
Θέλει Μητσού αλλά...
Τον νεαρό και ταλαντούχο Κώστα Μητσού έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Γ.Σ. Διαγόρας κυρίως για να δυναμώσει το εφηβικό του τμήμα, αφού ο στόχος είναι και πάλι η κατάκτηση του τίτλου. Ήδη οι «κυανέρυθροι» έχουν εκφράσει ανεπίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μητσού, τον οποίο πάντως ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος δεν πρόκειται να παραχωρήσει στους «κυανέρυθρους», αφού υπολογίζεται κανονικά από τον Παντελή Μισσού και θα είναι ένας από τους δύο νεαρούς αθλητές (κάτω των 20 ετών), που θα βρίσκονται στη 12άδα της ομάδας.
Ο Μητσού δέχεται «πρέσινγκ» από τον «γηραιό» για να αλλάξει στρατόπεδο, αφού πέρσι έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και είναι από τους πλέον ταλαντούχους αθλητές σε μικρή ηλικία στη Ρόδο. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Μητσού, τον οποίο υπολογίζει κανονικά και στο ανδρικό τμήμα, αφού θεωρείται μία εξαιρετική περίπτωση από την περιφέρεια. Μάλιστα ο Παντελής Μισσού υπολογίζει κανονικά στον Κώστα Μητσού, ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα σε 11 συμμετοχές στην κανονική περίοδο, πέτυχε 43 πόντους (μ.ο. 3.9) και πήρε χρόνο συμμετοχής τόσο από τον Χρήστο Καλαϊτζίδη όσο και από τον Γιάννη Σακελλαρίου.
Κατά τα φαινόμενα και από τη στιγμή που «χάθηκαν» ορισμένοι μεταγραφικοί στόχοι του Διαγόρα (Μαρουλλάκης Γ., Μαρουλλάκης Ι., Καραγιάννης, Μπανγκούρας), ο «γηραιός» θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο εφηβικό τμήμα, ωστόσο σημαντική θεωρείται η παραμονή ή όχι του Αντώνη Σκλήβα, ο οποίος δεν αποκλείεται να μετακομίσει στο εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού, κάτι που θα γίνει γνωστό τον Αύγουστο.