www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Ποδόσφαιρο
Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα
14:28 | Σαβ 25 Ιουν, 2011
Εκτύπωση θέματος 2270 αναγνώσεις

Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αποκάλυψη προσώπων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΑΕ Διαγόρας και εμφανίζονται στη λίστα των ατόμων για τα οποία προτείνεται η άσκηση ποινικής δίωξης, σύμφωνα με το πόρισμα που προέκυψε από την έρευνα για τα «στημένα» ματς που διεξήγαγε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κα. Πόπη Παπανδρέου και διαβίβασε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κα. Ελένη Ράικου.
Στο εν λόγω πόρισμα, υπάρχουν σημεία που αναφέρονται στην ΠΑΕ του νησιού μας και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, κυρίως από συνομιλίες τρίτων, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις ο Ρόδιος Μάκης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα της ...λίστας, εμφανίζεται να έχει ρόλο και άποψη.

Διαγόρας - Ατρόμητος 0-1:
«Θέλουν λεφτά για να γίνει το διπλό»


Για το συγκεκριμένο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίζονται πρόσωπα που επιθυμούν να «κλειδώσουν» τη νίκη της ομάδας του Περιστερίου, αποκαλύπτοντας συναινετικές τάσεις από πρόσωπα του Διαγόρα, με το σχετικό πάντα αντίτιμο...
«Ιδιαίτερη αναφορά, ακολούθως, πρέπει να γίνει σε όσα προηγήθηκαν του αγώνα «Διαγόρας Ρόδου - Ατρόμητος Αθηνών», που διεξήχθη την 3-2-2011 με αποτέλεσμα 0-1, παιχνίδι το οποίο κατά την UEFA (και τον ΟΠΑΠ) κρίθηκε «χειραγωγημένο» και απεστάλη σχετική αναφορά στην ΕΠΟ. Ειδικότερα:
Ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ), ένας εκ των τριών «παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων», σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία στο ΤΑ Π. Φαλήρου, συνομιλεί την 2-2-2011, ήτοι μία μέρα πριν από τη διεξαγωγή του ως άνω αγώνα, με τον συνεργάτη του Βασίλη Γ. ΈΩΡΤΣΙΑΚΟ (Β), γνωστός και με το ψευδώνυμο «ΜΠΑΚΑΛΗΣ», και σχεδιάζουν πώς θα «μεθοδεύσουν» αυτόν (τον αγώνα), με το να πληρωθούν παίκτες και διαιτητές, ώστε να «γίνει διπλό», ενώ εν συνεχεία ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με πρόσωπο αγνώστων στοιχείων και συζητούν για το εάν ο αγώνας θα παιχτεί στο Στοίχημα live ή όχι και πώς θα μπορέσουν εγκαίρως να στοιχηματίσουν, προκειμένου να κερδίσουν το ποσό των 20.000 ευρώ. Η συνομιλία που έλαβε χώρα μεταξύ των δύο πρώτων ως άνω προσώπων είναι χαρακτηριστική:
«Δ: Κάνε κάνα δυο με Ατρόμητο διπλό το 2.20 αύριο στο Διαγόρα, γιατί εκτιμώ μέχρι αύριο αυτοί, καμία 45 παίκτες, θέλουν να πάρουν λεφτά για να το κάνουνε διπλό, να χάσουνε. Αλλά εμείς προς το παρόν δε θέλουμε μόνο και μόνο να τους δώσουμε από κάποια λεφτά και μόνο να χάσουν, θέλουμε να τους βάλουμε να παίξουν κι οι ίδιοι, δηλαδή σε περίπτωση που στραβώσει κάτι να χάσουν να τους πονέσει. Οχι να τους δώσουμε από 3.000 τρεις-τέσσερις παίκτες, αλλά και να μη βγει διπλό στον που... τους αυτοί δεν έχουν να ρισκάρουν τίποτα. Εκτιμώ μέχρι αύριο τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει, θα το παίξουνε δεν υπάρχει περίπτωση και οι ίδιοι. Γι' αυτό βάζε το είναι και μεγάλη απόδοση 2.20 είναι, είναι καλή απόδοση.
Β.: Τριάδα είναι αυτό;
Δ.: Δεν ξέρω, νομίζω δυάδα είναι, γιατί και ο Βόλος δυάδα είναι. Δες το λίγο κι άμα είναι αν φτάσουνε εκεί και κλείνουμε με τέτοιο, μπορεί όντως ρε παιδί μου να τους δώσουμε από κάποιο τέτοιο να το κάνουμε και διπλό για να το παίξουμε και στο live να δούμε.
Β: Καλά.
Δ: Μιλάμε πιο αργά»,
ενώ λίγο αργότερα, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ, επικοινωνεί εκ νέου με τον Βασίλη ΓΕΩΡΤΣΙΑΚΟ και αναφέρουν τα εξής:
«Δ: Δε μου λες χτύπησες Ατρόμητο;
Β: Χτύπησα, ναι.
Δ:  Θέλουν αυτοί να κάνουν το παιχνίδι αύριο, μας πήραν 10 τηλέφωνα. Εξι παίκτες. Δώστε μας λέει... και τώρα είναι πολύ πιθανό πολύ κοντά είμαστε, δηλαδή θέλουν 20.000 αυτοί οι παίκτες, 5-6 παίκτες, για να γίνει διπλό ρε παιδί μου. Εμείς με τα λεφτά λέει σας ορκιζόμαστε ό,τι θέλετε λέει, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δε γίνει διπλό.
Β: Αυτό πότε θα το ξέρουμε, γιατί εσύ δεν θα μπορείς να μιλήσεις αύριο.
Δ: Τώρα που με πήρε ο Τσεκερίδης που μιλάει μαζί τους, σέρνουν 10 τηλέφωνα πήρανε. Και λένε να το κάνουμε στο μεταξύ. Εγώ λέω να το βάλεις.
Β: Αυτοί είναι μαζί ομάδα;
Δ: Ποιοι λες;
Β:Αυτοί οι έξι που λες
Δ:Είναι ναι όλοι, ο Πουλόπουλος παίζει στόπερ (ενν. Τον Γιώργο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα), ο Προβατίδης (ενν. τον Στάθη ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα), ο προπονητής (ενν. τον ΠΈΤΡΟ Ρουτζιέρη) κι άλλοι δυο-τρεις. Μου είπε τα ονόματα, δε τα συγκράτησα. Πουλόπουλος, Προβατίδης σίγουρα κι ο προπονητής ο Ρουτζιέρης, θέλουν να πάρουν κάποια λεφτά και να ησυχάσουνε.
Β: Το βάλαμε.
Δ. Βάλτο κι άμα είναι κι αύριο και δε το ‘χει ξαναρίξει θα ξέρουμε περισσότερα. Τι ώρα είναι το ματς;
Β: 16.00.
Δ: Καλά. Μιλάμε αύριο το πρωί».
Την ημέρα δε του αγώνα, ήτοι την 3-2-2011, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ (Β), ένας επίσης εκ των τριών «παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων», σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία στο Τ.Α.Π. Φαλήρου, επικοινωνεί με γνωστούς του και στοιχηματίζουν αποτελέσματα αγώνων. Σε επικοινωνία του με το «Νεοκλή» (Ν), αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρίσκεται στην Γερμανία, προτείνει να παίξουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα «Διαγόρας-Ατρόμητος» διπλό. Εν συνέχεια, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ δέχεται μήνυμα από Κύπρο με περιεχόμενο «3.000 diagoras rodou+0.5 στo 2», τηλεφωνεί εκ νέου στο «Νεοκλή» στην Γερμανία και αποφασίζουν να στοιχηματίσουν στον επίμαχο αγώνα, αναφέροντας τα εξής:
«Β: Ελα ρε έτοιμο ρε.
Ν: Τι έτοιμο;
Β: Ναι, όλα είναι ρε.
Ν: Τι όλα;
Β: Ε, εντάξει ρε, ΟΚ ρε.
Ν: Θα το πάρουμε;
Β: Ναι ρε. Θα το πάρουμε.
Ν: Στημένο;
B: Ε, ναι θα γίνει αφού το κλείδωσε ο ΟΠΑΠ ρε.
Ν: Δεν το κλείδωσε, το ‘κανε 1.85.
Β: Κι 1.70 να το κάνει πάλι θα ξαναπαίξουν αυτοί.
Ν: Δηλαδή το παίζουν στον ΟΠΑΠ και δεν το παίζουν στην Berfair;
Β: Θα το παίξουν και στη Betfair. Δύο ώρες.
Ν: Σε δύο ώρες.
Β: Ναι, ναι. Σε δυόμιση ώρες παίζει».
Την 3-2-2011 ημέρα διεξαγωγής του επίμαχου αγώνα, οι ομιλίες του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ (Δ) είναι αποκαλυπτικές. Μιλώντας, ειδικότερα, με πρόσωπο ονόματι «Χασάν», αγνώστων λοιπών στοιχείων (Χ), που καλεί από το με αριθ. 6936752278 κινητό τηλέφωνο, που είναι ενεργοποιημένο στο όνομα Μαρία ΤΣΕΚΕΡΙΔΟΥ, αναφέρουν τα εξής:
«Χ: Μήτσο, συνεννοήθηκα με τον Βασίλη, πήρα και τον Σάκη, από 5.000, εγώ, αυτός, εσύ και τέτοια. Το παιχνίδι θα το κάνουμε διπλό 100%,θα παλέψουνε, του είπα, 30-35 λεπτά, έχει μιλήσει κι ο Μάκης με τον Αγγελόπουλο να μην φορτσάρουνε στην αρχή. Εντάξει, θα έχει πατήματα ρε μ..., χιλιάρικα, δηλαδή σε 30 λεπτά μπορεί να χτυπήσεις τέτοια.
Δ: Μόνο για το διπλό, έτσι;
Χ:Για το διπλό, ναι.
Δ: Για το διπλό να βγάλουμε τα 20 και από εκεί και πάνω ό,τι κέρδος κάνουμε.
Χ: Ο καθένας θα χτυπήσει για τον εαυτό του.
Δ: Ο καθένας;
Χ: Θα το δούμε όλοι από ένα τάλιρο, γιατί είμαστε σε διαφορετικά μέρη, ο Σάκης είναι αλλού,ο Βασίλης...
Δ: Να ρε παιδί μου. Εγώ θέλω να πω οι κωδικοί που θα παίξουνε, πες ότι μαζευτούν 50.000, θα δώσουμε τα 20 στα παιδιά και...
Χ: Θα το κανονίσουμε.
Δ: Αυτό πρέπει να το διευθετήσεις.
Χ: Ναι. Με παίρνει ο Βασίλης»,
μετά από λίγο δε ο «Χασάν» ξανατηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ:
«Δ: Ελα.
Χ: Στου Βασίλη τον κωδικό και στου Σάκη τον δικό σου στην Alpha, ο Σάκης στην Alpha και ο Βασίλης στην IBC και μετά θα τα κάνουμε όλα διά.
Δ: Στην Alpha στον δικό μου στα 30;
Χ: Στα 30, ναι. Δεν έχεις άλλο Alpha ρε συ Ζάβα.
Δ: Στου Βασίλη;
Χ: Στου Βασίλη τον κωδικό της ΙBC.
Δ: Ο ένα;
Χ: Τον ένα και μετά άμα χρειαστεί και στου Σάκη... εντάξει ρε παιδί μου, θα δούμε.
Δ: Εντάξει, εγώ θέλω να πάρω λίγα μόνο για τον Γιώργο με τον Βασιλάκη και τον Λουκά. Δηλαδή λίγα, μη φανταστείς, 1.000-1.500 - 2.000.
Χ: Εντάξει ρε, αυτό είναι το πρόβλημά σου Ζάβα;
Δ: Κατάλαβες; Για να παίξει ο Γιώργος, ο Λουκάς κι ο Βασιλάκης, αυτοί.
Χ: Εντάξει, εγώ το παλεύω το παιχνίδι διπλό καθαρό, δεν το συζητάμε, τα λεφτά τα έχω κανονίσει εγώ με τον... τα έχει κανονίσει ο Μάκης.
Δ: Το θέμα είναι να έβγαινε όβερ.
Χ: Αυτό παλεύουμε τώρα, θα δέσουμε τους τρεις τους πίσω, τους είπε ο Μάκης, τους είπα εγώ: "Θα σας βάλουμε από άλλα 2 χιλιάρικα τον καθέναν" για να τον βγάλουμε από το παιχνίδι.
Δ: Για να το κάνουμε όβερ.
Χ: Κι όβερ.
Δ: Αμα το κάνουνε κι όβερ, μπορούμε να τους δώσουμε από 2,5 ακόμα.
Χ:Ε ναι, αυτό σου λέω. Δε θα τους θέλουμε πάρα πολλά όμως, εμείς θα ρίξουμε πολλά στο διπλό.
Δ: Ναι, αν μας δώσουν το οk και για το όβερ...
Χ: Εντάξει.
Δ: ... Θα χτυπάμε μετά και στο όβερ.
Χ: Ρε Ζάβα, ξέρω τι να πω, μη στεναχωριέσαι.
Δ: Στο ημίχρονο κανόνισες να μπει γκολ;
Χ: Οχι.
Δ: Ή να πάει ακόμα-ακόμα και 0-0.
Χ: Και 0-0. Μέχρι το 30 να παίζουνε κανονικά, τώρα, αν μετά το 30 το φάνε, το φάγανε, τι να κάνουμε...
Δ: Οχι, άλλο θέλω να σου πω. Μήπως είναι ενημερωμένοι να το φάνε ας πούμε στο 35 ή στο 40; Για να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο...
Χ: Οχι, απλώς μέχρι το 30 παίζουν κανονικά.
Δ: Αρα ημίχρονο δε θα παίρνουμε;
Χ: Δεν ξέρω, θα το κανονίσουμε, κάτσε να μιλήσω με τα παιδιά, οι δυο μας τι να κανονίσουμε; Τα παιδιά δώσανε ok γι' αυτό, τώρα τις λεπτομέρειες πώς θέλουμε να κάνουμε και τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε...
Δ: Γι' αυτό σου λέω. Πες αντέξουν μέχρι το 30, αν ξέρουμε ότι ό,τι και να γίνει στο ημίχρονο θα φάνε γκολ, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο που θα δίνει ψηλές τιμές. Δηλαδή θα δίνει όβερ μισό 2.40, 2.30, 2.50...
Χ: Εντάξει.
Δ:  Θα δίνει και στο ημίχρονο νίκη... πως τους λένε αυτούς... Ατρόμητο, θα δίνει και νίκη 2.10, 2.10, 2.30 στο ημίχρονο και στο ... και στο τι θα βγάλει. Κατάλαβε;
Χ: Ναι.
Δ: Να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο. Αλλά το θέμα είναι... άκουσέ με ποια είναι η ιδιαιτερότητα... ότι αν δε γίνει όβερ το ματς και είναι μόνο η νίκη, αν μπει στο ημίχρονο, ναι μεν θα εκμεταλλευτούμε στο ημίχρονο και από τι θα πατάμε μετά όμως κλειδώσαμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.
Χ: ..., θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο.
Δ: Α μπράβο, εντάξει! Καλά, σε ξαναπαίρνω, γεια».
Εν συνεχεία δε, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) τηλεφωνεί στον Γιάννη ΤΣΙΓΙΑΝΝΗ (Γ), ο οποίος του λέει ότι ο Ατρόμητος πάει για διπλό, ενώ ο Δημήτρης τον ρωτάει αν γνωρίζει κάτι για τον αγώνα στο Βόλο. Κατόπιν, ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Σάκης), συνεργάτης του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ, καλεί τον τελευταίο περί ώρα 13.53 και τον ρωτάει αν συνεννοήθηκε και ο Δημήτρης απαντά: «Ο Τσέκος με πήρε, αλλά μίλησα και με τον Σάκη. Θα δώσουμε, λέει, τα 20, θα είναι σίγουρα διπλό, θα το παλέψει να πάει όσο γίνεται 0-0 και τώρα παλεύουν μήπως καταφέρουν και το όβερ, γιατί στην ουσία τα λεφτά στο όβερ είναι, δεν είναι μόνο στο διπλό. Μήπως δηλαδή και... και άντε και βγάλεις κι από 2.500 ακόμα στους δύο πίσω, γιατί αξίζει τον κόπο. Δηλαδή άμα σου δώσουν την εγγύηση ότι θα βγει και όβερ, αξίζει τον κόπο να δώσεις κι άλλα 7.000-7.500 αντί για 20-27,5, αφού το όβερ θα σου δώσει πάνω από 50.000 κέρδος». Ο Σάκης τον ρωτάει πώς θα χτυπήσουν και ο Δημήτρης απαντά:
«Δεν ξέρω, εσείς τα χτυπάτε, εγώ από εδώ τι να κάνω. Μου είπε στον κωδικό μου στην Alpha που έχω 30.000, στου Βασίλη στο ένα, σε σένα στο δύο, αν χρειαστεί, αυτοί οι κωδικοί θα μοιραστούνε μετά. Συνεννοηθείτε εσείς πού και πώς θα χτυπήσετε. Εγώ, αν θα χτυπήσω λίγα, του είπα και του Χασάν, θα χτυπήσω λίγα για τον Γιώργο, τον Λουκά και τον Βασιλάκη. Δηλαδή αν με βάλουν στον κωδικό μου και μπορέσω να μπω, γι' αυτούς τους τρεις... 1.000-1.500-2.000». Ακολούθως, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με τον «Χασάν» και ο τελευταίος του λέει: «Εγώ στα λέω τώρα, πες τα και στον Ντότση, γιατί μου έχουνε ζαλίσει τα α... Το παιχνίδι είναι διπλό, τελειωμένο ρε, μέχρι το 30 παίζουνε κανονικά. Εχει αέρα πολύ στη Ρόδο, εγώ είμαι της γνώμης να πάρουνε τον... (ακατάληπτο, ίσως πρόκειται για όνομα ποδοσφαιριστή) στην αρχή, να κρατήσουνε δηλαδή. Σίγουρα πρέπει να ρισκάρουμε λίγα λεφτά στο ημίχρονο, γιατί γύρω στο 25 θα ανοίξουνε για να το φάνε, κατάλαβες; Αν γίνει κάτι και το φάνε νωρίς, θα φάνε υποχρεωτικά κι άλλο... έχουμε συνεννοηθεί έτσι... και από εκεί και πέρα ό,τι σκορ έχει το ημίχρονο, μιλάμε εμείς μεταξύ μας, μιλάμε με τον Πουλόπουλο (ενν. τον Γιώργο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα) στο ημίχρονο και του λέμε ότι θα γίνει αυτό κι αυτό, πρέπει να μπουν 1-2 γκολ. Τώρα για τα επόμενα, για τα όβερ κι αυτά, αν δεν έχει μπει το γκολ, συνεχίζει κανονικά, δηλαδή μπορεί να μπει και ο Βερνάμπης. Για το όβερ 1,5, τον είπα με τον Πουλόπουλο, τον Προβατίδη (ενν. τον Στάθη ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα) και τον Μπάμπη, τα παιδιά που παίζουνε πίσω, άμυνα ότι "Αμα το κάνετε έτσι όπως σας πούμε εμείς στο ημίχρονο, θα σας βγάλουνε και 2.000 (ακατάληπτο), ανάλογα τι θα βγάλουμε", αυτή είναι η συμφωνία», ενώ σε επόμενη συνομιλία τους ο «Χασάν» εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι πολλοί ξέρουν για τη νίκη του Ατρόμητου και στοιχηματίζουν πολλά, με αποτέλεσμα να πέφτει η απόδοση του συγκεκριμένου αγώνα. Κατόπιν, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με τον Λουκά ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ και του λέει: «Ακουσε με λίγο, ο Ατρόμητος είναι διπλό. Το κανονίζουμε από εκεί με τα παιδιά για να βγει διπλό, βέβαια η τιμή πέφτει, γιατί το μάθανε κι άλλοι. Αυτή τη στιγμή δίνει κοντά στο 1.55 το διπλό. Θες να σου πάρω στην Berfair κάποια λεφτά; Το ματς πάει για διπλό, ξέρουν τα παιδιά πίσω, ξέρουν αυτοί, θα τους δώσουμε κάποια απ' τον καθένα, από μαρούλι για να γίνει έτσι, δηλαδή είναι μελετημένο. Πες μου πόσα θες να βάλεις, το ίδιο θα κάνω και για τον Γιώργο, θα πάρω και τον Τελίδη τηλέφωνο να τον ρωτήσω το ίδιο πράγμα, πόσο θέλει». Ο Λουκάς τον ρωτάει πόσο σίγουρο είναι και ο Δημήτρης του λέει: «Δώσαμε από 5 σε 4 άτομα, τι άλλο να σου πω τώρα;». Ο Λουκάς του ζητάει να ποντάρει 2.000 και ο Δημήτρης του λέει ότι, αν το σιγουρέψει, θα του ποντάρει και άλλα 2», ενώ μετά από λίγα λεπτά ο Λουκάς ξανατηλεφωνεί στον Δημήτρη και του λέει: «Με πήρε ο Στολτίδης τηλέφωνο, τον πήρε ο Λιδάκης τηλέφωνο να κάνουμε το παιχνίδι Χ και το είπε ο ΜΠΕΟΣ. Λέει: "Εσύ μπορείς να μιλήσεις σε 5-6 άτομα;" και λέω εγώ: "Πώς να μιλήσω; Να πάω και να τους πω ότι ποιος με είπε οk να κάνουμε το παιχνίδι Χ". Λέει: "Επειδή φορτώθηκαν πολλά στον άσο, θέλουμε να το κάνουμε να φέρει Χ". Λέω: "Να το πω σε 5-6 άτομα, αλλά τι να πω; Ποιος με είπε; Τι με είπε; Τι; Με πήρε εμένα ο ΜΠΕΟΣ και μου είπε; Θα βγω εγώ ότι στήνω τα παιχνίδια. Σκέψου κάτι άλλο, δες τι μπορεί να γίνει και πάρε τηλέφωνο να μου πεις. Να πιάσω μερικά παιδιά και να τους πω αυτό κι αυτό"». Και ο Δημήτρης του απαντά: «Πάρε με κατευθείαν για να προλάβουμε να το βάλουμε στον ΟΠΑΠ αυτό». Τέλος, ο Λουκάς ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, απέστειλε στο κινητό του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ περί ώρα 15.30, γραπτό μήνυμα με το ακόλουθο περιεχόμενο: «Θα γίνει, λέει ο Ακης. Θα μας το πει τελευταία στιγμή για να μη μαθευτεί. Θα είναι και ο ΤΡΑΥΛΟΣ λέει κάτω. Αυτά προς το παρόν», κάνοντας ευθεία αναφορά στον Αγγελο ΤΡΑΥΛΟ, γνωστό manager αθλητών ποδοσφαίρου.
Την ίδια ημερομηνία, ήτοι την 3-2-2011, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, συνομιλεί με τον Γιάννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και τον ρωτάει αν έχουν φράξει τα παιχνίδια του Ατρόμητου και του Βόλου. Ο Γιάννης του απαντά ότι έχοyν φράξει μόνο του Ατρόμητου. Ακολούθως, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ καλεί τον «Δημήτρη», αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον ρωτάει τι υπόλοιπο έχουν στο λογαριασμό, και αφού ο τελευταίος του απαντάει 17.500 ευρώ, ο Αχιλλέας τον καθοδηγεί πώς θα μοιράσει τα χρήματα.
Το απόγευμα της 3ης Φεβρουαρίου 2011, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ (Β), επικοινωνεί με τον «Νεοκλή» (Ν) και τον «Κωνσταντίνο» (Κ), σύνδεσμοί του που βρίσκονται στην Γερμανία, και αναφέρουν τα εξής:
«Ν: Για τον Ατρόμητο που το άκουσες ότι είναι στημένο;
Β: Μου τόχανε πει από το πρώτο παιχνίδι εμένα και το θυμήθηκα το ‘πιασα. Το ‘χα πει εγώ του Κωνσταντίνου, πές του να δεις, απ' το πρώτο παιχνίδι με το που τελείωσε. Και χθες παίρνω και μου τα μασάγανε χθες.
Ν: Σου τα μασάγανε, ε;
Β: Ναι ρε.
Ν: Γιατί σου τα μασάγανε;
Β: Δεν ήθελαν να μου πούνε ρε.
Ν: Μμμμ. Μου τα' πανε σήμερα το μεσημέρι μου τα' πανε.
Ν: Μα σήμερα το μεσημέρι ξεκινήσανε το trading. Δηλαδή αν σου το λέγανε χθες και δε γινότανε, θα σε κοροϊδεύανε, άρα καλά κάνατε. Ρε Βασίλη δεν είναι ότι δε σου λέγανε υπήρχε λόγος που δε σου λέγανε.
Β:Δε ξέρω γιατί δε μου λέγανε ρε, ξέρω ‘γω;
Ν: Επειδή θα ήταν από χθες που θα ξεκινούσανε.
Β: Σου λέει θα το πει τώρα στους «χημικούς» ο Βασίλης... (γέλια).
Ν: Θα το πει στους χημικούς, θα το βαράνε και... τέτοια. Αυτοί τα παίζουνε στον ΟΠΑΠ;
Β: Δεν ξέρουνε να παίζουνε αυτοί, δεν ξέρουνε να παίζουνε.
Ν: Δεν ξέρουν να παίξουν στον ΟΠΑΠ. Ο Μιχάλης τους έβαλε 80.000 ρε Βασίλη.
Β: Τους έβαλε, τους έβαλε;
Ν: 80.000 τους έβαλε.
Β: Δε πα να γ...
Ν: Τι δε πα να γ..., γιατί ρε να γ...; Αυτά πρέπει να παίζουμε 100.000 το παιχνίδι ρε, τι μου λες;
Β: (ακατάληπτο) διακοπή ρε γι' αυτά όλα, θα πάμε φυλακή ρε μ...; Να διακοπεί κανένα παιχνίδι να πέσεις εκεί στη Φραγκούρτη να πέσεις εκεί μέσα στα τρένα».
Ακολούθως, ο Κωνσταντίνος ρωτά τον Βασίλη αν θα πάει την Κυριακή στην Κύπρο, και εκείνος του λέει πως θέλει να πάει την επόμενη εβδομάδα, μαζί με κάποιον που έχει γνωρίσει από την Βόρειο Ελλάδα, ο οποίος δουλεύει «ιντερνετικό», και τον έχει μέσα στην Betfair».
Διαγόρας - Πιερικός 3-0:
«Θα το κανονίσει ο Δήμου»


Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γίνεται αναφορά σε επιχείρηση ... «διπλού» από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του Διαγόρα, Παύλο Δήμου. Ο υψηλόσωμος αμυντικός, εμφανίζεται ως «ρυθμιστής» στη νίκη της ομάδας του (Πιερικός), η οποία δεν ήρθε ποτέ. Στη συνομιλία ωστόσο αναφέρονται ουκ ολίγα ονόματα από τον Διαγόρα...
«Την 16-3-2011 δε, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ, συνομιλεί με τον σύνδεσμό του στην Γερμανία «Νεοκλή», αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος τον ενημερώνει ότι «ο χοντρούλης έβγαλε 200.000» και ο Βασίλης του λέει ότι «είναι στημένο».
Την 17-3-2011, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) συζητά με τον Παύλο ΔΗΜΟΥ (Π), παίκτη του Πιερικού, για το πώς θα οργανωθεί το επόμενο «στήσιμο», στον επικείμενο αγώνα μεταξύ των ομάδων «Διαγόρας Ρόδου-Πιερικός», ο οποίος διεξήχθη την 19-3-2011, με αποτέλεσμα 3-0:
Δ: Εννοείται, πρέπει να μου... Εμπορική. Και πες και του Λουκά να μου... στην Εμπορική.
Π: Θα σου στείλω εγώ και τους δύο, θα σου στείλω την Εμπορική του Λουκά, Καραμάνη θα γράφω και μια την δικιά μου.
Δ: Αρα θα βάλω 2.375 στον Λουκά και τα υπόλοιπα είναι δικά σου. Τα 500 κοντά και το καινούργιο το τριχίλιαρο που παίξαμε, θα υπολογίσω εγώ, θα μπούνε σε εσένα.
Π: Εντάξει».
Την επόμενη ημέρα 18-3-2011, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) συνομιλεί για το ως άνω επικείμενο παιχνίδι με τον «Γιώργο» (Γ), αγνώστων λοιπών στοιχείων, και αναφέρουν τα εξής:
«Γ: Με πήρε ο Σιδηρόπουλος και με ρώταγε για το παιχνίδι, τι και πώς και γιατί.
Δ: Για ποιο πράγμα;
Γ:Και καλά θα φάνε πολύ ξύλο αυτοί και μ...! Και να λέω εγώ ότι το παιχνίδι θα γίνει διπλό και καλά να το χτυπήσουμε... εντωμεταξύ δεν υπάρχει περίπτωση να το χτυπήσω (ή να χτυπήσει) το παιχνίδι, (ακατάληπτο), έτσι;
Δ: Ναι. Και;
Γ: Και με ρωτούσε και με ‘λεγε και τέτοια... εντωμεταξύ τον Πουλόπουλο τον έχουν απέξω;
Δ: Μάλλον ναι.
Γ: Ναι κι αυτός και καλά του λέει: "Θα τους... εγώ" και τέτοια.
Δ: Ενα α... θα τους γ... κ...!
Γ: Κι εγώ αυτό λέω.
Δ: Θα πάρουν αυτοί κανένα τριαντάρι από τον Πιερικό σαν ομάδα, θα τους κ... ένα α... ο Πουλόπουλος. Ετσι πες του Σιδηρόπουλου.
Γ: Γ... τον!
Δ:  Δεν έγινε τίποτα, δε με πήρε ο Παύλος, θα με έπαιρνε. Γιατί ό,τι και να γίνει ο Παύλος θα είναι μπροστά στη συζήτηση και αν δεν μου δώσει το ok, ότι ναι, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε κάτι.
Γ: Αυτός θα μιλούσε με την ομάδα ή με τους παίκτες; Για να καταλάβω δηλαδή.
Δ: Νομίζω και σαν ομάδα θα ξέρουνε.
Γ: Ε, αυτοί όπως είναι τώρα...
Δ: Νομίζω θα δώσει το ok και η ομάδα, κατάλαβες;
Γ: Ναι, κατάλαβα.
Δ: Θα δούμε, ό,τι γίνει θα μας το πούνε.
Γ: Καλά».
Στη συνέχεια ο Παύλος ΔΗΜΟΥ (Π) τηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ (Δ) και η συνομιλία μεταξύ τους έχει ως εξής:
«Π: Ακου να στα πω όλα για να τελειώνουμε, να μου πεις τι θα κάνουμε εσύ.
Δ: Ναι.
Π: Δεν κάθονται σαν ομάδα να χάσουνε, αρνείται Πουλόπουλος, ατοί αρνούνται...
Δ: Γιατί δεν είναι στο κόλπο.
Π: Ναι.
Δ: Ο Πουλόπουλος κι ο Σιδηρόπουλος. Ξέρεις ο Σιδηρόπουλος τον βάζει δαβλιά. Πήρε σε έναν δικό μου ο Σιδηρόπουλος χθες και είπε «Αμα βγει διπλό αυτό το ματς, θα γ...».
Π: Δηλαδή; Τι θα γ...;
Δ: Οτι και καλά δεν θα βγει διπλό ρε.
Π: Εχω κανόνισει εγώ με 4 άτομα, δικούς μας εκεί που έχω, να παίξουν πιο χαλαρά όχι να κάνουμε όργια, το πιο χαλαρά. Θα το κάνουμε σαν να είναι φιλικό.
Δ: Ναι.
Π: Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι στόπερ ούτε αμυντικοί ούτε τερματοφύλακας, είναι κέντρο και λίγο μπροστά.
Δ: Αυτό δε σε εξασφαλίζει όμως.
Π: Αυτό λέω, δε με εξασφαλίζει. Γιατί αυτοί τους είπα ότι έχω λεφτά μαζί μου, έχω ένα ποσό, μου το έδωσε η ομάδα να το έχω εγώ. Αμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει διπλό το ματς, θα τα πάρουν τα λεφτά. Αμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει X το ματς, θα τα πάρουνε. Οπότε αυτοί θα πούνε : «Στα α... μου, θα παίξουμε εμείς χαλαρά και άμα έρθει διπλό το ματς ήρθε. Αμα είναι, θα χάσουμε 4 χιλιάρικα».
Δ: Παραλί δηλαδή, στις πλάτες, παραλί δηλαδή.
Π: Ναι.
Δ: Σου λέει «Αμα χάσουμε παικτικά θα πάρουμε και λεφτά».
Π: Ναι δεν έχουν άλλη δύναμη οι δικοί μας να κάνουν κάτι άλλο. Πήγαν να το κάνουν μέσω της ομάδας, δε θέλουν αυτοί, λέει : «Γιατί πήγατε να χτυπήσετε τους παίκτες μόνοι σας και νευριάσαμε», π... μπλε δηλαδή. Οι παίκτες λέει , 5-6 άτομα πήγαν να το κανονίσουν δυνατά, να κάνουν όργια, αλλά το γ... ο Πουλόπουλος.
Δ: Γιατί δε βάζει και τον Παυλόπουλο στο κόλπο;
Π: Τον είπανε και δε θέλει, λέει.
Δ: ... (ακατάληπτο).
Π: Εγώ πονηρεύομαι, μ... αυτός μήπως το έπαιξε μόνος του αυτός και κάνει κανένα όργιο μόνος του, κάνει κανένα διπλό, τα κάνει αυτά ο Πουλόπουλος. Αυτά τα 30.000 που παίχτηκαν Betfair τι είναι;
Δ: Δεν ξέρω, εγώ δεν έριξα τίποτα ακόμα.
Π: 30.000, λέει Betfair παίχτηκαν, τώρα που παίχτηκαν...
Δ: Αφού ο Κουκούλιας γ... να παίρνει τηλέφωνο τους Αρειανούς και να λέει : «Θα τελειώσει, θα τελειώσει, θα γίνει σίγουρα».
Π: Τους Αρειανούς θα τους βάλει φυλακή όλους (γέλια).
Δ: Ε ναι. Πήρε τον Βαγγέλη πόσες φορές τηλέφωνο, έπαιρνε τους άλλους και έλεγε: «Θα τελειώσει. Τώρα είναι κάτω και μιλάνε, θα το πάρουμε το παχνίδι».
Π: Εσύ που είσαι; Σπίτι;
Δ: Ναι, σπίτι είμαι.
Π: Εγώ μέχρι και ένα τέταρτο, είκοσι λεπτά, μήπως η διοίκηση κάνει καμία κίνηση τώρα ξανά, θα είμαι στο ξενοδοχείο, δεν πάω στο γήπεδο. Θα μιλάω με τον Χάρη, τον αντιπρόεδρο...
Δ: Τον δικό τους ή τον δικό σας;
Π: Τον δικό μας ρε. Θα είμαι στο ξενοδοχείο και θα μιλάω μαζί του. Αν κάτι γίνει και τέτοια, ένα τέταρτο πριν τον αγώνα, σε παίρνω τηλέφωνο, έτσι;
Δ: Ποιοι άλλοι είναι αμυντικοί; Εκτός του Πουλόπουλου ποιος παίζει αμυντικός;
Π: Ο Χατζόπουλος παίζει ρε μ... και δεν κάθεται να χάσει ο άλλος ο μ...!
Δ: Ο Χατζόπουλος.
Π: Δεν κάθεται. Του λέει η ομάδα : «Θα δώσουμε λεφτά και θα έρθεις του χρόνου σε μας και δεν κάθεται».
Δ: Ναι, ε; Ο Σπάρταλης δεν παίζει.
Π: Ο Σπάρταλης, αυτός θα ... ο Πάνος θα είναι αυτός εδώ, ο Σάλα θα είναι, ο Ρέγες και ο Γκούτμαν (ενν. τους ΣΠΑΡΤΑΛΗ, ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗ, ΡΕΓΕΣ και ΓΚΟΥΤΜΑΝ, ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Ρόδου).
Δ: Α, οι ξένοι κυρίως.
Π: Ναι. Αυτοί οι 4 θα είναι, αλλά μιλάμε για.. (ακατάληπτο), έτσι; Δηλαδή μου το χτύπησαν: «Δεν κάνουμε όργιο, θα είναι σας να κάνουμε φιλικό ματς».
Δ: Σε περίπτωση που βγει διπλό από πόσα θα πάρουν αυτοί;
Π: Από 4 χιλιάρικα.
Δ: 4x4, 16, ε;
Π: Ναι εγώ, εσύ κι ο Τούρκος, ξέρουμε έτσι; Κανένας άλλος.
Δ: Εννοείται ρε, είσαι μ...; Αλλά το θέμα είναι ότι, αν δεν ξέρουν οι πίσω, θα είναι δύσκολα. Δεν μπορείς να ρισκάρεις δηλαδή, δεν μπορείς να το παίξεις.
Π: Ναι ρε π...:
Δ: Εκτός αν αλλάξει κάτι.
Π: Πόσο είναι το ποσοστό;
Δ: Περίμενε να δω.
Π: Για δες πόσο είναι το διπλό.
Δ:Πιερικό, Πιερικό... 260.
Π:Καλά, οπότε περιμένουμε και είκοσι λεπτά πριν το ματς.
Δ: Καλά, μη φανταστείς ότι έχει τζίρους και τέτοια, δηλαδή να παίξεις και 5.000 ευρώ στο 2.60. Απλά στήνεις τιμές 100,200,300 ευρώ για να τσιμπολογάμε.
Π: Μάλιστα, Μιλάμε κι αργότερα. Μην κάνεις καμία κίνηση, μην το παίξεις ακόμα.
Δ: Όχι, μιλάμε».
Τέλος την ημέρα διεξαγωγής του επίμαχου αγώνα, ήτοι την 19-3-2011, ο Γιάννης ΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ (Γ), ποδοσφαιριστής, τηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ(Δ):
«Δ: Τα λεφτά είναι μέσα, να ξέρεις.
Γ: Ναι ρε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πες τον άλλον να βάλει λεφτά να έχουμε για τη Β΄Εθνική.
Δ: Ναι. Τι γίνεται εκεί;
Γ: Με τον Ακη τον Πέτρου που μίλησα κάτω με τον Πιερικό υπάρχει μπέρδεμα.
Το ματς πήγαινε για διπλό και αυτοί λένε ότι δεν το δίνουν. Πήγαν και με λεφτά να το πάρουν και δεν το δίνουν. Δεν ξέρω, τους έχει τάξει ο άλλος λέει και θα το παίξουν κανονικά. Περιμένανε τον Παυλόπουλο να πει το ΟΚ, ο Πουλόπουλος λέει όχι, δεν τα παίρνει τα λεφτά ο Πουλόπουλος, Ετσι μου είπανε πριν από 5 λεπτά.
Δ: Κατάλαβα.
Γ:Τώρα, αν αλλάξει κάτι άλλο, δεν ξέρω.
Δ:Κατάλαβα, Θα πω τον Μιχάλη να βάλει.
Γ:Από εκεί και πέρα τα άλλα τα παιχνίδια είναι ξεκάθαρα. Η Λειβαδιά λογικά θα περάσει, αλλά ακόμη δεν ξέρω. Από κει και πέρα ο Παναιτωλικός κερδίζει και ο ΟΦΗ μου είπανε».

ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρας 5-0:

«Τρελό» χρήμα στο over και την διαφορά τερμάτων

Ο διασυρμός του Διαγόρα στο συγκεκριμένο ματς, φαίνεται πως ήταν «προμελετημένος» σύμφωνα με το πόρισμα και τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, αν και ο «γηραιός» παρατάχθηκε με πολλές απουσίες.
Η «λύσσα» των γηπεδούχων για γκολ ήταν εμφανής, όπως λυσσαλέο ήταν και το ποντάρισμα στο over.
Οι συνομιλίες εμπλέκουν «χαλαρούς» παίκτες του Διαγόρα....
«Ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ συνομιλεί με τον Ευθύμιο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ (Μάκη), και τον ρωτάει για το επίμαχο «στημένο» παιχνίδι μεταξύ των ομάδων «ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρα Ρόδου» και πόσοι παίκτες δεν παίζουν κανονικά. Ο Μάκης λέει στον Σάκη ότι 3-4 παίκτες δεν θα παίζουν κανονικά και αναφέρει τα ονόματα των συγκεκριμένων παικτών. Ο Σάκης συνομιλεί με τον Άνθινο ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ και τους εκμυστηρεύεται ότι κάτι μπορεί να γίνει στον αγώνα «ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρα Ρόδου» και να είναι έτοιμος για να παίξει. Σε επόμενη συνομιλία τους, ο Άνθινος λέει στον Σάκη ότι ο αγώνας πάει κατευθείαν για όβερ και τα στοιχήματα στο όβερ ανέρχονται σε 150.000 ευρώ. Οι επίμαχες συνομιλίες έχουν ως ακολούθως:
Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α): Ο Α λέει στον Δ: «Κάτι εδώ ανακατεύεται ο Σιδηρόπουλος με τον Τσεκερίδη, κάτι για το ματς με τα Γιάννενα. Μην ασχοληθείς τίποτα, άμα σε πάρει ο Σιδηρόπουλος. Μπορεί να σου πει οτιδήποτε, να δώσουνε 3 χιλιάρικα στα παιδιά, μπορεί να δώσουν 5 για να άσουνε, να το βγάλουν όβερ ή οτιδήποτε, δε θα ασχοληθείς καθόλου με τον Σιδηρόπουλο. Ασε να κάνουν τη δουλειά, αν θέλουν ο Σιδηρόπουλος με τον Τσεκερίδη»
«Α:Μ' άκουσες;
Δ: Ναι, σ' άκουσα.
Α: Αμα σε πάρει, πες ότι λείπεις, ότι είσαι στο βουνό, οτιδήποτε ότι δεν έχεις κομπιούτερ, μην κάνεις τίποτα. Ούτως ή άλλως άσε να το κάνει αυτός μόνος του, άμα θέλει με τα παιδιά του εκεί, με τον Διαγόρα εντάξει;
Δ: Εντάξει
Α: Εμείς έτσι κι αλλιώς τη δουλειά μας την ξέρουμε. Ασε να το κάνουν και αν παρακολουθήσουμε όχι να πάμε να δώσουμε λεφτά στον Πουλόπουλο και σ' αυτούς κι εμείς ακόμα.. (ακατάληπτο) να πληρωνόμαστε από τον Μιχάλη:
Δ: Εντάξει»
Αθανάσιος ΤΣΟΤΣΗΣ (Α) - Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΕ (Β):
Β: Ρε φίλε, θα βαρέσουμε τον κινέζο, κλείστον ρε.
Α:Θα βαρέσουνε; Τι;
Β: Μάλλον όβερ θέλουν να το παίξουνε. Οβερ και με 2 γκολ.
Α: Το έχει από την αρχή;
Β: Το έχει από την αρχή live, ναι. Εχει πάει 1.36 το όβερ τώρα και 1.44 με 2 γκολ το 1.5.
Α: Εχουν χτυπήσει μέσα;
Β: Δεν ξέρω αν έχουνε χτυπήσει στον Κινέζο. Πρέπει να χτυπήσανε, γιατί ήταν ψηλά η τιμή. Η τιμή του 1.5 ήτανε 2 και το όβερ ήταν 1.88 και κατέβηκε εκεί.
Απλώς κλείστο το δικό σου, μπορεί να χτυπήσω εγώ μετά.
Α: Εντάξει
Αθανάσιος ΝΤΟΥΤΣΗΣ (Α) - Γιώργος (Β):
Β: Σε έπαιρνε ο Σιδηρόπουλος να κλείσεις τον κωδικό.
Α Ναι.
Β: Και δεν το σηκώνεις κιόλας! Πώς γίνεται αυτό με σένα;
Α: Δουλειά είχα ρε.
Β: Τι δουλειά; Αφού μετά το σήκωσες! Ασε τις μ...!
Α: Ρε σου λέω δουλειά είχα. Τα έκλεισε ο Ζάβα; Τι;
Β: Πού να ξέρω; Κλείστα εσύ.
Α: Θα το κάνουνε;
Β: Ναι, θα το κάνουνε.
Α: Εσύ χτύπησες μέσα;
Β: Οχι, εγώ μετά.
Α: Στη διάρκεια;
Β: Ναι.
Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α) - Δημήτρης ΖΑΒΑΝΙΤΑΣ (Β):
Α: Απλώς μπορεί να το κάνουν εκεί πέρα, αλλά κλείστε τους κωδικούς, μηδένισε τους κωδικούς τους.
Β: Ποιος να παίξει;
Α: Στον κινέζο ρε φίλε.
Β: Ποιος να παίξει;
Α: Ο Τσεκερίδης.
Β: Μήπως μας παίξουν ή θέλει κάποιος συγκεκριμένος να παίξει;
Α: Μπορεί να χτυπήσει ο Σιδηρόπουλος κι αυτοί στους κωδικούς στον κινέζο. Οχι να δώσουμε εμείς λεφτά, αυτοί μπορεί να χτυπήσουν στη διάρκεια. Να τους έχεις κλειστούς, να μην πάρουμε ρίσκο.
Β: Εντάξει, ο 22 δηλαδή στον 15 και του Τσεκερίδη.
Α: Και πες στον Τσέκο, άμα χρησιμοποιήσει το 2 και το 3, ας κλείσει το 15.
Β: Μίλησε μαζί σου ο Σιδηρόπουλος;
Α: Με πήρε να μου πει να κλείσω τους κωδικούς, δεν πήρε να (ακατάληπτο) 3 χιλιάρικα. Με λέει «κλείσε τους κωδικούς γιατί μπορεί να βαρέσουν όβερ 1.5 και όβερ 2.5».
Β: Πόσα λεφτά έχει μέσα ο κωδικός του;
Α: Δεν ξέρω, 10,15,20.
Β: Εντάξει, μιλάμε σε λίγο.
Α: Και πες στον «θείο» όποιος είναι ύποπτος για να χτυπήσει σε οποιονδήποτε κωδικό, γιατί μπορεί να χτυπήσουν από την Αθήνα, δεν το ξέρουμε, ό,τι πάει να χτυπήσει να το αφήσουνε... (ενν. Τον σύνδεσμό τους στην Κύπρο τον οποίο αποκαλούν «θείο»).
Β: Ξέρεις γιατί στο λέω; Δεν μπορεί τυχαία τώρα ένας κωδικός να χτυπήσει μέσα, να κερδίσει 10 χιλιάρικα και αν του μεταφέρουμε εμείς 10 χιλιάρικια από την Κύπρο σε αυτόν! Κατάλαβες τι θέλω να πω; Δηλαδή ένας κωδικός, ο οποίος δεν παίζει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να καθίσει μέσα να παίξει 10 και 20 χιλιάρικα και να κερδίζει 15 - 20 χιλιάρικα. Το να παίξει ο Τσεκερίδης που έκανε τζίρους, το να παίξει ο Σιδηρόπουλος στον 22, γιατί κάνει τζίρους με τα κόρνερ και με αυτά, ναι. Το να ανοίξει ένας άλλος ξεκάρφωτος.
Α: Δεν σου είπα να ανοίξει, μπορεί κάποιος από την Αθήνα στους κωδικούς...
Β: Α, μπράβο! Αρα για ποιους κωδικούς;
Α. Μην μπερδεύεσαι, δε μου είπαν να βάλω λεφτά, σου είπα ότι μπορεί να παίξει κάποιος απίθανος εκεί που δεν περιμένουμε από την Αθήνα.
Β. Ναι, ούτως ή άλλως ο «θείος» είναι από πάνω εκεί, ό,τι παίζει κάποιος το κλείνει κατευθείαν. Απλά θα κλείσει από τώρα το 22 και του Τσεκερίδη μήπως έχουμε πρόβλημα».
Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Β) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α):
Ο Σάκης τον ρωτάει: «Θα το κάνουν σίγουρα ή μόνο αν τους βοηθήσει το ματς;». Ο Μάκης του λέει ότι τους έχει παίξει ήδη το όβερ και 4 χιλιάρικα στο 1.48 στη Betfair και θα τους παίξει άλλα 5 χιλιάρικα στο live, όπου η απόδοση θα είναι μεγαλύτερη και προσθέτει ότι δεν θα χτυπήσει δυνατά, απλώς για να βγάλουνε κάποια λεφτά. Και συνεχίζουν:
Α: Πόσοι δεν θα παίζουνε κανονικά; Αυτή είναι η διαφορά.
Β: 3 - 4 δεν θα παίζουνε ρε φίλε. Και να σου πω κάτι; Πήρανε 13 άτομα, δεν έχουνε κανέναν.
Α: Ναι ρε, το θεωρούν χαμένο το τέτοιο.
Β: Ο τερματοφύλακας είναι ο πιτσιρικάς, το δεξί και το αριστερό μπαχ είναι 2 πιτσιρίκια, πρώτη φορά παίζουνε. Ο Πουλόπουλος παίζει στόπερ μαζί με τον Χριστοφελέα, δηλαδή στην ουσία μόνο ο Χριστοφελέας θα παίζει. Στο κέντρο παίζει ο Μαύρος μαζί με τον Γκούντμαν, δεξιά ο Γεωργίου, αριστερά ο Σπάρταλης και ο Ρέγες μαζί, ο Φράγκος μπροστά.. ούτε ο Ταραχούλσκι παίζει.
Α: Καλά, άμα θα γίνει τίποτα, μιλάμε και στο τηλέφωνο.
Ανθιμος ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ (Β) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α)
Α: Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στο Γιάννενα - Διαγόρας να έχεις υπόψη σου. Άμα είναι, θα σου πω να ξέρεις. Αλλά είναι χαμηλές τιμές τώρα και θα το παίξουν μάλλον να ανέβει η τιμή στα ίσια εκεί και μετά θα φάνε γκολ. Θα το δω εγώ, αν είναι θα σε πάρω εγώ στον δικό μου τον κωδικό.
Β: Καλά θα που πεις, θα μιλάμε.
Αργότερα, ο Ανθιμος ξανακαλεί τον Σάκη και του αναφέρει ότι οι παίκτες δεν προσπάθησαν καθόλου να κρατήσουν τον αγώνα, ο οποίος πάει κατευθείαν για όβερ και ότι «στην Betfair τα στοιχήματα στο όβερ αυτού του αγώνα, ανέρχονται σε 150.000 ευρώ».

Αναγέννηση Καρδίτσας - Διαγόρας 2-1:
«Ο Διαγόρας θα βοηθήσει στον άσο»


«Την 9-4-2011 ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Σάκης) συνομιλεί, επίσης με τον Ευθύμιο Σιδηρόπουλο (Μάκη) και τον ρωτάει αν έμαθε κάτι (σχετικά με τους αγώνες ποδοσφαίρου) και ο τελευταίος του λέει ότι, σύμφωνα με όσα έχει ακούσει, ο Πανθρακικός θα δώσει το παιχνίδι αύριο για τον Εθνικό (αναφερόμενος στον αγώνα Πανθρακικός - Εθνικός που διεξήχθη την 10-4-2011). Σε άλλη συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών, ο Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ λέει στον Σάκη ότι «Ο Διαγόρας μάλλον θα βοηθήσει στο παιχνίδι, προκειμένου να γίνει άσος» και ο Σάκης του λέει αν είναι να πάρει την Betfair. Ο Μάκης του λέει να στήσει 3.000 στο 1.53 1.54 1.55 στη Betfair και ό,τι πάρει. Κλείνοντας τη συνομιλία, ο Μάκης του λέει επίσης ότι «και η Ηλιούπολη έχει βοήθεια από το διαιτητή και θα γίνει πόλεμος, θα φάνε και ξύλο».

Πανθρακικός - Διαγόρας 0-0:
«Σπρώξε στον άσο»Η στοιχηματική απόδοση σε αυτό το ματς έπεφτε, οι γηπεδούχοι πίεζαν, έχαναν ευκαιρίες, αλλά ο άσος δεν επιβεβαιώθηκε. Γίνεται λόγος για «αβαβά» ματς, αλλά όχι ονόματα...
«Την 19-2-2011 ο Γεώργιος ΔΙΟΓΩΝΗΣ (Γ) τηλεφωνεί στον Βασίλη ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ (Β) και συνομιλούν για τον αγώνα «Πανθρακικός - Διαγόρας» την 20-2-2011 και την πιθανή νίκη της ομάδας του Πανθρακικού, καθώς όπως φαίνεται από τη συνομιλία που ακολουθεί , το παιχνίδι είναι ύποπτο, ενώ και οι αποδόσεις αυτού διαφοροποιούνται από site σε site στο ίντερνετ, αλλά και στον ΟΠΑΠ.

Γ: Εχεις την μπούκα του Πανθρακικού;
Β: Πανθρακικό;
Γ: Ναι, ναι πρόσεχε.
Β: Δεν έχω τέτοια εγώ, δεν έχω τέτοια.
Γ: Ναι, όχι μέσα το έπαιξα εγώ να ξέρεις.
Β: Εντάξει.
Γ: Απλά στο λέω.
Β: Με ποια ομάδα παίζει Γιώργο;
Γ: Πανθρακικός - Διαγόρας.
Β: Το έχει ο ΟΠΑΠ;
Γ: Το έχει ο ΟΠΑΠ ναι, το έχει αλλά πέφτει.
Β: Πόσο το έχει;
Γ: 1.70. Εμείς το είχαμε 1.81, το βγάλαμε, ο μπάτσος το πήρε 1.58, η hill το είχε 1.67, η bwin άστε να πάνε. Κατάλαβες;
Β: Η Betfair πόσο το έχει;
Γ: 1.71. Εγώ μέσο όρο το έχω παιγμένο 1.75. Ενας με έφερε τώρα εδώ πέρα 1.5 χιλιάρικο.
Β: Πότε παίζει, αύριο;
Γ: Ναι, αύριο παίζει.
Β: Είναι αβαβά, είναι ρε;
Γ: Ετσι το είδα.
Β: Το κρατάνε 98, τελευταία απόδοση 1.65. Μπορεί να το παίξω και εγώ φίλε.
Γ: Εντάξει σου είπα, εγώ έχω παίξει μέχρι στιγμής 650.
Β: Αύριο παίζει, ε;
Γ: Ναι, εγώ έχω παίξει 650 μέσα έχει 1300 για να πάρει 4+4=8.920
Β: Ναι, μπορεί να το παίξω και εγώ.
Γ: Θα το παντρέψεις;
Β: Θα δω τι θα κάνω.
Γ: Πού θα μπεις περίπου;
Β: Το UNDER της ΑΕΚ μου αρέσει.
Γ: Το UNDER της ΑΕΚ;
Β: Ναι, πόσο το έχει ο μπάτσος;
Γ: Τι ώρα παίζει;
Β: Αύριο.
Γ: 1.57 το έχουμε εμείς.
Β: 1.60 ο ΟΠΑΠ
Γ: Τέλος πάντως αυτά. Πρόσεχε αυτό το ματς που σου είπα.
Β: Εντάξει.

Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης:
Η αιτία της «εμπλοκής»
στην υπόθεση


Σύμφωνα με το πόρισμα της κ. Παπανδρέου, «οι κινήσεις περαιτέρω των λογαριασμών του Γεωργίου ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, προέδρου της ΠΑΕ Καλαμάτας, αλλά και του Κωνσταντίνου ΡΑΒΟΓΛΟΥ, προέδρου του Αγροτικού Αστέρα, παρουσιάζουν δοσοληψίες με τον παράγοντα - ποδοσφαιριστή Ιωάννη ΚΟΜΠΟΤΗ. Από την άλλη, παρατηρούνται συναλλαγές μεταξύ του Κωνσταντίνου ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, παράγοντας της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηλιούπολης Γιώργο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ενώ υπάρχουν συναλλαγές άνω των 150.000 ευρώ, με τον πρώην διαιτητή και συγχρόνως παράγοντα του διαιτητικού χώρου Ιωάννη ΣΠΑΘΑ, ο οποίος επιπροσθέτως συμμετείχε σε Ανώνυμη Εταιρεία ως μέτοχος και μέλος του Δ.Σ αυτής με τον Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, η οποία δεν δραστηριοποιείται πλέον από το έτος 2008 (Βλ. την από 15-6-2011 πορισματική αναφορά των ελεγκτών Κωνσταντίνου ΒΑΛΑΒΑΝΗ και Κωνσταντίνου ΦΤΟΥΛΗ καθώς τα είκοσι δύο 22 συνημμένα έγγραφα)».
Πηγή: dimokratiki.gr

To 12soccer.gr δεν υιοθετεί τις κατηγορίες και δέχεται απολύτως το τεκμήριο αθωότητας

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2005
  Η προκήρυξη της Δ' Εθνικής
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2005

Η προκήρυξη της Δ' Εθνικής

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής κατηγορίας, η έναρξη του οποίου ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου 2005. Τα κυριότερα σημεία στην περίληψη της προκήρυξης: Δήλωση συμμετοχής-δικαίωμα συμμετοχής: Για να συμμετάσχει μία ομάδα στο...

10197 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 11/8 η κλήρωση του κυπέλλου
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2005

Στις 11/8 η κλήρωση του κυπέλλου

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου (11:00), σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της 1ης, 2ης, 3ης, και 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2005-2006. Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν διαδοχικά οι ομάδες της Γ΄ της Β΄ και της Α΄ εθνικής κατηγορίας. Ο νέος σχεδιασμός στον θεσμό...

414 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε τον Κυπαρίσση
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2005

Πήρε τον Κυπαρίσση

Παίκτης του Διαγόρα είναι απο σήμερα ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης. Ο 32χρονός επιθετικός που μέχρι πρόσφατα φορούσε την φανέλα της Βέροιας, συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Την απόκτηση του ζήτησε ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Τζαλακώστας σε μια προσπάθεια της περαιτέρω ενίσχυσης της...

425 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αρχίζει η προετοιμασία
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2005

Αρχίζει η προετοιμασία

Μπορεί ακόμα να μην έχει καινούργια διοίκηση, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίσει να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για την ομάδα της Ρόδου η οποία σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αύριο στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση υπό...

376 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Υπέγραψε και ο Καπέσιος
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2005

Υπέγραψε και ο Καπέσιος

Με τον Ανδρέα Καπέσιο να υπογράφει σήμερα το νέο του δελτίο συνεργασίας και να κάνει και την πρώτη του προπόνηση, ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΑΕΡΑ. Η ομάδα του Αφάντου που φέτος θα συμμετάσχει ως γνωστόν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα διανύει την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της χωρίς να υπάρχουν...

225 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δουλεύουν σκληρά
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2005

Δουλεύουν σκληρά

Με προπόνηση που έγινε στον ξερό αγωνιστικό χώρο του Λυκείου της Ιαλυσού, συνέχισε και σήμερα την προετοιμασία του ο Ιάλυσος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών, με μοναδική εξαίρεση τους στρατευμένους (εκτός Ρόδου) Ροδίτη και Θεοδοσίου. Οι «ερυθροκίτρινοι» δουλεύουν πολύ σκληρά υπό τις οδηγίες του...

369 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2006
  Λύση εκ των έσω
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006

Λύση εκ των έσω

Καλύτερος τρόπος δεν υπήρχε για τον Διαγόρα να λύσει το δημιουργηθέν πρόβλημα με τους ¨μικρούς¨ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Η ΕΠΟ υποχρέωνε με σχετική οδηγία τις ομάδες της Γ΄Εθνικής πώς από την φετινή περίοδο θα έπρεπε να χρησιμοποιούν στα παιχνίδια τους δύο παίκτες ηλικίας κάτω των 21 ετών. Ο...

361 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συζητά με Ακουσίλαο ο Σακελλάρης
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006

Συζητά με Ακουσίλαο ο Σακελλάρης

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ακουσίλαο Φανών εξετάζει ο Παναγιώτης Σακελλάρης. Ο έμπειρος παίκτης που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας συζητά με τους διοικούντες και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η επικείμενη συνεργασία ή όχι....

255 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα καλά στον Κλεάνθη
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006

Όλα καλά στον Κλεάνθη

Χωρίς να υπάρχει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Κλεάνθη. Η σημερινή (Πέμπτη) προπόνηση έγινε το απόγευμα στο γήπεδο των Μαριτσών. Σήμερα οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου θα γυμναστούν δύο φορές. Το πρωί και το απόγευμα πάλι στον ίδιο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το...

376 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Διαρκείας με ...ποτό!
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006

Διαρκείας με ...ποτό!

Πολύ καλά πηγαίνει μέχρι στιγμής η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Ιάλυσου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι διοικούντες των «ερυθροκίτρινων» έχουν ήδη διαθέσει τα μισά από αυτά που έχουν τυπωθεί και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθούν και τα υπόλοιπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη...

276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αρχηγός ο Πάττας
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006

Αρχηγός ο Πάττας

Με αρχηγό τον Κώστα Πάττα θα πορευτεί η Ρόδος και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος αμυντικός συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις των συμπαικτών του στην καθιερωμένη ψηφοφορία που έγινε. Την τριάδα των αρχηγών συμπληρώνουν οι Σταμάτης Καντιμοίρης και Σάκης Ναλμπάντης. Κατά τα άλλα, επιστρέφουν αύριο (Παρασκευή) το πρωί...

199 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2007
  Την Δευτέρα ο Αγιασμός
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

Την Δευτέρα ο Αγιασμός

Την Δευτέρα θα πραγματοποιήσει ο ΑΕΡΑ Αφάντου τον καθιερωμένο του Αγιασμό ενόψει της νέας σαιζόν. Ο Αγιασμός θα λάβει χώρα στο γήπεδο του ΑΕΡΑ και θα ξεκινήσει στις 5.30μ.μ. Αμέσως μετά το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση για τους «κόκκινους». Σήμερα (Παρασκευή) ο τεχνικός Γιώργος Γκάιδας γύμνασε μια φορά τους παίκτες του,...

262 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της Ρόδου για την αγωνιστική περιόδου 2007-08. Οι τιμές, παρέμειναν στα περσινά επίπεδα και ήδη το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ομάδας για να τα προμηθευτούν είναι πολύ μεγάλο, ύστερα και από την εξαιρετική πορεία που είχε η Ρόδος στο περσινό πρωτάθλημα. Τα είδη των...

370 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Διαγόρα ο Αθανασίου
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

Στον Διαγόρα ο Αθανασίου

Στο ρόστερ του Διαγόρα επέστρεψε και επίσημα ο Παντελής Αθανασίου. Ο παίκτης τα τελευταία δυο χρόνια φορούσε την φανέλα της Ρόδου από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες. Ο παίκτης ξεκίνησε να παίζει από τον Αστέρα Παστίδας και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Διαγόρα. Ακολούθησε η Ρόδος...

246 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πρόγραμμα του κυπέλλου
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

Το πρόγραμμα του κυπέλλου

Εγκρίθηκε σήμερα (Παρασκευή) από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομσπονδία το αγωνιστικό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008: Η κλήρωση για τις τέσσερις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος θα διενεργηθεί στις 20 Αυγούστου, ενώ σημειώνεται ότι οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που θα...

337 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Η Κάλυμνος δικαιούται γήπεδο!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Η Κάλυμνος δικαιούται γήπεδο!

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, το πώς μπορεί να σκέφτονται κάποιοι οι οποίοι ενδεχομένως και να βάζουν τροχοπέδη στην εξέλιξη του τόπου τους, χωρίς ίσως να το γνωρίζουν. Αναφερόμαστε στο «πολύπαθο» κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου, το οποίο είναι και το πρώτο (και φυσικά παλαιότερο) που κατασκευάστηκε στα Δωδεκάνησα. Τον τελευταίο καιρό...

356 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Παπαντωνίου στον Αίολο
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Ο Παπαντωνίου στον Αίολο

Την απόκτηση του Βασίλη Παπαντωνίου ανακοίνωσε ο Αίολος Κεφάλου, ο οποίος θα παρουσιαστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Ο Παπαντωνίου είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε για μικρό χρονικό διάστημα στην Α’ Κατηγορία με τη φανέλα του Ηρακλή...

451 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Περνάει το 3+3
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Περνάει το 3+3

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι η ΕΟΚ δεν έχει ενστάσεις στην πρόταση του ΕΣΑΚΕ (η εισήγηση για 3-3), για τους ξένους της Α1, αλλά επιφυλάχθηκε για το σύνολο του νέου πειθαρχικού δικαίου και του κανονισμού πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει εγκριθεί ακόμη από...

275 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κρίσιμη γενική συνέλευση
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Κρίσιμη γενική συνέλευση

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν σημειώθηκε στα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το σωματείο του ΑΕΡΑ. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για το σύλλογο έχει διοικητικό χαρακτήρα, καθώς παρουσιάστηκε ομάδα παραγόντων, οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Βέβαια, η νυν διοίκηση κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του επικεφαλής...

258 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ετοιμάζονται για Ιταλία
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Ετοιμάζονται για Ιταλία

Στο Τρέντο Ιταλίας θα βρίσκεται ο Διαγόρας το διάστημα 11- 23 Αυγούστου, όπως έχει ανακοινωθεί. Εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα δοθούν και σειρά φιλικών παιχνιδιών. Οι ημερομηνίες των πέντε φιλικών που θα γίνουν επί ιταλικού εδάφους, αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο (Τρίτη). Μέσα από τις προπονήσεις...

315 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ψάχνουν μεγάλο αντίπαλο
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Ψάχνουν μεγάλο αντίπαλο

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των παραγόντων της Ρόδου προκειμένου να βρουν έναν «αντίπαλο» για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» προγραμματίζουν στο παιχνίδι αυτό να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας Ρόδου μπροστά στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η...

335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Ανακοινώθηκε ο Ναλμπάντης
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ανακοινώθηκε ο Ναλμπάντης

Προπονητής των Ιπποτών στη νέα σεζόν θα είναι ο Σάκης Ναλμπάντης.
Ο νεαρός τεχνικός είχε συμφωνήσει προφορικά, εδώ και αρκετές ημέρες με τη διοίκηση του συλλόγου και το μόνο που είχε απομείνει ήταν οι διευθέτηση ορισμένων τελευταίων λεπτομερειών.
Ο σύλλογος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κάνοντας γνωστή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας...

320 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συνέχεια χωρίς Αμπελά, Στάππα
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Συνέχεια χωρίς Αμπελά, Στάππα

Μία απρόοπτη εξέλιξη παρουσιάστηκε στην ομάδα του Κλεόβουλου.
Οι ποδοσφαιριστές Σταμάτης Αμπελάς και Γιώργος Στάππας, παρότι είχαν ανανεώσει τα συμβόλαια τους με τους Λινδιακούς, ζήτησαν από τη διοίκηση να λύσουν τη συνεργασία τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Παρότι οι άνθρωποι του Κλεόβουλου προσπάθησαν να τους μεταπείσουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό και...

440 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χωρίς Χατζηνικόλα
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Χωρίς Χατζηνικόλα

Χωρίς το νεαρός ποδοσφαιριστή, Σάββα Χατζηνικόλα θα πορευτεί στη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Ηρακλής Μαριτσών.
Ο αθλητής αποφάσισε να συγκεντρωθεί στα μαθήματα του, αφήνοντας στην άκρη το ποδόσφαιρο, καθώς στο τέλος της χρονιάς θα δώσει εισαγωγικές εξετάσεις για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας....

399 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι οποίοι είχαν προβεί σε ΠΡΟΑΓΟΡΑ εισιτηρίου για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των ΗΠΑ, ότι:
Οι αποστολές των εισιτηρίων έχουν ξεκινήσει!...

320 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Νιώθω τυχερός''
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

''Νιώθω τυχερός''

Ήταν από τους τελευταίους αθλητές του ΒΑΠ Κολοσσού που αναχώρησαν από τη Ρόδο, μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων της μεταβατικής περιόδου, και θα είναι από τους πρώτους που θα επιστρέψουν αρκετές μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Άγγελος Τσάμης δεν διστάζει να παραδεχθεί πως «μου λείπει το νησί» και...

326 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Βολιώτης'' τριετίας
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

''Βολιώτης'' τριετίας

Ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου στη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι και επίσημα από σήμερα ο Αλέξανδρος Χάρτλ- Δραγάτης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών....

459 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Χατζηγιακουμή στην Εθνική Γυναικών
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Η Χατζηγιακουμή στην Εθνική Γυναικών

Μπράβο στο κορίτσι-θαύμα του δωδεκανησιακού μπάσκετ... Η Ανθή Χατζηγιακουμή έγινε η πρώτη αθλήτρια από την Κω που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των γυναικών, απόρροια του ταλέντου αλλά και της σκληρής δουλειάς που καταβάλλει. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας κάλεσε για προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος γυναικών (23/9-3/10/2010 – Τσεχία) τις...

311 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  20 και σήμερα...
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

20 και σήμερα...

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Football League και της Football League 2, όπως έχουν μετονομαστεί η Β’ Εθνική και η Γ’ Εθνική αντίστοιχα, θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα.
Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, Β’ και Γ’ Εθνικής ωστόσο, προχώρησε χθες στην ανακοίνωση του χώρου που θα φιλοξενήσει τη διαδικασία.

483 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Να βοηθήσει ο Νικητιάδης
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Να βοηθήσει ο Νικητιάδης

Ο αντιπρόεδρος της FIBA World Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη και έθεσαν επί τάπητος αρκετά θέματα που αφορούν γενικά στον αθλητισμό. Η πάταξη της βίας, τα προβλήματα ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού, η κατάσταση που επικρατεί στην...

309 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κοντά σε 2 ο ΑΕΡΑ
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Κοντά σε 2 ο ΑΕΡΑ

Μπορεί στην σαββατιάτικη «πρώτη» η διοίκηση του ΑΕΡΑ να ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, του Γιώργου Στεργαλά και του Δημήτρη Σπυριδάκη, ωστόσο δεν έχει σταματήσει να …ελέγχει το μετεγγραφικό παζάρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του συλλόγου, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο ποδοσφαιριστές.
Ο πρώτος είναι ο Νίκος Καλοκαίρης...

294 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Κοροϊδία με την Εθνική!
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Κοροϊδία με την Εθνική!

Η Εθνική Ομάδα θα προχωρήσει στην προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ 2011 απόντος του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η ΕΟΚ τονίζει πως θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες μετά την άρνηση του παίκτη. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, πρόεδρος της ΕΟΚ, δήλωσε...

513 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Παρασκευή το Δ.Σ. στη Σούπερ Λίγκα
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Την Παρασκευή το Δ.Σ. στη Σούπερ Λίγκα

Οι εξελίξεις στην ηγεσία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ορίστηκαν για την Παρασκευή. Τότε θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου με θέματα, ανάμεσα σε άλλα την εκλογή του νέου προέδρου και την ενημέρωση για τα θέματα της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.
Αρχικά, αναμένεται ο νυν πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης...

611 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε στον Ηρόδοτο
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Παρέμεινε στον Ηρόδοτο

Στο «νεοφώτιστο», στη Γ’ Εθνική, Ηρόδοτο παρέμεινε ο Βησσαρίων Κούκιαλι, όπως και ο πρώην παίκτης του Γ.Σ. Αφάντου 2005 Βασίλης Μαϊστρέλλης. Εντονο θα είναι το τοπικό στοιχείο τη νέα ομάδα του Ηρόδοτου που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έξι χρόνια μετά την προηγούμενη συμμετοχή της ομάδας σε εθνική...

496 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλικό στη Ψίνθο
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Φιλικό στη Ψίνθο

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, θα έχουν σήμερα στις 18:00, η Δόξα Ψίνθου και ο Ηρακλής Μαριτσών. Οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας τους, θα τεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Ψίνθου. Εξάλλου δεν θα διεξαχθεί τελικά η φιλική...

562 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και εγένετο Athletico Afantou FC
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Και εγένετο Athletico Afantou FC

O Α.Π.Σ.Α. Άγιος Λουκάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση του αθλητικού τμήματος ποδοσφαίρου με την ονομασία: <<Aθλέτικο Αφάντου>>-<<Αthletico Afantou F.C.>> .Η Αθλέτικο Αφάντου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Τοπικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δ. .Σκοπός της Αθλέτικο είναι να αναπτύξει το άθλημα του...

1794 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νέα ήττα από Σερβία
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Νέα ήττα από Σερβία

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε κατά την 2η αγωνιστική της β΄ φάσης για τον Ε όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Τσεχία καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σερβία που επικράτησε 74-82.
Δεκάλεπτα: 16-14, 33-42, 56-59, 74-82
Ελλάδα (Μανουσέλης): Νικολάου 2, Παπαδιονυσίου 13(3), Κεφάλας 5(1), Σπυριδωνίδης 6(2), Πουλιανίτης,...

446 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πρώτο ραντεβού της Καλλιθέας
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Το πρώτο ραντεβού της Καλλιθέας

Ραντεβού στο Φαληράκι σήμερα για την ομάδα της Καλλιθέας... Στις 19:30, η ροδίτικη ομάδα θα συγκεντρωθεί στο εστιατόριο ''Ακτή'' στο Φαληράκι, προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει μετά τις 20 Αυγούστου. Η επιτροπή μπάσκετ, ο πρόεδρος Νίκος Κιόττου και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Τάκης...

352 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σοκ με Χαμαντί
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Σοκ με Χαμαντί

Σοκ στην Εθνική ομάδα μπάσκετ με καρότσι, με τον Ατνάν Χαμαντί… Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει ο αθλητής του Α.Σ. Δωδεκάνησος με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το Κάουνας της Λιθουανίας, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και τέθηκε νοκ-άουτ από την Εθνική μας ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου ο...

620 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δύο προσθήκες στον Ηρακλή 2000
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Δύο προσθήκες στον Ηρακλή 2000

Σε δύο ακόμη προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του, προχώρησε ο Ηρακλής 2000… Κι αυτό γιατί επιστρέφουν στην Καρδάμαινα δύο αθλητές, που ξεκίνησαν το μπάσκετ από την ομάδα. Ο λόγος για τον Κώστα Δανά και τον Ηλία Παπαηλία, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής...

418 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Παπανικολάου για Κολοσσό
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ο Παπανικολάου για Κολοσσό

Ένας από τους αθλητές που ενδεχομένως να απασχολήσουν τον Κολοσσό ΒΑΠ είναι και ο Νίκος Παπανικολάου… Ο Κώος αθλητής είναι από τους παίκτες που έχουν προταθεί στους «θαλασσί», οι οποίοι δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του. Ο Νίκος Παπανικολάου έχει ύψος 2.06 και παίζει στη θέση του πάουερ...

767 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Ο Πατ στην Μακάμπι Χάιφα
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο Πατ στην Μακάμπι Χάιφα

Στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Μακάμπι Χάιφα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πατ Καλάθης. Η συμφωνία ανακοινώθηκε από τον σύλλογο και επίσημα με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να υπογράφει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Ο 26χρονος ομογενής φόργουορντ την περσινή σεζόν δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του...

406 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με νέες μπάλες
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Με νέες μπάλες

Η TopTrends Α.Ε., αποκλειστικός διανομέας της εταιρείας Spalding στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι για τα επόμενα τρία χρόνια (αγωνιστικές περίοδοι 2012-2014) επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Με μπάλες Spalding θα παίζουν όλες οι κατηγορίες των ομάδων της Εθνικής, το Κύπελλο Ελλάδος, οι κατηγορίες Α2, Β και Γ...

413 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παραμένει ο Γκοτζογιάννης
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Παραμένει ο Γκοτζογιάννης

Στη θέση του θα παραμείνει- κατά τα φαινόμενα- και ο Γιώργος Γκοτζογιάννης! Ο team manager του Κολοσσού ΒΑΠ αναμένεται να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στους «θαλασσί», αφού το έργο του κρίθηκε επιτυχημένο από τη διοίκηση. Ο «Γκότζο» αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση και την ομάδα, έκανε πολύ καλά...

461 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τετ α τετ με όλους
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τετ α τετ με όλους

Από ραντεβού σε… ραντεβού. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η καθημερινότητα του Μηνά Γκέκου στη Ρόδο. Ο έμπειρος τεχνικός θέλοντας να σχηματίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εμπεριστατωμένη άποψη για όλους και για όλα, κάνει συνεχείς συναντήσεις τόσο με τα μέλη της διοίκησης, όσο και με όλα τα στελέχη...

443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τσάμης για Πάτρα
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τσάμης για Πάτρα

Σύμφωνα με το basketblog.gr, Το μεγάλο "μπαμ" ετοιμάζεται να κάνει ο Απόλλωνας Πατρών, που έχει μονοδρομήσει το ενδιαφέρον του στην απόκτηση του Άγγελου Τσάμη, ενός παίκτη που έρχεται από πολύ καλές χρονιές με τον Κολοσσό Ρόδου και βρίσκεται στη λίστα ουκ ολίγων προπονητών.
Οι νεοφώτιστοι γνωρίζουν πως με την εμπειρία...

421 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη λίστα και ο Γκαγκαλούδης
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Στη λίστα και ο Γκαγκαλούδης

Μετά τον Αλέξη Κυρίτση και το Σωτήρη Καραποστόλου και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Μηνά Γκέκου. Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ, που έπαιξε στο Μαρούσι είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Κολοσσού ΒΑΠ, αφού ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει πολύ στις ικανότητες του ''Γκάγκα''. Ο βραχύσωμος πόιντ-γκαρντ διαθέτει την εμπειρία...

469 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιστρέφει ο Νέτσας
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Επιστρέφει ο Νέτσας

Αν και οι Τσιφτελίδης- Αρέτογλου έφυγαν από την Α.Ε.Ρ.Α. και κατά συνέπεια τη Ρόδο, για να επιστρέψουν την ιδιαίτερη πατρίδα τους τις Σέρρες, καθώς δεν τα «βρήκαν» μες τη διοίκηση ωστόσο οι Αφαντενοί, επιθυμούν διακαώς να ενισχύσουν την αριστερή τους πτέρυγα.
Γι' αυτό στο μετεγγραφικό τους στόχαστρο, βρίσκεται πλέον ένας...

392 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έτοιμος να υπογράψει
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Έτοιμος να υπογράψει

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ο.Φ.Η. ο Στέργος Χατζηκοσμάς. Ο Ροδίτης πρώην ποδοσφαιριστής του Διαγόρα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο Νίκο Αναστόπουλο και συμμετέχει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ο.Φ.Η. Η καθυστέρηση στην υπογραφή του συμβολαίου έχει να κάνει με τις...

341 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε και Τσαραπατσάνη
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Πήρε και Τσαραπατσάνη

Ο Κώστας Τσαραπατσάνης ήταν ο τερματοφύλακας που βρισκόταν στην λίστα του Γιάννη Μανούσογλου προς ανανέωση και η διοίκηση είχε κάνει την πρόταση της εδώ και μερικές ημέρες για να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Α.Ο Δικαίου. Οι «κυανόλευκοι» σε αντίθεση με την περίπτωση του Καραμούτα, στον οποίο δεν ανακοίνωσαν...

434 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε ο Χατζηφούντας
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Παρέμεινε ο Χατζηφούντας

Τη φανέλα του Α.Ο. Δικαίου θα φορέσει και την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Χατζηφούντας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την κωακή ομάδα. Ο 25χρονος αμυντικός συναντήθηκε με τη διοίκηση και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μανούσογλου...

415 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Μόνο θετικές εντυπώσεις
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

Μόνο θετικές εντυπώσεις

Το πρώτο διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την Scienceweb (www.scienceweb.gr) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αρκετά μέλη του Συνδέσμου παρακολούθησαν τις ομιλίες και κάποιοι εξ αυτών μέσω του sepk.gr κατέθεσαν τις απόψεις τους από την εμπειρία που είχαν. Ο Μιχάλης Ραχωβίτσας δήλωσε για το διαδικτυακό Σεμινάριο: «Το...

355 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Στρασβούργο η Εθνική
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

Στο Στρασβούργο η Εθνική

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών από χθες συνεχίζει την προετοιμασία της στο κλειστό γυμναστήριο του Ο.Α.Κ.Α. Η πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απουσίες, ενώ στο πρόγραμμα υπήρχε και απογευματινή προπόνηση, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμο έδαφος. Η «επίσημη αγαπημένη» θα δώσει τα πρώτα της φιλικά στο Στρασβούργο, όπου θα πάρει μέρος...

410 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ουδείς από τον Σ.Δ.Κ.Δ.
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

Ουδείς από τον Σ.Δ.Κ.Δ.

Ουδείς διαιτητής από τον Σ.Δ.Κ.Δ. κατάφερε να προβιβαστεί φέτος στους πίνακες εθνικών κατηγοριών. Όπως είναι γνωστό, τη Ρόδο είχε επισκεφτεί ο Μιχάλης Μαχαιριανάκης, προκειμένου να «τσεκάρει» τους Στέφανο Ορφανό, Σπύρο Αλεξίου και Γιώργο Αντωνίου, από τους οποίους όμως ουδείς αξιολογήθηκε. Από φέτος και λόγω της πληθώρας των διαιτητών κρίθηκε σκόπιμο...

434 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέα στη Μυτιλήνη
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

Παρέα στη Μυτιλήνη

Μετά από δύο χρόνια ο Σταύρος Παρδακάς και ο Γιάννης Οτουντζίδης θα είναι ξανά συμπαίκτες… Αυτή τη φορά όχι στη Ρόδο και στον Διαγόρα αλλά στη Μυτιλήνη. Οι δύο πρώην «κυανέρυθροι» αθλητές θα είναι συμπαίκτες στον Παπάδο Γέρας και θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν την ομάδα στη Β’ Εθνική. Η Γέρα...

570 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΤΩΡΑ... Τόνι Μπλάντ
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΤΩΡΑ... Τόνι Μπλάντ

Το καλοκαίρι του 2007 ο Κολοσσός ΒΑΠ έδωσε τα χέρια με τον Τόνι Μπλαντ, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο 27χρονος- τότε- γκαρντ με ύψος 1.96 δεν πρόλαβε να στεριώσει στη Ρόδο και έφυγε πριν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Για τον θυμούνται δεν πρόκειται να ξεχάσουν...

653 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Στεφανίδης της... Γλυφάδας!
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

Ο Στεφανίδης της... Γλυφάδας!

Ο κόσμος είναι πολύ μικρός και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί… Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μα… φυσικά για τον Χριστόφορο Στεφανίδη, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του στο μπάσκετ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Κολοσσό ΒΑΠ. Γυρίζοντας λοιπόν το χρόνο πολύ πίσω, φτάνουμε στο σωτήριο έτος 1998…...

441 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Διαγόρας καλεί Μαστόρο
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

Διαγόρας καλεί Μαστόρο

Σε όλα τα μέτωπα «χτυπάει» πλέον ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος θέτει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Μετά το περσινό «φιάσκο» και την εθελούσια έξοδο της ομάδας από τη Β’ Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα, οι «κυανέρυθροι» δείχνουν έτοιμοι να ανέβουν ξανά στις εθνικές κατηγορίες, φτιάχνοντας μάλιστα...

488 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αναλαμβάνει ο Καπλανίδης
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

Αναλαμβάνει ο Καπλανίδης

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά διάδοχος του Μάκη Κανενόπουλου στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ιπποκράτη Κω θα είναι ο Μιχάλης Καπλανίδης, ενώ έχει ζητηθεί από τον Γιάννη Παπούλη να συνεργαστεί με την ομάδα. Ο Καπλανίδης εφόσον αναλάβει το γυναικείο τμήμα, δεν θα είναι στο ανδρικό και οι...

494 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ήθελε Κόνγκερ αλλά...
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

Ήθελε Κόνγκερ αλλά...

Ένας από τους Αμερικανούς παίκτες που «κυνήγησε» ο Κολοσσός ΒΑΠ ήταν ο Ντιμίτριους Κόνγκερ (23-2.05), ο οποίος φέτος αποφοίτησε από το Κολλέγιο Bonaventure Bonnies με 14.3 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ. Ο Κόνγκερ, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά συμφώνησε με την ουκρανική Φερό Ζαπορίζιε και λογικά θα παίξει...

447 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Ρόδο ο Σίμτσακ
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013

Στη Ρόδο ο Σίμτσακ

Αποτέλεσε έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του Κολοσσού ΒΑΠ πριν από λίγο καιρό, ωστόσο προτίμησε τον Πανιώνιο και τη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος αυτό τον καιρό βρίσκεται στη Ρόδο και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, έχοντας για παρέα τον «κολλητό» του Άγγελο Τσάμη. Παρά...

550 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Πήρε Τσετιροκλή και Βαρέλη!
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Πήρε Τσετιροκλή και Βαρέλη!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Κλεόβουλο Λίνδου, ο οποίος χθες έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Τσετιροκλή της Α.Ε.Ρ.Α. και τον Μιχάλη Βαρέλη, που αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Εθνικό Αρχίπολης. Στην χθεσινή «πρώτη» της ομάδας το «παρών» έδωσαν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Κλεόβουλου, τα οποία παρουσιάστηκαν...

1950 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Σκούφη στην Ιταλία!
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Με Σκούφη στην Ιταλία!

Με τον Κώο ταλαντούχο αθλητή Ανδρέα Σκούφη, βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, η Εθνική ομάδα των παίδων. Ο 16χρονος παίκτης, ο οποίος πέρσι το καλοκαίρι μετακόμισε από τον Ιπποκράτη Κω στον Ίκαρο Καλλιθέας, επιλέχθηκε ξανά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μάνο Μανουσέλη και φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Ο...

485 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άρης καλεί Παπαντωνίου!
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Άρης καλεί Παπαντωνίου!

Πρόταση από τον Άρη φέρεται να έχει στα χέρια του ο Νώντας Παπαντωνίου… Ο 24χρονος πόιντ-γκαρντ, ο οποίος έχει «οψιόν» στο συμβόλαιο του με τον Κολοσσό ΒΑΠ φέρεται να έχει δεχθεί «κρούση» από τον Άρη, αφού ο Δημήτρης Πρίφτης τον γνωρίζει καλά από την συνύπαρξη τους στον Κολοσσό ΒΑΠ. Ο...

1027 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παιδιά vs γονείς
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Παιδιά vs γονείς

Σ’ ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο φινάλε της φετινής σεζόν για το σούπερ-μίνι του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, οι μικροί αθλητές της ομάδας αντιμετώπισαν τον προπονητή τους Χρήστο Γκογκίδη και τους γονείς τους. Ήταν ένα φιλικό ξεχωριστό από τα υπόλοιπα, το οποίο πραγματικά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν μέσα στο παρκέ αλλά...

1138 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα χαμόγελα των κριτών
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Τα χαμόγελα των κριτών

Μετά τη λήξη του 3ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, ορισμένα τα μέλη του Σ.Κ.Κ.Δ. φρόντισαν ώστε να βγουν μία αναμνηστική φωτογραφία… Στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε σήμερα διακρίνονται, ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιώργος Κατσικανταής με τη Μάγδα Ροϊλίδου και τη Σοφία Κυριακίδου. Για μία ακόμη χρονιά οι κριτές στάθηκαν στο ύψος των...

349 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανανέωσαν 13 αθλητές!
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ανανέωσαν 13 αθλητές!

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά…13 αθλητές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ηρακλή 2000, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην ομάδα της Καρδάμαινας παρέμεινε το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού, με εξαίρεση τον Αντώνη Χατζησταμάτη, ο οποίος θα παίξει σε ομάδα της Αθήνας. Το κύριο μέλημα του προπονητή Γιάννη...

826 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά''
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

''Με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά''

Πέρσι όχι μόνο κολύμπησε με επιτυχία στα βαθιά, αλλά ξεχώρισε με τη δουλειά και τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκε στα κορίτσια του Ιπποκράτη. Ο λόγος για τον Μιχάλη Καπλανίδη, που πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στην Α1 Κατηγορία και οδήγησε- μαζί με τους συνεργάτες του- τον Ιπποκράτη σε μία...

1095 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Υπερήφανους τους Αρχαγγελίτες''
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

''Υπερήφανους τους Αρχαγγελίτες''

Μία από τις «ηχηρές» μεταγραφές των Αγίων Θεοδώρων είναι και ο Βασίλης Εκινέ, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε για λογαριασμό του Διαγόρα στην Α’ Κατηγορία. Ο 31χρονος αθλητής, ο οποίος έχει θητεύσει για δύο χρόνια στον Απόλλωνα Πάτρας στα γήπεδα της Α1, θα φορέσει την «πορτοκαλί» φανέλα, βοηθώντας...

1769 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τρεις και καλές
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Τρεις και καλές

Από τις ομάδες που δεν έχουν κινηθεί ιδιαίτερα μέχρι στιγμής στο μεταγαφικό παζάρι είναι ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος όμως είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, που θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Γ’ Εθνική. Οι «κυανέρυθροι» από την τοπική αγορά έχουν αποκτήσει μόνο τον Μάκη Δούβαλη από τον...

1365 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Ελλάδα το Grand Prix
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Στην Ελλάδα το Grand Prix

Η Ελλάδα θα διοργανώσει στον Μαραθώνα απο 24 έως 28 Μαρτίου 2015 το  Ευρωπαϊκό Grand Prix της τοξοβολίας Ανδρών-Γυναικών 2015. Πρόκειται για μία διοργάνωση που θα αποτελέσει τον τελευταίο αγώνα πρόκρισης για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο  Μπακού (BAKU). H παρουσίαση του ελληνικού Grand Prix από τον Πρόεδρο της ΕΦΟΤ...

945 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Παραμένει Νέα Ιωνία ο Τόρα!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Παραμένει Νέα Ιωνία ο Τόρα!

Την ευκαιρία να παίξει στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Νέας Ιωνίας θα έχει την προσεχή σεζόν ο Ενέα Τόρα, που ανήκει στον Ιπποκράτη. Ο νεαρός πόιντ-γκαρντ ήταν από τους βασικούς συντελεστές στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στις εθνικές κατηγορίες. Η...

465 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ελπίδα καλεί Μπανγκούρα
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ελπίδα καλεί Μπανγκούρα

«Κρούση» για την απόκτηση του Φώτη Μπανγκούρα έκανε η Ελπίδα Πεταλούδων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Κρεμαστής κινείται για την επιστροφή του 29χρονου γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τη φανέλα των Οικονομολόγων στο 4ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ. Ο δυναμικός αθλητής είχε αγωνιστεί στο παρελθόν...

987 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Να δικαιώσω τους ανθρώπους''!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

''Να δικαιώσω τους ανθρώπους''!

Στο Κορωπί θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Αντώνης Χρύσης… Ο 25χρονος Κώος αθλητής μετά από μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Ηροδότου, έδωσε τα χέρια με τους «νεοφώτιστους» και θα έχει την ευκαιρία να παίξει στη Β’ Εθνική. Το Κορωπί, το οποίο αντιμετώπισαν φέτος οι Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου, κράτησε...

603 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει και Χάγκινς ο Άρης!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Κλείνει και Χάγκινς ο Άρης!

Ο Τζέικ Κοέν και ο Αμερικανός του Κολοσσού Τζαμέλ Χάγκινς - που αμφότεροι είχαν αναφερθεί εδώ και αρκετές ημέρες ως η πρώτη επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να ντυθούν στα «κιτρινόμαυρα» και να πλαισιώσουν τους Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Βασίλη Σίμτσακ στην φροντ λάιν. Θα απομένει μόνο...

1293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλικοί αγώνες υποδομών στο Πυλί
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Φιλικοί αγώνες υποδομών στο Πυλί

Φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής με αντίπαλο τον Ηρακλή 2000, έγιναν χθες το απόγευμα στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου.
Μπροστά σε αρκετό κόσμο τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν, χωρίς -φυσικά- να κρατηθεί σκορ. Στις 19:00 έπαιξαν αγόρια γεννημένα τα έτη 2004-2005, ενώ στις 20:00 κορίτσια γεννημένα τα έτη 2003-2004....

1361 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θέλει και Καραγιάννη ο Ιβίσκος!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Θέλει και Καραγιάννη ο Ιβίσκος!

Σε συζητήσεις και με τον Γιώργο Καραγιάννη βρίσκεται ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, προκειμένου ο 32χρονος αθλητής να επιστρέψει στην ομάδα της Ανάληψης και να τη βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα. Ο Καραγιάννης στέφθηκε νικητής στο 4ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ με τη φανέλα της Dodekanisos Seaways και ενδεχομένως να επιστρέψει και πάλι στον...

1032 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα τέλεια στην Κάλυμνο!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Όλα τέλεια στην Κάλυμνο!

Καλύτερα δεν γινόταν… Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά 3 on 3, που διεξήχθη στην Κάλυμνο από τον τοπικό Καλυμνιακό. Στη διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 100 άτομα ηλικίας από 12 έως 25 ετών. Περισσότερο από 20 ομάδες έδωσαν το «παρών» στο τουρνουά, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού. Οι συμμετέχοντες...

2014 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε ο Καβάζης στο Νηρέα!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Παρέμεινε ο Καβάζης στο Νηρέα!

Στο Νηρέα θα παίξει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θανάσης Καβάζης, ο οποίος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Ο δυναμικός αμυντικός έδωσε τα χέρια με το Νηρέα και έτσι θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα. Μετά την Α.Ε. Κατταβιάς, ο...

1041 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μία ανάσα από το διαμάντι
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Μία ανάσα από το διαμάντι

Στη Ζυρίχη στις 3 Σεπτεμβρίου θα κριθεί η νικήτρια της συνολικής βαθμολογίας στο επί κοντώ Γυναικών, με τη Νικόλ Κυριακοπούλου να έχει τον πρώτο λόγο. Η Ελληνίδα έχασε την ευκαιρία στο σημερινό Diamond League στη Στοκχόλμη να...καθαρίσει την πρώτη θέση, ωστόσο με την δεύτερη θέση που κατέκτησε έφτασε στους 16 βαθμους...

404 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έρχεται και... ανακοινώνεται!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Έρχεται και... ανακοινώνεται!

Η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ξεκινάει από σήμερα για τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, οι παίκτες του οποίου «καταπίνουν» πολλά χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση στο «Οικονομίδειο». Η προετοιμασία των «ερυθροκίτρινων» κυλάει χωρίς προβλήματα και ο Πέτρος Μίχος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των αθλητών του. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά...

1308 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  ''Αντίο'', φίλε μου, Νίκο Δημητρίου!
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

''Αντίο'', φίλε μου, Νίκο Δημητρίου!

Θεε μου γιατί; Το ξημέρωμα της 3ης Αυγούστου ήταν θλιμμένο, ήταν διαφορετικό. Στο άκουσμα της είδησης, μας «κόπηκαν» τα πόδια. Ένας νέος άνθρωπος, ένας σπουδαίος άνθρωπος «έφυγε» από τη ζωή. Ο λόγος για το Νίκο Δημητρίου, που τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στην Α.Ε.Κ., έχοντας προσφέρει πολλά στο...

1327 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γιορτή για τις υποδομές η Α.Ε. Δικαίου!
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Γιορτή για τις υποδομές η Α.Ε. Δικαίου!

Γιορτή για τις υποδομές της θα κάνει την προσεχή Κυριακή η Α.Ε. Δικαίου... Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Το σωματείο μας, πιστό στις αρχές του και τη φιλοσοφία του «ομάδα χωρίς υποδομές δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον», εδώ και 23 χρόνια κάνει ότι είναι δυνατόν για να καλλιεργήσει και...

1833 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανανέωσε ο Αχόνεν!
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ανανέωσε ο Αχόνεν!

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φινλανδό γκαρντ Roope Ahonen. Ο 26χρονος γκαρντ αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια συνολικά με τη φανέλα της ομάδας μας, στην κανονική περίοδο και στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ της σεζόν 2015/16, έχοντας κατά μέσο όρο 7,2 πόντους, 3,1...

1214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Ορφέα ο Αντωνιάδης!
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Στον Ορφέα ο Αντωνιάδης!

Στον Ορφέα θα παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ροδίτικης ομάδας. « Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Αντωνιάδη. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα...

736 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τρεις ανανεώσεις στον Άγιο Γεώργιο!
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Τρεις ανανεώσεις στον Άγιο Γεώργιο!

Στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας θα παίξουν και τη νέα σεζόν, ο Θοδωρής Κοστόφ, ο Τάσος Κοντόγιαννος και ο Τσαμπίκος Παλογιάννης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας ανακοινώνει την παραμονή τριών ακόμη ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας μας. Την κιτρινόμαυρη φανέλα θα συνεχίσουν να φοράνε οι Θοδωρής Κοστόφ,...

767 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε ο Πλύγκος στην Α.Ε.Ρ.Α.!
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Παρέμεινε ο Πλύγκος στην Α.Ε.Ρ.Α.!

Στην Α.Ε.Ρ.Α. θα παίξει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Πλύγκος, με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία. Έτσι, οι Αφαντενοί έχουν ανανεώσει ένα σημαντικό μέρος του βασικού κορμού εν όψει της νέας χρονιάς. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Α.Ε.Ρ.Α. "To Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Ροδίων Αφάντου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση...

699 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μία ξεχωριστή βραδιά...
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Μία ξεχωριστή βραδιά...

Ευχαριστήρια ανακοίνωσε εξέδωσε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για την όμορφη βραδιά στο ξενοδοχείο SunPrime Mira Mare. Ιδού: ''Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της στην εταιρεία SUNWING HOTELS, την Περιφερειακή Διευθύντρια Ελλάδας των ξενοδοχείων κ. Θέμιδα Κριαρά , τον Διευθυντή του ξενοδοχείου SUNPRIME MIRA MARE κ. Φραγκίσκο Νικολίτση...

1089 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα... κρέμασε ο Βουγιούκας!
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Τα... κρέμασε ο Βουγιούκας!

Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του σε μικρή ηλικία, πήρε ο Άλεξ Βουγιούκας, ο οποίος τη σεζόν 2012-13 πέρασε από τον Κολοσσό. Αναλυτικά, τα όσα έγραψε: "Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να κρεμάσω τα παπούτσια μου! Ευχαριστώ όλες τις ομάδες, προπονητές, οπαδούς, μάνατζερ, αλλά κυρίως όλους τους συμπαίκτες που...

502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε στη Βέροια ο Καντιμοίρης
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Παρέμεινε στη Βέροια ο Καντιμοίρης

Την εστία της Βέροιας θα υπερασπίζεται για έβδομη σερί σεζόν ο Γιώργος Καντιμοίρης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ανανέωσε τη συνεργασία του με τη «Βασίλισσα του βορρά» για ακόμη ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει κάτοικος Βέροιας για έβδομη διαδοχική χρονιά. Η ανακοίνωση της Βέροιας: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την...

1475 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ονουφριάδης στο Ροδίων Άθλησις!
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ο Ονουφριάδης στο Ροδίων Άθλησις!

Φτάνοντας στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, το Ροδίων Άθλησις ανακοινώνει την απόπκτηση του αθλητή Ηρακλή Ονουφριάδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά. Ο αθλητής, ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί της Ρόδου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα συνδυάσει την παραμονή του με τη συμμετοχή στο...

816 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Άκυρη η μείωση των ομάδων!
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Άκυρη η μείωση των ομάδων!

Σάλο προκάλεσε η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ, για σταδιακή μείωση των ομάδων από 14 σε 12. Η πρόταση, η οποία ψηφίστηκε με 13-1 θέλει να πέφτουν δύο και να ανεβαίνει μία ομάδα από την Α2, για τα δύο επόμενα χρόνια, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στη…...

667 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τουρνουά στη μνήμη τους!
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Τουρνουά στη μνήμη τους!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Σεπτέμβριο η Α.Ε. Δικαίου πρόκειται να διοργανώσει δύο αναπτυξιακά τουρνουά μπάσκετ. Συγκεκριμένα από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου πρόκειται να γίνει το τουρνουά κοριτσιών στη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας του συλλόγου Χριστίνας Χανή. Στο τουρνουά αυτό αναμένεται να πάρει μέρος σίγουρα και ο Ξάνθος Πάτμου,...

432 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σπουδαίες νίκες για Απέρι και Μενετές!
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Σπουδαίες νίκες για Απέρι και Μενετές!

Ο Πρωτέας Απερίου έκανε το 2 στα 2 κερδίζοντας με 51-35 την Άγκυρα Ολύμπου και οδηγεί την… κούρσα στο 9ο νυχτερινό τουρνουά μπάσκετ επαρχίας Καρπάθου- Κάσου, που συνεχίστηκε χθες με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Στο ανοιχτό γήπεδο του Απερίου, ο Πρωτέας πήρε άνετα τη νίκη, ενώ οι Ολυμπίτες μετρούν...

599 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με πλάνο και φιλοδοξίες...
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Με πλάνο και φιλοδοξίες...

Η προσεχή χρονιά για την Καλλιθέα θα ξεκινήσει στις 4 Σεπτεμβρίου, όπως αποφάσισε ο Χρήστος Μπίλιας, αφού τότε προγραμματίστηκε η αρχή της προετοιμασίας για τη νέα ομάδα. Νωρίτερα λογικά θα γίνει μία πρώτη συγκέντρωση και από το ξεκίνημα της προετοιμασίας αναμένεται να δώσουν το «παρών» όλοι οι αθλητές της ομάδας....

863 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νέο πρόσωπο ο Βόλας!
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Νέο πρόσωπο ο Βόλας!

Ο Δημήτρης Βόλας αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος γκαρντ με το πολύ καλό σουτ συμφώνησε με τους «ερυθροκίτρινους» και μετά την Ελπίδα Πεταλούδων, θα αγωνιστεί για λογαριασμό του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με προπονητή τον Παναγιώτη Παπακώστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι...

1974 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μιλάει με Θεοδώρου και Αμπατζίδη
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Μιλάει με Θεοδώρου και Αμπατζίδη

Στην προσπάθεια του να ενισχυθεί ο Α.Ο. Σύμης βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο έμπειρους αθλητές που έχουν πάρει μετάθεση για το πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου, υπηρετώντας τη στρατιωτική τους θητεία. Πρόκειται για τον 32χρονο Δημήτρη Θεοδώρου που αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α. και τον 34χρονο Θοδωρή Αμπατζίδη, που αγωνιζόταν...

795 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Παπανικολάου στο camp της Ε.Α.ΚΑ.!
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ο Παπανικολάου στο camp της Ε.Α.ΚΑ.!

''Πυροδοτείται'' για τα καλά το 2ο Super Summer Multi Sports Camp της ΕΑΚΑ με πολλές σημαίνουσες προσωπικότητες  να παρελαύνουν καθημερινά και να δίνουν στην κυριολεξία τον εαυτό τους , προκειμένου να γίνουν "ένα" με τα παιδιά, να το απολαύσουν, να το διασκεδάσουν. Αύριο Παρασκευή  4 Αυγούστου και το Σάββατο 5 Αυγούστου...

1125 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεύτερος ο Παθιάκης!
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Δεύτερος ο Παθιάκης!

Ο Ροδίτης αθλητής Αλέξανδρος Παθιάκης συμμετέχοντας στην «διεθνή αθλητική συνάντηση στίβου μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ελλάδας- Κύπρου (παίδων U18) στο αγώνισμα του επί κοντώ, κατέκτησε στην πρώτη συμμετοχή του με το εθνόσημο, την δεύτερη θέση. Υπερήφανη όλη η αθλητική οικογένεια του “ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ” συγχαίρει για ακόμη μια φορά το δίδυμο ΤΣΑΤΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΠΑΘΙΑΚΗΣ...

327 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο... τρέξιμο ο Νικαγόρας!
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Στο... τρέξιμο ο Νικαγόρας!

Την προετοιμασία του έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 10 ημέρες ο Νικαγόρας με σκοπό να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το κακό για τον Γιάννη Τσολακίδη είναι ότι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών κάνει δύσκολη την παρουσία τους στην προπόνηση ωστόσο προσπαθεί κάνοντας δύο προπονήσεις...

1371 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα διαρκείας του Α.Σ. Χάλκης!
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Τα διαρκείας του Α.Σ. Χάλκης!

Ο Α.Σ. Χάλκης θα παίξει στη φυσική του έδρα, στο δικό του γήπεδο και φυσικά όλοι στην ομάδα είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι από την εξέλιξη αυτή. Η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη θα παρουσιαστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας και περιμένει τη συμπαράσταση των Χαλκιτών και όχι μόνο. Έτσι έθεσε σε ''κυκλοφορία''...

774 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Συμπληρώνεται το παζλ!
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Συμπληρώνεται το παζλ!

Η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά στον Κολοσσό. Η προετοιμασία των «θαλασσί» θα αρχίσει στις 27 Αυγούστου και μέχρι τότε φυσικά ο στόχος του Νίκου Βετούλα είναι να έχει κλείσει το ρόστερ της ομάδας, ώστε στην «πρώτη» η ομάδα να είναι πλήρης...

766 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με το δεξί Όλυμπος και Μεσοχώρι!
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Με το δεξί Όλυμπος και Μεσοχώρι!

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους η Όλυμπος και το Μεσοχώρι στο 10ο καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ, που ξεκίνησε χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου στην Κάρπαθο. Η Όλυμπος επικράτησε του Απερίου με 48-44 και το Μεσοχώρι κέρδισε τις Μενετές με 42-33, ενώ τα Σπόα είχαν ρεπό. Τα παιχνίδια παρακολούθησε...

554 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τηλεδιάσκεψη για το εργόσημο
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Τηλεδιάσκεψη για το εργόσημο

Τηλεδιάσκεψη με την Ο.Δ.Κ.Ε. θα έχουν όλοι οι σύνδεσμοι της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και ο Σ.Δ.Κ.Δ. Το βασικό θέμα συζήτησης είναι φυσικά το εργόσημο γιατί στο τέλος Αυγούστου πρόκειται να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση. Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβρό και οι αντιδράσεις όλων έντονες.
Ο ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

325 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βλέπει Παπαντωνίου ο Κολοσσός!
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Βλέπει Παπαντωνίου ο Κολοσσός!

''Ματιές'' για την απόκτηση του Νώντα Παπαντωνίου ρίχνει ο Κολοσσός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Basket League. Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ έχει αγωνιστεί ξανά στη Ρόδο (τη σεζόν 2013-14) και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ.Λ./ Φάρος. Το «κασέ» του πάντως είναι ιδιαίτερα «αλμυρό» και εφόσον δεν το κατεβάσει, δεν...

1086 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του!
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του!

Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει να παίξει τη νέα σεζόν στην Α2 Κατηγορία, το Ροδίων Άθλησις, το οποίο μέχρι στιγμής έχει «ταράξει τα νερά» στο μεταγραφικό παζάρι! Η απόκτηση του Χάρη Σακόγλου από τον Π.Α.Ο.Κ., του Μιχάλη Σαρικεϊσογλου από τον Παμβοχαϊκό, του Ναπολέοντα Οικονόμου από τον Κέρκη Σάμου και του Ηλία Θεοδόση...

490 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θέλει Τριτσάρη και Λάμπρου
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Θέλει Τριτσάρη και Λάμπρου

Με δύο Κώους αθλητές συζητάει τον τελευταίο καιρό ο Ιπποκράτης. Ο λόγος για τον Παντελή Τριτσάρη και τον Πέτρο Λάμπρου (φωτό), που ανήκουν στην Α.Ε. Δικαίου και είναι πιθανό να πάρουν μεταγραφή για τον Ιπποκράτη, ώστε να βοηθήσουν και να τους δοθεί η ευκαιρία να παίξουν στην Α2 Κατηγορία. Ο Τριτσάρης...

897 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Χάλκινος'' ο Σακόγλου
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

''Χάλκινος'' ο Σακόγλου

Την τρίτη θέση στην Ελλάδα κατέλαβαν στον Άγιο Νικόλαο οι Θωμάς Δημητριάδης και Χάρης Σακόγλου, με τον δεύτερο να ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ροδίων Άθλησις. Οι δύο συμπαίκτες στην άμμο, παλιότερα στην ΜΕΝΤ και αντίπαλοι πλέον στην Α2 Ανδρών, μίλησαν στην για το χάλκινο μετάλλιο στον Άγιο Νικόλαο, τη...

1447 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Κάλυμνο τα ''Κλωνάρεια''!
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Στην Κάλυμνο τα ''Κλωνάρεια''!

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου προκηρύσσει το καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά «Κλωνάρεια 2018» εις μνήμη του Σακελλάρη Κλωνάρη, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου από 1η εως 9η Σεπτεμβρίου 2018 για τις παρακάτω κατηγορίες
1.Μονά ανδρών under 40
2.Mονά ανδρών over 40
3.Μονά γυναικών
4.Διπλά ανδρών
5.Διπλά γυναικών
6.Doubles Mix
ΟΡΟΙ...

253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε ''2'', ανανέωσε ο ''Ίμπο''!
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Πήρε ''2'', ανανέωσε ο ''Ίμπο''!

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ίμπο Χατζησουλειμάν και την απόκτηση του Γιάννη  Γιακούμαρου και του Χρήστου Χατζηφουντα ανακοίνωσε και επίσημα η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Κώοι θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία και συνεχίζουν την ενίσχυση τους. Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η Α.Ε...

468 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεκίνησε η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ.!
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ξεκίνησε η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ.!

Στο γήπεδο Πυλίου έγινε την περασμένη Τετάρτη η πρώτη προπόνηση της κυπελλούχου Δωδεκανήσου Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μοναδικός στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος απ’ την κατάκτηση του τίτλου με τους ποδοσφαιριστές να πέφτουν με τα μούτρα στην δουλειά και το τεχνικό τιμ να τους «τρέχει» με το...

1019 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2019
  Τουρνουά στη μνήμη του Παναγιώτου
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

Τουρνουά στη μνήμη του Παναγιώτου

Τουρνουά στην μνήμη του Μιχάλη Παναγιωτου διοργανώνει ο Ευαγόρας. Οι αγώνες θα είναι 45 λεπτών και θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες, ο Ορφέας, οι Ιππότες, ο Ευαγόρας και μια ομάδα που θα αποτελείται από φίλους του αειμνήστου Μιχάλη Παναγιωτου. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 15:00...

1447 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Μπουμάκης στην προπόνηση της Ρόδου!
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

Ο Μπουμάκης στην προπόνηση της Ρόδου!

Στην προπόνηση της Ρόδου βρέθηκε ο πρόεδρος του Π.Α.Ο. Κρουσώνα (παίζει στην Α' Ηρακλείου) Κώστας Μπουμάκης, ο οποίος ήρθε στο νησί για λίγες μέρες είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας Τώνη Μαρτίνη αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή Νικήτα Μαλλιάκα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μαλλιάκας ήταν παλιός...

959 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τη Δευτέρα ο αγιασμός και η ''πρώτη''!
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

Τη Δευτέρα ο αγιασμός και η ''πρώτη''!

Την προσεχή Δευτέρα στις 18:30 θα γίνει ο αγιασμός στις τάξεις του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία στο «Οικονομίδειο». Οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές για το φίλαθλο κόσμο, με τους «ερυθροκίτρινους» να αρχίζουν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση...

905 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έμειναν οι δυο τους!
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

Έμειναν οι δυο τους!

Κάποτε στο γυναικείο πρωτάθλημα του μπάσκετ στη Ρόδο, γινόταν στην κυριολεξία… χαμός! Κι αυτό γιατί υπήρχαν πολλές ομάδες που ήταν παρούσες στο τοπικό πρωτάθλημα. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Ήταν ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, ήταν ο Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς, ήταν ο Ζέφυρος, ήταν η Ελπίδα Πεταλούδων, ήταν ο Πήγασος...

542 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η προετοιμασία της Ρόδου (pics)
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

Η προετοιμασία της Ρόδου (pics)

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ' Εθνική, συνεχίζει σε καθημερινή βάση η Ρόδος... Οι ''πράσινοι''... ''καταπίνουν'' πολλά χιλιόμετρα στο βοηθητικό στάδιο υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά και των συνεργατών του και προετοιμάζονται για τη νέα απαιτητική χρονιά στις εθνικές κατηγορίες. Παρά την κούραση από τις...

2087 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ακάθεκτη η Όλυμπος!
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

Ακάθεκτη η Όλυμπος!

Το 3 στα 3 έκανε η Όλυμπος στο 11ο τουρνουά της επαρχίας Καρπάθου/ Κάσου, αφού επικράτησε των Μενετών με 58-48 και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα Σπόα «έσπασαν το ρόδι» κερδίζοντας με 59-51 το Μεσοχώρι, ενώ το Απέρι είχε ρεπό. Το τουρνουά θα συνεχιστεί...

330 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ΕΘΝΙΚΗ μας στη Β' Κατηγορία!
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

Η ΕΘΝΙΚΗ μας στη Β' Κατηγορία!

Η ΕΛΛΑΔΑ μας ανέβηκε στη Β’ Κατηγορία! Ιστορία έγραψε στη Σόφια της Βουλγαρίας η Εθνική μας ομάδα στο μπάσκετ με αμαξίδιο, αφού κέρδισε με 61-57 την Πορτογαλία, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Γ’ Κατηγορίας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξασφάλισε το εισιτήριο της ανόδου, μετά από προσπάθεια πολλών ετών. Οι διεθνείς...

368 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα φιλικά του Αστέρα Παστίδας
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

Τα φιλικά του Αστέρα Παστίδας

Πέντε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα δώσει ο Αστέρας Παστίδας, εκ των οποίων τα τέσσερα τον Αύγουστο. Η αρχή θα γίνει στις 10 του μήνα κόντρα στο Διαγόρα Βατίου, με τον Χρυσόστομο Χάσταλη να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητες της ομάδας του. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:
10...

1088 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 14/09 το brevet Κω- Καλύμνου
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

Στις 14/09 το brevet Κω- Καλύμνου

Ο Ποδηλατικός Ομιλος Κω σε συνεργασία με τον Δημο Κω (ΔΟΠΑΒΣ) θα διοργανώσει και φέτος τον Ποδηλατικό Γύρο Κω- Καλύμνου Brevet απόστασης 200χλμ., στις 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για έναν μη ανταγωνιστικό αγώνα αντοχής, χωρίς κατάταξη χρόνων στον τερματισμό, αλλά με χρονικά περιθώρια μεταξύ των περασμάτων από τα κοντρόλ.
Επιτυχής τερματισμός...

272 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Καρέ'' του ΑΟ Σταματίου στη Θεσσαλονίκη
Σαββάτο 3 Αυγούστου 2019

''Καρέ'' του ΑΟ Σταματίου στη Θεσσαλονίκη

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και θα είναι η τελευταία πανελλήνια εγχώρια διοργάνωση της θερινής περιόδου. Στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου σταδίου θα δώσουν το ''παρών'' τα κορυφαία ονόματα της κατηγορίας Α/Γ, Κ23 και Κ18. Νωρίτερα στη σεζόν είχε προηγηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Κ20,που είχε διεξαχθεί...

466 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2020
  Πρώτος στην Ελλάδα ο Α.Ο. Σταματίου στο 4Χ400!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Πρώτος στην Ελλάδα ο Α.Ο. Σταματίου στο 4Χ400!

Πρώτη στην Ελλάδα αναδείχθηκε η ομάδα 4Χ400 του Α.Ο. Σταματίου, στη χθεσινή δεύτερη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος U20 στα Ιωάννινα. Η Ανδρονίκη Φωτεινού, η Ελιμπιόνα Ζενέγια, η Λάουρα Ζενέγια και η Σαββίνα Οικονομοπούλου έδωσαν και τη ψυχή τους και τερμάτισαν πρώτες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών των σωματείων της...

226 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φινάλε με επιτυχία στο 3on3 του Φοίβου!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Φινάλε με επιτυχία στο 3on3 του Φοίβου!

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τρίτο Kos 3on3 Festival Basketball που διοργάνωσε ο Φοίβος στην πλατεία Ανταγόρα με την παρουσία αρκετών ομάδων όλων των ηλικιών αυτό το τετραήμερο. Οι άνθρωποι του Φοίβου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έτρεξαν την διοργάνωση όπως έπρεπε σε όλους τους τομείς ξοδεύοντας αρκετό προσωπικό χρόνο...

1207 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Παππάς στον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ο Παππάς στον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας!

Φουλ για τίτλο ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας… Η ροδίτικη ομάδα στο βόλεϊ «κλέβει» τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, αφού απέκτησε και τον 30χρονο ακραίο Τάσο Παππά. Πρόκειται για τον έμπειρο αθλητή, ο οποίος από το 2016 έως το 2019 αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα του Ροδίων Άθλησις....

916 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αναγνωρίστηκε ο Α.Ο. Φαληρακίου!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Αναγνωρίστηκε ο Α.Ο. Φαληρακίου!

Ο Α.Ο. Φαληρακίου αναγνωρίστηκε και επίσημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ιδού και η ανακοίνωση: ''Χορηγείται ειδική αθλητική αναγνώριση στο σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ, με έδρα το Φαληράκι Καλυθιών του Δήμου Ρόδου, με αριθμό μητρώου ΓΓΑ ΧΘ49, για το άθλημα του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Μετά από μία δύσκολη διαδικασία...

1329 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρωταθλητής πίστας ο Ροδήλιος!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Πρωταθλητής πίστας ο Ροδήλιος!

Συνέχεια των επιτυχιών για τον Ροδήλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Σταμάτης Σαββάκης κατέλαβε την 2η θέση στο αγώνισμα κέριν και την 5η θέση ο Αριστείδης Κουτούνης. Ο Ροδήλιος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα πίστας εφήβων για το 2020. Το σωματείο με ανακοίνωση του αναφέρει: «Συνολικά άριστη η εμφάνιση των αθλητών μας στα...

597 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με επιτυχία το 4ο κωακό έπαθλο!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Με επιτυχία το 4ο κωακό έπαθλο!

Με επιτυχία διεξήχθη ο 2ος αγώνας του 4ου Κωακού επάθλου που διοργανώνει η εταιρεία Εμμ. Σταμόγλου και υιοι ΟΕ. Με τη συμμετοχή του Φιλίνου και του Ανταίου σχεδόν 30 παιδιά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό σ αυτούς τους προπονητικούς αγώνες που σκοπό έχουν να επαναφέρουν στην αρχική προ κορονοϊού φόρμα τους....

240 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο ''Γαλανόλευκο Φάρο'' η φανέλα του Σκαρτάδου!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Στο ''Γαλανόλευκο Φάρο'' η φανέλα του Σκαρτάδου!

Στο μουσείο του «Γαλανόλευκου Φάρου», του συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδος που στεγάζεται στα Χανιά, «ταξίδεψε» ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα. Τα γραφεία του συνδέσμου κοσμεί εδώ και λίγες μέρες η φανέλα του σπουδαίου Γιώργου Σκαρτάδου, ο οποίος τίμησε το ροδιακό ποδόσφαιρο καθώς και τη φανέλα της Εθνικής,...

312 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος από Φλώρινα ο Σαρίκας!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Τέλος από Φλώρινα ο Σαρίκας!

Παρελθόν αποτελεί από τον Αριστοτέλη Φλώρινα πριν καν γίνει…παρόν, ο Αλέξανδρος Σαρίκας. Ο 39χρονος φόργουορντ είχε συμφωνήσει να παίξει με τον Αριστοτέλη Φλώρινας στον όμιλο βορρά της Γ’ Εθνικής, έχοντας ανακοινωθεί και επίσημα από το σωματείο. Ο ίδιος όμως αποφάσισε να μην μετακομίσει στη Φλώρινα, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους στη Ρόδο....

359 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Θα μπορούσαμε πιο ψηλά''!
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

''Θα μπορούσαμε πιο ψηλά''!

Ο Κολοσσός κατέκτησε την 6η θέση στην Ελλάδα στο παιδικό πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας όμως ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στην τελική φάση, που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε χθες στην Κοκκινιά του Αμαρουσίου. Η αποστολή των «θαλασσί» παίδων επέστρεψε χθες το βράδυ στη Ρόδο και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τσακίρης μίλησε στο 12sports για...

1485 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προμηθέας και ΠΑΟΚ καλούν Αρφαρά
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Προμηθέας και ΠΑΟΚ καλούν Αρφαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες του 12sports, ο Μιχαήλ- Άγγελος Αρφαράς του Κολοσσού έχει δεχθεί κρούση τόσο από τον Προμηθέα Πάτρας όσο και από τον Π.Α.Ο.Κ. Κατά τη διάρκεια του Final-6, οι δύο ομάδες πλησίασαν τους «θαλασσί» και ενδιαφέρθηκαν για τον 16χρονο αθλητή, που ψηφίστηκε στην καλύτερη… εξάδα του τουρνουά. Αξίζει να...

1380 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)