www.12sports.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Ποδόσφαιρο
Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα
14:28 | Σαβ 25 Ιουν, 2011
Εκτύπωση θέματος 1863 αναγνώσεις

Ο …σούπερ-κοριός, «έπιασε» τις αναφορές στον Διαγόρα

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αποκάλυψη προσώπων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΑΕ Διαγόρας και εμφανίζονται στη λίστα των ατόμων για τα οποία προτείνεται η άσκηση ποινικής δίωξης, σύμφωνα με το πόρισμα που προέκυψε από την έρευνα για τα «στημένα» ματς που διεξήγαγε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κα. Πόπη Παπανδρέου και διαβίβασε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κα. Ελένη Ράικου.
Στο εν λόγω πόρισμα, υπάρχουν σημεία που αναφέρονται στην ΠΑΕ του νησιού μας και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, κυρίως από συνομιλίες τρίτων, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις ο Ρόδιος Μάκης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα της ...λίστας, εμφανίζεται να έχει ρόλο και άποψη.

Διαγόρας - Ατρόμητος 0-1:
«Θέλουν λεφτά για να γίνει το διπλό»


Για το συγκεκριμένο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίζονται πρόσωπα που επιθυμούν να «κλειδώσουν» τη νίκη της ομάδας του Περιστερίου, αποκαλύπτοντας συναινετικές τάσεις από πρόσωπα του Διαγόρα, με το σχετικό πάντα αντίτιμο...
«Ιδιαίτερη αναφορά, ακολούθως, πρέπει να γίνει σε όσα προηγήθηκαν του αγώνα «Διαγόρας Ρόδου - Ατρόμητος Αθηνών», που διεξήχθη την 3-2-2011 με αποτέλεσμα 0-1, παιχνίδι το οποίο κατά την UEFA (και τον ΟΠΑΠ) κρίθηκε «χειραγωγημένο» και απεστάλη σχετική αναφορά στην ΕΠΟ. Ειδικότερα:
Ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ), ένας εκ των τριών «παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων», σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία στο ΤΑ Π. Φαλήρου, συνομιλεί την 2-2-2011, ήτοι μία μέρα πριν από τη διεξαγωγή του ως άνω αγώνα, με τον συνεργάτη του Βασίλη Γ. ΈΩΡΤΣΙΑΚΟ (Β), γνωστός και με το ψευδώνυμο «ΜΠΑΚΑΛΗΣ», και σχεδιάζουν πώς θα «μεθοδεύσουν» αυτόν (τον αγώνα), με το να πληρωθούν παίκτες και διαιτητές, ώστε να «γίνει διπλό», ενώ εν συνεχεία ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με πρόσωπο αγνώστων στοιχείων και συζητούν για το εάν ο αγώνας θα παιχτεί στο Στοίχημα live ή όχι και πώς θα μπορέσουν εγκαίρως να στοιχηματίσουν, προκειμένου να κερδίσουν το ποσό των 20.000 ευρώ. Η συνομιλία που έλαβε χώρα μεταξύ των δύο πρώτων ως άνω προσώπων είναι χαρακτηριστική:
«Δ: Κάνε κάνα δυο με Ατρόμητο διπλό το 2.20 αύριο στο Διαγόρα, γιατί εκτιμώ μέχρι αύριο αυτοί, καμία 45 παίκτες, θέλουν να πάρουν λεφτά για να το κάνουνε διπλό, να χάσουνε. Αλλά εμείς προς το παρόν δε θέλουμε μόνο και μόνο να τους δώσουμε από κάποια λεφτά και μόνο να χάσουν, θέλουμε να τους βάλουμε να παίξουν κι οι ίδιοι, δηλαδή σε περίπτωση που στραβώσει κάτι να χάσουν να τους πονέσει. Οχι να τους δώσουμε από 3.000 τρεις-τέσσερις παίκτες, αλλά και να μη βγει διπλό στον που... τους αυτοί δεν έχουν να ρισκάρουν τίποτα. Εκτιμώ μέχρι αύριο τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει, θα το παίξουνε δεν υπάρχει περίπτωση και οι ίδιοι. Γι' αυτό βάζε το είναι και μεγάλη απόδοση 2.20 είναι, είναι καλή απόδοση.
Β.: Τριάδα είναι αυτό;
Δ.: Δεν ξέρω, νομίζω δυάδα είναι, γιατί και ο Βόλος δυάδα είναι. Δες το λίγο κι άμα είναι αν φτάσουνε εκεί και κλείνουμε με τέτοιο, μπορεί όντως ρε παιδί μου να τους δώσουμε από κάποιο τέτοιο να το κάνουμε και διπλό για να το παίξουμε και στο live να δούμε.
Β: Καλά.
Δ: Μιλάμε πιο αργά»,
ενώ λίγο αργότερα, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ, επικοινωνεί εκ νέου με τον Βασίλη ΓΕΩΡΤΣΙΑΚΟ και αναφέρουν τα εξής:
«Δ: Δε μου λες χτύπησες Ατρόμητο;
Β: Χτύπησα, ναι.
Δ:  Θέλουν αυτοί να κάνουν το παιχνίδι αύριο, μας πήραν 10 τηλέφωνα. Εξι παίκτες. Δώστε μας λέει... και τώρα είναι πολύ πιθανό πολύ κοντά είμαστε, δηλαδή θέλουν 20.000 αυτοί οι παίκτες, 5-6 παίκτες, για να γίνει διπλό ρε παιδί μου. Εμείς με τα λεφτά λέει σας ορκιζόμαστε ό,τι θέλετε λέει, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δε γίνει διπλό.
Β: Αυτό πότε θα το ξέρουμε, γιατί εσύ δεν θα μπορείς να μιλήσεις αύριο.
Δ: Τώρα που με πήρε ο Τσεκερίδης που μιλάει μαζί τους, σέρνουν 10 τηλέφωνα πήρανε. Και λένε να το κάνουμε στο μεταξύ. Εγώ λέω να το βάλεις.
Β: Αυτοί είναι μαζί ομάδα;
Δ: Ποιοι λες;
Β:Αυτοί οι έξι που λες
Δ:Είναι ναι όλοι, ο Πουλόπουλος παίζει στόπερ (ενν. Τον Γιώργο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα), ο Προβατίδης (ενν. τον Στάθη ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα), ο προπονητής (ενν. τον ΠΈΤΡΟ Ρουτζιέρη) κι άλλοι δυο-τρεις. Μου είπε τα ονόματα, δε τα συγκράτησα. Πουλόπουλος, Προβατίδης σίγουρα κι ο προπονητής ο Ρουτζιέρης, θέλουν να πάρουν κάποια λεφτά και να ησυχάσουνε.
Β: Το βάλαμε.
Δ. Βάλτο κι άμα είναι κι αύριο και δε το ‘χει ξαναρίξει θα ξέρουμε περισσότερα. Τι ώρα είναι το ματς;
Β: 16.00.
Δ: Καλά. Μιλάμε αύριο το πρωί».
Την ημέρα δε του αγώνα, ήτοι την 3-2-2011, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ (Β), ένας επίσης εκ των τριών «παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων», σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία στο Τ.Α.Π. Φαλήρου, επικοινωνεί με γνωστούς του και στοιχηματίζουν αποτελέσματα αγώνων. Σε επικοινωνία του με το «Νεοκλή» (Ν), αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρίσκεται στην Γερμανία, προτείνει να παίξουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα «Διαγόρας-Ατρόμητος» διπλό. Εν συνέχεια, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ δέχεται μήνυμα από Κύπρο με περιεχόμενο «3.000 diagoras rodou+0.5 στo 2», τηλεφωνεί εκ νέου στο «Νεοκλή» στην Γερμανία και αποφασίζουν να στοιχηματίσουν στον επίμαχο αγώνα, αναφέροντας τα εξής:
«Β: Ελα ρε έτοιμο ρε.
Ν: Τι έτοιμο;
Β: Ναι, όλα είναι ρε.
Ν: Τι όλα;
Β: Ε, εντάξει ρε, ΟΚ ρε.
Ν: Θα το πάρουμε;
Β: Ναι ρε. Θα το πάρουμε.
Ν: Στημένο;
B: Ε, ναι θα γίνει αφού το κλείδωσε ο ΟΠΑΠ ρε.
Ν: Δεν το κλείδωσε, το ‘κανε 1.85.
Β: Κι 1.70 να το κάνει πάλι θα ξαναπαίξουν αυτοί.
Ν: Δηλαδή το παίζουν στον ΟΠΑΠ και δεν το παίζουν στην Berfair;
Β: Θα το παίξουν και στη Betfair. Δύο ώρες.
Ν: Σε δύο ώρες.
Β: Ναι, ναι. Σε δυόμιση ώρες παίζει».
Την 3-2-2011 ημέρα διεξαγωγής του επίμαχου αγώνα, οι ομιλίες του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ (Δ) είναι αποκαλυπτικές. Μιλώντας, ειδικότερα, με πρόσωπο ονόματι «Χασάν», αγνώστων λοιπών στοιχείων (Χ), που καλεί από το με αριθ. 6936752278 κινητό τηλέφωνο, που είναι ενεργοποιημένο στο όνομα Μαρία ΤΣΕΚΕΡΙΔΟΥ, αναφέρουν τα εξής:
«Χ: Μήτσο, συνεννοήθηκα με τον Βασίλη, πήρα και τον Σάκη, από 5.000, εγώ, αυτός, εσύ και τέτοια. Το παιχνίδι θα το κάνουμε διπλό 100%,θα παλέψουνε, του είπα, 30-35 λεπτά, έχει μιλήσει κι ο Μάκης με τον Αγγελόπουλο να μην φορτσάρουνε στην αρχή. Εντάξει, θα έχει πατήματα ρε μ..., χιλιάρικα, δηλαδή σε 30 λεπτά μπορεί να χτυπήσεις τέτοια.
Δ: Μόνο για το διπλό, έτσι;
Χ:Για το διπλό, ναι.
Δ: Για το διπλό να βγάλουμε τα 20 και από εκεί και πάνω ό,τι κέρδος κάνουμε.
Χ: Ο καθένας θα χτυπήσει για τον εαυτό του.
Δ: Ο καθένας;
Χ: Θα το δούμε όλοι από ένα τάλιρο, γιατί είμαστε σε διαφορετικά μέρη, ο Σάκης είναι αλλού,ο Βασίλης...
Δ: Να ρε παιδί μου. Εγώ θέλω να πω οι κωδικοί που θα παίξουνε, πες ότι μαζευτούν 50.000, θα δώσουμε τα 20 στα παιδιά και...
Χ: Θα το κανονίσουμε.
Δ: Αυτό πρέπει να το διευθετήσεις.
Χ: Ναι. Με παίρνει ο Βασίλης»,
μετά από λίγο δε ο «Χασάν» ξανατηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ:
«Δ: Ελα.
Χ: Στου Βασίλη τον κωδικό και στου Σάκη τον δικό σου στην Alpha, ο Σάκης στην Alpha και ο Βασίλης στην IBC και μετά θα τα κάνουμε όλα διά.
Δ: Στην Alpha στον δικό μου στα 30;
Χ: Στα 30, ναι. Δεν έχεις άλλο Alpha ρε συ Ζάβα.
Δ: Στου Βασίλη;
Χ: Στου Βασίλη τον κωδικό της ΙBC.
Δ: Ο ένα;
Χ: Τον ένα και μετά άμα χρειαστεί και στου Σάκη... εντάξει ρε παιδί μου, θα δούμε.
Δ: Εντάξει, εγώ θέλω να πάρω λίγα μόνο για τον Γιώργο με τον Βασιλάκη και τον Λουκά. Δηλαδή λίγα, μη φανταστείς, 1.000-1.500 - 2.000.
Χ: Εντάξει ρε, αυτό είναι το πρόβλημά σου Ζάβα;
Δ: Κατάλαβες; Για να παίξει ο Γιώργος, ο Λουκάς κι ο Βασιλάκης, αυτοί.
Χ: Εντάξει, εγώ το παλεύω το παιχνίδι διπλό καθαρό, δεν το συζητάμε, τα λεφτά τα έχω κανονίσει εγώ με τον... τα έχει κανονίσει ο Μάκης.
Δ: Το θέμα είναι να έβγαινε όβερ.
Χ: Αυτό παλεύουμε τώρα, θα δέσουμε τους τρεις τους πίσω, τους είπε ο Μάκης, τους είπα εγώ: "Θα σας βάλουμε από άλλα 2 χιλιάρικα τον καθέναν" για να τον βγάλουμε από το παιχνίδι.
Δ: Για να το κάνουμε όβερ.
Χ: Κι όβερ.
Δ: Αμα το κάνουνε κι όβερ, μπορούμε να τους δώσουμε από 2,5 ακόμα.
Χ:Ε ναι, αυτό σου λέω. Δε θα τους θέλουμε πάρα πολλά όμως, εμείς θα ρίξουμε πολλά στο διπλό.
Δ: Ναι, αν μας δώσουν το οk και για το όβερ...
Χ: Εντάξει.
Δ: ... Θα χτυπάμε μετά και στο όβερ.
Χ: Ρε Ζάβα, ξέρω τι να πω, μη στεναχωριέσαι.
Δ: Στο ημίχρονο κανόνισες να μπει γκολ;
Χ: Οχι.
Δ: Ή να πάει ακόμα-ακόμα και 0-0.
Χ: Και 0-0. Μέχρι το 30 να παίζουνε κανονικά, τώρα, αν μετά το 30 το φάνε, το φάγανε, τι να κάνουμε...
Δ: Οχι, άλλο θέλω να σου πω. Μήπως είναι ενημερωμένοι να το φάνε ας πούμε στο 35 ή στο 40; Για να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο...
Χ: Οχι, απλώς μέχρι το 30 παίζουν κανονικά.
Δ: Αρα ημίχρονο δε θα παίρνουμε;
Χ: Δεν ξέρω, θα το κανονίσουμε, κάτσε να μιλήσω με τα παιδιά, οι δυο μας τι να κανονίσουμε; Τα παιδιά δώσανε ok γι' αυτό, τώρα τις λεπτομέρειες πώς θέλουμε να κάνουμε και τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε...
Δ: Γι' αυτό σου λέω. Πες αντέξουν μέχρι το 30, αν ξέρουμε ότι ό,τι και να γίνει στο ημίχρονο θα φάνε γκολ, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο που θα δίνει ψηλές τιμές. Δηλαδή θα δίνει όβερ μισό 2.40, 2.30, 2.50...
Χ: Εντάξει.
Δ:  Θα δίνει και στο ημίχρονο νίκη... πως τους λένε αυτούς... Ατρόμητο, θα δίνει και νίκη 2.10, 2.10, 2.30 στο ημίχρονο και στο ... και στο τι θα βγάλει. Κατάλαβε;
Χ: Ναι.
Δ: Να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε και το ημίχρονο. Αλλά το θέμα είναι... άκουσέ με ποια είναι η ιδιαιτερότητα... ότι αν δε γίνει όβερ το ματς και είναι μόνο η νίκη, αν μπει στο ημίχρονο, ναι μεν θα εκμεταλλευτούμε στο ημίχρονο και από τι θα πατάμε μετά όμως κλειδώσαμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.
Χ: ..., θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο.
Δ: Α μπράβο, εντάξει! Καλά, σε ξαναπαίρνω, γεια».
Εν συνεχεία δε, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) τηλεφωνεί στον Γιάννη ΤΣΙΓΙΑΝΝΗ (Γ), ο οποίος του λέει ότι ο Ατρόμητος πάει για διπλό, ενώ ο Δημήτρης τον ρωτάει αν γνωρίζει κάτι για τον αγώνα στο Βόλο. Κατόπιν, ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Σάκης), συνεργάτης του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ, καλεί τον τελευταίο περί ώρα 13.53 και τον ρωτάει αν συνεννοήθηκε και ο Δημήτρης απαντά: «Ο Τσέκος με πήρε, αλλά μίλησα και με τον Σάκη. Θα δώσουμε, λέει, τα 20, θα είναι σίγουρα διπλό, θα το παλέψει να πάει όσο γίνεται 0-0 και τώρα παλεύουν μήπως καταφέρουν και το όβερ, γιατί στην ουσία τα λεφτά στο όβερ είναι, δεν είναι μόνο στο διπλό. Μήπως δηλαδή και... και άντε και βγάλεις κι από 2.500 ακόμα στους δύο πίσω, γιατί αξίζει τον κόπο. Δηλαδή άμα σου δώσουν την εγγύηση ότι θα βγει και όβερ, αξίζει τον κόπο να δώσεις κι άλλα 7.000-7.500 αντί για 20-27,5, αφού το όβερ θα σου δώσει πάνω από 50.000 κέρδος». Ο Σάκης τον ρωτάει πώς θα χτυπήσουν και ο Δημήτρης απαντά:
«Δεν ξέρω, εσείς τα χτυπάτε, εγώ από εδώ τι να κάνω. Μου είπε στον κωδικό μου στην Alpha που έχω 30.000, στου Βασίλη στο ένα, σε σένα στο δύο, αν χρειαστεί, αυτοί οι κωδικοί θα μοιραστούνε μετά. Συνεννοηθείτε εσείς πού και πώς θα χτυπήσετε. Εγώ, αν θα χτυπήσω λίγα, του είπα και του Χασάν, θα χτυπήσω λίγα για τον Γιώργο, τον Λουκά και τον Βασιλάκη. Δηλαδή αν με βάλουν στον κωδικό μου και μπορέσω να μπω, γι' αυτούς τους τρεις... 1.000-1.500-2.000». Ακολούθως, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με τον «Χασάν» και ο τελευταίος του λέει: «Εγώ στα λέω τώρα, πες τα και στον Ντότση, γιατί μου έχουνε ζαλίσει τα α... Το παιχνίδι είναι διπλό, τελειωμένο ρε, μέχρι το 30 παίζουνε κανονικά. Εχει αέρα πολύ στη Ρόδο, εγώ είμαι της γνώμης να πάρουνε τον... (ακατάληπτο, ίσως πρόκειται για όνομα ποδοσφαιριστή) στην αρχή, να κρατήσουνε δηλαδή. Σίγουρα πρέπει να ρισκάρουμε λίγα λεφτά στο ημίχρονο, γιατί γύρω στο 25 θα ανοίξουνε για να το φάνε, κατάλαβες; Αν γίνει κάτι και το φάνε νωρίς, θα φάνε υποχρεωτικά κι άλλο... έχουμε συνεννοηθεί έτσι... και από εκεί και πέρα ό,τι σκορ έχει το ημίχρονο, μιλάμε εμείς μεταξύ μας, μιλάμε με τον Πουλόπουλο (ενν. τον Γιώργο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα) στο ημίχρονο και του λέμε ότι θα γίνει αυτό κι αυτό, πρέπει να μπουν 1-2 γκολ. Τώρα για τα επόμενα, για τα όβερ κι αυτά, αν δεν έχει μπει το γκολ, συνεχίζει κανονικά, δηλαδή μπορεί να μπει και ο Βερνάμπης. Για το όβερ 1,5, τον είπα με τον Πουλόπουλο, τον Προβατίδη (ενν. τον Στάθη ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ, Αμυντικό της ομάδας του Διαγόρα) και τον Μπάμπη, τα παιδιά που παίζουνε πίσω, άμυνα ότι "Αμα το κάνετε έτσι όπως σας πούμε εμείς στο ημίχρονο, θα σας βγάλουνε και 2.000 (ακατάληπτο), ανάλογα τι θα βγάλουμε", αυτή είναι η συμφωνία», ενώ σε επόμενη συνομιλία τους ο «Χασάν» εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι πολλοί ξέρουν για τη νίκη του Ατρόμητου και στοιχηματίζουν πολλά, με αποτέλεσμα να πέφτει η απόδοση του συγκεκριμένου αγώνα. Κατόπιν, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ επικοινωνεί με τον Λουκά ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ και του λέει: «Ακουσε με λίγο, ο Ατρόμητος είναι διπλό. Το κανονίζουμε από εκεί με τα παιδιά για να βγει διπλό, βέβαια η τιμή πέφτει, γιατί το μάθανε κι άλλοι. Αυτή τη στιγμή δίνει κοντά στο 1.55 το διπλό. Θες να σου πάρω στην Berfair κάποια λεφτά; Το ματς πάει για διπλό, ξέρουν τα παιδιά πίσω, ξέρουν αυτοί, θα τους δώσουμε κάποια απ' τον καθένα, από μαρούλι για να γίνει έτσι, δηλαδή είναι μελετημένο. Πες μου πόσα θες να βάλεις, το ίδιο θα κάνω και για τον Γιώργο, θα πάρω και τον Τελίδη τηλέφωνο να τον ρωτήσω το ίδιο πράγμα, πόσο θέλει». Ο Λουκάς τον ρωτάει πόσο σίγουρο είναι και ο Δημήτρης του λέει: «Δώσαμε από 5 σε 4 άτομα, τι άλλο να σου πω τώρα;». Ο Λουκάς του ζητάει να ποντάρει 2.000 και ο Δημήτρης του λέει ότι, αν το σιγουρέψει, θα του ποντάρει και άλλα 2», ενώ μετά από λίγα λεπτά ο Λουκάς ξανατηλεφωνεί στον Δημήτρη και του λέει: «Με πήρε ο Στολτίδης τηλέφωνο, τον πήρε ο Λιδάκης τηλέφωνο να κάνουμε το παιχνίδι Χ και το είπε ο ΜΠΕΟΣ. Λέει: "Εσύ μπορείς να μιλήσεις σε 5-6 άτομα;" και λέω εγώ: "Πώς να μιλήσω; Να πάω και να τους πω ότι ποιος με είπε οk να κάνουμε το παιχνίδι Χ". Λέει: "Επειδή φορτώθηκαν πολλά στον άσο, θέλουμε να το κάνουμε να φέρει Χ". Λέω: "Να το πω σε 5-6 άτομα, αλλά τι να πω; Ποιος με είπε; Τι με είπε; Τι; Με πήρε εμένα ο ΜΠΕΟΣ και μου είπε; Θα βγω εγώ ότι στήνω τα παιχνίδια. Σκέψου κάτι άλλο, δες τι μπορεί να γίνει και πάρε τηλέφωνο να μου πεις. Να πιάσω μερικά παιδιά και να τους πω αυτό κι αυτό"». Και ο Δημήτρης του απαντά: «Πάρε με κατευθείαν για να προλάβουμε να το βάλουμε στον ΟΠΑΠ αυτό». Τέλος, ο Λουκάς ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, απέστειλε στο κινητό του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ περί ώρα 15.30, γραπτό μήνυμα με το ακόλουθο περιεχόμενο: «Θα γίνει, λέει ο Ακης. Θα μας το πει τελευταία στιγμή για να μη μαθευτεί. Θα είναι και ο ΤΡΑΥΛΟΣ λέει κάτω. Αυτά προς το παρόν», κάνοντας ευθεία αναφορά στον Αγγελο ΤΡΑΥΛΟ, γνωστό manager αθλητών ποδοσφαίρου.
Την ίδια ημερομηνία, ήτοι την 3-2-2011, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, συνομιλεί με τον Γιάννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και τον ρωτάει αν έχουν φράξει τα παιχνίδια του Ατρόμητου και του Βόλου. Ο Γιάννης του απαντά ότι έχοyν φράξει μόνο του Ατρόμητου. Ακολούθως, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ καλεί τον «Δημήτρη», αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον ρωτάει τι υπόλοιπο έχουν στο λογαριασμό, και αφού ο τελευταίος του απαντάει 17.500 ευρώ, ο Αχιλλέας τον καθοδηγεί πώς θα μοιράσει τα χρήματα.
Το απόγευμα της 3ης Φεβρουαρίου 2011, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ (Β), επικοινωνεί με τον «Νεοκλή» (Ν) και τον «Κωνσταντίνο» (Κ), σύνδεσμοί του που βρίσκονται στην Γερμανία, και αναφέρουν τα εξής:
«Ν: Για τον Ατρόμητο που το άκουσες ότι είναι στημένο;
Β: Μου τόχανε πει από το πρώτο παιχνίδι εμένα και το θυμήθηκα το ‘πιασα. Το ‘χα πει εγώ του Κωνσταντίνου, πές του να δεις, απ' το πρώτο παιχνίδι με το που τελείωσε. Και χθες παίρνω και μου τα μασάγανε χθες.
Ν: Σου τα μασάγανε, ε;
Β: Ναι ρε.
Ν: Γιατί σου τα μασάγανε;
Β: Δεν ήθελαν να μου πούνε ρε.
Ν: Μμμμ. Μου τα' πανε σήμερα το μεσημέρι μου τα' πανε.
Ν: Μα σήμερα το μεσημέρι ξεκινήσανε το trading. Δηλαδή αν σου το λέγανε χθες και δε γινότανε, θα σε κοροϊδεύανε, άρα καλά κάνατε. Ρε Βασίλη δεν είναι ότι δε σου λέγανε υπήρχε λόγος που δε σου λέγανε.
Β:Δε ξέρω γιατί δε μου λέγανε ρε, ξέρω ‘γω;
Ν: Επειδή θα ήταν από χθες που θα ξεκινούσανε.
Β: Σου λέει θα το πει τώρα στους «χημικούς» ο Βασίλης... (γέλια).
Ν: Θα το πει στους χημικούς, θα το βαράνε και... τέτοια. Αυτοί τα παίζουνε στον ΟΠΑΠ;
Β: Δεν ξέρουνε να παίζουνε αυτοί, δεν ξέρουνε να παίζουνε.
Ν: Δεν ξέρουν να παίξουν στον ΟΠΑΠ. Ο Μιχάλης τους έβαλε 80.000 ρε Βασίλη.
Β: Τους έβαλε, τους έβαλε;
Ν: 80.000 τους έβαλε.
Β: Δε πα να γ...
Ν: Τι δε πα να γ..., γιατί ρε να γ...; Αυτά πρέπει να παίζουμε 100.000 το παιχνίδι ρε, τι μου λες;
Β: (ακατάληπτο) διακοπή ρε γι' αυτά όλα, θα πάμε φυλακή ρε μ...; Να διακοπεί κανένα παιχνίδι να πέσεις εκεί στη Φραγκούρτη να πέσεις εκεί μέσα στα τρένα».
Ακολούθως, ο Κωνσταντίνος ρωτά τον Βασίλη αν θα πάει την Κυριακή στην Κύπρο, και εκείνος του λέει πως θέλει να πάει την επόμενη εβδομάδα, μαζί με κάποιον που έχει γνωρίσει από την Βόρειο Ελλάδα, ο οποίος δουλεύει «ιντερνετικό», και τον έχει μέσα στην Betfair».
Διαγόρας - Πιερικός 3-0:
«Θα το κανονίσει ο Δήμου»


Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γίνεται αναφορά σε επιχείρηση ... «διπλού» από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του Διαγόρα, Παύλο Δήμου. Ο υψηλόσωμος αμυντικός, εμφανίζεται ως «ρυθμιστής» στη νίκη της ομάδας του (Πιερικός), η οποία δεν ήρθε ποτέ. Στη συνομιλία ωστόσο αναφέρονται ουκ ολίγα ονόματα από τον Διαγόρα...
«Την 16-3-2011 δε, ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ, συνομιλεί με τον σύνδεσμό του στην Γερμανία «Νεοκλή», αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος τον ενημερώνει ότι «ο χοντρούλης έβγαλε 200.000» και ο Βασίλης του λέει ότι «είναι στημένο».
Την 17-3-2011, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) συζητά με τον Παύλο ΔΗΜΟΥ (Π), παίκτη του Πιερικού, για το πώς θα οργανωθεί το επόμενο «στήσιμο», στον επικείμενο αγώνα μεταξύ των ομάδων «Διαγόρας Ρόδου-Πιερικός», ο οποίος διεξήχθη την 19-3-2011, με αποτέλεσμα 3-0:
Δ: Εννοείται, πρέπει να μου... Εμπορική. Και πες και του Λουκά να μου... στην Εμπορική.
Π: Θα σου στείλω εγώ και τους δύο, θα σου στείλω την Εμπορική του Λουκά, Καραμάνη θα γράφω και μια την δικιά μου.
Δ: Αρα θα βάλω 2.375 στον Λουκά και τα υπόλοιπα είναι δικά σου. Τα 500 κοντά και το καινούργιο το τριχίλιαρο που παίξαμε, θα υπολογίσω εγώ, θα μπούνε σε εσένα.
Π: Εντάξει».
Την επόμενη ημέρα 18-3-2011, ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) συνομιλεί για το ως άνω επικείμενο παιχνίδι με τον «Γιώργο» (Γ), αγνώστων λοιπών στοιχείων, και αναφέρουν τα εξής:
«Γ: Με πήρε ο Σιδηρόπουλος και με ρώταγε για το παιχνίδι, τι και πώς και γιατί.
Δ: Για ποιο πράγμα;
Γ:Και καλά θα φάνε πολύ ξύλο αυτοί και μ...! Και να λέω εγώ ότι το παιχνίδι θα γίνει διπλό και καλά να το χτυπήσουμε... εντωμεταξύ δεν υπάρχει περίπτωση να το χτυπήσω (ή να χτυπήσει) το παιχνίδι, (ακατάληπτο), έτσι;
Δ: Ναι. Και;
Γ: Και με ρωτούσε και με ‘λεγε και τέτοια... εντωμεταξύ τον Πουλόπουλο τον έχουν απέξω;
Δ: Μάλλον ναι.
Γ: Ναι κι αυτός και καλά του λέει: "Θα τους... εγώ" και τέτοια.
Δ: Ενα α... θα τους γ... κ...!
Γ: Κι εγώ αυτό λέω.
Δ: Θα πάρουν αυτοί κανένα τριαντάρι από τον Πιερικό σαν ομάδα, θα τους κ... ένα α... ο Πουλόπουλος. Ετσι πες του Σιδηρόπουλου.
Γ: Γ... τον!
Δ:  Δεν έγινε τίποτα, δε με πήρε ο Παύλος, θα με έπαιρνε. Γιατί ό,τι και να γίνει ο Παύλος θα είναι μπροστά στη συζήτηση και αν δεν μου δώσει το ok, ότι ναι, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε κάτι.
Γ: Αυτός θα μιλούσε με την ομάδα ή με τους παίκτες; Για να καταλάβω δηλαδή.
Δ: Νομίζω και σαν ομάδα θα ξέρουνε.
Γ: Ε, αυτοί όπως είναι τώρα...
Δ: Νομίζω θα δώσει το ok και η ομάδα, κατάλαβες;
Γ: Ναι, κατάλαβα.
Δ: Θα δούμε, ό,τι γίνει θα μας το πούνε.
Γ: Καλά».
Στη συνέχεια ο Παύλος ΔΗΜΟΥ (Π) τηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ (Δ) και η συνομιλία μεταξύ τους έχει ως εξής:
«Π: Ακου να στα πω όλα για να τελειώνουμε, να μου πεις τι θα κάνουμε εσύ.
Δ: Ναι.
Π: Δεν κάθονται σαν ομάδα να χάσουνε, αρνείται Πουλόπουλος, ατοί αρνούνται...
Δ: Γιατί δεν είναι στο κόλπο.
Π: Ναι.
Δ: Ο Πουλόπουλος κι ο Σιδηρόπουλος. Ξέρεις ο Σιδηρόπουλος τον βάζει δαβλιά. Πήρε σε έναν δικό μου ο Σιδηρόπουλος χθες και είπε «Αμα βγει διπλό αυτό το ματς, θα γ...».
Π: Δηλαδή; Τι θα γ...;
Δ: Οτι και καλά δεν θα βγει διπλό ρε.
Π: Εχω κανόνισει εγώ με 4 άτομα, δικούς μας εκεί που έχω, να παίξουν πιο χαλαρά όχι να κάνουμε όργια, το πιο χαλαρά. Θα το κάνουμε σαν να είναι φιλικό.
Δ: Ναι.
Π: Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι στόπερ ούτε αμυντικοί ούτε τερματοφύλακας, είναι κέντρο και λίγο μπροστά.
Δ: Αυτό δε σε εξασφαλίζει όμως.
Π: Αυτό λέω, δε με εξασφαλίζει. Γιατί αυτοί τους είπα ότι έχω λεφτά μαζί μου, έχω ένα ποσό, μου το έδωσε η ομάδα να το έχω εγώ. Αμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει διπλό το ματς, θα τα πάρουν τα λεφτά. Αμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει X το ματς, θα τα πάρουνε. Οπότε αυτοί θα πούνε : «Στα α... μου, θα παίξουμε εμείς χαλαρά και άμα έρθει διπλό το ματς ήρθε. Αμα είναι, θα χάσουμε 4 χιλιάρικα».
Δ: Παραλί δηλαδή, στις πλάτες, παραλί δηλαδή.
Π: Ναι.
Δ: Σου λέει «Αμα χάσουμε παικτικά θα πάρουμε και λεφτά».
Π: Ναι δεν έχουν άλλη δύναμη οι δικοί μας να κάνουν κάτι άλλο. Πήγαν να το κάνουν μέσω της ομάδας, δε θέλουν αυτοί, λέει : «Γιατί πήγατε να χτυπήσετε τους παίκτες μόνοι σας και νευριάσαμε», π... μπλε δηλαδή. Οι παίκτες λέει , 5-6 άτομα πήγαν να το κανονίσουν δυνατά, να κάνουν όργια, αλλά το γ... ο Πουλόπουλος.
Δ: Γιατί δε βάζει και τον Παυλόπουλο στο κόλπο;
Π: Τον είπανε και δε θέλει, λέει.
Δ: ... (ακατάληπτο).
Π: Εγώ πονηρεύομαι, μ... αυτός μήπως το έπαιξε μόνος του αυτός και κάνει κανένα όργιο μόνος του, κάνει κανένα διπλό, τα κάνει αυτά ο Πουλόπουλος. Αυτά τα 30.000 που παίχτηκαν Betfair τι είναι;
Δ: Δεν ξέρω, εγώ δεν έριξα τίποτα ακόμα.
Π: 30.000, λέει Betfair παίχτηκαν, τώρα που παίχτηκαν...
Δ: Αφού ο Κουκούλιας γ... να παίρνει τηλέφωνο τους Αρειανούς και να λέει : «Θα τελειώσει, θα τελειώσει, θα γίνει σίγουρα».
Π: Τους Αρειανούς θα τους βάλει φυλακή όλους (γέλια).
Δ: Ε ναι. Πήρε τον Βαγγέλη πόσες φορές τηλέφωνο, έπαιρνε τους άλλους και έλεγε: «Θα τελειώσει. Τώρα είναι κάτω και μιλάνε, θα το πάρουμε το παχνίδι».
Π: Εσύ που είσαι; Σπίτι;
Δ: Ναι, σπίτι είμαι.
Π: Εγώ μέχρι και ένα τέταρτο, είκοσι λεπτά, μήπως η διοίκηση κάνει καμία κίνηση τώρα ξανά, θα είμαι στο ξενοδοχείο, δεν πάω στο γήπεδο. Θα μιλάω με τον Χάρη, τον αντιπρόεδρο...
Δ: Τον δικό τους ή τον δικό σας;
Π: Τον δικό μας ρε. Θα είμαι στο ξενοδοχείο και θα μιλάω μαζί του. Αν κάτι γίνει και τέτοια, ένα τέταρτο πριν τον αγώνα, σε παίρνω τηλέφωνο, έτσι;
Δ: Ποιοι άλλοι είναι αμυντικοί; Εκτός του Πουλόπουλου ποιος παίζει αμυντικός;
Π: Ο Χατζόπουλος παίζει ρε μ... και δεν κάθεται να χάσει ο άλλος ο μ...!
Δ: Ο Χατζόπουλος.
Π: Δεν κάθεται. Του λέει η ομάδα : «Θα δώσουμε λεφτά και θα έρθεις του χρόνου σε μας και δεν κάθεται».
Δ: Ναι, ε; Ο Σπάρταλης δεν παίζει.
Π: Ο Σπάρταλης, αυτός θα ... ο Πάνος θα είναι αυτός εδώ, ο Σάλα θα είναι, ο Ρέγες και ο Γκούτμαν (ενν. τους ΣΠΑΡΤΑΛΗ, ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗ, ΡΕΓΕΣ και ΓΚΟΥΤΜΑΝ, ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Ρόδου).
Δ: Α, οι ξένοι κυρίως.
Π: Ναι. Αυτοί οι 4 θα είναι, αλλά μιλάμε για.. (ακατάληπτο), έτσι; Δηλαδή μου το χτύπησαν: «Δεν κάνουμε όργιο, θα είναι σας να κάνουμε φιλικό ματς».
Δ: Σε περίπτωση που βγει διπλό από πόσα θα πάρουν αυτοί;
Π: Από 4 χιλιάρικα.
Δ: 4x4, 16, ε;
Π: Ναι εγώ, εσύ κι ο Τούρκος, ξέρουμε έτσι; Κανένας άλλος.
Δ: Εννοείται ρε, είσαι μ...; Αλλά το θέμα είναι ότι, αν δεν ξέρουν οι πίσω, θα είναι δύσκολα. Δεν μπορείς να ρισκάρεις δηλαδή, δεν μπορείς να το παίξεις.
Π: Ναι ρε π...:
Δ: Εκτός αν αλλάξει κάτι.
Π: Πόσο είναι το ποσοστό;
Δ: Περίμενε να δω.
Π: Για δες πόσο είναι το διπλό.
Δ:Πιερικό, Πιερικό... 260.
Π:Καλά, οπότε περιμένουμε και είκοσι λεπτά πριν το ματς.
Δ: Καλά, μη φανταστείς ότι έχει τζίρους και τέτοια, δηλαδή να παίξεις και 5.000 ευρώ στο 2.60. Απλά στήνεις τιμές 100,200,300 ευρώ για να τσιμπολογάμε.
Π: Μάλιστα, Μιλάμε κι αργότερα. Μην κάνεις καμία κίνηση, μην το παίξεις ακόμα.
Δ: Όχι, μιλάμε».
Τέλος την ημέρα διεξαγωγής του επίμαχου αγώνα, ήτοι την 19-3-2011, ο Γιάννης ΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ (Γ), ποδοσφαιριστής, τηλεφωνεί στον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ(Δ):
«Δ: Τα λεφτά είναι μέσα, να ξέρεις.
Γ: Ναι ρε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πες τον άλλον να βάλει λεφτά να έχουμε για τη Β΄Εθνική.
Δ: Ναι. Τι γίνεται εκεί;
Γ: Με τον Ακη τον Πέτρου που μίλησα κάτω με τον Πιερικό υπάρχει μπέρδεμα.
Το ματς πήγαινε για διπλό και αυτοί λένε ότι δεν το δίνουν. Πήγαν και με λεφτά να το πάρουν και δεν το δίνουν. Δεν ξέρω, τους έχει τάξει ο άλλος λέει και θα το παίξουν κανονικά. Περιμένανε τον Παυλόπουλο να πει το ΟΚ, ο Πουλόπουλος λέει όχι, δεν τα παίρνει τα λεφτά ο Πουλόπουλος, Ετσι μου είπανε πριν από 5 λεπτά.
Δ: Κατάλαβα.
Γ:Τώρα, αν αλλάξει κάτι άλλο, δεν ξέρω.
Δ:Κατάλαβα, Θα πω τον Μιχάλη να βάλει.
Γ:Από εκεί και πέρα τα άλλα τα παιχνίδια είναι ξεκάθαρα. Η Λειβαδιά λογικά θα περάσει, αλλά ακόμη δεν ξέρω. Από κει και πέρα ο Παναιτωλικός κερδίζει και ο ΟΦΗ μου είπανε».

ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρας 5-0:

«Τρελό» χρήμα στο over και την διαφορά τερμάτων

Ο διασυρμός του Διαγόρα στο συγκεκριμένο ματς, φαίνεται πως ήταν «προμελετημένος» σύμφωνα με το πόρισμα και τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, αν και ο «γηραιός» παρατάχθηκε με πολλές απουσίες.
Η «λύσσα» των γηπεδούχων για γκολ ήταν εμφανής, όπως λυσσαλέο ήταν και το ποντάρισμα στο over.
Οι συνομιλίες εμπλέκουν «χαλαρούς» παίκτες του Διαγόρα....
«Ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ συνομιλεί με τον Ευθύμιο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ (Μάκη), και τον ρωτάει για το επίμαχο «στημένο» παιχνίδι μεταξύ των ομάδων «ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρα Ρόδου» και πόσοι παίκτες δεν παίζουν κανονικά. Ο Μάκης λέει στον Σάκη ότι 3-4 παίκτες δεν θα παίζουν κανονικά και αναφέρει τα ονόματα των συγκεκριμένων παικτών. Ο Σάκης συνομιλεί με τον Άνθινο ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ και τους εκμυστηρεύεται ότι κάτι μπορεί να γίνει στον αγώνα «ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρα Ρόδου» και να είναι έτοιμος για να παίξει. Σε επόμενη συνομιλία τους, ο Άνθινος λέει στον Σάκη ότι ο αγώνας πάει κατευθείαν για όβερ και τα στοιχήματα στο όβερ ανέρχονται σε 150.000 ευρώ. Οι επίμαχες συνομιλίες έχουν ως ακολούθως:
Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α): Ο Α λέει στον Δ: «Κάτι εδώ ανακατεύεται ο Σιδηρόπουλος με τον Τσεκερίδη, κάτι για το ματς με τα Γιάννενα. Μην ασχοληθείς τίποτα, άμα σε πάρει ο Σιδηρόπουλος. Μπορεί να σου πει οτιδήποτε, να δώσουνε 3 χιλιάρικα στα παιδιά, μπορεί να δώσουν 5 για να άσουνε, να το βγάλουν όβερ ή οτιδήποτε, δε θα ασχοληθείς καθόλου με τον Σιδηρόπουλο. Ασε να κάνουν τη δουλειά, αν θέλουν ο Σιδηρόπουλος με τον Τσεκερίδη»
«Α:Μ' άκουσες;
Δ: Ναι, σ' άκουσα.
Α: Αμα σε πάρει, πες ότι λείπεις, ότι είσαι στο βουνό, οτιδήποτε ότι δεν έχεις κομπιούτερ, μην κάνεις τίποτα. Ούτως ή άλλως άσε να το κάνει αυτός μόνος του, άμα θέλει με τα παιδιά του εκεί, με τον Διαγόρα εντάξει;
Δ: Εντάξει
Α: Εμείς έτσι κι αλλιώς τη δουλειά μας την ξέρουμε. Ασε να το κάνουν και αν παρακολουθήσουμε όχι να πάμε να δώσουμε λεφτά στον Πουλόπουλο και σ' αυτούς κι εμείς ακόμα.. (ακατάληπτο) να πληρωνόμαστε από τον Μιχάλη:
Δ: Εντάξει»
Αθανάσιος ΤΣΟΤΣΗΣ (Α) - Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΕ (Β):
Β: Ρε φίλε, θα βαρέσουμε τον κινέζο, κλείστον ρε.
Α:Θα βαρέσουνε; Τι;
Β: Μάλλον όβερ θέλουν να το παίξουνε. Οβερ και με 2 γκολ.
Α: Το έχει από την αρχή;
Β: Το έχει από την αρχή live, ναι. Εχει πάει 1.36 το όβερ τώρα και 1.44 με 2 γκολ το 1.5.
Α: Εχουν χτυπήσει μέσα;
Β: Δεν ξέρω αν έχουνε χτυπήσει στον Κινέζο. Πρέπει να χτυπήσανε, γιατί ήταν ψηλά η τιμή. Η τιμή του 1.5 ήτανε 2 και το όβερ ήταν 1.88 και κατέβηκε εκεί.
Απλώς κλείστο το δικό σου, μπορεί να χτυπήσω εγώ μετά.
Α: Εντάξει
Αθανάσιος ΝΤΟΥΤΣΗΣ (Α) - Γιώργος (Β):
Β: Σε έπαιρνε ο Σιδηρόπουλος να κλείσεις τον κωδικό.
Α Ναι.
Β: Και δεν το σηκώνεις κιόλας! Πώς γίνεται αυτό με σένα;
Α: Δουλειά είχα ρε.
Β: Τι δουλειά; Αφού μετά το σήκωσες! Ασε τις μ...!
Α: Ρε σου λέω δουλειά είχα. Τα έκλεισε ο Ζάβα; Τι;
Β: Πού να ξέρω; Κλείστα εσύ.
Α: Θα το κάνουνε;
Β: Ναι, θα το κάνουνε.
Α: Εσύ χτύπησες μέσα;
Β: Οχι, εγώ μετά.
Α: Στη διάρκεια;
Β: Ναι.
Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α) - Δημήτρης ΖΑΒΑΝΙΤΑΣ (Β):
Α: Απλώς μπορεί να το κάνουν εκεί πέρα, αλλά κλείστε τους κωδικούς, μηδένισε τους κωδικούς τους.
Β: Ποιος να παίξει;
Α: Στον κινέζο ρε φίλε.
Β: Ποιος να παίξει;
Α: Ο Τσεκερίδης.
Β: Μήπως μας παίξουν ή θέλει κάποιος συγκεκριμένος να παίξει;
Α: Μπορεί να χτυπήσει ο Σιδηρόπουλος κι αυτοί στους κωδικούς στον κινέζο. Οχι να δώσουμε εμείς λεφτά, αυτοί μπορεί να χτυπήσουν στη διάρκεια. Να τους έχεις κλειστούς, να μην πάρουμε ρίσκο.
Β: Εντάξει, ο 22 δηλαδή στον 15 και του Τσεκερίδη.
Α: Και πες στον Τσέκο, άμα χρησιμοποιήσει το 2 και το 3, ας κλείσει το 15.
Β: Μίλησε μαζί σου ο Σιδηρόπουλος;
Α: Με πήρε να μου πει να κλείσω τους κωδικούς, δεν πήρε να (ακατάληπτο) 3 χιλιάρικα. Με λέει «κλείσε τους κωδικούς γιατί μπορεί να βαρέσουν όβερ 1.5 και όβερ 2.5».
Β: Πόσα λεφτά έχει μέσα ο κωδικός του;
Α: Δεν ξέρω, 10,15,20.
Β: Εντάξει, μιλάμε σε λίγο.
Α: Και πες στον «θείο» όποιος είναι ύποπτος για να χτυπήσει σε οποιονδήποτε κωδικό, γιατί μπορεί να χτυπήσουν από την Αθήνα, δεν το ξέρουμε, ό,τι πάει να χτυπήσει να το αφήσουνε... (ενν. Τον σύνδεσμό τους στην Κύπρο τον οποίο αποκαλούν «θείο»).
Β: Ξέρεις γιατί στο λέω; Δεν μπορεί τυχαία τώρα ένας κωδικός να χτυπήσει μέσα, να κερδίσει 10 χιλιάρικα και αν του μεταφέρουμε εμείς 10 χιλιάρικια από την Κύπρο σε αυτόν! Κατάλαβες τι θέλω να πω; Δηλαδή ένας κωδικός, ο οποίος δεν παίζει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να καθίσει μέσα να παίξει 10 και 20 χιλιάρικα και να κερδίζει 15 - 20 χιλιάρικα. Το να παίξει ο Τσεκερίδης που έκανε τζίρους, το να παίξει ο Σιδηρόπουλος στον 22, γιατί κάνει τζίρους με τα κόρνερ και με αυτά, ναι. Το να ανοίξει ένας άλλος ξεκάρφωτος.
Α: Δεν σου είπα να ανοίξει, μπορεί κάποιος από την Αθήνα στους κωδικούς...
Β: Α, μπράβο! Αρα για ποιους κωδικούς;
Α. Μην μπερδεύεσαι, δε μου είπαν να βάλω λεφτά, σου είπα ότι μπορεί να παίξει κάποιος απίθανος εκεί που δεν περιμένουμε από την Αθήνα.
Β. Ναι, ούτως ή άλλως ο «θείος» είναι από πάνω εκεί, ό,τι παίζει κάποιος το κλείνει κατευθείαν. Απλά θα κλείσει από τώρα το 22 και του Τσεκερίδη μήπως έχουμε πρόβλημα».
Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Β) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α):
Ο Σάκης τον ρωτάει: «Θα το κάνουν σίγουρα ή μόνο αν τους βοηθήσει το ματς;». Ο Μάκης του λέει ότι τους έχει παίξει ήδη το όβερ και 4 χιλιάρικα στο 1.48 στη Betfair και θα τους παίξει άλλα 5 χιλιάρικα στο live, όπου η απόδοση θα είναι μεγαλύτερη και προσθέτει ότι δεν θα χτυπήσει δυνατά, απλώς για να βγάλουνε κάποια λεφτά. Και συνεχίζουν:
Α: Πόσοι δεν θα παίζουνε κανονικά; Αυτή είναι η διαφορά.
Β: 3 - 4 δεν θα παίζουνε ρε φίλε. Και να σου πω κάτι; Πήρανε 13 άτομα, δεν έχουνε κανέναν.
Α: Ναι ρε, το θεωρούν χαμένο το τέτοιο.
Β: Ο τερματοφύλακας είναι ο πιτσιρικάς, το δεξί και το αριστερό μπαχ είναι 2 πιτσιρίκια, πρώτη φορά παίζουνε. Ο Πουλόπουλος παίζει στόπερ μαζί με τον Χριστοφελέα, δηλαδή στην ουσία μόνο ο Χριστοφελέας θα παίζει. Στο κέντρο παίζει ο Μαύρος μαζί με τον Γκούντμαν, δεξιά ο Γεωργίου, αριστερά ο Σπάρταλης και ο Ρέγες μαζί, ο Φράγκος μπροστά.. ούτε ο Ταραχούλσκι παίζει.
Α: Καλά, άμα θα γίνει τίποτα, μιλάμε και στο τηλέφωνο.
Ανθιμος ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ (Β) - Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Α)
Α: Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στο Γιάννενα - Διαγόρας να έχεις υπόψη σου. Άμα είναι, θα σου πω να ξέρεις. Αλλά είναι χαμηλές τιμές τώρα και θα το παίξουν μάλλον να ανέβει η τιμή στα ίσια εκεί και μετά θα φάνε γκολ. Θα το δω εγώ, αν είναι θα σε πάρω εγώ στον δικό μου τον κωδικό.
Β: Καλά θα που πεις, θα μιλάμε.
Αργότερα, ο Ανθιμος ξανακαλεί τον Σάκη και του αναφέρει ότι οι παίκτες δεν προσπάθησαν καθόλου να κρατήσουν τον αγώνα, ο οποίος πάει κατευθείαν για όβερ και ότι «στην Betfair τα στοιχήματα στο όβερ αυτού του αγώνα, ανέρχονται σε 150.000 ευρώ».

Αναγέννηση Καρδίτσας - Διαγόρας 2-1:
«Ο Διαγόρας θα βοηθήσει στον άσο»


«Την 9-4-2011 ο Αθανάσιος ΝΤΟΤΣΗΣ (Σάκης) συνομιλεί, επίσης με τον Ευθύμιο Σιδηρόπουλο (Μάκη) και τον ρωτάει αν έμαθε κάτι (σχετικά με τους αγώνες ποδοσφαίρου) και ο τελευταίος του λέει ότι, σύμφωνα με όσα έχει ακούσει, ο Πανθρακικός θα δώσει το παιχνίδι αύριο για τον Εθνικό (αναφερόμενος στον αγώνα Πανθρακικός - Εθνικός που διεξήχθη την 10-4-2011). Σε άλλη συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών, ο Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ λέει στον Σάκη ότι «Ο Διαγόρας μάλλον θα βοηθήσει στο παιχνίδι, προκειμένου να γίνει άσος» και ο Σάκης του λέει αν είναι να πάρει την Betfair. Ο Μάκης του λέει να στήσει 3.000 στο 1.53 1.54 1.55 στη Betfair και ό,τι πάρει. Κλείνοντας τη συνομιλία, ο Μάκης του λέει επίσης ότι «και η Ηλιούπολη έχει βοήθεια από το διαιτητή και θα γίνει πόλεμος, θα φάνε και ξύλο».

Πανθρακικός - Διαγόρας 0-0:
«Σπρώξε στον άσο»Η στοιχηματική απόδοση σε αυτό το ματς έπεφτε, οι γηπεδούχοι πίεζαν, έχαναν ευκαιρίες, αλλά ο άσος δεν επιβεβαιώθηκε. Γίνεται λόγος για «αβαβά» ματς, αλλά όχι ονόματα...
«Την 19-2-2011 ο Γεώργιος ΔΙΟΓΩΝΗΣ (Γ) τηλεφωνεί στον Βασίλη ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ (Β) και συνομιλούν για τον αγώνα «Πανθρακικός - Διαγόρας» την 20-2-2011 και την πιθανή νίκη της ομάδας του Πανθρακικού, καθώς όπως φαίνεται από τη συνομιλία που ακολουθεί , το παιχνίδι είναι ύποπτο, ενώ και οι αποδόσεις αυτού διαφοροποιούνται από site σε site στο ίντερνετ, αλλά και στον ΟΠΑΠ.

Γ: Εχεις την μπούκα του Πανθρακικού;
Β: Πανθρακικό;
Γ: Ναι, ναι πρόσεχε.
Β: Δεν έχω τέτοια εγώ, δεν έχω τέτοια.
Γ: Ναι, όχι μέσα το έπαιξα εγώ να ξέρεις.
Β: Εντάξει.
Γ: Απλά στο λέω.
Β: Με ποια ομάδα παίζει Γιώργο;
Γ: Πανθρακικός - Διαγόρας.
Β: Το έχει ο ΟΠΑΠ;
Γ: Το έχει ο ΟΠΑΠ ναι, το έχει αλλά πέφτει.
Β: Πόσο το έχει;
Γ: 1.70. Εμείς το είχαμε 1.81, το βγάλαμε, ο μπάτσος το πήρε 1.58, η hill το είχε 1.67, η bwin άστε να πάνε. Κατάλαβες;
Β: Η Betfair πόσο το έχει;
Γ: 1.71. Εγώ μέσο όρο το έχω παιγμένο 1.75. Ενας με έφερε τώρα εδώ πέρα 1.5 χιλιάρικο.
Β: Πότε παίζει, αύριο;
Γ: Ναι, αύριο παίζει.
Β: Είναι αβαβά, είναι ρε;
Γ: Ετσι το είδα.
Β: Το κρατάνε 98, τελευταία απόδοση 1.65. Μπορεί να το παίξω και εγώ φίλε.
Γ: Εντάξει σου είπα, εγώ έχω παίξει μέχρι στιγμής 650.
Β: Αύριο παίζει, ε;
Γ: Ναι, εγώ έχω παίξει 650 μέσα έχει 1300 για να πάρει 4+4=8.920
Β: Ναι, μπορεί να το παίξω και εγώ.
Γ: Θα το παντρέψεις;
Β: Θα δω τι θα κάνω.
Γ: Πού θα μπεις περίπου;
Β: Το UNDER της ΑΕΚ μου αρέσει.
Γ: Το UNDER της ΑΕΚ;
Β: Ναι, πόσο το έχει ο μπάτσος;
Γ: Τι ώρα παίζει;
Β: Αύριο.
Γ: 1.57 το έχουμε εμείς.
Β: 1.60 ο ΟΠΑΠ
Γ: Τέλος πάντως αυτά. Πρόσεχε αυτό το ματς που σου είπα.
Β: Εντάξει.

Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης:
Η αιτία της «εμπλοκής»
στην υπόθεση


Σύμφωνα με το πόρισμα της κ. Παπανδρέου, «οι κινήσεις περαιτέρω των λογαριασμών του Γεωργίου ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, προέδρου της ΠΑΕ Καλαμάτας, αλλά και του Κωνσταντίνου ΡΑΒΟΓΛΟΥ, προέδρου του Αγροτικού Αστέρα, παρουσιάζουν δοσοληψίες με τον παράγοντα - ποδοσφαιριστή Ιωάννη ΚΟΜΠΟΤΗ. Από την άλλη, παρατηρούνται συναλλαγές μεταξύ του Κωνσταντίνου ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, παράγοντας της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηλιούπολης Γιώργο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ενώ υπάρχουν συναλλαγές άνω των 150.000 ευρώ, με τον πρώην διαιτητή και συγχρόνως παράγοντα του διαιτητικού χώρου Ιωάννη ΣΠΑΘΑ, ο οποίος επιπροσθέτως συμμετείχε σε Ανώνυμη Εταιρεία ως μέτοχος και μέλος του Δ.Σ αυτής με τον Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, η οποία δεν δραστηριοποιείται πλέον από το έτος 2008 (Βλ. την από 15-6-2011 πορισματική αναφορά των ελεγκτών Κωνσταντίνου ΒΑΛΑΒΑΝΗ και Κωνσταντίνου ΦΤΟΥΛΗ καθώς τα είκοσι δύο 22 συνημμένα έγγραφα)».
Πηγή: dimokratiki.gr

To 12soccer.gr δεν υιοθετεί τις κατηγορίες και δέχεται απολύτως το τεκμήριο αθωότητας

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005
σαν σημερα... το 2005
  Αποδεκατισμένη στα Χανιά
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2005

Αποδεκατισμένη στα Χανιά

Αποδεκατισμένη θα «κατέβει» η Ρόδος στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με την Ιωνία Χανίων για το πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής Κατηγορίας. Ο τεχνικός Βαγγέλης Χοσάδας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μητράκα, Στράτζαλη και Μακρυδημήτρη που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Εθνικό, καθώς και τον...

3436 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επανήλθαν τα χαμόγελα
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2005

Επανήλθαν τα χαμόγελα

Οι Δαούτης και Μιχάλης Λυριστής είναι τα νέα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν στον ΑΕΡΑ Αφάντου. Οι δυο παίκτες νιώθουν ενοχλήσεις και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης τους. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό μετά τη νίκη επί του Ερμή Κορυδαλλού η οποία ήταν...

194 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προβληματισμός για τον διαιτητή
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2005

Προβληματισμός για τον διαιτητή

Προβληματισμός υπάρχει στην ομάδα του Διαγόρα για τον διαιτητή που κληρώθηκε να διευθύνει την μεθαυριανή (Τετάρτη) αναμέτρηση με την Αχαική στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου. Πρόκειται για τον Αθηναίο Κώστα Κουτσόγιαννο οποίος είχε «σφυρίξει» το εκτός έδρας παιχνίδι του «γηραιού’ με τον Ατσαλένιο και άφησε σφόδρα παραπονούμενο τον προπονητή των...

189 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εν μέρει ικανοποιημένος
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2005

Εν μέρει ικανοποιημένος

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, έμεινε ο προπονητής του Διαγόρα Βάλτερ Σκότσικ. Μιλώντας σήμερα (Δευτέρα) στους δημοσιογράφους, τόνισε τα ακόλουθα:rn«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και που είχαμε πει στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη...

204 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2006
  «Φωνάζει» η ΑΕ Καλύμνου
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2006

«Φωνάζει» η ΑΕ Καλύμνου

Παραπονούμενη για τη διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών είναι η Αθλητική Ένωση της Καλύμνου. Σχετική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της:rn«Ελπίζαμε από την στιγμή που συσταθήκαμε σε σώμα 9διοικητικό συμβούλιο)ως Κάλυμνος ΑΕ ότι δεν θα ερχόμασταν τόσο γρήγορα στη δυσάρεστη θέση να...

245 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  «Να φύγουν τέσσερις!»
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2006

«Να φύγουν τέσσερις!»

Την πεποίθηση του ότι θα πρέπει τέσσερις παίκτες να αποτελέσουν παρελθόν από τον Διαγόρα κατά την επικείμενη μεταγραφική περίοδο γιατί δεν «μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα», όπως ανέφερε, εξέφρασε κατά την διάρκεια της σημερινής καθιερωμένης συνέντευξης τύπου ο προπονητής του Διαγόρα Ντανιέλ Μπατίστα. Ο τεχνικός του «γηραιού» δεν ήθελε να...

216 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλήθηκε σε απολογία
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2006

Κλήθηκε σε απολογία

Σε απολογία για το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό δεν είχε μεταβεί στην Κρήτη για να αγωνιστεί με τον ΟΦ Ιεράπετρας κλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη η ΠΑΕ Ρόδος. Την διοίκηση θα εκπροσωπήσει ο διευθύνων σύμβουλος Χρυσόσοτομος Ψέλλας ο οποίος θα εξηγήσει καταθέτοντας και τα σχετικά έγγραφα, πως οι...

208 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2007
  Νέα πολύτιμη νίκη
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Νέα πολύτιμη νίκη

Σε παίκτη της τελευταίας στιγμής εξελίσσεται ο Έντι Ουμ για τον Διαγόρα. Ο έγχρωμος σέντερ φορ του «γηραιού» όπως και στον αγώνα με τη Ρόδο έτσι και σήμερα κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου πέτυχε γκολ προς το τέλος χαρίζοντας ακόμα μια νίκη στην ομάδα του με 1 – 0. Αυτή τη...

457 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα αποτελέσματα του κυπέλλου
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Τα αποτελέσματα του κυπέλλου

Σε σημερινά παιχνίδια που έγιναν στο πλαίσιο της Βʼ φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Δωδεκανήσου σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα (οι νικήτριες ομάδες περνούν στην επόμενη φάση):rnΦοίβος –Αναγέννηση Έμπωνας 4 - 0rnΗρακλής Λάρδου –Διαγόρας Βατίου 0 - 3rnΟρφέας –ΑΕΡΑ Αφάντου 2 - 4rnΑστέρας Μασσάρων –Ατρόμητος Διμυλιάς 2 - 3rnΔόξα Καρδάμαινας –ΑΕ Κως...

311 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σπουδαίο τρίποντο στη Μυτιλήνη
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Σπουδαίο τρίποντο στη Μυτιλήνη

Μεγάλη νίκη η οποία φέρνει και πάλι την ηρεμία στην ομάδα, πέτυχε σήμερα (Τετάρτη) η Ρόδος μέσα στη Μυτιλήνη. Επιβλήθηκε με 1 – 0 του τοπικού Αιολικού και μπορεί και πάλι να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο...

317 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2008
  Oι διαιτητές του Σ.Δ.K.Δ.
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Oι διαιτητές του Σ.Δ.K.Δ.

Aνακοινώθηκαν από τον Σ.Δ.K.Δ. οι διαιτητές των αγώνων που ορίστηκαν από την T.E. E.O.K. Δωδεκανήσου. Aξίζει να σημειωθεί ότι αναβλήθηκε η αναμέτρηση των παμπαίδων E.A. Kαλύμνου- A.E. Δικαίου, λόγω έλλειψης διαιτητών.rnrnTO ΠPOΓPAMMA KAI OI ΔIAITHTEΣrnΠAPAΣKEYH(14/11):rnAφάντου (14:30): Γ.Σ. Aφάντου 2005- Γ.Σ. Διαγόρας A'(ΠΠ)rn(Ξανθός- Γαλανός)rnΛίνδος (17:00):Kλεόβουλος Λίνδου- Σταυρός Kαλυθιών(A)rn(Ξανθός-Γαλανός)rnΣABBATO(15/11):rnKέφαλος (10:00): Aίολος Kεφάλου- E.A. Kαλύμνου(Π)rn(Zαμάγιας)rnKαλυθιές (13:00): Kαλλιθέα-...

293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Mε...Aχαιούς ρέφερι στον τελικό!
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Mε...Aχαιούς ρέφερι στον τελικό!

O Kώστας Δημόπουλος (A' Eθνικής) και ο Παύλος Kιούρκας του συνδέσμου Aχαίας θα διευθύνουν το κρίσιμο παιχνίδι Iπποκράτης Kω- Mίλων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ' Eθνικής.rnTO ΠPOΓPAMMA THΣ 6ης AΓΩNIΣTIKHΣrnKYPIAKH(16/11):rnIεράπετρα (16:00): A.O. Iεράπετρας- Iωνικός Nικαίαςrn(Tσώνος M.- Kαρακάσης/ Tζωρτζάκης)rnZ. Aλεξάνδρου (16:00): Iωνικός N.Φ.- Π.A.O. Δειλινώνrn(Kρεσταινίτης- Mαντήλας/...

199 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Nα στήσει...Kολοσσό στα Tρίκαλα!
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Nα στήσει...Kολοσσό στα Tρίκαλα!

Aκόμη ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την KAE BAΠ Kολοσσός, αύριο (Σάββατο) στα Tρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της A1. Mετά τις δύο συνεχόμενες νίκες ο Kολοσσός BAΠ καλείται να αντιμετωπίσει τα «νεοφώτιστα» Tρίκαλα 2000 και θέλει να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο...

199 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρώτη νίκη για Κλεόβουλο
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Πρώτη νίκη για Κλεόβουλο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β'  Κατηγορίας πέτυχε σήμερα (Παρασκευή) το απογευμα στη Λίνδο, ο Κλεόβουλος. Στο ντέρμπι ουραγών η ομάδα του Γιώργου Καρπάθιου κέρδισε με 65-54 τον Σταυρό Καλυθιών και γεύθηκε για πρώτη φορά φέτος το νέκταρ της επιτυχίας. Με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι τον Κουρζάκη, που...

170 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μόνος στόχος η νίκη
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Μόνος στόχος η νίκη

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ο Διαγόρας Βατίου υποδέχεται το Σάββατο στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού το Κερατσίνι σε αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το σκοπό τους...

198 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ρεπό στη Ρόδο
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Ρεπό στη Ρόδο

Δεν περιλάμβανε προπόνηση η σημερινή (Παρασκευή) ημέρα για τους παίκτες της Ρόδου. Ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν. Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν το Σάββατο στους κανονικούς ρυθμούς ενώ θα γυμναστούν κανονικά και την Κυριακή. Όσον αφορά τους τραυματίες, οι Μπιμπίρης και Παπαχρήστου είναι πολύ καλύτερα και...

201 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μέσα ο Φουτσίνι
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Μέσα ο Φουτσίνι

Με τη συμμετοχή του Αρμάντο Φουτσίνι θα αντιμετωπίσει ο Διαγόρας την Κυριακή στην Κατερίνη τον Πιερικό για τη συνέχεια της Β' Εθνικής Κατηγορίας. Ο έγχρωμος παίκτης του "γηραιού" ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για μια ακόμα φορά...

259 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δηλώσεις Δερμιτζάκη
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Δηλώσεις Δερμιτζάκη

Δηλώσεις για το κυριακάτικο εκτός παιχνίδι της ομάδας του με τον Πιερικό έκανε σήμερα (Παρασκευή) ο τεχνικός του Διαγόρα Παύλος Δερμιτζάκης. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα: rn«Έχουμε συνηθίσει να ζούμε με προβλήματα. Από την αρχή της περιόδου, δυστυχώς, υπάρχουν προβλήματα. Το γεγονός αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι...

203 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μεγάλη νίκη του Ιάλυσου
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Μεγάλη νίκη του Ιάλυσου

Νικηφόρα πέρασε μέσα από τα Μαριτσά ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε σήμερα (Παρασκευή) με 2 – 1 του τοπικού Ηρακλή σε αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αν και στην αρχή, οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, στη συνέχεια...

194 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2009
 
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

"Η συμμορία των 6"

Σπουδαία νίκη με την οποία παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πέτυχε χθές το βράδυ στην Κω ο Α.Ο. Παντηλιακός, ο οποίος κέρδισε με 52-48 τον Αίολο Κεφάλου, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Παρά το γεγονός ότι οι Τηλιακοί...

384 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  1o Πρωτάθλημα Βετεράνων
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

1o Πρωτάθλημα Βετεράνων

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της πολύχρονης προσπάθειας της για την καλλιέργεια, ανάδειξη και διάδοση του ποδοσφαίρου και στην επιθυμία της να μην μείνει ξεχασμένη η προσφορά των ανθρώπων που τίμησαν το ποδόσφαιρο, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της στη συνεδρίασή της 5-08-2009 και με αριθ. Πρακτικού Νο...

296 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Ταύρο για το
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

Στον Ταύρο για το "διπλό"

Ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει αύριο (17:00) ο Γ.Σ. Διαγόρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι» δοκιμάζονται στον Ταύρο με αντίπαλο τον τοπικό Αίολο, ο οποίος έχει ως στόχο την παραμονή του στην κατηγορία. Το γεγονός αυτό μεγαλώνει...

265 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάμε γήπεδο...
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

Πάμε γήπεδο...

Με τη «μάχη» των Αγίων Αποστόλων μεταξύ Αναγέννησης και Φοίβου να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, το τοπικό ποδόσφαιρο μπαίνει και πάλι σε φουλ δράση. Δραστηριότητα υπάρχει τόσο στην Α’ Κατηγορία, όσο κι στη Β’, όχι όμως και στον Όμιλο Νήσων, του οποίου η αγωνιστική δράση περιορίστηκε αυτήν την εβδομάδα, στις...

256 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

"Πεντοζάλη" προβλημάτων...

Τον Αστέρα Παστίδας υποδέχεται σήμερα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, ο Άρης Αρχαγγέλου.rnΟι «κιτρινόμαυροι» του Στέργου Λαμπριανού προέρχονται από ήττα (με αντίπαλο τον Φοίβο 5-3) και θέλουν στην σημερινή αναμέτρηση να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών/rnΓια ακόμα ένα παιχνίδι πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν από...

276 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μετράει απώλειες...
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

Μετράει απώλειες...

Χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Ερμής Καλυθιών στο σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου.rnΟ Ερμής φιλοξενείται στο γήπεδο Βατίου απο τον τοπικό Διαγόρα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, με τους Καλυθενούς προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση Ν.Ρ....

236 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κακλαμάνος στο 12soccer.gr
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

Ο Κακλαμάνος στο 12soccer.gr

Σήμερα, το 12soccer.gr, θα σας παρουσίασει τη συνέντευξη του Αλέκου Κακλαμάνου, με ...αθλητικογράφους, εσάς. Ο υψηλόσωμος φορ της ΠΑΕ Ρόδος, απαντάει στις δικές σας ερωτήσεις, μιλάει για την καριέρα του, την ομάδα του, το πέρασμα από τον Ολυμπιακό, την υπόθεση ντόπινγκ και αποκαλύπτει ποιούς ποδοσφαιριστές θα "έκλεβε" από τον Διαγόρα....

414 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και επίσημα...Μαρκάκης!
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

Και επίσημα...Μαρκάκης!

Εμείς το γράψαμε από χθες το βράδυ... Ο Αντώνης Μαρκάκης είναι και με τη βούλα πλέον ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Ρόδου. Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση της ροδίτικης ομάδας "Το Δ.Σ. του Α.Σ Αναγέννησης Ν. Ρόδου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του τμήματος καλαθοσφαίρισης, με τον προπονητή Αντώνη Μαρκάκη"....

298 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το νέο πανό του Σ.Δ.Κ.Δ.
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

Το νέο πανό του Σ.Δ.Κ.Δ.

Μία πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα τοποθέτησε στην «τέντα», στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού και σύντομα στο «Βενετόκλειο» ένα πανό, το οποίο αναφέρει «Όχι βία στα γήπεδα». Στην προσπάθεια του αυτή ο Σ.Δ.Κ.Δ. είχε τέσσερις χορηγούς, οι οποίοι βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια αυτή και τους...

254 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  18άδα ..
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2009

18άδα .. "ανάγκης"

Στα επιτυχημένα αποτελέσματα καλείται να επιστρέψει αύριο ο Διαγόρας, σε μια δυνατή και κατάμεστη έδρα όπως είναι αυτή του Αγρινίου απέναντι στον Παναιτωλικό (3μ.μ). Την ίδια ώρα, οι φήμες που θέλουν τον τεχνικό της ομάδας να αποτελεί ήδη …παρελθόν, «φουντώνουν». Από τον Διαγόρα, πάντως, εξακολουθούν να δηλώνουν κατηγορηματικά πως πρόκειται...

111 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2010
  Σπουδαίες νίκες για ΠΑΟΚ, Καβάλα, Πανιώνιο
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σπουδαίες νίκες για ΠΑΟΚ, Καβάλα, Πανιώνιο

Η πολύ καλή πορεία της Ε.Κ. Καβάλας συνεχίζεται, αφού η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κέρδισε και το Μαρούσι. Από κει και πέρα στο ντέρμπι των ''δικεφάλων'' ο Π.Α.Ο.Κ. δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, ενώ ο Πανιώνιος επικράτησε στη Λαμία του Πανελληνίου.rn4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ rnrnΕ.Κ. Καβάλας- Μαρούσι 79-58 rnΠ.Α.Ο.Κ.- Α.Ε.Κ. 92-70...

341 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Έκανε τρεις ''μεταγραφές''
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Έκανε τρεις ''μεταγραφές''

Σε συμφωνία με τον Ιβίσκο ήρθε ο προπονητής Μάκης Πεταυράκης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου Μάκη Μελλίνη. Ο Πεταυράκης στο παρελθόν δούλεψε στον Κολοσσό και στον Ζέφυρο, όμως τα τελευταία χρόνια απείχε από τα παρκέ. Από κει και πέρα η ενίσχυση της ομάδας της Ανάληψης...

380 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μετράει μέρες ο Πίτερσον
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Μετράει μέρες ο Πίτερσον

Μέρες μετράει πλέον στη Ρόδο ο Τζαμίν Πίτερσον, ο οποίος έχει απογοητεύσει με την παρουσία του μέχρι στιγμής. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με τους ''θαλασσί'' και ήδη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ψάχνει τον αντικαταστάτη του, στην αμερικανική αγορά. Αν και τον συνόδευαν πολλές καλές συστάσεις, ο...

407 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βλέπει τον... Δούκα!
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Βλέπει τον... Δούκα!

Για την αναμέτρηση με τον Δούκα προετοιμάζεται ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του στην «τέντα». Η αναμέτρηση της Κυριακής (17:00) θεωρείται πολύ σημαντική για τη συνέχεια, αφού ο Δούκας είναι μία ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με τον Διαγόρα. Αξίζει να σημειωθεί πως επέστρεψαν από τη...

402 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πέρασαν τρία χρόνια...
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Πέρασαν τρία χρόνια...

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια... Ήταν 14 Νοεμβρίου 2007, όταν ο Σάκης Καλαμπόκας άφηνε την τελευταία του πνοή στο Κολλέγιο Ρόδου, μετά την προπόνηση της ομώνυμης ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός προδόθηκε από την καρδιά του και ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων. Τρία χρόνια αργότερα, κανείς δεν ξέχασε τον Σάκη Καλαμπόκα...

555 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κάτω τα χέρια από τον Κάρρα''
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

''Κάτω τα χέρια από τον Κάρρα''

Ανακοίνωσε με την οποία βάζει «στοπ» στους ψιθύρους που συσχέτιζαν τον γνωστό σε όλους πλέον από τη διαδικτυακή του δράση, Μ.Κ, με τον Μιχάλη Κάρρα, επιχειρεί να βάλει με ανακοίνωσή της η «Κακιά Σκάλα».rnΗ ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων των «ελαφιών», είναι η ακόλουθη:rn«Με βάση τα τελευταία ασταθή και κακόβουλα (διαδικτυακά...

688 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο κόσμος, δίνει ισορροπία
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ο κόσμος, δίνει ισορροπία

Τα «ελάφια», ζητούν το τρίποντο αύριο στις 3μ.μ κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, αφήνοντας στην άκρη προσωρινά τα διοικητικά προβλήματα που έχουν διαταράξει τις ισορροπίες το τελευταίο διάστημα, σκορπώντας κλίμα αβεβαιότητας.rnΜετά τη συνάντηση της Παρασκευής άλλωστε, όπου εξετάστηκαν κάποιες επιλογές, δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό στην ΠΑΕ, η οποία καλείται να βρει...

562 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάνος αντί για Πίτερσον
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Πάνος αντί για Πίτερσον

Ο Στιβ Πάνος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Τζαμίν Πίτερσον, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα έγιναν γνωστά. Ο 22χρονος φόργουορντ δεν έχει αποκτήσει ακόμη το ελληνικό διαβατήριο και θα παίξει ως Αμερικανός, στη θέση του greedy, ο οποίος δεν έπεισε με την παρουσία του. Άπό αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν...

429 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2011
  Φιλικά συμπεράσματα
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Φιλικά συμπεράσματα

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής η Καλλιθέα και ο Ζέφυρος, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας τους. Υπό άλλες συνθήκες η ομάδα του Τάκη Κοκορόγιαννη θα έπαιζε το επίσημο παιχνίδι με τον Α.Ο. Σύμης, ωστόσο η αναμέτρηση αναβλήθηκε και έτσι η Καλλιθέα έπαιξε με τον Ζέφυρο. Απόντες...

363 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στηρίζουν την ομάδα τους
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Στηρίζουν την ομάδα τους

Στη ψηφοφορία που συνεχίζει ο Ιπποκράτης στην επίσημη ιστοσελίδα του, οι περισσότεροι πιστεύουν πως η κωακή ομάδα θα πάρει το ανδρικό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής το 49% θεωρεί πως ο Ιπποκράτης θα στεφθεί πρωταθλητής και ακολουθεί με 26% η Α.Ε. Δικαίου και από 13% ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος και η Καλλιθέα. Η...

602 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συνεδριάζει η επιτροπή πρωταθλήματος
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Συνεδριάζει η επιτροπή πρωταθλήματος

Αύριο το μεσημέρι (15:00) θα συνεδριάσει η επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Δ. στα γραφεία της, για να ορίσει τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα θα προγραμματιστούν οι αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία, της 10ης αγωνιστικής για τη Β’ Κατηγορία (όμιλος Ρόδου), της 4ης αγωνιστικής για τη Β’ Κατηγορία...

325 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι εκκρεμότητες της Β' Κατηγορίας
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Οι εκκρεμότητες της Β' Κατηγορίας

Τέσσερις αναμετρήσεις πρόκειται για τη Β’ Κατηγορία και συγκεκριμένα τον όμιλο Ρόδου πρόκειται να διεξαχθούν το διήμερο 15-16 Νοεμβρίου. Αύριο στη Νίσυρο (καιρού επιτρέποντος), ο Πολυβώτης θα φιλοξενήσει τον Ορφέα, ενώ την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις σε Σάλακο, Μαλώνα και Αφάντου.rnΒ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑrnΤΡΙΤΗ(15/11):rnΝίσυρος (12:00): Πολυβώτης Νισύρου- Ορφέας (Ορσαρής)rnΤΕΤΑΡΤΗ(16/11):rnΣάλακος...

450 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  M.V .P. ο Χαραλαμπίδης
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

M.V .P. ο Χαραλαμπίδης

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναδείχθηκε M.V.P. της 4ης αγωνιστικής, έχοντας συγκεντρώσει 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο έμπειρος γκαρντ μπορεί να ήταν τρίτος στο σύστημα, αλλά το θετικό αποτέλεσμα του ΚΑΟΔ κόντρα στον Άρη, ήταν αυτό που του χάρισε τον τίτλο. Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι Ράβερν Τζόνσον και Χρήστος...

356 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Τετάρτη Ήλιος- Άγιος Λουκάς
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Την Τετάρτη Ήλιος- Άγιος Λουκάς

Την προσεχή Τετάρτη πρόκειται να γίνει το εξ αναβολής παιχνίδι της Γ’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Ήλιο Ιαλυσού και τον Άγιο Λουκά. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν και πήραν αναβολή από την Ε.Π.Σ.Δ. λόγω πένθους, αφού πριν από λίγο καιρό «έφυγε» από τη ζωή ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Λευτέρης Μαρκάκης.rnΤΕΤΑΡΤΗ(16/11):rnΕ.Α.Κ. Ρόδου (18:00): Ήλιος...

563 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Τετάρτη η... συνέχεια!
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Την Τετάρτη η... συνέχεια!

Την προσεχή Τετάρτη θα συνεχιστούν από το σημείο που διακόπηκαν τα δύο παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας, που δεν ολοκληρώθηκαν χθες λόγω βροχής. Συγκεκριμένα στα Μαριτσά στις 15:45 θα συνεχιστεί από το 59ο λεπτό η αναμέτρηση Ηρακλής Μαριτσών- Κλεάνθης Παραδεισίου. Επίσης στις 15:30 στη Ψίνθο θα συνεχιστεί η συνάντηση Δόξα Ψίνθου-...

392 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι σκόρερ στα νησιά
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Οι σκόρερ στα νησιά

Μπορεί ο Π.Α.Ο. Κω να είχε ρεπό αλλά ο Βασίλης Κανελλόπουλος παραμένει πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της Β' Κατηγορίας (όμιλος νήσων). Βέβαια αυτήν την φορά η κορυφή έχει και "συγκάτοικους" αφού και οι Πλόχωρος (Α.Ε Λέρου) και Σαγρές (Καλυμνιακός) έφτασαν τα 5 γκολ.rnΚανελλόπουλος Β. (ΠΑΟΚ Κω) 5 γκολrnΠλόχωρος Α....

392 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι σκόρερ της Α' Κατηγορίας
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Οι σκόρερ της Α' Κατηγορίας

Ο Λευτέρης Μαυρομούστακος του Απόλλωνα Καλυθιών εξακολουθεί να προηγείται στον πίνακα των σκόρερ, έχοντας 10 γκολ , ενώ τον ακολουθεί ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος του Α. με 10. Αναλυτικά η λίστα των σκόρερ της Α' Κατηγορίας έχει ως εξής:rnΛευτέρης Μαυρομούστακος Απόλλων Καλυθιών 12rnΠαναγιώτης Α Αγγελόπουλος Ευαγόρας 10rnΜανώλης Χαρίτος Ηρακλής Λάρδου...

525 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ικανοποίηση από την προσπάθεια
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ικανοποίηση από την προσπάθεια

Ικανοποιημένος παρά την ήττα στον Εύοσμο, έμεινε ο τεχνικός του Διαγόρα Ράτκο Ντόστανιτς. Ο Σέρβος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά: ''Πληρώσαμε ένα λάθος που κάναμε και δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, ενώ χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του αγωνα. Δεν πήραμε καν τον ένα...

497 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2012
  Το μπάσκετ αλλάζει
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το μπάσκετ αλλάζει

Η FIBA αλλάζει τον χάρτη του παγκόσμιου μπάσκετ, καθώς από το 2014 και μετά, όπως αποφασίστηκε και επισήμως στο Κεντρικό Συμβούλιο, που έγινε στην Κουάλα Λουμπούρ, άναψε το «πράσινο φως» για την ολοκληρωτική αλλαγή των διεθνών διοργανώσεων. rnΗ κεντρική ιδέα έχει ως σημείο αναφοράς το "Παγκόσμιο Κύπελλο", όπως μετονομάζεται το...

380 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αδειάζει η κλεψύδρα
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αδειάζει η κλεψύδρα

Ο νόμος (μετά και την παρέμβαση του Γιάννη Ιωαννίδη) έδωσε στις ΚΑΕ (και όχι μόνο, αλλά εδώ με τις Ανώνυμες Εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο μπάσκετ ασχολούμαστε) διάστημα ενός μήνα, προκειμένου να προσκομίσουν φορολογική ενημερότητα, όπως αναφέρει το basketblog.gr. Από τη στιγμή που υπήρχε αυτό το περιθώριο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού...

296 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Περιοδεία ανά την Ελλάδα
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Περιοδεία ανά την Ελλάδα

Τον Π.Α.Ο.Κ. θα αντιμετωπίσει την προσεχή Δευτέρα (19:00) ο Κολοσσός ΒΑΠ, με το «δικέφαλο» του βορρά να ξεκινάει περιοδείες ανά την επαρχία, σε μία απόφαση που χωράει πολύ συζήτηση. Ο προσεχής αντίπαλος των «θαλασσί» εξέδωσε και ανακοίνωση. «Από την πόλη της Νάουσας και το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, θα...

360 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο έλεγχος των Ροδιτών
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ο έλεγχος των Ροδιτών

Καλή παρουσία είχαν οι Ροδίτες αθλητές και αθλήτριες στα επίσημα παιχνίδια των ομάδων τους, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Αλέξανδρος Σαρίκας πέτυχε 12 πόντους με δύο τρίποντα στην ήττα του Αμύντα Δάφνης από την Α.Ε.Κ. για τον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής. Εξάλλου, ο Σταύρος Παρδακάς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με...

326 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρόεδρος ο Μανιάς
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Πρόεδρος ο Μανιάς

Όπως αναμενόταν εδώ και αρκετό καιρό, ο Παναγιώτης Μανιάς είναι ο νέος πρόεδρος του Παντηλιακού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αχιλλέα Χατζημιχάλη. Το περασμένο Σάββατο στα Λιβάδια της Τήλου έγιναν οι αρχαιρεσίες και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Παράλληλα παρέμεινε στο νέο Δ.Σ. ο μέχρι πρότινος...

677 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μαζί στην κορυφή
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Μαζί στην κορυφή

Χέρι- χέρι στην κορυφή… Οι έφηβοι του Διαγόρα και του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος μοιράζονται την πρώτη θέση στον όμιλο Ρόδου, μετά και το τέλος της 2ης αγωνιστικής και μοιάζουν ως τα φαβορί για να πάρουν τα εισιτήρια για το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει το 2 στα 2...

418 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεχώρισε η Κουφογιάννη
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ξεχώρισε η Κουφογιάννη

Με τη βοήθεια του weplayball.gr σας παρουσιάζουμε τις αθλήτριες που ξεχώρισαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου της Α2, όπως και τις πρώτες σκόρερ, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τρεις αθλήτριες του Ιπποκράτη. Ο λόγος για τη Δήμητρα Τελλίδου, τη νεαρή Βικτώρια Γούναρη και την Ηρώ Κουφογιάννη.rnΣΚΟΡΕΡ: Τσουκαλά...

466 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το μέλλον του χαμογελάει
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το μέλλον του χαμογελάει

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου νότου της Α2 βρίσκεται με το «καλημέρα» ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη κερδίζοντας την Άμιλλα 2000 με σκορ 64-54. Η ομάδα του Μάκη Κανενόπουλου έκανε το 2 στα 2 και μαζί με τον Πρωτέα Βούλας βρίσκονται στο ρετιρέ...

369 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πάθημα να γίνει... μάθημα!
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το πάθημα να γίνει... μάθημα!

Ανώμαλη προσγείωση αποτέλεσε για τον Κολοσσό ΒΑΠ η πρώτη εντός έδρας ήττα της χρονιάς από τον Απόλλωνα Πατρών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Οι «θαλασσί» έκαναν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και γνώρισαν δίκαια την ήττα από τους «νεοφώτιστους», οι οποίοι έδειξαν ένα πολύ...

368 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και τώρα ο Π.Α.Ο.Κ.
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Και τώρα ο Π.Α.Ο.Κ.

Ο Κολοσσός ΒΑΠ καλείται να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών, στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. Η επόμενη μέρα της ήττας έχει ξημερώσει για τους «θαλασσί», οι οποίοι θα δουλέψουν σκληρά για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο «παλατάκι» του «δικεφάλου» του βορρά. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου προέρχεται...

305 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2013
  Το Παλέ και οι... αδειοδοτήσεις!
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Το Παλέ και οι... αδειοδοτήσεις!

Ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Δωδεκανήσου Γιάννη Μαχαιρίδη είχαν τα μέλη της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου και οι εκπρόσωποι των σωματείων. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι αρκετά μέλη της οικογένειας του μπάσκετ στη Ρόδο έδωσαν το «παρών» εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους και γενικότερα έγινε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση, που αφορούσε τα γηπεδικά...

495 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρόβλημα με τις πυρασφάλειες
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πρόβλημα με τις πυρασφάλειες

Η πρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου και η πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Ανδριάνα Μπαφίτη έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά τη λειτουργία των κλειστών γυμναστηρίων. «Από τις 31 Δεκεμβρίου και μετά όλα τα κλειστά γυμναστήρια της Ρόδου θα κριθούν ακατάλληλα. Μέχρι στιγμής υπήρχε ελαστικότητα από την πολιτεία, αλλά πλέον...

321 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σάρκα και οστά το προπονητήριο!
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Σάρκα και οστά το προπονητήριο!

«Σάρκα και οστά» αποκτάει σιγά-σιγά το κλειστό γυμναστήριο το οποίο σκοπεύει να δημιουργήσει  ο Κολοσσός για τα τμήματα υποδομών του. Ο χώρος για τον οποίο υπάρχει η σκέψη να γίνει είναι, στο ανοιχτό γήπεδο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το βοηθητικό στάδιο «Διαγόρας». Οι άνθρωποι του Κολοσσού έχουν κάνει ήδη...

1038 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αρχίζει το κύπελλο Ελλάδας
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Αρχίζει το κύπελλο Ελλάδας

Στις 23 Νοεμβρίου, δηλαδή το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο, θα ξεκινήσει το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ με καρότσι. Η Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. μάλιστα έκανε γνωστή την προκήρυξη της νέας διοργάνωσης, στην οποία θα πάρει μέρος και φέτος ο Α.Σ. Δωδεκάνησος. Μετά  από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.  προκηρύσσεται η έναρξη του 15ου Κυπέλλου...

417 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι μικτές στις επάλξεις
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Οι μικτές στις επάλξεις

Το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του περιφερειακού τουρνουά μικτών ομάδων άναψε ο Γιάννης Μαχαιρίδης. Αν και αρχικά ήταν αρνητικός, εντούτοις η πρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Ανδριάνα Μπαφίτη τον έπεισε να εγκρίνει ένα κονδύλι 15.000 ευρώ που απαιτείται για τη διεξαγωγή του τουρνουά στη Ρόδο από 27 έως 29 Δεκεμβρίου....

487 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στα παλιά του λημέρια
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Στα παλιά του λημέρια

Μετά τη συνεργασία του με τον Διαγόρα, ο Βασίλης Καλαποδάκης επέστρεψε φέτος στα τμήματα υποδομής του Κολοσσού και ήδη προπονεί τους νεαρούς αθλητές, με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων μετά από λίγα χρόνια. Ο έμπειρος τεχνικός το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε από την ''τέντα'' στις ακαδημίες του Κολοσσού ΒΑΠ και έχει...

613 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αυλαία στα Μαριτσά
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Αυλαία στα Μαριτσά

Με την αναμέτρηση Ηρακλής Μαριτσών- Α.Ο. Δικαίου θα ανοίξει σήμερα (13:45) η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Για το β’ όμιλο, η ομάδα του Γιώργου Σάββενα θα υποδεχθεί τους Κώους και θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στα υψηλότερα βαθμολογικά στρώματα. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς...

833 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ηλιού, ο παίκτης του προπονητή!
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ηλιού, ο παίκτης του προπονητή!

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του ροδίτικου μπάσκετ είναι αναμφισβήτητα ο Νίκος Ηλιού... Ο 28χρονος αθλητής αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στον Ζέφυρο, έχοντας μεγάλη θητεία στο τοπικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου, αφού αγωνίστηκε επίσης στην Καλλιθέα (2011-12), στον Διαγόρα (τη σεζόν 2004-05 και από το 2006 έως το 2009) και παλαιότερα...

1014 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κούρος, η δύναμη στη ρακέτα
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κούρος, η δύναμη στη ρακέτα

Ένας από τους πλέον δυνατούς παίκτες μέσα στη ρακέτα είναι και ο Γιάννης Κούρος... Ο 29χρονος σέντερ αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια με τη φανέλα των Αγίων Θεοδώρων, έχοντας μεγάλη θητεία (περισσότερα από οκτώ χρόνια) στον Ιβίσκο αλλά και στον Ζέφυρο. Ο Καλύμνιος στην καταγωγή Γιάννης Κούρος, αποτελεί το βασικό...

1177 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Περαστικά Μανώλη''
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

''Περαστικά Μανώλη''

Μόνο επιπόλαιος δεν αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Μανώλη Μεραμπελιώτη στο ματς με τον Ανταγόρα αφού ο ποδοσφαιριστής του Ξάνθου υπέστη ρήξη χιαστών, θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα χάσει όλη την χρονιά. Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της εύχεται στον ποδοσφαιριστή της περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Αναλυτικά: «Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και...

970 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2014
  Τζάμπολ στις παγκορασίδες
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Τζάμπολ στις παγκορασίδες

Το προσεχές σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους για πρώτη φορά από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Στον όμιλο Ρόδου την Κυριακή ο Γ.Σ. Διαγόρας θα υποδεχθεί τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και ο Κολοσσός τον Πήγασο Κρεμαστής, ενώ στον όμιλο νήσων η Ε.Α. Καλύμνου θα...

491 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Σκούφης στην Εθνική Εφήβων!
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ο Σκούφης στην Εθνική Εφήβων!

Με την παρουσία του 16χρονου Κώου Ανδρέα Σκούφη, που αγωνίζεται στον Ίκαρο Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε χθες η προπίνηση της Εθνικής ομάδας των Εφήβω. Ο ταλαντούχος αθλητής κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Ηλία Παπαθεοδώρου και έδωσε το «παρών» στο Ο.Α.Κ.Α. Οι υπόλοιποι παίκτες που κλήθηκαν από την Ε.Ο.Κ. και τον ομοσπονδιακό προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου...

547 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρεμιέρα στις νεανίδες
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πρεμιέρα στις νεανίδες

Τα παιχνίδια της πρεμιέρας των νεανίδων όρισε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου το Σάββατο και την Τετάρτη. Μεθαύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού, ο τοπικός Γ.Α.Σ. θα παίξει με τον Κολοσσό, ενώ ο Γ.Σ. Διαγόρας θα κοντραριστεί την Τετάρτη με τον Πήγασο Κρεμαστής. Όπως είναι γνωστό από τις τέσσερις ομάδες, οι...

342 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα... θυμίζουν ντέρμπι!
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Όλα... θυμίζουν ντέρμπι!

Τρία σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος… Στον όμιλο Ρόδου λογικά η πρωτιά στον όμιλο θα κριθεί στην αναμέτρηση Γ.Σ. Διαγόρας- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν εύκολα τον Κολοσσό στην πρεμιέρα, ενώ η ομάδα του Κώστα Δόσπρα εξέτισε το ρεπό της και θα παίξει το πρώτο της...

460 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πλούσιο ''μενού'' στους παμπαίδες
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πλούσιο ''μενού'' στους παμπαίδες

Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στον όμιλο νήσων του εφηβικού πρωταθλήματος. Στον όμιλο Ρόδου τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν τις νίκες και συγκεκριμένα ο Κολοσσός Ρόδου, ο Γ.Σ. Διαγόρας Β’, ο Γ.Σ. Διαγόρας Α’ και ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος αναμένεται να προχωρήσουν με...

509 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Φάκαρος στο Αιγάλεω
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ο Φάκαρος στο Αιγάλεω

Στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω θα βρίσκεται την προσεχή Κυριακή ο Άρης Φάκαρος, ο οποίος θα διευθύνει το παιχνίδι Διαγόρας Δρυοπιδέων- Ηρόδοτος. Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. θα δώσει το «παρών» σ’ ένα ακόμη παιχνίδι εθνικών κατηγοριών και ήδη από την αρχή της σεζόν έχει «σφυρίξει» αρκετές αναμετρήσεις.Αιγάλεω (17:00): Διαγόρας Δρυοπιδέων-...

569 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξημέρωσε η επόμενη μέρα!
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ξημέρωσε η επόμενη μέρα!

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε στον Κολοσσό μετά το «διαζύγιο» με τον Μιχάλη Κουταλιανό… Οι «θαλασσί» πλέον καλούνται να πορευτούν με τον Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο τους και πλέον ο 45χρονος κόουτς θα επιδιώξει να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Ο Λυκογιάννης σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά στο «Βενετόκλειο» με...

778 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Πορτογαλία ο Σιδηρόπουλος
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Στην Πορτογαλία ο Σιδηρόπουλος

Ακόμα ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, τον οποίο πλέον εμπιστεύεται με «κλειστά μάτια» η UEFA, καθώς ορίσθηκε να «σφυρίξει» την αναμέτρηση των Εθνικών ομάδων Πορτογαλίας- Αρμενίας (21:45) για τα προκριματικά του EURO 2016, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα στην πόλη Αλγκάβρε. «Βοηθοί» του θα είναι οι κ.κ. Ευθυμιάδης...

528 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άρης Λυκογιάννης ο 9ος!
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Άρης Λυκογιάννης ο 9ος!

Ο Άρης Λυκογιάννης είναι ο 9ος κατά σειρά προπονητής που αναλαμβάνει τον Κολοσσό στα 9 χρόνια παρουσίας του στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Πρώτος ήταν ο Βασίλης Φραγκιάς, τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Κυρίτσης και την ίδια σεζόν (2005-06) τελείωσε ο Γιώργος Ζευγώλης. Τη χρονιά 2007-08 ανέλαβε τα...

742 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τρία εισιτήρια πρόκρισης
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Τρία εισιτήρια πρόκρισης

Ακόμη τρία παιχνίδια για την α’ φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου (όμιλος νήσων) πρόκειται να διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη στα γήπεδα της Κω. Στην Κέφαλο, ο τοπικός Νικαγόρας θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Λέρου, ενώ στο ίδιο γήπεδο η Δόξα Καρδάμαινας θα παίξει με το Βαθύ. Στο στάδιο «Ανταγόρας» ο Π.Α.Ο.Κ. Κω...

537 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2015
  Στην Κρεμαστή οι προβολείς
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

Στην Κρεμαστή οι προβολείς

Το ντέρμπι ανάμεσα στο Φοίβο Κρεμαστής και τη Ρόδο ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορίας. Οι «πράσινοι» με νίκη θα κάνουν ακόμη ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο, ενώ ο Φοίβος ψάχνει για ένα πολύτιμο «τρίποντο» κυρίως ψυχολογίας. Από κει και πέρα, ο Αντίμαχος έχει τον...

244 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κωδικός''... επιστροφή στις νίκες!
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

''Κωδικός''... επιστροφή στις νίκες!

Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος υποδέχεται σήμερα (14:30) τον Ατρόμητο Πειραιά, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τη Football League 2 (4ος όμιλος). Δίχως τους τραυματίες Μιχάλη Φυλακούρη και Μανώλη Παπαδημήτρη, αλλά με τους Λιόση, Χατζηκοσμά και Κοκκίνη, η ομάδα του Πέτρου Μίχου καλείται να...

472 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σε Ρόδο και Κω οι αγώνες
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

Σε Ρόδο και Κω οι αγώνες

Τέσσερις αναμετρήσεις για το εφηβικό πρωτάθλημα ορίστηκαν σήμερα… Στ’ Αφάντου η Α.Ε.Ρ.Α. θα φιλοξενήσει το Φοίβο Κρεμαστής, ενώ στην Κω ο Ανταγόρας θα παίξει με την Αναγέννηση Ασφενδιού και ο Νικαγόρας Κεφάλου με τις Αθλοπαιδιές.ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)Αφάντου (11:00): Α.Ε.Ρ.Α.- Φοίβος Κρεμαστής(Τάσης- Βασιλείου- Τσιβίτης/ Ταράλης)ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)Ζηπάρι...

235 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλοι στο ''Βενετόκλειο''
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

Όλοι στο ''Βενετόκλειο''

Με μοναδικό στόχο το 7 στα 7, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται σήμερα (17:00) τον αδύναμο Ήφαιστο Πάτρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο μπάσκετ με καρότσι (όμιλος νότου). Η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να διατηρήσει το αήττητο της και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς...

288 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για την υπέρβαση στην Πυλαία!
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

Για την υπέρβαση στην Πυλαία!

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα στην Πυλαία ο Κολοσσός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τη Basket League. Οι «θαλασσί» με ανεβασμένη ψυχολογία, και χωρίς άγχος θα επιδιώξουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό, απέναντι στο «δικέφαλο» που βρίσκεται σε ανοδική τροχιά...

525 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Τετάρτη το... κύπελλο!
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

Την Τετάρτη το... κύπελλο!

Την προσεχή Τετάρτη θα «πέσει» η αυλαία της β’ φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος», καθώς και της α’ φάσης στον όμιλο νήσων. Στη Ρόδο έχουν προγραμματιστεί επτά αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες Β’ και Α’ Κατηγορίας, όπου πάντα ελλοχεύουν οι εκπλήξεις. Μέχρι στιγμής ο Διαγόρας Βατίου είναι η μοναδική ομάδα Α’...

227 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φουλ δράση στους παίδες
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

Φουλ δράση στους παίδες

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους του παιδικού πρωταθλήματος όρισε η Ε.Π.Σ.Δ. κυρίως για σήμερα. Οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου θα δώσουν ξανά τις δικές τους «μάχες» και οι επιλογές είναι αρκετές, αφού θα διεξαχθούν εννέα αναμετρήσεις.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣΑ’ ΟΜΙΛΟΣΕ.Α.Κ. Ρόδου (10:00): Αρένα- Γ.Σ. Διαγόρας...

188 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''ευχαριστώ'' του Αντίμαχου
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

Το ''ευχαριστώ'' του Αντίμαχου

Σε ένα απόλυτα φιλικό κλίμα διεξήχθη το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης ανάμεσα στη Δόξα Καρδάμαινας και τον Αντίμαχο, όπου η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη κέρδισε με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου ''Αυγουστίνος''. Η ομάδα της Αντιμάχεια εξέδωσε και ανακοίνωση: "Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και όλα...

197 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σπουδαίο ''διπλό'' για Σύμη!
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

Σπουδαίο ''διπλό'' για Σύμη!

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Α.Ο. Σύμης μετά τη χθεσινή του νίκη επί του Δωριέα με 1-0, στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Οι Συμιακοί πήραν το «τρίποντο» συνεχίζοντας την πολύ καλή τους παρουσία μέχρι...

1873 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Σήμερα το camp επιλογών
Σαββάτο 14 Νοεμβρίου 2015

Σήμερα το camp επιλογών

Ο Π.Α.Ο.Κ. Κω ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία τις ομάδες οι οποίες θα συμμετέχουν στο camp επιλογών που διοργανώνει η ομάδα μας σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ  σήμερα στο γήπεδο ''Φιλίνος'' από 13:45 έως 18:00. Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έστειλαν συμπληρωμένα τα έντυπα με τα ονόματα των μικρών ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν τα παρακάτω...

939 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2016
  Το ''πανόραμα'' της Basket League!
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το ''πανόραμα'' της Basket League!

Στην 11η θέση «έπεσε» ο Κολοσσός μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στη Basket League και την ήττα στο Ο.Α.Κ.Α. από τον Παναθηναϊκό. Η Α.Ε.Κ. κέρδισε στη Θεσσαλονίκη, στο ντέρμπι των «δικεφάλων» τον Π.Α.Ο.Κ., ενώ νίκη ανάσα πέτυχαν η Δόξα Λευκάδας κόντρα στον Γ.Σ. Κύμης και ο Προμηθέας Πάτρας με...

248 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  19ος μπλοκέρ ο Βασιλόπουλος...
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

19ος μπλοκέρ ο Βασιλόπουλος...

Συνέχεια στην παράδοση που τον θέλει να νικά πάντα τον Κολοσσό H Hotels όποτε συναντιούνται στο ΟΑΚΑ έδωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods που έφτασε τις 16 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με τους Ρόδιους σε ισάριθμα παιχνίδια για την Basket League.Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός σημείωσε κάτω από 90...

327 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Το πίστεψα και μου βγήκε''
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

''Το πίστεψα και μου βγήκε''

Ο Γιάννης Σκορδάλης (στη φωτό με το Νο 13) εύλογα ήταν αυτός που «έκλεψε» την παράσταση στο παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Ήλιο Ιαλυσού, αφού έκανε νέο ρεκόρ σε τοπικό επίπεδο, με τα 17 εύστοχα τρίποντα. Ο 32χρονος αθλητής είναι από τους κορυφαίους σουτέρ εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας παίξει...

1425 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πανόραμα'' της Γ' Εθνικής
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το ''πανόραμα'' της Γ' Εθνικής

Ο Κάδμος Θήβας αν και ζορίστηκε στη Σαντορίνη κέρδισε την τοπική ουραγό ομάδα, έκανε το 5 στα 5 και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, αφού ο Ιπποκράτης Κω εξέτισε το ρεπό του και η Α.Ε. Πεντέλης ηττήθηκε για πρώτη φορά, χάνοντας στην Αταλάντη από τον Λοκρό. Ο Ο.Φ.Η. επίσης «έσπασε»...

641 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι ''μικρές'' του Ηρακλή 2000
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Οι ''μικρές'' του Ηρακλή 2000

Εμπειρίες κερδίζουν φέτος οι μικρές αθλήτριες του Ηρακλή 2000 που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα των κορασίδων. Συγκεκριμένα στο τμήμα αυτό, στο οποίο προπονητής είναι ο Απόστολος Γιασεμής, υπάρχει ηλικιακά μόλις μία κορασίδα και όλες οι υπόλοιπες είναι παγκορασίδες. Έξι από τα κορίτσια γεννήθηκαν το 2003 και ένα το 2004, με την...

1710 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εννέα χρόνια χωρίς τον κόουτς
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Εννέα χρόνια χωρίς τον κόουτς

Πέρασαν κιόλας εννέα χρόνια... Ήταν 14 Νοεμβρίου 2007, όταν ο Σάκης Καλαμπόκας άφηνε την τελευταία του πνοή στο Κολλέγιο Ρόδου, μετά την προπόνηση της ομώνυμης ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός προδόθηκε από την καρδιά του και ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων. Ο Σάκης μπορεί να έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, όμως...

982 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παίζουν στο ''Ροδίων Παιδεία''
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Παίζουν στο ''Ροδίων Παιδεία''

Με στόχο να πετύχει την τρίτη του νίκη στο φετινό ανδρικό πρωτάθλημα θα παρουσιαστεί το Ροδίων Άθλησις στο σημερινό παιχνίδι με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Η ομάδα του Νίκου Φραγκεσκάκη υποδέχεται στις 21:15 τους ουραγούς «ερυθροκίτρινους» και θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στη δεύτερη...

732 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κέρδισαν όλα τα φαβορί
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Κέρδισαν όλα τα φαβορί

Όλα τα φαβορί κέρδισαν στα παιχνίδια της α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με καρότσι. Την πρόκριση για τη β’ φάση πήραν ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο Π.Α.Σ.Κ.Α., ο Άτλας Αθηνών και ο Αστέρας Τρικάλων. Στην επόμενη φάση τα ζευγάρια που θα κρίνουν την πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Θεσσαλονίκης είναι...

1935 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Κυριακή με Ζ.Α.Ο.Ν.
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Την Κυριακή με Ζ.Α.Ο.Ν.

Την προσεχή Κυριακή στις 13:00 θα φιλοξενήσει τον Ζ.Α.Ο.Ν. Κηφισιάς η Τελχινίδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας. Η ροδίτικη ομάδα μετράει έξι ήττες (με 3-0 σετ) σε ισάριθμα παιχνίδια και έχει ως στόχο να κάνει μία καλή εμφάνιση και να πάρει ότι...

225 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο ρετιρέ ο Φοίβος, χωρίς βαθμό ο Διαγόρας!
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Στο ρετιρέ ο Φοίβος, χωρίς βαθμό ο Διαγόρας!

Στην κορυφή του εφηβικού πρωταθλήματος των εφήβων βρίσκεται ο Φοίβος Κρεμαστής, ο οποίος κέρδισε την Α.Ε.Ρ.Α. με 7-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον όμιλο Ρόδου. Με νίκες προχώρησαν επίσης, ο Ευκλής Σορωνής, ο Απόλλων Καλυθιών και ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Ο Διαγόρας σε τρία παιχνίδια δεν έχει πάρει ούτε βαθμό…4η...

268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2017
  M.V.P. ο Σάφτενααρ
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

M.V.P. ο Σάφτενααρ

Ο «παλιός» στο ελληνικό πρωτάθλημα  Ρόλαντ Σάφτενααρ αναδείχθηκε  MVP της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Ο 29χρονος Ολλανδός σέντερ συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο ράνκινγκ (25 πόντοι με 6/6 βολές, 8/9 δίποντα και 1/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα εις βάρος του κόψιμο, 4 κερδισμένα φάουλ, δύο φάουλ...

237 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βραδινό ραντεβού στην Ιαλυσό
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Βραδινό ραντεβού στην Ιαλυσό

Για τον όμιλο Ρόδου του εφηβικού πρωταθλήματος, σήμερα στις 21:00 ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος υποδέχεται την Ελπίδα Πεταλούδων και αναμένεται να κάνει το 3 στα 3, επιστρέφοντας στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Παναγιώτη Παπακώστα είναι το φαβορί για τη νίκη και μετά το «διπλό» επί του Κολοσσού προβάλλει...

863 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αυτή είναι η Αθλητική Ακαδημία
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Αυτή είναι η Αθλητική Ακαδημία

Μία νέα προσπάθεια ξεκίνησε φέτος το Κολλέγιο Ρόδου με τη δημιουργία της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου, η οποία μάλιστα την προσεχή Κυριακή θα διοργανώσει αναπτυξιακό τουρνουά για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών. Με προπονητή τον Μιχάλη Καρακωνσταντή και υπεύθυνο το Γιώργο Σταυριανάκη, η Αθλητική Ακαδημία ήρθε για να μείνει και...

483 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προβληματισμός για τις απουσίες!
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Προβληματισμός για τις απουσίες!

Πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρούν τα γυναικεία τμήματα του Διαγόρα, με τον Στέλιο Κωνσταντινίδη όμως να προβληματίζεται έντονα λόγω των πολλών απουσιών και κυρίως των τραυματισμών, που έχουν συσσωρευτεί σε όλα τα τμήματα. Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ο «γηραιός» ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στα μικρά γυναικεία τμήματα,...

1602 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Πανιώνιος Λέρου στην εθελοντική αιμοδοσία!
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ο Πανιώνιος Λέρου στην εθελοντική αιμοδοσία!

Ο Πανιώνιος Λέρου πήρε μέρος στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο και τα ιδεώδη που πρεσβεύει, τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Πανιώνιου Λέρου, αποδεχόμενα την πρόσκληση του προεδρείου του συλλόγου αιμοδοτών Λέρου προσήλθαν οργανωμένα στο χώρο της αιμοδοσίας μαζί με τα παιδιά από τις ακαδημίες και γονείς που τα συνόδευαν....

1439 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πέρασαν τα φαβορί
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Πέρασαν τα φαβορί

Τα φαβορί κέρδισαν στα παιχνίδια της α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, αφού ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο Άρης και ο Άτλας Αθηνών πήραν τα εισιτήρια της πρόκρισης για τη συνέχεια. Ο Π.Α.Σ.Κ.Α. προκρίθηκε στα χαρτιά επί του Αμαρουσίου, το οποίο παραιτήθηκε αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα.ΙΡΙΔΑ ΚΑΒΑΛΑΣ- ΑΡΗΣ 47-56Τα...

1068 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Κυριακή οι προπαίδες
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Την Κυριακή οι προπαίδες

Την προσεχή Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του τουρνουά των προπαίδων, όπως ανακοίνωσε η Ε.Π.Σ.Δ. Τα γήπεδα και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

319 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αύριο Αδελφοσύνη- Ρόδος!
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Αύριο Αδελφοσύνη- Ρόδος!

Αύριο στις 14:30 πρόκειται να διεξαχθεί το παιχνίδι της β’ φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου ανάμεσα στην Αδελφοσύνη και τη Ρόδο. Το παιχνίδι ορίστηκε να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο (παρατηρητής ο Καππάκας) και προστέθηκε στα ήδη τέσσερα υπάρχοντα (Απόλλων Απολλώνων- Φοίβος Κρεμαστής, Α.Ε. Κύπρος- Διαγόρας Βατίου, Δήμητρα Δαματριάς- Α.Ε.Ρ.Α. και Ευκλής...

1558 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρώτη ξανά η Ρεμπούλη
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Πρώτη ξανά η Ρεμπούλη

Η Ράνια Ρεμπούλη του ΑΓΕΣ Κάμειρος ήταν για τρίτη σερί χρονιά η πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισε στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο σε 02:49:06. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr, εξέφρασε τη χαρά της για την επιτυχία, υποστήριξε πως δεν το περίμενε λόγω των τραυματισμών, ενώ ευχαρίστησε τον...

260 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με τη γλώσσα των αριθμών
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Με τη γλώσσα των αριθμών

Μετά και το τέλος της 9ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία (εκκρεμεί μόνο το παιχνίδι Δόξα Καρδάμαινας- Ποσειδών Καρπάθου), το 12sports σας παρουσιάζει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για ένα άκρως αμφίρροπο πρωτάθλημα, τουλάχιστον με βάση την εικόνα των ομάδων μέχρι στιγμής. Ιδού λοιπόν:*Δεν υπάρχει έστω και μία ομάδα που να μην έχει...

361 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
σαν σημερα... το 2018
  Τουρνουά μίνι βόλεϊ την Κυριακή
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τουρνουά μίνι βόλεϊ την Κυριακή

Το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε ανακοίνωση για το 7ο τουρνουά μίνι βόλεϊ, που θα διοργανώσει την προσεχή Κυριακή μαζί με την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Η ημέρα για τη διεξαγωγή του «7ου τουρνουά μίνι βόλεϊ» από το Ροδίων Άθλησις και την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου πλησιάζει! Στις 18/11/2018 περιμένουμε τις φίλες...

791 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παίζουν μόνο οι νεανίδες
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Παίζουν μόνο οι νεανίδες

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των νεανίδων όρισε η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. για το προσεχές σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο η Τελχινίδα θα φιλοξενήσει τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και την Κυριακή το Ροδίων Άθλησις τον Διαγόρα. Η Τελχινίδα είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το 2 στα 2 μέχρι στιγμής...

212 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με 55 σκακιστές το 7ο Grand Prix
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Με 55 σκακιστές το 7ο Grand Prix

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά του 7oυ Grand Prix το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου "Ιππότης" επί της Πίνδου 1. Συμμετείχαν συνολικά 55 μικροί αθλητές και αθλήτριες από τα step 1, 2 και 3 από τα τμήματα σκακιού της Ρόδου, Ιαλυσού, Κρεμαστής και Αφάντου. Στο...

383 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Τριχιάς δίπλα στον Θεοδώρου
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ο Τριχιάς δίπλα στον Θεοδώρου

Ο Γιώργος Τριχιάς θα πλαισιώσει τον Θεόδωρο Θεοδώρου στις μικτές ομάδες, με τον πρώτο να αναλαμβάνει την ομάδα των Νέων και τον δεύτερο, αυτή των Παίδων. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου: ''Έπειτα από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, ενέκρινε την ανάληψη καθηκόντων προπονητών για τις...

358 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κάλεσμα του Απόλλωνα Καλυθιών!
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Κάλεσμα του Απόλλωνα Καλυθιών!

Κάλεσμα στον κόσμο για το ντέρμπι με την Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. απευθύνει ο Απόλλων Καλυθιών. Αναλυτικά, όσα αναφέρουν οι Καλυθενοί: ''Δύο εβδομάδες μακριά από το σπίτι μας, δύο εβδομάδες αρνητικά αποτελέσματα... Έφτασε η ώρα! Γεμίζουμε το γήπεδο μας για να ωθήσουμε την ομάδα μας στη νίκη. Δύναμη μας ο κόσμος μας''....

568 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το Σάββατο (16:00) στο Μετς!
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Το Σάββατο (16:00) στο Μετς!

Το Σάββατο στις 16:00 θα παίξει στο Μετς το Ροδίων Άθλησις με αντίπαλο τον ουραγό αλλά πολύ επικίνδυνο Πανιώνιο. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση προετοιμάζεται για το 3 στα 3 απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς και μάλλον αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Η ροδίτικη ομάδα...

271 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στη Σάλακο για την πρόκριση!
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Στη Σάλακο για την πρόκριση!

Με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ασπίδα Σαλάκου και την Α.Ε.Ρ.Α. θα συνεχιστεί σήμερα η β’ φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Οι Αφαντενοί δοκιμάζονται στις 14:30 στη Σάλακο και θεωρούνται το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στη «νεφώτιστη» στη Β’ Κατηγορία Ασπίδα Ο Γιώργος Πλάτσης θα «σφυρίξει» το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στην...

488 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χέρι-χέρι Underdogs και Ιβίσκος
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Χέρι-χέρι Underdogs και Ιβίσκος

Το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε ανακοίνωση για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Σας παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο Τύπου, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις. «Με την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου συνεχίστηκε το «4ο εργασιακού πρωταθλήματος Υδροκατασκευαστική Αντώνογλου». Στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, οι...

538 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Μανιάς οδηγεί το Περιστέρι!
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ο Μανιάς οδηγεί το Περιστέρι!

Με τον Ροδίτη Ηλία Μανιά να ''βγάζει μάτια'', οι παίδες του Περιστερίου κέρδισαν και τον Δούκα με 76-69 και πλέον είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Αθήνα. Ο Γ.Σ. Περιστερίου επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του Α.Σ.Ε.Δούκα με 76-69 και παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα Παίδων της Ε.Σ.Κ.Α. έπειτα...

1290 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ένα παιχνίδι, μία πρόκριση!
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ένα παιχνίδι, μία πρόκριση!

Στις 24 ή 25 Νοεμβρίου θα παίξει στο Μετς ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με θέα την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του μπάσκετ με αμαξίδιο, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Ο Άρης έχει πάρει ήδη το εισιτήριο της πρόκρισης ως διοργανωτής στο «Αλεξάνδρειο», ενώ τα υπόλοιπα θα κριθούν...

383 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
απo το 2005

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)