www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Ποδόσφαιρο
Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα
14:28 | Σαβ 25 Ιουν, 2011
Εκτύπωση θέματος 1800 αναγνώσεις

Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αποκάλυψη προσώπων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΑΕ Διαγόρας και εμφανίζονται στη λίστα των ατόμων για τα οποία προτείνεται η άσκηση ποινικής δίωξης, σύμφωνα με το πόρισμα που προέκυψε από την έρευνα για τα «στημένα» ματς που διεξήγαγε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κα. Πόπη Παπανδρέου και διαβίβασε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κα. Ελένη Ράικου.
Στο εν λόγω πόρισμα, υπάρχουν σημεία που αναφέρονται στην ΠΑΕ του νησιού μας και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, κυρίως από συνομιλίες τρίτων, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις ο Ρόδιος Μάκης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα της ...λίστας, εμφανίζεται να έχει ρόλο και άποψη.

Διαγόρας - Ατρόμητος 0-1:
«Θέλουν λεφτά για να γίνει το διπλό»


Για το συγκεκριμένο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίζονται πρόσωπα που επιθυμούν να «κλειδώσουν» τη νίκη της ομάδας του Περιστερίου, αποκαλύπτοντας συναινετικές τάσεις από πρόσωπα του Διαγόρα, με το σχετικό πάντα αντίτιμο...
«Ιδιαίτερη αναφορά, ακολούθως, πρέπει να γίνει σε όσα προηγήθηκαν του αγώνα «Διαγόρας Ρόδου - Ατρόμητος Αθηνών», που διεξήχθη την 3-2-2011 με αποτέλεσμα 0-1, παιχνίδι το οποίο κατά την UEFA (και τον ΟΠΑΠ) κρίθηκε «χειραγωγημένο» και απεστάλη σχετική αναφορά στην ΕΠΟ. Ειδικότερα:
Ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ), ένας εκ των τριών «παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων», σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία στο ΤΑ Π. Φαλήρου, συνομιλεί την 2-2-2011, ήτοι μία μέρα πριν από τη διεξαγωγή του ως άνω αγώνα, με τον συνεργάτη του Βασίλη Γ. ΈΩΡΤΣΙΑΚΟ (Β), γνωστός και με το ψευδώνυμο «ΜΠΑΚΑΛΗΣ», και σχεδιάζουν πώς θα «μεθοδεύσουν» αυτόν (τον αγώνα), με το να πληρωθούν παίκτες και διαιτητές, ώστε να «γίνει διπλό», ενώ εν συνεχεία ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με πρόσωπο αγνώστων στοιχείων και συζητούν για το εάν ο αγώνας θα παιχτεί στο Στοίχημα live ή όχι και πώς θα μπορέσουν εγκαίρως να στοιχηματίσουν, προκειμένου να κερδίσουν το ποσό των 20.000 ευρώ. Η συνομιλία που έλαβε χώρα μεταξύ των δύο πρώτων ως άνω προσώπων είναι χαρακτηριστική:
«Δ: Κάνε κάνα δυο με Ατρόμητο διπλό το 2.20 αύριο στο Διαγόρα, γιατί εκτιμώ μέχρι αύριο αυτοί, καμία 45 παίκτες, θέλουν να πάρουν λεφτά για να το κάνουνε διπλό, να χάσουνε. Αλλά εμείς προς το παρόν δε θέλουμε μόνο και μόνο να τους δώσουμε από κάποια λεφτά και μόνο να χάσουν, θέλουμε να τους βάλουμε να παίξουν κι οι ίδιοι, δηλαδή σε περίπτωση που στραβώσει κάτι να χάσουν να τους πονέσει. Οχι να τους δώσουμε από 3.000 τρεις-τέσσερις παίκτες, αλλά και να μη βγει διπλό στον που... τους αυτοί δεν έχουν να ρισκάρουν τίποτα. Εκτιμώ μέχρι αύριο τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει, θα το παίξουνε δεν υπάρχει περίπτωση και οι ίδιοι. Γι' αυτό βάζε το είναι και μεγάλη απόδοση 2.20 είναι, είναι καλή απόδοση.
Β.: Τριάδα είναι αυτό;
Δ.: Δεν ξέρω, νομίζω δυάδα είναι, γιατί και ο Βόλος δυάδα είναι. Δες το λίγο κι άμα είναι αν φτάσουνε εκεί και κλείνουμε με τέτοιο, μπορεί όντως ρε παιδί μου να τους δώσουμε από κάποιο τέτοιο να το κάνουμε και διπλό για να το παίξουμε και στο live να δούμε.
Β: Καλά.
Δ: Μιλάμε πιο αργά»,
ενώ λίγο αργότερα, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ, επικοινωνεί εκ νέου με τον Βασίλη ΓΕΩΡΤΣΙΑΚΟ και αναφέρουν τα εξής:
«Δ: Δε μου λες χτύπησες Ατρόμητο;
Β: Χτύπησα, ναι.
Δ:  Θέλουν αυτοί να κάνουν το παιχνίδι αύριο, μας πήραν 10 τηλέφωνα. Εξι παίκτες. Δώστε μας λέει... και τώρα είναι πολύ πιθανό πολύ κοντά είμαστε, δηλαδή θέλουν 20.000 αυτοί οι παίκτες, 5-6 παίκτες, για να γίνει διπλό ρε παιδί μου. Εμείς με τα λεφτά λέει σας ορκιζόμαστε ό,τι θέλετε λέει, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δε γίνει διπλό.
Β: Αυτό πότε θα το ξέρουμε, γιατί εσύ δεν θα μπορείς να μιλήσεις αύριο.
Δ: Τώρα που με πήρε ο Τσεκερίδης που μιλάει μαζί τους, σέρνουν 10 τηλέφωνα πήρανε. Και λένε να το κάνουμε στο μεταξύ. Εγώ λέω να το βάλεις.
Β: Αυτοί είναι μαζί ομάδα;
Δ: Ποιοι λες;
Β:Αυτοί οι έξι που λες
Δ:Είναι ναι όλοι, ο Πουλόπουλος παίζει στόπερ (ενν. Τον Γιώργο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα), ο Προβατίδης (ενν. τον Στάθη ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα), ο προπονητής (ενν. τον ΠΈΤΡΟ Ρουτζιέρη) κι άλλοι δυο-τρεις. Μου είπε τα ονόματα, δε τα συγκράτησα. Πουλόπουλος, Προβατίδης σίγουρα κι ο προπονητής ο Ρουτζιέρης, θέλουν να πάρουν κάποια λεφτά και να ησυχάσουνε.
Β: Το βάλαμε.
Δ. Βάλτο κι άμα είναι κι αύριο και δε το ‘χει ξαναρίξει θα ξέρουμε περισσότερα. Τι ώρα είναι το ματς;
Β: 16.00.
Δ: Καλά. Μιλάμε αύριο το πρωί».
Την ημέρα δε του αγώνα, ήτοι την 3-2-2011, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ (Β), ένας επίσης εκ των τριών «παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων», σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία στο Τ.Α.Π. Φαλήρου, επικοινωνεί με γνωστούς του και στοιχηματίζουν αποτελέσματα αγώνων. Σε επικοινωνία του με το «Νεοκλή» (Ν), αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρίσκεται στην Γερμανία, προτείνει να παίξουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα «Διαγόρας-Ατρόμητος» διπλό. Εν συνέχεια, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ δέχεται μήνυμα από Κύπρο με περιεχόμενο «3.000 diagoras rodou+0.5 στo 2», τηλεφωνεί εκ νέου στο «Νεοκλή» στην Γερμανία και αποφασίζουν να στοιχηματίσουν στον επίμαχο αγώνα, αναφέροντας τα εξής:
«Β: Ελα ρε έτοιμο ρε.
Ν: Τι έτοιμο;
Β: Ναι, όλα είναι ρε.
Ν: Τι όλα;
Β: Ε, εντάξει ρε, ΟΚ ρε.
Ν: Θα το πάρουμε;
Β: Ναι ρε. Θα το πάρουμε.
Ν: Στημένο;
B: Ε, ναι θα γίνει αφού το κλείδωσε ο ΟΠΑΠ ρε.
Ν: Δεν το κλείδωσε, το ‘κανε 1.85.
Β: Κι 1.70 να το κάνει πάλι θα ξαναπαίξουν αυτοί.
Ν: Δηλαδή το παίζουν στον ΟΠΑΠ και δεν το παίζουν στην Berfair;
Β: Θα το παίξουν και στη Betfair. Δύο ώρες.
Ν: Σε δύο ώρες.
Β: Ναι, ναι. Σε δυόμιση ώρες παίζει».
Την 3-2-2011 ημέρα διεξαγωγής του επίμαχου αγώνα, οι ομιλίες του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ (Δ) είναι αποκαλυπτικές. Μιλώντας, ειδικότερα, με πρόσωπο ονόματι «Χασάν», αγνώστων λοιπών στοιχείων (Χ), που καλεί από το με αριθ. 6936752278 κινητό τηλέφωνο, που είναι ενεργοποιημένο στο όνομα Μαρία ΤΣΕΚΕΡΙΔΟΥ, αναφέρουν τα εξής:
«Χ: Μήτσο, συνεννοήθηκα με τον Βασίλη, πήρα και τον Σάκη, από 5.000, εγώ, αυτός, εσύ και τέτοια. Το παιχνίδι θα το κάνουμε διπλό 100%,θα παλέψουνε, του είπα, 30-35 λεπτά, έχει μιλήσει κι ο Μάκης με τον Αγγελόπουλο να μην φορτσάρουνε στην αρχή. Εντάξει, θα έχει πατήματα ρε μ..., χιλιάρικα, δηλαδή σε 30 λεπτά μπορεί να χτυπήσεις τέτοια.
Δ: Μόνο για το διπλό, έτσι;
Χ:Για το διπλό, ναι.
Δ: Για το διπλό να βγάλουμε τα 20 και από εκεί και πάνω ό,τι κέρδος κάνουμε.
Χ: Ο καθένας θα χτυπήσει για τον εαυτό του.
Δ: Ο καθένας;
Χ: Θα το δούμε όλοι από ένα τάλιρο, γιατί είμαστε σε διαφορετικά μέρη, ο Σάκης είναι αλλού,ο Βασίλης...
Δ: Να ρε παιδί μου. Εγώ θέλω να πω οι κωδικοί που θα παίξουνε, πες ότι μαζευτούν 50.000, θα δώσουμε τα 20 στα παιδιά και...
Χ: Θα το κανονίσουμε.
Δ: Αυτό πρέπει να το διευθετήσεις.
Χ: Ναι. Με παίρνει ο Βασίλης»,
μετά από λίγο δε ο «Χασάν» ξανατηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ:
«Δ: Ελα.
Χ: Στου Βασίλη τον κωδικό και στου Σάκη τον δικό σου στην Alpha, ο Σάκης στην Alpha και ο Βασίλης στην IBC και μετά θα τα κάνουμε όλα διά.
Δ: Στην Alpha στον δικό μου στα 30;
Χ: Στα 30, ναι. Δεν έχεις άλλο Alpha ρε συ Ζάβα.
Δ: Στου Βασίλη;
Χ: Στου Βασίλη τον κωδικό της ΙBC.
Δ: Ο ένα;
Χ: Τον ένα και μετά άμα χρειαστεί και στου Σάκη... εντάξει ρε παιδί μου, θα δούμε.
Δ: Εντάξει, εγώ θέλω να πάρω λίγα μόνο για τον Γιώργο με τον Βασιλάκη και τον Λουκά. Δηλαδή λίγα, μη φανταστείς, 1.000-1.500 - 2.000.
Χ: Εντάξει ρε, αυτό είναι το πρόβλημά σου Ζάβα;
Δ: Κατάλαβες; Για να παίξει ο Γιώργος, ο Λουκάς κι ο Βασιλάκης, αυτοί.
Χ: Εντάξει, εγώ το παλεύω το παιχνίδι διπλό καθαρό, δεν το συζητάμε, τα λεφτά τα έχω κανονίσει εγώ με τον... τα έχει κανονίσει ο Μάκης.
Δ: Το θέμα είναι να έβγαινε όβερ.
Χ: Αυτό παλεύουμε τώρα, θα δέσουμε τους τρεις τους πίσω, τους είπε ο Μάκης, τους είπα εγώ: "Θα σας βάλουμε από άλλα 2 χιλιάρικα τον καθέναν" για να τον βγάλουμε από το παιχνίδι.
Δ: Για να το κάνουμε όβερ.
Χ: Κι όβερ.
Δ: Αμα το κάνουνε κι όβερ, μπορούμε να τους δώσουμε από 2,5 ακόμα.
Χ:Ε ναι, αυτό σου λέω. Δε θα τους θέλουμε πάρα πολλά όμως, εμείς θα ρίξουμε πολλά στο διπλό.
Δ: Ναι, αν μας δώσουν το οk και για το όβερ...
Χ: Εντάξει.
Δ: ... Θα χτυπάμε μετά και στο όβερ.
Χ: Ρε Ζάβα, ξέρω τι να πω, μη στεναχωριέσαι.
Δ: Στο ημίχρονο κανόνισες να μπει γκολ;
Χ: Οχι.
Δ: Ή να πάει ακόμα-ακόμα και 0-0.
Χ: Και 0-0. Μέχρι το 30 να παίζουνε κανονικά, τώρα, αν μετά το 30 το φάνε, το φάγανε, τι να κάνουμε...
Δ: Οχι, άλλο θέλω να σου πω. Μήπως είναι ενημερωμένοι να το φάνε ας πούμε στο 35 ή στο 40; Για να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο...
Χ: Οχι, απλώς μέχρι το 30 παίζουν κανονικά.
Δ: Αρα ημίχρονο δε θα παίρνουμε;
Χ: Δεν ξέρω, θα το κανονίσουμε, κάτσε να μιλήσω με τα παιδιά, οι δυο μας τι να κανονίσουμε; Τα παιδιά δώσανε ok γι' αυτό, τώρα τις λεπτομέρειες πώς θέλουμε να κάνουμε και τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε...
Δ: Γι' αυτό σου λέω. Πες αντέξουν μέχρι το 30, αν ξέρουμε ότι ό,τι και να γίνει στο ημίχρονο θα φάνε γκολ, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο που θα δίνει ψηλές τιμές. Δηλαδή θα δίνει όβερ μισό 2.40, 2.30, 2.50...
Χ: Εντάξει.
Δ:  Θα δίνει και στο ημίχρονο νίκη... πως τους λένε αυτούς... Ατρόμητο, θα δίνει και νίκη 2.10, 2.10, 2.30 στο ημίχρονο και στο ... και στο τι θα βγάλει. Κατάλαβε;
Χ: Ναι.
Δ: Να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο. Αλλά το θέμα είναι... άκουσέ με ποια είναι η ιδιαιτερότητα... ότι αν δε γίνει όβερ το ματς και είναι μόνο η νίκη, αν μπει στο ημίχρονο, ναι μεν θα εκμεταλλευτούμε στο ημίχρονο και από τι θα πατάμε μετά όμως κλειδώσαμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.
Χ: ..., θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο.
Δ: Α μπράβο, εντάξει! Καλά, σε ξαναπαίρνω, γεια».
Εν συνεχεία δε, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) τηλεφωνεί στον Γιάννη ΤΣΙΓΙΑΝΝΗ (Γ), ο οποίος του λέει ότι ο Ατρόμητος πάει για διπλό, ενώ ο Δημήτρης τον ρωτάει αν γνωρίζει κάτι για τον αγώνα στο Βόλο. Κατόπιν, ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Σάκης), συνεργάτης του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ, καλεί τον τελευταίο περί ώρα 13.53 και τον ρωτάει αν συνεννοήθηκε και ο Δημήτρης απαντά: «Ο Τσέκος με πήρε, αλλά μίλησα και με τον Σάκη. Θα δώσουμε, λέει, τα 20, θα είναι σίγουρα διπλό, θα το παλέψει να πάει όσο γίνεται 0-0 και τώρα παλεύουν μήπως καταφέρουν και το όβερ, γιατί στην ουσία τα λεφτά στο όβερ είναι, δεν είναι μόνο στο διπλό. Μήπως δηλαδή και... και άντε και βγάλεις κι από 2.500 ακόμα στους δύο πίσω, γιατί αξίζει τον κόπο. Δηλαδή άμα σου δώσουν την εγγύηση ότι θα βγει και όβερ, αξίζει τον κόπο να δώσεις κι άλλα 7.000-7.500 αντί για 20-27,5, αφού το όβερ θα σου δώσει πάνω από 50.000 κέρδος». Ο Σάκης τον ρωτάει πώς θα χτυπήσουν και ο Δημήτρης απαντά:
«Δεν ξέρω, εσείς τα χτυπάτε, εγώ από εδώ τι να κάνω. Μου είπε στον κωδικό μου στην Alpha που έχω 30.000, στου Βασίλη στο ένα, σε σένα στο δύο, αν χρειαστεί, αυτοί οι κωδικοί θα μοιραστούνε μετά. Συνεννοηθείτε εσείς πού και πώς θα χτυπήσετε. Εγώ, αν θα χτυπήσω λίγα, του είπα και του Χασάν, θα χτυπήσω λίγα για τον Γιώργο, τον Λουκά και τον Βασιλάκη. Δηλαδή αν με βάλουν στον κωδικό μου και μπορέσω να μπω, γι' αυτούς τους τρεις... 1.000-1.500-2.000». Ακολούθως, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με τον «Χασάν» και ο τελευταίος του λέει: «Εγώ στα λέω τώρα, πες τα και στον Ντότση, γιατί μου έχουνε ζαλίσει τα α... Το παιχνίδι είναι διπλό, τελειωμένο ρε, μέχρι το 30 παίζουνε κανονικά. Εχει αέρα πολύ στη Ρόδο, εγώ είμαι της γνώμης να πάρουνε τον... (ακατάληπτο, ίσως πρόκειται για όνομα ποδοσφαιριστή) στην αρχή, να κρατήσουνε δηλαδή. Σίγουρα πρέπει να ρισκάρουμε λίγα λεφτά στο ημίχρονο, γιατί γύρω στο 25 θα ανοίξουνε για να το φάνε, κατάλαβες; Αν γίνει κάτι και το φάνε νωρίς, θα φάνε υποχρεωτικά κι άλλο... έχουμε συνεννοηθεί έτσι... και από εκεί και πέρα ό,τι σκορ έχει το ημίχρονο, μιλάμε εμείς μεταξύ μας, μιλάμε με τον Πουλόπουλο (ενν. τον Γιώργο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα) στο ημίχρονο και του λέμε ότι θα γίνει αυτό κι αυτό, πρέπει να μπουν 1-2 γκολ. Τώρα για τα επόμενα, για τα όβερ κι αυτά, αν δεν έχει μπει το γκολ, συνεχίζει κανονικά, δηλαδή μπορεί να μπει και ο Βερνάμπης. Για το όβερ 1,5, τον είπα με τον Πουλόπουλο, τον Προβατίδη (ενν. τον Στάθη ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα) και τον Μπάμπη, τα παιδιά που παίζουνε πίσω, άμυνα ότι "Αμα το κάνετε έτσι όπως σας πούμε εμείς στο ημίχρονο, θα σας βγάλουνε και 2.000 (ακατάληπτο), ανάλογα τι θα βγάλουμε", αυτή είναι η συμφωνία», ενώ σε επόμενη συνομιλία τους ο «Χασάν» εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι πολλοί ξέρουν για τη νίκη του Ατρόμητου και στοιχηματίζουν πολλά, με αποτέλεσμα να πέφτει η απόδοση του συγκεκριμένου αγώνα. Κατόπιν, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με τον Λουκά ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ και του λέει: «Ακουσε με λίγο, ο Ατρόμητος είναι διπλό. Το κανονίζουμε από εκεί με τα παιδιά για να βγει διπλό, βέβαια η τιμή πέφτει, γιατί το μάθανε κι άλλοι. Αυτή τη στιγμή δίνει κοντά στο 1.55 το διπλό. Θες να σου πάρω στην Berfair κάποια λεφτά; Το ματς πάει για διπλό, ξέρουν τα παιδιά πίσω, ξέρουν αυτοί, θα τους δώσουμε κάποια απ' τον καθένα, από μαρούλι για να γίνει έτσι, δηλαδή είναι μελετημένο. Πες μου πόσα θες να βάλεις, το ίδιο θα κάνω και για τον Γιώργο, θα πάρω και τον Τελίδη τηλέφωνο να τον ρωτήσω το ίδιο πράγμα, πόσο θέλει». Ο Λουκάς τον ρωτάει πόσο σίγουρο είναι και ο Δημήτρης του λέει: «Δώσαμε από 5 σε 4 άτομα, τι άλλο να σου πω τώρα;». Ο Λουκάς του ζητάει να ποντάρει 2.000 και ο Δημήτρης του λέει ότι, αν το σιγουρέψει, θα του ποντάρει και άλλα 2», ενώ μετά από λίγα λεπτά ο Λουκάς ξανατηλεφωνεί στον Δημήτρη και του λέει: «Με πήρε ο Στολτίδης τηλέφωνο, τον πήρε ο Λιδάκης τηλέφωνο να κάνουμε το παιχνίδι Χ και το είπε ο ΜΠΕΟΣ. Λέει: "Εσύ μπορείς να μιλήσεις σε 5-6 άτομα;" και λέω εγώ: "Πώς να μιλήσω; Να πάω και να τους πω ότι ποιος με είπε οk να κάνουμε το παιχνίδι Χ". Λέει: "Επειδή φορτώθηκαν πολλά στον άσο, θέλουμε να το κάνουμε να φέρει Χ". Λέω: "Να το πω σε 5-6 άτομα, αλλά τι να πω; Ποιος με είπε; Τι με είπε; Τι; Με πήρε εμένα ο ΜΠΕΟΣ και μου είπε; Θα βγω εγώ ότι στήνω τα παιχνίδια. Σκέψου κάτι άλλο, δες τι μπορεί να γίνει και πάρε τηλέφωνο να μου πεις. Να πιάσω μερικά παιδιά και να τους πω αυτό κι αυτό"». Και ο Δημήτρης του απαντά: «Πάρε με κατευθείαν για να προλάβουμε να το βάλουμε στον ΟΠΑΠ αυτό». Τέλος, ο Λουκάς ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, απέστειλε στο κινητό του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ περί ώρα 15.30, γραπτό μήνυμα με το ακόλουθο περιεχόμενο: «Θα γίνει, λέει ο Ακης. Θα μας το πει τελευταία στιγμή για να μη μαθευτεί. Θα είναι και ο ΤΡΑΥΛΟΣ λέει κάτω. Αυτά προς το παρόν», κάνοντας ευθεία αναφορά στον Αγγελο ΤΡΑΥΛΟ, γνωστό manager αθλητών ποδοσφαίρου.
Την ίδια ημερομηνία, ήτοι την 3-2-2011, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, συνομιλεί με τον Γιάννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και τον ρωτάει αν έχουν φράξει τα παιχνίδια του Ατρόμητου και του Βόλου. Ο Γιάννης του απαντά ότι έχοyν φράξει μόνο του Ατρόμητου. Ακολούθως, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ καλεί τον «Δημήτρη», αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον ρωτάει τι υπόλοιπο έχουν στο λογαριασμό, και αφού ο τελευταίος του απαντάει 17.500 ευρώ, ο Αχιλλέας τον καθοδηγεί πώς θα μοιράσει τα χρήματα.
Το απόγευμα της 3ης Φεβρουαρίου 2011, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ (Β), επικοινωνεί με τον «Νεοκλή» (Ν) και τον «Κωνσταντίνο» (Κ), σύνδεσμοί του που βρίσκονται στην Γερμανία, και αναφέρουν τα εξής:
«Ν: Για τον Ατρόμητο που το άκουσες ότι είναι στημένο;
Β: Μου τόχανε πει από το πρώτο παιχνίδι εμένα και το θυμήθηκα το ‘πιασα. Το ‘χα πει εγώ του Κωνσταντίνου, πές του να δεις, απ' το πρώτο παιχνίδι με το που τελείωσε. Και χθες παίρνω και μου τα μασάγανε χθες.
Ν: Σου τα μασάγανε, ε;
Β: Ναι ρε.
Ν: Γιατί σου τα μασάγανε;
Β: Δεν ήθελαν να μου πούνε ρε.
Ν: Μμμμ. Μου τα' πανε σήμερα το μεσημέρι μου τα' πανε.
Ν: Μα σήμερα το μεσημέρι ξεκινήσανε το trading. Δηλαδή αν σου το λέγανε χθες και δε γινότανε, θα σε κοροϊδεύανε, άρα καλά κάνατε. Ρε Βασίλη δεν είναι ότι δε σου λέγανε υπήρχε λόγος που δε σου λέγανε.
Β:Δε ξέρω γιατί δε μου λέγανε ρε, ξέρω ‘γω;
Ν: Επειδή θα ήταν από χθες που θα ξεκινούσανε.
Β: Σου λέει θα το πει τώρα στους «χημικούς» ο Βασίλης... (γέλια).
Ν: Θα το πει στους χημικούς, θα το βαράνε και... τέτοια. Αυτοί τα παίζουνε στον ΟΠΑΠ;
Β: Δεν ξέρουνε να παίζουνε αυτοί, δεν ξέρουνε να παίζουνε.
Ν: Δεν ξέρουν να παίξουν στον ΟΠΑΠ. Ο Μιχάλης τους έβαλε 80.000 ρε Βασίλη.
Β: Τους έβαλε, τους έβαλε;
Ν: 80.000 τους έβαλε.
Β: Δε πα να γ...
Ν: Τι δε πα να γ..., γιατί ρε να γ...; Αυτά πρέπει να παίζουμε 100.000 το παιχνίδι ρε, τι μου λες;
Β: (ακατάληπτο) διακοπή ρε γι' αυτά όλα, θα πάμε φυλακή ρε μ...; Να διακοπεί κανένα παιχνίδι να πέσεις εκεί στη Φραγκούρτη να πέσεις εκεί μέσα στα τρένα».
Ακολούθως, ο Κωνσταντίνος ρωτά τον Βασίλη αν θα πάει την Κυριακή στην Κύπρο, και εκείνος του λέει πως θέλει να πάει την επόμενη εβδομάδα, μαζί με κάποιον που έχει γνωρίσει από την Βόρειο Ελλάδα, ο οποίος δουλεύει «ιντερνετικό», και τον έχει μέσα στην Betfair».
Διαγόρας - Πιερικός 3-0:
«Θα το κανονίσει ο Δήμου»


Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γίνεται αναφορά σε επιχείρηση ... «διπλού» από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του Διαγόρα, Παύλο Δήμου. Ο υψηλόσωμος αμυντικός, εμφανίζεται ως «ρυθμιστής» στη νίκη της ομάδας του (Πιερικός), η οποία δεν ήρθε ποτέ. Στη συνομιλία ωστόσο αναφέρονται ουκ ολίγα ονόματα από τον Διαγόρα...
«Την 16-3-2011 δε, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ, συνομιλεί με τον σύνδεσμό του στην Γερμανία «Νεοκλή», αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος τον ενημερώνει ότι «ο χοντρούλης έβγαλε 200.000» και ο Βασίλης του λέει ότι «είναι στημένο».
Την 17-3-2011, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) συζητά με τον Παύλο ΔΗΜΟΥ (Π), παίκτη του Πιερικού, για το πώς θα οργανωθεί το επόμενο «στήσιμο», στον επικείμενο αγώνα μεταξύ των ομάδων «Διαγόρας Ρόδου-Πιερικός», ο οποίος διεξήχθη την 19-3-2011, με αποτέλεσμα 3-0:
Δ: Εννοείται, πρέπει να μου... Εμπορική. Και πες και του Λουκά να μου... στην Εμπορική.
Π: Θα σου στείλω εγώ και τους δύο, θα σου στείλω την Εμπορική του Λουκά, Καραμάνη θα γράφω και μια την δικιά μου.
Δ: Αρα θα βάλω 2.375 στον Λουκά και τα υπόλοιπα είναι δικά σου. Τα 500 κοντά και το καινούργιο το τριχίλιαρο που παίξαμε, θα υπολογίσω εγώ, θα μπούνε σε εσένα.
Π: Εντάξει».
Την επόμενη ημέρα 18-3-2011, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) συνομιλεί για το ως άνω επικείμενο παιχνίδι με τον «Γιώργο» (Γ), αγνώστων λοιπών στοιχείων, και αναφέρουν τα εξής:
«Γ: Με πήρε ο Σιδηρόπουλος και με ρώταγε για το παιχνίδι, τι και πώς και γιατί.
Δ: Για ποιο πράγμα;
Γ:Και καλά θα φάνε πολύ ξύλο αυτοί και μ...! Και να λέω εγώ ότι το παιχνίδι θα γίνει διπλό και καλά να το χτυπήσουμε... εντωμεταξύ δεν υπάρχει περίπτωση να το χτυπήσω (ή να χτυπήσει) το παιχνίδι, (ακατάληπτο), έτσι;
Δ: Ναι. Και;
Γ: Και με ρωτούσε και με ‘λεγε και τέτοια... εντωμεταξύ τον Πουλόπουλο τον έχουν απέξω;
Δ: Μάλλον ναι.
Γ: Ναι κι αυτός και καλά του λέει: "Θα τους... εγώ" και τέτοια.
Δ: Ενα α... θα τους γ... κ...!
Γ: Κι εγώ αυτό λέω.
Δ: Θα πάρουν αυτοί κανένα τριαντάρι από τον Πιερικό σαν ομάδα, θα τους κ... ένα α... ο Πουλόπουλος. Ετσι πες του Σιδηρόπουλου.
Γ: Γ... τον!
Δ:  Δεν έγινε τίποτα, δε με πήρε ο Παύλος, θα με έπαιρνε. Γιατί ό,τι και να γίνει ο Παύλος θα είναι μπροστά στη συζήτηση και αν δεν μου δώσει το ok, ότι ναι, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε κάτι.
Γ: Αυτός θα μιλούσε με την ομάδα ή με τους παίκτες; Για να καταλάβω δηλαδή.
Δ: Νομίζω και σαν ομάδα θα ξέρουνε.
Γ: Ε, αυτοί όπως είναι τώρα...
Δ: Νομίζω θα δώσει το ok και η ομάδα, κατάλαβες;
Γ: Ναι, κατάλαβα.
Δ: Θα δούμε, ό,τι γίνει θα μας το πούνε.
Γ: Καλά».
Στη συνέχεια ο Παύλος ΔΗΜΟΥ (Π) τηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ (Δ) και η συνομιλία μεταξύ τους έχει ως εξής:
«Π: Ακου να στα πω όλα για να τελειώνουμε, να μου πεις τι θα κάνουμε εσύ.
Δ: Ναι.
Π: Δεν κάθονται σαν ομάδα να χάσουνε, αρνείται Πουλόπουλος, ατοί αρνούνται...
Δ: Γιατί δεν είναι στο κόλπο.
Π: Ναι.
Δ: Ο Πουλόπουλος κι ο Σιδηρόπουλος. Ξέρεις ο Σιδηρόπουλος τον βάζει δαβλιά. Πήρε σε έναν δικό μου ο Σιδηρόπουλος χθες και είπε «Αμα βγει διπλό αυτό το ματς, θα γ...».
Π: Δηλαδή; Τι θα γ...;
Δ: Οτι και καλά δεν θα βγει διπλό ρε.
Π: Εχω κανόνισει εγώ με 4 άτομα, δικούς μας εκεί που έχω, να παίξουν πιο χαλαρά όχι να κάνουμε όργια, το πιο χαλαρά. Θα το κάνουμε σαν να είναι φιλικό.
Δ: Ναι.
Π: Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι στόπερ ούτε αμυντικοί ούτε τερματοφύλακας, είναι κέντρο και λίγο μπροστά.
Δ: Αυτό δε σε εξασφαλίζει όμως.
Π: Αυτό λέω, δε με εξασφαλίζει. Γιατί αυτοί τους είπα ότι έχω λεφτά μαζί μου, έχω ένα ποσό, μου το έδωσε η ομάδα να το έχω εγώ. Αμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει διπλό το ματς, θα τα πάρουν τα λεφτά. Αμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει X το ματς, θα τα πάρουνε. Οπότε αυτοί θα πούνε : «Στα α... μου, θα παίξουμε εμείς χαλαρά και άμα έρθει διπλό το ματς ήρθε. Αμα είναι, θα χάσουμε 4 χιλιάρικα».
Δ: Παραλί δηλαδή, στις πλάτες, παραλί δηλαδή.
Π: Ναι.
Δ: Σου λέει «Αμα χάσουμε παικτικά θα πάρουμε και λεφτά».
Π: Ναι δεν έχουν άλλη δύναμη οι δικοί μας να κάνουν κάτι άλλο. Πήγαν να το κάνουν μέσω της ομάδας, δε θέλουν αυτοί, λέει : «Γιατί πήγατε να χτυπήσετε τους παίκτες μόνοι σας και νευριάσαμε», π... μπλε δηλαδή. Οι παίκτες λέει , 5-6 άτομα πήγαν να το κανονίσουν δυνατά, να κάνουν όργια, αλλά το γ... ο Πουλόπουλος.
Δ: Γιατί δε βάζει και τον Παυλόπουλο στο κόλπο;
Π: Τον είπανε και δε θέλει, λέει.
Δ: ... (ακατάληπτο).
Π: Εγώ πονηρεύομαι, μ... αυτός μήπως το έπαιξε μόνος του αυτός και κάνει κανένα όργιο μόνος του, κάνει κανένα διπλό, τα κάνει αυτά ο Πουλόπουλος. Αυτά τα 30.000 που παίχτηκαν Betfair τι είναι;
Δ: Δεν ξέρω, εγώ δεν έριξα τίποτα ακόμα.
Π: 30.000, λέει Betfair παίχτηκαν, τώρα που παίχτηκαν...
Δ: Αφού ο Κουκούλιας γ... να παίρνει τηλέφωνο τους Αρειανούς και να λέει : «Θα τελειώσει, θα τελειώσει, θα γίνει σίγουρα».
Π: Τους Αρειανούς θα τους βάλει φυλακή όλους (γέλια).
Δ: Ε ναι. Πήρε τον Βαγγέλη πόσες φορές τηλέφωνο, έπαιρνε τους άλλους και έλεγε: «Θα τελειώσει. Τώρα είναι κάτω και μιλάνε, θα το πάρουμε το παχνίδι».
Π: Εσύ που είσαι; Σπίτι;
Δ: Ναι, σπίτι είμαι.
Π: Εγώ μέχρι και ένα τέταρτο, είκοσι λεπτά, μήπως η διοίκηση κάνει καμία κίνηση τώρα ξανά, θα είμαι στο ξενοδοχείο, δεν πάω στο γήπεδο. Θα μιλάω με τον Χάρη, τον αντιπρόεδρο...
Δ: Τον δικό τους ή τον δικό σας;
Π: Τον δικό μας ρε. Θα είμαι στο ξενοδοχείο και θα μιλάω μαζί του. Αν κάτι γίνει και τέτοια, ένα τέταρτο πριν τον αγώνα, σε παίρνω τηλέφωνο, έτσι;
Δ: Ποιοι άλλοι είναι αμυντικοί; Εκτός του Πουλόπουλου ποιος παίζει αμυντικός;
Π: Ο Χατζόπουλος παίζει ρε μ... και δεν κάθεται να χάσει ο άλλος ο μ...!
Δ: Ο Χατζόπουλος.
Π: Δεν κάθεται. Του λέει η ομάδα : «Θα δώσουμε λεφτά και θα έρθεις του χρόνου σε μας και δεν κάθεται».
Δ: Ναι, ε; Ο Σπάρταλης δεν παίζει.
Π: Ο Σπάρταλης, αυτός θα ... ο Πάνος θα είναι αυτός εδώ, ο Σάλα θα είναι, ο Ρέγες και ο Γκούτμαν (ενν. τους ΣΠΑΡΤΑΛΗ, ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗ, ΡΕΓΕΣ και ΓΚΟΥΤΜΑΝ, ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Ρόδου).
Δ: Α, οι ξένοι κυρίως.
Π: Ναι. Αυτοί οι 4 θα είναι, αλλά μιλάμε για.. (ακατάληπτο), έτσι; Δηλαδή μου το χτύπησαν: «Δεν κάνουμε όργιο, θα είναι σας να κάνουμε φιλικό ματς».
Δ: Σε περίπτωση που βγει διπλό από πόσα θα πάρουν αυτοί;
Π: Από 4 χιλιάρικα.
Δ: 4x4, 16, ε;
Π: Ναι εγώ, εσύ κι ο Τούρκος, ξέρουμε έτσι; Κανένας άλλος.
Δ: Εννοείται ρε, είσαι μ...; Αλλά το θέμα είναι ότι, αν δεν ξέρουν οι πίσω, θα είναι δύσκολα. Δεν μπορείς να ρισκάρεις δηλαδή, δεν μπορείς να το παίξεις.
Π: Ναι ρε π...:
Δ: Εκτός αν αλλάξει κάτι.
Π: Πόσο είναι το ποσοστό;
Δ: Περίμενε να δω.
Π: Για δες πόσο είναι το διπλό.
Δ:Πιερικό, Πιερικό... 260.
Π:Καλά, οπότε περιμένουμε και είκοσι λεπτά πριν το ματς.
Δ: Καλά, μη φανταστείς ότι έχει τζίρους και τέτοια, δηλαδή να παίξεις και 5.000 ευρώ στο 2.60. Απλά στήνεις τιμές 100,200,300 ευρώ για να τσιμπολογάμε.
Π: Μάλιστα, Μιλάμε κι αργότερα. Μην κάνεις καμία κίνηση, μην το παίξεις ακόμα.
Δ: Όχι, μιλάμε».
Τέλος την ημέρα διεξαγωγής του επίμαχου αγώνα, ήτοι την 19-3-2011, ο Γιάννης ΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ (Γ), ποδοσφαιριστής, τηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ(Δ):
«Δ: Τα λεφτά είναι μέσα, να ξέρεις.
Γ: Ναι ρε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πες τον άλλον να βάλει λεφτά να έχουμε για τη Β΄Εθνική.
Δ: Ναι. Τι γίνεται εκεί;
Γ: Με τον Ακη τον Πέτρου που μίλησα κάτω με τον Πιερικό υπάρχει μπέρδεμα.
Το ματς πήγαινε για διπλό και αυτοί λένε ότι δεν το δίνουν. Πήγαν και με λεφτά να το πάρουν και δεν το δίνουν. Δεν ξέρω, τους έχει τάξει ο άλλος λέει και θα το παίξουν κανονικά. Περιμένανε τον Παυλόπουλο να πει το ΟΚ, ο Πουλόπουλος λέει όχι, δεν τα παίρνει τα λεφτά ο Πουλόπουλος, Ετσι μου είπανε πριν από 5 λεπτά.
Δ: Κατάλαβα.
Γ:Τώρα, αν αλλάξει κάτι άλλο, δεν ξέρω.
Δ:Κατάλαβα, Θα πω τον Μιχάλη να βάλει.
Γ:Από εκεί και πέρα τα άλλα τα παιχνίδια είναι ξεκάθαρα. Η Λειβαδιά λογικά θα περάσει, αλλά ακόμη δεν ξέρω. Από κει και πέρα ο Παναιτωλικός κερδίζει και ο ΟΦΗ μου είπανε».

ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρας 5-0:

«Τρελό» χρήμα στο over και την διαφορά τερμάτων

Ο διασυρμός του Διαγόρα στο συγκεκριμένο ματς, φαίνεται πως ήταν «προμελετημένος» σύμφωνα με το πόρισμα και τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, αν και ο «γηραιός» παρατάχθηκε με πολλές απουσίες.
Η «λύσσα» των γηπεδούχων για γκολ ήταν εμφανής, όπως λυσσαλέο ήταν και το ποντάρισμα στο over.
Οι συνομιλίες εμπλέκουν «χαλαρούς» παίκτες του Διαγόρα....
«Ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ συνομιλεί με τον Ευθύμιο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ (Μάκη), και τον ρωτάει για το επίμαχο «στημένο» παιχνίδι μεταξύ των ομάδων «ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρα Ρόδου» και πόσοι παίκτες δεν παίζουν κανονικά. Ο Μάκης λέει στον Σάκη ότι 3-4 παίκτες δεν θα παίζουν κανονικά και αναφέρει τα ονόματα των συγκεκριμένων παικτών. Ο Σάκης συνομιλεί με τον Άνθινο ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ και τους εκμυστηρεύεται ότι κάτι μπορεί να γίνει στον αγώνα «ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρα Ρόδου» και να είναι έτοιμος για να παίξει. Σε επόμενη συνομιλία τους, ο Άνθινος λέει στον Σάκη ότι ο αγώνας πάει κατευθείαν για όβερ και τα στοιχήματα στο όβερ ανέρχονται σε 150.000 ευρώ. Οι επίμαχες συνομιλίες έχουν ως ακολούθως:
Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α): Ο Α λέει στον Δ: «Κάτι εδώ ανακατεύεται ο Σιδηρόπουλος με τον Τσεκερίδη, κάτι για το ματς με τα Γιάννενα. Μην ασχοληθείς τίποτα, άμα σε πάρει ο Σιδηρόπουλος. Μπορεί να σου πει οτιδήποτε, να δώσουνε 3 χιλιάρικα στα παιδιά, μπορεί να δώσουν 5 για να άσουνε, να το βγάλουν όβερ ή οτιδήποτε, δε θα ασχοληθείς καθόλου με τον Σιδηρόπουλο. Ασε να κάνουν τη δουλειά, αν θέλουν ο Σιδηρόπουλος με τον Τσεκερίδη»
«Α:Μ' άκουσες;
Δ: Ναι, σ' άκουσα.
Α: Αμα σε πάρει, πες ότι λείπεις, ότι είσαι στο βουνό, οτιδήποτε ότι δεν έχεις κομπιούτερ, μην κάνεις τίποτα. Ούτως ή άλλως άσε να το κάνει αυτός μόνος του, άμα θέλει με τα παιδιά του εκεί, με τον Διαγόρα εντάξει;
Δ: Εντάξει
Α: Εμείς έτσι κι αλλιώς τη δουλειά μας την ξέρουμε. Ασε να το κάνουν και αν παρακολουθήσουμε όχι να πάμε να δώσουμε λεφτά στον Πουλόπουλο και σ' αυτούς κι εμείς ακόμα.. (ακατάληπτο) να πληρωνόμαστε από τον Μιχάλη:
Δ: Εντάξει»
Αθανάσιος ΤΣΟΤΣΗΣ (Α) - Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΕ (Β):
Β: Ρε φίλε, θα βαρέσουμε τον κινέζο, κλείστον ρε.
Α:Θα βαρέσουνε; Τι;
Β: Μάλλον όβερ θέλουν να το παίξουνε. Οβερ και με 2 γκολ.
Α: Το έχει από την αρχή;
Β: Το έχει από την αρχή live, ναι. Εχει πάει 1.36 το όβερ τώρα και 1.44 με 2 γκολ το 1.5.
Α: Εχουν χτυπήσει μέσα;
Β: Δεν ξέρω αν έχουνε χτυπήσει στον Κινέζο. Πρέπει να χτυπήσανε, γιατί ήταν ψηλά η τιμή. Η τιμή του 1.5 ήτανε 2 και το όβερ ήταν 1.88 και κατέβηκε εκεί.
Απλώς κλείστο το δικό σου, μπορεί να χτυπήσω εγώ μετά.
Α: Εντάξει
Αθανάσιος ΝΤΟΥΤΣΗΣ (Α) - Γιώργος (Β):
Β: Σε έπαιρνε ο Σιδηρόπουλος να κλείσεις τον κωδικό.
Α Ναι.
Β: Και δεν το σηκώνεις κιόλας! Πώς γίνεται αυτό με σένα;
Α: Δουλειά είχα ρε.
Β: Τι δουλειά; Αφού μετά το σήκωσες! Ασε τις μ...!
Α: Ρε σου λέω δουλειά είχα. Τα έκλεισε ο Ζάβα; Τι;
Β: Πού να ξέρω; Κλείστα εσύ.
Α: Θα το κάνουνε;
Β: Ναι, θα το κάνουνε.
Α: Εσύ χτύπησες μέσα;
Β: Οχι, εγώ μετά.
Α: Στη διάρκεια;
Β: Ναι.
Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α) - Δημήτρης ΖΑΒΑΝΙΤΑΣ (Β):
Α: Απλώς μπορεί να το κάνουν εκεί πέρα, αλλά κλείστε τους κωδικούς, μηδένισε τους κωδικούς τους.
Β: Ποιος να παίξει;
Α: Στον κινέζο ρε φίλε.
Β: Ποιος να παίξει;
Α: Ο Τσεκερίδης.
Β: Μήπως μας παίξουν ή θέλει κάποιος συγκεκριμένος να παίξει;
Α: Μπορεί να χτυπήσει ο Σιδηρόπουλος κι αυτοί στους κωδικούς στον κινέζο. Οχι να δώσουμε εμείς λεφτά, αυτοί μπορεί να χτυπήσουν στη διάρκεια. Να τους έχεις κλειστούς, να μην πάρουμε ρίσκο.
Β: Εντάξει, ο 22 δηλαδή στον 15 και του Τσεκερίδη.
Α: Και πες στον Τσέκο, άμα χρησιμοποιήσει το 2 και το 3, ας κλείσει το 15.
Β: Μίλησε μαζί σου ο Σιδηρόπουλος;
Α: Με πήρε να μου πει να κλείσω τους κωδικούς, δεν πήρε να (ακατάληπτο) 3 χιλιάρικα. Με λέει «κλείσε τους κωδικούς γιατί μπορεί να βαρέσουν όβερ 1.5 και όβερ 2.5».
Β: Πόσα λεφτά έχει μέσα ο κωδικός του;
Α: Δεν ξέρω, 10,15,20.
Β: Εντάξει, μιλάμε σε λίγο.
Α: Και πες στον «θείο» όποιος είναι ύποπτος για να χτυπήσει σε οποιονδήποτε κωδικό, γιατί μπορεί να χτυπήσουν από την Αθήνα, δεν το ξέρουμε, ό,τι πάει να χτυπήσει να το αφήσουνε... (ενν. Τον σύνδεσμό τους στην Κύπρο τον οποίο αποκαλούν «θείο»).
Β: Ξέρεις γιατί στο λέω; Δεν μπορεί τυχαία τώρα ένας κωδικός να χτυπήσει μέσα, να κερδίσει 10 χιλιάρικα και αν του μεταφέρουμε εμείς 10 χιλιάρικια από την Κύπρο σε αυτόν! Κατάλαβες τι θέλω να πω; Δηλαδή ένας κωδικός, ο οποίος δεν παίζει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να καθίσει μέσα να παίξει 10 και 20 χιλιάρικα και να κερδίζει 15 - 20 χιλιάρικα. Το να παίξει ο Τσεκερίδης που έκανε τζίρους, το να παίξει ο Σιδηρόπουλος στον 22, γιατί κάνει τζίρους με τα κόρνερ και με αυτά, ναι. Το να ανοίξει ένας άλλος ξεκάρφωτος.
Α: Δεν σου είπα να ανοίξει, μπορεί κάποιος από την Αθήνα στους κωδικούς...
Β: Α, μπράβο! Αρα για ποιους κωδικούς;
Α. Μην μπερδεύεσαι, δε μου είπαν να βάλω λεφτά, σου είπα ότι μπορεί να παίξει κάποιος απίθανος εκεί που δεν περιμένουμε από την Αθήνα.
Β. Ναι, ούτως ή άλλως ο «θείος» είναι από πάνω εκεί, ό,τι παίζει κάποιος το κλείνει κατευθείαν. Απλά θα κλείσει από τώρα το 22 και του Τσεκερίδη μήπως έχουμε πρόβλημα».
Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Β) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α):
Ο Σάκης τον ρωτάει: «Θα το κάνουν σίγουρα ή μόνο αν τους βοηθήσει το ματς;». Ο Μάκης του λέει ότι τους έχει παίξει ήδη το όβερ και 4 χιλιάρικα στο 1.48 στη Betfair και θα τους παίξει άλλα 5 χιλιάρικα στο live, όπου η απόδοση θα είναι μεγαλύτερη και προσθέτει ότι δεν θα χτυπήσει δυνατά, απλώς για να βγάλουνε κάποια λεφτά. Και συνεχίζουν:
Α: Πόσοι δεν θα παίζουνε κανονικά; Αυτή είναι η διαφορά.
Β: 3 - 4 δεν θα παίζουνε ρε φίλε. Και να σου πω κάτι; Πήρανε 13 άτομα, δεν έχουνε κανέναν.
Α: Ναι ρε, το θεωρούν χαμένο το τέτοιο.
Β: Ο τερματοφύλακας είναι ο πιτσιρικάς, το δεξί και το αριστερό μπαχ είναι 2 πιτσιρίκια, πρώτη φορά παίζουνε. Ο Πουλόπουλος παίζει στόπερ μαζί με τον Χριστοφελέα, δηλαδή στην ουσία μόνο ο Χριστοφελέας θα παίζει. Στο κέντρο παίζει ο Μαύρος μαζί με τον Γκούντμαν, δεξιά ο Γεωργίου, αριστερά ο Σπάρταλης και ο Ρέγες μαζί, ο Φράγκος μπροστά.. ούτε ο Ταραχούλσκι παίζει.
Α: Καλά, άμα θα γίνει τίποτα, μιλάμε και στο τηλέφωνο.
Ανθιμος ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ (Β) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α)
Α: Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στο Γιάννενα - Διαγόρας να έχεις υπόψη σου. Άμα είναι, θα σου πω να ξέρεις. Αλλά είναι χαμηλές τιμές τώρα και θα το παίξουν μάλλον να ανέβει η τιμή στα ίσια εκεί και μετά θα φάνε γκολ. Θα το δω εγώ, αν είναι θα σε πάρω εγώ στον δικό μου τον κωδικό.
Β: Καλά θα που πεις, θα μιλάμε.
Αργότερα, ο Ανθιμος ξανακαλεί τον Σάκη και του αναφέρει ότι οι παίκτες δεν προσπάθησαν καθόλου να κρατήσουν τον αγώνα, ο οποίος πάει κατευθείαν για όβερ και ότι «στην Betfair τα στοιχήματα στο όβερ αυτού του αγώνα, ανέρχονται σε 150.000 ευρώ».

Αναγέννηση Καρδίτσας - Διαγόρας 2-1:
«Ο Διαγόρας θα βοηθήσει στον άσο»


«Την 9-4-2011 ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Σάκης) συνομιλεί, επίσης με τον Ευθύμιο Σιδηρόπουλο (Μάκη) και τον ρωτάει αν έμαθε κάτι (σχετικά με τους αγώνες ποδοσφαίρου) και ο τελευταίος του λέει ότι, σύμφωνα με όσα έχει ακούσει, ο Πανθρακικός θα δώσει το παιχνίδι αύριο για τον Εθνικό (αναφερόμενος στον αγώνα Πανθρακικός - Εθνικός που διεξήχθη την 10-4-2011). Σε άλλη συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών, ο Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ λέει στον Σάκη ότι «Ο Διαγόρας μάλλον θα βοηθήσει στο παιχνίδι, προκειμένου να γίνει άσος» και ο Σάκης του λέει αν είναι να πάρει την Betfair. Ο Μάκης του λέει να στήσει 3.000 στο 1.53 1.54 1.55 στη Betfair και ό,τι πάρει. Κλείνοντας τη συνομιλία, ο Μάκης του λέει επίσης ότι «και η Ηλιούπολη έχει βοήθεια από το διαιτητή και θα γίνει πόλεμος, θα φάνε και ξύλο».

Πανθρακικός - Διαγόρας 0-0:
«Σπρώξε στον άσο»Η στοιχηματική απόδοση σε αυτό το ματς έπεφτε, οι γηπεδούχοι πίεζαν, έχαναν ευκαιρίες, αλλά ο άσος δεν επιβεβαιώθηκε. Γίνεται λόγος για «αβαβά» ματς, αλλά όχι ονόματα...
«Την 19-2-2011 ο Γεώργιος ΔΙΟΓΩΝΗΣ (Γ) τηλεφωνεί στον Βασίλη ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ (Β) και συνομιλούν για τον αγώνα «Πανθρακικός - Διαγόρας» την 20-2-2011 και την πιθανή νίκη της ομάδας του Πανθρακικού, καθώς όπως φαίνεται από τη συνομιλία που ακολουθεί , το παιχνίδι είναι ύποπτο, ενώ και οι αποδόσεις αυτού διαφοροποιούνται από site σε site στο ίντερνετ, αλλά και στον ΟΠΑΠ.

Γ: Εχεις την μπούκα του Πανθρακικού;
Β: Πανθρακικό;
Γ: Ναι, ναι πρόσεχε.
Β: Δεν έχω τέτοια εγώ, δεν έχω τέτοια.
Γ: Ναι, όχι μέσα το έπαιξα εγώ να ξέρεις.
Β: Εντάξει.
Γ: Απλά στο λέω.
Β: Με ποια ομάδα παίζει Γιώργο;
Γ: Πανθρακικός - Διαγόρας.
Β: Το έχει ο ΟΠΑΠ;
Γ: Το έχει ο ΟΠΑΠ ναι, το έχει αλλά πέφτει.
Β: Πόσο το έχει;
Γ: 1.70. Εμείς το είχαμε 1.81, το βγάλαμε, ο μπάτσος το πήρε 1.58, η hill το είχε 1.67, η bwin άστε να πάνε. Κατάλαβες;
Β: Η Betfair πόσο το έχει;
Γ: 1.71. Εγώ μέσο όρο το έχω παιγμένο 1.75. Ενας με έφερε τώρα εδώ πέρα 1.5 χιλιάρικο.
Β: Πότε παίζει, αύριο;
Γ: Ναι, αύριο παίζει.
Β: Είναι αβαβά, είναι ρε;
Γ: Ετσι το είδα.
Β: Το κρατάνε 98, τελευταία απόδοση 1.65. Μπορεί να το παίξω και εγώ φίλε.
Γ: Εντάξει σου είπα, εγώ έχω παίξει μέχρι στιγμής 650.
Β: Αύριο παίζει, ε;
Γ: Ναι, εγώ έχω παίξει 650 μέσα έχει 1300 για να πάρει 4+4=8.920
Β: Ναι, μπορεί να το παίξω και εγώ.
Γ: Θα το παντρέψεις;
Β: Θα δω τι θα κάνω.
Γ: Πού θα μπεις περίπου;
Β: Το UNDER της ΑΕΚ μου αρέσει.
Γ: Το UNDER της ΑΕΚ;
Β: Ναι, πόσο το έχει ο μπάτσος;
Γ: Τι ώρα παίζει;
Β: Αύριο.
Γ: 1.57 το έχουμε εμείς.
Β: 1.60 ο ΟΠΑΠ
Γ: Τέλος πάντως αυτά. Πρόσεχε αυτό το ματς που σου είπα.
Β: Εντάξει.

Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης:
Η αιτία της «εμπλοκής»
στην υπόθεση


Σύμφωνα με το πόρισμα της κ. Παπανδρέου, «οι κινήσεις περαιτέρω των λογαριασμών του Γεωργίου ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, προέδρου της ΠΑΕ Καλαμάτας, αλλά και του Κωνσταντίνου ΡΑΒΟΓΛΟΥ, προέδρου του Αγροτικού Αστέρα, παρουσιάζουν δοσοληψίες με τον παράγοντα - ποδοσφαιριστή Ιωάννη ΚΟΜΠΟΤΗ. Από την άλλη, παρατηρούνται συναλλαγές μεταξύ του Κωνσταντίνου ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, παράγοντας της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηλιούπολης Γιώργο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ενώ υπάρχουν συναλλαγές άνω των 150.000 ευρώ, με τον πρώην διαιτητή και συγχρόνως παράγοντα του διαιτητικού χώρου Ιωάννη ΣΠΑΘΑ, ο οποίος επιπροσθέτως συμμετείχε σε Ανώνυμη Εταιρεία ως μέτοχος και μέλος του Δ.Σ αυτής με τον Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, η οποία δεν δραστηριοποιείται πλέον από το έτος 2008 (Βλ. την από 15-6-2011 πορισματική αναφορά των ελεγκτών Κωνσταντίνου ΒΑΛΑΒΑΝΗ και Κωνσταντίνου ΦΤΟΥΛΗ καθώς τα είκοσι δύο 22 συνημμένα έγγραφα)».
Πηγή: dimokratiki.gr

To 12soccer.gr δεν υιοθετεί τις κατηγορίες και δέχεται απολύτως το τεκμήριο αθωότητας

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2008
  Φιλικό με τον ΟΦΗ
Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Φιλικό με τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θα είναι ο αντίπαλος της Ρόδου το βράδυ της 23ης Αυγούστου, ημέρα που οι «πράσινοι» θα γιορτάσουν τα 40 χρόνια ζωής, Το ενδιαφέρον αυτό φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Την ίδια ημέρα θα λάβουν χώρα και άλλες εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των γενεθλίων της ΠΑΕ...

6978 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα καλά στην Κουτσούφλιανη
Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Όλα καλά στην Κουτσούφλιανη

Κανονικά συνέχισε και σήμερα (Τρίτη) την προετοιμασία του στην Κουτσούφλιανη ο Διαγόρας προετοιμαζόμενος για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Στα επί μέρους σε ότι αφορά τους παίκτες που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα πρέπει να σημειωθεί πώς rn-Ο Ηλίας Σαπάνης βελτιώνεται συνεχώς και δεν αποκλείεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης...

405 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε ρυθμούς beach soccer
Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Σε ρυθμούς beach soccer

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα της TEΔKΔ η συνέντευξη τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Γερμανός» beach soccer 2008, το οποίο θα διεξαχθεί στην παραλία του Φαληρακίου, από αύριο έως και την Kυριακή 27 Iουλίου. Aπό τα λεγόμενα των διοργανωτών, αυτό που παρουσιάστηκε ως κοινή πεποίθηση και θέληση όλων,...

224 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
  Βλέπει Κουζμίνσκας-Μαζέϊκα
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Βλέπει Κουζμίνσκας-Μαζέϊκα

Τον Λιθουανό σέντερ Σαούλιους Κουζμίνσκας βλέπει ο Κολοσσός ΒΑΠ. Ο 27χρονος σέντερ (έχει ύψος 2.10) βρίσκεται στη Ρόδο για να παρακολουθήσει τον αδερφό του Μιντάουσκας ο οποίος αγωνίζεται με την εθνική Λιθουανίας στο Πανευρωπαϊκό Νέων. Ο Σαούλιους Κουζμίνσκας (27-2.10) τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στη Σιαουλιάι, με την οποία στο...

256 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ενισχύεται το Κολλέγιο!
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Ενισχύεται το Κολλέγιο!

Με γοργούς ρυθμούς ενισχύεται το Κολλέγιο Ρόδου ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Οι «μαθητές» απέκτησαν τρεις αθλητές και συνεχίζουν την ενίσχυση τους για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα παίκτες του Κολλεγίου θα είναι ο Χρήστος Κουτσαριώτης, ο Γιάννης Καλλιγάς και ο Σταμάτης Χαλκιάς. Ο πρώτος είναι...

222 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήραν τη σωστή απόφαση!
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Πήραν τη σωστή απόφαση!

Τη σωστή απόφαση πήρε (ευτυχώς) η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, τα μέλη της οποίας αποφάσισαν τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, όπως αυτά διεξήχθησαν τα τελευταία χρόνια. Η τοπική αρχή του μπάσκετ θα ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα και θα διοργανώσει κανονικά τα πρωταθλήματα ως έχουν. Δηλαδή η Α’ Κατηγορία θα γίνει σε έναν όμιλο...

206 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιστρέφει ο Σπανός
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Επιστρέφει ο Σπανός

Τη φανέλα του ΑΕΡΑ θα φοράει και πάλι ο Γιάννης Σπανός. Ο έμπειρος επιθετικός μετά από μια μεγάλη απουσία από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, αποφάσισε να επιστρέψει για να ενισχύσει και πάλι την αγαπημένη του ομάδα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο Σπανός αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος...

202 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συνεχίζουν κανονικά
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Συνεχίζουν κανονικά

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα διεξάγεται στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας το βασικό στάδιο προετοιμασίας των παικτών του Διαγόρα ο οποίοι οποίοι ως γνωστών βρίσκονται εκεί από την Κυριακή. Τεχνική ηγεσία και παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά για να είναι έτοιμοι όταν πρέπει και να ξεκινήσουν την περίοδο την ποδοσφαιρική σε πρωτάθλημα και...

187 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και τώρα η Κροατία
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Και τώρα η Κροατία

Η Ελλάδα πήρε μία ακόμη νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στη Β’ Φάση της διοργάνωσης με το τελικό 77-71 επί της Λετονίας. Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την Κροατία στο πλαίσιο των προημιτελικών την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 19:00 (ΕΤ1). rnΤο πολύ δυνατό ξεκίνημα της Ελλάδας...

233 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Σειρήνες από Δράμα
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Σειρήνες από Δράμα

Με τον Κ.Α.Ο. Δράμας μιλάει τον τελευταίο καιρό ο Αντώνης Χρύσης του Ιπποκράτη, όχι όμως για να αγωνιστεί στην Α2 Κατηγορία, αλλά για να δοθεί δανεικός στους Τιτάνες, που ανέβηκαν φέτος στη Γ’ Εθνική. Ο 20χρονος πόϊντ-γκαρντ μάλιστα δέχθηκε πρόταση και από τον Γ.Σ. Αφάντου 2005, ωστόσο είναι πολύ πιθανό...

228 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανακοινώνει Ιβάνοβιτς
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ανακοινώνει Ιβάνοβιτς

Πιθανότατα σήμερα πρόκειται να υπογράψει στον Κολοσσό ΒΑΠ και ο Νικολά Ιβάνοβιτς, για τον οποίο γράψαμε εδώ και πολύ καιρό. Οι συζητήσεις με τον Μαυροβούνιο γκαρντ έχουν ολοκληρωθεί και εκτός απροόπτου ο πρώην παίκτης της Λόφτσεν θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των Ροδιτών. Ο 21χρονος γκαρντ της Λόφτσεν έπαιξε φέτος...

225 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε ''3'' ο Ζέφυρος
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πήρε ''3'' ο Ζέφυρος

Την απόκτηση τριών αθλητών ανακοίνωσε ο Ζέφυρος, στην προσπάθεια του να καλύψει το κενό που άφησαν αυτοί που αποχώρησαν από την ομάδα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο Νίκος Σαρλάνης, Γιώργος Φραγκεσκάκης και Σπύρος Αλεξίου. Ο πρώτος είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». Είναι στρατιωτικός στο...

268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Μεγάλη ευθύνη και ευκαιρία"

Ο Δημήτρης Σαρίκας είναι ο νέος προπονητής του Γ.Σ. Αφάντου 2005 και στη ροδίτικη ομάδα θα κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της προπονητικής. Έχοντας βγάλει προπονητικό δίπλωμα στον Καναδά (αναγνωρισμένο και στην Αγγλία), ο Σαρίκας φιλοδοξεί να κάνει θετικό ξεκίνημα με τον Γ.Σ.Α. 2005. Ο ίδιος μίλησε για...

245 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρωταθλητής στο Πόρτο Ρίκο
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πρωταθλητής στο Πόρτο Ρίκο

Πρωταθλητής στο Πόρτο Ρίκο στέφθηκε φέτος ο Ντανίλο Πίνοκ, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα των Capitanes De Arecibo. Ο 27χρονος γκαρντ και πρώην αθλητής του Κολοσσού είχε συμπαίκτες τον γνώριμο τον ελληνικών γηπέδων Λάρι Αγιούζο (έπαιξε στον Ιωνικό Ν.Φ.) και τον «γίγαντα» Ντανιέλ Σαντιάγκο, που αγωνιζόταν στην Εφές Πίλσεν....

231 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Όμορφη διαδρομή"

Το ελληνικό μπάσκετ έχει χρυσό μέλλον. Και πώς όχι άλλωστε από τη στιγμή που οι 90άρηδες έδειξαν πως έρχονται με τις καλύτερες των διαθέσεων. Το 2007 ξεκίνησε μια παρέα πιτσιρικάδων ως Έφηβοι και στη συνέχεια ως Νέοι, ακολουθώντας το έργο των προκατόχων τους, με στόχο να αποδείξουν ότι η παραγωγική...

225 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Μαϊστρέλης στον Ηρόδοτο
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ο Μαϊστρέλης στον Ηρόδοτο

Στον Ηρόδοτο θα συνεχίσει τελικά το μπάσκετ ο Βασίλης Μαϊστρέλης, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Γ.Σ. Αφάντου 2005. Ο Ηρακλειώτης γκαρντ αν και συζήτησε και με τον Εργοτέλη, τελικά συμφώνησε με την ομάδα της Αλικαρνασσού, που θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία της Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.). Μάλιστα ο Μαϊστρέλης είχε κάνει και...

229 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πείθει ο Μπαϊρακτάρης
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πείθει ο Μπαϊρακτάρης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Αρχίπολης για τη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Άρη Μιχαηλίδη.rnΟ νεαρός τεχνικός είδε με ικανοποίηση να μειώνονται τα προβλήματα με τις απουσίες ποδοσφαιριστών του από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.rnΟι απουσίες είναι τέσσερις και ακούνε στα ονόματα...

256 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στρατής για πρόεδρος στη Μαλώνα
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Στρατής για πρόεδρος στη Μαλώνα

Ο Τσαμπίκος Στρατής θα είναι όπως όλα δείχνουν ο διάδοχος του Παύλου Ελένη στην προεδρία του Αγίου Γεωργίου.rnΟ έμπειρος παράγοντας που έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου τα προηγούμενες χρόνια, συγκεντρώνει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των μελών του «Αγίου» και εκτός απροόπτου θα ηγηθεί του νέου διοικητικού συμβουλίου στα...

259 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεκίνησε και ο Διαγόρας Βατίου
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησε και ο Διαγόρας Βατίου

Στις 4μ.μ. στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα, ξεκίνησε η προετοιμασία του Διαγόρα Βατίου για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.rnΠαλαιοί και νέοι ποδοσφαιριστές , έδωσαν κανονικά το παρών και έπειτα από την σύντομη ομιλία του προπονητή, Γιάννη Καμπούρη, ξεκίνησαν το τρέξιμο, καθώς στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας το βάρος θα πέσει στη φυσική κατάσταση.

246 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Η έκτακτη γενική συνέλευση
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η έκτακτη γενική συνέλευση

Ξεκίνησε πριν από λίγο και συγκεκριμένα στις 10:00 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία γίνεται σε αίθουσα του μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι. Όπως είναι εύλογο η ΕΠΣΔ θα έχει τη δική της εκπροσώπηση, αφού ο Τάσος Ψυλλάκης βρίσκεται ήδη στην...

406 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η πρόκληση της ζωής του!
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η πρόκληση της ζωής του!

Η μεγάλη ώρα για τον Διαγόρα έφτασε… Σήμερα στις 20:30 (CONN-X) οι «κυανέρυθροι» τα δίνουν όλα για τη νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας, στην πρεμιέρα των πλέϊ-οφ για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Στο γήπεδο της Φυλής οι Ροδίτες ευελπιστούν να πάρουν την πολύτιμη νίκη και να ξεπεράσουν τους Δραμινούς...

992 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με 12 και βλέπουμε
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Με 12 και βλέπουμε

Με βάση τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα www.draminaspor.gr, στην αποστολή της Δόξας Δράμας θα βρίσκονται 12 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων αρκετοί βασικοί. Όπως όλες οι ομάδες έτσι και η ιστορική Δοξα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και αρχικά δεν ήθελε να πάρει μέρος στους αγώνες. Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται οι: Γελαδάρης,...

473 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ήττα για τους έφηβους
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ήττα για τους έφηβους

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Εφήβων να κάνει θετικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Πολωνία, καθώς γνώρισε την ήττα απέναντι στην Κροατία με 45-61. rnΤα δεκάλεπτα ήταν: 7-14, 16-32(ημ.), 28-45, 45-61 rnΕΛΛΑΔΑ (Βλασσόπουλος): Μποχωρίδης 6(2), Λαρεντζάκης 10(2), Δημητρόπουλος, Δημακόπουλος, Τσελεντάκης 11(1), Δεληγιώργης 5(1), Μήτσιαλος, Αγραβάνης, Μελισσαράτος...

520 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  H θέση του Π.Σ.Α.Π.
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

H θέση του Π.Σ.Α.Π.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, έγκαιρα, με υπευθυνότητα, επιχειρήματα και σαφήνεια, έχει τοποθετηθεί, ως προς το πλαίσιο, τις συνθήκες και τους όρους διεξαγωγής των Play Off στην Football League όπως και στην Football League 2, με έγγραφα που απέστειλε τόσο προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όσο και προς την Football...

405 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλοι στο ''Ακταίον''
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Όλοι στο ''Ακταίον''

Σε άτυπη γενική συνέλευση θα προβεί σήμερα στις 20:30 στο ''Ακταίον'', η Π.Α.Ε. Ρόδος, η οποία μάλιστα καλεί τους παρακάτω μετόχους να δώσουν το ''παρών''.rn1.-Αντώνιος Μαρτίνης , 2.- Κάλλιστος Διακογεωργίου , 3.- Μαϊλη Μ. Χριστόδουλο , 4.- Μιχαήλ Μ.Μπαριανάκη , 5.-Βασίλειο Ι. Βαγιαννάκη, 6.- Γεώργιο Β. Θέμελη , 7.- Μιχαήλ...

781 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεκίνημα με όνειρα
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ξεκίνημα με όνειρα

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ακουσίλαος Φανών, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Παντελή Ζερβό και τον Χαλής Σιέχ. Ο πρώτος θα αποτελέσει μαζί με τους Σκυλλά και Σαρίκα την τριπλέτα των γκολκίπερ και θα έρθει σύντομα στη Ρόδο, έχοντας παίξει σε Καλυμνιακό, Ολυμπιακό Λιοσίων και Π.Α.Ο. Ρουφ Ο...

402 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τη Δευτέρα ο Ανταγόρας
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τη Δευτέρα ο Ανταγόρας

Αν και αρχική υπήρχε μια σκέψη να ξεκινήσει προετοιμασία τον Αύγουστο τελικά ο κ.Μήτρου με τον βοηθό του Χρήστο Αρβανιτογιάννη αποφάσισαν ο Ανταγόρας να ξεκινήσει προετοιμασία την ερχόμενη Δευτέρα.rnΤην Κυριακή στις 18:00 θα γίνει μια συνάντηση στο City Cafe με όλους τους ποδοσφαιριστές για να συζητήσουν για τον προγραμματισμό της...

473 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Αχιολάς στον Ορφέα
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ο Αχιολάς στον Ορφέα

Τον 30χρονο μέσο Αντώνη Αχιολά απέκτησε ο Ορφέας, ο οποίος θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στη διάθεσή του προπονητή του Γρηγόρη Σαρρή. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέρσι έπαιξε στον Διαγόρα Βατίου και τον Αστέρα Παστίδας, ενώ παλαιότερα πέρασε και από άλλες ομάδες (Κλεάνθης, Διγενής, Απόλλων Καλυθιών). Αυτή είναι συνολικά η έκτη μεταγραφή...

373 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φεύγει ο Αθανασιάδης
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Φεύγει ο Αθανασιάδης

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στη Ρόδο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Δημήτρη Αθανασιάδη, να αποχαιρετήσει το νησί, αφού θα πάρει μετάθεσή για μονάδα της Πτολεμαϊδας. Ο 34χρονος σέντερ, που τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ. Αφάντου 2005, συμφώνησε με μία νεοσύστατη ομάδα της Πτολεμαϊδας,...

549 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Επέστρεψε η Ρίσκου
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Επέστρεψε η Ρίσκου

Όλες οι «ντόπιες» αθλήτριες συμμετέχουν στις προπονήσεις του Ιπποκράτη Κω, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για το Μάκη Κανενόπουλο, δείχνοντας μάλιστα εξαιρετική διάθεση. Στις ήδη υπάρχουσες αθλήτριες ήρθε να προστεθεί μια παλιά «γνώριμη», η Μαρία Ρίσκου που επέστρεψε οριστικά στην Κω αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Η ομάδα του Ιπποκράτη μετά την...

659 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε και Αντωνίου ο Ζέφυρος
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Πήρε και Αντωνίου ο Ζέφυρος

Από τους πρωταγωνιστές της μετεγγραφικής περιόδου είναι ο Ζέφυρος… Πριν ακόμη «στεγνώσει το μελάνι» από το προχθεσινό ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» απέκτησαν με συνοπτικές διαδικασίες και το Γιώργο Αντωνίου, ο οποίος επιστρέφει στο παρκέ ως αθλητής. Ο Αντωνίου είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.88 και παίζει στις θέσεις «3» και «4»....

283 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ήττα και αποκλεισμός
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ήττα και αποκλεισμός

Δεν έφτασε η θέληση για είσοδο στα ημιτελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών της Σλοβενίας για τους διεθνείς μας, οι οποίοι νικήθηκαν από το άγχος τους, με συνέπεια να γνωρίσουν την συντριβή από την Λιθουανία με το επιβλητικό 79-43. Οι «Big Three» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (Τάσος Αντωνάκης, Σπύρος Μοτσενίγος,...

214 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από αύριο οι εργασίες
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Από αύριο οι εργασίες

Από την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο ανοιχτό γήπεδο του Πυλίου και αν όλα πάνε καλά τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο προς παράδοση στην Α.Ε. Δικαίου. Χθες το μεσημέρι υπογράφηκε η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, η οποία από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει τις εργασίες αρχικά για...

323 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μένει Διαγόρα ο Χρύσης
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Μένει Διαγόρα ο Χρύσης

Στο Διαγόρα αναμένεται να παίξει για μία ακόμη χρονιά ο Αντώνης Χρύσης… Παρά το γεγονός ότι άφησε καλές εντυπώσεις στον τεχνικό του Ηλυσιακού Δημήτρη Παπανικολάου, ο 22χρονος φόργουορντ αναμένεται να παίξει και πάλι με την «κυανέρυθρη» φανέλα, αν και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με τη ροδίτικη ομάδα. Ο...

403 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Τελειώνει'' με τον προπονητή!
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

''Τελειώνει'' με τον προπονητή!

Την επιστροφή του Γιώργου Λημνιάτη από τη Σλοβενία περιμένει ο Κολοσσός ΒΑΠ, προκειμένου να συνεχιστούν και μαζί του οι συζητήσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Από τη στιγμή που ο Γιώργος Καλαφατάκης παρέμεινε στον Κ.Α.Ο. Δράμας, οι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο των «θαλασσί» είναι ο Θανάσης Παπαχατζής και ο Γιώργος...

445 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ραντεβού με Κώτση
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ραντεβού με Κώτση

Μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να γίνει συζήτηση με τον γενικό διευθυντή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Κώστα Κώτση σχετικά με το θέμα της παραμονής του ή όχι στη Ρόδο. Η διοίκηση του συλλόγου έχει μία σειρά από θέματα για τα οποία θα πρέπει να συζητήσει και ένα απ’ αυτά είναι και...

276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κρίσιμη εβδομάδα
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Κρίσιμη εβδομάδα

Μέχρι στιγμής οι εργασίες στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας συνεχίζονται κανονικά και με βάση το αρχικό πλάνο, ωστόσο οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να δρομολογήσουν και τα… τεκταινόμενα για τους επόμενους μήνες. Κι αυτό γιατί μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να μπουν αρκετά χρήματα, ώστε να προχωρήσουν...

419 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Πάτμο ο Διαμαντίδης
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Στην Πάτμο ο Διαμαντίδης

Στην Πάτμο πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών του ο Δημήτρης Διαμαντίδης… Ο 3D πέρασε ορισμένες μέρες ξεκούρασης μαζί με τη σύντροφο του Βερίνα Χιώτη. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού απόλαυσε τον ήλιο και τις παραλίες του νησιού της Αποκάλυψης, γεμίζοντας παράλληλα τις μπαταρίες του, ενόψει της απαιτητικής νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο...

465 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Χάρις στην Κρεμόνα
Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ο Χάρις στην Κρεμόνα

Από την Ελλάδα, στη Βοσνία από εκεί στην Ουκρανία και τώρα στην Ιταλία… Αυτή είναι η διαδρομή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο Λανς Χάρις. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος από το 2008 μέχρι και το 2010 έπαιξε με τη «θαλασσί» φανέλα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις αποφάσισε να αφήσει την Ουκρανία...

313 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Δυσκολεύει για Μαλιούρα
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δυσκολεύει για Μαλιούρα

Στο θέμα της μετάθεσης του Παναγιώτη Μαλιούρα κολλάει η μεταγραφή του στον Β.Α.Ο.Λ. Χίου. Ενώ οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα θα πρέπει, οι «νεοφώτιστοι» στη Γ’ Εθνική να εξασφαλίσουν τη μετάθεσή του 30χρονου αθλητή στο νησί της μαστίχας. Ο Μαλιούρας επιθυμεί να συνεχίσει το μπάσκετ στη Χίο,...

377 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αντίστροφη μέτρηση
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αντίστροφη μέτρηση

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει σταδιακά για την Εθνική Ανδρών. Οι διεθνείς παίκτες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις σήμερα και αύριο. Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, την Τετάρτη 24 Ιουλίου.rnΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣrnΗ Εθνική ομάδα Παίδων, που βρίσκεται στην...

417 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ''2'' από Τήλο
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τέλος ''2'' από Τήλο

Αμφότεροι ξεκίνησαν πέρσι να παίζουν με τη φανέλα του Παντηλιακού, ωστόσο μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Φάντη Μόσχο, αποχώρησαν και έτσι η ομάδα στερήθηκε την παρουσία τους. Ο λόγος για τον Μπάμπη Κατεπόδη και τον Φώτη Μπάμπο, οι οποίοι έπαιξαν σε λίγα παιχνίδια με τη φανέλα του Παντηλιακού...

400 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νίκη και 5η θέση
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Νίκη και 5η θέση

Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση και ξεπερνώντας ένα μικρό νεκρό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο, η Ελλάδα επιβλήθηκε 74-60 της Τουρκίας και κατέλαβε την 5η θέση στην τελική κατάταξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που ολοκληρώνεται σήμερα στο Ταλίν της Εσθονίας.rnΟ αγώνας ξεκίνησε με αρκετή νευρικότητα και από τις δύο ομάδες που...

348 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Καλλιθέα βλέπει Κουτσούκο- Πολυχρονίου
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η Καλλιθέα βλέπει Κουτσούκο- Πολυχρονίου

Τους έμπειρους Άκη Πολυχρονίου και Στέφανο Κουτσούκο έχει βάλει στο στόχαστρο η Καλλιθέα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αμφότεροι δεν αγωνίζονται πλέον στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά στο 2ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ και μπορούν να δώσουν λύσεις. Ο Πολυχρονίου παίζει με τους Marine και ο Κουτσούκος με το Carpe Diem, αλλά...

329 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάμε για τον επόμενο...
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πάμε για τον επόμενο...

Μετά τον Νώντα Παπαντωνίου, ποιος; Αυτό είναι το ερώτημα που πλανάται στις τάξεις των φιλάθλων του Κολοσσού ΒΑΠ, μετά τη συμφωνία με τον 23χρονο πόιντ-γκαρντ του Περιστερίου. Η αρχή για τους «θαλασσί», στο μεταγαφικό παζάρι, ήταν η ιδανική, αφού ο Παπαντωνίου θεωρείται ιδανική περίπτωση και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις...

454 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Ρόδο ο Μάντζαρης
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Στη Ρόδο ο Μάντζαρης

Τις διακοπές του στη Ρόδο απολαμβάνει αυτές τις μέρες ο Βαγγέλης Μάντζαρης του Ολυμπιακού. Ο νεαρός πόιντ-γκαρντ, ο οποίος στάθηκε αρκετά άτυχος με τον τραυματισμό του, ξεκουράζεται στο νησί μας και απολαμβάνει τις ωραίες παραλίες και τα ειδυλλιακά τοπία. Ο 23χρονος αθλητής έχει έρθει ξανά στη Ρόδο και του αρέσει...

494 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φεύγει ο Λαμπρόπουλος
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Φεύγει ο Λαμπρόπουλος

Παρελθόν θα αποτελέσει από τους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου ο Σωτήρης Λαμπρόπουλος, στον οποίο ήρθε μετάθεσή για την Καβάλα. Ο 28χρονος αθλητής αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του Αρχαγγέλου, ωστόσο δεν θα συνεχίσει στους Αγίους Θεόδωρους, αφού θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Αξίζει να...

456 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παρελθόν ''7'' από Δωριέα
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Παρελθόν ''7'' από Δωριέα

Ούτε λίγο ούτε πολύ, επτά παίκτες αποχώρησαν φέτος από το ρόστερ του Δωριέα, αφού οι «κίτρινοι» αποφάσισαν να κάνουν γενικό ξεκαθάρισμα και να θέσουν υψηλότερους στόχους για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα από το ιστορικό σωματείο παρελθόν αποτελούν οι εξής παίκτες: Κυριάκος Βουγιούκας (πήγε στην Καλλιθέα), Γιώργος Κωστομοίρης (έπαιξε για λίγο...

420 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιστρέφει ο Μαρίνος
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Επιστρέφει ο Μαρίνος

Στο δυναμικό του Ιπποκράτη Κω θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Μαρίνος, ο οποίος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα. Ο 29χρονος Κώος αθλητής επέστρεψε στο ρόστερ του Ιπποκράτη και ευελπιστεί να δώσει λύσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 29χρονος (είναι αδερφός του...

381 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Με βοηθό τον Δημητριάδη
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Με βοηθό τον Δημητριάδη

Ο Κώστας Δημητριάδης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σταμάτη Μοσκιού στο τιμόνι του Απόλλωνα Καλυθιών, ενώ η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Ο Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Κώστα Δημητριάδη, για τη θέση του βοηθού προπονητή.  Για το ήθος και την...

597 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και επίσημα στην Καλλονή
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Και επίσημα στην Καλλονή

Τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα που ξεκινάει τώρα θα έχει ο Νίκος Κιόττου (δεύτερος από δεξιά), ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Απόλλωνα Καλυθιών στην Π.Α.Ε. Καλλονή Α.Ε.Λ. Οι Καλυθενοί με ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής: Ο Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Κιόττου στην ομάδα της Π.Α.Ε....

338 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανανέωσε ο Βλαχοδήμος!
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ανανέωσε ο Βλαχοδήμος!

Την απόφαση του να αγωνιστεί και φέτος στη Γ’ Εθνική με τους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου πήρε τελικά ο Στάθης Βλαχοδήμος. Ο 37χρονος φόργουορντ μεταπείστηκε από τον Βενέτη Θωμίδη και θα ενισχύσει κανονικά την προσπάθεια της ομάδας στον 2ο όμιλο νότου. Αρχικά, ο Βλαχοδήμος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει...

825 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ώρα των ημιτελικών
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η ώρα των ημιτελικών

Ποιοι θα παίξουν φέτος στον τελικό του 3ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ; Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί σήμερα το βράδυ, μετά τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Σήμερα λοιπόν στις 19:00 και στις 21:00 πρόκειται να διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια που θα οδηγήσουν στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής. Η αρχή...

490 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ΑΓΕΣ Κάμειρος συγχαίρει
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η ΑΓΕΣ Κάμειρος συγχαίρει

Η Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος συγχαίρει τους αθλητές της Κωνσταντίνο Καμπάνη και Ελένη Κανατά για τις επιτυχίες τους. Ιδού η ανακοίνωση: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας Κωνσταντίνο Καμπάνη για την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 110μ. με εμπόδια και την Ελένη Κανατά για την έβδομη στη σφυροβολία με νέο ατομικό ρεκόρ, στην...

528 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις 16 Αυγούστου η γιορτή
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Στις 16 Αυγούστου η γιορτή

Το Σάββατο 16 Αυγούστου πρόκειται να τιμηθεί ο Ποσειδών Καρπάθου για την άνοδο του στην Α' Κατηγορία, καθώς και η ομάδα των παίδων που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Η ανακοίνωση αναφέρει: ''Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ.Κ. Ποσειδών Καρπάθου ενημερώνουν τους συμπατριώτες και φίλους της ομάδας...

689 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα νέα του μπριτζ
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τα νέα του μπριτζ

Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου διεξήχθη η 2η ημερίδα ζευγών κατηγορίας 1-16 με τη συμμετοχή 12 ζευγών στο μπριτζ, ενώ την Πέμπτη 17 Ιουλίου στον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου συνεχίστηκε το τουρνουά ομάδων κατηγορίας 1-16 με την συμμετοχή 9 ομάδων  Τα αποτελέσματα στη 2η ημερίδα ζεύγων είναι τα εξής:1. Βρούχος Ν.               – Κελεπέρας Κ.       ...

507 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η ώρα των μικρών
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η ώρα των μικρών

Την Κυριακή 27 Ιουλίου θα γίνει το πρώτο ραντεβού του εφηβικού τμήματος του Απόλλωνα Καλυθιών. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος του εφηβικού, να βρίσκονται στο γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή 27 του μηνός, έτσι ώστε να λάβουν οδηγίες από τον προπονητή τους Κώστα Παπαστεργίου, σχετικά...

926 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σπίτι στη Λίνδο ο... Ρονάλντο!
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Σπίτι στη Λίνδο ο... Ρονάλντο!

Κάτοικος… Ελλάδας θέλει να γίνει ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο και η πανέμορφη σύντροφός του Ιρίνα Σάικ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ημερησίας» ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια των πολυήμερων διακοπών του στη χώρα μας εκδήλωσε το ενδιαφέρον να αγοράσει κάποιο ακίνητο στην Ελλάδα προκειμένου να έρχεται συχνότερα...

728 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην κορυφή η Αυστραλία
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Στην κορυφή η Αυστραλία

Στην Κορέα διεξήχθη το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο ανδρών, με τη συμμετοχή 16 ομάδων. Την Ελληνική Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, Χάρης Περδίκης. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Αυστραλία, η οποία έδειξε πως παραμένει η μεγάλη δύναμη στον Παγκόσμιο χάρτη, ενώ την πρώτη τετράδα της διοργάνωσης συμπλήρωσαν οι:  Αμερική (2η θέση),Τουρκία (3η θέση), Ισπανία (4η θέση). Στον τελικό η Αυστραλία επικράτησε με 63-57 των ΗΠΑ, σε ένα παιχνίδι για γερά...

412 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Επιτυχία στο beach volley
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Επιτυχία στο beach volley

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αναπτυξιακό τουρνουά beach volley «Blue Star Ferries» Juniors Regional Ζ’ Περιφέρειας 2015' που συνδιοργάνωσαν η Τοπική Επιτροπή βόλεϊ Δωδεκανήσου και ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Κω και χορηγός της διοργάνωσης ήταν η Blue Star Ferries. Για μια...

578 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του 4ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ… Στον α’ όμιλο οι Οικονομολόγοι κέρδισαν την Eco Prime, έκαναν το 8 στα 8 και έκοψαν πρώτοι το νήμα, ωστόσο και η ομάδα του Κώστα Κουρούνη πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Δικηγόροι κέρδισαν τους Άτρωτους και τερμάτισαν...

472 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο τρομερός Μάικ Τζέιμς
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο τρομερός Μάικ Τζέιμς

Συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, ενώ στη συνέχεια διέπρεψε στην Ισπανία με τη Λαμποράλ Κούτσα. Ο λόγος για τον Μάικ Τζέιμς, τον εκρηκτικό Αμερικανό γκαρντ, που τρελαίνει αυτή την περίοδο κόσμο στο summer league του Λας Βέγκας, όπου αγωνίζεται με τους Phoenix Suns. Ο Αμερικανός...

509 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προμηθέας καλεί Τσάμη!
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Προμηθέας καλεί Τσάμη!

Ένα ακόμη μεγαλεπήβολο μεταγραφικό στόχο θέλει να υλοποιήσει ο Προμηθέας Πατρών. Οι  νεοφώτιστοι στην Α2, βρίσκονται κοντά σε συζητήσεις με τον Άγγελο Τσάμη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ολοκληρώσουν, εντυπωσιακά, τις φετινές τους κινήσεις.  Οι Αχαιοί έχουν ήδη συμφωνήσει με τους Φάνη Κουμπούρα και Στιβ Πάνος (υπήρξαν συμπαίκτες του...

593 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φεύγει ο Μπιλλιάς από Ελπίδα
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Φεύγει ο Μπιλλιάς από Ελπίδα

Μπορεί να ανακοινώθηκε και επίσημα η παραμονή του στην Ελπίδα Πεταλούδων, ωστόσο δεν είναι τελικά και τόσο σίγουρο ότι θα συνεχίσει στην ομάδα της Κρεμαστής. Ο λόγος για το Φώντα Μπιλλιά, ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Ελπίδα. Ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θέλει να συνεχίσει στην...

868 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανανέωσε και ο Μάγος!
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ανανέωσε και ο Μάγος!

Επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει… Έτσι δε λένε; Κάπως έτσι σκέφτηκαν και στον ερασιτέχνη Κολοσσό και αποφάσισαν να δώσουν τα χέρια με όλους τους προπονητές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Η μοναδική εκκρεμότητα ήταν με τον Κυριάκο Μάγο, με τον οποίο επήλθε τελικά συμφωνία και έτσι οι «θαλασσί» θα συνεχίσουν κανονικά με...

2308 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Εργοτέλη ο Σκλήβας!
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Στον Εργοτέλη ο Σκλήβας!

Κάτοικος Ηρακλείου αλλά όχι για λογαριασμό του Ο.Φ.Η. θα παραμείνει ο Αντώνης Σκλήβας. Κι αυτό γιατί ο 20χρονος Ροδίτης φόργουορντ έδωσε τα χέρια με τον Εργοτέλη, που ανέβηκε στον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής. Ο Σκλήβας πήρε την απόφαση να μην φύγει από τον Κρήτη, αλλά θέλοντας να πάρει περισσότερο...

538 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Σφάζονται'' στα πόδια τους...
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

''Σφάζονται'' στα πόδια τους...

Από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό ότι οι Άγιοι Θεόδωροι δεν θα συμμετάσχουν τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δεν δικαιούνται συμμετοχής στην Α’ Κατηγορία, σχεδόν όλες οι ομάδες του τοπικού (με εξαίρεση τον Ήλιο Ιαλυσού και το Ροδίων Άθλησις) «σφάζονται» στην κυριολεξία για την απόκτηση...

769 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Περίπατος για τα Πηγάδια
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Περίπατος για τα Πηγάδια

Εύκολο έργο είχαν τα Πηγάδια κόντρα στον Κούρσαρο Αρκάσας, αφού κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία και συγκεκριμένα με σκορ 8-0. Τα Πηγάδια στο πρώτο τους παιχνίδι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Ρουσσάκη και έκαναν το 2-0 στο 15’ με τον Διακόπουλο. Το 3-0 έγινε στο 30’ με τον Σπανό Μ....

251 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το 3 on 3 του Ηρακλή 2000
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Το 3 on 3 του Ηρακλή 2000

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στο ανοιχτό γήπεδο της Καρδάμαινας το τουρνουά 3 on 3, που διοργάνωσε ο Ηρακλής 2000 σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω. Στο τουρνουά συμμετείχαν περίπου 50 παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών, που κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων  και των γονέων. Σε...

2687 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Η προκήρυξη για το beach basket
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Η προκήρυξη για το beach basket

Ο Ηρακλής 2000 έκανε γνωστή την προκήρυξη για το τουρνουά beach basketball, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην κεντρική πλατεία του Μαστιχαρίου. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι σήμερα στα γραφεία του συλλόγου. 1.Κάθε ομάδα αποτελείται από 4 παίκτες το ανώτερο και 3 παίκτες το κατώτερο. Από αυτούς αγωνίζονται οι 3 και...

582 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μαθαίνουν από τα λάθη τους...
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Μαθαίνουν από τα λάθη τους...

Η μηχανή του Ιπποκράτη Κω παίρνει μπροστά… Μετά τη συμφωνία με τον Αντώνη Χρύση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αναμένεται να κρατήσει στην Κω- με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ σε σχέση με πέρσι- τους Αντώνη Ασημακόπουλο, Κώστα Χαρίση, Γιώργο Σκούφη και Βαγγέλη Κουκουράβα, έτσι ώστε να βασιστεί πάνω σ’ ένα...

965 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Επέστρεψα στο σπίτι μου''
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

''Επέστρεψα στο σπίτι μου''

Ο Σωτήρης Μπιλλής είναι… βετεράνος των μικρών εθνικών ομάδων και δεν παρασύρεται από την εξαιρετική πορεία της στο Ευρωπαϊκό U20 της Χαλκίδας.  Ο 20χρονος φόργουορντ μιλώντας, ξεκαθάρισε πως το μυαλό όλων είναι ήδη στον κρίσιμο σημερινό προημιτελικό. Και παρότι τον ανησυχεί ότι η ελληνική ομάδα μπορεί να… καλομάθει στα εύκολα, θεωρεί πως...

390 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σήμερα η απάντηση της Βελούδου
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Σήμερα η απάντηση της Βελούδου

Σήμερα θα απαντήσει οριστικά στον Πήγασο Κρεμαστής η Γεωργία Βελούδου, η οποία ταξίδεψε αυθημερόν στη Ρόδο για να συζητήσει με το Βαγγέλη Αθανασιάδη για το ενδεχόμενο να παίξει για λογαριασμό της «νεοφώτιστης» ομάδας. Κατά πάσα πιθανότητα η απάντηση θα είναι θετική και η 23χρονη πλέι-μέικερ θα παίξει στον Πήγασο. Στη...

376 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Πάλλας στον Γ.Σ. Ηλιούπολης
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ο Πάλλας στον Γ.Σ. Ηλιούπολης

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Γ.Σ. Ηλιούπολης θα παίξει τη νέα χρονιά ο 32χρονος Γιώργος Πάλλας, που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Ηρακλή 2000. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης ανακοίνωσε την πέμπτη φετινή μεταγραφή του. Πρόκειται για τον Γιώργο Πάλλα που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και είναι 32 χρόνων. Ο έμπειρος...

559 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  To μεταγραφικό ''παζάρι'' στη Basket League
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

To μεταγραφικό ''παζάρι'' στη Basket League

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τρεις δείχνουν να είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν το μοιραίο, αν… κατέβουν στο πρωτάθλημα! Τα Τρίκαλα και η Α.Ε.Ν. Κηφισιάς είναι αμφίβολο αν θα συμμετάσχουν στη νέα Basket League, ενώ σε δύσκολη… φάση βρίσκεται και ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Αναλυτικά το «πάρε-δώσε»...

1017 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στις 8 Οκτωβρίου
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Τζάμπολ στις 8 Οκτωβρίου

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Basket League... Κι αυτό γιατί ορίστηκε ως ημερομηνίας έναρξης το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με την παρουσία ορισμένων ομάδων στα ''μεγάλα σαλόνια'', όπως των Τρικάλων και της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς. Αναλυτικά, η...

558 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι 19 ''μονομάχοι'' του ανοιχτού (pics)
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Οι 19 ''μονομάχοι'' του ανοιχτού (pics)

Στο 5ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ συμμετείχαν συνολικά 19 ομάδες και περισσότεροι από 350 αθλητές, οι οποίοι από τις 13 Ιουνίου μέχρι και 20 Ιουλίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο παρκέ. Το 12sports σας παρουσιάζει σήμερα τις φωτογραφίες και των 19 ομάδων που συμμετείχαν στα τουρνουά1.Modela2.Πειρατικό G83.Τ.Ε.Ε.4.Hermes5.Οικονομολόγοι6.Μπασκετόφιλοι7.Τελωνείο8.Παλαίμαχοι Δωριέα9.Δικηγόροι10.Firefighters11.Νιοχώρι12.Αστυνομία13.Air Ball14.Κολλέγιο...

2147 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανανέωσε ο Οχτάρας!
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ανανέωσε ο Οχτάρας!

Στη Δόξα Καρδάμαινας θα παίξει και τη νέα χρονιά ο Σπύρος Οχτάρας, με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία.  Αναλυτικά η ανακοίνωση: ''Ο Α.Σ Δόξα Καρδάμαινας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Οχτάρα. Μετά τον πρώτο χρόνο στον οποίο πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ κατηγορία...

511 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Λούππος στον Ηρακλή Λάρδου!
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ο Λούππος στον Ηρακλή Λάρδου!

Μία ακόμη μεταγραφή έκανε ο Ηρακλής Λάρδου, ο οποίος απέκτησε το Μιχάλη Λούππο… Ο νεαρος μέσος έπαιζε στον Αστέρα Μασάρων και έδωσε τα χέρια με τους «κυανόλευκους», τους οποίους θα ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα. Ο Λούππος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις πέρσι με τους Μασαρενούς και συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ηρακλή...

586 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  Για την 17η θέση οι Δικηγόροι!
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Για την 17η θέση οι Δικηγόροι!

Για τις θέσεις 17-18 θα παίξουν σήμερα οι Δικηγόροι της Ρόδου κόντρα στην Καλαμάτα. Μετά την εύκολη νίκη χθες επί των Γιαννιτσών με 70-53, τα μέλη του Δ.Σ.Ρ. θα παίξουν σήμερα (17:00) στη Σούδα κόντρα στην Καλαμάτα με στόχο να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο 10ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Δικηγορικών...

359 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τη Δευτέρα η ''πρώτη'' και ο αγιασμός!
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Τη Δευτέρα η ''πρώτη'' και ο αγιασμός!

Την προσεχή Δευτέρα στις 17:30 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Ηρακλή Μαριτσών και ο αγιασμός. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «ροπαλοφόρων». «Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος σας προσκαλούν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας την Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 17:30, όπου θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός. Επίσης ενημερώνουμε...

620 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μαθαίνει, βλέπει και ενισχύεται!
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Μαθαίνει, βλέπει και ενισχύεται!

Στις 15 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, στο οποίο θα πάρει μέρος ο Ανταγόρας Κω, με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Η κλήρωση θα γίνει στις 21 Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 12:00. Μάλιστα, η κάθε ομάδα υποχρεωτικά πρέπει να έχει στη 12άδα της δύο αθλήτριες κάτω...

1051 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''ευχαριστώ'' του Ξάνθου!
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Το ''ευχαριστώ'' του Ξάνθου!

Ο Ξάνθος Πάτμου ολοκλήρωσε με επιτυχία και φέτος το τουρνουά 3 on 3, στο ανοιχτό γήπεδο της Σκάλας και ευχαρίστησε όσους στήριξαν την προσπάθεια. Αναλυτικά: «Τα καταφέραμε και φέτος. Το 3ο τουρνουά 3 on 3 τελείωσε και μια γλυκιά ικανοποίηση διακατέχει όλους εμάς που το οργανώσαμε το τρέξαμε και το...

1001 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Χόπσον στη Γαλατασαράι
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Ο Χόπσον στη Γαλατασαράι

Στη Γαλατάσαραϊ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σκότι Χόπσον.  Ο 26χρονος φόργουορντ (2.01), που τη σεζόν 2011-12 είχε παίξει στον Κολοσσό Ρόδου, ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στην Τσεντεβίτα έχοντας 13,5 πόντους και 3,5 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ τον Φεβρουάριο μετακόμισε στο Ισραήλ και την Ιρόνι Ναχαρίγια.  Μεταξύ άλλων έχει...

280 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πήρε Ζερβό, θέλει Τσιλιγκίρη!
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Πήρε Ζερβό, θέλει Τσιλιγκίρη!

Μετά την επιστροφή του Γιώργου Χατζηγιακουμή (είχε δοθεί ως δανεικός για ένα χρόνο στον Ιπποκράτη Κω), η Α.Ε. Δικαίου συνεχίζει το «ψάξιμο» για την μεταγραφική της ενίσχυση, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι Κώοι έχουν συζητήσει φιλολογικά και με τον Παύλο Τσιλιγκίρη (επίσης...

1350 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Διαγόρας κλείνει Μαρινάκη
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Ο Διαγόρας κλείνει Μαρινάκη

Ο Άγγελος Μαρινάκης (με το Νο 13) θα αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Διαγόρα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο δυναμικός φόργουορντ της Ελπίδας Πεταλούδων έχει σχεδόν συμφωνήσει με τους «κυανέρυθρους» και θα αποτελέσει την τέταρτη μετεαγραφή μετά τους Μάνο Δεληγιαννάκη (από Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), Γιώργο Βασιλειάδη (από Καλλιθέα)...

1051 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Απομακρύνεται ο Τσακαλέρης!
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Απομακρύνεται ο Τσακαλέρης!

Στην Κω βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο νέος προπονητής του Ιπποκράτη Χάρης Κουλουριώτης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου Στέφανο Χαρτοφύλη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Συζητήθηκαν θέματα επί παντός επιστητού και κυρίως για τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας, αφού τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, το ρόστερ...

1602 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον τελικό η Μαγκούλια!
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Στον τελικό η Μαγκούλια!

Την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος της σφαιροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο, εξασφάλισε η Μαρία Μαγκούλια της Ένωσης Καζώνης-Κάλυμνος 2000. Η κορασίδα αθλήτρια έκανε εξαιρετικό προκριματικό και με βολή στα 15,25 μ. πέρασε στον τελικό της σφαιροβολίας, που θα γίνει αύριο στις 19.25.. Η αθλήτρια από την...

863 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε... ''λάτιν'' ρυθμούς ο Διαγόρας!
Σαββάτο 22 Ιουλίου 2017

Σε... ''λάτιν'' ρυθμούς ο Διαγόρας!

Για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από τη Λατινική Αμερική κινείται ο Γ.Σ. Διαγόρας. Πρόκειται για επιθετικό και μεσοεπιθετικό, με τους οποίους συζητάει ο «γηραιός» για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά την πρώτη συγκέντρωση, η προετοιμασία θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα και μέχρι στιγμής οι...

552 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Στον τελικό Αθήνα- Λεμεσός
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Στον τελικό Αθήνα- Λεμεσός

Η Αθήνα και η Λεμεσός θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο 11ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων, που ολοκληρώνεται σήμερα στην Ηλεία. Η Αθήνα κέρδισε χθες με 79-53 τα Ιωάννινα και η Λεμεσός με 51-44 την Θέμιδα στους ημιτελικούς. Όπως είναι γνωστό, η Κως κατετάγη στην 5η θέση και η Ρόδος στην...

229 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι προτάσεις του Μιχαηλίδη!
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Οι προτάσεις του Μιχαηλίδη!

Ο Τάκης Μιχαηλίδης εισηγήθηκε κάποια πράγματα σχετικά με τον αθλητικό τουρισμό στη Ρόδο, στο αναπτυξιακό συνέδριο της Δωδεκανήσου. Αναλυτικά τα όσα πρότεινε: ''Ο αθλητικός Τουρισμός αφορά και απευθύνεται κυρίως, σε αθλητικούς φορείς συστηματικής ανάπτυξης  και καλλιέργειας των αθλημάτων που η δραστηριότητα τους απαιτεί τήρηση συγκεκριμένων κανόνων-κανονισμών και χώρους με συγκεκριμένες προδιαγραφές....

395 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βλέπει Νίκου και Σαββίδη!
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Βλέπει Νίκου και Σαββίδη!

Ο Παύλος Σαββίδης και ο Θωμάς Νίκος φέρονται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρ του Ιπποκράτη Κω για τη νέα αγωνιστική περίοδο. O Παύλος Σαββίδης προέρχεται από καλή σεζόν στα Φάρσαλα και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ιπποκράτης Κω και Καρδίτσα εξετάζουν την περίπτωσή του, όπως και άλλοι σύλλογοι από...

438 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλική νίκη με Χατζηδάκη
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Φιλική νίκη με Χατζηδάκη

Η Εθνική Εφήβων αντιμετώπισε την Γερμανία στο Βερολίνο στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα φιλξοξενηθεί στην Λετονία από 28 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου. Οι έφηβοι επικράτησαν 74-63, με τον Λεριό Μάνο Χατζηδάκη να...

312 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σούπερ Παπαδάκης και... ελπίδα!
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Σούπερ Παπαδάκης και... ελπίδα!

Η Εθνική Νέων Ανδρών πήρε την πρώτη νίκη που χρειάζεται για να διασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία.Επιβλήθηκε 104-86 της Ισλανδίας και θα αντιμετωπίσει σήμερα (15:30) την Σουηδία σε έναν αγώνα χωρίς αύριο. Ο νικητής της αναμέτρησης θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία και ο ηττημένος θα βρεθεί στη Β’ Κατηγορία,...

335 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεν μένει ο Τσαλμπούρης!
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Δεν μένει ο Τσαλμπούρης!

Χωρίς τον Γιώργο Τσαλμπούρη θα πορευθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κολοσσός, αφού έληξε ο δανεισμός του από την Α.Ε.Κ. και ο νεαρός ''γίγαντας'' δεν θα συνεχίσει στους ''θαλασσί'' την προσεχή σεζόν. Ο 22χρονος σέντερ με ύψος 2.16 θα επιστρέψει στην ''Ένωση'' και ενδεχομένως να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα....

781 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παραίτηση Χούλη από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Παραίτηση Χούλη από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

Την παραίτηση του υπέβαλε από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ο Άκης Χούλης, ο οποίος μάλιστα στην επιστολή του αφήνει και αιχμές για τη κίνηση του να μη συνεχίσει στην ομάδα. Αναλυτικά, όσα αναφέρει: ''Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να γνωστοποιήσω τόσο σε εσάς αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του...

4222 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Πανδαισία'' στο 12HOOPS!
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

''Πανδαισία'' στο 12HOOPS!

Μπάσκετ, χαμόγελα, σούπερ δράση και… κόσμος! Αυτό ήταν το… «παζλ» της χθεσινής ημέρας στο 12HOOPS Basketball Tournament, το οποίο συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα με τα τελικά παιχνίδια όλων των κατηγοριών. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Γιάννης Γεωργαλλής, ο Α.Ο. Κολοσσός και ο Δήμος Ρόδου διοργανώνουν με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά,...

1633 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι εγγραφές στον Α.Ο. Δικαίου
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Οι εγγραφές στον Α.Ο. Δικαίου

Αφίσα με την οποία ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών κοινοποίησε η ομάδα του Α.Ο Δικαίου. Συγκεκριμένα απ’ τις 7 Αυγούστου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη (18:30-19:30) θα γίνονται οι εγγραφές στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Πυλίου.Για περισσότερες πληροφορίες τα τηλέφωνα είναι τα εξής: 6948907180, 6951635817 και 6976213339. Αξίζει να σημειωθεί...

1852 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αρχές Αυγούστου η ''πρώτη''!
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Αρχές Αυγούστου η ''πρώτη''!

Στις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Διαγόρα για τη νέα αγωνιστικά περίοδο, όπως έχει αποφασίσει ο Νίκος Παντέλης. Ο έμπειρος τεχνικός των «κυανέρυθρων» θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, όπως και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο «γηραιός» για να «μονταριστεί» εν όψει...

407 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)