www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Μπάσκετ
Η προκήρυξη των παμπαίδων
07:46 | Σαβ 20 Σεπτ, 2014
Εκτύπωση θέματος 445 αναγνώσεις

Η προκήρυξη των παμπαίδων

Την 1η Νοεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα παμπαίδων της Δωδεκανήσου, το οποίο θα διεξαχθεί και πάλι σε δύο ομίλους και στη συνέχεια θα γίνει το φάιναλ-φορ. Μάλιστα στο πρωτάθλημα αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότερα τμήματα για λογαριασμού του Διαγόρα και του Κολοσσού. Στην προκήρυξη της η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου αναφέρει χαρακτηριστικά:
ΑΡΘΡΟ 1ο: ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο πρωτάθλημα παμπαίδων περιόδου 2014-2015 δικαιούνται συμμετοχής τα  σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της Τ.Ε. Δωδεκανήσου και λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα ανδρών, καθώς και όσα διατηρούν τμήματα παμπαίδων μόνο. Η Τ.Ε. επισημαίνει ότι τα σωματεία οφείλουν να καλλιεργούν τα τμήματα υποδομών (παίδων, παμπαίδων, μίνι και σούπερ μίνι).
ΑΡΘΡΟ 2ο: ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 1-2/11/2014 ημέρα Σάββατο ή Κυριακή. Η  κλήρωση  των αγώνων θα γίνει στις 29/9/2014 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 14:00 στα γραφεία  της  Τ.Ε.  ΕΟΚ  Δωδεκανήσου (κλειστό γυμναστήριο Ρόδου), παρουσία εκπροσώπων  των  σωματείων. Τελευταία  ημέρα  παραλαβής  των δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η 29/9/2014 ημέρα Δευτέρα και  μέχρι  ώρα  12:00. Στη δήλωση συμμετοχής οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν δύο γήπεδα που θα χρησιμοποιούν σαν έδρα. Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί δεύτερο γήπεδο η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση προβλήματος του ενός γηπέδου, να ορίσει αγώνα του σωματείου σε άλλο γήπεδο με σκοπό την ομαλή και έγκαιρη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Επίσης δύο εμφανίσεις, μία ανοικτού χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εντός έδρας αγώνες και μία σκούρου χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εκτός έδρας. Οι ομάδες να φροντίσουν ώστε τα γήπεδα αγώνων  να έχουν τις νέες διαγραμμίσεις.
ΑΡΘΡΟ 3ο: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο  φάσεις, ως εξής:
Α) Α’ φάση- Κανονική περίοδος:
Οι ομάδες θα αγωνισθούν σε δύο ομίλους, ένα νοτίου συγκροτήματος και ένα βορείου συγκροτήματος. Σε κάθε όμιλο οι ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο γύρους και στο τέλος θα καταρτισθεί βαθμολογία του κάθε ομίλου.
Β)  Β’ φάση- Final Four
Η Β’ φάση θα είναι Final Four και θα διεξαχθεί σε κλειστό γυμναστήριο που θα ορίσει η Τ.Ε. και  θα λάβουν μέρος η πρώτη και η δεύτερη  ομάδα της  βαθμολογίας του νοτίου συγκροτήματος και οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η  και 2η  θέση του ομίλου του βορείου συγκροτήματος. Σε περίπτωση που η 1η και 2η θέση είναι ομάδες του ιδίου σωματείου, τη θέση της 2ης θα την πάρει η αμέσως επόμενη ομάδα. Τα ζεύγη των ημιτελικών θα είναι Α1-Β2 και Β1-Α2. Πρωταθλήτρια ομάδα Δωδεκανήσου θα ανακηρυχθεί η νικήτρια του τελικού.
ΑΡΘΡΟ 4ο: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Για τη βαθμολογία των σωματείων ισχύουν όσα ορίζει το άρθρο 47 των κανονισμών της  Ε.Ο.Κ. (2 βαθμοί για τη νίκη , 1 βαθμός για την ήττα- συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα που χάθηκε από ομάδα που απέμεινε με λιγότερους των δύο παικτών / άρθρο 21 κανονισμών παιδιάς- και 0 βαθμοί για αγώνα που χάθηκε από υπαιτιότητα). Για  δε την κατάταξη ισχύει το άρθρο 48 παρ. 2  σε συνδυασμό  και με τις διατάξεις του άρθρου  46 παρ. 3γ και  παρ. 4.
Σε  περίπτωση  ισοβαθμίας:
α) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι δύο, τότε λαμβάνονται υπόψη οι βαθμοί από τους μεταξύ τους αγώνες (νίκες- ήττες- μηδενισμοί). Αν οι ομάδες έχουν το ίδιο σύνολο βαθμών, τότε λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal  average) στους μεταξύ τους αγώνες.
β)  Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average)  σε  όλους  τους αγώνες τους στον όμιλο που συμμετείχαν.
γ) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι περισσότερες από  δύο τότε  καταρτίζεται βαθμολογικός πίνακας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι ομάδες που   ισοβαθμούν, στους  μεταξύ τους αγώνες και με  βάση τον  πίνακα  αυτό  γίνεται  η μεταξύ τους  κατάταξη. 
δ)  Αν όμως από τον παραπάνω πίνακα προκύψει νέα ισοβαθμία, τότε  για  τις ομάδες που συνεχίζουν να ισοβαθμούν, λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) στους μεταξύ τους αγώνες.
 ε) Αν παρά ταύτα συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) σε όλους τους αγώνες τους στον όμιλο που συμμετείχαν.
στ) Σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας και αφού μετά την εφαρμογή των παραπάνω κριτηρίων η ισοβαθμία περιοριστεί μόνο σε δύο ομάδες, τότε αυτόματα εφαρμόζεται η διαδικασία των παραγράφων α και β. Αν η ισοβαθμία αφορά σε περισσότερες των δύο ομάδων , τότε επαναλαμβάνεται η διαδικασία της παραγράφου γ.
ΑΡΘΡΟ 5ο: ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο πρωτάθλημα  μπορούν να πάρουν μέρος  αθλητές  που γεννήθηκαν το έτος 2000 και νεότεροι και πληρούν τα προϋποθέσεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου και του άρθρου 36 των κανονισμών τα Ε.Ο.Κ. Δεν θα γίνεται δεκτή σε αγώνες συμμετοχή αθλητή χωρίς δελτίο τα ΕΟΚ. Κάθε σωματείο δικαιούται να παρατάσσει σε κάθε αγώνα 12 αθλητές. Σε περίπτωση που ένα σωματείο συμμετέχει με δύο ομάδες δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αθλητές της μιας ομάδας στην άλλη. Κατ’ εξαίρεση μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο στο Final Four δύο αθλητές της δεύτερης ομάδας
ΑΡΘΡΟ 6ο: ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα γίνονται στα γήπεδα που οι ομάδες  θα  δηλώσουν  και εφόσον τα γήπεδα  αυτά πληρούν τα όρους τα ΝΕΦΑ  Δωδεκανήσου. Για τα σωματεία που δεν έχουν  δική τα  αγωνιστική έδρα, χρειάζεται  και  συγκατάθεση τα  αρχής στην κυριότητα τα οποίας ανήκει το γήπεδο. Τα σωματεία οφείλουν να μεριμνήσουν για την καταλληλότητα των γηπέδων τα οποία δηλώνουν ως έδρα. Εάν διαπιστωθεί από την Τ.Ε. η ακαταλληλότητα κάποιου γηπέδου, η Επιτροπή έχει το δικαίωμα να ορίζει άλλο κατάλληλο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα και το γηπεδούχο σωματείο οφείλει να αγωνισθεί εκεί διατηρώντας την ιδιότητα του γηπεδούχου.
ΑΡΘΡΟ 7ο: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ
Καμία αναβολή αγώνα δεν δικαιολογείται ,παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας και μόνο (τα κακοκαιρία, συμμετοχή αθλητή στην μικτή Δωδ/σου και σε εθνική ομάδα). Δεν θα αναβάλλονται αγώνες λόγο εκδρομών, υποχρεώσεων φοιτητών, τραυματισμών αθλητών, σχολικών υποχρεώσεων (πλην πανελληνίων αγώνων), οικονομικής αδυναμίας σωματείου κ.λ.π. κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Σε περίπτωση αναβολής αγώνα θα ορίζεται εκ νέου από την επιτροπή πρωταθλήματος τα ΤΕ Δωδεκανήσου, είτε  ενδιάμεσα  είτε  μετά  τη  λήξη  του  εκάστοτε  γύρου. Σε περίπτωση που μια ομάδα νήσων αγωνίζεται σε ανοικτό γήπεδο τα Ρόδου και η διεξαγωγή του είναι αδύνατη λόγο καιρικών συνθηκών, τότε ο αγώνας τα θα διεξάγεται σε ένα από τα κλειστά γυμναστήρια, με κάποια χρονική μεταβολή τα έναρξης του ,ύστερα από απόφαση τα επιτροπής πρωταθλήματος τα ΤΕ Δωδεκανήσου. Ανάλογα ισχύουν και ανοικτό γήπεδο τα Κω. Αγώνες  που  θα αναβληθούν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, χωρίς να υπάρχει μετακίνηση ομάδας σε διαφορετικό νησί, θα  διεξάγεται την Τετάρτη που ακολουθεί σε κλειστό γυμναστήριο (Ρόδου ή Κω). Σε περίπτωση μετακίνησης σε άλλο νησί  και αναβολής του αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών, θα  ορίζεται  εκ νέου  από την επιτροπή  πρωταθλήματος  τα  Τ.Ε. ΕΟΚ   Δωδεκανήσου, είτε  ενδιάμεσα  είτε  μετά  τη  λήξη  του  εκάστοτε  γύρου.
ΑΡΘΡΟ 8ο: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ- ΕΦΕΣΕΙΣ
α) Οι  ενστάσεις  που αναφέρονται  σε περιπτώσεις κακής εφαρμογής κανονισμών    παιδιάς, εκδικάζονται  σε Α’ και Β’ βαθμό από τα προβλεπόμενα στον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας όργανα.
β) Οι  υπόλοιπες ενστάσεις εκδικάζονται  από  την επιτροπή πρωταθλήματος  της Τ.Ε.  Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.
Γ) Οι παραπάνω αποφάσεις προσβάλλονται με προσφυγή, κατά μεν  της Επιτροπής Εκδικάσεως Ενστάσεων, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Διαιτητών (Ε.Ε.Δ.), κατά   δε  της   Επιτροπής  Πρωταθλήματος, ενώπιον του Α.Σ.Ε.Α.Δ. 
δ) Οι  ενστάσεις θα συζητούνται μόνο εφόσον  υποστηρίζονται  και  συνοδεύονται με το ανάλογο χρηματικό ποσό (παράβολο). Το παράβολο των ενστάσεων  ενώπιον της  Τ.Ε. ΕΟΚ  ορίζεται σε 50 ευρώ για δε τις προσφυγές στην Ε.Ε.Δ. και  Α.Σ.Ε.Α.Δ. ανάλογα. Οι ενστάσεις που υποβάλλονται δεν αναστέλλουν  τη συνέχιση του πρωταθλήματος.
ΑΡΘΡΟ 9ο: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των αγωνιζομένων σωματείων , καθορίζονται με της διατάξεις των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. που αναφέρονται παραπάνω. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η συμμετοχή των Σωματείων που δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος  στα διάφορα  πρωταθλήματα είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το άρθρο  27 των Κανονισμών της  Ε.Ο.Κ. Εάν ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί , μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα. Στην περίπτωση που ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί σε δύο αγώνες,  τότε  αποκλείεται  από της  υπόλοιπους  αγώνες του  πρωταθλήματος, μετά από εξέταση του θέματος από την Τ.Ε., σύμφωνα και με το άρθρο 7. Τις περιπτώσεις αυτές το υπαίτιο σωματείο θα επιβαρύνεται με την συνολική δαπάνη που θα προκύψει από τα έξοδα διαιτησίας, γραμματείας, γυμνασιάρχου, μετακινήσεων και ημεραργιών, καθώς και τα έξοδα της μετακινούμενης  ομάδας.
ΑΡΘΡΟ 10ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
α) Τα έξοδα μετακίνησης διαμονής και διατροφής των ομάδων καλύπτονται από τα ίδια τα σωματεία.
β)  Τα έξοδα διαιτησίας και κριτών που είναι για κάθε διαιτητή 10 ευρώ και για κάθε κριτή 5 ευρώ καθώς και έξοδα των οδικών μετακινήσεων διαιτητών- κριτών που ανέρχονται στο ποσό των  0,20 ευρώ  ανά  χιλιόμετρο καλύπτονται από τα σωματεία .
ΑΡΘΡΟ 11ο: ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ
Τα γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να εξασφαλίζουν σε κάθε αγώνα την παρουσία Ιατρού ή εξειδικευμένου ατόμου (π.χ. Σαμαρείτες) για παροχή πρώτων βοηθειών, που θα παρουσιάζεται στην Γραμματεία και θα υπογράφει στο Φ.Α.
ΑΡΘΡΟ 12ο: ΓΕΝΙΚΑ
α)  Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, τους κανονισμούς της ΕΟΚ, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση ή συμπλήρωση και θα προκύψει  κατά  τη  διάρκεια  του  πρωταθλήματος, αποφασίζει η Τ.Ε. Δωδεκανήσου.
β)  Τα  γηπεδούχα  σωματεία   υποχρεούνται  να  έχουν  στη  γραμματεία   πριν  την έναρξη  του  αγώνα  τα παρακάτω :
1)     ‘Ένα  χρονόμετρο.
2)     ‘Ένα  χρονόμετρο  24'΄.
3)      Ταμπέλες  με  αριθμούς  από  1 - 5  και  δύο (2) σημαίες  κόκκινες με  βάσεις.
4)    Μπλοκ  Φύλλου  Αγώνος  και βέλος κατοχής μπάλας..
γ)  Ολοι οι αγώνες θα διεξάγονται με μπάλες  SPALDING .

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2005
  Έπεσε το πρώτο πρόστιμο
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2005

Έπεσε το πρώτο πρόστιμο

Το πρώτο πρόστιμο «έπεσε» στους παίκτες του Διαγόρα! Μετά από εισήγηση του προπονητή Βάλτερ Σκότσικ η οποία έγινε δεκτή από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, επιβλήθηκε σε όλους πρόστιμο για την κακή εμφάνιση και την ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων. Η «καμπάνα» χτυπάει για όλους τους...

5755 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  H 17αδα του ΑΕΡΑ
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2005

H 17αδα του ΑΕΡΑ

Με δεκαεπτά παίκτης στην αποστολή του θα «κατέβει» ο ΑΕΡΑ στο μεθαυραινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Κερατέας για το Περιφερειακό πρωτάθλημα. Οι «ετοιμοπόλεμοι» είναι οι ακόλουθοι: Καραγιάννης, Κούτρης, Αγγελόπουλος, Κατσιδώνης, Καρυπίδης, Κρομμύδας, Κυριακίδης, Σαμαράς, Καλογήρου, Καλαμπόκας, Φρατζής, Μανέτας, Μιχάλης Λυριστής, Γιώργος Τσακίρης, Στέλιος Τσακίρης, Διακίδης και Καπέσιος. ...

286 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Περιμένει τον κόσμο
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2005

Περιμένει τον κόσμο

Την αμέριστρη συμπεράσταση του φίλαθλου κόσμου περιμένει η ομάδα της Ρόδου στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Αχαική για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι παίκτες όπως φαίνεται και από τις προπονήσεις βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι αποφασισμένοι να πετύχουν την Κυριακή την πρώτη τους...

276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πικρία για τον τρόπο επιλογής των Ενωσιακών
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2005

Πικρία για τον τρόπο επιλογής των Ενωσιακών

Tην πικρία του για τον τρόπο της επιλογής των δυο Ενωσιακών προπονητών εκφράζει με σημερινή (Πέμπτη) επιστολή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης o καθηγητής φυσικής αγωγής Δημήτρης Παπαδόπουλος. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει ο ίδιος: «Eπειδή στη ζωή έχω μάθει πως «η σιωπή είναι χρυσός», επέλεξα όλα αυτά τα χρόνια...

262 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2008
  Στο μυαλό το Mαρούσι!
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Στο μυαλό το Mαρούσι!

Παρελθόν αποτελεί για τον Kολοσσό BAΠ η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Oι «θαλασσί» κοιτάζουν μόνο την αναμέτρηση με το Mαρούσι, στο κλειστό γυμναστήριο του Aγίου Θωμά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.Aπό σήμερα (Δευτέρα) το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους», που έχει προγραμματιστεί το...

320 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συνέχεια στο κύπελλο!
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Συνέχεια στο κύπελλο!

Συνεχίζονται την Tετάρτη τα παιχνίδια στο κύπελλο Eλλάδας, ενώ η αναμέτρηση Kολοσσός BAΠ- Π.A.O.K. θα διεξαχθεί την Tετάρτη 29 Oκτωβρίου (16:00-ET1). 1η ΦAΣH(2η AΓΩNIΣTIKH) TETAPTH(22/10): Bαρδινογιάννειο (17:00): O.Φ. Hρακλείου- I.C.B.S. (17) (Ψαριανός-Θεωνάς/ Μούστος) Κατερίνη (17:00): Πιερικός/Aρχέλαος- A.Σ. Ξάνθης (18) (Πανταζής-Τάτσικας/ Σαμαλής) Εσπέρου (17.00): Iκαρος Καλλιθέας? Πανερυθραϊκός (19) (Ανδρικόπουλος- Τσώνος/ Αγγελόπουλος) Ιλισια (17:00): Ηλυσιακός- Κεραυνός Aιγίου (20) (Σταματόπουλος- Δεσλής/ Μάνος) Λαύριο (17:00): Γ.Σ. Λαυρίου-Eρμής Λαγκαδά/Δάφνη (21) Ιωνία...

255 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Oι «εκλεκτοί» της μικτής
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Oι «εκλεκτοί» της μικτής

Mετά και το τελευταίο προπονητικό διήμερο που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Kολλέγιο Pόδου, ο τοπικός προπονητής Kυριάκος Mάγος και ο άμεσος συνεργάτης του στην Kω Δημήτρης Tζομάκας, επέλεξαν τους 12 εκλεκτούς τους για το αναπτυξιακό τουρνουά της E.O.K. που θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο στη Σάμο. Συγκεκριμένα οι αθλητές...

278 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ψηλώνει η Ρόδος
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Ψηλώνει η Ρόδος

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής βρίσκεται η Ρόδος. Mε τη νίκη που πέτυχε  επι της Αγίας Παρασκευής στο Δημοτικό Στάδιο με 2-0, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού απέχει απο την κορυφή μόλις ένα βαθμό. Στο ματς οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι παντού. Ειδικά, απο τη...

581 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Να το ξεχάσουν γρήγορα
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Να το ξεχάσουν γρήγορα

Να ξεχάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και να κοιτάξουν μπροστά σε μια προσπάθεια να καλύψουν το χαμένο έδαφος θέλουν πλέον στον Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» αν και είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν έπιασαν καλή απόδοση και έτσι δεν μπόρεσαν να...

221 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όργωσε το γήπεδο...
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Όργωσε το γήπεδο...

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ρόδου στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή. Όπου βρίσκονταν η μπάλα ήταν από πίσω. Σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Ο λόγος για τον Ρείση Μαίλη που οπωσδήποτε συνέβαλε στα μέγιστα για να φθάσει η ομάδα του στην επικράτηση. Όργωσε το γήπεδο κυριολεκτικά και...

374 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προσγείωση ζητά ο Χοσάδας
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Προσγείωση ζητά ο Χοσάδας

Άριστο είναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του ΑΕΡΑ Αφάντου μετά την κατάκτηση της τέταρτης συνεχόμενης νίκης αυτή την φορά επί του Κερατσινίου. Όλοι βλέπουν ότι η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει ωστόσο ο τεχνικός Βαγγέλης Χοσάδας προσπαθεί να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς ξέροντας πολύ καλά ότι ο δρόμος του...

262 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Πρώτη νίκη για Γ.Α.Σ.
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Πρώτη νίκη για Γ.Α.Σ.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα των γυναικών πέτυχε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κόντρα στον Διαγόρα με σκορ 50-47.  Η νίκη επί του Διαγόρα θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη, ωστόσο στο τέλος η ομάδα του Στέλιου Κωνσταντινίδη απείλησε άμεσα τις αθλήτριες του Γ.Α.Σ. Τελικά οι γηπεδούχες πήραν το ροζ...

283 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ικανοποίηση στον Διαγόρα
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ικανοποίηση στον Διαγόρα

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Διαγόρα, από τη νίκη στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ένωση Ιλίου. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Τσακίρη, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, αφού οι Παναγιωταράκος, Δούβαλης, Παπαιωσήφ, Μπανγκούρας και Μαυροματίδης έχασαν αρκετές προπονήσεις. Η προετοιμασία έγινε με...

324 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Τα "Ολυμπιακά" όνειρα στην Κω

Στην όδό Αβέρωφ 69 στην Κω, άνοιξε ο σύνδεσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος θα είναι ανοιχτός κάθε μέρα από τις 17:00. Σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο στεγάζονται τα όνειρα των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων στο νησί του Ιπποκράτη και μάλιστα ήδη οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει τις 180 Ο σύλλογος θα έχει και...

316 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ένσταση η Καρδάμαινα
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ένσταση η Καρδάμαινα

Ένσταση κατέθεσε η Δόξα Καρδάμαινας στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΔ, καθώς ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω, στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση (ήττα για τη Δόξα με 0-3) χρησιμοποίησε, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, λιγότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα τους, από αυτούς που αναφέρει η προκήρυξη των πρωταθλημάτων.
Πλέον άπαντες αναμένουν την απόφαση...

322 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ορφανίδης στον Ορφέα
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ο Ορφανίδης στον Ορφέα

Ο πάγκος του Ορφέα, δεν είναι πια «ορφανός»! Έπειτα από την ήττα των «ερυθρολεύκων» από την Αναγέννηση Ν.Ρ. το Σάββατο (3-1) και την παραίτηση του προπονητή,. Γρηγόρη Σαρρή, ο Γιώργος Ορφανίδης επιλέχθηκε να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στο «τιμόνι» των «ερυθρόλευκων». Ο νέος τεχνικός μάλιστα του Ορφέα, προπόνησε σήμερα για...

336 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της πρεμιέρας
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Aνακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/Ε.Ο.Κ. οι διαιτητές της πρεμιέρας στην Α1. Στην αναμέτρηση Κολοσσός ΒΑΠ- Ηλυσιακός διαιτητές θα είναι οι Χρυσόστομος Σχινάς (Αττικής), Γιάννης Φούφης (Θεσσαλονίκης) και Αστέριος Γκούμας (Θεσσαλονίκης).
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Μαρούσι - Ε.Κ. Καβάλας (Τανατζής - Μάνος - Παναγιώτου)
Άρης - Ολυμπιακός (Αναστόπουλος - Παπαπέτρου -...

397 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της Γ' Εθνικής
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Οι διαιτητές της Γ' Εθνικής

O Κιούρκας από το σύνδεσμο Αχαϊας- Ηλείας και ο Τσίγας από το σύνδεσμο Άρτας (αμφότεροι Β’ Εθνικής) ΘΑ «σφυρίξουν» το παιχνίδι Α.Ο. Σπόρτιγκ- Γ.Σ. Διαγόρας για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 17:00.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ζ.Αλεξάνδρου...

326 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

"Στοπ" στα πανηγύρια...

Την αξία αλλά και τη σημασία της χθεσινής νίκης απέναντι στον Πανσερραϊκό, που φέρνει τον γηραιό στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την αναγνωρίζουν όλοι.
Το θέμα όμως είναι πως οι χαρές και τα πανηγύρια, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, τελείωσαν στα αποδυτήρια! Οι Διοικούντες, η τεχνική ηγεσία αλλά και...

355 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

"Βιντεοθεραπεία" στη Ρόδο

Το ντέρμπι με τον Διαγόρα έχουν πλέον στο μυαλό τους αποκλειστικά στη Ρόδο, αφήνοντας πίσω το ματς και την ήττα από τον ΟΦΗ.
Πρώτα όμως, θα παρακολουθήσουν σε βίντεο αύριο την αναμέτρηση, με τον Γιώργο Στράντζαλη να αναλύει τα λάθη και τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα στην διάρκεια...

294 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Ο Γιάννης Κούρος στον Ιβίσκο
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιάννης Κούρος στον Ιβίσκο

Στα παλιά του λημέρια επέστρεψε ο Γιάννης Κούρος, ο οποίος την προσεχή σεζόν θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ιβίσκου. Ο 26χρονος σέντερ έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Ανάληψης και μετά από ένα χρόνο παραμονής στον Ζέφυρο, θα αγωνιστεί ξανά στον Ιβίσκο. Ο Κούρος έχει ύψος 1.95 και...

431 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλικό στην Κω
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Φιλικό στην Κω

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι θα δώσουν σήμερα ο Ιπποκράτης Κω και η Α.Ε. Δικαίου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Κω και οι δύο προπονητές, Μιχάλης Πλατέλλας και Γιάννης Παπούλης, θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Η Α.Ε.Δ. δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και...

453 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τεστ στην Κρεμαστή
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τεστ στην Κρεμαστή

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στις 21:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής. Η Ελπίδα Πεταλούδων θα φιλοξενήσει τον Ιβίσκο σε ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες, στο οποίο ο Χρήστος Μπίλιας και ο Κώστας Τρίτος θα μπορέσουν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των...

420 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ένας ευτυχισμένος μπαμπάς
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ένας ευτυχισμένος μπαμπάς

Ένας ευτυχισμένος «χαζομπαμπάς» είναι από το πρωί της Κυριακής, ο πρόεδρος και προπονητής του Πήγασου Κρεμαστής Βαγγέλης Αθανασιάδης. Η σύζυγος του Ειρήνη έφερε στον κόσμο έναν υγιέστατο μπέμπη, βάρους 3.900 γραμμαρίων. Όπως είναι εύλογο η έλευση του μπέμπη έχει τρελάνει τον Βαγγέλη και την Ειρήνη. Μάλιστα στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου...

584 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το νέο Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Κ.
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Το νέο Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Κ.

Ανακοινώθηκε από τον Π.Σ.Α.Κ. το νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως προέκυψε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος παρέμεινε στη θέση του προέδρου και αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Μπουρούσης.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάζαρος Παπαδόπουλος
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Μπουρούσης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Παυλίδης
ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Θανάσης Τοπούζης
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:...

335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Γλυνάτση στην Ολλανδία
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Η Γλυνάτση στην Ολλανδία

Παρελθόν αποτελεί από το γυναικείο τμήμα του Ιβίσκου και η Πόπη Γλυνάτση, η οποία θα μετακομίσει στην Ολλανδία. Έτσι η ομάδα της Ανάληψης θα παρουσιαστεί χωρίς την καλύτερη του αθλήτρια. Η έμπειρη αθλήτρια θα φύγει στην Ολλανδία, κι έτσι η ομάδα της Ανάληψης αναμένεται να αποδυναμωθεί ακόμη περισσότερο. Αξίζει να...

377 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι ημερομηνίες της F.I.B.A.
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Οι ημερομηνίες της F.I.B.A.

Η FIBA Europe ανακοίνωσε τις ημερομηνίες τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν το 2011. Η κλήρωση του Ευρωμπάσκετ Ανδρών 2011 θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου 2011 στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Η κλήρωση του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2011 θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2010 στο Λοντζ...

255 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με θέα την... Πάτρα
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Με θέα την... Πάτρα

Τον Αστέρα Ολυμπιακού Χωριού θα φιλοξενήσει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου ο Α.Σ. Δωδεκάνησος, στην α’ φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Αν όλα πάνε καλά στη συνέχεια, οι Ροδίτες θα παίξουν εκτός έδρας με το Μαρούσι και εφόσον περάσουν νικηφόρα και από το «Σπύρος Λούης», θα υποδεχθούν στο «Βενετόκλειο», την ομάδα που...

319 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χαρμόσυνα νέα;
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Χαρμόσυνα νέα;

Κι όμως μέσα στην αντάρα και την καταχνιά, υπάρχει και το φως… Αναφερόμαστε στη συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία της Ε.Ο.Κ., ο πρόεδρος της Τ.Ε. Δωδεκανήσου Θεοδόσης Κολιάδης με τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχονται καλά νέα για την Τ.Ε., τα οποία όμως θα συζητηθούν σήμερα...

350 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Tα ματς της επόμενης Παρασκευής
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Tα ματς της επόμενης Παρασκευής

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την επόμενη Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου.
Συνολικά θα γίνουν τρία παιχνίδια, ένα σε κάθε κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου
Αναλυτικά:
Παρασκευή 29 Οκτωβρίου
Α1 Κατηγορία
9η αγωνιστική
● Φάνες 3:30μ.μ.
Ακουσίλαος- ΓΑΣ Αναγέννηση/ Ιάλυσος
Α2...

226 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Οι αρχηγοί του Ζέφυρου
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Οι αρχηγοί του Ζέφυρου

Ο Νίκος Δημητρίου και ο Παντελής Μισσού θα είναι οι νέοι αρχηγοί του Ζέφυρου για τη φετινή αγωνιστική. Ο πρώτος είναι μακράν ο πιο παλιός αθλητής του συλλόγου και για μία ακόμη φορά επιλέχθηκε για να είναι αρχηγός των «πρασίνων» Φέτος θα τον πλαισιώσει ο Μισσού, ο οποίος αποκτήθηκε το...

400 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Περί Α2 ο λόγος...
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Περί Α2 ο λόγος...

Η πρώτη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών Νότου πήγε καλά. Η γρήγορη παραμονή και η έκτη θέση άνοιξαν... την όρεξη στην ομάδα της Τερψιθέας που φέτος βάζει πλώρη για τετράδα. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα της Γλυφάδας "απέδρασε" από τη Κηφισιά με το ροζ φύλλο της νίκης. Ο...

353 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με 5 ομάδες το παιδικό
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Με 5 ομάδες το παιδικό

Από τη στιγμή που ο Α.Ο. Σύμης αποχώρησε από το παιδικό πρωτάθλημα, στον όμιλο Ρόδου θα συμμετέχουν πέντε ομάδες. Πρόκειται για τους, Κολοσό, Διαγόρα, Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, Α.Σ.Κ. Ιβίσκος και Καλλιθέα. Τα παιχνίδια της πρεμιέρας θα διεξαχθούν την Κυριακή και οι αγωνιστικές διαμορφώνονται ως εξής: 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 6η

Καλλιθέα- Γ.Σ. Διαγόρας

575 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέλαση στον... Εύοσμο!
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Παρέλαση στον... Εύοσμο!

Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας Αίας Ευόσμου -Διαγόρας Ρόδου ΓΣ για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αντί της 24/03/2012 θα διεξαχθεί την Κυριακή 25/03/2012 ώρα 14.00. Οι ''κυανέρυθροι'' με τον τρόπο αυτό θα εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά και θα επιστρέψουν έγκαιρα στη βάση τους....

573 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Μαζί να βρούμε λύσεις''
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

''Μαζί να βρούμε λύσεις''

Με ανακοίνωση του ο Π.Σ.Α.Κ. ζητάει από τους υπεύθυνους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να λύσουν όσο αυτό είναι εφικτό τα προβλήματα που ταλανίζουν το μπάσκετ. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: ''Τη χώρα μας διέπει μία από τις ισχυρότερες κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών. Ήταν και είναι αναπόφευκτο λοιπόν, οι εξελίξεις να...

403 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θα το παλέψει ο Ηρακλής
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Θα το παλέψει ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής δεν είναι έτοιμος να παραδώσει τα όπλα, όχι τουλάχιστον με την εφηβική του ομάδα. Εδώ και δύο 24ωρα λοιπόν ο “γηραιός” έχει νέο προπονητή, γενικό αρχηγό και μέχρι τον κυριακάτικο αγώνα με την Αγία Παρασκευή στην Αθήνα θα έχει και δύο, ίσως και τρεις επαγγελματίες παίκτες!
Ο Θοδωρής...

377 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ΤΟΡ 15 της Β' Εθνικής
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το ΤΟΡ 15 της Β' Εθνικής

Ο Χρήστος Γκογκίδης του Διαγόρα εξακολουθεί να είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής... Ο έμπειρος φόργουορντ έχει πετύχει 74 πόντους σε 3 συμμετοχές (μ.ο. 24.33) και αποτελεί το νέο ηγέτη των ''κυανέρυθρων'' στην προσπάθεια της ομάδας του. Στην 15η θέση βρίσκεται και ο Αντώνης Χρύσης με 43 πόντους....

990 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προβληματίζει η Α.Ε. Κως
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Προβληματίζει η Α.Ε. Κως

Έντονος προβληματισμός επικρατεί πλέον στην Α.Ε. Κω, η οποία γνώρισε νέα ήττα σε φιλικό παιχνίδι με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας... Αυτή τη φορα δράστης ήταν ο Αντίμαχος (αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία), ο οποίος κέρδισε με σκορ 3-1, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κω....

563 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νικαγόρας- Δόξα Καρδάμαινας 0-2
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νικαγόρας- Δόξα Καρδάμαινας 0-2

Φιλική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η Δόξα Καρδάμαινας κόντρα στον Νικαγόρα Κεφάλου, δείχνοντας μάλιστα σημάδια βελτίωσης σε σχέση με προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου έδειξε καλά στοιχεία και πήρε τη νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάριους Λαμάι και γκολ του Ντίσιου Β. Το δεύτερο γκολ...

590 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εύκολη πρόκριση για Α.Ο. Δικαίου
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Εύκολη πρόκριση για Α.Ο. Δικαίου

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου (όμιλος νήσων) πήρε ο Α.Ο. Δικαίου, ο οποίος κέρδισε εύκολα στο Πυλί (ως τυπικά φιλοξενούμενος) τον Π.Α.Ο. Κω με σκορ 4-0. Ο Α.Ο.Δ. έπαιξε με αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα και συνάντησε αρκετές δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε...

550 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Προεπιλογή για παίδες
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

Προεπιλογή για παίδες

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε πως την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στα προπονητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ θα γίνει επιλογή παικτών που έχουν γεννηθεί το 1997 προκειμένου για τη στελέχωση της εθνικής παίδων. Η σχετική ανακοίνωση: «Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17.00, στα...

473 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρόταση για τις ακαδημίες
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

Πρόταση για τις ακαδημίες

Πρόταση για να συνεργαστεί στο προπονητικό επιτελείο του Διαγόρα δέχθηκε ο Χρήστος Γκογκίδης, ο οποίος εξετάζει προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Ο 34χρονος Ροδίτης μέχρι και πέρσι παίκτης του Διαγόρα θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την προπονητική και είναι πολύ πιθανό να αναλάβει κάποιο από τα τμήματα του συλλόγου. Ο Γκογκίδης...

473 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Δρόσος στον Ηρακλή 2000
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο Δρόσος στον Ηρακλή 2000

Τη φανέλα του Ηρακλή 2000 θα φορέσει ο Ζαφείρης Δρόσος, ο οποίος δόθηκε με υποσχετική ενός έτους από τον Ιπποκράτη. Αν και αρχικά ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα του Ιπποκράτη στην συνέχεια δόθηκε στους Καρδαμιώτες και έτσι έγινε ο τρίτος παίκτης μετά τους Δαμαρλή και Παμπρή που θ' αγωνίζεται με...

458 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χρόνια... δοξασμένα!
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

Χρόνια... δοξασμένα!

Η πόλη που ανέδειξε το μπάσκετ στη χώρα, η Θεσσαλονίκη πρόκειται να διοργανώσει ένα τεράστιο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο ο χρόνος θα… «γυρίσει» πίσω. Πολλά μεγάλα αστέρια του παρελθόντος θα έρθουν στην Ελλάδα, στις 28 Νοεμβρίου για μία μεγάλη συνάντηση. Ο μεγάλος αγώνας θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στις 28...

559 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ''χρυσή'' βίβλος της Α' Κατηγορίας
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

Η ''χρυσή'' βίβλος της Α' Κατηγορίας

Όταν πραγματικά αναπολεί κανείς τις μνήμες από το παρελθόν, έρχονται στο μυαλό ένδοξες στιγμές μπασκετικής μαγείας και σίγουρα νοσταλγίας. Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα του ανδρικού πρωταθλήματος, η «δσπορ» θυμάται όλες τις… εστεμμένες ομάδες από τη σεζόν 1992-93. Τη μερίδα του λέοντος έχει ο Γ.Σ. Διαγόρας με έξι τίτλους και...

484 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι αλλαγές στην προκήρυξη
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

Οι αλλαγές στην προκήρυξη

Τις νέες αλλαγές στην προκήρυξη του ανδρικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στα άρθρα 3 και 10 έκανε γνωστές η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Οι αλλαγές αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος αλλά και τους οικονομικούς όρους, μετά την τελευταία συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των σωματείων.
Ν Ε Ο Α Ρ...

444 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Βύρωνα ο Φάκαρος
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

Στο Βύρωνα ο Φάκαρος

Το δεύτερο παιχνίδι της καριέρας του στην Α1 Κατηγορία των Γυναικών θα «σφυρίξει» ο Άρης Φάκαρος, ο οποίος θα βρεθεί στην έδρα της καλύτερης ελληνικής γυναικείας ομάδας, του Αθηναϊκού. Ο γενικός γραμματέας του Σ.Δ.Κ.Δ. θα «σφυρίξει» στο κλειστό γυμναστήριο της Εργάνης στο Βύρωνα, την αναμέτρηση Αθηναϊκός- Π.Α.Ο.Κ. Πρώτος διαιτητής της...

386 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κωδικός... Ηλυσιακός''!
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

''Κωδικός... Ηλυσιακός''!

Τον… «κωδικό» Ηλυσιακό προσπαθεί να «αποκρυπτογραφήσει» τις τελευταίες μέρες ο Μηνάς Γκέκος… Ο τεχνικός του Κολοσσού ΒΑΠ και ο άμεσος συνεργάτης του Μιχάλης Κουταλιανός περνούν από το «μικροσκόπιο» τους, την ομάδα των Ιλισίων, ώστε οι «θαλασσί» να παρουσιαστούν καλά διαβασμένοι στην αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Ηλυσιακός- όπως και οι Ροδίτες-...

436 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κάθε αρχή και δύσκολη
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

Κάθε αρχή και δύσκολη

Αν και τα βρήκαν σκούρα στο τέλος, οι Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου κέρδισαν με 61-53 τον μαχητικό Παντηλιακό, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του «Βενετοκλείου» για το ανδρικό πρωτάθλημα. Υπό τα βλέμματα περίπου 300 φιλάθλων, που δημιούργησαν ζεστή ατμόσφαιρα, οι Αρχαγγελίτες πήραν τη νίκη, αλλά έδειξαν ότι θέλουν πολλή...

758 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάμε Ιαλυσό;
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012

Πάμε Ιαλυσό;

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το ανδρικό πρωτάθλημα, στον όμιλο Ρόδου… Το ενδιαφέρον στρέφεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού, όπου θα διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδια. Αρχικά και συγκεκριμένα στις 18:30 ο Ήλιος θα φιλοξενήσει τον Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς και αμέσως μετά (21:00) ο εφηβικός Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον Ζέφυρο....

528 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Για την πρώτη νίκη
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Για την πρώτη νίκη

Σίγουρα τα πράγματα για την πρωταθλήτρια της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων Α.Ε Λέρου δεν είναι ρόδινα στην παρουσία της στην Α' κατηγορία αφού η ομάδα μετρά τρεις ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ωστόσο έχει την ευκαιρία σήμερα στις 11:30 να πετύχει την πρώτη της νίκη απέναντι στον Αστέρα Παστίδας. Ο Μιχάλης Τσάτσος...

739 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πανόραμα'' της Α1
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Το ''πανόραμα'' της Α1

Ο Π.Α.Ο.Κ. πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του στο κύπελλο Ελλάδας, κερδίζοντας στην παράταση τον Άρη (στο «Αλεξάνδρειο») με 79-75. Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια της Α1, ο Πανιώνιος νίκησε με το ζόρι τα Τρίκαλα (69-62), ενώ το Ρέθυμνο πέρασε νικηφόρα από τη Ρόδο κερδίζοντας τον Κολοσσό ΒΑΠ με 76-66....

417 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι νέες εμφανίσεις του Ιπποκράτη
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Οι νέες εμφανίσεις του Ιπποκράτη

Ο Ιπποκράτης Κω παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις με τις οποίες θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας στις γυναίκες. Αν μη τι άλλο καλαίσθητες και προκάλεσαν θετική εντύπωση σε όλους τους φιλάθλους. Ο Ιπποκράτης έχει οργανωθεί σε όλους τους τομείς, έχει αρκετούς χορηγούς που βοηθούν τη σπουδαία προσπάθεια...

824 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γέμισε με... ''μπαμπίνους''
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Γέμισε με... ''μπαμπίνους''

Για άλλη μια φορά στo παιχνίδι της Παρασκευής με τους Ιππότες ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος έδειξε πόσο υπολογίζει της ακαδημίες του (Στη φωτογραφία οι "μπαμπίνοι" με την "μεγάλη" ομάδα).  Έτσι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ο αγωνιστικός χώρος στο Οικονομίδειο γέμισε με μικρά παιδιά από τις ακαδημίες (κατηγορία ''μπαμπίνοι'') που έπαιξαν δίνοντας ένα...

766 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι υποψήφιοι αντίπαλοι μας...
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι μας...

Η Γαλλία, η Σουηδία, η Ρουμανία και η Ισλανδία είναι, οριστικά, οι τέσσερις υποψήφιοι αντίπαλοι της Εθνικής Ομάδας στη διαδικασία των πλέι-οφ της ευρωπαϊκής ζώνης για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2014. Η FIFA ανακοίνωσε τη βαθμολογία των ομάδων για τον Οκτώβριο (Coca-Cola Ranking), βάσει της οποίας έγινε ο διαχωρισμός των...

475 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μεγάλα ντέρμπι σε Ρόδο και Καλυθιές
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μεγάλα ντέρμπι σε Ρόδο και Καλυθιές

Δύο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία. Συγκεκριμένα το ενδιαφέρον στρέφεται στις Καλυθιές και στο δημοτικό στάδιο, όπου διεξάγονται τα πιο σημαντικά παιχνίδια, με τα οποία θα πέσει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία. Συγκεκριμένα για τον α’ όμιλο ο Απόλλων Καλυθιών,...

621 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ντέρμπι στη Β' Κατηγορία
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ντέρμπι στη Β' Κατηγορία

Συνολικά επτά αναμετρήσεις πρόκειται να διεξαχθούν σήμερα στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής… Για τον α’ όμιλο, με τη τσίμπλα στο μάτι, ο Ποσειδών Καρπάθου θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Κατταβιάς, ενώ ο Ακουσίλαος Φανών δοκιμάζεται στο Γεννάδι. Ο Εθνικός Αρχίπολης θα ψάξει για την πρώτη του...

634 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στα ''άδυτα'' του Ποσειδώνα
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Στα ''άδυτα'' του Ποσειδώνα

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς του Ποσειδώνα Καρπάθου και η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου κατάφερε και «τρύπωσε» στα άδυτα των κυανέρυθρων και σας μεταφέρει φωτογραφία από τα αποδυτήρια... Οι άνθρωποι του Ποσειδώνα Καρπάθου κάνουν τα πάντα ούτως ώστε όλοι, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι να απολαμβάνουν τα εντός έδρας παιχνίδια...

862 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα ''φώτα'' σε Κρεμαστή και Κω
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τα ''φώτα'' σε Κρεμαστή και Κω

Συνολικά πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου για το ανδρικό πρωτάθλημα. Στον όμιλο Ρόδου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ελπίδα Πεταλούδων- Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, η οποία αναμένεται με ενδιαφέρον στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής. Από κει και πέρα ο Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς θα υποδεχθεί στο «Βενετόκλειο» τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ενώ...

561 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πετάει και... καρφώνει!
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Πετάει και... καρφώνει!

Αν μη τι άλλο διαθέτει εκπληκτικό άλμα και το απέδειξε χθες... Ο λόγος για τον Τέιλορ Σμιθ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, πήρε αρκετά ριμπάουντ και πάλεψε φιλότιμα... Ο νεαρός Αμερικανός έκανε ''συνελήφθη'' από τον φακό του Χάρη Ζαμπετούλα σ' ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του στο χθεσινό παιχνίδι του Κολοσσού ΒΑΠ...

732 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Τα νέα του μπριτζ
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τα νέα του μπριτζ

Η πλούσια δραστηριότητα του ομίλου μπριτζ στη Ρόδο συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Την περασμένη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου διεξήχθη η 3η ημερίδα ζευγών Όπεν στο μπριτζ με την συμμετοχή 11 ζευγών. Τα αποτελέσματα είναι ως εξής:
1.    Χατζηιωάννου Ε.                – Παληγιάννης Φ.    ...

760 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ντεμπούτο του Μαστόρου
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Το ντεμπούτο του Μαστόρου

Με τον Κώο Βένο Μαστόρο να έχει απλή συμμετοχή, ο Α.Σ.Ε. Δούκα συνέτριψε εκτός έδρας το Αιγάλεω με 86-52 για το εφηβικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. Ο νεαρός πόιντ-γκαρντ συμμετέχει για πρώτη χρονιά στους έφηβους των εκπαιδευτηρίων Δούκα και στην προχθεσινή αναμέτρηση σημείωσε 2 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής, ενώ μοίρασε...

442 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α2 Κατηγορία, το Ροδίων Άθλησις, το οποίο κέρδισε με 3-1 σετ τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης και έκανε καλό «ποδαρικό» στις εθνικές κατηγορίες. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας τα φαβορί κατάφεραν να κερδίσουν, ενώ κανένα παιχνίδι δεν κρίθηκε στο τάι-μπρέικ. Επόμενος αντίπαλος...

600 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Να ευχαριστηθούμε μπάσκετ''
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

''Να ευχαριστηθούμε μπάσκετ''

Ο Κολοσσός υποδέχεται στις 17:00 τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League και οι προπονητές- παίκτες μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για το σημερινό παιχνίδι.
O Μιχάλης Κουταλιανός τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμείς θα μπούμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, το οποίο αποτελεί και ένα πολύ...

749 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πέντε στην... κορυφή!
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πέντε στην... κορυφή!

Πέντε ομάδες (Άγιοι Θεόδωροι, Κορωπί, Γ.Σ. Κρόνος, Πόλις Καλλιθέας και Γ.Σ. Εργοτέλης) έκαναν το 2 στα 2, στον 2ο όμιλο νότου της Γ' Εθνικής και οδηγούν την κούρσα στο βαθμολογικό πίνακα. Στο ντέρμπι της Καλλιθέας, ο Πόλις κέρδισε τον Σπόρτιγκ, ενώ ο Κάδμος Θηβών επικράτησε δύσκολα του Διαγόρα Δρυοπιδέων.2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΑ.Ο. Πεύκης-...

886 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Γιάννης Μητσού στην Καλλιθέα!
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο Γιάννης Μητσού στην Καλλιθέα!

Την απόκτηση του Γιάννη Μητσού (τέταρτος από δεξιά στους όρθιους) ανακοίνωσε η Καλλιθέα… Πρόκειται για τον 20χρονο σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Ζέφυρο, ως δανεικός από τον Ιβίσκο. Ο νεαρός αθλητής, έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Τρίτου και έχει τεθεί ήδη στη διάθεσή του προπονητή του για την πρεμιέρα...

954 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Κηφισιά έκανε το ''μπαμ''
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η Κηφισιά έκανε το ''μπαμ''

Με το παιχνίδι Κολοσσός Ρόδου- Παναθηναϊκός θα «πέσει» σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League. Η νίκη που προκάλεσε αίσθηση χθες ήταν αυτή της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς επί του Ολυμπιακού, ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. θα κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Άρη. 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΑπόλλων Πάτρας- Πανελευσινιακός    ...

1793 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Να τον κοιτάξει στα μάτια!
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Να τον κοιτάξει στα μάτια!

Τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό υποδέχεται σήμερα στις 17:00 (Nova Sports 1) ο Κολοσσός και θέλει να δείξει μία καλή εικόνα, κοιτάζοντας στα μάτια τον πανίσχυρο αντίπαλο του. Στο παιχνίδι με το οποίο «πέφτει» η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη Basket League, οι Ροδίτες θα φιλοξενήσουν τους «πράσινους» και θέλουν να...

684 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το απολαύσαμε, σας ευχαριστούμε!
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Το απολαύσαμε, σας ευχαριστούμε!

Πραγματικά… τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του «Ροδίων Παιδεία» για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του Ροδίων Άθλησις κόντρα στον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης, για την πρεμιέρα της Α2 Κατηγορίας. Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ακόμη και στον περιβάλλοντα χώρο, μας θύμισε ότι ακόμη υπάρχει υγιής αθλητισμός, υπάρχει όραμα και...

1190 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δοκιμασίες στο κύπελλο!
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Δοκιμασίες στο κύπελλο!

Την προσεχή Τετάρτη θα συνεχιστεί το κύπελλο Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα η β’ φάση με τη διεξαγωγή έξι αγώνων, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 15:30. Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί αν και πάντα στο κύπελλο παραμονεύουν οι εκπλήξεις. Ο Φοίβος Κρεμαστής δοκιμάζεται στο Γεννάδι, ο Άρης Αρχαγγέλου στα Κοσκινού...

486 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Ευχές σε Τριπολίτη!
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ευχές σε Τριπολίτη!

Πατέρας έγινε ο Ίκαρος Τριπολίτης και φυσικά η Α.Ε. Κατταβιάς δεν τον ξέχασε και του ευχήθηκε τα καλύτερα στον ίδιο και στη σύζυγο του. Αναλυτικά: ''Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κατταβιάς,, εύχονται στον Ίκαρο Τριπολίτη και τη σύζυγό του Βάσω και τους ζήσει το νεογέννητο αγοράκι...

1085 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''ευχαριστώ'' του Κολοσσού!
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Το ''ευχαριστώ'' του Κολοσσού!

Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015-16 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο Βενετόκλειο, καθώς η ομάδα μας στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι πήρε τη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο. Παράλληλα, είχαμε την πρώτη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου  για τον αγώνα και παρά τα σχετικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη...

684 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Λαρεντζάκης, ο νέος ηγέτης!
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Λαρεντζάκης, ο νέος ηγέτης!

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο… Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα είναι ο νέος ηγέτης του Κολοσσού. Οι «θαλασσί» ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μια- αναμενόμενα- βαριά ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Σ.Ε.Φ., αλλά στη 2η αγωνιστική απέδειξε ότι μπορεί να πραγματοποιήσει μια χρονιά ανάλογη με την περσινή. Πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση και στις...

589 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μικρά-μικρά από το ''Βενετόκλειο''
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Μικρά-μικρά από το ''Βενετόκλειο''

Σας παραθέτουμε ορισμένα μικρά παρασκήνια από το παιχνίδι του Κολοσσού με το Ρέθυμνο, στο οποίο οι ''θαλασσί'' κέρδισαν με 80-67, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο ''Βενετόκλειο''…
*Επτά κάμερες τοποθετήθηκαν στην οροφή του «Βενετοκλείου». Βλέπετε ο νέος αθλητικός νόμος θέλει τα γήπεδα «αστακούς» στις μεγάλες κατηγορίες. Μάλιστα δημιουργήθηκε ειδική μικρή...

914 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πάρε-δώσε'' στην Α' Κατηγορία!
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Το ''πάρε-δώσε'' στην Α' Κατηγορία!

To 12sports σας παρουσιάζει σήμερα όλες τις μετεγγραφικές κινήσεις των ομάδων της Α’ Κατηγορίας και συγκεκριμένα του ομίλου Ρόδου, όπου ουσιαστικά θα υπάρξει πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Ο Γ.Σ. Διαγόρας και οι Άγιοι Θεόδωροι δείχνουν να ξεχωρίζουν, η Ελπίδα Πεταλούδων και η Καλλιθέα δείχνουν να ακολουθούν σε δυναμική, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα...

689 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι πρώτες στην Α1 Γυναικών
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Οι πρώτες στην Α1 Γυναικών

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών βρίσκεται ακόμη στην αρχή του, αλλά ήδη κάποιες αθλήτριες ξεχωρίζουν μέσα από τη στατιστική. Κεχαγιά και Σμιθ βρίσκονται στην κορυφή των σκόρερ, η Λικέντρα Τζόνσον ηγείται στα ριμπάουντ, η Ρέντμον του ΠΑΟΚ στα κλεψίματα, η ΜακΝτόναλντ στις τάπες, ενώ στην πιο… ελληνική κατηγορία, αυτή των ασίστ...

697 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πανόραμα'' της Basket League
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Το ''πανόραμα'' της Basket League

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ξανά τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για τη Basket League και έκανε το 2 στα 2, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Α.Ε.Κ., τα Τρίκαλα και την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς, που επίσης έχουν το απόλυτο.2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΚολοσσός- Ρέθυμνο 80-67
Αρκαδικός- Άρης 50-90
Τρίκαλα- Ε.Κ. Καβάλας 73-64
Απόλλων Πάτρας- Κόροιβος Αμαλιάδας...

521 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  M.V.P. ο Λαρεντζάκης!
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

M.V.P. ο Λαρεντζάκης!

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης του Κολοσσού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής στη Basket League.  O νεαρός αθλητής του Κολοσσού έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και συγκέντρωσε 38 (!) βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Λαρεντζάκης σε 27.46’ συμμετοχής πέτυχε 25 πόντους με 5/5 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 3/4...

931 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χωρίς έφηβους και παίδες
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς έφηβους και παίδες

Λόγω της αναχώρησης των μικτών μας ομάδας παίδων και Νέων για τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής των Εθνικών ομάδων (τουρνουά νήσων), το προσεχές σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αγώνες για το εφηβικό και το παιδικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. ...

220 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γιορτή στην Τήλο!
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Γιορτή στην Τήλο!

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Σ. Τήλος και τη Ρόδο ανοίγει σήμερα η αυλαία της β’ φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος». Η Ρόδος ταξίδεψε στο όμορφο νησί της Δωδεκανήσου με πολλές απουσίες, αφού μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει δεδομένη διαφορά δυναμικότητας. Για τους Τηλιακούς το σημερινό ματς είναι μία μεγάλη...

1144 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  ''Κληρώνει'' για Σταυρό και Φιλίνο
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

''Κληρώνει'' για Σταυρό και Φιλίνο

Την προσεχή Τετάρτη 26 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση της Γ' Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο, όπου θα συμμετέχουν και φέτος ο Σταυρός Καλυθιών και ο Φιλίνος Κω. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.: ''Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τους αγώνες του πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών, περιόδου 2016-2017 θα διενεργηθεί την Τετάρτη...

569 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Λορέντζος συνάντησε τον Σιδηρόπουλο!
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ο Λορέντζος συνάντησε τον Σιδηρόπουλο!

Την ευκαιρία να συναντηθεί με τον διεθνή μας διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο, είχε στη Σκωτία ο Ροδίτης Γιάννης Λορέντζος.  Οι δυο τους βρέθηκαν στο Parkhead, με αφορμή τον αγώνα που «σφύριξε» χθες ο Σιδηρόπουλος ανάμεσα στη Σέλτικ και την Γκλάντμπαχ για τους ομίλους του Champions League. Μάλιστα ο Λορέντζος γνώρισε στον...

456 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στους έφηβους!
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τζάμπολ στους έφηβους!

Ξεκινάει και το εφηβικό πρωτάθλημα… Το προσεχές σαββατοκύριακο θα αρχίσει η δράση και στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή συνολικά έξι αγώνων. Στον όμιλο Ρόδου την Κυριακή, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (κόντρα στο Ροδίων Άθλησις), ο Γ.Σ. Διαγόρας (με αντίπαλο την Καλλιθέα) και ο Κολοσσός Ρόδου (θα παίξει με...

349 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παίζουν και οι νεανίδες
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Παίζουν και οι νεανίδες

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία στο πρωτάθλημα των νεανίδων… Στον όμιλο Ρόδου την Κυριακή θα διεξαχθεί το ντέρμπι Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Κολοσσός, ενώ ο Γ.Σ. Διαγόρας θα εκτίσει το ρεπό του. Το Σάββατο για τον όμιλο νήσων, η Ε.Α. Καλύμνου θα αντιμετωπίσει τον Ξάνθο Πάτμου. Ο Ιπποκράτης Κω θα πάρει...

207 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεκινάει το εργασιακό
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινάει το εργασιακό

Ώρα για εργασιακό πρωτάθλημα... Κι αυτό γιατί ξεκινάει το προσεχές Σάββατο το 2ο ετήσιο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, που διοργανώνει το Ροδίων Άθλησις. Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί ένα παιχνίδι για το Σάββατο και τέσσερα για την Κυριακή, ενώ ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές όλων των αναμετρήσεων. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
ΣΑΒΒΑΤΟ(22/10):
(19:30): Small...

570 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χωρίς ντέρμπι η Α' Κατηγορία
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Χωρίς ντέρμπι η Α' Κατηγορία

Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι και στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο Γ.Σ. Διαγόρας θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Ήλιο Ιαλυσού και αναμένεται να κάνει άνετα το 2 στα 2, ενώ η Ελπίδα Πεταλούδων θα φιλοξενήσει τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και είναι το μεγάλο φαβορί για να...

367 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Από την επιτροπή διαιτησίας της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώθηκαν οι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια που όρισε η διοργανώτρια αρχή από 21 έως 23 Οκτωβρίου. Συνολικά θα διεξαχθούν 11 αναμετρήσεις, ενώ ξεκινάει το εφηβικό πρωτάθλημα, καθώς και οι νεανίδες. Στο πρόγραμμα υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η αυριανή αναμέτρηση Ροδίων Άθλησις-...

618 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άλλαξε το κλίμα στο ''Βενετόκλειο''!
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Άλλαξε το κλίμα στο ''Βενετόκλειο''!

Τον πρώτο δικό του «τελικό» δίνει το προσεχές Σάββατο (17:00) ο Κολοσσός, ο οποίος θα φιλοξενήσει το «νεοφώτιστο» Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Για τους «θαλασσί» η νίκη» κόντρα στους Αχαιούς αποτελεί μονόδρομο, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο...

524 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κολοσσός δίπλα στα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π.!
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ο Κολοσσός δίπλα στα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π.!

Σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι συμμετείχε χθες ο Κολοσσός H Hotels. Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για αγώνα μπασκετ ΑμεΑ, την Τετάρτη 19/10/16, στο Βενετόκλειο, που οργανώθηκε από την ΑΜΚΕ Δήμου Ρόδου. Συμμετείχαν παιδιά από τα Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. καθώς και φιλοξενούμενοι από αντίστοιχη δομή Μέριμνας της Πάτρας. Επί πλέον στο παιχνίδι συμμετείχαν τα λύκεια Αρχαγγέλου...

578 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της Α2 Γυναικών
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Οι διαιτητές της Α2 Γυναικών

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο υποόμιλο της Α2 Κατηγορίας. Η Τελχινίδα την προσεχή Κυριακή (13:00) θα έχει δύσκολο έργο, αφού θα φιλοξενήσει τον ισχυρό Πανιώνιο. Όλα τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στον υποόμιλο της Α2 Κατηγορίας- με εξαίρεση την αναμέτρηση Τελχινίς- Πανιώνιος- θα διεξαχθούν...

277 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Οι διαιτητές στο τουρνουά
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Οι διαιτητές στο τουρνουά

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των παιχνιδιών της 1ης αγωνιστικής για το 3ο χειμερινό τουρνουά μπάσκετ, που ξεκινάει αύριο από το Ροδίων Άθλησις, στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Παιδεία». Το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ(21/10):
(17:00): Modela-...

396 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Κρητικούς κόντρα στα Καμίνια!
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Με Κρητικούς κόντρα στα Καμίνια!

Η Ειρήνη Καρανικόλα και ο Χρήστος Κατσαπρακάκης από το σύνδεσμο Κρήτης θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι ανάμεσα στον Προφήτη Ηλία και τον Ανταγόρα Κω (Κυριακή 12:00) στα Καμίνια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας των Γυναικών. Πρόκειται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της κωακής...

417 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Τσάτσης στο Κερατσίνι
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο Τσάτσης στο Κερατσίνι

Στο Κερατσίνι θα βρίσκεται την προσεχή Κυριακή στις 19:00 ο Πέτρος Τσάτσης, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του Σ.Δ.Κ.Δ. Ο έμπειρος διαιτητής θα «σφυρίξει» το παιχνίδι της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Φάρο Κερατσινίου και τον Πρωτέα Βούλας. Μαζί του ως πρώτη διαιτητής θα είναι η Όλγα Φραγκούλη (επίσης Α2...

327 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές της Β' Εθνικής
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Οι διαιτητές της Β' Εθνικής

Η Ελένη Κωνσταντινίδου (Α2 Εθνικής) και ο Ηλίας Καρπάνος (Β’ Εθνικής), από το σύνδεσμο Αχαΐας- Ηλείας θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και τον ισχυρό Ιωνικό Νικαίας (Κυριακή 12:00). Η αναμέτρηση της Κω είναι αυτή που ξεχωρίζει στον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

561 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές στο τουρνουά μίνι
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Οι διαιτητές στο τουρνουά μίνι

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει τους διαιτητές στο τουρνουά μίνι, που έχει ξεκινήσει και φέτος με επιτυχία. Συνολικά έχουν οριστεί επτά αναμετρήσεις για το προσεχές σαββατοκύριακο και το πρόγραμμα μετά τις αλλαγές έχει ως εξής:
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ(21/10):
Δ.Κ.Γ. Κω (10:00): Ιπποκράτης Κω Α’- Ιπποκράτης Κω...

360 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι ''σφυρίχτρες'' των αγώνων!
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Οι ''σφυρίχτρες'' των αγώνων!

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει τους διαιτητές σε όλες τις αναμετρήσεις που ορίστηκαν από 20 έως 24 Οκτωβρίου. Στο παιχνίδι των ανδρών Γαλάζια Ακαδημία- Γ.Σ. Διαγόρας θα ''σφυρίξουν'' ο Σταύρος Νικηφορίδης και ο Γιώργος Μητσού, ενώ στην αναμέτρηση Ροδίων Άθλησις- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ο Άρης Φάκαρος και ο...

580 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Παρών'' και ο Κολοσσός
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

''Παρών'' και ο Κολοσσός

Ο Α.Ο. Κολοσσός θα συμμετέχει κανονικά στο τουρνουά ''Νίκος Γκάλης'', που διοργανώνει ο Πήγασος Κρεμαστής στις 27 και 28 Οκτωβρίου. Η ανακοίνωση των ''θαλασσί''. ''Σας ευχαριστούμε καταρχήν για την τιμητικής σας πρόσκληση και σας ενημερώνουμε με την παρούσα επιστολή την συμμετοχή μας με τα κάτωθι (3) τμήματα στο Τουρνουά μπάσκετ...

746 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Έρχομαι σε ιστορική ομάδα''
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

''Έρχομαι σε ιστορική ομάδα''

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Μιχάλης Κουταλιανός με τον Εθνικό, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα βρίσκεται σε μια ομάδα που είναι "οικογένεια".
Αναλυτικά: «Την πρώτη του προπόνηση κάνει αυτή την ώρα ο νέος προπονητής του Εθνικού Πειραιά Μιχάλης Κουταλιανός. Ο κ. Κουταλιανός συνοδευόμενος...

286 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο προγραμματισμός για τα μίνι
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο προγραμματισμός για τα μίνι

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το ''καλεντάρι'' για το τουρνουά μίνι. Το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και συγκεκριμένα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια αρχή, κατόπιν συνεννόησης με τα σωματεία που θα συμμετέχουν. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι αγωνιστικές:
ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ:
2η: 20-23 Οκτωβρίου
3η: 3-6...

291 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''καλεντάρι'' των παγκορασίδων
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Το ''καλεντάρι'' των παγκορασίδων

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει το ''καλεντάρι'' του πρωταθλήματος των παγκορασίδων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του Απριλίου, εκτός κι αν οι ομάδες που συμμετέχουν αποφασίσουν κάποια άλλη ημερομηνία.
ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ
1η: 27-30 Οκτωβρίου

349 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  ''Μάχες'' σε άνδρες και παίδες!
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

''Μάχες'' σε άνδρες και παίδες!

«Καρέ» αναμετρήσεων σήμερα για τα τοπικά μας πρωταθλήματα! Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια με τα οποία θα «πέσει» η αυλαία στην Α’ Κατηγορία (όμιλος νήσων), ενώ θα γίνει και το πρώτο τζάμπολ για τους παίδες. Στο ανδρικό, η Α.Ε. Δικαίου και η Ε.Α. Καλύμνου είναι τα φαβορί απέναντι σε...

490 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Με πλάνο για την πρώτη νίκη''
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

''Με πλάνο για την πρώτη νίκη''

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος του Κολοσσού έγραψε στο blog του στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. τα εξής για το σημερινό ντέρμπι με τον Γ.Σ. Κύμης: ''Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό, όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αν και για τρία δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε εφαρμόσει το πλάνο μας, στο τέταρτο χάσαμε...

413 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Καρδίτσα  ο Ιπποκράτης!
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

Στην Καρδίτσα ο Ιπποκράτης!

Δύσκολη αποστολή στην Καρδίτσα θα έχει σήμερα (17:00) ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος δοκιμάζεται κόντρα στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Οι Κώοι έχουν το απόλυτο 2 στα 2 κόντρα σε Εθνικό Πειραιά και Α.Ε. Ψυχικού και σήμερα είναι αποφασισμένοι να δώσουν...

814 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Drag Wars 8 στα Μαριτσά!
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

Drag Wars 8 στα Μαριτσά!

Σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί το Drag Wars 8 στο αεροδρόμιο Μαριτσών, με τη συμμετοχή αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης για τους αγώνες μοτοσυκλετών, που διοργανώνει ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης και η ΛΕΝΟΕ
Άνοιγμα Πίστας Σάββατο 20 Οκτωβρίου ώρα 08.00
Διοικητικός Έλεγχος (Διανομή αριθμών συμμετοχής κ.λ.π.). Σάββατο 20...

229 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φουλάρει για Ήφαιστο ο Γ.Σ.Δ.
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

Φουλάρει για Ήφαιστο ο Γ.Σ.Δ.

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν προετοιμάζεται ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος στις 10 ή 11 Νοεμβρίου θα παίξει στην Πάτρα κόντρα στον τοπικό Ήφαιστο, στο πλαίσιο της α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Οι Ροδίτες αναμένεται να προκριθούν, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, αφού θα πρέπει...

541 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Κύμη
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

Οι αριθμοί στο Κολοσσός- Κύμη

Η Κύμη είναι η ομάδα που έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα στη μικρή ιστορία αναμετρήσεων με τον Κολοσσό στην Basket League. Η ομάδα της Εύβοιας ήταν η νικήτρια των τριών από τους τέσσερις αγώνες με εκείνη της Ρόδου, την οποία θα επισκεφτεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (20/10, 15:45). Από μία...

393 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Είναι ο πρώτος δικός του ''τελικός''!
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

Είναι ο πρώτος δικός του ''τελικός''!

Είναι ο πρώτος δικός του «τελικός», αν και βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική! Ο Κολοσσός υποδέχεται στις 15:45 (ΕΡΤ2 B.L. Show) τον Γ.Σ. Κύμης και ψάχνει πάση θυσία την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League, μετά τις δύο ήττες από τον Προμηθέα Πάτρας και Χολαργό. Οι Ροδίτες είναι...

1544 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ντέρμπι U16 στην Παστίδα
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

Ντέρμπι U16 στην Παστίδα

Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος U16… Στον Άγιο Σουλά (11:30), ο Ευκλής Σορωνής υποδέχεται τον Κλεάνθη Παραδεισίου, ενώ στις 16:00 στην Παστίδα, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα παίξει με τον Διαγόρα. Αναλυτικά το πρόγραμμα στον όμιλο Ρόδου του U16.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ:
Άγιος Σουλάς...

384 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρεμιέρα για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στη Δραπετσώνα!
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

Πρεμιέρα για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στη Δραπετσώνα!

Στη Δραπετσώνα δοκιμάζεται σήμερα (12:30) ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., στην πρεμιέρα της Β’ Κατηγορίας για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Η ροδίτικη ομάδα, που αναχώρησε χθες το απόγευμα με το Blue Star για την Αθήνα, θα παίξει με τους Νέους Δραπετσώνας και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής Γιάννης Κουμέντος θα έχει...

569 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  To πρόγραμμα και οι διαιτητές στο U14
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2018

To πρόγραμμα και οι διαιτητές στο U14

Ξεκινάει σήμερα και το πρωτάθλημα U14 (πρώην παιδικό πρωτάθλημα), το οποίο στη Ρόδο θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Συνολικά ορίστηκαν οκτώ αναμετρήσεις, ενώ η Αθλέτικο Αφάντου θα πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου, που δεν θα συμμετέχει στη νέα διοργάνωση. Μάλιστα ανακοινώθηκαν αρκετές αλλαγές, καθώς και οι...

401 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2019
  Παίζουν σε Ρόδο, Κω και Λέρο!
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Παίζουν σε Ρόδο, Κω και Λέρο!

Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου για τους άνδρες, τους παίδες και τις κορασίδες. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια των ανδρών Φοίβος Κω- Ιπποκράτης Κω και Α.Ε. Δικαίου- Αίολος Κεφάλου, η παιδική αναμέτρηση Ιπποκράτης Κω- Ακαδημία Καλύμνου και η συνάντηση των κορασίδων Κολοσσός- Γ.Σ. Διαγόρας. Για...

366 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πανόραμα'' της Basket League!
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Το ''πανόραμα'' της Basket League!

Η τεράστια νίκη του Περιστερίου επί της Α.Ε.Κ. στην παράταση, η… ελπίδα παραμονής του Πανιωνίου κόντρα στο Ρέθυμνο και τα «διπλό» του Ηρακλή στη Λάρισα και του Ιωνικού Νικαίας επί του Άρη, ξεχώρισαν στα χθεσινά παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής στη Basket League. Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα...

634 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νέα ''βόμβα'' για το Φοίβο με Κοκκίνη!
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Νέα ''βόμβα'' για το Φοίβο με Κοκκίνη!

''Τρελαίνει'' κόσμο ο Φοίβος Κω, ο οποίος μετά τον Δημήτρη Φωτόπουλο, απέκτησε έναν ακόμη αθλητή, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Montgomery College. Ο λόγος για τον 21χρονο Γιάννη Κοκκίνη, που είχε αγωνιστεί στον Α.Σ.Ε. Δούκα και την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς και βρίσκεται ήδη στην Κω,...

3739 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ενός λεπτού σιγή στη Λίνδο
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ενός λεπτού σιγή στη Λίνδο

To διοικητικό συμβούλιο του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα με τη Δόξα Καρδάμαινας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αθανασίου Γιαχιά, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον αγαπημένο του ανηψιό και πρόεδρο Στέφανο Μυριαλλή. Ευχόμαστε δε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεία του....

735 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Κρεμαστή το ντέρμπι!
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Στην Κρεμαστή το ντέρμπι!

Στην Κρεμαστή και στη Λίνδο συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας… Το πιο ενδιαφέρον ματς θα διεξαχθεί στην Κρεμαστή, με τον τοπικό Φοίβο να υποδέχεται την Α.Ε.Ρ.Α., στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, ενώ νωρίτερα στη Λίνδο, ο Κλεόβουλος θα ψάξει την πρώτη εντός έδρας νίκη του κόντρα...

217 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θέμα με Μαραγκό στον Κολοσσό!
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Θέμα με Μαραγκό στον Κολοσσό!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει θέμα με τον Πάρη Μαραγκό στον Κολοσσό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Χθες ο Μαραγκός αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας και δεν ταξίδεψε στην Πάτρα για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Οι...

1058 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ντέρμπι στη Β' Κατηγορία!
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ντέρμπι στη Β' Κατηγορία!

Με οκτώ παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας… Μάλιστα όλες οι σημαντικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα… Στον α’ όμιλο ξεχωρίζουν τα ματς Ευκλής Σορωνής- Ηρακλής Λάρδου, ενώ στο β’ τα ματς Α.Σ. Τήλος- Άγιος Γεώργιος Μαλώνας και Ορφέας- Αναγέννηση Έμπωνα. 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Αφάντου...

472 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άντε και καλή αρχή κορίτσια...
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Άντε και καλή αρχή κορίτσια...

Σήμερα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες μας να παίζουν εντός έδρας. Η L.F.C. Ιάλυσος θα υποδεχθεί την Αγία Παρασκευή, ενώ ο Σταυρός Καλυθιών την Ολυμπιάδα Υμηττού.  Ο Δημήτρης Σταυρούλιας θα «σφυρίξει» το παιχνίδι L.F.C. Ιάλυσος- Αγία Παρασκευή (Κυριακή 13:30), έχοντας βοηθούς τον...

626 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για νέο ''τρίποντο'' η Ρόδος!
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Για νέο ''τρίποντο'' η Ρόδος!

Με στόχο να πετύχει μία ακόμη νίκη, η Ρόδος δοκιμάζεται σήμερα στις 14:30 στην Τρίπολη κόντρα στην τοπική Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν με 19 παίκτες, μεταξύ των οποίων και οι Τριχάκης και Τσεπέλε. Αναλυτικά, η αποστολή των «πρασίνων»,...

1483 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Τελικός'' για Ιάλυσο, στην Κρήτη ο Διαγόρας!
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

''Τελικός'' για Ιάλυσο, στην Κρήτη ο Διαγόρας!

Τον δικό του «τελικό» δίνει σήμερα στις 15:00 ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη αλλά και το πρώτο γκολ, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στη Football League. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 18άδα της ομάδας βρίσκεται και ο...

909 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)