www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Μπάσκετ
Η προκήρυξη των γυναικών
08:01 | Τρι 12 Σεπτ, 2017
Εκτύπωση θέματος 680 αναγνώσεις

Η προκήρυξη των γυναικών

Στις 4 Νοεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει το νέο γυναικείο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου, στο οποίο θα πάρουν μέρος έξι ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους

Στις 4 Νοεμβρίου πρόκειται να γίνει το τζάμπολ στο νέο γυναικείο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Στον όμιλο Ρόδου θα συμμετέχουν ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Γ.Σ. Διαγόρας και ο Κολοσσός και στον όμιλο νήσων, ο Ιπποκράτης Κω, η Ακαδημία Καλύμνου και η Ε.Α. Καλύμνου. Αναλυτικά, όσα αναφέρονται στην προκήρυξη:
ΑΡΘΡΟ 1ο: ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2017-2018 δικαιούνται συμμετοχής τα  σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της Τ.Ε. Δωδεκανήσου και διατηρούν ανάλογα τμήματα.
ΑΡΘΡΟ 2ο: ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 4/11/2017 ημέρα Σάββατο. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 19/9/2017 ημέρα Τρίτη  και ώρα  14:00  στα γραφεία  της  Τ.Ε.  ΕΟΚ  Δωδεκανήσου (κλειστό γυμναστήριο Ρόδου), παρουσία εκπροσώπων των σωματείων.
Τελευταία  ημέρα  παραλαβής  των δηλώσεων  συμμετοχής  ορίζεται  η  19/9/2017 ημέρα Τρίτη και μέχρι ώρα 12:00. Στη δήλωση συμμετοχής οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν δύο εμφανίσεις, μία ανοικτού χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εντός έδρας αγώνες και μία σκούρου χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εκτός έδρας. Επίσης να καταθέσουν στην Τ.Ε. το καταστατικό και το Δ.Σ. του σωματείου τους.
ΑΡΘΡΟ 3ο: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, ως εξής:
Α) Α’ φάση- κανονική περίοδος.
Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε δύο ομίλους, ενός νοτίου συγκροτήματος και βορείου συγκροτήματος. Σε κάθε όμιλο οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο γύρους και στο τέλος θα καταρτισθεί βαθμολογία του κάθε ομίλου.
Β)  Β’  φάση- Final Four.
Η β’ φάση θα είναι Final Four και θα διεξαχθεί σε κλειστό γυμναστήριο που θα ορίσει η Τ.Ε. Σ’ αυτή θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση της βαθμολογίας του νοτίου και βορείου συγκροτήματος. Τα ζεύγη των ημιτελικών θα είναι Α1-Β2 και Β1-Α2 και πρωταθλήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί  η νικήτρια του τελικού και θα λάβει μέρος στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία που σύμφωνα με την γενική προκήρυξη της ΕΟΚ θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 20-24/6/2018.
ΑΡΘΡΟ 4ο: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Για τη βαθμολογία των σωματείων ισχύουν όσα ορίζει το άρθρο 47 των κανονισμών της  Ε.Ο.Κ., (2 βαθμοί για νίκη, 1 βαθμός για την ήττα- συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα που χάθηκε από ομάδα που απέμεινα με λιγότερους των δύο παικτών/ άρθρο 21 κανονισμών παιδιάς- και 0 βαθμοί  για  αγώνα που χάθηκε από υπαιτιότητα). Για δε την κατάταξη ισχύει το άρθρο 48 παρ. 2  σε συνδυασμό  και με τις διατάξεις του άρθρου  46 παρ. 3γ και  παρ. 4.
Σε  περίπτωση  ισοβαθμίας:
α) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι δύο, τότε λαμβάνονται υπόψη οι βαθμοί από τους μεταξύ τους αγώνες (νίκες- ήττες- μηδενισμοί). Αν οι ομάδες έχουν το ίδιο σύνολο βαθμών , τότε λαμβάνεται  υπόψη η διαφορά πόντων στους μεταξύ τους αγώνες. Αν  συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε  λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) σε όλους τους αγώνες στον όμιλο που συμμετείχαν.
β) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι περισσότερες από  δύο τότε  καταρτίζεται βαθμολογικός πίνακας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι ομάδες που ισοβαθμούν, στους μεταξύ τους αγώνες και με  βάση τον  πίνακα αυτό  γίνεται  η μεταξύ τους κατάταξη. Αν όμως από τον παραπάνω πίνακα προκύψει νέα (εσωτερική) ισοβαθμία, τότε για τις ομάδες που συνεχίζουν να ισοβαθμούν λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) στους μεταξύ  τους  αγώνες.
γ) Αν παρά ταύτα συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) σε όλους τους αγώνες τους στον όμιλο που συμμετείχαν.
δ) Σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας και αφού μετά την εφαρμογή των παραπάνω κριτηρίων η ισοβαθμία περιοριστεί μόνο σε δύο ομάδες, τότε αυτόματα εφαρμόζεται η διαδικασία των παραγράφων α και β. Αν η ισοβαθμία αφορά σε περισσότερες των δύο ομάδων, τότε επαναλαμβάνεται η διαδικασία της παραγράφου γ. 
ΑΡΘΡΟ 5ο: ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο πρωτάθλημα μπορούν να πάρουν μέρος αθλήτριες που πληρούν τις προϋποθέσεις του ισχύοντος αθλητικού νόμου και του άρθρου 36  των  κανονισμών της ΕΟΚ. Κάθε σωματείο δικαιούται να παρατάσσει σε κάθε αγώνα δώδεκα (12) αθλήτριες, εκ των οποίων οι δύο θα είναι κάτω των 20 ετών .
ΑΡΘΡΟ 6ο: ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα γίνονται σε κλειστά γυμναστήρια. Για τα σωματεία  που δεν έχουν  δική τους  αγωνιστική έδρα, χρειάζεται  και  συγκατάθεση της  αρχής  στην  κυριότητα  της οποίας ανήκει  το γήπεδο η οποία θα κατατίθεται μαζί με την δήλωση συμμετοχής. Τα σωματεία οφείλουν να μεριμνήσουν για την καταλληλότητα των γηπέδων τα οποία δηλώνουν ως έδρα. Εάν διαπιστωθεί από την Τ.Ε. η ακαταλληλότητα κάποιου γηπέδου, η επιτροπή έχει το δικαίωμα να ορίζει άλλο κατάλληλο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα και το γηπεδούχο σωματείο οφείλει να αγωνισθεί εκεί διατηρώντας την ιδιότητα του γηπεδούχου.
ΑΡΘΡΟ 7ο: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ
Καμία αναβολή αγώνα δεν δικαιολογείται, παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακοκαιρία, συμμετοχή παίκτη στη μικτή Δωδεκανήσου και σε Εθνική ομάδα). Δεν θα αναβάλλονται αγώνες λόγω εκδρομών, υποχρεώσεων φοιτητών, τραυματισμών αθλητών, σχολικών υποχρεώσεων, οικονομικής αδυναμίας σωματείου  κ.λ.π. κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αγώνες που θα αναβληθούν θα  ορίζονται εκ νέου  από την επιτροπή πρωταθλήματος  της  Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.  Δωδεκανήσου, είτε  ενδιάμεσα  είτε μετά τη λήξη  του  εκάστοτε  γύρου.
ΑΡΘΡΟ 8ο: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ- ΕΦΕΣΕΙΣ
α)Οι ενστάσεις που αναφέρονται σε περιπτώσεις κακής εφαρμογής κανονισμών παιδιάς, εκδικάζονται σε Α’ και Β’ βαθμό από τα προβλεπόμενα στον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας όργανα.
β) Οι υπόλοιπες ενστάσεις εκδικάζονται από την επιτροπή πρωταθλήματος  της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.
γ) Οι παραπάνω αποφάσεις προσβάλλονται με προσφυγή, κατά μεν της επιτροπής εκδικάσεως ενστάσεων, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Διαιτητών (Ε.Ε.Δ.), κατά   δε  της   Επιτροπής  Πρωταθλήματος, ενώπιον  του Α.Σ.Ε.Α.Δ. 
δ) Οι  ενστάσεις  θα συζητούνται μόνο εφόσον  υποστηρίζονται  και  συνοδεύονται με το ανάλογο χρηματικό ποσό (παράβολο). Το παράβολο των ενστάσεων ενώπιον της  Τ.Ε. ΕΟΚ  ορίζεται σε 50 ευρώ για  δε  τις  προσφυγές  στην  Ε.Ε.Δ. και  Α.Σ.Ε.Α.Δ. σε  όσα ορίζουν. Οι ενστάσεις που υποβάλλονται δεν αναστέλλουν τη συνέχιση του πρωταθλήματος.
ΑΡΘΡΟ 9ο: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των αγωνιζομένων σωματείων, καθορίζονται με τις διατάξεις των κανονισμών της  Ε.Ο.Κ. που αναφέρονται παραπάνω. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η συμμετοχή των σωματείων που δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος  στα διάφορα πρωταθλήματα είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το άρθρο 27 των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. Εάν ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί , μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα. Στην περίπτωση που ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί σε δύο αγώνες, τότε αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του  πρωταθλήματος. μετά από εξέταση του θέματος από την Τ.Ε., σύμφωνα και με το άρθρο 7. Στις περιπτώσεις αυτές το υπαίτιο σωματείο θα επιβαρύνεται με την συνολική δαπάνη που θα προκύψει από τα έξοδα διαιτησίας, γραμματείας, γυμνασιάρχου, μετακινήσεων και ημεραργιών, καθώς και τα έξοδα της μετακινούμενης  ομάδας. Θα του επιβάλλεται  επίσης πρόστιμο 150 ευρώ.
ΑΡΘΡΟ 10ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Τα έξοδα διαιτησίας είναι για κάθε διαιτητή 20 ευρώ, για  κάθε  κριτή 10 € καθώς και τα έξοδα των οδικών μετακινήσεων διαιτητών- κριτών που είναι 0,20 ευρώ ανά χιλιόμετρο, καλύπτονται από τα σωματεία.
ΑΡΘΡΟ 11ο: ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ
Τα γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να εξασφαλίζουν σε κάθε αγώνα την παρουσία ιατρού, που θα παρουσιάζεται στη γραμματεία και θα υπογράφει στο Φ.Α. Σε διαφορετική περίπτωση οι διαιτητές δεν θα ξεκινούν τον αγώνα , και μετά από 15 λεπτά από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα θα κλείνουν το Φ.Α. και τα γηπεδούχα σωματεία θα μηδενίζονται.
ΑΡΘΡΟ 12ο: ΓΕΝΙΚΑ
α) Για  οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη , τους Κανονισμούς της ΕΟΚ, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση ή συμπλήρωση και θα προκύψει  κατά  τη  διάρκεια  του  πρωταθλήματος, αποφασίζει η Τ.Ε. Δωδεκανήσου.
β) Τα  γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να έχουν στη γραμματεία  πριν  την έναρξη  του  αγώνα  τα παρακάτω :
1) ‘Ένα  χρονόμετρο.
2) ‘Ένα  χρονόμετρο  24'΄.
3) Ταμπέλες  με  αριθμούς  από  1-5  και  δύο σημαίες  κόκκινες με  βάσεις.
4) Μπλοκ Φύλλου Αγώνος και βέλος κατοχής μπάλας..
γ) Ολοι οι αγώνες θα διεξάγονται με μπάλες  SPALDING  (size- 6  υποχρεωτικά ) 

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2005
  Παραγωγική πρεμιέρα!
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2005

Παραγωγική πρεμιέρα!

Με την επίτευξη αρκετών γκολ προς τέρψη του φίλαθλου κόσμου που πήγε στα γήπεδα, άνοιξε σήμερα το απόγευμα η αυλαία του πρωταθλήματος της Αʼ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Στα συνολικά πέντε παιχνίδια, επιτεύχθηκαν συνολικά 19 γκολ, αριθμός που πρέπει να θεωρείται ιδιαίτερα ικανοποιητικός και ενδεχομένως να αποτελεί και σημάδι για αυτά που...

4053 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιτυχημένη ...πρόβα
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2005

Επιτυχημένη ...πρόβα

Επιτυχημένο ήταν και το τελευταίο «τεστ» της ομάδας της Ρόδου, οκτώ ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Αντιμετωπίζοντας σήμερα (Σαββάτο) το απόγευμα τον Διγενή Κοσκινού κέρδισε με 4 – 0 και ο τεχνικός Βαγγέλης Χοσάδας είχε την ευκαιρία να προβάρει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την...

131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεν τα κατάφερε ο ΑΕΡΑ
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2005

Δεν τα κατάφερε ο ΑΕΡΑ

Δεν τα κατάφερε ο ΑΕΡΑ στο Μοσχάτο. Η ροδίτικη ομάδα γνώρισε την ήττα με 3 – 1 από την ομώνυμη τοπική ομάδα και ξεκίνησε έτσι με το …αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα της χώρας μας (9ος όμιλος). rnΤο σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 23’ ο Λαβδάς με...

185 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σκυλλαράκης: Εντυπωσιακό ξεκίνημα
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2005

Σκυλλαράκης: Εντυπωσιακό ξεκίνημα

Ο Αργύρης Σκυλλαράκης είναι ο παίκτης που πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς. Το ρολόι σημάδευε το 3’ λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Αναγέννηση Έμπωνα όταν μετά από σέντρα που έκανε ο Λαμπριανός στην μεγάλη περιοχή και ενώ ακολούθησε σύγχυση με μια έξυπνη κοντινή προβολή νίκησε τον Χαλκιόπουλου...

188 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  «Κιτρινόμαυρη» επικράτηση
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2005

«Κιτρινόμαυρη» επικράτηση

Δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3 – 0 ο Άρης Αρχαγγέλου νίκησε την Αναγέννηση Έμπωνας με 3 – 0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Μέχρι το 81’ το σκορ ήταν ρευστό (1 – 0) και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν...

210 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2006
  Γκολ και θέαμα
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2006

Γκολ και θέαμα

Γκολ και θέαμα προσέφερε ο Διαγόρας. Στο πρώτο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν πάρα πολύ καλός με αποτέλεσμα να φθάσει στην άνετη επικράτηση με 5 – 1 επί του ΠΑΟ Βάρδας και για μια ακόμα φορά να σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στον φίλαθλο κόσμο. Με την εμφάνιση που έκαναν...

321 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ισοπαλία στην Ζάκυνθο
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2006

Ισοπαλία στην Ζάκυνθο

Αν και άξιζε τη νίκη, η Ρόδος έμεινε στην λευκή ισοπαλία στο όμορφο νησί της Ζακύνθου στον χθεσινό αγώνα που έδωσε με την τοπική ομάδα. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά αυτή την φορά δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες...

200 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2007
  Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει ήδη ξεκινήσει. Την Κυριακή στις 4.30μ.μ. αρχίζει το πρωτάθλημα και οι «κυανέρυθροι» μπαίνουν σε διαφορετικούς ρυθμούς από αυτούς της προετοιμασίας. Ο Διαγόρας την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει στα Μέγαρα τον Βύζαντα του Σούλη Παπαδόπουλου κι έχει σκοπό να κάνει ποδαρικό...

197 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σέντρα και στο Α' Τοπικό
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Σέντρα και στο Α' Τοπικό

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα παίξουν: Ευαγόρας- Ανταγόρας Αρης Αρχ.- Αγιος Γεώργιος Αστέρας Παστ. -Ιάλυσος Ακουσίλαος - Ηρακλής Μαρ. Κλεάνθης - Απόλλων Καλ. Απόλλων Απ.- Φοίβος Αστέρας Μασ.- Διγενής Καλυμνιακός- Διαγόρας Βατ. Για το πότε θα...

273 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το μυαλό στην πρεμιέρα
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Το μυαλό στην πρεμιέρα

Με το μυαλό αποκλειστικά και μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Θήβα, ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους οι παίκτες της Ρόδου μπαίνοντας και αυτοί στην τελική ευθεία. Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν πολύ δυναμικά θέλοντας από την αρχή να αφήσουν το στίγμα τους και για...

175 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2008
  Ημέρα κυπέλλου
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Ημέρα κυπέλλου

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή (Τετάρτη) για τις δυο μεγαλύτερες ομάδες της Δωδεκανήσου. Τόσο ο Διαγόρας όσο και η Ρόδος που αγωνίζονται στις 4 το απόγευμα θα «κατέβουν» με φόντο την πρόκληση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα, αφού αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι τους στην επόμενη φάση. Οι «κυανέρυθροι» παίζουν...

261 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μεγάλα ονόματα στο Βενετόκλειο
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Μεγάλα ονόματα στο Βενετόκλειο

Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός ανακοίνωσε τα ρόστερ των ομάδων, που θα φιλοξενηθούν στη Ρόδο για το τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός» (19-22 Σεπτεμβρίου). Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει για το νησί χωρίς τους διεθνείς Γιοτάμ Χαλπερίν, Ζόραν Ερτσέγκ και Μίλος Τεόντοσιτς που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Με τον Πανελλήνιο...

231 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και τώρα ο Ολυμπιακός
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Και τώρα ο Ολυμπιακός

Τον Ολυμπιακό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αντιμετωπίσει στο κύπελλο ο Διαγόρας. Ο «γηραιίος» ξεπέρασε το εμπόδιο του Βύζαντα μέσα στα Μέγαρα επικρατώντας με 1 – 0 και έτσι εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης για την τρίτη φάση του θεσμού. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μιλόσκοβιτς στο...

777 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεν τα κατάφερε η Ρόδος
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν τα κατάφερε η Ρόδος

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέας Καβάλας η Ρόδος. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο με 1 – 0 και έτσι αποχαιρέτησαν τον θεσμό του κυπέλλου χάνοντας την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο τον Παναθηναικό. Οι «πράσινοι» ήταν μέτριοι σε γενικές γραμμές και παρά την προσπάθεια που...

335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα αποτελέσματα του κυπέλλου
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Τα αποτελέσματα του κυπέλλου

Όλα τα σημερινά αποτελέσματα της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας είναι τα ακόλουθα:rnΖάκυνθος – Πιερικός 2-1 rn(2΄ Τεπετός, 52΄ Ζιλβάν – 71΄ Τασίδης) rnΚόρινθος – Εθνικός 1-1 (1-2 παρ.) rn(86΄ Σιώκος - 64΄ Σίλβα, 97΄ Καντιμοίρης) rnΡόδος – Καβάλα 0-1 rn(42΄ Καλάιτζιτς) rnΔόξα Δ. – Αγροτικός Α. 1-1 (1-2 παρ.)...

217 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Η κλήρωση των εφήβων (όμιλος Ρόδου)
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η κλήρωση των εφήβων (όμιλος Ρόδου)

Με τη συμμετοχή επτά ομάδων θα διεξαχθεί φέτος ο όμιλος Ρόδου στο πρωτάθλημα εφήβων. Στην πρεμιέρα ο Διαγόρας θα παίξει στις Καλυθιές με τον Σταυρό, ενώ ο Κολοσσός θα δοκιμαστεί στην Κρεμαστή με την Ελπίδα. Ο Γ.Σ. Αφάντου 2005 θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Σύμης και ο Ζέφυρος θα εκτίσει το...

238 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η κλήρωση των παίδων (όμιλος Ρόδου)
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η κλήρωση των παίδων (όμιλος Ρόδου)

Με οκτώ ομάδες θα πραγματοποιηθεί στον όμιλο Ρόδου το παιδικό πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά φέτος οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα παίξουν στο άτυπο φάιναλ-φορ της Ρόδου (1-4 και 2-3 τα ζευγάρια), ενώ οι νικητές των ημιτελικών, μαζί με τις δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης στο βόρειο συγκρότημα θα συγκροτήσουν το...

295 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η κλήρωση των παμπαίδων (όμιλος νήσων)
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η κλήρωση των παμπαίδων (όμιλος νήσων)

Με τη συμμετοχή του Πανιωνίου Λέρου (για πρώτη φορά) και συνολικά πέντε ομάδων, έγινε η κλήρωση των παμπαίδων στον όμιλο του βορείου συγκροτήματος. Στην πρεμιέρα ο Ηρακλής 2000 θα παίξει με τον Ιπποκράτη Κω και η Ε.Α. Καλύμνου με τον Πανιώνιο Λέρου, ενώ η Α.Ε. Δικαίου θα εκτίσει το ρεπό...

242 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νέο φιλικό τεστ
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο φιλικό τεστ

Ακόμη μία φιλική δοκιμασία θα γίνει σήμερα ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Διαγόρα… Θα ξεκινήσει στις 19:00 στο «Βενετόκλειο» κεκλεισμένων των θυρών και θα αποτελέσει ένα καλό φιλικό τεστ και για τις δύο ομάδες, που μας εκπροσωπούν στις εθνικές κατηγορίες. Ο Βενέτης Θωμίδης και ο Μιχάλης Κουταλιανός θα έχουν όλους...

239 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Οι ακαδημίες του Ιπποκράτη
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ακαδημίες του Ιπποκράτη

Το τμήμα ακαδημιών του Ιπποκράτη Κω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα του συλλόγου ξεκινά στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστήριο Κω από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010. Το αναλυτικό πρόγραμμα των τμημάτων έχει ως ακολούθωςrnΑ)ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1996 – 1997): Σάββατο & Κυριακή 9:00 – 10:00, Προπονητής: Δημήτριος...

255 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τουρνουά ''Ανδρέας Μιαούλης''
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τουρνουά ''Ανδρέας Μιαούλης''

Αυτό κι αν είναι τουρνουά… Ο Ιπποκράτης Κω από 14-16 Οκτωβρίου 2010 θα διοργανώσει σούπερ γυναικείο τουρνουά στην έδρα του, στο οποίο θα συμμετάσχουν ο πρωταθλητής Ευρώπης Αθηναϊκός, ο Παναθηναϊκός, ενώ αναμένονται δύο ακόμη απαντήσεις από ομάδες της Α1 Γυναικών. Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Α.Σ. Κώων «Ο...

480 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Χρύσης στον Διαγόρα
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Χρύσης στον Διαγόρα

Παίκτης του Διαγόρα και με τη βούλα είναι από σήμερα ο Αντώνης Χρύσης (20-1.97), ο οποίος συμφώνησε να αγωνιστεί στην ''τέντα'' για την προσεχή περίοδο. Ο Χρύσης αγωνίζεται στην περιφέρεια και θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα που ανέδειξε η Κως, ενώ πέρσι βγήκε πρώτος σκόρερ στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου. Χαρακτηριστικά...

339 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  3 on 3 στο Φαληράκι
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

3 on 3 στο Φαληράκι

Μετά την κεντρική πλατεία της Καλύμνου και την Κρεμαστή, σειρά παίρνει το Σαββατοκύριακο, το Φαληράκι. Μιλάμε για το τουρνουά 3 on 3, το οποίο διοργανώνεται το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι. Αυτό θα γίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον ίδιο χώρο, αφού πέρσι...

217 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πρόγραμμα του κυπέλλου
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Το πρόγραμμα του κυπέλλου

Ανακοινώθηκε από την Ε.Ο.Κ., το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (α' φάση) του κυπέλλου rnΚΥΡΙΑΚΗ(19/09):rnΔ. Βικέλας (18.00): ΑΕ Ν. Κηφισιάς - ΓΣ Λαυρίου rnΤρίπολης (17.00): Αρκαδικός - Ολυμπιάς Πατρών rn2ο Ελευσίνας (17.00): Πανελευσινιακός - ΚΑΟ Δράμας rnΠεράματος (17.00): ΓΣ Περάματος Ερμής - Αίολος Τρικάλων rnΑρναίας (19.00): ΣΑ Στρατωνίου - Ερμής Λαγκαδά...

269 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στήριξη στην αντικαρκινική εταιρεία
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στήριξη στην αντικαρκινική εταιρεία

Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός αποτελεί αναπόσπαστο κρίκο της αλυσίδας κοινωνικής αλληλεγγύης στο νησί της Ρόδου αλλά και σε όλα τα Δωδεκάνησα. Στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου μας και συμβάλλει στην καταπολέμησή τους. rnΗ ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός συμμετέχει φέτος στην Αντικαρκινική Εκστρατεία Ρόδου, με το...

270 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Πήρε πρώην Ροδίτη
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Πήρε πρώην Ροδίτη

Στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη προχώρησε ο Ηλυσιακός… Πρόκειται για τον Μάριο Ματαλόν, ο οποίος την περίοδο 2007-08 φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού ΒΑΠ, με προπονητή τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Μάλιστα ο 22χρονος παίκτης αναμένεται να παίξει απέναντι στον Διαγόρα στην «τέντα». Ιδού και η ανακοίνωση του Ηλυσιακού.rn«H Κ.Α.Ε. Ηλυσιακός ανακοινώνει...

497 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ικανοποίηση για τα διαρκείας
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ικανοποίηση για τα διαρκείας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Κολοσσού ΒΑΠ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη οι περισσότεροι κάτοχοι έχουν ανανεώσει τις… θέσεις τους, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν σπεύσει στα γραφεία της ομάδας για να πάρουν τα «μαγικά» χαρτάκια για τη νέα σεζόν, βλέποντας την...

461 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η περιπέτεια αρχίζει...
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Η περιπέτεια αρχίζει...

Στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής» θα ξεκινήσει η φετινή περιπέτεια του Κολοσσού ΒΑΠ. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο γήπεδο είναι η έδρα του Πανερυθραϊκού, που θα αγωνιστεί για μία ακόμη φορά στο πρωτάθλημα της Α2. Το κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» κατασκευάστηκε το 1994, ενώ έγιναν σημαντικά βελτιωτικά έργα του 2004,...

1262 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Ισοδύναμος όμιλος''
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

''Ισοδύναμος όμιλος''

Την Ε.Α. Καλύμνου και τον Διαγόρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει το γυναικείο τμήμα της Ελπίδας Πεταλούδων στον α’ όμιλο του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της Ελπίδας μίλησε για τα… τερτίπια της κληρωτίδας, καθώς και για τους στόχους της ομάδας του. «Θεωρώ ότι ο όμιλος είναι ισοδύναμος. Βέβαια δεν ξέρουμε ακόμη σε...

390 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με απουσίες ο Ζέφυρος
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Με απουσίες ο Ζέφυρος

Με αρκετές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Ζέφυρου, ενόψει των επίσημων αγώνων σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Όπως είναι γνωστό το επόμενο Σαββατοκύριακο οι «πράσινοι» θα παίξουν με το εφηβικό τμήμα του Κολοσσού και θέλουν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Αυτό που απασχολεί...

428 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Στάζει'' μέλι για Κολοσσό
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

''Στάζει'' μέλι για Κολοσσό

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κολοσσό ΒΑΠ ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Δημήτρης Χουχουλής… Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας «έσταζε» μέλι για τους «θαλασσί», τους οποίους και χαρακτήρισε φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'' χαρακτήρισε τον Κολοσσό ΒΑΠ, ως ένα από τα...

461 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άτυχος ο Γκουντελίτσας
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Άτυχος ο Γκουντελίτσας

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Α.Ο Δικαίου υποδέχεται σήμερα το βράδυ την ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής στο γήπεδο Πυλίου.  Oι "κυανόλευκοι" προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο τους, στο οποίο έγιναν και αρκετές αλλαγές σε ότι αφορά τους πάγκους. Ο Γιάννης Μανούσογλου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του,να παίρνουν...

464 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αμφίβολοι ''2'' στον Ανταγόρα
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αμφίβολοι ''2'' στον Ανταγόρα

Ο Ανταγόρας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα μετά τη νίκη επι του Διαγόρα Βατίου στην πρεμιέρα. Αυτό λειτούργησε πολύ θετικά στην ψυχολογιά της ομάδας αφού το πρώτο "άγχος" των "πρασίνων" είναι να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται το μείον που τους ακολουθεί στην βαθμολογία, που μετά τη νίκη...

415 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανακοινώσεις της Ε.Π.Σ.Δ.
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοινώσεις της Ε.Π.Σ.Δ.

Από το Τ.Ο.Δ. ανακοινώνεται η αλλαγή του β’ βοηθού διαιτητή Σταματιάδη με τον κ. Καλκαβούρα στο παιχνίδι Αναγέννηση Έμπωνα- Άγιος Γεώργιος Μαλώνας. Παρακαλούνται επίσης όλοι οι διαιτητές από τη Δευτέρα 19/09/2011 να προμηθευτούν το σήμα της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, από τα γραφεία της ΕΠΣΔ. Η προμήθεια του σήματος είναι υποχρεωτική....

362 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αμφίρροπες αναμετρήσεις
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αμφίρροπες αναμετρήσεις

Ιδιαίτερα σημαντικά και αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία, η αυλαία της οποίας άνοιξε χθες με τη νίκη της Αναγέννησης/ Ιάλυσος στις Φάνες (4-1 τον Ακουσίλαο). Ο Απόλλων Καλυθιών θέλει να κάνει επίσης το 2 στα 2 απέναντι στον Ηρακλή Μαριτσών, όπως και ο...

460 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Τα διαρκείας του Ιβίσκου
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τα διαρκείας του Ιβίσκου

Τις νέες κάρτες διαρκείας κυκλοφόρησε ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος για την προσεχή αγωνιστική περίοδο… Η ομάδα της Ανάληψης εκτύπωσε κάρτες μέλους, θέλοντας να ενισχυθεί οικονομικά και οι φίλαθλοι με μόλις 20 ευρώ για όλα τα παιχνίδια, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό...

210 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Δέτση έμεινε Παγκράτι
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η Δέτση έμεινε Παγκράτι

Στο ιστορικό Παγκράτι θα συνεχίσει για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο η Τόνια Δέτση, η οποία έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας και θα παραμείνει κάτοικος Μετς και τη σεζόν 2012-13. Η Ροδίτισσα αθλήτρια, που τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Αθήνα, συμφώνησε με το Παγκράτι, που αγωνίζεται στην Α’...

384 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στους ''Αγίους'' Τρίμμης- Κωστάκης
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Στους ''Αγίους'' Τρίμμης- Κωστάκης

Δύο ακόμη αθλητές προσέθεσαν στο δυναμικό τους οι Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου, οι οποίοι αναμένεται να παρουσιαστούν αρκετά δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Οι Αρχαγγελίτες συμφώνησαν με τον Νίκο Τρίμμη και το Γιώργο Κωστάκη, οι οποίοι κάνουν εδώ και καιρό προπονήσεις με την ομάδα στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής....

333 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Φλοκιού στον Ήλιο!
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Φλοκιού στον Ήλιο!

Τον Γιώργο Φλοκιού από την Ελπίδα Πεταλούδων απέκτησε ο Ήλιος Ιαλυσού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 33 χρονος πόιντ-γκαρντ αγωνιζόταν και παλαιότερα στον Ήλιο και τέθηκε στη διάθεσή του Γιώργου Χατζηκαλημέρη. Αυτή είναι μέχρι στιγμής η μοναδική μεταγραφή για την ομάδα της Ιαλυσού, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Κυριάκος Βουγιούκας...

375 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Καινοτομία από Π.Α.Ο. Ιάλυσος
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Καινοτομία από Π.Α.Ο. Ιάλυσος

Οι εκπλήξεις από τις ακαδημίες μπάσκετ του Π.Α.Ο. Ιάλυσος, κάθε χρόνο διαδέχονται η μία την άλλη… Πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος σε θέματα ακαδημιών, ο Π.Α.Ο. από φέτος εφαρμόζει πλήρης μηχανογράφηση στο αναπτυξιακό πρόγραμμα μπάσκετ, στο οποίο συμμετέχουν δεκάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Παράλληλα εντός των ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί το...

414 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αισιοδοξία για λύση
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αισιοδοξία για λύση

Την πεποίθηση του ότι θα βρεθούν οι λύσεις σχετικά με τις διαφωνίες στα οικονομικά θέματα με τους διαιτητές και τους κριτές, εξέφρασε στη συνάντηση της Παρασκευής με τα «γυναικεία» σωματεία της Δωδεκανήσου, ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Στάμος Καράβας. Ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής θεωρεί πως θα βρεθεί...

218 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Βάρος'' ο Κουκουλάς
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

''Βάρος'' ο Κουκουλάς

Η χαρά των φιλάθλων του Ηλυσιακού για τη νίκη της ομάδας τους επί του Ρεθύμνου με 73-63, μετριάστηκε από τις πληροφορίες που θέλουν τον Μανόλη Κουκουλά να έχει δικαιωθεί και δευτεροβάθμια στην αντιδικία με την ΚΑΕ. Ο Παντελής Γαμπιεράκης ήταν προβληματισμένος από το νέο βάρος που καλείται να σηκώσει από…...

301 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πέρασαν στα ''προστάζ''
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πέρασαν στα ''προστάζ''

Μπράβο τους… Μεγάλη επιτυχία για τον Σ.Δ.Κ.Δ., αφού ο Γιάννης Μορφωπός (δεξιά στη φωτό) και ο Γιώργος Ρουμελιώτης (αροστερά στη φωτό) πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τα «προστάζ», που έγιναν στο Κιλκίς και απέκτησαν το δικαίωμα να «σφυρίζουν» σε αγώνες εθνικών κατηγοριών. Αρχικά το βράδυ της Παρασκευής οι δύο διαιτητές του...

352 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πάρε-δώσε'' του Διαγόρα
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Το ''πάρε-δώσε'' του Διαγόρα

Μέσα σε μία εβδομάδα η αβεβαιότητα έδωσε τη θέση της στην αισιοδοξία… Από κει που όλα φαίνονταν «μαύρα», οι «κυανέρυθροι» έχουν ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας, κρατώντας μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού τους.rnΠΗΡΕ: Σπύρος Πάνου (από Αρκαδικό), Νίκος Θεοδοσίου (από Τιτάνες Παλαμά), Βασίλης Εκινέ (από Δόξα Λευκάδας), Κυριάκος...

532 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πράξη... δεύτερη, η ανάλυση!
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πράξη... δεύτερη, η ανάλυση!

Ολοκλήρώθηκε λοιπόν και η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα να παίρνουν τους βαθμούς της νίκης. Πάμε να δούμε τα γεγονότα που ξεχώρισαν όμως το περασμένο Σαββατοκύριακο…rnΦΟΙΒΟΣ ΤΟ… «ΑΦΕΝΤΙΚΟ»: Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, η ομάδα της Κρεμαστής κέρδισε στην Κω την...

609 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Τα νέα ηλικιακά όρια
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Τα νέα ηλικιακά όρια

Τα ηλικιακά όρια για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε γνωστά η Ε.Ο.Κ. Αυτά αφορούν από την Α2 Κατηγορία μέχρι και τα τμήματα υποδομής. Αναλυτικά στο άρθρο της προκήρυξης περί αθλητών που δικαιούνται συμμετοχής αναφέρονται τα εξής:rnα) Στα Πρωταθλήματα δικαιούνται να πάρουν μέρος οι Αθλητές - Αθλήτριες που πληρούν τις προϋποθέσεις...

394 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χειρότερα δεν γινόταν...
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Χειρότερα δεν γινόταν...

Χειρότερα δεν γινόταν για την Εθνική μας ομάδα, η οποία ηττήθηκε και από την Κροατία και τερμάτισε στην τελευταία θέση του στ’ ομίλου, οπότε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια και συγκεκριμένα από την προημιτελική φάση. Η Ιταλία έκανε την έκπληξη και κέρδισε στην παράταση (86-81) την Ισπανία, η οποία...

339 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι γυναίκες κέρδισαν τον Φοίβο!
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Οι γυναίκες κέρδισαν τον Φοίβο!

Αλήθεια γίνεται μία γυναικεία ομάδα μπάσκετ να κερδίζει μία ανδρική; Πλέον ναι, όλα γίνονται… Για παράδειγμα, τα κορίτσια του Ιπποκράτη νίκησαν σε φιλικό παιχνίδι τον Φοίβο Κω (θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία) με 61-45. Παρουσιάζοντας ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στο παιδικό του Ιπποκράτη,...

426 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έντονη απογοήτευση
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Έντονη απογοήτευση

Έντονη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Ελλάδας μετά τον άδοξο αποκλεισμό και τις κακές εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Ο Αντρέα Τρινκιέρι είπε: «Ήταν δύσκολο να ετοιμάσουμε το ματς ψυχολογικά και σωματικά. Είχαμε δύο ευκαιρίες να κερδίσουμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη, παλέψαμε σκληρά, κάναμε μεγάλες επιστροφές, αλλά δεν τα καταφέραμε....

367 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΚΡΙΤΕΣ: Ετοιμάζεται η νέα σχολή
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΤΕΣ: Ετοιμάζεται η νέα σχολή

Άκρως ικανοποιητική είναι μέχρι στιγμής η συμμετοχή των ατόμων για τη νέα σχολή κριτών καλαθοσφαίρισης, που πρόκειται να λειτουργήσει προς το τέλος του μήνα από τον τοπικό σύνδεσμο (Σ.Κ.Κ.Δ.). Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή επτά ομάδα και ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιώργος Κατσικανταής ευελπιστεί ο αριθμός να φτάσει τα 15-20 άτομα,...

369 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τουρνουά, κύπελλο, πρωτάθλημα
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Τουρνουά, κύπελλο, πρωτάθλημα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιπποκράτη Κω εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ξεκινάει στις 13 Οκτωβρίου και ο Μιχάλης Καπλανίδης με τους συνεργάτες του Γιάννη Παπούλη και Πόπη Δανελλάκη προετοιμάζουν εντατικά τον Ιπποκράτη, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος τη νέα σεζόν. Οι...

456 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γενικός αρχηγός ο Αλιφέρης
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Γενικός αρχηγός ο Αλιφέρης

Εκτός από τον Γιώργο Χατζηφούντα που θα έχει και φέτος διπλή ιδιότητα (παίκτης- προπονητής), κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τον Σπύρο Αλιφέρη. Ο έμπειρος φόργουορντ του Παντηλιακού ανέλαβε και καθήκοντα γενικού αρχηγού, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Μανιά, ο οποίος επιστρέφει στη Ρόδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Αλιφέρης θα...

845 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα πλέι-άουτ στο γυναικείο
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Τα πλέι-άουτ στο γυναικείο

Πολλές είναι οι αλλαγές στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 γυναικών σε σχέση με πέρυσι, όμως η μεταφορά νικών θα ισχύσει και την φετινή σεζόν σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Ο.Κ. για τη σεζόν 2013-2014. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 13/10/2013 ενώ θα ολοκληρωθεί στις 31/5/2014 κι αυτό διότι αυξάνονται οι...

370 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάει Κίεβο ο Σιδηρόπουλος
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πάει Κίεβο ο Σιδηρόπουλος

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για τον Τάσο Σιδηρόπουλο… Ο αξιολογημένος και ικανότατος ρέφερι του Σ.Δ.Π.Δ. ορίστηκε να διευθύνει μία ακόμη σπουδαία αναμέτρηση για το Europa League, την προσεχή Πέμπτη. Συγκεκριμένα, θα ταξιδέψει στο Κίεβο για την αναμέτρηση της τοπικής Ντιναμό με την Γκένκ. Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης-Δημήτρης...

402 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σήμερα η μικτή Νέων
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σήμερα η μικτή Νέων

Από τον Ενωσιακό προπονητή Θεόδωρο Θεοδώρου καλούνται σήμερα στις 15.00στο Ε.Α.Κ. Ρόδου  για προπόνηση προεπιλογής με την μικτή νέων οι παρακάτω...

448 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Αναχωρούν για το σεμινάριο!
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αναχωρούν για το σεμινάριο!

Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. Άρης Φάκαρος, ο Γιώργος Ξανθός και η Διονυσία Πλατέλλα θα εκπροσωπήσουν τον τοπικό σύνδεσμο στο 32ο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας. Οι εργασίες του σεμιναρίου διαιτησίας της Ο.Δ.Κ.Ε. 2014 για τους αξιολογημένους διαιτητές των Εθνικών κατηγοριών, θα πραγματοποιηθεί φέτος σε δύο γκρουπ ως εξής:1ο ΓΚΡΟΥΠ: (18-21 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρες...

349 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα οκτώ νέα πρόσωπα!
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τα οκτώ νέα πρόσωπα!

Ένα «κομμάτι» απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ του νέου Κολοσσού, αφού εκκρεμεί μόνο η απόκτηση ενός Έλληνα ψηλού αθλητή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «θαλασσί» θα παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, με δεδομένο ότι ήδη έχουν αποκτηθεί οκτώ αθλητές και σε σχέση με πέρσι παρέμειναν στην ομάδα μόνο...

574 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η προκήρυξη των γυναικών!
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η προκήρυξη των γυναικών!

Στις 18 Οκτωβρίου πρόκειται να ξεκινήσει το νέο γυναικείο πρωτάθλημα, στο οποίο θα πάρουν 4 ή 5 ομάδες, ανάλογα με το τι θα κάνει η Ελπίδα Πεταλούδων. Στο πρωτάθλημα, πρόκειται να συμμετάσχουν ο πρωταθλητής Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, ο περσινός φιναλίστ Γ.Σ. Διαγόρας, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Πήγασος Κρεμαστής και ίσως η Ελπίδα Πεταλούδων....

494 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σίμπσον vs Σκλήβας
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Σίμπσον vs Σκλήβας

Δύο φίλοι από… πέρσι συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά όμως επί κρητικού εδάφους. Ο λόγος για τον πρώην αθλητή του Κολοσσού Τρέβις Σίμπσον και τον Αντώνη Σκλήβα, ο οποίος πέρσι το καλοκαίρι είχε κάνει προετοιμασία με τους «θαλασσί». Ο Σίμπσον φέτος μετακόμισε στο Ρέθυμνο και στον τοπικό Α.Γ.Ο.Ρ., ενώ ο...

545 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έχασε την πτήση ο Τζαμάρ
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Έχασε την πτήση ο Τζαμάρ

Με μία ή δύο μέρες καθυστέρηση θα έρθει στη Ρόδο ο Καρίμ Τζαμάρ, ο οποίος αρχικά επρόκειτο να αφιχθεί χθες στο νησί. Ο 22χρονος Αμερικανός έχασε την πτήση και λογικά θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» σήμερα ή αύριο… Εξάλλου, προς το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα πρόκειται να γίνει ο αγιασμός...

603 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με τη φανέλα του Ηροδότου
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Με τη φανέλα του Ηροδότου

Με τον Σταύρο Παρδακά και τον Αντώνη Χρύση στο ρόστερ του, ο Ηρόδοτος κέρδισε με 59-45 την Ακαδημία Ρεθύμνου σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στη Νέα Αλικαρνασσό. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες με τους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου, στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής και είχαν την ευκαιρία να παίξουν...

901 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κληρώνει'' για κύπελλο και Γ' Κατηγορία!
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

''Κληρώνει'' για κύπελλο και Γ' Κατηγορία!

Σήμερα το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας, καθώς και του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 18:00, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. Στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας θα συμμετάσχουν οι εξής ομάδες: Αλθαιμένης Κρητηνίας, Νίκη Ρόδου, Α.Σ. Τήλος, Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς, Ήλιος Ιαλυσού, Ταξιάρχης...

415 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλική με ανατροπή!
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλική με ανατροπή!

Φιλική νίκη με ανατροπή και με σκορ 3-2 πέτυχε ο Α.Ο. Δικαίου κόντρα στον Αντίμαχο. Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1 σε 2-1 ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο 20λεπτο και κατάφερε να φτάσει σε άλλη μια φιλική νίκη με 2-3. Με το καλημέρα σχεδόν...

806 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τεστ στη Λάρδο για Εθνικό!
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τεστ στη Λάρδο για Εθνικό!

Φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Λάρδο, δίνει σήμερα στις 16:30 ο Εθνικός Αρχίπολης, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο τεχνικός των «νεοφώτιστων» Βαγγέλης Χατζηαντωνίου θα έχει την ευκαιρία να «τεστάρει» τους παίκτες του σ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Από κει και...

1225 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλικό, παρουσίαση, ύμνος...
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλικό, παρουσίαση, ύμνος...

Φιλικό παιχνίδι- γιορτή δίνει σήμερα στις 17:00 ο Άρης Αρχαγγέλου, ο οποίος θα φιλοξενήσει τη Ρόδο στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του συλλόγου και σε όλους τους Αρχαγγέλους να δώσουν το «παρών», αφού πρόκειται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση της...

1166 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Για τους πρώτους βαθμούς...
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Για τους πρώτους βαθμούς...

Με μοναδικό στόχο να πάρουν τους πρώτους βαθμούς τους, ο Απόλλων Απολλώνων και η Α.Ε. Λέρου διασταυρώνουν σήμερα (13:00) τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο βαριές ήττες με το ίδιο μάλιστα σκορ (6-1) και σήμερα θέλουν να «σπάσουν το...

837 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ντέντα στον Πανελευσινιακό
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ντέντα στον Πανελευσινιακό

Στον Πανελευσινιακό θα παίξει την προσεχή χρονιά ο Ντένις Ντέντα… Ο 25χρονος σέντερ που πέρσι έπαιξε στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου και παλαιότερα στη Β’ Εθνική με τον Διαγόρα, θα αγωνιστεί για λογαριασμό των «σταχυοφόρων». Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου: «Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Ντένις Ντέντα, ο...

268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλική νίκη του Δαμάγητου!
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλική νίκη του Δαμάγητου!

Φιλική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Δαμάγητος Θεολόγου κόντρα στον Πολύστρατο Λαέρμων. Η ομάδα του Χρήστου Αρβανιτάκη ήταν καλύτερη, είχε σαφέστατη βελτίωση σε σχέση με το ματς κόντρα στους Ατρόμητους και πήρε τη φιλική νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιγκρηλά στο 27ο λεπτό. Η ομάδα του Θεολόγου ήταν...

1680 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γυμναστής ο Μποϊλής
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Γυμναστής ο Μποϊλής

Το γυμναστή για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο Καλυμνιακός… Πρόκειται για τον Χρήστο Μποϊλή, ο οποίος θα συνεργαστεί με τις ακαδημίες του καλυμνιακού συλλόγου και έτσι ενισχύει ακόμη περισσότερο το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «σφουγγαράδων»: «Ο Καλυμνιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για τα...

677 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Αρκαδικό ο Στεφανίδης!
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Στον Αρκαδικό ο Στεφανίδης!

Στον Αρκαδικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χριστόφορος Στεφανίδης, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε για λογαριασμό του Κολοσσού. Ο 35χρονος πόιντ-γκαρντ έδωσε τα χέρια με τους «νεοφώτιστους» και μετακομίζει στην Τρίπολη για να συνεχίσει την καριέρα του. Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η ομάδα του Αρκαδικού ανακοινώνει την...

447 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Τσατάλας στον Ιπποκράτη!
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Τσατάλας στον Ιπποκράτη!

Τη δεύτερη μεταγραφή του έκανε ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον 24χρονο Παναγιώτη Τσατάλα. Πρόκειται για παίκτη με ύψος 1.90, ο οποίος παίζει στις θέσεις «2» και «3» και αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Α.Ο. Αγρινίου. Ο Τσατάλας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο...

1263 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γεμίζει το ρόστερ του
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Γεμίζει το ρόστερ του

Το ρόστερ του Ιπποκράτη γεμίζει με την απόκτηση της Αυστραλέζας Alex Sheedy και της Αμερικανίδας Quentori Alford Η Sheedy θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του Ιπποκράτη παίζοντας στις θέσεις «3» και «4», ενώ η Alford με ύψος 1.91 θα είναι η νέα σέντερ της ομάδας και διάδοχος της  Τάλια Κάλντγουελ....

402 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιτέλους... πρωτάθλημα!
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτέλους... πρωτάθλημα!

Επιτέλους, το νέο πρωτάθλημα στο μπάσκετ με καρότσι ξεκινάει. Η ανακοίνωση της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. «Η κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας χαρακτηρίζεται από απόλυτη ρευστότητα, ωστόσο κάποια πράγματα, κάποιες δεσμεύσεις εξακολουθούν να ισχύουν. Ειδικά όταν είναι… δικές μας δεσμεύσεις. Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ Γιώργος Κούζας, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του...

268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Αχόνεν από σήμερα!
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Με Αχόνεν από σήμερα!

Στη Ρόδο αναμένεται να βρίσκεται από σήμερα ο Ρουπ Αχόνεν, ενώ αύριο το πρωί θα έρθει ο Αμερικανός Γκάρι Μακ Γκι. Ο Φινλανδός διεθνής συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ και από σήμερα θα τεθεί στη διάθεσή του Άρη Λυκογιάννη, ενώ ο 27χρονος Αμερικανός θα αφιχθεί...

2431 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι εγγραφές στον Εύδαμο
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εγγραφές στον Εύδαμο

Από την προσεχή Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 19:00 θα ξεκινήσουν στο στάδιο «Ανταγόρας» οι εγγραφές στον Εύδαμο Κω. Οι δραστηριότητες θα διεξάγονται  στον ίδιο χώρο, και στην αίθουσα του αθλητικού πολυκέντρου σε καθημερινή βάση. Για το ακριβές εβδομαδιαίο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν από...

308 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Όλοι στα...γήπεδα!
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Όλοι στα...γήπεδα!

Κάθε αρχή και δύσκολη… Σήμερα ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Γ.Σ. Διαγόρας που λογίζεται ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο θα παίξει στη Λίνδο κόντρα στον Κλεόβουλο, ενώ η Α.Ε.Ρ.Α. υποδέχεται τον Ηρακλή Μαριτσών και ο Αστέρας...

218 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στο κύπελλο
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Τζάμπολ στο κύπελλο

Ξεκινάει σήμερα το κύπελλο ανδρών στο μπάσκετ με τη διεξαγωγή των αγώνων ανάμεσα στις ομάδες της Α2 Κατηγορίας... Με θέα την πρόκριση στη β' φάση, τα σωματεία θα δώσουν σήμερα το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι, ενώ ο Κολοσσός έχει περάσει απευθείας στην προημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει στις 5 Οκτωβρίου...

214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έδειξε... πεντάδα ο Λυκογιάννης!
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Έδειξε... πεντάδα ο Λυκογιάννης!

Σίγουρα από ένα φιλικό παιχνίδι και μάλιστα το πρώτο δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα… Αυτός είναι ένας άγραφος κανόνας του μπάσκετ. Απ’ την άλλη πλευρά όμως μπορείς να δεις κάποια πράγματα για μία νέα ομάδα. Ο Άρης Λυκογιάννης λοιπόν εντόπισε κάποια πράγματα που θέλει να διορθώσει στο νέο Κολοσσό και...

618 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ευαγόρας πήρε τον Τσιτσίρη
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ευαγόρας πήρε τον Τσιτσίρη

Έναν ακόμη νεαρό αθλητή πρόσθεσε στο δυναμικό του, ο Ευαγόρας… Οι «νεοφώτιστοι» απέκτησαν τον 22χρονο Αλέξανδρο Τσιτσίρη, ο οποίος πέρσι έπαιζε στη Β’ Κατηγορία με τη φανέλα του Ροδιακού. Ο ίδιος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, είναι γεννηθείς το 1994 και θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά στη Β’...

474 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Αγκάθι'' ο Γούλας!
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

''Αγκάθι'' ο Γούλας!

Ο Γιώργος Γούλας είναι το μοναδικό «αγκάθι» για τον Γιώργο Σάββενα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Ο νεαρός παίκτης έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και η συμμετοχή του στο ματς της Δευτέρας είναι εξαιρετικά αμφίβολη.  Ο Γούλας θα ακολουθήσει και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε...

348 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από τη Δευτέρα οι λαχνοί
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Από τη Δευτέρα οι λαχνοί

Η Ε.Π.Σ.Δ. ενημερώνει τα σωματεία της δύναμης της, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ένωσης για την οικονομική ενίσχυσή τους, ότι από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΕΠΣΔ και να παραλαμβάνουν τους λαχνούς για τη λαχειοφόρο αγορά με έπαθλο ένα αυτοκίνητο με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, αφού...

183 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα διαρκείας της Δόξας Καρδάμαινας!
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Τα διαρκείας της Δόξας Καρδάμαινας!

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής περιόδου της Δόξας Καρδάμαινας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω μηνυμάτων με τη διοίκηση της ομάδας. Αύριο, οι Καρδαμιώτες θα υποδεχθούν τον Διαγόρα Βατίου στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και θέλουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα. Εξάλλου, η διοίκηση, οι προπονητές...

407 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τη Δευτέρα ξεκινάει ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Τη Δευτέρα ξεκινάει ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.

Την προσεχή Δευτέρα στις 20:00 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. Το πρώτο ραντεβού θα γίνει στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, με τη ροδίτικη ομάδα φέτος να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες πρόκειται να ανακοινωθεί και το όνομα...

1840 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ρεκόρ μεταλλίων από ΝΟ Καλύμνου
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ρεκόρ μεταλλίων από ΝΟ Καλύμνου

O Δήμαρχος Καλυμνίων Γιάννης Γαλουζής, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιθυμεί να συγχαρεί θερμά όλους τους κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου για το ρεκόρ μεταλλίων, που απέσπασαν στο πρόσφατο πρωτάθλημα συλλόγων, το οποίο διεξήχθη στο Καρπενήσι: «Η ιδιαίτερα πλούσια συγκομιδή των αθλητών και αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου σε μετάλλια (36 συνολικά, 14 χρυσά,...

246 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από 12/10 τα μαθήματα μπριτζ
Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Από 12/10 τα μαθήματα μπριτζ

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 ξεκινούν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου, στο Ξενοδοχείο «Semiramis», μαθήματα Μπριτζ για αρχάριους. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη και θα έχουν διάρκεια 2,5-3 ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την παρακάτω διεύθυνση: http://learn.hellasbridge.org/ ή να επικοινωνήσουν με τον Όμιλο...

258 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Ώρα κυπέλλου για τις γυναίκες!
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ώρα κυπέλλου για τις γυναίκες!

Σήμερα θα διεξαχθούν τα περισσότερα παιχνίδια της α’ φάσης του γυναικείου κυπέλλου, η αυλαία του οποίου άνοιξε χθες με την εύκολη νίκη του Κρόνου επί του Ανταγόρα Κω με 71-40. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων της Α2 Κατηγορίας.Α’ ΦΑΣΗ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)ΣΗΜΕΡΑ:4.Μοσχάτο (12:00): Ελευθερία Μοσχάτου- Ε.Φ.Α.Ο. Ζωγράφου(Μαυρέλης-...

439 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φινάλε στην Ιαλυσό
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Φινάλε στην Ιαλυσό

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα το αναπτυξιακό τουρνουά, που διοργανώνει ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με τη συμμετοχή επίσης του Κολοσσού και του Διαγόρα. Το σημερινό «μενού» περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις από τις 10:00 έως τις 17:30 και το ''παρών'' αναμένεται να δώσει στην Ιαλυσό αρκετός κόσμος.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑΣΗΜΕΡΑ:(10:00-11:00): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Κολοσσός Ρόδου...

500 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ραντεβού με Γκάλη ο Αθανασιάδης
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ραντεβού με Γκάλη ο Αθανασιάδης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή ο Βαγγέλης Αθανασιάδης… Ο πρόεδρος και προπονητής του Πήγασου Κρεμαστής ταξίδεψε για τη συμπρωτεύουσα προκειμένου να συναντηθεί με το Νίκο Γκάλη, για να «φιξάρει» τις ημερομηνίες του τουρνουά, προς τιμήν του τον προσεχή Οκτώβριο στη Ρόδο. Μόλις πέντε χρόνια μετά την τελευταία του επίσκεψη στην...

648 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Λιθουανία ο Ντέντι
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Στη Λιθουανία ο Ντέντι

Στη μακρινή Λιθουανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λαρόν Ντέντι, ο οποίος τη χρονιά 2012-13 έπαιξε για λογαριασμό του Κολοσσού. Ο 28χρονος Αμερικανός (με ύψος 2.05), μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού μπάσκετ, αποφάσισε να αλλάξει προορισμό και να συμφωνήσει με την Juventus Utenos. Ο...

238 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αγιασμός, φιλικά και... κύπελλο!
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός, φιλικά και... κύπελλο!

Το απόγευμα της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 17:30 θα γίνει ο αγιασμός του νέου Κολοσσού, καθώς και η προπόνηση με ανοιχτές πόρτες για όλο το φίλαθλο κόσμο. Συγκεκριμένα αύριο θα γίνουν ουσιαστικά τα «αποκαλυπτήρια» του Κολοσσού στους Ροδίτες φιλάθλους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα για πρώτη φορά να παρακολουθήσουν...

4519 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα τουρνουά του Arena S.C.
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τα τουρνουά του Arena S.C.

Συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του ARENA SC, το τουρνουά 8Χ8 και 5Χ5... Στον όμιλο του 8Χ8  τα ''Σκουπίδια'' και οι ''Μπακαλιάροι'' έχουν εξασφαλίσει την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα. Οι υπόλοιπες δύο θέσεις φαίνεται να κατακτώνται από Mix grill και Battery με τους Oranie να χρειάζονται συνδιασμό...

324 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα διαρκείας της Δόξας Καρδάμαινας
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τα διαρκείας της Δόξας Καρδάμαινας

Η Δόξα Καρδάμαινας εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου: ''Κυκλοφόρησαν εδώ και λίγες ημέρες οι κάρτες διαρκείας της Δόξας Καρδάμαινας για την φετινή περίοδο στην οποία η ομάδα θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας για να βοηθήσουν έτσι οικονομικά τον σύλλογο...

553 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Κρεμαστή οι ''προβολείς''!
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Στην Κρεμαστή οι ''προβολείς''!

Το ντέρμπι ανάμεσα στο Φοίβο Κρεμαστής και την Α.Ε.Ρ.Α. ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Α’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι Αφαντενοί έχουν ενισχυθεί και είναι ικανοί να κάνουν ζημιές. Στον Αρχάγγελο ο τοπικός Άρης δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στη...

338 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η απονομή στον Α.Σ. Σότοκαν
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Η απονομή στον Α.Σ. Σότοκαν

Στον Α.Σ Σότοκαν Καράτε Ρόδου στην Παστίδα και με δάσκαλο τον Νίκο Αφεντούλη 5ο Dan JKA, έγινε την Πέμπτη 14/9/2017, η απονομή των διπλωμάτων μαύρων ζωνών, Dan και πιστοποίησης προσόντων, στους επιτυχόντες των εξετάσεων που είχαν διενεργηθεί από τους  παγκοσμίου φήμης Ιάπωνες μάστερς κ.κ. Κ. Σαβάντα 7ο Dan  αναπληρωτή τεχνικό διευθυντή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας J.K.A και  Κ. Οκούμα 6ο Dan αναπληρωτή Δ/ντή  διεθνών σχέσεων της  Παγκόσμιας Ομοσπονδίας J.K.A, στο πλαίσιο του σεμιναρίου που...

938 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με τα μούτρα στη δουλειά!
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Με τα μούτρα στη δουλειά!

Με τα… μούτρα στη δουλειά έπεσε ο Νίκος Παντέλης στον Διαγόρα. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται ήδη στη Ρόδο και ξεκίνησε τη δουλειά με τους «κυανέρυθρους». Ο διάδοχος του Ανδρέα Σταύρου στο τιμόνι του «γηραιού» ήδη μαθαίνει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στις τάξις της ομάδας και θα κάνει τις εισηγήσεις του...

871 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Φιλικές νίκες για Δήμητρα και Ευαγόρα!
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλικές νίκες για Δήμητρα και Ευαγόρα!

Με φιλικές νίκες προχώρησαν χθες η Δήμητρα Δαματριάς και ο Ευαγόρας. Η ομάδα του Σάββα Καραβόλια κέρδισε εύκολα με 5-0 τον Ευκλή Σορωνής, ενώ ο Ευαγόρας επικράτησε με 3-2 των εφήβων και παίδων της Ρόδου σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για...

1975 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρώτος ο Ηρακλής 2000!
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτος ο Ηρακλής 2000!

Ο Ηρακλής 2000 ήταν ο νικητής στο τουρνουά παμπαίδων που διοργάνωσε ο ίδιος στο ανοιχτό γήπεδο της Καρδάμαινας. Η ομάδα του Αποστόλη Γιασεμή κέρδισε με 48-31 τον Ιπποκράτη Κω στον μεγάλο τελικό του τουρνουά, ενώ την 3η θέση κατέλαβε η Ακαδημία Καλύμνου, που νίκησε με 50-27 την Α.Ε. Δικαίου. Το...

909 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Μητσού στη Γαλάζια Ακαδημία!
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Μητσού στη Γαλάζια Ακαδημία!

Ο Γιάννης Μητσού είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλιθέας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ Κατηγορίας. Ο 24χρονος αθλητής, πέρσι αγωνίστηκε στο Ροδίων Άθλησις και παλαιότερα έπαιξε σε Ζέφυρο, Ιβίσκο και Καλλιθέα. Ο ίδιος έδωσε τα χέρια με τη Γαλάζια Ακαδημία και θα αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη...

1626 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χωρίς Καλαμπάκα στο Ίλιον!
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Χωρίς Καλαμπάκα στο Ίλιον!

Χωρίς τον Δημήτρη Καλαμπάκα θα παίξει την Τετάρτη στο Ίλιον ο Ιπποκράτης. Ο νεαποκτηθείς φόργουορντ δεν ταξίδεψε στην Αθήνα αφού ταλαιπωρείται με μία ιογενή πνευμονία και παρέμεινε στην Κω, ενώ θα ξεκινήσει τις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα. Από κει και πέρα ο Ρίιβο Λάανε δεν έπαιξε στα δύο φιλικά...

506 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Λάμπρου στον Ιπποκράτη
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Λάμπρου στον Ιπποκράτη

Τη φανέλα του Ιπποκράτη Κω θα φορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πέτρος Λάμπρου. Ο 20χρονος αθλητής δόθηκε με υποσχετική ενός από την Α.Ε. Δικαίου και θα του δοθεί η ευκαιρία να παίξει στην Α2 Κατηγορία. Ο νεαρός Κώος αθλητής πέρσι αγωνιζόταν στο Πέρα λόγω σπουδών, αλλά ανήκει στην Α.Ε.Δ., η...

648 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Καλή παρουσία ο Φιλίνος στη Ρόδο
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Καλή παρουσία ο Φιλίνος στη Ρόδο

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας που διεξήχθη στη Ρόδο και που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας για την ανάδειξη των πρωταθλητών Δωδεκανήσων στο ΜΤΒ. Ο Κ.Α.Ο. Φιλίνος Κω έδωσε το ''παρών'' με 3 αθλητές και 1 αθλήτρια στη κατηγορία MINI μικρά 8-10 ετών και μία συμμετοχή MASTER, που τελικά δεν έγινε, αφού οι συμμετοχές ήταν ελάχιστες. Επίσης...

236 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Star Χαμαντί και Πλαγγέτη!
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Star Χαμαντί και Πλαγγέτη!

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν προσκεκλημένοι οι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Ατνάν Χαμαντί και Ειρήνη Πλαγγέντη, οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσω της ομάδας και σε λίγο καιρό θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δύο νεαροί αθλητές του Γ.Σ.Δ. μίλησαν για τη ζωή τους, τη σχέση τους...

738 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Περί Λέουκα ο... λόγος!
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Περί Λέουκα ο... λόγος!

Ο Γ.Σ. Διαγόρας απέκτησε χθες τον 28χρονο Μολδαβό (με ρουμανικές ρίζες) Πέτρου Λέουκα, ο οποίος προορίζεται για βασικός επιθετικός των «κυανέρυθρων» στη Γ’ Εθνική. Καταρχήν το παρακάτω άρθρο το γράφουμε και ελπίζουμε να διαψευστούμε με τα κατορθώματα και την αξία του Λέουκα. Ρίχνοντας λοιπόν μία πρώτη ματιά στα στατιστικά του...

1919 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Youth Ladies Festival 2018 (pics)
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Youth Ladies Festival 2018 (pics)

Σήμερα πρόκειται να ολοκληρωθεί το διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου Rhodes Youth Ladies Festival 2018, το οποίο διοργανώνει ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., η Περιφέρεια Νοτίου Ρόδου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και ο Δήμος Ρόδου με τη συμμετοχή επίσης της κυπριακής Champions Υψώνα, του Φιλίνου Κω, των Αθλοπαιδιών Κω, του Σταυρού Καλυθιών και του Ηρακλή Μαριτσών....

963 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο ''Camp Nou'' ο Σιδηρόπουλος!
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Στο ''Camp Nou'' ο Σιδηρόπουλος!

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA όρισε ελληνική ομάδα αξιωματούχων διαιτησίας με τον Τάσο Σιδηρόπουλο ως διαιτητή στο παιχνίδι του β' ομίλου του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αϊντχόφεν στο ''Καμπ Νου'', την Τρίτη 18/09. Ο Πολυχρόνης Κοσταράς και ο Λάζαρος Δημητριάδης ορίστηκαν βοηθοί Διαιτησίας, ο Δαμιανός Ευθυμιάδης θα...

259 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)