www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Ποδόσφαιρο
Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα
14:28 | Σαβ 25 Ιουν, 2011
Εκτύπωση θέματος 2641 αναγνώσεις

Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αποκάλυψη προσώπων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΑΕ Διαγόρας και εμφανίζονται στη λίστα των ατόμων για τα οποία προτείνεται η άσκηση ποινικής δίωξης, σύμφωνα με το πόρισμα που προέκυψε από την έρευνα για τα «στημένα» ματς που διεξήγαγε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κα. Πόπη Παπανδρέου και διαβίβασε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κα. Ελένη Ράικου.
Στο εν λόγω πόρισμα, υπάρχουν σημεία που αναφέρονται στην ΠΑΕ του νησιού μας και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, κυρίως από συνομιλίες τρίτων, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις ο Ρόδιος Μάκης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα της ...λίστας, εμφανίζεται να έχει ρόλο και άποψη.

Διαγόρας - Ατρόμητος 0-1:
«Θέλουν λεφτά για να γίνει το διπλό»


Για το συγκεκριμένο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίζονται πρόσωπα που επιθυμούν να «κλειδώσουν» τη νίκη της ομάδας του Περιστερίου, αποκαλύπτοντας συναινετικές τάσεις από πρόσωπα του Διαγόρα, με το σχετικό πάντα αντίτιμο...
«Ιδιαίτερη αναφορά, ακολούθως, πρέπει να γίνει σε όσα προηγήθηκαν του αγώνα «Διαγόρας Ρόδου - Ατρόμητος Αθηνών», που διεξήχθη την 3-2-2011 με αποτέλεσμα 0-1, παιχνίδι το οποίο κατά την UEFA (και τον ΟΠΑΠ) κρίθηκε «χειραγωγημένο» και απεστάλη σχετική αναφορά στην ΕΠΟ. Ειδικότερα:
Ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ), ένας εκ των τριών «παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων», σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία στο ΤΑ Π. Φαλήρου, συνομιλεί την 2-2-2011, ήτοι μία μέρα πριν από τη διεξαγωγή του ως άνω αγώνα, με τον συνεργάτη του Βασίλη Γ. ΈΩΡΤΣΙΑΚΟ (Β), γνωστός και με το ψευδώνυμο «ΜΠΑΚΑΛΗΣ», και σχεδιάζουν πώς θα «μεθοδεύσουν» αυτόν (τον αγώνα), με το να πληρωθούν παίκτες και διαιτητές, ώστε να «γίνει διπλό», ενώ εν συνεχεία ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με πρόσωπο αγνώστων στοιχείων και συζητούν για το εάν ο αγώνας θα παιχτεί στο Στοίχημα live ή όχι και πώς θα μπορέσουν εγκαίρως να στοιχηματίσουν, προκειμένου να κερδίσουν το ποσό των 20.000 ευρώ. Η συνομιλία που έλαβε χώρα μεταξύ των δύο πρώτων ως άνω προσώπων είναι χαρακτηριστική:
«Δ: Κάνε κάνα δυο με Ατρόμητο διπλό το 2.20 αύριο στο Διαγόρα, γιατί εκτιμώ μέχρι αύριο αυτοί, καμία 45 παίκτες, θέλουν να πάρουν λεφτά για να το κάνουνε διπλό, να χάσουνε. Αλλά εμείς προς το παρόν δε θέλουμε μόνο και μόνο να τους δώσουμε από κάποια λεφτά και μόνο να χάσουν, θέλουμε να τους βάλουμε να παίξουν κι οι ίδιοι, δηλαδή σε περίπτωση που στραβώσει κάτι να χάσουν να τους πονέσει. Οχι να τους δώσουμε από 3.000 τρεις-τέσσερις παίκτες, αλλά και να μη βγει διπλό στον που... τους αυτοί δεν έχουν να ρισκάρουν τίποτα. Εκτιμώ μέχρι αύριο τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει, θα το παίξουνε δεν υπάρχει περίπτωση και οι ίδιοι. Γι' αυτό βάζε το είναι και μεγάλη απόδοση 2.20 είναι, είναι καλή απόδοση.
Β.: Τριάδα είναι αυτό;
Δ.: Δεν ξέρω, νομίζω δυάδα είναι, γιατί και ο Βόλος δυάδα είναι. Δες το λίγο κι άμα είναι αν φτάσουνε εκεί και κλείνουμε με τέτοιο, μπορεί όντως ρε παιδί μου να τους δώσουμε από κάποιο τέτοιο να το κάνουμε και διπλό για να το παίξουμε και στο live να δούμε.
Β: Καλά.
Δ: Μιλάμε πιο αργά»,
ενώ λίγο αργότερα, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ, επικοινωνεί εκ νέου με τον Βασίλη ΓΕΩΡΤΣΙΑΚΟ και αναφέρουν τα εξής:
«Δ: Δε μου λες χτύπησες Ατρόμητο;
Β: Χτύπησα, ναι.
Δ:  Θέλουν αυτοί να κάνουν το παιχνίδι αύριο, μας πήραν 10 τηλέφωνα. Εξι παίκτες. Δώστε μας λέει... και τώρα είναι πολύ πιθανό πολύ κοντά είμαστε, δηλαδή θέλουν 20.000 αυτοί οι παίκτες, 5-6 παίκτες, για να γίνει διπλό ρε παιδί μου. Εμείς με τα λεφτά λέει σας ορκιζόμαστε ό,τι θέλετε λέει, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δε γίνει διπλό.
Β: Αυτό πότε θα το ξέρουμε, γιατί εσύ δεν θα μπορείς να μιλήσεις αύριο.
Δ: Τώρα που με πήρε ο Τσεκερίδης που μιλάει μαζί τους, σέρνουν 10 τηλέφωνα πήρανε. Και λένε να το κάνουμε στο μεταξύ. Εγώ λέω να το βάλεις.
Β: Αυτοί είναι μαζί ομάδα;
Δ: Ποιοι λες;
Β:Αυτοί οι έξι που λες
Δ:Είναι ναι όλοι, ο Πουλόπουλος παίζει στόπερ (ενν. Τον Γιώργο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα), ο Προβατίδης (ενν. τον Στάθη ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα), ο προπονητής (ενν. τον ΠΈΤΡΟ Ρουτζιέρη) κι άλλοι δυο-τρεις. Μου είπε τα ονόματα, δε τα συγκράτησα. Πουλόπουλος, Προβατίδης σίγουρα κι ο προπονητής ο Ρουτζιέρης, θέλουν να πάρουν κάποια λεφτά και να ησυχάσουνε.
Β: Το βάλαμε.
Δ. Βάλτο κι άμα είναι κι αύριο και δε το ‘χει ξαναρίξει θα ξέρουμε περισσότερα. Τι ώρα είναι το ματς;
Β: 16.00.
Δ: Καλά. Μιλάμε αύριο το πρωί».
Την ημέρα δε του αγώνα, ήτοι την 3-2-2011, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ (Β), ένας επίσης εκ των τριών «παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων», σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία στο Τ.Α.Π. Φαλήρου, επικοινωνεί με γνωστούς του και στοιχηματίζουν αποτελέσματα αγώνων. Σε επικοινωνία του με το «Νεοκλή» (Ν), αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρίσκεται στην Γερμανία, προτείνει να παίξουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα «Διαγόρας-Ατρόμητος» διπλό. Εν συνέχεια, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ δέχεται μήνυμα από Κύπρο με περιεχόμενο «3.000 diagoras rodou+0.5 στo 2», τηλεφωνεί εκ νέου στο «Νεοκλή» στην Γερμανία και αποφασίζουν να στοιχηματίσουν στον επίμαχο αγώνα, αναφέροντας τα εξής:
«Β: Ελα ρε έτοιμο ρε.
Ν: Τι έτοιμο;
Β: Ναι, όλα είναι ρε.
Ν: Τι όλα;
Β: Ε, εντάξει ρε, ΟΚ ρε.
Ν: Θα το πάρουμε;
Β: Ναι ρε. Θα το πάρουμε.
Ν: Στημένο;
B: Ε, ναι θα γίνει αφού το κλείδωσε ο ΟΠΑΠ ρε.
Ν: Δεν το κλείδωσε, το ‘κανε 1.85.
Β: Κι 1.70 να το κάνει πάλι θα ξαναπαίξουν αυτοί.
Ν: Δηλαδή το παίζουν στον ΟΠΑΠ και δεν το παίζουν στην Berfair;
Β: Θα το παίξουν και στη Betfair. Δύο ώρες.
Ν: Σε δύο ώρες.
Β: Ναι, ναι. Σε δυόμιση ώρες παίζει».
Την 3-2-2011 ημέρα διεξαγωγής του επίμαχου αγώνα, οι ομιλίες του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ (Δ) είναι αποκαλυπτικές. Μιλώντας, ειδικότερα, με πρόσωπο ονόματι «Χασάν», αγνώστων λοιπών στοιχείων (Χ), που καλεί από το με αριθ. 6936752278 κινητό τηλέφωνο, που είναι ενεργοποιημένο στο όνομα Μαρία ΤΣΕΚΕΡΙΔΟΥ, αναφέρουν τα εξής:
«Χ: Μήτσο, συνεννοήθηκα με τον Βασίλη, πήρα και τον Σάκη, από 5.000, εγώ, αυτός, εσύ και τέτοια. Το παιχνίδι θα το κάνουμε διπλό 100%,θα παλέψουνε, του είπα, 30-35 λεπτά, έχει μιλήσει κι ο Μάκης με τον Αγγελόπουλο να μην φορτσάρουνε στην αρχή. Εντάξει, θα έχει πατήματα ρε μ..., χιλιάρικα, δηλαδή σε 30 λεπτά μπορεί να χτυπήσεις τέτοια.
Δ: Μόνο για το διπλό, έτσι;
Χ:Για το διπλό, ναι.
Δ: Για το διπλό να βγάλουμε τα 20 και από εκεί και πάνω ό,τι κέρδος κάνουμε.
Χ: Ο καθένας θα χτυπήσει για τον εαυτό του.
Δ: Ο καθένας;
Χ: Θα το δούμε όλοι από ένα τάλιρο, γιατί είμαστε σε διαφορετικά μέρη, ο Σάκης είναι αλλού,ο Βασίλης...
Δ: Να ρε παιδί μου. Εγώ θέλω να πω οι κωδικοί που θα παίξουνε, πες ότι μαζευτούν 50.000, θα δώσουμε τα 20 στα παιδιά και...
Χ: Θα το κανονίσουμε.
Δ: Αυτό πρέπει να το διευθετήσεις.
Χ: Ναι. Με παίρνει ο Βασίλης»,
μετά από λίγο δε ο «Χασάν» ξανατηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ:
«Δ: Ελα.
Χ: Στου Βασίλη τον κωδικό και στου Σάκη τον δικό σου στην Alpha, ο Σάκης στην Alpha και ο Βασίλης στην IBC και μετά θα τα κάνουμε όλα διά.
Δ: Στην Alpha στον δικό μου στα 30;
Χ: Στα 30, ναι. Δεν έχεις άλλο Alpha ρε συ Ζάβα.
Δ: Στου Βασίλη;
Χ: Στου Βασίλη τον κωδικό της ΙBC.
Δ: Ο ένα;
Χ: Τον ένα και μετά άμα χρειαστεί και στου Σάκη... εντάξει ρε παιδί μου, θα δούμε.
Δ: Εντάξει, εγώ θέλω να πάρω λίγα μόνο για τον Γιώργο με τον Βασιλάκη και τον Λουκά. Δηλαδή λίγα, μη φανταστείς, 1.000-1.500 - 2.000.
Χ: Εντάξει ρε, αυτό είναι το πρόβλημά σου Ζάβα;
Δ: Κατάλαβες; Για να παίξει ο Γιώργος, ο Λουκάς κι ο Βασιλάκης, αυτοί.
Χ: Εντάξει, εγώ το παλεύω το παιχνίδι διπλό καθαρό, δεν το συζητάμε, τα λεφτά τα έχω κανονίσει εγώ με τον... τα έχει κανονίσει ο Μάκης.
Δ: Το θέμα είναι να έβγαινε όβερ.
Χ: Αυτό παλεύουμε τώρα, θα δέσουμε τους τρεις τους πίσω, τους είπε ο Μάκης, τους είπα εγώ: "Θα σας βάλουμε από άλλα 2 χιλιάρικα τον καθέναν" για να τον βγάλουμε από το παιχνίδι.
Δ: Για να το κάνουμε όβερ.
Χ: Κι όβερ.
Δ: Αμα το κάνουνε κι όβερ, μπορούμε να τους δώσουμε από 2,5 ακόμα.
Χ:Ε ναι, αυτό σου λέω. Δε θα τους θέλουμε πάρα πολλά όμως, εμείς θα ρίξουμε πολλά στο διπλό.
Δ: Ναι, αν μας δώσουν το οk και για το όβερ...
Χ: Εντάξει.
Δ: ... Θα χτυπάμε μετά και στο όβερ.
Χ: Ρε Ζάβα, ξέρω τι να πω, μη στεναχωριέσαι.
Δ: Στο ημίχρονο κανόνισες να μπει γκολ;
Χ: Οχι.
Δ: Ή να πάει ακόμα-ακόμα και 0-0.
Χ: Και 0-0. Μέχρι το 30 να παίζουνε κανονικά, τώρα, αν μετά το 30 το φάνε, το φάγανε, τι να κάνουμε...
Δ: Οχι, άλλο θέλω να σου πω. Μήπως είναι ενημερωμένοι να το φάνε ας πούμε στο 35 ή στο 40; Για να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο...
Χ: Οχι, απλώς μέχρι το 30 παίζουν κανονικά.
Δ: Αρα ημίχρονο δε θα παίρνουμε;
Χ: Δεν ξέρω, θα το κανονίσουμε, κάτσε να μιλήσω με τα παιδιά, οι δυο μας τι να κανονίσουμε; Τα παιδιά δώσανε ok γι' αυτό, τώρα τις λεπτομέρειες πώς θέλουμε να κάνουμε και τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε...
Δ: Γι' αυτό σου λέω. Πες αντέξουν μέχρι το 30, αν ξέρουμε ότι ό,τι και να γίνει στο ημίχρονο θα φάνε γκολ, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο που θα δίνει ψηλές τιμές. Δηλαδή θα δίνει όβερ μισό 2.40, 2.30, 2.50...
Χ: Εντάξει.
Δ:  Θα δίνει και στο ημίχρονο νίκη... πως τους λένε αυτούς... Ατρόμητο, θα δίνει και νίκη 2.10, 2.10, 2.30 στο ημίχρονο και στο ... και στο τι θα βγάλει. Κατάλαβε;
Χ: Ναι.
Δ: Να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο. Αλλά το θέμα είναι... άκουσέ με ποια είναι η ιδιαιτερότητα... ότι αν δε γίνει όβερ το ματς και είναι μόνο η νίκη, αν μπει στο ημίχρονο, ναι μεν θα εκμεταλλευτούμε στο ημίχρονο και από τι θα πατάμε μετά όμως κλειδώσαμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.
Χ: ..., θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο.
Δ: Α μπράβο, εντάξει! Καλά, σε ξαναπαίρνω, γεια».
Εν συνεχεία δε, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) τηλεφωνεί στον Γιάννη ΤΣΙΓΙΑΝΝΗ (Γ), ο οποίος του λέει ότι ο Ατρόμητος πάει για διπλό, ενώ ο Δημήτρης τον ρωτάει αν γνωρίζει κάτι για τον αγώνα στο Βόλο. Κατόπιν, ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Σάκης), συνεργάτης του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ, καλεί τον τελευταίο περί ώρα 13.53 και τον ρωτάει αν συνεννοήθηκε και ο Δημήτρης απαντά: «Ο Τσέκος με πήρε, αλλά μίλησα και με τον Σάκη. Θα δώσουμε, λέει, τα 20, θα είναι σίγουρα διπλό, θα το παλέψει να πάει όσο γίνεται 0-0 και τώρα παλεύουν μήπως καταφέρουν και το όβερ, γιατί στην ουσία τα λεφτά στο όβερ είναι, δεν είναι μόνο στο διπλό. Μήπως δηλαδή και... και άντε και βγάλεις κι από 2.500 ακόμα στους δύο πίσω, γιατί αξίζει τον κόπο. Δηλαδή άμα σου δώσουν την εγγύηση ότι θα βγει και όβερ, αξίζει τον κόπο να δώσεις κι άλλα 7.000-7.500 αντί για 20-27,5, αφού το όβερ θα σου δώσει πάνω από 50.000 κέρδος». Ο Σάκης τον ρωτάει πώς θα χτυπήσουν και ο Δημήτρης απαντά:
«Δεν ξέρω, εσείς τα χτυπάτε, εγώ από εδώ τι να κάνω. Μου είπε στον κωδικό μου στην Alpha που έχω 30.000, στου Βασίλη στο ένα, σε σένα στο δύο, αν χρειαστεί, αυτοί οι κωδικοί θα μοιραστούνε μετά. Συνεννοηθείτε εσείς πού και πώς θα χτυπήσετε. Εγώ, αν θα χτυπήσω λίγα, του είπα και του Χασάν, θα χτυπήσω λίγα για τον Γιώργο, τον Λουκά και τον Βασιλάκη. Δηλαδή αν με βάλουν στον κωδικό μου και μπορέσω να μπω, γι' αυτούς τους τρεις... 1.000-1.500-2.000». Ακολούθως, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με τον «Χασάν» και ο τελευταίος του λέει: «Εγώ στα λέω τώρα, πες τα και στον Ντότση, γιατί μου έχουνε ζαλίσει τα α... Το παιχνίδι είναι διπλό, τελειωμένο ρε, μέχρι το 30 παίζουνε κανονικά. Εχει αέρα πολύ στη Ρόδο, εγώ είμαι της γνώμης να πάρουνε τον... (ακατάληπτο, ίσως πρόκειται για όνομα ποδοσφαιριστή) στην αρχή, να κρατήσουνε δηλαδή. Σίγουρα πρέπει να ρισκάρουμε λίγα λεφτά στο ημίχρονο, γιατί γύρω στο 25 θα ανοίξουνε για να το φάνε, κατάλαβες; Αν γίνει κάτι και το φάνε νωρίς, θα φάνε υποχρεωτικά κι άλλο... έχουμε συνεννοηθεί έτσι... και από εκεί και πέρα ό,τι σκορ έχει το ημίχρονο, μιλάμε εμείς μεταξύ μας, μιλάμε με τον Πουλόπουλο (ενν. τον Γιώργο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα) στο ημίχρονο και του λέμε ότι θα γίνει αυτό κι αυτό, πρέπει να μπουν 1-2 γκολ. Τώρα για τα επόμενα, για τα όβερ κι αυτά, αν δεν έχει μπει το γκολ, συνεχίζει κανονικά, δηλαδή μπορεί να μπει και ο Βερνάμπης. Για το όβερ 1,5, τον είπα με τον Πουλόπουλο, τον Προβατίδη (ενν. τον Στάθη ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα) και τον Μπάμπη, τα παιδιά που παίζουνε πίσω, άμυνα ότι "Αμα το κάνετε έτσι όπως σας πούμε εμείς στο ημίχρονο, θα σας βγάλουνε και 2.000 (ακατάληπτο), ανάλογα τι θα βγάλουμε", αυτή είναι η συμφωνία», ενώ σε επόμενη συνομιλία τους ο «Χασάν» εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι πολλοί ξέρουν για τη νίκη του Ατρόμητου και στοιχηματίζουν πολλά, με αποτέλεσμα να πέφτει η απόδοση του συγκεκριμένου αγώνα. Κατόπιν, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με τον Λουκά ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ και του λέει: «Ακουσε με λίγο, ο Ατρόμητος είναι διπλό. Το κανονίζουμε από εκεί με τα παιδιά για να βγει διπλό, βέβαια η τιμή πέφτει, γιατί το μάθανε κι άλλοι. Αυτή τη στιγμή δίνει κοντά στο 1.55 το διπλό. Θες να σου πάρω στην Berfair κάποια λεφτά; Το ματς πάει για διπλό, ξέρουν τα παιδιά πίσω, ξέρουν αυτοί, θα τους δώσουμε κάποια απ' τον καθένα, από μαρούλι για να γίνει έτσι, δηλαδή είναι μελετημένο. Πες μου πόσα θες να βάλεις, το ίδιο θα κάνω και για τον Γιώργο, θα πάρω και τον Τελίδη τηλέφωνο να τον ρωτήσω το ίδιο πράγμα, πόσο θέλει». Ο Λουκάς τον ρωτάει πόσο σίγουρο είναι και ο Δημήτρης του λέει: «Δώσαμε από 5 σε 4 άτομα, τι άλλο να σου πω τώρα;». Ο Λουκάς του ζητάει να ποντάρει 2.000 και ο Δημήτρης του λέει ότι, αν το σιγουρέψει, θα του ποντάρει και άλλα 2», ενώ μετά από λίγα λεπτά ο Λουκάς ξανατηλεφωνεί στον Δημήτρη και του λέει: «Με πήρε ο Στολτίδης τηλέφωνο, τον πήρε ο Λιδάκης τηλέφωνο να κάνουμε το παιχνίδι Χ και το είπε ο ΜΠΕΟΣ. Λέει: "Εσύ μπορείς να μιλήσεις σε 5-6 άτομα;" και λέω εγώ: "Πώς να μιλήσω; Να πάω και να τους πω ότι ποιος με είπε οk να κάνουμε το παιχνίδι Χ". Λέει: "Επειδή φορτώθηκαν πολλά στον άσο, θέλουμε να το κάνουμε να φέρει Χ". Λέω: "Να το πω σε 5-6 άτομα, αλλά τι να πω; Ποιος με είπε; Τι με είπε; Τι; Με πήρε εμένα ο ΜΠΕΟΣ και μου είπε; Θα βγω εγώ ότι στήνω τα παιχνίδια. Σκέψου κάτι άλλο, δες τι μπορεί να γίνει και πάρε τηλέφωνο να μου πεις. Να πιάσω μερικά παιδιά και να τους πω αυτό κι αυτό"». Και ο Δημήτρης του απαντά: «Πάρε με κατευθείαν για να προλάβουμε να το βάλουμε στον ΟΠΑΠ αυτό». Τέλος, ο Λουκάς ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, απέστειλε στο κινητό του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ περί ώρα 15.30, γραπτό μήνυμα με το ακόλουθο περιεχόμενο: «Θα γίνει, λέει ο Ακης. Θα μας το πει τελευταία στιγμή για να μη μαθευτεί. Θα είναι και ο ΤΡΑΥΛΟΣ λέει κάτω. Αυτά προς το παρόν», κάνοντας ευθεία αναφορά στον Αγγελο ΤΡΑΥΛΟ, γνωστό manager αθλητών ποδοσφαίρου.
Την ίδια ημερομηνία, ήτοι την 3-2-2011, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, συνομιλεί με τον Γιάννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και τον ρωτάει αν έχουν φράξει τα παιχνίδια του Ατρόμητου και του Βόλου. Ο Γιάννης του απαντά ότι έχοyν φράξει μόνο του Ατρόμητου. Ακολούθως, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ καλεί τον «Δημήτρη», αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον ρωτάει τι υπόλοιπο έχουν στο λογαριασμό, και αφού ο τελευταίος του απαντάει 17.500 ευρώ, ο Αχιλλέας τον καθοδηγεί πώς θα μοιράσει τα χρήματα.
Το απόγευμα της 3ης Φεβρουαρίου 2011, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ (Β), επικοινωνεί με τον «Νεοκλή» (Ν) και τον «Κωνσταντίνο» (Κ), σύνδεσμοί του που βρίσκονται στην Γερμανία, και αναφέρουν τα εξής:
«Ν: Για τον Ατρόμητο που το άκουσες ότι είναι στημένο;
Β: Μου τόχανε πει από το πρώτο παιχνίδι εμένα και το θυμήθηκα το ‘πιασα. Το ‘χα πει εγώ του Κωνσταντίνου, πές του να δεις, απ' το πρώτο παιχνίδι με το που τελείωσε. Και χθες παίρνω και μου τα μασάγανε χθες.
Ν: Σου τα μασάγανε, ε;
Β: Ναι ρε.
Ν: Γιατί σου τα μασάγανε;
Β: Δεν ήθελαν να μου πούνε ρε.
Ν: Μμμμ. Μου τα' πανε σήμερα το μεσημέρι μου τα' πανε.
Ν: Μα σήμερα το μεσημέρι ξεκινήσανε το trading. Δηλαδή αν σου το λέγανε χθες και δε γινότανε, θα σε κοροϊδεύανε, άρα καλά κάνατε. Ρε Βασίλη δεν είναι ότι δε σου λέγανε υπήρχε λόγος που δε σου λέγανε.
Β:Δε ξέρω γιατί δε μου λέγανε ρε, ξέρω ‘γω;
Ν: Επειδή θα ήταν από χθες που θα ξεκινούσανε.
Β: Σου λέει θα το πει τώρα στους «χημικούς» ο Βασίλης... (γέλια).
Ν: Θα το πει στους χημικούς, θα το βαράνε και... τέτοια. Αυτοί τα παίζουνε στον ΟΠΑΠ;
Β: Δεν ξέρουνε να παίζουνε αυτοί, δεν ξέρουνε να παίζουνε.
Ν: Δεν ξέρουν να παίξουν στον ΟΠΑΠ. Ο Μιχάλης τους έβαλε 80.000 ρε Βασίλη.
Β: Τους έβαλε, τους έβαλε;
Ν: 80.000 τους έβαλε.
Β: Δε πα να γ...
Ν: Τι δε πα να γ..., γιατί ρε να γ...; Αυτά πρέπει να παίζουμε 100.000 το παιχνίδι ρε, τι μου λες;
Β: (ακατάληπτο) διακοπή ρε γι' αυτά όλα, θα πάμε φυλακή ρε μ...; Να διακοπεί κανένα παιχνίδι να πέσεις εκεί στη Φραγκούρτη να πέσεις εκεί μέσα στα τρένα».
Ακολούθως, ο Κωνσταντίνος ρωτά τον Βασίλη αν θα πάει την Κυριακή στην Κύπρο, και εκείνος του λέει πως θέλει να πάει την επόμενη εβδομάδα, μαζί με κάποιον που έχει γνωρίσει από την Βόρειο Ελλάδα, ο οποίος δουλεύει «ιντερνετικό», και τον έχει μέσα στην Betfair».
Διαγόρας - Πιερικός 3-0:
«Θα το κανονίσει ο Δήμου»


Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γίνεται αναφορά σε επιχείρηση ... «διπλού» από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του Διαγόρα, Παύλο Δήμου. Ο υψηλόσωμος αμυντικός, εμφανίζεται ως «ρυθμιστής» στη νίκη της ομάδας του (Πιερικός), η οποία δεν ήρθε ποτέ. Στη συνομιλία ωστόσο αναφέρονται ουκ ολίγα ονόματα από τον Διαγόρα...
«Την 16-3-2011 δε, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ, συνομιλεί με τον σύνδεσμό του στην Γερμανία «Νεοκλή», αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος τον ενημερώνει ότι «ο χοντρούλης έβγαλε 200.000» και ο Βασίλης του λέει ότι «είναι στημένο».
Την 17-3-2011, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) συζητά με τον Παύλο ΔΗΜΟΥ (Π), παίκτη του Πιερικού, για το πώς θα οργανωθεί το επόμενο «στήσιμο», στον επικείμενο αγώνα μεταξύ των ομάδων «Διαγόρας Ρόδου-Πιερικός», ο οποίος διεξήχθη την 19-3-2011, με αποτέλεσμα 3-0:
Δ: Εννοείται, πρέπει να μου... Εμπορική. Και πες και του Λουκά να μου... στην Εμπορική.
Π: Θα σου στείλω εγώ και τους δύο, θα σου στείλω την Εμπορική του Λουκά, Καραμάνη θα γράφω και μια την δικιά μου.
Δ: Αρα θα βάλω 2.375 στον Λουκά και τα υπόλοιπα είναι δικά σου. Τα 500 κοντά και το καινούργιο το τριχίλιαρο που παίξαμε, θα υπολογίσω εγώ, θα μπούνε σε εσένα.
Π: Εντάξει».
Την επόμενη ημέρα 18-3-2011, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) συνομιλεί για το ως άνω επικείμενο παιχνίδι με τον «Γιώργο» (Γ), αγνώστων λοιπών στοιχείων, και αναφέρουν τα εξής:
«Γ: Με πήρε ο Σιδηρόπουλος και με ρώταγε για το παιχνίδι, τι και πώς και γιατί.
Δ: Για ποιο πράγμα;
Γ:Και καλά θα φάνε πολύ ξύλο αυτοί και μ...! Και να λέω εγώ ότι το παιχνίδι θα γίνει διπλό και καλά να το χτυπήσουμε... εντωμεταξύ δεν υπάρχει περίπτωση να το χτυπήσω (ή να χτυπήσει) το παιχνίδι, (ακατάληπτο), έτσι;
Δ: Ναι. Και;
Γ: Και με ρωτούσε και με ‘λεγε και τέτοια... εντωμεταξύ τον Πουλόπουλο τον έχουν απέξω;
Δ: Μάλλον ναι.
Γ: Ναι κι αυτός και καλά του λέει: "Θα τους... εγώ" και τέτοια.
Δ: Ενα α... θα τους γ... κ...!
Γ: Κι εγώ αυτό λέω.
Δ: Θα πάρουν αυτοί κανένα τριαντάρι από τον Πιερικό σαν ομάδα, θα τους κ... ένα α... ο Πουλόπουλος. Ετσι πες του Σιδηρόπουλου.
Γ: Γ... τον!
Δ:  Δεν έγινε τίποτα, δε με πήρε ο Παύλος, θα με έπαιρνε. Γιατί ό,τι και να γίνει ο Παύλος θα είναι μπροστά στη συζήτηση και αν δεν μου δώσει το ok, ότι ναι, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε κάτι.
Γ: Αυτός θα μιλούσε με την ομάδα ή με τους παίκτες; Για να καταλάβω δηλαδή.
Δ: Νομίζω και σαν ομάδα θα ξέρουνε.
Γ: Ε, αυτοί όπως είναι τώρα...
Δ: Νομίζω θα δώσει το ok και η ομάδα, κατάλαβες;
Γ: Ναι, κατάλαβα.
Δ: Θα δούμε, ό,τι γίνει θα μας το πούνε.
Γ: Καλά».
Στη συνέχεια ο Παύλος ΔΗΜΟΥ (Π) τηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ (Δ) και η συνομιλία μεταξύ τους έχει ως εξής:
«Π: Ακου να στα πω όλα για να τελειώνουμε, να μου πεις τι θα κάνουμε εσύ.
Δ: Ναι.
Π: Δεν κάθονται σαν ομάδα να χάσουνε, αρνείται Πουλόπουλος, ατοί αρνούνται...
Δ: Γιατί δεν είναι στο κόλπο.
Π: Ναι.
Δ: Ο Πουλόπουλος κι ο Σιδηρόπουλος. Ξέρεις ο Σιδηρόπουλος τον βάζει δαβλιά. Πήρε σε έναν δικό μου ο Σιδηρόπουλος χθες και είπε «Αμα βγει διπλό αυτό το ματς, θα γ...».
Π: Δηλαδή; Τι θα γ...;
Δ: Οτι και καλά δεν θα βγει διπλό ρε.
Π: Εχω κανόνισει εγώ με 4 άτομα, δικούς μας εκεί που έχω, να παίξουν πιο χαλαρά όχι να κάνουμε όργια, το πιο χαλαρά. Θα το κάνουμε σαν να είναι φιλικό.
Δ: Ναι.
Π: Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι στόπερ ούτε αμυντικοί ούτε τερματοφύλακας, είναι κέντρο και λίγο μπροστά.
Δ: Αυτό δε σε εξασφαλίζει όμως.
Π: Αυτό λέω, δε με εξασφαλίζει. Γιατί αυτοί τους είπα ότι έχω λεφτά μαζί μου, έχω ένα ποσό, μου το έδωσε η ομάδα να το έχω εγώ. Αμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει διπλό το ματς, θα τα πάρουν τα λεφτά. Αμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει X το ματς, θα τα πάρουνε. Οπότε αυτοί θα πούνε : «Στα α... μου, θα παίξουμε εμείς χαλαρά και άμα έρθει διπλό το ματς ήρθε. Αμα είναι, θα χάσουμε 4 χιλιάρικα».
Δ: Παραλί δηλαδή, στις πλάτες, παραλί δηλαδή.
Π: Ναι.
Δ: Σου λέει «Αμα χάσουμε παικτικά θα πάρουμε και λεφτά».
Π: Ναι δεν έχουν άλλη δύναμη οι δικοί μας να κάνουν κάτι άλλο. Πήγαν να το κάνουν μέσω της ομάδας, δε θέλουν αυτοί, λέει : «Γιατί πήγατε να χτυπήσετε τους παίκτες μόνοι σας και νευριάσαμε», π... μπλε δηλαδή. Οι παίκτες λέει , 5-6 άτομα πήγαν να το κανονίσουν δυνατά, να κάνουν όργια, αλλά το γ... ο Πουλόπουλος.
Δ: Γιατί δε βάζει και τον Παυλόπουλο στο κόλπο;
Π: Τον είπανε και δε θέλει, λέει.
Δ: ... (ακατάληπτο).
Π: Εγώ πονηρεύομαι, μ... αυτός μήπως το έπαιξε μόνος του αυτός και κάνει κανένα όργιο μόνος του, κάνει κανένα διπλό, τα κάνει αυτά ο Πουλόπουλος. Αυτά τα 30.000 που παίχτηκαν Betfair τι είναι;
Δ: Δεν ξέρω, εγώ δεν έριξα τίποτα ακόμα.
Π: 30.000, λέει Betfair παίχτηκαν, τώρα που παίχτηκαν...
Δ: Αφού ο Κουκούλιας γ... να παίρνει τηλέφωνο τους Αρειανούς και να λέει : «Θα τελειώσει, θα τελειώσει, θα γίνει σίγουρα».
Π: Τους Αρειανούς θα τους βάλει φυλακή όλους (γέλια).
Δ: Ε ναι. Πήρε τον Βαγγέλη πόσες φορές τηλέφωνο, έπαιρνε τους άλλους και έλεγε: «Θα τελειώσει. Τώρα είναι κάτω και μιλάνε, θα το πάρουμε το παχνίδι».
Π: Εσύ που είσαι; Σπίτι;
Δ: Ναι, σπίτι είμαι.
Π: Εγώ μέχρι και ένα τέταρτο, είκοσι λεπτά, μήπως η διοίκηση κάνει καμία κίνηση τώρα ξανά, θα είμαι στο ξενοδοχείο, δεν πάω στο γήπεδο. Θα μιλάω με τον Χάρη, τον αντιπρόεδρο...
Δ: Τον δικό τους ή τον δικό σας;
Π: Τον δικό μας ρε. Θα είμαι στο ξενοδοχείο και θα μιλάω μαζί του. Αν κάτι γίνει και τέτοια, ένα τέταρτο πριν τον αγώνα, σε παίρνω τηλέφωνο, έτσι;
Δ: Ποιοι άλλοι είναι αμυντικοί; Εκτός του Πουλόπουλου ποιος παίζει αμυντικός;
Π: Ο Χατζόπουλος παίζει ρε μ... και δεν κάθεται να χάσει ο άλλος ο μ...!
Δ: Ο Χατζόπουλος.
Π: Δεν κάθεται. Του λέει η ομάδα : «Θα δώσουμε λεφτά και θα έρθεις του χρόνου σε μας και δεν κάθεται».
Δ: Ναι, ε; Ο Σπάρταλης δεν παίζει.
Π: Ο Σπάρταλης, αυτός θα ... ο Πάνος θα είναι αυτός εδώ, ο Σάλα θα είναι, ο Ρέγες και ο Γκούτμαν (ενν. τους ΣΠΑΡΤΑΛΗ, ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗ, ΡΕΓΕΣ και ΓΚΟΥΤΜΑΝ, ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Ρόδου).
Δ: Α, οι ξένοι κυρίως.
Π: Ναι. Αυτοί οι 4 θα είναι, αλλά μιλάμε για.. (ακατάληπτο), έτσι; Δηλαδή μου το χτύπησαν: «Δεν κάνουμε όργιο, θα είναι σας να κάνουμε φιλικό ματς».
Δ: Σε περίπτωση που βγει διπλό από πόσα θα πάρουν αυτοί;
Π: Από 4 χιλιάρικα.
Δ: 4x4, 16, ε;
Π: Ναι εγώ, εσύ κι ο Τούρκος, ξέρουμε έτσι; Κανένας άλλος.
Δ: Εννοείται ρε, είσαι μ...; Αλλά το θέμα είναι ότι, αν δεν ξέρουν οι πίσω, θα είναι δύσκολα. Δεν μπορείς να ρισκάρεις δηλαδή, δεν μπορείς να το παίξεις.
Π: Ναι ρε π...:
Δ: Εκτός αν αλλάξει κάτι.
Π: Πόσο είναι το ποσοστό;
Δ: Περίμενε να δω.
Π: Για δες πόσο είναι το διπλό.
Δ:Πιερικό, Πιερικό... 260.
Π:Καλά, οπότε περιμένουμε και είκοσι λεπτά πριν το ματς.
Δ: Καλά, μη φανταστείς ότι έχει τζίρους και τέτοια, δηλαδή να παίξεις και 5.000 ευρώ στο 2.60. Απλά στήνεις τιμές 100,200,300 ευρώ για να τσιμπολογάμε.
Π: Μάλιστα, Μιλάμε κι αργότερα. Μην κάνεις καμία κίνηση, μην το παίξεις ακόμα.
Δ: Όχι, μιλάμε».
Τέλος την ημέρα διεξαγωγής του επίμαχου αγώνα, ήτοι την 19-3-2011, ο Γιάννης ΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ (Γ), ποδοσφαιριστής, τηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ(Δ):
«Δ: Τα λεφτά είναι μέσα, να ξέρεις.
Γ: Ναι ρε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πες τον άλλον να βάλει λεφτά να έχουμε για τη Β΄Εθνική.
Δ: Ναι. Τι γίνεται εκεί;
Γ: Με τον Ακη τον Πέτρου που μίλησα κάτω με τον Πιερικό υπάρχει μπέρδεμα.
Το ματς πήγαινε για διπλό και αυτοί λένε ότι δεν το δίνουν. Πήγαν και με λεφτά να το πάρουν και δεν το δίνουν. Δεν ξέρω, τους έχει τάξει ο άλλος λέει και θα το παίξουν κανονικά. Περιμένανε τον Παυλόπουλο να πει το ΟΚ, ο Πουλόπουλος λέει όχι, δεν τα παίρνει τα λεφτά ο Πουλόπουλος, Ετσι μου είπανε πριν από 5 λεπτά.
Δ: Κατάλαβα.
Γ:Τώρα, αν αλλάξει κάτι άλλο, δεν ξέρω.
Δ:Κατάλαβα, Θα πω τον Μιχάλη να βάλει.
Γ:Από εκεί και πέρα τα άλλα τα παιχνίδια είναι ξεκάθαρα. Η Λειβαδιά λογικά θα περάσει, αλλά ακόμη δεν ξέρω. Από κει και πέρα ο Παναιτωλικός κερδίζει και ο ΟΦΗ μου είπανε».

ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρας 5-0:

«Τρελό» χρήμα στο over και την διαφορά τερμάτων

Ο διασυρμός του Διαγόρα στο συγκεκριμένο ματς, φαίνεται πως ήταν «προμελετημένος» σύμφωνα με το πόρισμα και τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, αν και ο «γηραιός» παρατάχθηκε με πολλές απουσίες.
Η «λύσσα» των γηπεδούχων για γκολ ήταν εμφανής, όπως λυσσαλέο ήταν και το ποντάρισμα στο over.
Οι συνομιλίες εμπλέκουν «χαλαρούς» παίκτες του Διαγόρα....
«Ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ συνομιλεί με τον Ευθύμιο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ (Μάκη), και τον ρωτάει για το επίμαχο «στημένο» παιχνίδι μεταξύ των ομάδων «ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρα Ρόδου» και πόσοι παίκτες δεν παίζουν κανονικά. Ο Μάκης λέει στον Σάκη ότι 3-4 παίκτες δεν θα παίζουν κανονικά και αναφέρει τα ονόματα των συγκεκριμένων παικτών. Ο Σάκης συνομιλεί με τον Άνθινο ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ και τους εκμυστηρεύεται ότι κάτι μπορεί να γίνει στον αγώνα «ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρα Ρόδου» και να είναι έτοιμος για να παίξει. Σε επόμενη συνομιλία τους, ο Άνθινος λέει στον Σάκη ότι ο αγώνας πάει κατευθείαν για όβερ και τα στοιχήματα στο όβερ ανέρχονται σε 150.000 ευρώ. Οι επίμαχες συνομιλίες έχουν ως ακολούθως:
Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α): Ο Α λέει στον Δ: «Κάτι εδώ ανακατεύεται ο Σιδηρόπουλος με τον Τσεκερίδη, κάτι για το ματς με τα Γιάννενα. Μην ασχοληθείς τίποτα, άμα σε πάρει ο Σιδηρόπουλος. Μπορεί να σου πει οτιδήποτε, να δώσουνε 3 χιλιάρικα στα παιδιά, μπορεί να δώσουν 5 για να άσουνε, να το βγάλουν όβερ ή οτιδήποτε, δε θα ασχοληθείς καθόλου με τον Σιδηρόπουλο. Ασε να κάνουν τη δουλειά, αν θέλουν ο Σιδηρόπουλος με τον Τσεκερίδη»
«Α:Μ' άκουσες;
Δ: Ναι, σ' άκουσα.
Α: Αμα σε πάρει, πες ότι λείπεις, ότι είσαι στο βουνό, οτιδήποτε ότι δεν έχεις κομπιούτερ, μην κάνεις τίποτα. Ούτως ή άλλως άσε να το κάνει αυτός μόνος του, άμα θέλει με τα παιδιά του εκεί, με τον Διαγόρα εντάξει;
Δ: Εντάξει
Α: Εμείς έτσι κι αλλιώς τη δουλειά μας την ξέρουμε. Ασε να το κάνουν και αν παρακολουθήσουμε όχι να πάμε να δώσουμε λεφτά στον Πουλόπουλο και σ' αυτούς κι εμείς ακόμα.. (ακατάληπτο) να πληρωνόμαστε από τον Μιχάλη:
Δ: Εντάξει»
Αθανάσιος ΤΣΟΤΣΗΣ (Α) - Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΕ (Β):
Β: Ρε φίλε, θα βαρέσουμε τον κινέζο, κλείστον ρε.
Α:Θα βαρέσουνε; Τι;
Β: Μάλλον όβερ θέλουν να το παίξουνε. Οβερ και με 2 γκολ.
Α: Το έχει από την αρχή;
Β: Το έχει από την αρχή live, ναι. Εχει πάει 1.36 το όβερ τώρα και 1.44 με 2 γκολ το 1.5.
Α: Εχουν χτυπήσει μέσα;
Β: Δεν ξέρω αν έχουνε χτυπήσει στον Κινέζο. Πρέπει να χτυπήσανε, γιατί ήταν ψηλά η τιμή. Η τιμή του 1.5 ήτανε 2 και το όβερ ήταν 1.88 και κατέβηκε εκεί.
Απλώς κλείστο το δικό σου, μπορεί να χτυπήσω εγώ μετά.
Α: Εντάξει
Αθανάσιος ΝΤΟΥΤΣΗΣ (Α) - Γιώργος (Β):
Β: Σε έπαιρνε ο Σιδηρόπουλος να κλείσεις τον κωδικό.
Α Ναι.
Β: Και δεν το σηκώνεις κιόλας! Πώς γίνεται αυτό με σένα;
Α: Δουλειά είχα ρε.
Β: Τι δουλειά; Αφού μετά το σήκωσες! Ασε τις μ...!
Α: Ρε σου λέω δουλειά είχα. Τα έκλεισε ο Ζάβα; Τι;
Β: Πού να ξέρω; Κλείστα εσύ.
Α: Θα το κάνουνε;
Β: Ναι, θα το κάνουνε.
Α: Εσύ χτύπησες μέσα;
Β: Οχι, εγώ μετά.
Α: Στη διάρκεια;
Β: Ναι.
Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α) - Δημήτρης ΖΑΒΑΝΙΤΑΣ (Β):
Α: Απλώς μπορεί να το κάνουν εκεί πέρα, αλλά κλείστε τους κωδικούς, μηδένισε τους κωδικούς τους.
Β: Ποιος να παίξει;
Α: Στον κινέζο ρε φίλε.
Β: Ποιος να παίξει;
Α: Ο Τσεκερίδης.
Β: Μήπως μας παίξουν ή θέλει κάποιος συγκεκριμένος να παίξει;
Α: Μπορεί να χτυπήσει ο Σιδηρόπουλος κι αυτοί στους κωδικούς στον κινέζο. Οχι να δώσουμε εμείς λεφτά, αυτοί μπορεί να χτυπήσουν στη διάρκεια. Να τους έχεις κλειστούς, να μην πάρουμε ρίσκο.
Β: Εντάξει, ο 22 δηλαδή στον 15 και του Τσεκερίδη.
Α: Και πες στον Τσέκο, άμα χρησιμοποιήσει το 2 και το 3, ας κλείσει το 15.
Β: Μίλησε μαζί σου ο Σιδηρόπουλος;
Α: Με πήρε να μου πει να κλείσω τους κωδικούς, δεν πήρε να (ακατάληπτο) 3 χιλιάρικα. Με λέει «κλείσε τους κωδικούς γιατί μπορεί να βαρέσουν όβερ 1.5 και όβερ 2.5».
Β: Πόσα λεφτά έχει μέσα ο κωδικός του;
Α: Δεν ξέρω, 10,15,20.
Β: Εντάξει, μιλάμε σε λίγο.
Α: Και πες στον «θείο» όποιος είναι ύποπτος για να χτυπήσει σε οποιονδήποτε κωδικό, γιατί μπορεί να χτυπήσουν από την Αθήνα, δεν το ξέρουμε, ό,τι πάει να χτυπήσει να το αφήσουνε... (ενν. Τον σύνδεσμό τους στην Κύπρο τον οποίο αποκαλούν «θείο»).
Β: Ξέρεις γιατί στο λέω; Δεν μπορεί τυχαία τώρα ένας κωδικός να χτυπήσει μέσα, να κερδίσει 10 χιλιάρικα και αν του μεταφέρουμε εμείς 10 χιλιάρικια από την Κύπρο σε αυτόν! Κατάλαβες τι θέλω να πω; Δηλαδή ένας κωδικός, ο οποίος δεν παίζει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να καθίσει μέσα να παίξει 10 και 20 χιλιάρικα και να κερδίζει 15 - 20 χιλιάρικα. Το να παίξει ο Τσεκερίδης που έκανε τζίρους, το να παίξει ο Σιδηρόπουλος στον 22, γιατί κάνει τζίρους με τα κόρνερ και με αυτά, ναι. Το να ανοίξει ένας άλλος ξεκάρφωτος.
Α: Δεν σου είπα να ανοίξει, μπορεί κάποιος από την Αθήνα στους κωδικούς...
Β: Α, μπράβο! Αρα για ποιους κωδικούς;
Α. Μην μπερδεύεσαι, δε μου είπαν να βάλω λεφτά, σου είπα ότι μπορεί να παίξει κάποιος απίθανος εκεί που δεν περιμένουμε από την Αθήνα.
Β. Ναι, ούτως ή άλλως ο «θείος» είναι από πάνω εκεί, ό,τι παίζει κάποιος το κλείνει κατευθείαν. Απλά θα κλείσει από τώρα το 22 και του Τσεκερίδη μήπως έχουμε πρόβλημα».
Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Β) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α):
Ο Σάκης τον ρωτάει: «Θα το κάνουν σίγουρα ή μόνο αν τους βοηθήσει το ματς;». Ο Μάκης του λέει ότι τους έχει παίξει ήδη το όβερ και 4 χιλιάρικα στο 1.48 στη Betfair και θα τους παίξει άλλα 5 χιλιάρικα στο live, όπου η απόδοση θα είναι μεγαλύτερη και προσθέτει ότι δεν θα χτυπήσει δυνατά, απλώς για να βγάλουνε κάποια λεφτά. Και συνεχίζουν:
Α: Πόσοι δεν θα παίζουνε κανονικά; Αυτή είναι η διαφορά.
Β: 3 - 4 δεν θα παίζουνε ρε φίλε. Και να σου πω κάτι; Πήρανε 13 άτομα, δεν έχουνε κανέναν.
Α: Ναι ρε, το θεωρούν χαμένο το τέτοιο.
Β: Ο τερματοφύλακας είναι ο πιτσιρικάς, το δεξί και το αριστερό μπαχ είναι 2 πιτσιρίκια, πρώτη φορά παίζουνε. Ο Πουλόπουλος παίζει στόπερ μαζί με τον Χριστοφελέα, δηλαδή στην ουσία μόνο ο Χριστοφελέας θα παίζει. Στο κέντρο παίζει ο Μαύρος μαζί με τον Γκούντμαν, δεξιά ο Γεωργίου, αριστερά ο Σπάρταλης και ο Ρέγες μαζί, ο Φράγκος μπροστά.. ούτε ο Ταραχούλσκι παίζει.
Α: Καλά, άμα θα γίνει τίποτα, μιλάμε και στο τηλέφωνο.
Ανθιμος ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ (Β) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α)
Α: Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στο Γιάννενα - Διαγόρας να έχεις υπόψη σου. Άμα είναι, θα σου πω να ξέρεις. Αλλά είναι χαμηλές τιμές τώρα και θα το παίξουν μάλλον να ανέβει η τιμή στα ίσια εκεί και μετά θα φάνε γκολ. Θα το δω εγώ, αν είναι θα σε πάρω εγώ στον δικό μου τον κωδικό.
Β: Καλά θα που πεις, θα μιλάμε.
Αργότερα, ο Ανθιμος ξανακαλεί τον Σάκη και του αναφέρει ότι οι παίκτες δεν προσπάθησαν καθόλου να κρατήσουν τον αγώνα, ο οποίος πάει κατευθείαν για όβερ και ότι «στην Betfair τα στοιχήματα στο όβερ αυτού του αγώνα, ανέρχονται σε 150.000 ευρώ».

Αναγέννηση Καρδίτσας - Διαγόρας 2-1:
«Ο Διαγόρας θα βοηθήσει στον άσο»


«Την 9-4-2011 ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Σάκης) συνομιλεί, επίσης με τον Ευθύμιο Σιδηρόπουλο (Μάκη) και τον ρωτάει αν έμαθε κάτι (σχετικά με τους αγώνες ποδοσφαίρου) και ο τελευταίος του λέει ότι, σύμφωνα με όσα έχει ακούσει, ο Πανθρακικός θα δώσει το παιχνίδι αύριο για τον Εθνικό (αναφερόμενος στον αγώνα Πανθρακικός - Εθνικός που διεξήχθη την 10-4-2011). Σε άλλη συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών, ο Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ λέει στον Σάκη ότι «Ο Διαγόρας μάλλον θα βοηθήσει στο παιχνίδι, προκειμένου να γίνει άσος» και ο Σάκης του λέει αν είναι να πάρει την Betfair. Ο Μάκης του λέει να στήσει 3.000 στο 1.53 1.54 1.55 στη Betfair και ό,τι πάρει. Κλείνοντας τη συνομιλία, ο Μάκης του λέει επίσης ότι «και η Ηλιούπολη έχει βοήθεια από το διαιτητή και θα γίνει πόλεμος, θα φάνε και ξύλο».

Πανθρακικός - Διαγόρας 0-0:
«Σπρώξε στον άσο»Η στοιχηματική απόδοση σε αυτό το ματς έπεφτε, οι γηπεδούχοι πίεζαν, έχαναν ευκαιρίες, αλλά ο άσος δεν επιβεβαιώθηκε. Γίνεται λόγος για «αβαβά» ματς, αλλά όχι ονόματα...
«Την 19-2-2011 ο Γεώργιος ΔΙΟΓΩΝΗΣ (Γ) τηλεφωνεί στον Βασίλη ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ (Β) και συνομιλούν για τον αγώνα «Πανθρακικός - Διαγόρας» την 20-2-2011 και την πιθανή νίκη της ομάδας του Πανθρακικού, καθώς όπως φαίνεται από τη συνομιλία που ακολουθεί , το παιχνίδι είναι ύποπτο, ενώ και οι αποδόσεις αυτού διαφοροποιούνται από site σε site στο ίντερνετ, αλλά και στον ΟΠΑΠ.

Γ: Εχεις την μπούκα του Πανθρακικού;
Β: Πανθρακικό;
Γ: Ναι, ναι πρόσεχε.
Β: Δεν έχω τέτοια εγώ, δεν έχω τέτοια.
Γ: Ναι, όχι μέσα το έπαιξα εγώ να ξέρεις.
Β: Εντάξει.
Γ: Απλά στο λέω.
Β: Με ποια ομάδα παίζει Γιώργο;
Γ: Πανθρακικός - Διαγόρας.
Β: Το έχει ο ΟΠΑΠ;
Γ: Το έχει ο ΟΠΑΠ ναι, το έχει αλλά πέφτει.
Β: Πόσο το έχει;
Γ: 1.70. Εμείς το είχαμε 1.81, το βγάλαμε, ο μπάτσος το πήρε 1.58, η hill το είχε 1.67, η bwin άστε να πάνε. Κατάλαβες;
Β: Η Betfair πόσο το έχει;
Γ: 1.71. Εγώ μέσο όρο το έχω παιγμένο 1.75. Ενας με έφερε τώρα εδώ πέρα 1.5 χιλιάρικο.
Β: Πότε παίζει, αύριο;
Γ: Ναι, αύριο παίζει.
Β: Είναι αβαβά, είναι ρε;
Γ: Ετσι το είδα.
Β: Το κρατάνε 98, τελευταία απόδοση 1.65. Μπορεί να το παίξω και εγώ φίλε.
Γ: Εντάξει σου είπα, εγώ έχω παίξει μέχρι στιγμής 650.
Β: Αύριο παίζει, ε;
Γ: Ναι, εγώ έχω παίξει 650 μέσα έχει 1300 για να πάρει 4+4=8.920
Β: Ναι, μπορεί να το παίξω και εγώ.
Γ: Θα το παντρέψεις;
Β: Θα δω τι θα κάνω.
Γ: Πού θα μπεις περίπου;
Β: Το UNDER της ΑΕΚ μου αρέσει.
Γ: Το UNDER της ΑΕΚ;
Β: Ναι, πόσο το έχει ο μπάτσος;
Γ: Τι ώρα παίζει;
Β: Αύριο.
Γ: 1.57 το έχουμε εμείς.
Β: 1.60 ο ΟΠΑΠ
Γ: Τέλος πάντως αυτά. Πρόσεχε αυτό το ματς που σου είπα.
Β: Εντάξει.

Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης:
Η αιτία της «εμπλοκής»
στην υπόθεση


Σύμφωνα με το πόρισμα της κ. Παπανδρέου, «οι κινήσεις περαιτέρω των λογαριασμών του Γεωργίου ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, προέδρου της ΠΑΕ Καλαμάτας, αλλά και του Κωνσταντίνου ΡΑΒΟΓΛΟΥ, προέδρου του Αγροτικού Αστέρα, παρουσιάζουν δοσοληψίες με τον παράγοντα - ποδοσφαιριστή Ιωάννη ΚΟΜΠΟΤΗ. Από την άλλη, παρατηρούνται συναλλαγές μεταξύ του Κωνσταντίνου ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, παράγοντας της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηλιούπολης Γιώργο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ενώ υπάρχουν συναλλαγές άνω των 150.000 ευρώ, με τον πρώην διαιτητή και συγχρόνως παράγοντα του διαιτητικού χώρου Ιωάννη ΣΠΑΘΑ, ο οποίος επιπροσθέτως συμμετείχε σε Ανώνυμη Εταιρεία ως μέτοχος και μέλος του Δ.Σ αυτής με τον Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, η οποία δεν δραστηριοποιείται πλέον από το έτος 2008 (Βλ. την από 15-6-2011 πορισματική αναφορά των ελεγκτών Κωνσταντίνου ΒΑΛΑΒΑΝΗ και Κωνσταντίνου ΦΤΟΥΛΗ καθώς τα είκοσι δύο 22 συνημμένα έγγραφα)».
Πηγή: dimokratiki.gr

To 12soccer.gr δεν υιοθετεί τις κατηγορίες και δέχεται απολύτως το τεκμήριο αθωότητας

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2006
  Στα πράσινα ο Μπαλογιάννης
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2006

Στα πράσινα ο Μπαλογιάννης

Στα πράσινα ντύθηκε από σήμερα ο Φώτης Μπαλογιάννης. Ο παίκτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόδο το οποίο θα είναι διάρκειας ενός έτους. Ο έμπειρος μέσος είναι από τους πρώτους παίκτες που συμφώνησαν φέτος με τη Ρόδο και σήμερα η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε και τυπικά. Στο μεταξύ,...

9938 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι ημερομηνίες του τοπικού
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2006

Οι ημερομηνίες του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου οι ημερομηνίες έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου καθώς και οι αντίστοιχες των κληρώσεων. Συγκεκριμένα: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου Β και Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Σάββατο 19 Αυγούστου...

388 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  «Ναυάγησε» του Μπούκη
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2006

«Ναυάγησε» του Μπούκη

Οριστικά «ναυάγησε» το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Μπούκη στον Ιάλυσο. Οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη είναι το εμπόδιο της μεταγραφής με αποτέλεσμα να κάνει τους παράγοντες του Ιάλυσου να στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους....

311 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεν ήρθε ο Μπατίστα
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2006

Δεν ήρθε ο Μπατίστα

Δεν κατάφερε τελικά να έρθει σήμερα στη Ρόδο ο προπονητής του Διαγόρα Ντανιέλ Μπατίστα όπως αρχικά αναμενόταν. Ο νέος τεχνικός του «γηραιού» δεν έβρισκε εισιτήρια με αποτέλεσμα να αναβάλει την αναχώρηση του από την πρωτεύουσα. Γίνονται προσπάθειες για να μπορέσει ο κ.Μπατίστα να έρθει μέχρι το Σάββατο καθώς την Δευτέρα...

354 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2007
  Στη Ρόδο ο Αμπελάς
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2007

Στη Ρόδο ο Αμπελάς

Έναν πρώην …Διαγορίτη απέκτησε η Ρόδος! Πρόκειται για τον Αγαπητό Αμπελά ο οποίος συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε από τους «πράσινους» και έτσι θα είναι αντίπαλος του «γηραιού» στο επόμενο πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής Κατηγορίας. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση και να γνωστοποιηθεί...

1636 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αρχίζει η προετοιμασία
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2007

Αρχίζει η προετοιμασία

Την Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία του Διαγόρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα σε χώρο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα. Πιαθανότατα πάντως το ραντεβού έχει καθοριστεί για το Βοηθητικό γήπεδο της πόλης μας καθώς όλοι οι...

331 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Σε όλα τα γυναικεία ο Κολοσσός
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Σε όλα τα γυναικεία ο Κολοσσός

Σε όλα τα γυναικεία πρωταθλήματα θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κολοσσός, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες μέρες. Οι «θαλασσί» αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στις γυναίκες, τις νεανίδες και τις κορασίδες. Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης, τα μέλη της οποίας θέλουν να δώσουν εμπειρίες στα...

389 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Πήρε "2" η Αναγέννηση!

Παίκτης της Αναγέννησης Ρόδου είναι και επίσημα ο Γιώργος Καστέλλας (25-1.88), ο οποίος συμφώνησε με τη ροδίτικη ομάδα κι έτσι μετά την παρουσία του στην Α.Ε. Ιβίσκου/ Ιάλυσου και τον Γ.Α.Σ., θα παίξει στους «νεοφώτιστους». Ο Καστέλλας πέρσι πέτυχε 65 πόντους σε 12 συμμετοχές (μ.ο. 5.41). Απλά προχθές το βράδυ...

386 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μικρά-μικρά από το τουρνουά
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Μικρά-μικρά από το τουρνουά

*Νέα εικόνα παρουσιάζει το «Βενετόκλειο» αφού το Σάββατο έκαναν το… ντεμπούτο τους οι δύο νέοι μεγάλοι φωτεινοί πίνακες (πιθανότατα ο παλιός θα μεταφερθεί στην «τέντα». Πολύ καλή εντύπωση προκάλεσε το νέο κυλικείο (όλη τη δουλειά την έβγαλε ο πρόεδρος του Α.Σ. Δωδεκάνησος Φίλιππος Λαθουράκης και οι συνεργάτες του). Από κει...

355 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιστημονική φαντασία...
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Επιστημονική φαντασία...

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Διαγόρας με αφορμή τις πρόσφατες «καταγγελίες» του ποδοσφαιριστή της Μάτσεϊ Μπικόφσκι περί «τραμπουκισμών» κατά την διάρκεια των συζητήσεων για την ανανέωση της συνεργασίας του. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Με έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας Ματσέι Μπικόφσκι, σε πολωνικά μέσα μαζικής...

359 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ήττα από Σερβία
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ήττα από Σερβία

Τη δεύτερη θέση του διεθνούς τουρνουά, που ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ στη Ρόδο, πήρε η Εθνική μας ομάδα των Νέων. Μακριά από τον καλό της εαυτό, χωρίς την απαραίτητη υπομονή σε πολλές φάσεις στην επίθεση και καλές συνεργασίες στην άμυνα, έχοντας απέναντί της μια ιδιαίτερα εύστοχη Σερβία, η οποία έκανε...

358 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Και τυπικά Σταύρου
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Και τυπικά Σταύρου

Προπονητής του Ακουσίλαου στη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι και τυπικά ο Ανδρέας Σταύρου που συμφώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αγαπητό Παπουρδάνο στην ανανέωση του συμβολαίου του.
Αυτές τις ημέρες ο έμπειρος τεχνικός απολαμβάνει τις διακοπές του στη Θεσσαλονίκη και η επιστροφή του στο νησί μας αναμένεται την Κυριακή,...

457 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κοντά σε 2 ο Ιάλυσος '97
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Κοντά σε 2 ο Ιάλυσος '97

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στον Ιάλυσο ’97 για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι «ερυθροκίτρινοι», σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση δύο αθλητών για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.
Αυτοί είναι ο τερματοφύλακας, Παπαδόπουλος και ο αμυντικός Σολακιάν....

382 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τρεις υπογραφές στον Ευαγόρα
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Τρεις υπογραφές στον Ευαγόρα

Ποδοσφαιριστές του Ευαγόρα στη νέα αγωνιστική είναι και επίσημα οι Σπύρος Οχτάρας, Νίκος Σεβδαλής και Παντελή Ζωάννου.
Οι λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και πλέον οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι και επίσημα μέλη του Ευαγόρα....

357 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μεταγραφικός ''πυρετός΄΄
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Μεταγραφικός ''πυρετός΄΄

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Ιπποκράτης, αυτή τη φορά, με αθλήτρια που θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο λόγος, για την Αιμιλία Πατμίου, που μετά τις Τασσοπούλου και Θεοδώρου, οι οποίες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μόνο στους τελικούς, θα ενισχύσει τις προσπάθειες...

464 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πλάνο προετοιμασίας του Γ.Α.Σ Αναγέννηση Ιάλυσου
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Το πλάνο προετοιμασίας του Γ.Α.Σ Αναγέννηση Ιάλυσου

Την Πέμπτη, 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΓΑΣ Αναγέννηση- Ιάλυσος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές έχει οριστεί στις 6:00μ.μ. στο Οικονομίδειο, όπου μετά τον καθιερωμένο αγιασμό θα ξεκινήσουν τα βάσανα για τους αθλητές.
Ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Μαντικός, προκειμένου να προετοιμάσει...

366 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άρης για Λεβέντη
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Άρης για Λεβέντη

Έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Κοντόγιαννου και τις μεταγραφές των Γιώργου Κωτσίκου και Κώστα Χατζηνικόλα, οι άνθρωποι του Άρη Αρχαγγέλου σε συνεργασία με τον προπονητή, Στάθη Φαρμακίδη, συνεχίζουν να εξετάζουν τη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» προσέγγισαν τον έμπειρο...

373 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Ορφέα ο Καν
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Στον Ορφέα ο Καν

Συνεχίζεται η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Ορφέα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας ολοκλήρωσαν την απόκτηση του έγχρωμου, αριστερού μεσοεπιθετικού, Αγκλουέι Καν που είχε μείνει ελεύθερος από την Κατταβιά....

347 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεκινούν οι προπονήσεις στη Ρόδο
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ξεκινούν οι προπονήσεις στη Ρόδο

Στις Καλυθιές και συγκεκριμένα στο βοηθητικό γήπεδο στις 7μ.μ θα ξεκινήσουν αύριο οι προπονήσεις των «ελαφιών», με τη συμμετοχή παικτών της ομάδας Νέων και υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών, κυρίως από το χώρο του τοπικού, προκειμένου να σχηματίσει άποψη ο Γιώργος Στράντζαλης.
Οι συναντήσεις, θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα, 19 του...

353 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Καρέ'' με Σκαρλάτο
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

''Καρέ'' με Σκαρλάτο

Ο 26χρονος Βασίλης Σκαρλάτος, είναι από σήμερα το νέο πρόσωπο στο ρόστερ των «ελαφιών».
Μετά τους Ντάλλα, Σουμουλίδη και Τσιφλίδη, η Ρόδος ενέταξε στο δυναμικό της έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ:
«Τον Βασίλη Σκαρλάτο απέκτησε σήμερα η Ρόδος. Παίκτης με πολλές παραστάσεις από τις τρεις πρώτες εθνικές...

1024 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ακούει ... ''μαντινάδες''
Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ακούει ... ''μαντινάδες''

Ακόμη ένα «βαρύ» συμβόλαιο θα αφαιρεθεί όπως όλα δείχνουν από το μπάτζετ του Διαγόρα. Ο Τάσος Τριανταφύλλου, στον οποίο υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών, που άγγιζε το -40% (!), φέρεται να έχει δεχθεί ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά.
Η πρόταση έρχεται από...

1751 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Έκανε το 4 στα 4
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Έκανε το 4 στα 4

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμές αναμετρήσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που διεξάγεται στην Οχρίδα πέτυχε η Εθνική Ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε του Ισραήλ με 60-48 ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. Η Εθνική Ομάδα θα διεκδικήσει αύριο (10μ.μ.) το βράδυ την πρώτη θέση του...

467 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ραντεβού με τα σωματεία
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ραντεβού με τα σωματεία

Την προσεχή Κυριακή (12:00) πρόκειται να γίνει το ραντεβού των μελών της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου με τα σωματεία… Η συνάντηση, η οποία είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ., στο «Βενετόκλειο» και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού το «παρών» θα δώσουν ακόμη και εκπρόσωποί...

493 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Out η Καλλέργη, in η Κούσιαντα
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Out η Καλλέργη, in η Κούσιαντα

Μία προσθήκη και μία απώλεια σε Κώες αθλήτριες θα μετράει, ο Ιπποκράτης! Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καλλέργη )(με το 10 στη φωτό) πήρε την απόφαση να φύγει από την ομάδα με πιθανότερο προορισμό την Αθήνα, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθεί από σωματείο της πρωτεύουσας. Η 22χρονη σέντερ, αν και...

656 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το σεμινάριο του... Ιπποκράτη
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Το σεμινάριο του... Ιπποκράτη

Στο περιθώριο του 6ου Kos Basketball Camp, ο Ιπποκράτης φρόντισε ώστε να πραγματοποιηθεί σεμινάριο των προπονητών του, με ομιλητή και επικεφαλής τον γνωστό γυμναστή Κώστα Χατζηχρήστο. Ο καλύτερος ίσως καθηγητής φυσικής αγωγής σε ομάδες μπάσκετ της Α1, μίλησε για την εκγύμναση από τις μικρές μέχρι και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Το...

487 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το νέο πρόγραμμα της Α.Ε. Δικαίου
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Το νέο πρόγραμμα της Α.Ε. Δικαίου

Λόγω των βελτιωτικών έργων και της ανακατασκευής του ανοιχτού γηπέδου στο Πυλί, έχουν γίνει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προπονήσεων της Α.Ε. Δικαίου. Το ανδρικό τμήμα θα προπονείται στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, ενώ οι προπονήσεις των υπόλοιπων τμημάτων θα διεξάγονται στο δημοτικό σχολείο του Πυλίου. Το πρόγραμμα των προπονήσεων διαμορφώνεται ως...

620 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βλέπει Πατ ο Παναθηναϊκός
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Βλέπει Πατ ο Παναθηναϊκός

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή για τον Παναθηναϊκό, καθώς πολλά από τα ανοικτά μέτωπα αναμένεται να κλείσουν και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η περίπτωση του Σάτο είναι η πιο κρίσιμη και η πιο δύσκολη. Σε περίπτωση που αρνηθεί, πάντως, τη μείωση στις αποδοχές του, οι άνθρωποι του τριφυλλιού δεν θα κάτσουν...

695 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Καλοκαιρινές διακοπές
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Καλοκαιρινές διακοπές

Αφού είδαν και… «αποείδαν» στις τάξεις του «Α.Σ. Δωδεκάνησος», αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. (αφού δεν μπορεί να βρει χρήματα), είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το πρωτάθλημα και κατά συνέπεια το ίδιο και οι προπονήσεις του Α.Σ. Δωδεκάνησος. Οι...

637 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μέχρι 16 Σεπτεμβρίου
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μέχρι 16 Σεπτεμβρίου

Λόγω της μετάθεσης των αρχαιρεσιών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών για τα μέσα Οκτώβρη, τα μέλη του θα μπορούν να καταθέτουν τις υποψηφιότητες τους ως και τις 16 Σεπτεμβρίου όπως έγινε γνωστό από την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου. Τα μέλη του ΠΣΑΚ τα οποία επιθυμούν να είναι υποψήφια για το...

629 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Οι αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ

Tα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ ενέκριναν ομόφωνα τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Πρωταθλήματος για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν, κυρίως, με την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου και την αυστηροποίηση του πειθαρχικού δικαίου. Oσον αφορά στο πειθαρχικό δίκαιο, οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης επιβεβαιώνουν την αδιαπραγμάτευτη...

525 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Καλύτερος ο Ομπράντοβιτς
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Καλύτερος ο Ομπράντοβιτς

Μετά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της σεζόν 2009-2010, το βραβείο επιστρέφει στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίον προτίμησε η συντριπτική πλειοψηφία εξ όσων -εκπροσώπων των ΜΜΕ- κατέθεσαν ψήφο στη σχετική ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος συγκέντρωσε 63 βαθμούς, 21 περισσότερους από τον...

434 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Ο Λαμπρόπουλος στους ''Αγίους''
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ο Λαμπρόπουλος στους ''Αγίους''

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σωτήρη Λαμπρόπουλου βρίσκονται οι Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου. Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ έχει δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από το «νεοσύστατο» σωματείο και πιθανότατα θα απαντήσει θετικά, οπότε και θα παίξει για λογαριασμό της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο 29χρονος αθλητής έπαιξε φέτος στα...

399 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Ανθή στην Καρδάμαινα
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η Ανθή στην Καρδάμαινα

Δίπλα στις μικρές αθλήτριες του Ηρακλή 2000 βρέθηκε την περασμένη Τρίτη, η Ανθή Χατζηγιακουμή, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κω. Η ομάδα της Καρδάμαινας εξέδωσε και ανακοίνωση, με αφορμή την παρουσία της διεθνούς αθλήτριας στο ανοιχτό γήπεδο του συλλόγου.
«Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες του Α.Σ. Ηρακλή...

443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει Μοσχή ο Ήλιος
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κλείνει Μοσχή ο Ήλιος

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ήλιο Ιαλυσού, βρίσκεται ο Γιάννης Μοσχής ο οποίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα με τη φανέλα του Ιβίσκου. Ο έμπειρος φόργουορντ (με ύψος 1.97) έχει συζητήσει ήδη με τον Γιώργο Χατζηκαλημέρη, για το ενδεχόμενο να παίξει στον Ήλιο Ιαλυσού και...

520 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ρόστερ του Φοίβου Κω
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Το ρόστερ του Φοίβου Κω

Χωρίς ιδιαίτερους στόχους, παρά μόνο να κάνει μία αναγνωριστική χρονιά, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ, ο Φοίβος. Το κωακό σωματείο είναι «νεοσύστατο» και για πρώτη φορά θα πάρει μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Μ’ ένα μικρό ρόστερ, που αποτελείται από 10 φίλους- πάνω...

669 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κάτοικος... Ουκρανίας!
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κάτοικος... Ουκρανίας!

Κάτοικος Ουκρανίας θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Φραγκιάς, ο οποίος δέχθηκε πρόταση από την Ντνίπρο Αζότ, με την οποία έδωσε τα χέρια και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Το συγκεκριμένο σωματείο έχει στείλει το συμβόλαιο του στον Έλληνα κόουτς ο οποίος σήμερα θα το...

392 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Stand by για Παπαχατζή
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Stand by για Παπαχατζή

Από μέρα σε μέρα πρόκειται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με το αν θα συνεργαστεί ο Κολοσσός ΒΑΠ με τον προπονητή Θανάση Παπαχατζή. Ο 43χρονος τεχνικός βρέθηκε στη Ρόδο με τους ανθρώπους των «θαλασσί» και περιμένει στο ακουστικό του για να μάθει αν θα αποτελέσει το διάδοχο του Βασίλη...

452 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Σάρκα και οστά'' το σεμινάριο!
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

''Σάρκα και οστά'' το σεμινάριο!

Κατά 99% επικυρώνεται… Το σεμινάριο διαιτησίας της Ευρωλίγκας θα γίνει στη Ρόδο από 14 έως 17 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Rodos Palace. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο, το οποίο μετά την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει στο νησί μας, κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή υψηλά ιστάμενων προσώπων...

403 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι 25 του Euro Cup
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Οι 25 του Euro Cup

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από την ιστοσελίδα του Euro Cup, οι 25 ομάδες που θα συμμετέχουν στη φάση των «32» της διοργάνωσης. Οι επτά ομάδες που θα πλαισιώσουν τις παρακάτω 25, θα προέλθουν από την προκριματική φάση του θεσμού. Όπως είναι γνωστό και είχε γράψει η «δσπορ» η πολωνική Ζιέσταλον Γκόρο...

464 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ρόδος vs Eisenhower
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ρόδος vs Eisenhower

Ένα εντελώς διαφορετικό φιλικό παιχνίδι θα δώσει το προσεχές Σάββατο στις 17:00, η μικτή ομάδα της Ρόδου, η οποία την περασμένη Κυριακή αντιμετώπισε τους «βετεράνους» αθλητές της Ελλάδας. Η μικτή μας ομάδα απάντησε θετικά στην πρόσκληση του αεροπλανοφόρου Eisenhower, το οποίο θα επισκεφτεί για λίγες μέρες τη Ρόδο. Έτσι οι...

559 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Θέατρο των ονείρων''
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

''Θέατρο των ονείρων''

Μία χρονιά βγαλμένη από τα πιο ωραία και τρελά όνειρα όλων, πραγματοποίησε φέτος ο Κολοσσός ΒΑΠ. Το εξαιρετικό μπάσκετ που έπαιξε και η κατάκτηση της τρίτης θέσης στη regular season, ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, το επιστέγασμα- αν θέλετε- μία σεζόν, που δεν αποδείχθηκε τυχαία ως η καλύτερη στην...

676 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  3 στα 3 για τους Νέους
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

3 στα 3 για τους Νέους

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Εθνική Νέων Ανδρών, η οποία κέρδισε και τη Γεωργία με 75-61, κάνοντας το 3 στα 3 στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας. Το ξεκίνημα δεν ήταν το ιδανικό για την ελληνική ομάδα. Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-4 στο 2',...

518 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Να έχουμε αίσθημα ευθύνης''
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

''Να έχουμε αίσθημα ευθύνης''

Για όλους και για όλα μίλησε στον Sentra Fm o πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος
Τι πιστεύει για το Eurobasket της Σλοβενίας:
«Εχουμε και απουσίες χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, όπως του Κουφού και η πιθανολογούμενη του Καλάθη. Αυτή η Εθνική, όμως, θα πρωταγωνιστήσει. Στόχος μας είναι να είμαστε παρόντες...

438 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νίκη- παραμονή για Νέες Γυναίκες
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

Νίκη- παραμονή για Νέες Γυναίκες

Στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών παρέμεινε η Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη διοργάνωση που πραγματοποιείται στη Σαμψούντα της Τουρκίας επικράτησε με 59-49 της Ουγγαρίας και πλέον θα διεκδικήσει μια θέση μεταξύ 9-12. Η εθνική Νέων Γυναικών θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 17.45 την Ουκρανία.
Τα...

709 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κάλλιο αργά παρά ποτέ...
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Η Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. αποφάσισε να εκδώσει και δελτίο Τύπου για την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας στο μπάσκετ με καρότσι, κάτι για το οποίο έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Ιδού: «Καθημερινές διπλές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Σπύρος Λούης’’, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας, στο πλαίσιο της...

504 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Αυγερινού στον Δωριέα
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

Ο Αυγερινού στον Δωριέα

Την απόκτηση του 29χρονου Αυγερινού Αυγερινού ανακοίνωσε ο Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για έμπειρο αθλητή με ύψος 1.95, ο οποίος αγωνίζεται μέσα στη ρακέτα και περισσότερο στη θέση του σέντερ. Ο Αυγερινού παλαιότερα πέρασε από το Κολλέγιο Ρόδου και θα βοηθήσει τους «κίτρινους» στο «ζωγραφιστό»....

534 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Καλλιθέα Βουγιούκας και Φλοκιού
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

Στην Καλλιθέα Βουγιούκας και Φλοκιού

Η μεταγραφική ενίσχυση της Καλλιθέας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση… Κι αυτό γιατί η ομάδα του Κώστα Τρίτου συμφώνησε με δύο ακόμη αθλητές, οι οποίοι και θα ενισχύσουν την προσπάθεια τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τον Κυριάκο Βουγιούκα και τον Γιώργο Φλοκιού, που συμφώνησαν με την Καλλιθέα, τη φανέλα της οποίας...

854 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μόνο ήττες οι έφηβοι
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

Μόνο ήττες οι έφηβοι

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε με 76-58 από τη Γαλλία στο Παρίσι, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας (18-28 Ιουλίου). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν είχε στη διάθεσή του τους Παπαδιονυσίου και Χατζηνικόλα, που ταλαιπωρούνται από διαστρέμματα, ενώ ο Διαμαντάκος περιορίστηκε σε...

501 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Παπανικολάου στο Ψυχικό
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

Ο Παπανικολάου στο Ψυχικό

Μόνο το τυπικό της υπόθεσης απομένει προκειμένου ο Νίκος Παπανικολάου να φορέσει τη φανέλα της Α.Ε. Ψυχικού, στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Κώος φόργουορντ που επί σειρά ετών έχει παίξει στην Α1 με την Α.Ε.Κ., τον Ηλυσιακό, το Ρέθυμνο και φέτος του Πανελευσινιακού, έχει δεχθεί μία εξαιρετική πρόταση από...

538 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δίχως την παρουσία μας
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

Δίχως την παρουσία μας

Χωρίς παρουσία αθλήτριας από τα Δωδεκάνησα θα διεξαχθεί και φέτος η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας παγκορασίδων, η οποία θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά Φιλίας, το οποίο θα διεξαχθεί από 26 έως 28 Ioυλίου στην Καβάλα. Οι παίκτριες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θάνο Σόφτση...

496 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ιατρού στον Ιβίσκο
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2013

Ο Ιατρού στον Ιβίσκο

Ο Νίκος Ιατρού αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιβίσκου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου… Πρόκειται για 19χρονο πλέι-μέικερ, ο οποίος έχει ύψος 1.85 και σπουδάζει σε σχολή της Ρόδου. Ο Ιατρού μπορεί να παίξει και στη θέση του γκαρντ και προέρχεται από τον Παλλεσβιακό, στον οποίο αγωνιζόταν (παιδικό,...

632 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Δεν κατεβαίνει στις γυναίκες
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Δεν κατεβαίνει στις γυναίκες

Δεν θα πάρει μέρος ο Κολοσσός στο γυναικείο πρωτάθλημα, με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής που κατατέθηκαν στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Οι «θαλασσί» θα συμμετέχουν μόνο στα πρωταθλήματα νεανίδων και κορασίδων, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά στις ακαδημίες για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ. Ο Α.Ο. Κολοσσός έχει ξεκινήσει μία πολύ καλή...

4008 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάει Π.Α.Ο.Κ. ο Κακαρούδης!
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Πάει Π.Α.Ο.Κ. ο Κακαρούδης!

Στον Π.Α.Ο.Κ. πρόκειται να κλείσει ο Κώστας Κακαρούδης, ο οποίος φέτος έπαιξε με τη φανέλα του Κολοσσού ΒΑΠ για έξι παιχνίδι. Ο έμπειρος φόργουορντ βρισκόταν στα πλάνα των «θαλασσί», ωστόσο η καθυστέρηση που παρατηρείται στον σχεδιασμό της ομάδας, πιθανότατα θα οδηγήσει τον Κακαρούδη στο «δικέφαλο» του βορρά. Οι δύο πλευρές...

946 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην 4η θέση ο Μαμαλίγκας
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Στην 4η θέση ο Μαμαλίγκας

Μία ανάσα από τα βάθρο βρέθηκε ο Ρόδιος σκοπευτής, Μιχάλης Μαμαλίγκας στους Πανελλήνιους αγώνες Τραπ που διεξήχθησαν στο σαββατοκύριακο, 5 και 6 Ιουλίου στο σκοπευτήριο του Λαγκαδά. Ο Μιχάλης Μαμαλίγκας στις κατά μέτωπο αναμετρήσεις αντιμετώπισε το νεαρό Γιάννη  Χατζητσακίρογλου  του Σ.Ο. Μακεδονίας, από τον οποίο και ηττήθηκε καταλαμβάνοντας την 4η...

610 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πάρε-δώσε'' του Ιβίσκου
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Το ''πάρε-δώσε'' του Ιβίσκου

Να κάνει μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα και πάνω απ' όλα να ευχαριστηθεί το μπάσκετ θέλει φέτος ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος... Η ομάδα δεν θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε σχέση με πέρσι έχουν παραμείνει ήδη ο Παναγιώτης Φυλτζανίδης, ο Μαίος Καμπουράκης, ο Γιώργος...

793 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα μεγάλα... ''κανόνια''!
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Τα μεγάλα... ''κανόνια''!

Ο Στέφανος Κουτσούκος του Carpe Diem θα αναδειχθεί λογικά πρώτος σκόρερ του 3ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, αφού βρίσκεται 22 πόντους μπροστά από τον Παντελή Γεωργάκη (213 έναντι 191), ενώ ο Γιώργος Συμιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Λιμανάκι και σταμάτησε στους 201 πόντους.Εξάλλου, ο Μόσχος Φάντης του Πειρατικού...

597 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει το ρόστερ με Γούναρη!
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Κλείνει το ρόστερ με Γούναρη!

Μετά την απόκτηση της Θάλειας Κασάπογλου από τον Αθηναϊκό, ο Ιπποκράτης πρόκειται να ανακοινώσει και την επιστροφή της Βικτώριας Γούναρη από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Η Βικτώρια Γούναρη, δόθηκε δανεική για μία χρονιά στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, αλλά θα επιστρέψει στην Κω και θα αγωνιστεί στην ομάδα, με την οποία...

1105 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γενικός αρχηγός ο Χατζημιχάλης
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Γενικός αρχηγός ο Χατζημιχάλης

Πάνε πακέτο… Άλλωστε λένε ότι επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει! Ο Αχιλλέας Χατζημιχάλης αποτελεί το νέο γενικό αρχηγό της Ελπίδας Πεταλούδων και θα αποτελέσει το «δεξί χέρι» του Χρήστου Μπίλια στο ανδρικό τμήμα. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν απόλυτα επιτυχημένα στον Ζέφυρο, αφού ο Αχιλλέας Χατζημιχάλης είναι από τους ακούραστους εργάτες στο...

962 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θέλει Ηλιού, αμφίβολος ο Κρασουδάκης
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Θέλει Ηλιού, αμφίβολος ο Κρασουδάκης

Για την επιστροφή του Νίκου Ηλιού στην ομάδα κινείται η Καλλιθέα… Ο 28χρονος αθλητής έπαιξε στην Καλλιθέα τη χρονιά 2011-12, ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Ζέφυρου. Ο ίδιος έχει δεχθεί προτάσεις και από τον Δωριέα και από την Ελπίδα Πεταλούδων, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη τις...

1042 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Γκοράτσας στον Ιπποκράτη
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ο Γκοράτσας στον Ιπποκράτη

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός… Ο Νώντας Γκοράτσας, μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Α.Ε. Δικαίου επέστρεψε και πάλι στον Ιπποκράτη Κω, ο οποίος ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό. Μετά την επιστροφή στο παρκέ του Δημήτρη Πλευράκη, ήρθε η ώρα να γίνει το ίδιο και με τον Νώντα Γκοράτσα. Ο 31χρονος...

1375 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τον ευχαριστούμε από καρδιάς''
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς''

Ο Κώστας Χατζηνικόλας αποτελεί παρελθόν από τον Άρη Αρχαγγέλου και θα συνεχίσει στον Κλεόβουλο Λίνδου, όπως έγραψε και το 12sports.gr... Μάλιστα οι ''κιτρινόμαυροι'' έξέδωσαν και ανακοίνωση σχετικά με τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα. Ιδού, η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του...

1098 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Ατυχία για Ίκαρο!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ατυχία για Ίκαρο!

Με ανάμικτα συναισθήματα για την ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ, ολοκληρώθηκε ο τρίτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MiniGP. Η μέρα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα αφού στα χρονομετρημένα είχαμε την κατάκτηση της 1ης θέσης στην γραμμή εκκίνησης από τον Μάριο Κασάπη. Στην εκκίνηση έφυγε πολύ καλά ο Μάριος αλλά στην...

386 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θρίαμβος και άνοδος για τις Νέες!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Θρίαμβος και άνοδος για τις Νέες!

O μεγάλος στόχος για την εθνική Νέων Γυναικών επιτεύχθηκε. Κέρδισε με 68-65 τη Λιθουανία και είναι μια από τις τρεις ομάδες που πήρε το εισιτήριο για την Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έσπασαν καρδιές στο χθεσινό ματς που έγινε στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, αλλά οι παίκτριες της Ελένης Καφαντάρη στο δεύτερο ημίχρονο...

356 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Σάρωσε'' ο ΑΓΕΣ Κάμειρος!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

''Σάρωσε'' ο ΑΓΕΣ Κάμειρος!

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων που διεξήχθη στο Ναύπλιο. Αναλυτικά όλες οι επιδόσεις των ταλαντούχων αθλητών του ροδίτικου συλλόγου:Καλλιόπη Σκαρπέτη - 1η Πανελληνιονίκης και χρυσό μετάλλιο στα 1000μ. 
Αγγελος Παπαγρηγορίου - 1ος Πανελληνιονίκης και χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί...

433 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το αντίο του Άρη στη Ρόδο!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Το αντίο του Άρη στη Ρόδο!

Επτά χρόνια ζωής στη Ρόδο, τέσσερις ομάδες, τρεις τίτλοι και ισάριθμες φορές στο δρόμο προς τη Γ’ Εθνική. Αυτή ήταν η μπασκετική ζωή του Άρη Παπανικολάου στη Ρόδο. Σε ηλικία 18 ετών ήρθε το καλοκαίρι του 2008 στο νησί ως φοιτητής και από τότε στέριωσε στη Ρόδο, ενώ ήταν από...

1185 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άριστα στο 3 on 3 της Πάτμου!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Άριστα στο 3 on 3 της Πάτμου!

Ένα σπουδαίο τουρνουά 3 on 3 διοργανώθηκε το περασμένο τριήμερο στην Πάτμο. Το διοργάνωσε ο τοπικός Ξάνθος με την παρουσία 76 παιδιών (αγόρια και κορίτσια), αλλά και μεγάλων. Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία του συλλόγου, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει την επαναλειτουργία των τμημάτων μπάσκετ με υπεύθυνες...

874 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έχει ντέρμπι στο ανοιχτό τουρνουά...
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Έχει ντέρμπι στο ανοιχτό τουρνουά...

Το παιχνίδι ανάμεσα στους Οικονομολόγους και τη Nike Rx Sports ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του 4ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Σήμερα το απόγευμα στο «Βενετόκλειο» ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής με το Καζίνο να παίζει με τους Μπασκετόφιλους, ενώ αμέσως μετά το Τ.Ε.Ε. θα αντιμετωπίσει τη...

575 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Απόλυτη ικανοποίηση...
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Απόλυτη ικανοποίηση...

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος από το σχεδιασμό της ομάδας και την υλοποίηση των πλάνων, πάνω στα οποία κινείται ο νέος τεχνικός της ομάδας Πέτρος Μίχος. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και μέχρι τις 27 Ιουλίου, που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, αναμένεται να έχει κλείσει το...

762 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το δείπνο των διαιτητών
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Το δείπνο των διαιτητών

Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα είχαν οι διαιτητές μπάσκετ, οι οποίοι μετά τα παιχνίδια του 4ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, αποφάσισαν να πάνε για δείπνο και να συζητήσουν όλα τα μπασκετικά τεκταινόμενα. Στη φωτογραφία του 12sports.gr διακρίνονται από αριστερά οι: Τάσος Αρνάς, Τάσος Θεοδοσίου, Γιώργος Καραχανής και δεξιά...

449 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το γυμναστήριο του Ρ.Ο.Α.
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Το γυμναστήριο του Ρ.Ο.Α.

Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα στο Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης. Πρόκειται για το γυμναστήριο του συλλόγου το οποίο φτιάχτηκε με αγάπη και μεράκι από τους ανθρώπους του Ρ.Ο.Α. Ο χώρος είναι ιδιαότερα ξεχωριστός και περιλαμβάνει πολλά όργανα εκγύμνασης για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών του. Το 12sports.gr σας παρουσιάζει σήμερα...

931 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ουότερς κοντά σε Άρη!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο Ουότερς κοντά σε Άρη!

Κοντά σε συμφωνία με τον Άρη βρίσκεται ο Ντομινίκ Ουότερς… Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο υπάρχει μία μικρή οικονομική διαφορά, η οποία είναι πιθανό πάντως να ξεπεραστεί. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ουότερς με τη φανέλα του Κολοσσού, τον έβαλαν στο στόχαστρο...

1719 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Καλύτερος αμυντικός ο Καλάθης!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Καλύτερος αμυντικός ο Καλάθης!

Στην επιστροφή του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, μετά από τρία χρόνια απουσίας από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός για την σεζόν 2015-16. Ο 27χρονος διεθνής πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού πρώτευσε στις ψηφοφορίες των προπονητών και των αρχηγών των 14 ομάδων, όπως και σε εκείνη των εκπροσώπων...

301 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πιο βελτιωμένος ο Κασελάκης
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Πιο βελτιωμένος ο Κασελάκης

Στα 26 χρόνια του και στην πρώτη εμφάνιση του στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Κηφισιάς, ο Λεωνίδας Κασελάκης αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για την σεζόν 2015-16. Ο 26χρονος φόργουορντ πρώτευσε στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 14 ομάδων συγκεντρώνοντας 9 ψήφους. Από 4 ψήφους...

276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα αποτελέσματα στο 3X3
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Τα αποτελέσματα στο 3X3

Ξεκίνησε στην Κάλυμνο το τουρνουά 3Χ3 του Καλυμνιακού. Περισσότερα από 80 παιδιά θα παίξουν και θα ευχαριστηθούν το μπάσκετ στην Κάλυμνο μέχρι και τις 17 Ιουλίου. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Γιάννης Κοσσαρής και Θόδωρος Χαντσαρίδης και το τουρνουά αφορά άτομα ηλικίας 24 ετών και μικρότερα.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Νουμπάδες- Αγία Τριάδα...

1363 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τι συμβαίνει στον Ιπποκράτη;
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Τι συμβαίνει στον Ιπποκράτη;

Όσο δεν… «τρέχουν» οι διοικητικές εξελίξεις στον Ιπποκράτη, άλλο τόσο θα βρεθεί η ομάδα μπροστά σε μεγάλα προβλήματα στη συνέχεια. Η παρατεταμένη καθυστέρηση που παρατηρείται εν όψει των εκλογών αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σωματείο, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση στην ομάδα. Οι...

2748 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ο Καλαποδάκης από Κολοσσό!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Τέλος ο Καλαποδάκης από Κολοσσό!

Παρελθόν αποτελεί από τον Α.Ο. Κολοσσός ο προπονητής Βασίλης Καλαποδάκης, ο οποίος παραιτήθηκε από τους «θαλασσί». Η διοίκηση του συλλόγου έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Βασίλη Καλαποδάκη, ο οποίος αρχικά είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Η ανακοίνωση του Α.Ο. Κολοσσός. «Το διοικητικό συμβούλιο του  Α.Ο. Κολοσσός Ρόδου σε έκτακτη...

3319 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Πέφτει'' η αυλαία...
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

''Πέφτει'' η αυλαία...

Με δύο αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια θα ολοκληρωθεί σήμερα η κανονική περίοδος στο 5ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ. Στις 17:00 οι Air Ball και το Λιμενικό θέλουν τη νίκη γοήτρου στο τελευταίο τους παιχνίδι στο τουρνουά, ενώ στις 19:00 το Τ.Ε.Ε είναι το φαβορί απέναντι στους Buzzer Beaters. Το Τ.Ε.Ε. έχει περάσει...

436 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προτάθηκαν Σίχοτα και Χάτον!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Προτάθηκαν Σίχοτα και Χάτον!

Τον Ρόμπι Σίχοτα (φωτό) και τον Ντέιβιντ Χάτον πέρασε τις τελευταίες μέρες από το «μικροσκόπιο» του ο Άρης Λυκογιάννης. Οι δύο παίκτες προτάθηκαν στον Κολοσσό και αγωνίζονται κυρίως στη θέση του σμολ-φόργουορντ. Ο Ρόμπι Σίχοτα κατάγεται από την Ινδία και τον Καναδά, είναι 29 ετών (γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1987), έχει ύψος...

1872 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα ζευγάρια των προημιτελικών
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Μετά τα χθεσινά παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής έγιναν γνωστά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του 5ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 15 και 16 Ιουλίου στο «Βενετόκλειο» και τα ζευγάρια που προέκυψαν με βάση τις βαθμολογίες είναι τα εξής:
Πειρατικό G8- Τελωνείο
Οικονομολόγοι- Hermes
Modela- Παλαίμαχοι...

508 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα... Modela στην κορυφή!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Τα... Modela στην κορυφή!

Τα Modela κέρδισαν δύσκολα το Τελωνείο με 55-47 και έκοψαν πρώτα το νήμα στο β’ όμιλο του 5ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, οπότε και θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τους Παλαίμαχους του Δωριέα. Οι Μπασκετόφιλοι παρά την ήττα τους από το Νιοχώρι με 62-59, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση και θα παίξουν...

857 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει η Χαλκιά!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Κλείνει η Χαλκιά!

Μία ανάσα από την απόκτηση της έμπειρης Κατερίνας Χαλκιά βρίσκεται ο Πήγασος Κρεμαστής εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η 38χρονη αθλήτρια με ύψος 1.82 είναι θετική να φορέσει τη φανέλα της «νεοφώτιστης» ομάδας και να γεμίσει τη ρακέτα. Η Χαλκιά παίζει πιο πολύ στη θέση της πάουερ-φόργουορντ, με το...

1287 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Τέλος ''5'' από Ιπποκράτη!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Τέλος ''5'' από Ιπποκράτη!

Παρελθόν αποτελούν από τον Ιπποκράτη Κω πέντε αθλητές σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Οι τελευταίοι που αποχώρησαν από την ομάδα είναι ο Δημήτρης Πλευράκης, ο Νώντας Γκοράτσας και ο Λεωνίδας Κατσούβας και ακολούθησαν το δρόμο που χάραξαν κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Παύλος Τσιλιγκίρης και ο Γιώργος...

1469 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρέμεινε και ο Θεουλάκης!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Παρέμεινε και ο Θεουλάκης!

Ακόμη μία ανανέωση για τη Δήμητρα Δαματριάς, αφού έδωσε τα χέρια και με το Μόσχο Θεουλάκη, που θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Μέχρι στιγμής οι «νεοφώτιστοι» έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους, με τους εξής ποδοσφαιριστές: Γουμαράς, Ουζουνίδης, Θεουλάκης, Κιτανόφσκι, Σπανός, Τριαλώνης, Ζώης, Ποιμενίδης, Καραμπάς,...

1437 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε Νίκολι ο Κλεόβουλος!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πήρε Νίκολι ο Κλεόβουλος!

Με τη φανέλα του Κλεόβουλου Λίνδου θα παίξει την προσεχή σεζόν ο Νίκος Νίκολι, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου της Λίνδου: To διοικητικό συμβούλιο του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Nikolli Ndue θα αγωνίζεται με  τα χρώματα της ομάδας μας για το 2017-2018...

1348 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συνεχίζει με Παπούλη, έμεινε ο κορμός!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Συνεχίζει με Παπούλη, έμεινε ο κορμός!

Με το Γιάννη Παπούλη θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Ανταγόρας Κω, αφού ανανεώθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό. Από κει και πέρα με εξαίρεση τις Καραμπατζάκη και Κωστούλα, οι υπόλοιπες αθλήτριες θα συνεχίσουν κανονικά στην ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Ο Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να...

1063 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επέστρεψε ο Ατσίδης!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Επέστρεψε ο Ατσίδης!

Στον Κλεάνθη Παραδεισίου επέστρεψε ο Τάσος Ατσίδης, ενώ η πρώτη συγκέντρωση ορίστηκε για την Κυριακή 23 Ιουλίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: Ο Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Τάσου Ατσίδη στην ομάδα μας μετά από την ολοκλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων του και...

1131 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Ευχαριστώ''...
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

''Ευχαριστώ''...

Με σαφέστατη… ειρωνική διάθεση ο πρώην (πλέον) προπονητής του Ιπποκράτη Κω Μιχάλης Καπλανίδης ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του συλλόγου για τη συνεργασία. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μιχάλη Καπλανίδη: «Με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ιπποκράτη για την ευκαιρία που μου έδωσε να εκπληρώσω ένα όνειρο ζωής!...

1961 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Κάλυμνο Ασημακόπουλος- Χαρίσης
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Στην Κάλυμνο Ασημακόπουλος- Χαρίσης

Ο πρόεδρος Γιάννης Καρδούλιας , το ΔΣ και οι προπονητές της ΕΑΚΑ , βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν, ότι αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου θα παραβρεθούν στο Super Summer Multi Sports Camp που διοργανώνει φέτος με περίσσιο ζήλο  η ΕΑΚΑ στο Δημοτικό μας Γυμναστήριο στην Κάλυμνο, δύο σημαίνουσες προσωπικότητες...

7762 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ηράκλειο καλεί Χρύση!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ηράκλειο καλεί Χρύση!

Ηράκλειο καλεί Αντώνη Χρύση… Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η ομάδα της Κρήτης έχει πλησιάσει τον 27χρονο φόργουορντ του Ιπποκράτη Κω, με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το Ηράκλειο υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική και θα τεθεί αντιμέτωπο με τον Ιπποκράτη. Ο Χρύσης, όπως...

1302 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τον Αύγουστο τα αγωνιστικά τεστ
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Τον Αύγουστο τα αγωνιστικά τεστ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι οι επιτυχόντες στις γραπτές εξετάσεις διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης & 2ης κατηγορίας, θα περάσουν αγωνιστικές δοκιμασίες (ΥοΥο & Ariet) την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Η ακριβής ημερομηνία και τοποθεσία θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση. Όλοι οι δικοί μας διαιτητές πέρασαν...

735 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Λάρδο ο Σταυριανός!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Στη Λάρδο ο Σταυριανός!

Ο Γιώργος Σταυριανός θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή Λάρδου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου και θα αποτελέσει τον άνθρωπο στο τιμόνι της ομάδας. Οι Λαρδιακοί μετά από μία κακή χρονιά υποβιβάστηκαν στη Β’ Κατηγορία και ευελπιστούν να...

2603 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Η Ισκιόγλου πήγε στο Φάρο
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Η Ισκιόγλου πήγε στο Φάρο

Η πρώην αθλήτρια του Ιπποκράτη, η 32χρονη Ελίνα Ισκίογλου είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Φάρου Κερατσινίου στην Α2 Νότου. Η έμπειρη σέντερ (1.88) ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ιωνικό Νικαίας και έπαιξε σε Πρωτέα Κορδελιού, Αστέρα Εξαρχείων, Πρωτέα Βούλας, Αθηναϊκό, Ιπποκράτη Κω, Νίκη Λευκάδας, Τερψιθέα Γλυφάδας και τα...

282 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νέα ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Νέα ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών

Την ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία με 58-50 γνώρισε η Εθνική Νέων Γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορίας) που διεξάγεται στην Οράντεα της Ρουμανίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρατάχθηκε στο παιχνίδι χωρίς την Κατερίνα Τσινέκε που υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, ενώ πήγε στη διοργάνωση με πολλές απουσίες. Η Ροδίτισσα Νικολέτα Κοιλιά...

284 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πάρε-δώσε'' του Διαγόρα
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Το ''πάρε-δώσε'' του Διαγόρα

Το ρόστερ του διαμορφώνει εν’ όψει της νέας χρονιάς ο Γ.Σ. Διαγόρας. Μετά την απόκτηση του Κώστα Μητσού και του Γιώργου Μουστάκα από το Ροδίων Άθλησις, οι «κυανέρυθροι» λογικά θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού αθλητή για να κλείσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς. Στους «κυανέρυθρους» δεν...

1694 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Καλαβρός δίπλα στον Μπλατ!
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ο Καλαβρός δίπλα στον Μπλατ!

Με αρκετούς Έλληνες, θα πορευτεί στο τεχνικό του επιτελείο, ο Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς σε αυτό θα προστεθούν ο Γιώργος Δέδας και Μιχάλης Καλαβρός (ήταν στο πλευρό του Βαγγέλη Αλεξανδρή τη σεζόν 2007-08 στον Κολοσσό). Πιο συγκεκριμένα, ο Δέδας πριν βρεθεί πλάι του Ισραηλινού τεχνικού, είχε εργαστεί ως βοηθός προπονητή, στην...

399 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Α.Ε. Δικαίου έπαιξε... Bingo!
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Η Α.Ε. Δικαίου έπαιξε... Bingo!

Μια πολύ διασκεδαστική βραδιά πέρασαν προχθές το βράδυ τα μέλη της οικογένειας της Α.Ε. Δικαίου, στο 2o Summer Bingο. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα ευχάριστο δίωρο κερδίζοντας δώρα, από τις ευγενικές προσφορές επιχειρήσεων του νησιού. Η κωακή ομάδα ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας, που την τίμησαν με την παρουσία...

2620 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεν συνεχίζει στον Εθνικό ο Σκλήβας!
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Δεν συνεχίζει στον Εθνικό ο Σκλήβας!

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Εθνικού Πειραιά, μετά την αποχώρηση του επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ. Οι παίκτες αποχωρούν από το σύλλογο και ένας εξ αυτών είναι και ο Ροδίτης Αντώνης Σκλήβας, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την πορεία του στο ιστορικό σωματείο και αναζητά την επόμενη μπασκετική του στέγη....

705 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στους ''12'' ο Παπαδάκης, ''κόπηκε'' ο Μαστόρος!
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Στους ''12'' ο Παπαδάκης, ''κόπηκε'' ο Μαστόρος!

Με τον Κώστα Παπαδάκη του Κολοσσού αναχώρησε χθες για τη Γερμανία η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών, όπου θα πάρει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην πόλη Χέμνιτς από 14 έως 22 Ιουλίου. Αντίθετα «κόπηκε» από τη 12άδα της Εθνικής μας ο Κώος Βένος Μαστόρος, που αγωνιζόταν στον Α.Σ.Ε....

768 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νίκες για Modela και Pick n' Roll!
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Νίκες για Modela και Pick n' Roll!

Με νίκη (την πρώτη τους) αποχαιρέτισαν το 7ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ (α’ όμιλος) οι Pick n’ Roll, οι οποίοι κέρδισαν την Αστυνομία με 67-59. Οι Pick n’ Roll τερμάτισαν στην 6η θέση του α’ ομίλου και η Αστυνομία (χωρίς νίκη) στην τελευταία. Για το β’ όμιλο, χωρίς να δυσκολευτούν τα...

740 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε Πανηγύρη ο Ευαγόρας!
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Πήρε Πανηγύρη ο Ευαγόρας!

Έναν ακομη νεαρό αθλητή απέκτησε ο Ευαγόρας. Πρόκειται για τον 16χρονο μέσο Νίκο Πανηγύρη, που αγωνιζόταν στον Ευκλή Σορωνής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. ''Ο Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Νίκου Πανυγήρη. Γεννηθείς το  2002 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Προηγούμενη ομάδα...

1544 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι Ροδίτες στην Πάτρα!
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Οι Ροδίτες στην Πάτρα!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Ιουλίου στην Πάτρα, που τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί με επιτυχία τους κορυφαίους Άνδρες και Γυναίκες από σωματεία όλης της χώρας. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν κλείσει και ακολούθησε η σχετική επεξεργασία από την αρμόδια υπηρεσία της ομοσπονδίας. Στους αγώνες έχουν δηλωθεί 450 Άνδρες...

350 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2019
  Θα εξαντλήσει τα περιθώρια!
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

Θα εξαντλήσει τα περιθώρια!

Συνάντηση με τα μέλη της Δόξας Καρδάμαινας είχε η διοίκηση της ομάδας σχετικά με την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου έχοντας φυσικά σαν θέμα και την «πρόκληση» της Α’ κατηγορίας. Ο Μιχάλης Κουτσούφης ανέλυσε τα δεδομένα της Α’ κατηγορίας, αναφέροντας την βοήθεια που χρειάζεται ο σύλλογος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε...

1343 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Χάλασε'' του Σαρίκου
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

''Χάλασε'' του Σαρίκου

Δεν θα συνεργαστούν τελικά φέτος ο Διγενής Κοσκινού με το Θωμά Σαρίκο, αφού ''χάλασε'' η συμφωνία. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Ο Α.Σ. Διγενής ανακοινώνει την λύση της πρώιμης όπως αποδείχτηκε συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Σαρίκο. Ενώ τις προηγούμενες μέρες τα είχαν βρει σε όλα με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και...

1426 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε Παπακώστα και Δημητρίου!
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

Πήρε Παπακώστα και Δημητρίου!

Στον Ο.Φ. Ιστρίου θα παίξουν τη νέα χρονιά ο Άκης Παπακώστας και ο Τάκης Δημητρίου, που προέρχονται από το χωριό και δέχθηκαν να παίξουν ξανά για λογαριασμό της ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ο.Φ.Ι.: ''Καλώς ήρθατε Άκη Παπακώστα και Τάκη Δημητρίου, πίσω στην οικογένεια του Ο.Φ.Ιστριου!!Δύο παίκτες με καταγωγή απο...

1234 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Βόλο ο Βεϊσάκης!
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

Στο Βόλο ο Βεϊσάκης!

Η καρδιά του Υγρού Στίβου Ρόδου χτυπάει… «βολιώτικα», αφού εκεί βρίσκεται ο Στέλιος Βεϊδάκης, που σε κάθε αγώνα του διαλύει τις προηγούμενες επιδόσεις του. Στις 16, 17 και 18 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄με άλλη μια εμφατική εμφάνιση στα 100 και 200 μ. Ύπτιο θέλει,...

398 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Μουσικά ταξίδια'' με τον Α.Ο. Πυλίου
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

''Μουσικά ταξίδια'' με τον Α.Ο. Πυλίου

Τη δική του μουσική βραδιά διοργανώνει ο Α.Ο. Πυλίου το προσεχές Σάββατο 20 Ιουλίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας. ''Ο Α.Ο Πυλίου σας προσκαλεί το Σάββατο 20 Ιουλίου και ώρα 21:30 στον προάυλιο χώρο του Ψητοπωλείου «Πάχος» για μια μουσική βραδιά, με φαγητό και κρασί και καλεσμένους μας τα «Μουσικά...

838 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Γενικός αρχηγός ο Ηλιάδης
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

Γενικός αρχηγός ο Ηλιάδης

Την τιμητική θέση του γενικού αρχηγού έδωσε η Α.Ε Κως στον Γρηγόρη Ηλιάδη που λόγω προβλήματος στην μέση σταμάτησε από την ενεργό δράση. Οι "βύσσινι" θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τον κρατήσουν κοντά στους αγωνιστικούς χώρους. Αναλυτικά: "Ο πρόεδρος , ο τεχνικός διευθυντής και σύσσωμο το Δ.Σ της Α.Ε...

1439 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο σεμινάριο οι προπονητές μας!
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

Στο σεμινάριο οι προπονητές μας!

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών καλαθοσφαίρισης διοργάνωσε το διεθνές σεμινάριο «INTERNATIONAL BASKETBALL CLINIC ATHENS 2019» στο Κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων το διήμερο 11-12 Ιουλίου, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών, όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο πρωταθλητής της φετινής Ευρωλίγκας Δημήτρης Ιτούδης, καθώς επίσης και τους Χατζηχρήστο, Χριστόπουλο, Πιστιόλη και άλλους. Αρκετοί προπονητές...

545 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Patmos 3on3 (pics)
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

Patmos 3on3 (pics)

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκε και χθες στην Πάτμο το τουρνουά 3on3, που διοργανώνει ο τοπικός Ξάνθος σε συνεργασία με το Δήμο και το πνευματικό κέντρο. Το 12sports βρίσκεται στο νησί της ''Αποκάλυψης'' και καταγράφει όλα τα αγωνιστικά δρώμενα του τουρνουά- θεσμός. Οι ''μάχες'' στο ανοιχτό γήπεδο της Σκάλας είναι πολλές...

3619 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βλέπει Ebuka Izundu ο Κολοσσός!
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

Βλέπει Ebuka Izundu ο Κολοσσός!

Τον 23χρονο Νιγηριανό φόργουορντ/ σέντερ (με ύψος 2.08) Ebuka Izundu βλέπει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 12sports, ο Άρης Λυκογιάννης για τον Κολοσσό. Ο Izundu γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας και σε ηλικία 17 ετών (το 2013) μετακόμισε στην Αμερική. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρχικά ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο...

2791 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σκέφτεται για παμπαίδες ο Ξάνθος!
Σαββάτο 13 Ιουλίου 2019

Σκέφτεται για παμπαίδες ο Ξάνθος!

Στα πρωταθλήματα νεανίδων, παγκορασίδων και ίσως στους παμπαίδες θα δηλώσει συμμετοχή ο Ξάνθος Πάτμου, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα από το νησί της ''Αποκάλυψης'' θα παρουσιαστεί και φέτος στα δύο μικρά γυναικεία πρωταθλήματα, ενώ είναι πιθανό να συμμετέχει για πρώτη φορά και στο πρωτάθλημα των παμπαίδων, αφού υπάρχουν αρκετοί...

2434 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2020
  Το χάρηκαν με τη ψυχή τους!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Το χάρηκαν με τη ψυχή τους!

Με μία μικρή ποδοσφαιρική γιορτή στο γήπεδο Κοσκινού το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλαίσιο της οποίας απόλαυσαν φιλικό παιχνίδι με αντιπάλους τους γονείς τους, ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους για φέτος τα παιδιά της ακαδημίας του Διγενή. Μικροί και μεγάλοι το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους και πολύ περισσότερο οι προπονητές...

1515 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μαθαίνει αντίπαλο ο Ιπποκράτης
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Μαθαίνει αντίπαλο ο Ιπποκράτης

Με τρεις ομάδες θα ξεκινήσει σήμερα το φάιναλ-φορ των εφήβων στις Κυκλάδες, αφού ο Περιστεριώνας Τήνου δεν θα πάρει μέρος στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη. Η τοπική Α.Ε.Σ. θα περιμένει στον αυριανό τελικό, το νικητή το σημερινού ημιτελικού ανάμεσα στα Φανάρια Νάξου και τον Α.Ο. Άνδρου και...

1649 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στους Νέους Αχαρνής ο Τσακίρης!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Στους Νέους Αχαρνής ο Τσακίρης!

Στους Νέους Αχαρνής και στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Σ.Κ.Α. θα παίξει τη νέα χρονιά ο Νίκος Τσακίρης. Ο 19χρονος πόιντ-γκαρντ συμφώνησε με την ομάδα του Σουρμελή και θα παίξει στις Αχαρνές, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ροδίτης αθλητής την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Α.Ο.Κ....

1010 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε 21 αγώνες έπαιξε ο Φάκαρος!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Σε 21 αγώνες έπαιξε ο Φάκαρος!

O Άρης Φάκαρος, από τον περασμένο Νοέμβριο ανήκει στους διαιτητές Α1 Κατηγορίας, παραμένοντας παράλληλα στον προεδρικό θώκο του Σ.Δ.Κ.Δ. Ανέβηκε πέρσι τον Νοέμβριο στη μεγάλη κατηγορία, ενώ παράλληλα καταβάλλει προσπάθειες ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η νησιωτική διαιτησία... Ο Άρης Φάκαρος ήταν αυτούς, που μαζί με τους ομολόγους...

407 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός στον Διαγόρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τη φανέλα των «κυανέρυθρων» θα φορούν και στην σεζόν 2020-2021 ο τερματοφύλακας Θεμιστοκλής Τσέλιος, o Άγγελος Πινιώτης, ο μεσοαμυντικός Γιάννης Καρπαθάκης, ο μέσος Μιχάλης Αυγενικού και ο δεξιός οπισθοφύλακα Κυριάκος Ευαγγελιδάκης, αφού ο Διαγόρας ανακοίνωσε και επίσημα την...

1841 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αναχωρεί με πίστη ο Ιπποκράτης!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Αναχωρεί με πίστη ο Ιπποκράτης!

Σήμερα το βράδυ (21:30) θα αναχωρήσουν για την Αθήνα οι κορασίδες του Ιπποκράτη Κω, εν όψει της παρουσίας τους στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πέτρου Αργυρίου θα παίξει από 15 έως 19 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο, τον Αιγέα Πλωμαρίου,...

2970 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το Σάββατο εκλογές στην Α.Ε. Κω!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Το Σάββατο εκλογές στην Α.Ε. Κω!

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν στα γραφεία της Α.Ε Κω ενόψει των εκλογών τόσο ο πρόεδρος της Χρίστος Σταματάκης όσο και ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Κουτσικας και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Παναγιώτης Πηλιγκός. Το ''παρών'' επίσης έδωσαν μια αντιπροσωπεία των παλαιμάχων αθλητών της ομάδας που θέλουν να βοηθήσουν...

2070 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το δώρο του Διάκου στον Παπαδάκη!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Το δώρο του Διάκου στον Παπαδάκη!

Σήμερα θα φύγει από τη Ρόδο μετά από ολιγοήμερες διακοπές ο αθλητής του Παναθηναϊκού και πρώην του Κολοσσού Κώστας Παπαδάκης. Ο νεαρός πόιντ-γκαρντ μάλιστα έφερε στον καλό του φίλο, χορηγό της Κ.Α.Ε. και πρόεδρο των Πανθήρων Κώστα Διάκου μία φανέλα των ''πρασίνων'' με το όνομα του. Ο Κώστας Διάκου, αφού...

636 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιτυχίες του Π.Ο.Κ.!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Επιτυχίες του Π.Ο.Κ.!

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Με μια μεγάλη συμμετοχή από την Κω, ολοκληρώθηκε το τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου για τις κατηγορίες ΠΑΙΔΕΣ, ΕΦΗΒΟΙ , ΑΝΔΡΕΣ, ΜΆΣΤΕΡΣ. Ο σύλλογος συμμετείχε για πρώτη φορά με 5 Άνδρες και 4 Μάστερ. Δείξαμε ότι η Κως...

335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βοηθός ο Κλάδης στον Διαγόρα!
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Βοηθός ο Κλάδης στον Διαγόρα!

Η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει ότι βοηθός προπονητή του τεχνικού κ. Πέτρου Ρουτζιέρη θα είναι ο κ. Κώστας Κλάδης. Ο καταξιωμένος Μεσσήνιος προπονητής έχει δουλέψει επιτυχώς σε Καλαμάτα, Σπάρτη, Πάμισο, Ζάκυνθο, Αστέρα Αμαλιάδας, Νέα Αρτάκη και σε άλλες ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής. Ήδη, οι κ. Ρουτζιέρης και Κλάδης έχουν...

1899 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2021
  Συγχαίρουν τον Κολοσσό!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Συγχαίρουν τον Κολοσσό!

Συνολικά 10 σωματεία της Δωδεκανήσου συνεχάρησαν τον Κολοσσό για την κατάκτηση του τίτλου στο παιδικό πρωτάθλημα. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Φοίβος Κω, η Αθλητική Ακαδημία, ο Έσπερος Κω, ο Ιπποκράτης Κω, ο Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος, η Α.Ε. Δικαίου, η Ακαδημία Καλύμνου και ο Πανιώνιος Λέρου με ανακοινώσεις τους συγχαίρουν τους ''θαλασσί'' για την επιτυχία...

1764 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κρούση της Παναχαϊκής σε Καταβαίνη!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Κρούση της Παναχαϊκής σε Καταβαίνη!

Κρούση για την απόκτηση του Χρήστου Καταβαίνη, έκανε και η Παναχαϊκή. Για τον 23χρονο πλέι-μέικερ ενδιαφέρθηκαν οι Αχαιοί, οι οποίοι θα είναι ξανά λογικά και αντίπαλοι του Διαγόρα. Ο νεαρός παίκτης του Διαγόρα, που έχει παίξει στις εθνικές κατηγορίες επίσης με τον Ιπποκράτη και τη Γέφυρα και έχει βρεθεί στο...

1221 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ποσειδών ευχαριστεί το Δήμο Καρπάθου!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ο Ποσειδών ευχαριστεί το Δήμο Καρπάθου!

Ο Ποσειδών Καρπάθου ευχαρίστησε τον Δήμο για την σημαντική στήριξη και βοήθεια του στα λειτουργικά έξοδα της ομάδας. Η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Καρπάθου ''Ποσειδών'' αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τόσο τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ιωάννη Νισύριο, όσο και τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχαήλ Μανωλάκη,...

1505 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Ανταγόρα''!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

''Δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Ανταγόρα''!

Το δικό της μήνυμα έστειλε η αντιδήμαρχος Κω και υπεύθυνη σε θέματα αθλητισμού- πολιτισμού Σέβη Βλάχου, με αφορμή το 4os Kos 3on3 Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος στην πλατεία Ανταγόρα, από 29 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου. Ιδού τα όσα ανέφερε η κ. Σέβη Βλάχου για τη «γιορτή» του...

1792 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κληρώνει'' για Κολοσσό και Ηρακλή 2000!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

''Κληρώνει'' για Κολοσσό και Ηρακλή 2000!

Η ώρα της κλήρωσης για την προκριματική φάση των παίδων και των κορασίδων έφτασε… Σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στην Αθήνα, οι παίδες του Κολοσσού και οι κορασίδες του Ηρακλή 2000 θα μάθουν τη σειρά των αντιπάλων τους στην Αθήνα (γ’ όμιλος), από 17 έως 21 Ιουνίου. Ας...

2595 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Χαζομπαμπάς'' ο Γεωργίου!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

''Χαζομπαμπάς'' ο Γεωργίου!

Ένας ευτυχισμένος ''χαζομπαμπάς'' είναι από την Κυριακή ο προπονητής της L.F.C. Ιάλυσος Άκης Γεωργίου, αφού η σύζυγος του Μαρίνα έφερε στον κόσμο μία υγιέστατη και πανέμορφη μπέμπα. Η ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Η L.F.C. Ιάλυσος από την Κυριακή 11 Ιουλίου πρόσθεσε άλλο ένα μέλος στην οικογένεια της. Ο προπονητής...

1390 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πλατέλλα αντί Νικολάου!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Πλατέλλα αντί Νικολάου!

Στο εφηβικό ντέρμπι της Πέμπτης ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και το Φοίβο, έγινε αλλαγή διαιτητή. Αντί για το Νίκο Νικολάου, στην αναμέτρηση θα βρεθεί η Διονυσία Πλατέλλα, η οποία θα «σφυρίξει» μαζί με την Αιμιλία Πατμίου. Η αναμέτρηση έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού με νίκη ο Φοίβος ουσιαστικά θα εξασφαλίσει...

2145 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήραν από 77.500 Ρόδος και Ιάλυσος!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Πήραν από 77.500 Ρόδος και Ιάλυσος!

Καταβλήθηκε χθες το ποσό του 1.500.000 ευρώ στις ΠΑΕ της Football League.  Όπως αναμενόταν, οι 20 ΠΑΕ της Football League έλαβαν το ποσό του 1.500.000 ευρώ το οποίο αναλογεί σε 77.500 για κάθε ομάδα, τα οποία προκύπτουν από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών των στοιχημάτων. Αυτό σημαίνει...

2124 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Ρουμανία επέστρεψε ο Σερέντιουκ!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Στη Ρουμανία επέστρεψε ο Σερέντιουκ!

Στη Ρουμανία επέστρεψε ο Τιμπέριου Σερέντιουκ, μετά το φετινό πέρασμα του από τη Ρόδο. Ο 29χρονος παίκτης συμφώνησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και θα αγωνιστεί στην ACSM Poli Iasi. Ο Σερέντιουκ έπαιξε σε 15 ματς με τη φανέλα της Ρόδου, ωστόσο η συνεργασία του δεν ανανεώθηκε, κι έτσι αποφάσισε...

2340 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Η Ρόδος είναι για μεγάλα πράγματα''!
Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

''Η Ρόδος είναι για μεγάλα πράγματα''!

Από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου η καρδιά του beach volley θα χτυπάει δυνατά στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο «Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα», όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του τουρνουά Rodos Juniors U17. Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. και η Ομοσπονδία προετοιμάζουν το έδαφος για τους αγώνες, που και φέτος αναμένεται...

718 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2022
  Λόγια καρδιάς από τον Ξάνθο Πάτμου!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Λόγια καρδιάς από τον Ξάνθο Πάτμου!

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Ξάνθου Πάτμου ευχαρίστησαν θερμά όσους βοήθησαν και στήριξαν το απόλυτα επιτυχημένο 8ο τουρνουά 3on3, μεταξύ των οποίων και το 12sports και σας ευχαριστούμε θερμά. Αναλυτικά: ''Οι τίτλοι τέλους έπεσαν... Το 8ο τουρνουά 3ον3 Πάτμος 2022 τελείωσε και φέτος ... Απέραντη χαρά , ικανοποίηση αλλά και...

1883 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο πλευρό του Καρίκη ο Χατζηδημητρίου!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Στο πλευρό του Καρίκη ο Χατζηδημητρίου!

Άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Καρίκη στον πάγκο του Ευκλή Σορωνής θα είναι και φέτος ο Γιώργος Χατζηδημητρίου, με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία. Ο Ευκλής ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χατζηδημητρίου, ο οποίος θα είναι στο πλευρό του Παναγιώτη Καρίκη, ενώ ο σχεδιασμός της νέας ομάδας...

1591 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με πέντε κολυμβητές στο ΟΑΚΑ οι ''Πιγκουίνοι''!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Με πέντε κολυμβητές στο ΟΑΚΑ οι ''Πιγκουίνοι''!

Με πέντε κολυμβητές θα άρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Ο.Α.Κ.Α. η ομάδα των ''Πιγκουίνων''. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Με την μεγαλύτερη παρουσία που έχει παρουσιαστεί ποτέ θα πάρει μέρος η ομάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ 13 με 16 Ιουλίου η ομάδα μας. Η μεγάλη γιορτή για την...

137 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για τη διάκριση Βεϊσάκης και Σαρή!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Για τη διάκριση Βεϊσάκης και Σαρή!

Από σήμερα μέχρι και τις 16 Ιουλίου θα γίνει στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης, στο οποίο θα πάρουν μέρος από τον Υγρό Στίβου Ρόδου η Κατερίνα Σαρή και ο Στέλιος Βεϊσάκης. Η 14χρονη αθλήτρια θα κολυμπήσει αύριο στα 200 μέτρα πεταλούδων και στα 1.500...

136 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σχολή προπονητών Γ' Κατηγορίας στη Ρόδο!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Σχολή προπονητών Γ' Κατηγορίας στη Ρόδο!

Συνολικά 15 είναι οι υποψήφιοι προπονητές από τη Ρόδο για να αποκτήσουν το δίπλωμα Γ’ Κατηγορίας στο βόλεϊ.  Τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά, ενώ τα πρακτικά πιθανότατα στη Ρόδο, οπότε οι 15 υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και το δίπλωμα άσκησης επαγγέλματος της Γ’ Κατηγορίας στο βόλεϊ....

450 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αυτοί είναι οι Κώοι Δικηγόροι για το πανελλήνιο!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Αυτοί είναι οι Κώοι Δικηγόροι για το πανελλήνιο!

Με επτά αθλητές και προπονητή τον Μιχάλη Καπλανίδη θα παρουσιαστούν οι Κώοι Δικηγόροι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των δικηγορικών συλλόγων στις Σέρρες. Την επόμενη εβδομάδα οι Κώοι δικηγόροι θα ταξιδέψουν για την πόλη της Μακεδονίας, με στόχο να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Στη διάθεσή του Μιχάλη Καπλανίδη θα βρεθούν...

305 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην κορυφή ξανά η Ροϊλίδου!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Στην κορυφή ξανά η Ροϊλίδου!

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση για την Μάγδα Ροϊλίδου στο Τάμπερε της Φινλανδίας, αφού πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ριπτικό πέμταθλο της κατηγορίας 70. Συγκεντρώνοντας 4.364 βαθμούς που αποτελεί βαλκανικό και φυσικά πανελλήνιο ρεκόρ, η βετεράνος αθλήτριά μας, πήρε την πρώτη θέση κι άφησε πίσω την Έβα Νολ από τη Γερμανία...

361 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μεγάλο πάρτι για τους νικητές στο 5o Kos 3X3 Festival!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Μεγάλο πάρτι για τους νικητές στο 5o Kos 3X3 Festival!

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται από τον Φοίβο Κω για το 5ο Kos 3X3 Basketbal Festival, αφού οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν μέρος σε πάρτι στο Ammos. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Κάθε επιτυχία έχει και… αντίκρισμα, κάθε νίκη έχει και μία επιβράβευση! Στον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το 5ο...

897 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Σ.Δ.Κ.Δ. ευχαριστεί τα Super Market Τσισιμοίρη!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ο Σ.Δ.Κ.Δ. ευχαριστεί τα Super Market Τσισιμοίρη!

Τα Super Market Τσισιμοίρη είναι οι νέοι χορηγοί του Σ.Δ.Κ.Δ. και μάλιστα ο πρόεδρος του συνδέσμου Σταύρος Νικηφορίδης έκανε δηλώσεις σχετικά με τη συνεργασία. ''Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κ. Τσισιμοίρη ιδιοκτήτη των σούπερ μάρκετ στη Ρόδο για τις νέες μπλούζες polo που μας χορήγησε μετά από αίτημα του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων...

314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η σημαία στον...ιστό της!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Η σημαία στον...ιστό της!

Ο Γιώργος Μαρουλλάκης θα παραμείνει για μία ακόμη χρονιά στον Διαγόρα (η όγδοη συνεχόμενη από τη σεζόν 2015-16), αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τη ομάδα. Η ανακοίνωση του ''γηραιού''! ''Η… σημαία παραμένει στον ιστό της! Ο αρχηγός της ομάδας μας, ο Γιώργος Μαρουλλάκης θα ντυθεί στα «κυανέρυθρα» και τη...

785 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2023
  Ο Χότζα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Ο Χότζα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

Στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα συνεχίσει τη νέα χρονιά ο 21χρονος αμυντικός Τσετ Χότζα, που αγωνιζόταν στον Διαγόρα. Ο νεαρός αθλητής συμφώνησε με τους ''ερυθροκίτρινους'' και θα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. Η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Το Δ.Σ του Γ.Α.Σ Ιάλυσος ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρόνου αμυντικού Τσετ Χότζα από τον Διαγόρα....

14744 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φοίβος Κω καλεί Χρήστου!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Φοίβος Κω καλεί Χρήστου!

Για την απόκτηση του Φραντζέσκου Χρήστου κινείται ο Φοίβος Κω, σύμφωνα με πληροφορίες του 12sports. Ο Κώος αθλητής επέστρεψε στη βάση του, μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον Λεύκιππο Ξάνθης για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και έχει δεχθεί κρούση από το Φοίβο Κω. Ειδικά σε περίπτωση που η...

7523 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Καρπενησι για τη διάκριση!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Στο Καρπενησι για τη διάκριση!

Στο Καρπενήσι θα γίνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας και με 15 συμμετοχές από τα σωματεία της Κω. Χαρακτηριστικό ότι στη κατηγορία των παγκορασίδων το 1/4 των συμμετοχών απ' ολη την Ελλάδα είναι απο το νησί του Ιπποκράτη. Ζωή Σιδέρη Ζωή, Ανδριάνα Σαμαρά, Χριστίνα Ντρίτση, Σοφία Μορέττο, Ευδοξία Κουζούκα, Αγγελική Αλευράκη,...

317 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εργασίες αποκατάστασης στα Μαριτσά!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Εργασίες αποκατάστασης στα Μαριτσά!

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εργασίες αποκατάστασης στο γήπεδο των Μαριτσών, προκειμένου να είναι έτοιμο για τους αγώνες της νέας χρονιάς. Οι άνθρωποι του Ηρακλή προσπαθούν να ολοκληρώσουν τα έργα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ασχολούνται συνεχώς με το γήπεδο. Εξάλλου, το ΔΣ του Ηρακλή Μαριτσών θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά...

12536 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι κανονισμοί στο 6ο Kos 3X3 Basketball Festival!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Οι κανονισμοί στο 6ο Kos 3X3 Basketball Festival!

Στην Κω θα χτυπάει δυνατά η καρδιά του μπάσκετ από 2 έως 6 Αυγούστου, αφού πρόκειται να διεξαχθεί το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival. Ήδη έχουν «ανοίξει» οι δηλώσεις συμμετοχών στη σελίδα www.kos3x3.gr, ενώ ο διοργανωτής Α.Σ. Φοίβος έκανε γνωστούς τους κανονισμούς του τουρνουά. Αναλυτικά:
•Οι διαγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να...

4531 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αύριοι οι όμιλοι και οι wild card στη Γ' Εθνική!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Αύριοι οι όμιλοι και οι wild card στη Γ' Εθνική!

Αύριο θα γίνουν γνωστοί οι όμιλοι της Γ' Εθνικής (National League 2 θα λέγεται πλέον), με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του, ενώ θα γίνει γνωστό ότι αν ο Φοίβος Κω θα πάρει wild card. Όπως είναι γνωστό, ο Διαγόρας απέσυρε τη συμμετοχή του από τη...

4842 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Διαγόρας καλείται να πληρώσει τον Γιώργου!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Ο Διαγόρας καλείται να πληρώσει τον Γιώργου!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις. Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Γιώργου κατά της ΠΑΕ Διαγόρας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Διαγόρας μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 9.500 ευρώ, νομιμοτόκως και μέχρις πλήρους εξοφλήσεως, πλέον...

2634 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Κριαρά και Πουλλή στο Φεστιβάλ Νεότητας!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Με Κριαρά και Πουλλή στο Φεστιβάλ Νεότητας!

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ομάδα που θα συμμετάσχει στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας που θα διεξαχθεί από 24 έως και 29 Ιουλίου στο Μάριμπορ της Σλοβενίας. Στην ομάδα συμπεριλήφθηκαν και δύο παιδιά του ΑΓΕΣ Κάμειρος. Ο λόγος για την Παρασκευή Πουλλή που θα αγωνιστεί στην σφυροβολία και τον Παύλο Κριαρά που θα...

273 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από τη Δευτέρα οι μεταγραφές!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Από τη Δευτέρα οι μεταγραφές!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενημέρωσε ότι από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου ανοίγει η θερινή μετεγγραφική περίοδο, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: ''Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 ξεκινάει η θερινή μετεγγραφική περίοδος 2023. Η περίοδος θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 8...

359 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Θέλει Τσίπρα η Ρόδος!
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Θέλει Τσίπρα η Ρόδος!

Ο σχεδιασμός της Ρόδου συνεχίζεται και οι ''πράσινοι'' έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ανδρέα Τσίπρα. Ο 29χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, δεν είναι άγνωστος στα «ελάφια» αφού φόρεσε τη φανέλα της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν...

13210 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)