
Τον παρουσίασαν
Το νέο προπονητή της ομάδας Χρήστο Καλαϊτζίδη παρουσίασαν προχθές το βράδυ στους παίκτες του Ιβίσκου, ο πρόεδρος του συλλόγου Μάκης Μελλίνης και ο γενικός αρχηγός Κώστας Ζαράκης. Αμφότεροι… σύστησαν τον 45χρονο τεχνικό στους αθλητές του Ιβίσκου, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» και μάλιστα έκαναν μία χαλαρή προπόνηση. Βέβαια υπήρχαν αρκετές απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αφού οι Μοσχής, Κούρος Π., Μαστροχρήστος, Δεληγιαννάκης, Νούσης, Τσιτσούλας, Πατινιώτης και Φιλιππόπουλος δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο «Βενετόκλειο».
Αντίθετα το νέο τους προπονητή Χρήστο Καλαϊτζίδη γνώρισαν οι: Λιβιεράτος, Φυλτζανίδης, Κούρος Ι., Μισσού, Τσαλίκης, Χαρκιανάκης, Γρηγοράς και Μερκούρη, ενώ προπόνηση με τη φανέλα του Ιβίσκου έκανε και ο Γιώργος Πολίτης.
Αρχικά ο Χρήστος Καλαϊτζίδης μίλησε στους αθλητές του για το πρόγραμμα των προπονήσεων και τους εξήγησε τη δική του φιλοσοφία, που θα προσπαθήσει να επιβάλλει στην ομάδα. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς αναφέρθηκε στους στόχους του Ιβίσκου για την επόμενη χρονιά, οι οποίοι θα είναι υψηλοί και θα φτάνουν μέχρι την άνοδο του συλλόγου στη Γ’ Εθνική.
Μάκης Δούβαλης