Δίπλα στον Κολοσσό
Σε μία δύσκολη εποχή, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός συνεχίζει να ανακοινώνει συνεργασίες με χορηγούς, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας. Η πολύ καλή δουλειά που κάνει το τμήμα marketing αποφέρει καρπούς και έτσι οι «θαλασσί» έχουν τη στήριξη αρκετών εταιρειών και επιχειρήσεων με έδρα τη Ρόδο. Η ανακοίνωση του Κολοσσού ΒΑΠ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το Europe Travel του κ. Ηλία Κωτιάδη και με τα ελαστικά Michelin του κ. Ιωάννη Χατζημανώλη. Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Κωτιάδη και Χατζημανώλη για την πολύτιμη συμπαράσταση τους.
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το γυροπωλείο «Αυγουστίνος» του κ. Αυγουστίνου Γιακάι, με την Electro Invest του κ. Αντώνη Λαζαράκη, με την Α.Ε. Υιοί Β. Φραγκεσκάκη (κρύσταλλα, τζάμια, καθρέφτες) και με την Χαλικιάς dress code του κ. Μάκη Χαλκιά».