
Πάει ...για άλλα η Ρόδος
Πάλεψε, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε την υπεροχή, όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στα Χανιά, κόντρα στον Πλατανιά. Η Ρόδος, ηττήθηκε με 1-0, στο τρίτο σερί ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, με την τύχη να της γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη στην προσπάθειά της να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με αποκορύφωμα τα δοκάρια των Μανίκα και Γ. Καντιμοίρη.
Όπως και να έχει, το παιχνίδι αυτό πέρασε στην ιστορία και η Ρόδος κοιτάει την επόμενη μέρα και το νέο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών στο Δημοτικό Στάδιο. Εξάλλου, τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής, παρά την ήττα της Ρόδου, την διατηρούν δυνατά στο παιχνίδι της κορυφής, η οποία απέχει πλέον αντί για τρεις, τέσσερις βαθμούς.
Η προετοιμασία των «ελαφιών» για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με την ομάδα της Εύβοιας, ξεκινάει ουσιαστικά από αύριο, με προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.
Σήμερα, όσοι αγωνίστηκαν στο Μάλεμε ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς.
Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, θα έχει πλέον στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, αν εξαιρέσει κανείς τον Λιόλιο, ο οποίος δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.
Από τιμωρία επιστρέφει ο Γήτας, ο οποίος απουσίαζε από τα δύο τελευταία ματς της ομάδας του