
''Ιδανικές συνθήκες στη Λιβαδειά''
Στη Λιβαδειά αναγκάστηκε να μετακομίσει φέτος ο Γιάννης Σκορδάλης, προκειμένου να αγωνιστεί στην τοπική ομάδα, με την οποία κατάφερε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική, έστω και την τελευταία αγωνιστική. Μετά την παρουσία του στον Διαγόρα, ο 27χρονος αθλητής έδωσε τα χέρια με την Α.Ε. Λιβαδειάς, από την οποία έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος. «Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Ο πρώτος στόχος ήταν η παραμονή μας στην κατηγορία και τον πετύχαμε, έστω και στο τέλος. Η παρουσία της ομάδας ήταν ικανοποιητική, ο κόσμος ήταν δίπλα μας, όπως και η διοίκηση. Οι συνθήκες για να παίξει κανείς μπάσκετ στη Λιβαδειά ήταν ιδανικές, αφού (όπως λέει ο Γιάννης Σκορδάλης), το σωματείο είναι πολύ οργανωμένο και συνεπέστατο στις υποχρεώσεις του. Σκεφτόμασταν μόνο το μπάσκετ, κι αυτό μας βοήθησε να είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο Γιάννης Σκορδάλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα.
«Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραμείνω στην Α.Ε. Λιβαδειάς. Σήμερα (σ.σ. χθες) μίλησα με τον πρόεδρο και μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον προπονητή, θα ολοκληρωθεί η συνεργασία. Οι άνθρωποι στη Λιβαδειά με θέλουν και για τη νέα χρονιά, οπότε δεν βλέπω το λόγο να φύγω, από τη στιγμή που οι συνθήκες ήταν ιδανικές».
Ο Γιάννης Σκορδάλης αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. «Αν ξεχωρίσουμε τις τρεις ομάδες που έχασαν από νωρίς το τρένο της παραμονής (Ίκαρος Ικαρίας, Παλαιό Φάληρο και Παπάδος Γέρας) και τις δύο στην κορυφή (Φιλαθλητικός, Ηράκλειο), οι υπόλοιπες ήταν περίπου ισάξιες. Για το λόγο αυτό το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο μέχρι και το τέλος της χρονιάς», τόνισε ο 27χρονος αθλητής.
ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Σκορδάλης δεν ήθελε να φύγει από τη Ρόδο και να μετακομίσει στη Λιβαδειά. Άλλωστε μόλις είχε γευθεί τη χαρά της ανόδου από τη Γ’ στη Β’ Εθνική… Οι οφειλές όμως του Διαγόρα προς το πρόσωπο του (ο ίδιος αναφέρει ότι είναι 8.000 ευρώ), τον οδήγησαν στην απόφαση να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Μάλιστα ο Γιάννης Σκορδάλης- όπως και ο Στάθης Νεραντζάκης- έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αγωγή κατά του σωματείου, προκειμένου να πάρει τα δεδουλευμένα του. Όσον αφορά πιθανή συνεργασία του στο μέλλον με τον Διαγόρα, ο ίδιος ξεκαθάρισε. «Θα μπω στη διαδικασία να συζητήσω μόνο εάν μου εξοφληθούν όλα τα χρήματα που μου οφείλονται».
Μάκης Δούβαλης