχει στις ράγες, το θέμα είναι να ξέρει και πότε θα σταματήσει. Είναι και το ταλέντο του κάθε παίκτη. Ο καθένας ξεχωρίζει και αφήνει μία ιστορία στο χώρο. Ο πλούτος στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό είναι να κρίνουν οι άλλοι την ιστορία και να σε αναγνωρίζουν και να σε σέβονται και οι αντίπαλοι. Αυτή είναι η επιτυχία στο ποδόσφαιρο».
Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Όταν πήγα στον Ολυμπιακό, πρόεδρος ήταν ο Κοσκωτάς και όλοι έτρεχαν γύρω του. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, η καλύτερη κι αυτό φαίνεται και από τις επιτυχίες που έχει όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν περάσει τεράστιοι ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό και ακούγοντας τα ονόματα τους, νιώθω μικρός κι εγώ. Πέρασαν παίκτες «βουνά» από τον Ολυμπιακό.
Για τα «πέτρινα» χρόνια στον Ολυμπιακό: «Τα πέτρινα χρόνια της κάθε ομάδας δεν είναι ποδοσφαιρικά, αλλά διοικητικά. Ο Ολυμπιακός είχε πάρα πολλά προβλήματα με τον Κοσκωτά και τον Σαλιαρέλη και μετά ευτύχησε να έρθει ο Κόκκαλης».
Για τις καλύτερες στιγμές του με τον Ολυμπιακό: «Ήταν όταν έπαιζα σε κάθε παιχνίδι με την ομάδα. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι τεράστια. Είναι χαρά μου που εκπροσώπησα αυτό το σύλλογο. Κατέκτησα δύο κύπελλα Ελλάδας και σκόραρα, άρα η χαρά μου ήταν διπλή».
Για όσα έμαθε από το ποδόσφαιρο: «Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις όταν είσαι ποδοσφαιριστής τι πραγματικά έχεις κάνει. Και στην Εθνική είχα συμπαίκτες βουνά, όπως ο Σαργκάνης, ο Σαραβάκος, ο Καρούλιας, ο Αναστόπουλος και πολλούς άλλους. Κοιτούσα να κερδίσω δίπλα τους και να μάθω. Στη ζωή και στον αθλητισμό υπάρχει ιεραρχία και πρέπει να σέβεσαι τον μεγαλύτερο και αυτόν που έχει προσφέρει περισσότερα. Ποτέ δεν πρέπει να το παίζεις έξυπνος και αν ποτέ ξεπεράσεις κάποιον, να μην τον πατήσεις, αλλά να τον σεβαστείς διπλά. Γιατί μην ξεχνάς ότι από εκεί μαθαίνεις».
Για την Εθνική ομάδα, το παγκόσμιο κύπελλο στις Η.Π.Α. και το «αντάμωμα» με τον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Δεν σηκώνει αμφισβήτηση για το αν είναι καλός παίκτης ο Μαραντόνα. Είναι τεράστιος, είναι μύθος, είναι από τους παίκτες που δεν ξεχνάς ποτέ. Τον σέβεσαι απόλυτα. Όλη η Αργεντινή ήταν τεράστια, με παίκτες όπως ο Μπατιστούτα, ο Ρεδόντο, ο Κανίγια, ο Σιμεόνε και πολλοί άλλοι. Είχαμε πέσει σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο με αντιπάλους επίσης την εξαιρετική Νιγηρία και τη Βουλγαρία».
Για τις εμπειρίες του στην Αμερική, τη σύγκριση με την Ελλάδα και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας: «Η Αμερική είναι το κέντρο της Γης. Ότι και να γίνεται στην Αμερική το προσέχει όλος ο κόσμος. Είναι πανέμορφη χώρα, που σου δίνει πολλά προνόμια ως χώρα για να δημιουργήσεις. Η χώρα η ίδια σε βοηθάει να ασχοληθείς, αρκεί να είσαι συνεπής. Αυτή είναι η διαφορά με την Ελλάδα. Όταν μία χώρα έχει χρεοκοπήσει και παίρνει δανεικά, είναι αδύνατον οι πολίτες της να είναι πλούσιοι. Ο πολίτης πληρώνει τα σπασμένα όλων αυτών των χρόνων. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολιτικά, αλλά κάποια στιγμή… έλεος. Κάποια στιγμή η Ελλάδα πρέπει να βρει τον εαυτό της, να πατήσει στα πόδια της και να ξεφύγει. Μπορεί το κέντρο της Γης να είναι η Αμερική, αλλά εμείς ήμαστε μαγική χώρα. Είμαστε η μοναδική χώρα που έχει όλο το χρόνο τουρισμό».
Για την παρουσία του στον Π.Α.Ο.Κ., το τότε και το τώρα: «Στον Π.Α.Ο.Κ. πήγα στα πέτρινα χρόνια επί θητείας του Θωμά Βουλινού. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Τώρα μπήκε και ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα. Μου αρέσουν να δυναμώνουν όλες οι ομάδες, ο Π.Α.Ο.Κ. βρήκε το δρόμο του και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ιβάν φέρνει χρήματα απ’ έξω. Θέλουμε ανθρώπους να κάνουν κάτι τέτοιο για να σωθεί και η χώρα μας. Το τι κάνει ο καθένας στο χώρο του, σαν… Γιώτη δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω είναι να προοδεύει η χώρα μου».
Τι φοβάται περισσότερο στο αθλητικό κομμάτι: «Πάμε να διχάσουμε τη βόρεια με τη νότια Ελλάδα μέσω του ποδοσφαίρου και φοβάμαι μήπως αυτό έχει κοινωνικές προεκτάσεις. Έχουν μπει δύο παράγοντες, που μπορεί να φανατίσουν την κατάσταση. Έχουμε ανάγκη από βιώσιμους παράγοντες, γιατί έτσι γίνεται πιο ανταγωνιστικό το ποδόσφαιρο και έρχονται καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα».
Για όλα αυτά που έχουν ακουστεί με τα στημένα παιχνίδια: «Αν πραγματικά αποδεικνύεται κάτι, να πάνε… μέσα οι άνθρωποι. Πραγματικά να πάνε μέσα. Υπάρχουν πολλοί που ζουν από το ποδόσφαιρο, κάποιοι πλουτίζουν και κάποιοι χάνουν περιουσίες. Αν μία χώρα θέλει να καθαρίσει μία κατάσταση, δεν χρειάζεται αρκετός καιρός, απλά πρέπει να γίνει η εφαρμογή των νόμων. Δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα στην Ελλάδα».
Για το αν είχε γίνει τίποτα παρόμοια στην εποχή του: «Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, γιατί δεν έχω τύχει ποτέ σε τέτοια περίπτωση. Δεν θα μπω στη διαδικασία του καφενείου».
Για το τέλος της καριέρας του και τις προσφορές που είχε: «Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου να σταματήσω το 1997 στη Βέροια, γιατί ήμουν γεμάτος. Πρέπει να σταματάς με το κεφάλι ψηλά. Είχα μία πρόταση από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας με πολλά χρήματα αλλά δεν πήγα. Όταν έχεις παίξει στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα, δεν πας αλλού γιατί υποτιμάς και υποβαθμίζεις τον εαυτό σου. Όταν ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό, είχα νωρίτερα προτάσεις και από τις άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες. Ήταν με διπλάσια χρήματα οι προσφορές που είχα. Τότε έπαιξε ρόλο το συναίσθημα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού με αγάπησε και δεν μπορούσα να τον προδώσω. Δεν ήθελα να προσβάλλω τον Σωκράτη Κόκκαλη. Δεν πήρα τότε τα διπλάσια χρήματα και προτίμησα τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν εξαγοράζονται».
Για το αν νιώθει αδικημένος σε τίτλους: «Τα σκάνδαλα που γίνονταν επί εποχής μας ήταν απίστευτα. Δεν θέλω όμως να σταθώ σε εκείνα τα πράγματα. Αυτά μου στέρησαν και τίτλους και χρήμα. Τώρα τα λούζονται και γκρινιάζουν. Τα πέτρινα χρόνια αφορούν τις διοικήσεις. Αν είχα προστασία από μία διοίκηση, ώστε να μην αδικούμαι και αν είχα έναν πρόεδρο στην πορεία όπως ήταν ο Κόκκαλης ή ο Μαρινάκης θα είχα 15 πρωταθλήματα. Τα παιδιά που τα πήραν τα άξιζαν, γιατί είχαν διοικήσεις που έστησαν σωστά τις ομάδες και έβαλαν τις βάσεις. Για να πάρεις πρωτάθλημα, πρέπει να παίξεις καλά και να κάνεις καλή ομάδα».
Για την προπονητική του καριέρα: «Η προπονητική καριέρα δεν έχει σχέση με την ποδοσφαιρική. Σαν ποδοσφαιριστής… εξαρτάσαι από σένα. Σαν προπονητής αυτά που έχω κάνει είναι επιτυχημένα. Στην Ελλάδα ανακυκλώνονται οι ίδιοι προπονητές. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν για τη δουλειά του. Στη ζωή μου έμαθα ένα πράγμα. Τα έργα μου μετράνε και μπορώ να αναλύσω τι έχω κάνει στη ζωή μου σαν προπονητής».
Για την εμπειρία του στο Τορόντο: «Πήγα να αναλάβω μία ομάδα στο Τορόντο. Δεν έγινε η συμφωνία και υπήρχαν αρκετοί Έλληνες που μου είπαν να κάνουμε ένα κλαμπ ποδοσφαίρου με 100 παιδιά απ’ όλες τις φυλές. Είχε μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία και με το Λάκη Παπαϊωάννου. Βρήκαμε πολλά ταλέντα και βρήκαμε και δύο που είναι τώρα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Καναδάς είναι μία χώρα που έχει οργάνωση, σύστημα και βοηθάει τους πολίτες του. Μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά έπρεπε να γυρίσω. Μπορώ να δώσω στην Ελλάδα περισσότερα πράγματα».
Το μήνυμα του Γιώτη Τσαλουχίδη: «Επενδύστε στα μικρά παιδιά. Είναι το παρόν και το μέλλον της χώρας σε όλους τους τομείς και κατ’ επέκταση και στον αθλητισμό. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις τρεις ομάδες της Ρόδου στη Γ’ Εθνική. Να βγει μία στη Β’ Εθνική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ερχόμασταν στο νησί είτε με τη Βέροια είτε με τον Ολυμπιακό και δίναμε μάχες. Και ο Διαγόρας και η Ρόδος είχαν σπουδαίους παίκτες. Όταν δουλεύεις σωστά και υπάρχουν κατάλληλοι δάσκαλοι, θα αναδειχθούν οι παίκτες. Παντού υπάρχουν ταλέντα, ακόμη και στο πιο μικρό χωριό της Ρόδου. Θέλω να πω ότι ανεξαρτήτως χρωμάτων στον αθλητισμό, υπάρχει ένα πράγμα. Η χώρα μας, η πατρίδα μας, η Εθνική μας ομάδα».

 

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2005
  Οι διαιτητές της Α' Κατηγορίας
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2005

Οι διαιτητές της Α' Κατηγορίας

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα: ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Κλεόβουλος - Ασπίδα Απολακκιάς: Πηδιάκης, Αργυρόπουλος, Π.Κατσιδώνης Διγενής - Φοίβος: Τσαγκάρης, Μίχας, Ορφανός Άγιος Γεώργιος - Ηρακλής Μ.: Ζαννετίδης, Παπανικολάου, Ασημακόπουλος Άρης - Αστέρας Μ.: Φραγκίνης, Κατταβενός, Λάμπρου Διαγόρας - Απόλλων Καλ.: Παπαδόπουλος Ζανεττής, Καραχανής ΑΕ Κατταβιάς - Απόλλων...

5311 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 2.30μ.μ το ντέρμπι
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2005

Στις 2.30μ.μ το ντέρμπι

Στις 2.30μ.μ θα ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή στην Ρόδο («Οικονομίδειο» γήπεδο) το Δωδεκανησιακό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος της ΕΠΟ (7ος όμιλος) ανάμεσα στον Ιάλυσο και την Αθλητική Ένωση της Κω. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Θεοδόσης Κυπραίος. Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Κω είχε νικήσει με 2 -...

341 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2006
  Δύσκολη αποστολή
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2006

Δύσκολη αποστολή

Με τον Νίκο Κωνσταντάκη για πρώτη φορά στον πάγκο της, η Αθλητική Ένωση της Κω θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Σαββατιάτικο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά στο πλαίσιο του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Οι δεκαέξι παίκτες που έχουν επιλεγεί για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους...

311 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αμφίβολος ο Στάππας
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2006

Αμφίβολος ο Στάππας

Αμφίβολη εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Στάππα στο πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα του Ιάλυσου με τον Κεραυνό Κερατέας στο «Οικονομίδειο». Ο παίκτης δεν μπόρεσε να πάρει μέρος ούτε στην προπόνηση της παραμονής καθώς ταλαιπωρείται από μια ίωση. Ο προπονητής πάντως Γιώργος Γκαίδας είναι αποφασισμένος να τον περιμένει...

349 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εντάξει ο Μποιλής
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2006

Εντάξει ο Μποιλής

Με τον Γεράσιμο Μποιλή στην σύνθεση της αναχωρεί το Σάββατο το απόγευμα η Ρόδος για την Κρήτη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ατσαλένιο. Ο παίκτης που ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως το ξεπέρασε και στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχε κανονικά. Οι σίγουροι...

300 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2007
  Σπουδαία νίκη του Απόλλωνα
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2007

Σπουδαία νίκη του Απόλλωνα

Σπουδαία νίκη με σκορ 2 -0 μέσα στην Κρεμαστή σε βάρος του τοπικού Φοίβου πέτυχε ο Απόλλων Καλυθιών. Οι παίκτες του Σπύρου Αγγελόπουλου έπαιξαν πολύ καλά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου διάστημα στο οποίο επέβαλαν τον ρυθμό τους και έβαλαν τις βάσεις της νίκης τους ανοίγοντας το σκορ. Το γρήγορο...

416 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2008
  Εύκολη επικράτηση
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Εύκολη επικράτηση

Μια από τις ευκολότερες φετινές του νίκες πέτυχε ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2 - 0 της Ηλιούπολης η οποία σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να μπει μέσα στο παιχνίδι και έτσι ηττήθηκε φυσιολογικά. Το παιχνίδι πάντως αυτό θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα δεδομένου ότι όσοι έδωσαν...

502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ήττα στην Κρήτη
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Ήττα στην Κρήτη

Την δεύτερη σερί νίκη του, μετά την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, σημείωσε ο ΠΟΑ που επιβλήθηκε με 1-0 της Ρόδου. Οι Ατσαλενιώτες με τη νίκη αυτή ανέβηκαν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο οι «πράσινοι» ουσιαστικά πλήρωσαν ένα στιγμιαίο λάθος. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα δηλαδή βάση και της απόδοσης...

320 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Mία καλή παρουσία...
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Mία καλή παρουσία...

Δύσκολο έργο θα έχει αύριο η K.A.E. BAΠ Kολοσσός, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει στις 16:00, στο O.A.K.A., τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της A1. H δυναμικότητα των αντιπάλων δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους «θαλασσί», οι οποίοι έχουν πρωταρχικό στόχο μία καλή εμφάνιση,...

297 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φαβορί ο Iβίσκος
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Φαβορί ο Iβίσκος

Στις 21:00 (και όχι στις 19:00) θα ξεκινήσει τελικά η αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στον Γ.Σ. Διαγόρας και τον A.Σ.K. Iβίσκος, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το γυναικείο πρωτάθλημα. H ομάδα της Aνάληψης είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να προσθέσει το ροζ φύλλο...

258 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δοκιμασία στις Kαλυθιές
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Δοκιμασία στις Kαλυθιές

Στο ανοιχτό γήπεδο των Kαλυθιών παίζει αύριο (15:00), η Eλπίδα Πεταλούδων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της B' Kατηγορίας. H ομάδα του Nίκου Kανέλλη με νίκη θα πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Aναγέννηση Pόδου, ενώ σε περίπτωση που γίνει η έκπληξη, τότε οι γηπεδούχοι θα...

294 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Συνολικά 18 παιχνίδια όρισε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου από 22-25 Ιανουαρίου… Φυσικά ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίοδο της Α’ Κατηγορίας, ενώ προγραμματίστηκαν και δύο εξ αναβολής παιχνίδια για τη Β’ Ανδρών. Εν κατακλείδι θα γίνουν αγώνες για την Α’ και Β’ Ανδρών, τις...

307 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Έντουαρντς στους Iowa Energy
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ο Έντουαρντς στους Iowa Energy

O Τζον Έντουαρντς δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς μπασκετική στέγη και επέστρεψε στα παλιά του λημέρια… Εδώ και λίγες μέρες ο λευκός σέντερ φοράει τη φανέλα των Iowa Energy στο N.B.D.L., εκεί που είχε αφήσει αρκετούς φίλους για να έρθει στη Ρόδο. Στον Κολοσσό πάντως δεν «ακούμπησε» και επέστρεψε στην...

314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρεμιέρα το Σάββατο
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Πρεμιέρα το Σάββατο

Το Σάββατο στις 19:30 πρόκειται να κάνει τη φετινή του πρεμιέρα ο Α.Σ. Δωδεκάνησος, στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (όμιλος νότου) θα κληθεί να αντιμετωπίσει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού τον τοπικό και νεοσύστατο Αστέρα. Λογικά ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις...

339 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  5ος και επίσημα!
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

5ος και επίσημα!

Ως γνωστό, από χθες το βράδυ, ο Διαγόρας έχει κάνει τα μεταγραφικά του αποκτήματα 5. Οι "κυανέρυθροι", ενέταξαν στο ρόστερ τους τον 26χρονο μέσο Νίκο- Κοσμά Γεωργιάδη που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά μέχρι την ένταξη του στο ρόστερ του Διαγόρα, έδωσε πάρα πολλά παιχνίδια σε όλες...

290 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Μόνο όφελος''
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

''Μόνο όφελος''

Την Παρασκευή αναχωρεί για την Αθήνα η αποστολή του Κολοσσού ΒΑΠ καθώς το Σάββατο θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, τελευταίας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας τονίζοντας: «Όπως και με τον Ολυμπιακό,...

334 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της Α1
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Οι διαιτητές της Α1

Ο Νίκος Παπαδημητρίου (Αττικής), ο Δημήτρης Παφίλης (Δυτικής Μακεδονίας) και ο Αργύρης Καλδίρης (Αττικής) θα διευθύνουν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός- Κολοσσός ΒΑΠ. Στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής υπάρχουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια. Το Μαρούσι υποδέχεται τον Άρη, ενώ τα Τρίκαλα 2000 και το Περιστέρι αναμένεται να παλέψουν μέχρι το τέλος. Αμφίρροπη θα...

447 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της Γ' Εθνικής
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Οι διαιτητές της Γ' Εθνικής

Ο Χρήστος Νανούρης και ο Κώστας Ζακεστίδης (αμφότεροι του συνδέσμου Αττικής) θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι Α.Ε. Έξω Παναγίτσας- Γ.Σ. Διαγόρας. Στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν επίσης τα παιχνίδια Γ.Σ. Κρόνος- Α.Ε.Ν. Κηφισιάς και Α.Ε. Λιβαδειάς- Ιωνικός Νικαίας. Το Ηράκλειο είναι το φαβορί κόντρα στον Σπόρτιγκ, ενώ στο ντέρμπι ουραγών...

394 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με φόρα από το ντέρμπι...
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Με φόρα από το ντέρμπι...

Βελτιώνοντας την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, η Αναγέννηση Νήσου Ρόδου, ήταν η ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου της Δωδεκανήσου, επικρατώντας του Αστέρα Παστίδας με 2-0. Παράπονα από τη διαιτησία του κ. Πατσιόπουλου, έχουν οι γηπεδούχοι. ...

353 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δύο ματς, σε 48 ώρες
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Δύο ματς, σε 48 ώρες

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστική του 8ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος που αγωνίζονται και οι ομάδες του νησιού μας.
Ο Ιάλυσος, δεδομένης της αυριανής εξ αναβολής αναμέτρησης με τον Αίαντα Ταύρου εκτός έδρας (ρεπορτάζ) , θα δώσει 2 ματς σε 2 εικοσιτετράωρα, καθώς ανοίγει το πρόγραμμα το Σάββατο...

364 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ποντάρουν (και) στον κόσμο
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ποντάρουν (και) στον κόσμο

Την ένθερμη υποστήριξη του φίλαθου κοινού του νησιού μας περιμένει την Κυριακή η Ρόδος, προκειμένου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, στη μάχη για τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Η κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητική και οι "πράσινοι" αναμένουν έναν δυνατό πυρήνα οπαδών στο ματς με...

318 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Το ξεκίνημα των μικτών
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το ξεκίνημα των μικτών

Επιστολή προς τα σωματεία της Ρόδου απέστειλε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου για τη λειτουργία των μικτών ομάδων παίδων και κορασίδων, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος. Η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κύριε πρόεδρε, σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου θα ξεκινήσει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου τις...

556 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Κοντόπευκο ο Ζαμάγιας
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Στο Κοντόπευκο ο Ζαμάγιας

Στο Κοντόπευκο θα βρεθεί την προσεχή Κυριακή ο Νικήτας Ζαμάγιας. Ο αξιολογημένος διαιτητής του Σ.Δ.Κ.Δ. θα ''σφυρίξει'' την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Κεραυνό Αιγίου (17:00) για τον 1ο όμιλο νότου της Γ' Εθνικής. Ο Κώος ρέφερι θα είναι δεύτερος διαιτητής με πρώτο τον Μπορμπαντωνάκη, ενώ κομισάριος του...

516 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τοπικό ντέρμπι στην Κρεμαστή
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τοπικό ντέρμπι στην Κρεμαστή

Με την αναμέτρηση Πήγασος Κρεμαστής- Ελπίδα Πεταλούδων θα πέσει σήμερα το βράδυ (21:00) η αυλαία της 2ης αγωνιστικής για το γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ. Η Ελπίδα είναι το φαβορί για να κάνει το 2 στα 2 απέναντι στα κορίτσια του Βαγγέλη Αθανασιάδη, που ως επί το πλείστον είναι νεανίδες και κορασίδες....

771 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νωρίτερα στην Τούμπα
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Νωρίτερα στην Τούμπα

Μία ώρα νωρίτερα θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στη Μ.Ε.Ν.Τ. και τον Διαγόρα. Συγκεκριμένα το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και όχι στις 17:00, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Κι αυτό γιατί έγινε δεκτό το αίτημα της ροδίτικης ομάδας...

485 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μία άλλη άποψη
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μία άλλη άποψη

Στην ιστοσελίδα basketopinions.blogspot.com αναφέρθηκαν χθες τα εξής, σχετικά με την υπόθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Άρη… «Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι αρκετά έξυπνος για να απαντήσει αρνητικά στον Άρη. Τρεις μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν έχει κανένα λόγο να αφήσει μια οργανωμένη ομάδα με καλή πορεία για να πειραματιστεί...

732 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Επεσε'' σαν ...ΔΙΑΓΟΡΑΣ!
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

''Επεσε'' σαν ...ΔΙΑΓΟΡΑΣ!

Kι όμως, θα μπορούσαν να είναι όλα αλλιώς... Ο Διαγόρας, "κοψοχόλιασε" για ένα ημίχρονο τον Ατρόμητο, έχασε πέναλτι με τον Ταραχούλσκι στο 9’,...

1274 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Eκλεψαν'' τις εντυπώσεις στη Ριζούπολη
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

''Eκλεψαν'' τις εντυπώσεις στη Ριζούπολη

Η πολύ καλή εμφάνιση της Ρόδου την Τετάρτη στη Ριζούπολη, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους του Απόλλωνα Αθηνών που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γ. Καμάρας».
Αυτός, ήταν και ο λόγος που χειροκρότησαν θερμά τα «ελάφια» μετά το σφύριγμα της λήξης, αναγνωρίζοντας την αξία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του νησιού...

563 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της Α1
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι διαιτητές της Α1

Ο Θωμάς Πατσιόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας, ανάμεσα στην Α.Ε Κω και τον Απόλλωνα Καλυθιών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα.
Βοηθοί του έμπειρου ρέφερι θα είναι οι Γεωργιόπουλος και Πλάτσης

535 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές των Υποδομών
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι διαιτητές των Υποδομών

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ, οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος των Υποδομών
Αναλυτικά:
Υποδομές
1ος όμιλος
10η αγωνιστική
Σάββατο
● ΕΑΚ 11:00π.μ.
Ρόδος- Αστέρας Μασάρων
Διαιτητές: Διακοφιλιπής, Λατσός, Ροδίτης
Γιατρός: Μιχαηλίδης
Κυριακή
● Κρεμαστή 11:00π.μ.
Φοίβος- ΓΑΣ Αναγέννηση/ Ιάλυσος
Διαιτητές: Διακοφιλιπής,...

523 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της Α2
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι διαιτητές της Α2

Με την αυριανή αναμέτρηση της πρωτοπόρου Χάλκης, απέναντι στην Κατταβιά θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σάββας Τσοπανάκης με βοηθούς τους Παπαγιαννίδη και Τσαούση.
Αναλυτικά:
Α2 Κατηγορία...

462 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Κρυφός στόχος η άνοδος
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κρυφός στόχος η άνοδος

Η Ε.Α. Καλύμνου θα συμμετάσχει φέτος μόνο στο γυναικείο πρωτάθλημα… Αυτό ανέφερε η ομάδα από το νησί των «σφουγγαράδων», με έγγραφο της χθες στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Μέσα απ’ όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, η Ε.Α.ΚΑ. ρίχνει αποκλειστικά και μόνο το βάρος της στο γυναικείο πρωτάθλημα, αφού παραιτήθηκε από τις...

365 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην ''τέντα'' Παντηλιακός- Κολλέγιο
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Στην ''τέντα'' Παντηλιακός- Κολλέγιο

Δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα για το ανδρικό πρωτάθλημα, στους ομίλους Ρόδου. Η αρχή θα γίνει σήμερα με την αναμέτρηση Παντηλιακός- Κολλέγιο Ρόδου. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το β’ όμιλο του ανδρικού πρωταθλήματος, η νικήτρια ομάδα στην «τέντα» θα τερματίσει στην τρίτη θέση και η χαμένη στην...

418 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ώρα για τα κλιμάκια
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η ώρα για τα κλιμάκια

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Η ώρα για τα αναπτυξιακά κλιμάκια έφτασε και η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε ότι ξεκινούν αύριο οι προπονήσεις για την προεπιλογή αθλητών και αθλητριών για τις μικτές ομάδες παίδων και κορασίδων. Η ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. προς τα σωματεία αναφέρει τα εξής: «Κύριε πρόεδρε, σας...

401 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Ιαλυσό για την πρόκριση
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Στην Ιαλυσό για την πρόκριση

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και τον Κολοσσό ενδεχομένως να κρίνει ουσιαστικά την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για το φάιναλ-φορ του παιδικού πρωταθλήματος. Οι «ερυθροκίτρινοι» κέρδισαν μέσα στο «Βενετόκλειο» με 46-42 (κ.α. 40-40) και σε περίπτωση που νικήσουν ξανά, εξασφαλίζουν οριστικά την πρόκριση τους...

546 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ντέρμπι στους παμπαίδες
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ντέρμπι στους παμπαίδες

Με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται (8η αγωνιστική) το πρωτάθλημα παμπαίδων (όμιλος Ρόδου). Ο πρωτοπόρος και αήττητος Γ.Σ. Διαγόρας Α’ υποδέχεται τον Κολοσσό Α’, ενώ η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ο Κολοσσός Β’ δοκιμάζεται στην Ιαλυσό με αντίπαλο τον υπολογίσιμο Γ.Α.Σ. Από κει και πέρα ο Γ.Σ. Διαγόρας Β’ θα...

402 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Όλα τα λεφτά''...
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

''Όλα τα λεφτά''...

Με την υπογραφή του εορτάζοντα Αντώνη Σκλήβα, ο Γ.Σ. Διαγόρας κέρδισε δύσκολα στο Κολλέγιο Ρόδου με 69-52 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο φάιναλ-φορ του εφηβικού πρωταθλήματος, διατηρώντας μάλιστα το αήττητο του. Ο νεαρός αθλητής σταμάτησε στους 36 πόντους (περισσότερους από τους μισούς της ομάδας του) και έκανε ότι ήθελε...

612 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στα... ''χαρτιά'' ο Ιπποκράτης
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Στα... ''χαρτιά'' ο Ιπποκράτης

Χωρίς να ιδρώσει ο Ιπποκράτης Κω θα προσθέσει ένα πολύτιμο ροζ φύλλο στη συλλογή του… Κι αυτό γιατί ο Απόλλων Πατρών παραιτήθηκε από την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής στην Κω, με αποτέλεσμα ο Ιπποκράτης να πάρει τη νίκη στα χαρτιά και με σκορ 20-0. Ο Απόλλων Πατρών δεν θυμίζει σε...

841 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε Ρόδο, Περιστέρι και Ιλίσια
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Σε Ρόδο, Περιστέρι και Ιλίσια

Οι διεθνείς διαιτητές Γιώργος Τανατζής (Κεντρικής Μακεδονίας) και Μπάμπης Καρακατσούνης (Μαγνησίας), καθώς και ο Αργύρης Καλδίρης (Αττικής) θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι ανάμεσα στον Κολοσσό ΒΑΠ και τον Άρη, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1. Στο πρόγραμμα επίσης ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ηλυσιακός- Πανιώνιος...

358 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Θεέ μου, τη δεύτερη φορά''
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

''Θεέ μου, τη δεύτερη φορά''

Σύμπτωση, λέει, που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση κι αυτό μπορούν κάλλιστα να το τεκμηριώσουν σχεδόν όλες οι επαρχιακές ομάδες, οι οποίες έχουν αγωνιστεί στην Α1 τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ποια είναι η σύμπτωση; Πέντε από αυτές υποβιβάστηκαν αμέσως μετά την παρθενική συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ, αλλά επέστρεψαν...

556 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θα γίνει επιτέλους;
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Θα γίνει επιτέλους;

Θα γίνει αυτή τη φορά το παιχνίδι Ηρακλής 2000- Α.Ε. Δικαίου; Αυτό είναι το ερώτημα, αφού η αναμέτρηση των εφήβων (όμιλος νήσων) έχει αναβληθεί ήδη δύο φορές. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου όρισε για το προσεχές Σάββατο τη συνάντηση Ηρακλής 2000- Α.Ε. Δικαίου, με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» περισσότερο για τη...

522 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  ''Καλό ταξίδι, Βασίλη''
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

''Καλό ταξίδι, Βασίλη''

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του φίλου της ομάδας Βασίλη Μαντούκου εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση και ο ΣΙ.ΦΙ.Δικαίου.
«Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση και ο ΣΙ.ΦΙ. Δικαίου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη, την οδύνη και τα βαθειά τους...

504 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θα γίνει επιτέλους;
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Θα γίνει επιτέλους;

Την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Ιπποκράτη Κω και τον Πανιώνιο Λέρου, θα έχει σήμερα το μεσημέρι η Α.Ε. Δικαίου. Η ομάδα του Πάρη Χατζηδαυίδ θα αντιμετωπίσει στο ανοιχτό γήπεδο της Καρδάμαινας (15:00) τον Ηρακλή 2000 και λογικά δεν θα συναντήσει δυσκολίες μέχρι να πάρει τη...

486 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΠΑΙΔΕΣ: Στα χαρτιά ο Ιπποκράτης
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΙΔΕΣ: Στα χαρτιά ο Ιπποκράτης

Όπως αναμενόταν ο Ιπποκράτης Κω κέρδισε στα χαρτιά την Ε.Α. Καλύμνου για το παιδικό πρωτάθλημα, αφού οι ''σφουγγαράδες'' παραιτήθηκαν από το χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Παπούλη θα τερματίσει στην πρώτη θέση και η Α.Ε. Δικαίου στη δεύτερη, εκτός κι αν η δεύτερη κερδίσει με +46...

682 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Να γίνει σε αθλητικά πλαίσια''
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

''Να γίνει σε αθλητικά πλαίσια''

Για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού κυπέλλου, αλλά και για τον ομοσπονδιακό προπονητή Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης. «Φέτος ξεκινήσαμε διαφορετικά αφού είχαμε χρόνο. Και οι ομάδες είναι αρκετά συνεργάσιμες, γι’ αυτό συμφωνήσαμε ποια θα είναι η θέση μας στην αστυνομία. Και οι δύο έχουν δείξει καλή διαγωγή όλο...

443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Πλούσιο μενού'' στο τοπικό!
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

''Πλούσιο μενού'' στο τοπικό!

Ιδιαίτερα πλούσιο είναι το σημερινό πρόγραμμα στα γήπεδα της Δωδεκανήσου… Κι αυτό γιατί έχουν προγραμματιστεί επτά αναμετρήσεις, εκ των οποίων ορισμένες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το γυναικείο ντέρμπι ανάμεσα στον Ιβίσκο και τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, όπως και η αναμέτρηση των ανδρών Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου- Ήλιος Ιαλυσού. Το ντέρμπι...

519 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άρης- Κολοσσός ΒΑΠ 8-5
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Άρης- Κολοσσός ΒΑΠ 8-5

«Ελαφρύ» προβάδισμα έχει ο Άρης απέναντι στον Κολοσσό ΒΑΠ, όσες φορές οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν οκτώ νίκες έναντι πέντε των «θαλασσί» σε «Αλεξάνδρειο» και «Βενετόκλειο». Μάλιστα, πριν τη χθεσινή του νίκη, η τελευταία του Άρη κόντρα στους Ροδίτες χρονολογείται από την...

511 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άλμα παραμονής για Ηλυσιακό
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Άλμα παραμονής για Ηλυσιακό

Νίκη παραμονής με σκορ 66-64 πέτυχε ο Ηλυσιακός κόντρα στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να πιάσει στη βαθμολογία τον Κολοσσό ΒΑΠ. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Στόγκλιν έβαλε τη σφραγίδα του και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη. Ο Κ.Α.Ο. Δράμας «βούλιαξε» τον Πανελευσινιακό (76-74), ο οποίος...

530 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Τεράστιο πρόβλημα με το ρόστερ''
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

''Τεράστιο πρόβλημα με το ρόστερ''

Τη δίκαιη νίκη του Άρη παραδέχθηκε ο Βασίλης Φραγκιάς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του δεν εμφανίστηκε στο «Αλεξάνδρειο» στο β’ ημίχρονο. Ο έμπειρος προπονητής, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Ο Άρης μέσα στο Παλέ πιέζει πολύ. Είχε πολλή ενέργεια, εμείς...

650 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στου δρόμου τα μισά
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στου δρόμου τα μισά

Με διαιτητές από το σύνδεσμο Αχαϊας- Ηλείας θα διεξαχθεί σήμερα το παιχνίδι Α.Ε.Ν. Κηφισιάς- Ιπποκράτης Κω για την 9η αγωνιστική (και τελευταία του α' γύρου) στην Α2 Κατηγορία (όμιλος νότου). Συγκεκριμένα, η Ελένη Κωνσταντινίδου και ο 22χρονος Ηλίας Καρπάνος του συνδέσμου Αχαΐας- Ηλείας (Γ’ Κατηγορίας) θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι στα...

621 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα για τη νίκη στην Κηφισιά
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Όλα για τη νίκη στην Κηφισιά

Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Ιπποκράτης Κω δοκιμάζεται σήμερα το μεσημέρι (12:00) στην Κηφισιά κόντρα στην τοπική Α.Ε.Ν.Κ. στο πλαίσιο της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής το α' γύρου, στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας (όμιλος νότου). Μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τον Πρωτέα Βούλα,...

488 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  ''Σημάδια προόδου''
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

''Σημάδια προόδου''

Σημάδια προόδου στον Κολοσσό ΒΑΠ διαπίστωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος μαζί με τον Σούλη Μαρκόπουλο και έναν παίκτη από κάθε ομάδα μίλγησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής. Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: «Λειτουργήσαμε ως ομάδα σε επίθεση και άμυνα. Επιθετικά μπορεί σε κάποια ματς να...

720 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θρήνος στο μπάσκετ της Λέσβου
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Θρήνος στο μπάσκετ της Λέσβου

Θρήνος έχει ξεσπάσει στη Λέσβο μετά την είδηση του απροσδόκητου χαμού του αθλητή του Παγγερωτικού Στρατή Τραντάλη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παλλεσβιακό. Ο άτυχος 35χρονος παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ανθρώπων που βρέθηκαν...

1168 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για την παραμονή
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Για την παραμονή

Μονόδρομο αποτελεί για το Νηρέα η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πολυβώτη Νισύρου, με το οποίο θα «πέσει» η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (β’ όμιλος). Η ροδίτικη ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω και θέλει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της παραμονής....

1349 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''ευχαριστώ'' του Ανταγόρα
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Το ''ευχαριστώ'' του Ανταγόρα

Με την ευκαιρία του νέου έτους το διοικητικό συμβούλιο,οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Π.Α.Σ. Ανταγόρα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν στην ανασυγκρότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος το 2013 και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας BELLA VISTA,BROANDWAY,IRINA HOTEL  κ. Γουμπιος Νικος ,VODAFONE ΚΩΣ,Λογιστήριο Μ.ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ, την διεύθυνση του Νοσοκομείου για τις...

919 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πανόραμα'' στην Α1 Γυναικών
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Το ''πανόραμα'' στην Α1 Γυναικών

Ο Ιπποκράτης Κω έβαλε «φωτιά» στην κορυφή ρίχνοντας από την πρώτη θέση τον Παναθηναϊκό και διατηρώντας το αήττητο της έδρας του. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής ξεχώρισε η νίκη του Π.Α.Ο.Κ. επί του Αθηναϊκού στο Βύρωνα και η επικράτησε του Άρη στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Ο...

530 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα φύλλα αγώνα στο... φιλέ!
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τα φύλλα αγώνα στο... φιλέ!

Έξι αγώνες διεξήχθησαν στα τοπικά πρωταθλήματα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. το περασμένο σαββατοκύριακο. Στο ανδρικό το Ροδίων Άθλησις, ο Κλεάνθης και η Τελχινίδα προχώρησαν με νίκη, ενώ το ίδιο έκαναν στις γυναίκες o Διαγόρας και η Τελχινίδα.ΑΝΔΡΕΣΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ- ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ 3-0Τα σετ: 25-11 (12’), 25-13 (17’), 25-18 (15’)Διαιτητές: Χατζησταυρίδης- ΤζάνοςΡΟΔΙΩΝ  ΑΘΛΗΣΙΣ...

667 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όταν χορεύουν τα κορίτσια
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Όταν χορεύουν τα κορίτσια

Το δικό τους ξεχωριστό χρώμα έδωσαν χθες στο «Βενετόκλειο» οι νεαρές τσιρλίντερς του Κολοσσού ΒΑΠ, οι οποίες κέρδισαν για μία ακόμη φορά το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που γέμισε σχεδόν το γήπεδο.  Ντυμένες στα χρώματα της ομάδας, οι νεαρές τσιρλίντερς ξεσήκωσαν το φίλαθλο κόσμο με τα χορευτικά τους και έδωσαν...

2048 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εδώ είναι... ΚΩΣ!
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Εδώ είναι... ΚΩΣ!

Πραγματικά τυχεροί όσοι βρέθηκαν χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Κω... Και το λέμε αυτό διότι πολλοί ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να βρουν μία θέση στο κατάμεστο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον Ιπποκράτη να ''γονατίζει'' τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Ο Ιπποκράτης Κω χθες έγραψε ιστορία και απέδειξε...

1318 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Είναι ''τρελοί'' οι ΠΑΟΚτσήδες
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Είναι ''τρελοί'' οι ΠΑΟΚτσήδες

Είναι τρελοί αυτοί οι ΠΑΟΚτσήδες… Πραγματικά απολαυστική ήταν η κερκίδα που δημιούργησαν οι οπαδοί του «δικεφάλου» του βορρά, βοηθώντας ώστε να υπάρξει μία άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα. Περίπου 150 φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. από τη Ρόδο και την Κω βρέθηκαν στο γνώριμο μέρος που κάθονται στις κερκίδες του «Βενετόκλειο» αλλά στο τέλος...

1251 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ντέρμπι παραμονής στη Λέρο
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ντέρμπι παραμονής στη Λέρο

Με το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στην Α.Ε. Λέρου και τον Ορφέα θα «πέσει» η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας (α’ όμιλος). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11:30 στο Λέρο και αναμένεται με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η Α.Ε....

965 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Το κεφάλι που έγινε... μπάλα!
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Το κεφάλι που έγινε... μπάλα!

Όταν θέλει ο φάκος… κρύβονται ακόμη και κεφάλια, τα οποία φαίνονται σαν μπάλες. Κάπως έτσι λοιπόν ο Χάρης Ζαμπετούλας με τα… μαγικά του «μεταμόρφωσε» το κεφάλι του Ντομινίκ Ουότερς σε μπάλα μπάσκετ, σε μία απίστευτη πραγματικά φωτογραφία, η οποία μάλιστα ήδη σχολιάστηκε από τον αρχηγό του Κολοσσού Άγγελο Τσάμη, ως…...

1000 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε αναζήτηση κοινοτικού...
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σε αναζήτηση κοινοτικού...

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Κολοσσού, αλλά στενοχωρημένος από τον τραυματισμό του Άγγελου Τσάμη ήταν ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι οι «θαλασσί» εδώ και καιρό αναζητούν έναν κοινοτικό γκαρντ. «Θέλουμε να βρούμε έναν παίκτη που να ταιριάζει στη χημεία της ομάδας και να μπορεί να μας βοηθήσει...

943 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κολοσσός έκοψε την πίτα του!
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο Κολοσσός έκοψε την πίτα του!

Σε μία εξαιρετική εκδήλωση, η Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο Semiramis, με τις ευχές της εκκλησίας. Οι «θαλασσί» πήραν και έδωσαν ευχές για την έλευση του 2015, μέσα σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Το «παρών» έδωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιδήμαρχος...

1510 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  2 στα 2 για Διαγόρα!
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

2 στα 2 για Διαγόρα!

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στο Ροδίων Άθλησις πέτυχε ο Γ.Σ. Διαγόρας στις γυναίκες και στις παγκορασίδες. Στις γυναίκες οι «κυανέρυθρες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, ενώ στις παγκορασίδες ο «γηραιός» αποτελεί το φαβορί για τον τίτλο.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ 3-1
Τα σετ: 15-25 (22’), 25-14 (17’), 25-11...

454 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Tο ''πανόραμα'' της Basket League
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Tο ''πανόραμα'' της Basket League

Με τα χίλια ζόρια κέρδισε ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα τον Απόλλωνα (77-71) και ανέβηκε στη 2η θέση της Basket League, ενώ ο Ολυμπιακός πρόσφερε σκορ και θέαμα με τη νίκη του (102-66) κόντρα στον Πανελευσινιακό. Έτσι για να πέσει η αυλαία του α’ γύρου στο πρωτάθλημα θα πρέπει να διεξαχθεί...

979 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Η Ε.Π.Σ.Δ. με ανακοίνωση της αναφέρει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την απόκτηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης. Ιδού: ''Σας πληροφορούμε ότι από 12/12/2014 κατόπιν σχετικής απόφασης,τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόκτηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από Αθλητικά Σωματεία είναι τα εξής:1.Αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του Δ.Σ.του Σωματείου.2.Υπεύθυνες Δηλώσεις του Προέδρου...

383 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τουρνουά στην Κω
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τουρνουά στην Κω

Η επιτροπή καλλιέργειας και ανάπτυξης της Ε.Π.Σ.Δ. διοργανώνει στην Κω, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, τουρνούα για γεννηθέντες το 2003-2004,στο γήπεδο Αντιμάχειας. Το πρόγραμμα και οι ώρες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου. Υπεύθυνος διεξαγωγής του τουρνουά είναι οι κ.κ. Σημαντηράκης Ιωάννης (6977914673) και Μανούσογλου Ιωάννης (6979071025)...

471 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πρόγραμμα των εξ αναβολής
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Το πρόγραμμα των εξ αναβολής

Συνολικά έξι παιχνίδια θα διεξαχθούν το διήμερο 23-24 Ιανουαρίου για τα παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα. Πρόκειται για τις εξ αναβολής αναμετρήσεις, οι οποίες και ορίστηκαν από την επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Δ. στη Ρόδο.
ΕΦΗΒΟΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(23/01):
Λίνδος (11:00): Κλεόβουλος Λίνδου- Διγενής Κοσκινού
ΣΑΒΒΑΤΟ(24/01):
Κοσκινού (14:00): Ρόδος- Ηρακλής Λάρδου
ΠΑΙΔΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ(24/01):
Παστίδα (11:00): Αστέρας...

441 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Αντίμαχος ευχαριστεί
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο Αντίμαχος ευχαριστεί

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την διοίκηση του Κλεάνθη για την φιλοξενία στο χτεσινό παιχνίδι εξέδωσε η ομάδα του Αντίμαχου. Αναλυτικά: «Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Αντίμαχου θα ήθελαν και δημόσια να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Κλεάνθη Παραδεισίου για την φιλοξενία στο χτεσινό παιχνίδι και επιφυλάσσεται παρόμοιας φιλοξενίας...

698 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η κοπή πίτας του Αιόλου
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η κοπή πίτας του Αιόλου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε προχθές το βράδυ στο εστιατόριο «Αρχοντικό» η ομάδα του Αίολου Κεφάλου.  Παίκτες, προπονητές και διοίκηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς συζήτησαν για την ομάδα, απόλαυσαν το φαγητό και ευχήθηκαν από κοινού καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Μαράγκας. ΠΗΓΗ: GIAFKASPORTS.GR...

1999 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Ο Φοίβος κόβει την πίτα του!
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ο Φοίβος κόβει την πίτα του!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο Φοίβος Κρεμαστής. Αναλυτικά, η πρόσκληση αναφέρει χαρακτηριστικά: ''Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση της ομάδας και των Ακαδημιών του, για την κοπή της βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19.00, στο Grande...

809 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κόβει την πίτα του ο Ο.Α.Α.!
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κόβει την πίτα του ο Ο.Α.Α.!

Την πρωχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την μεθεπόμενη Κυριακή 31 Ιανουαρίου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά, ο οποίος εξέδωσε και ανακοίνωση: ''Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 12:00, στο "Αρτύσιμο" στη Σορωνή΄''....

359 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μετά τον Μιχάλη, η Ράνια!
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μετά τον Μιχάλη, η Ράνια!

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη του Κολοσσού εκφράζει τις αρχές του και επηρεάζει με τις ενέργειές της τις αξίες της τοπικής κοινωνίας μας. Στο πλαίσιο αυτά, ενθαρρύνει και επιβραβεύει αξιόλογες προσπάθειες και επιτεύγματα Δωδεκανήσιων αθλητών όπως ο Μιχάλης Σείτης και πρόσφατα η Ουρανία Ρεμπούλη. Η Ράνια τιμήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον...

559 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ''ερυθρόλευκη'' κερκίδα!
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η ''ερυθρόλευκη'' κερκίδα!

Δυναμικό ''παρών'' έδωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ''Βενετόκλειο''... Οι ''ερυθρόλευκοι'' φίλαθλοι δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν την ομάδα τους και περίπου 100 περίπου από τη Ρόδο αποθέωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει την τιμητική του. Μάλιστα ασχολήθηκαν αρκετά με τον... Παναθηναϊκό και στο τέλος οι...

961 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μικρά-μικρά από το ''Βενετόκλειο''
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μικρά-μικρά από το ''Βενετόκλειο''

*Εκτός 12άδας έμεινε από τον Κολοσσό ο νεαρός Ανδρέας Οικονομόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού
*Ο Ολυμπιακός ήρθε στη Ρόδο χωρίς τους Οθέλο Χάντερ και Γιώργο Πρίντεζη, τους οποίους θέλησε να προφυλάξει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Επίσης εκτός έμεινε και ο νεαρός Βασίλης Τολιόπουλος, που πέρσι έπαιξε στον Κολοσσό,...

772 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε Ιταλία, Σερβία κι Φιλιππίνες...
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Σε Ιταλία, Σερβία κι Φιλιππίνες...

Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA ανακοίνωσε πως τα τρία Προολυμπιακά Τουρνουά Ανδρών θα  διεξαχθούν 4-10 Ιουλίου σε Σερβία (Βελιγράδι), Ιταλία (Τορίνο) και Φιλιππίνες (Μανίλα). Η κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν οι έξι ομάδες κάθε τουρνουά, θα γίνει την Τρίτη 26 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται πως η νικήτρια ομάδα κάθε τουρνουά θα...

192 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ντέρμπι στη Λάρδο!
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ντέρμπι στη Λάρδο!

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ηρακλή Μαριτσών «πέφτει» και τυπικά η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορίας. Το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα ξεκινήσει στις 14:45 στη Λάρδο και οι σημερινοί αντίπαλοι «καίγονται» για τη νίκη, ώστε να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την...

569 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πρόγραμμα του κυπέλλου!
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Το πρόγραμμα του κυπέλλου!

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος» και συγκεκριμένα από 26 έως 28 Ιανουαρίου. Και στα τέσσερα ματς υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί (Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, Γ.Σ. Διαγόρας, Α.Ε.Ρ.Α. και Αστέρας Μασάρων), ωστόσο ο θεσμός του κυπέλλου πολλές φορές κρύβει εκπλήξεις.
ΤΡΙΤΗ(26/01):
Μάσαρη (12:45): Αστέρας Μασάρων-...

710 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Αίολος Κεφάλου ευχαριστεί
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ο Αίολος Κεφάλου ευχαριστεί

Η Διοίκηση και οι Παίκτες του Αθλητικού Σωματίου Αίολος Κεφάλου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Θεατρική Ομάδα ‘acta’ για την πολύτιμη πρόσφορα της στο σωματείο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης γιατί χάρισαν στους θεατές που είχαν την εύκαιρα να παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο που μας πέρασε, στιγμές αφθόνου γέλιου...

723 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  M.V.P. του α' γύρου ο Λουκάς!
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

M.V.P. του α' γύρου ο Λουκάς!

Η αυλαία του πρώτου γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έπεσε και τυπικά χθες (18/1) στην Κηφισιά. Στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου ξεχώρισε σε ατομικό επίπεδο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κερδίζοντας τον τίτλο του MVP. Οι απόλυτοι αριθμοί, οι μέσοι όροι, η κατάταξη του στις στατιστικές κατηγορίες και η συμμετοχή του...

258 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Μας έστειλε στον πάτο το ESPN!
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Μας έστειλε στον πάτο το ESPN!

Το γνωστό αμερικανικό δίκτυο ESPN σε έρευνα για τα πρωταθλήματα μπάσκετ εκτός του ΝΒΑ, κατέταξε τη Basket League σε πολύ χαμηλή θέση. Συγκεκριμένα ανάμεσα σε 12 λίγκες που επέλεξε ο αρθρογράφος το ελληνικό πρωτάθλημα καταλαμβάνει την 9η θέση με αυτά της Αυστραλίας, της Λιθουανίας και της Κίνας να είναι χειρότερα....

236 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 26/1 μαθαίνει αντιπάλους
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Στις 26/1 μαθαίνει αντιπάλους

Στις 26 Ιανουαρίου θα μάθει τους αντιπάλους της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Εθνική Εφήβων, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας από τις 29 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας: «Η κλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων θα πραγματοποιηθεί στις...

204 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Σ.Ε.Π.Κ. τιμάει τους... ''πρώην''!
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Σ.Ε.Π.Κ. τιμάει τους... ''πρώην''!

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 20:00 θα γίνει η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΠΚ και στο περιθώριο της θα βραβευθεί πλήθος κόσμου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο «Athens Avenue» (Λεωφ. Συγγρού 182) και εκτός από τους Τάκη Κορωναίο, Σταύρο Κατσαφάδο, Νίκο Νεσιάδη και Δημήτρη Μπασούρη θα...

293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της Γ' Εθνικής
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Οι διαιτητές της Γ' Εθνικής

Οι Αθηναίοι Αλέξανδρος Αντωνιάδης (28 ετών) και Νίκος Κοτσώνης (26 ετών), αμφότεροι διαιτητές Γ’ Εθνικής, θα «σφυρίξουν» το αυριανό παιχνίδι (18:00) ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και τον Ο.Φ.Η., με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της...

495 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Φάκαρος στη Νέα Σμύρνη
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Φάκαρος στη Νέα Σμύρνη

Στη Νέα Σμύρνη θα βρίσκεται την προσεχή Κυριακή ο Άρης Φάκαρος, προκειμένου να «σφυρίξει» το παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Ίκαρο και την Αχαγιά ’82, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Μαζί του θα είναι η Ειρήνη Μαρίγλη από το σύνδεσμο Λέσβου (επίσης Α2...

274 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στους παίδες
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Τζάμπολ στους παίδες

Με δύο παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο παιδικό πρωτάθλημα… Για τον όμιλο Ρόδου, στις 15:00 το Ροδίων Άθλησις θα φιλοξενήσει στο ντέρμπι ουραγών τον Α.Ο. Σύμης, με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί για τη νίκη. Στο νησί των «σφουγγαράδων», ο Καλυμνιακός θα παίξει με την...

369 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ιπποκράτης- Προμηθέας (pics)
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ιπποκράτης- Προμηθέας (pics)

Ο Ιπποκράτης Κω την περασμένη Τετάρτη κέρδισε εύκολα (79-45) τον Προμηθέα Χαλανδρίου και ανέβηκε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, στον 2ο όμιλο νότου της Γ' Εθνικής. Με τη βοήθεια του giafkasports.gr, σας παρουσιάζουμε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εξ αναβολής αναμέτρηση, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω....

810 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μουσική βραδιά από την Α.Ε. Κως!
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Μουσική βραδιά από την Α.Ε. Κως!

Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε Κω σας εύχεται καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ένα καλύτερο μέλλον για όλο τον κόσμο. Σας προσκαλούν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 13:30 στο Μεζοδοπωλείο Άλλα και Άλλα. Η παρουσία όλων μας θα είναι χαρά και ευκαιρία για διασκέδαση και επικοινωνία. Η...

527 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αυλαία με ενδιαφέρον!
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αυλαία με ενδιαφέρον!

Με το παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε. Κατταβιάς και τον Α.Σ. Τήλος θα ανοίξει σήμερα η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία (α’ όμιλος). Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη, αφού μαζί με τον Διγενή Κοσκινού είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρωτιά. Οι Τηλιακοί όμως φέτος δεν αποτελούν...

847 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ενίσχυση και φουλ για τίτλο!
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ενίσχυση και φουλ για τίτλο!

Σε τέσσερις μεταγραφές προχώρησε ο Α.Ο Δικαίου στην προσπάθεια του να καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων. Οι "κυανόλευκοι" απέκτησαν τον Γιώργο Αρκούδα απ' τον Ανταγόρα, του Γιάννη Κεφαλιανό απ' την Αναγέννηση Ασφενδιού και τους Κώστα Τσαραπατσάνη και Βαγγέλη Πανόπουλο απ' την Δόξα Καρδάμαινας....

765 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Με νίκη ανοίγει την... πόρτα!
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

Με νίκη ανοίγει την... πόρτα!

Το σπουδαίο «διπλό» στην Κόρινθο άνοιξε για τα καλά την όρεξη των ανθρώπων του Ιπποκράτη. Η αναμέτρηση της Κυριακής (15:00) με τον Πανερυθραϊκό είναι κρίσιμη για τη μάχη της ανόδου, αφού η ομάδα της Νέας Ερυθραίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση και αποτελεί έναν από τους βασικούς αντιπάλους του Ιπποκράτη για...

580 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παντού έχει... μπάσκετ!
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

Παντού έχει... μπάσκετ!

Πρόγραμμα για όλα τα γούστα είναι το σημερινό της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, αφού έχουν οριστεί 11 αναμετρήσεις για τους άνδρες, τις γυναίκες, τους έφηβους, τις νεανίδες, τους παίδες, τις κορασίδες και τους παμπαίδες. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ανδρικό ντέρμπι της Κω ανάμεσα στην Α.Ε. Δικαίου και τον Ηρακλή 2000. Επίσης...

303 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στόχος η δεύτερη νίκη
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

Στόχος η δεύτερη νίκη

Με μοναδικό στόχο να πετύχει τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, ο Ανταγόρας Κω θα φιλοξενήσει την Κυριακή (15:00) τον ουραγό και Προφήτη Ηλία. Στο ντέρμπι των καταδικασμένων σε υποβιβασμό ομάδων, οι Κώες θέλουν να κερδίσουν ξανά τον επίσης «νεοφώτιστο» Προφήτη Ηλία και τουλάχιστον να αποφύγουν την τελευταία θέση στο...

388 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι αριθμοί στο Άρης- Κολοσσός
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

Οι αριθμοί στο Άρης- Κολοσσός

Κι όμως ο Κολοσσός στα εκτός έδρας παιχνίδια του παρουσιάζει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα εντός που δίνει ο Άρης. Δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά οι αριθμοί… Οι «θαλασσί» με εξαίρεση τα κακά ποσοστά που έχουν στα τρίποντα (μόλις 26.1%) γενικά δείχνουν ένα καλό πρόσωπο μακριά από τη...

383 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Θα παίξουμε για τον αρχηγό μας''
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

''Θα παίξουμε για τον αρχηγό μας''

Ο Κώστας Παπαδάκης του Κολοσσού στο blog του στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. έγραψε τα εξής: «Η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά για εμάς, καθώς κόντρα στα Τρίκαλα επιστρέψαμε στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, γιατί ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και έτσι το...

364 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο ''Αλεξάνδρειο'' για το ''διπλό''!
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

Στο ''Αλεξάνδρειο'' για το ''διπλό''!

Με στόχο να πετύχει μία σπουδαία νίκη, ο Κολοσσός δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα (16:30) στο «Αλεξάνδρειο» με αντίπαλο τον Άρη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και συγκεκριμένα στο φινάλε του α’ γύρου της Basket League. Μοναδικός απών για τους Ροδίτες θα είναι ο Γιάννης Γεωργαλλής, ο οποίος θα μείνει εκτός...

431 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ηρακλής 2000 κόβει την πίτα του
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

Ο Ηρακλής 2000 κόβει την πίτα του

Ο Ηρακλής 2000 θα κόψει αύριο την βασιλόπιτα του… Η εκδήλωση θα γίνει στις 18:00 στην καφετέρια The Pub στην Καρδάμαινα και μαζί θα υπάρξει και βραδιά bingo. Το «παρών» καλούνται να δώσουν όλοι οι αθλητές, οι παράγοντες και οι φίλοι του συλλόγου σε μία ξεχωριστή βραδιά για το σωματείο...

536 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Επανάσταση το VAR για το ποδόσφαιρο''
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

''Επανάσταση το VAR για το ποδόσφαιρο''

Για τη νέα τάξη πραγμάτων με το V.A.R. μίλησε στην ιστοσελίδα www.sport-fm.gr, ο διεθνής μας διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος. O ίδιος αναφέρθηκε σε όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τις αλλαγές που θα επιφέρει το V.A.R. Αναλυτικά όσα είπε ο κορυφαίος Έλληνας ρέφερι: 
Για το Virtual Assistant Referee: «Είναι μια νέα τεχνολογία, ακόμα...

301 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι προβολείς στ' Αφάντου!
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

Οι προβολείς στ' Αφάντου!

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Α.Ε.Ρ.Α. και το Φοίβο Κρεμαστής ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία. Η πρωτοπόρος ομάδα του Σάββα Ορφανίδη θα παίξει σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και απέναντι στο συγκρότημα του Βαγγέλη Χοσάδα που είναι ανεβασμένο και με νίκη...

329 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αμφίρροπες μάχες στη Β' Κατηγορία!
Σαββάτο 20 Ιανουαρίου 2018

Αμφίρροπες μάχες στη Β' Κατηγορία!

Πέντε παιχνίδια πρόκειται να διεξαχθούν σήμερα για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Στο β’ όμιλο αμφίρροπα παιχνίδια αναμένονται σε Μαλώνα (Άγιος Γεώργιος- Αθλέτικο Αφάντου), Νίσυρο (Πολυβώτης- Πολύστρατος Λαέρμων) και Αγίους Αποστόλους (Κύπρος- Δήμητρα Δαματριάς). Στον όμιλο νήσων για την 9η αγωνιστική ο Π.Α.Ο.Κ. Κω θα φιλοξενήσει τις Αθλοπαιδιές και το...

335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2019
  Αμφίρροπα παιχνίδια στη Γ' Εθνική!
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Αμφίρροπα παιχνίδια στη Γ' Εθνική!

Πολλά αμφίρροπα παιχνίδια, υπάρχουν σήμερα για την 12η αγωνιστική στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Ο Λοκρός Αταλάντης δοκιμάζεται στου Ζωγράφου κόντρα στον Ε.Φ.Α.Ο.Ζ., ενώ ο Κ.Α.Ο. Μελισσίων θα φιλοξενήσει τον Άρη Θήβας. Ντέρμπι αναμένεται στο βοηθητικό γήπεδο του Σ.Ε.Φ. ανάμεσα στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και την Αγία Παρασκευή,...

705 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πανόραμα'' της Basket League!
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Το ''πανόραμα'' της Basket League!

Στο Χολαργό και στο Ο.Α.Κ.Α. συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Basket League…Η τοπική ομάδα του Άρη Λυκογιάννη (την επόμενη εβδομάδα έρχεται στη Ρόδο) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ η Α.Ε.Κ. θα υποδεχθεί το Περιστέρι, σε παιχνίδι που επρόκειτο κανονικά να διεξαχθεί χθες. Η αυλαία της 14ης αγωνιστικής θα «πέσει» αύριο...

751 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Ακαδημία έκοψε την πίτα της!
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Η Ακαδημία έκοψε την πίτα της!

Χθες το βράδυ, η Ακαδημία Καλύμνου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κατάμεστο από γονείς και αθλητές γήπεδο. Τυχεροί ήταν οι μικροί Μαρία και Σταμάτης στους οποίους η ομάδα εύχεται υγεία, τύχη και καλή πρόοδο, Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας, η Ακαδημία Καλύμνου μέσω του προπονητή της Χρήστου Καλαϊτζίδη, βράβευσε τον Ζάχο Καρδούλια-...

1451 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Μενού'' για όλα τα γούστα!
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

''Μενού'' για όλα τα γούστα!

Συνολικά 10 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το γυναικείο εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα στην Ε.Α. Καλύμνου και τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Για τους άνδρες η Γαλάζια Ακαδημία, ο Ηρακλής 2000 και η Α.Ε. Δικαίου είναι τα φαβορί στα παιχνίδια, ενώ οριστεί αγώνες για τα...

375 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παραλίγο τραγωδία στην ''Αμαράντειο''
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Παραλίγο τραγωδία στην ''Αμαράντειο''

Από του… Χάρου τα δόντια γλίτωσε προχθές το μεσημέρι στην «Αμαράντειο» παιδί δημοτικού! Περίπου στις 12:30, ένα παιδί ακούμπησε πάνω στη μία μπασκέτα, η οποία όμως έπεσε και τραυμάτισε (ευτυχώς ελαφρά) ένα άλλο παιδί. Το συμβάν, που θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους, έγινε στο τελευταίο διάλλειμα και λίγο έλειψε να...

527 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αναβολή στα Κοσκινού!
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Αναβολή στα Κοσκινού!

Λόγω κακοκαιρίας αναβάλλεται το σημερινό τουρνουά των τζούνιορ, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο γήπεδο Κοσκινού. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές (U10) δεν θα παίξουν σήμερα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και τα παιχνίδια θα επαναοριστούν από την Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της Ε.Π.Σ.Δ....

166 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι ''προβολείς'' στη Διμυλιά!
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Οι ''προβολείς'' στη Διμυλιά!

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ατρόμητο Διμυλιάς και το Ροδιακό ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Γ’ Κατηγορία. Στην πρεμιέρα του β’ γύρου, οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή και η σημερινή αναμέτρηση θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Από κει και πέρα η αήττητη Ομόνοια Γενναδίου...

237 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Τελικός'' παραμονής για Φιλίνο!
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

''Τελικός'' παραμονής για Φιλίνο!

Να «αγκαλιάσει» την παραμονή του στη Β’ Κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου (4ος όμιλος) θέλει ο Φιλίνος! Για να γίνει αυτό, η κωακή ομάδα θα πρέπει να κερδίσει σήμερα στις 15:00 τον Διαγόρα Ικαρίας, σ’ ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς. Ο Φιλίνος θέλει να πετύχει τη δεύτερη του...

391 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Ρόδος κόβει την πίτα της!
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Η Ρόδος κόβει την πίτα της!

Η Ρόδος κόβει τη βασιλόπιτα της, σήμερα στις 18:30 στο Ροδίνι και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλεί όλους τους φίλους των «ελαφιών» στη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα γίνει στις 18:30 της Κυριακής στην αίθουσα του Ροδινιού. Ο σύλλογος χάραξε...

1302 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παίζουν σήμερα σε Πυλί και Μαριτσά
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Παίζουν σήμερα σε Πυλί και Μαριτσά

Με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για τον 8ο όμιλο. Ο Αλέξανδρος Αυγενικού θα «σφυρίξει» το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Μαριτσών και τον Σταυρό Καλυθιών. Βοηθοί του θα είναι η Μαρία Αναστασοπούλου και η Άννα Κουμπλά. Στο...

274 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2020
  Με τη ''γλώσσα'' των αριθμών!
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Με τη ''γλώσσα'' των αριθμών!

Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. παρουσίασε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία από το παιχνίδι Γ.Σ. Λαυρίου- Κολοσσός Ρόδου. Αναλυτικά, όλοι οι αριθμοί που προέκυψαν από την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, ανάμεσα στις δύο ομάδες στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου.
*Ο Λασάν Κρομά ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην Basket League με τα εννιά ριμπάουντ που...

492 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  M.V.P. ο Ουίγκινς!
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

M.V.P. ο Ουίγκινς!

Ο Αντουέιν Ουίγκινς του Π.Α.Ο.Κ. αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής στη Basket League. Ο Αμερικανός αθλητής σε 22.13’ συμμετοχής πέτυχε 26 πόντος με 10/12 δίποντα, 6/7 βολές και 0/1 τρίποντα, πήρε 6 ριμπάουντ και είχε επίσης 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 κόψιμο στην επιβλητική νίκη του «δικεφάλου» επί...

180 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλικό οι μικροί στην Καρδάμαινα!
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Φιλικό οι μικροί στην Καρδάμαινα!

Φιλικούς αγώνες έδωσαν χθες τα τμήματα προμινι και τζούνιορ του Ηρακλή 2000 με την ομάδα του Εσπέρου Κω. Η ομάδα της Καρδάμαινας ευχαριστεί πολύ όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τα παιδιά καθώς και τον Έσπερο Κω για την αποδοχή της πρόσκλησης. Στο χθεσινό αγώνα του μίνι ο Έσπερος Κω κέρδισε...

1530 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Α.Ο. Κολοσσός έκοψε την πίτα του!
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ο Α.Ο. Κολοσσός έκοψε την πίτα του!

Χθες το μεσημέρι στο Ροδίνι, ο Α.Ο. Κολοσσός έκοψε τη βασιλόπιτα του με την παρουσία των βουλευτών Δωδεκανήσου κ.κ. Βασίλη Υψηλάντη και Ιωάννη Παππά, του εντεταλμένου σε θέματα αθλητισμού Περιφερειακού συμβούλου Νίκου Νικολή, του αντιδημάρχου Τηλέμαχου Καμπούρη και του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αλέξανδρου Κολιάδη.
Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος...

1510 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και τώρα οι δυο τους!
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Και τώρα οι δυο τους!

Το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στο Φιλίνο Κω και τις Αθλοπαιδιές Κω θα κρίνει και την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον 8ο όμιλο (2η Περιφέρεια) της Γ’ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Μετά τη χθεσινή νίκη των Αθλοπαιδιών Κω επί των Αργοναυτών, η ομάδα της Καλύμνου τέθηκε νοκ-άουτ από...

1019 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην κορυφή ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Στην κορυφή ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε εύκολα στο εφηβικό ντέρμπι τη Νίκη Ρόδου (4-0) και «έπιασε» στην κορυφή τον Α.Σ. Αρένα που ηττήθηκε στην έδρα του από τον Ευκλή Σορωνής με 5-3. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, ο Αστέρας Μασάρων κέρδισε στο Παραδείσι τον Κλεάνθη με 7-1(!), ενώ ο Α.Ο. Σύμης...

364 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα highlights της Football League
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Τα highlights της Football League

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα γκολ της μεγάλης νίκης του Διαγόρα στην Ηγουμενίτσα κόντρα στο Θεσπρωτό (2-1) αλλά και της επικράτησης του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με 1-0 κόντρα στο Αιγάλεω. Όλα τα γκολ και οι φάσεις από τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League, με τα...

872 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νέο πρόσωπο ο Αρβανιτογιάννης, δίπλα στην ομάδα ο Ναβροζίδης
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Νέο πρόσωπο ο Αρβανιτογιάννης, δίπλα στην ομάδα ο Ναβροζίδης

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση της Αναγέννησης Ασφενδιού γνωστοποιεί ότι ο Χρήστος Αρβανιτογιάννης θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού με τον μέχρι τώρα Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας, κ. Χαράλαμπο Ναβροζίδη (φωτό) καθώς ο τελευταίος τον τελευταίο καιρό , δεν βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο λόγω...

966 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στους μεγάλους αγώνες ο Μαραθώνιος και το Run Greece
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Στους μεγάλους αγώνες ο Μαραθώνιος και το Run Greece

Αν και το 2019 ήταν μια περίεργη χρονιά λόγω των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, οι οποίες επηρέασαν με διάφορους τρόπους (θετικά και αρνητικά) τις διοργανώσεις των αγώνων δρόμου, δεν παύει να ήταν όμως και η χρονιά που άρχισε επιτέλους να ξεκαθαρίζει το τοπίο και το 2020 αναμένεται να είναι πιο ποιοτικό....

224 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι βαθμοί διάκρισης στο μπριτζ
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Οι βαθμοί διάκρισης στο μπριτζ

Ανακοινώθηκαν από την Εληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (Ε.Ο.Μ.) οι νέοι βαθμοί διάκρισης των αθλητών του μπριτζ για το 2020. Για τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου, οι βαθμοί διάκρισης των αθλητών του είναι οι εξής, με την παρουσία βέβαια πάρα πολλών μέλων του συλλόγου.Ισόβιος Μετρ:
ΡΑΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΒΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΕθνικός Μετρ:
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΔΑΝΕΛΛΑΚΗΣ...

225 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)