
''Διασκεδάζουμε το μπάσκετ''
Μία από τις πλέον οργανωμένες ομάδες του 1ου ανοιχτού τουρνουά, είναι και οι Marine. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το τέλος του αγώνα με το Λιμεναρχείο, ο προπονητής της ομάδας και παίκτης του Διαγόρα Γιάννης Σκορδάλης, είπε για την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. «Στο α’ ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, μπήκαμε μέσα νωθρά και κάναμε πολλά λάθη, 27 στον αριθμό, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο προηγούμενο παιχνίδι κάναμε μόλις 12. Όταν συγκεντρωθήκαμε πήραμε μία διαφορά ασφαλείας, η οποία μας οδήγησε στη νίκη. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να διασκεδάσουμε. Στόχος μας δεν είναι η πρώτη θέση αλλά να περνάμε καλά, αφού είμαστε μία παρέα 15 ατόμων, που μας αρέσει το μπάσκετ.
Θα πρέπει να σημειώσω πάντως ότι όλοι στενοχωρηθήκαμε με την περίπτωση του Γιώργου Μηνατσή, που δεν μπορεί να αγωνιστεί, αλλά σεβόμαστε απολύτως τους κανόνες. Ο Γιώργος μπορεί να μην ήταν πρωτοκλασάτος παίκτης μας, αλλά από τη στιγμή που αγωνίστηκε έστω και τρία λεπτά στο τοπικό πρωτάθλημα, σεβαστήκαμε την απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ. Έτσι αποφασίσαμε να μην συμπεριληφθεί στην ομάδα και τον ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση του».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Marine θα κάνουν προπόνηση σήμερα, ενώ εντός των ημερών θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με τον Ιβίσκο, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Δωδεκανήσου. Με την ευκαιρία όλη η ομάδα εύχεται στον Ιβίσκο καλή επιτυχία στα μπαράζ και να φέρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.