
Καλύτερα δεν γινόταν
Καλύτερα δεν γινόταν… Απόλυτη επιτυχία είχε ο χθεσινός αγώνας επίδειξης του Α.Σ. Δωδεκάνησος στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Δεκάδες μαθητές από τα δημοτικά σχολεία και πλήθος φιλάθλων γέμισαν απ’ άκρη το γήπεδο για να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τη ροδίτικη ομάδα στο μπάσκετ με καρότσι. Οι Κώοι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά αγώνα στο μπάσκετ με καρότσι και συγκεκριμένα το μοναδικό εκπρόσωπο του νομού μας στα πρωταθλήματα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ., τον Α.Σ. Δωδεκάνησος. Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω πληθώρας κόσμου, πολλά παιδιά κάθισαν και μέσα στο παρκέ για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ροδίτικης ομάδας, οι παίκτες της οποίας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε όλα να κυλήσουν στην εντέλεια και όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες του Α.Σ. Δωδεκάνησος. Όπως είναι γνωστό η ροδίτικη ομάδα δεν συμμετέχει πλέον στα πρωταθλήματα, τα οποία έχουν διακοπεί και στόχος της είναι να δίνει αγώνες επίδειξης, με επόμενο σταθμό το κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς στη Λέρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο παίκτης- προπονητής της Μιχάλης Χατζηδημητρίου, καθώς και οι υπόλοιποι αθλητές μίλησαν στα παιδιά, αλλά και τους γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο για τη σημασία του αθλητισμού σε άτομα με αναπηρίες αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στην ίδια την κοινωνία.
Τα παιδιά του Α.Σ. Δωδεκάνησος έμειναν απόλυτα ικανοποιημένα από τη φιλοξενία των Κώων αλλά και των υπευθύνων της διοργάνωσης και θα επιστρέψουν στη Ρόδο σήμερα το πρωί. Στο νησί του Ιπποκράτη βρέθηκαν χθες οι εξής αθλητές του Α.Σ. Δωδεκάνησος: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Σάββας Καραντζιάς, Χρήστος Μιχαήλου, Ατνάν Χαμαντί, Μανώλης Στυλιανακάκης, Νίκος Τσιβγούλης, Λουκάς Στεφάνου, Κώστας Καλούδης, Γιώργος Τσαγκαράκης και Σάββας Χαρτερός.