
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (ΝΗΣΙΑ): Άνετα ο Ιπποκράτης
Με χαρακτηριστική ευκολία ο Ιπποκράτης κέρδισε χθες 77-21 τον Ηρακλή 2000 και πήρε την πρώτη θέση στον… υποόμιλο της Κω, για το πρωτάθλημα των κορασίδων. Σε συνδυασμό και με την πρώτη της νίκη (51-24), η ομάδα της Πόπης Δανελλάκη δεν συνάντησε δυσκολίες και θα παίξει με τον Κολοσσό στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω αντί για το ανοιχτό της Καρδάμαινας και απ' τις νικήτριες ξεχώρισαν οι Κοκκινοβασίλη, Δασκαλάκη και Μπάσια.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 4-14, 12-37(ημ.), 14-60, 21-77
Διαιτητής: Ρίζος
ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (Παπούλης): Καζάντη, Τσίκνη 2, Πέτκοβα, Μυρτάι 8, Ζερβού, Κρητικού, Ιωαννίδη, Σαρρή, Νικολέττου, Ιερομνήμων 7, Διαμαντή, Διψελά 4.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Δανελλάκη): Σμαραγδάκη, Μεταξά, Σταματιάδη 9(1), Δασκαλάκη 18, Κοκκινοβασίλη 21, Τζανέρη 4, Καλυμνιοναρή, Μπάσια 17, Χαυλή 5, Γούναρη Α., Ντούλα 4.