
Άνετη η Ρόδος
Μετά από ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος επικράτησε εύκολα με 3 – 0 της Θύελλας Πατρών στο Δημοτικό Στάδιο και έτσι μπήκε με το δεξί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν την μετριότητα του πρώτου 45 λεπτού και στην επανάληψη χωρίς καμία δόση υπερβολής έκαναν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ήταν θέμα να έρθει το πρώτο γκολ για τα ελάφια. Από την στιγμή που επιτεύχθηκε, τα πάντα απλουστεύτηκαν, καθώς από εκεί και πέρα οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων.
Τα γκολ
Στο 58’ ο Σίμιτς έβγαλε ωραία πάσα στον Τσιαντούλη ο οποίος βρέθηκε σε θεση τετ α τετ και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Τζουραμάνη. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκαρασίνο (1 – 0).
Στο 63’ από τα αριστερά ο Αμπελάς πάσαρε στον Τσιαντούλη. Αυτός μπήκε από πλάγια στην περιοχή και έκανε μια συρτή σέντρα και ο Τζουραμάνης στην προσπάθεια του να μπλοκάρει έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα (2 – 0).
Στο 88’ ο Τσιαντούλης πάσαρε στον Σταμάτη Καντιμοίρη ο οποίος με ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Άλλες φάσεις
Στο 15’ ο Βλαχόπουλος έκανε ένα ώραο σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 25’ ο Αμπελάς επιχείρησε ένα ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έγω από το κάθετο δοκάρι (άουτ)
Τρία λεπτά αργότερα, ο Παπαγεωργίου έκανε ένα γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 66’ ο Γιώργος Καντιμοίρης έκανε συρτή σέντρα από τα δεξιά και ο Γκαρασίνο επιχείρησε ένα πλασέ πάνω στην κίνηση, όμως η μπάλα έφυγε άουτ
Καλύτεροι της Ρόδου οι Στουρνάρας, Τσιαντούλης ενώ δραστήριοι ήταν οι Αμπελάς και Μαίλης. Κορυφαίος της Θύελλας ήταν ο Χατζής.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Παπανδριόπουλου (Καρφής, Τατσίνας) από τον Σύνδεσμο του Πειραιά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Καραγκιολίδης, Στουρνάρας, Παπαγεωργίου (57’ Στεργαλάς), Μακρυδημήτρης, Σίμιτς (92’ Μπαλής), Μαλιάκας, Μαίλης, Αμπελάς, Γιώργος Καντιμοίρης, Γκαρασίνο (77’ Σταμάτης Καντιμοίρης), Τσιαντούλης
ΘΥΕΛΛΑ: Τζουραμάνης, Χατζής, Μπακομήτρος, Δ. Αργυρόπουλος, Λαμπέρσκι (24’ λ.τ. Αθανασόπουλος), Μπερτσίας, Ε. Εργυρόπουλος (73’ Μιχαηλίδης), Βλαχόπουλος, Βλασσόπουλος, Γραβάνης, Δημητρακόπουλος (46’ Πάβελα)