
Στη μάχη των μπαράζ η Ελπίδα Πεταλούδων!
Με μοναδικό στόχο την άνοδο στη National League 2 (Γ’ Εθνική), η Ελπίδα Πεταλούδων ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ ανόδου της Αθήνας. Πρώτος αντίπαλος για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα είναι σήμερα (20:30) ο φιλόδοξος και υπολογίσιμος Αρισβαίος Καλλονής (Τ.Ε. Λέσβου). Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και σήμερα η ομάδα του Χρήστου Μπίλια θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να ελπίζει στην άνοδο της. Απών για την Ελπίδα θα είναι ο Σταύρος Παρδακάς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σωτήρη Μανωλόπουλου.
Ο τελευταίος θα σφίξει τα δόντια για να μπορέσει να αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου. Ο έμπειρος παίκτης υποφέρει με πόνους στη μέση και έκανε ενέσεις για να προλάβει τους αγώνες στην Αθήνα. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στα παιχνίδια που αρχίζουν σήμερα στην Αθήνα και θα δοκιμάσει στην προθέρμανση. Όπως είναι γνωστό, η Ελπίδα θα παρουσιαστεί στους αγώνες χωρίς τον Σταύρο Παρδακά, που δεν θα είναι έτοιμος λόγω του τραυματισμού του (βαρύ διάστρεμμα).
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ: Καμινέλλης Γιώργος, Κοσμάς Κώστας, Σουσαμλής Δημήτρης, Τσαπώνης Κώστας, Καραντώνης, Σταμούλης Νίκος, Σίνης Γιάννης, Αγγελακόπουλος Βασίλης, Σουλίκας Μιχάλης, Μυτιληνός Στέργιος
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ
Ο Άρης Σύρου αποσύρθηκε οριστικά από τα μπαράζ ανόδου, κάτι το οποίο γράψαμε και η Ε.Ο.Κ. τροποποίησε το πρόγραμμα των αγώνων στην Αθήνα, αφού πλέον θα συμμετέχουν τέσσερις ομάδες, που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στη Γ’ Εθνική. Μόνο το σημερινό πρόγραμμα παρέμεινε το ίδιο και πλέον διαμορφώνεται ως εξής, μετά την παραίτηση του Άρη Σύρου.
ΣΗΜΕΡΑ:
Σ.Ε.Φ./ αίθουσα 5 (17:30): Αναγέννηση Σάμου- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου
Σ.Ε.Φ./ αίθουσα 5 (20:00): Αρισβαίος Καλλονής- Ελπίδα Πεταλούδων
ΠΕΜΠΤΗ(20/06):
Α’ Μοσχάτου (18:30): Ελπίδα Πεταλούδων- Αναγέννηση Σάμου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(21/06):
Α’ Μοσχάτου (18:30): Αναγέννηση Σάμου- Αρισβαίος Καλλονής
ΣΑΒΒΑΤΟ(22/06):
Α’ Μοσχάτου (17:00): Ελπίδα Πεταλούδων- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου
ΚΥΡΙΑΚΗ(23/06):
Α’ Μοσχάτου (13:30): Φ.Ο. Βροντάδου Χίου- Αρισβαίος Καλλονής