
Φυσιολογική ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε ο Γ.Σ. Διαγόρας στις Σέρρρες από τον τοπικό και πρωταθλητή Πανσερραϊκό, στο παιχνίδι με το οποίο ''έπεσε'' η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στον όμιλο βορρά της Super League 2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πανηγύρισαν εύκολα τη νίκη απέναντι στον ''γηραιό'', ο οποίος ήξερε ότι είναι αουτσάιντερ και έχει μπροστά του τώρα τον ''τελικό'' παραμονής με τον Παναθηναϊκό. Ο ''γηραιός'' καλείται να κάνει το 2 στα 2 στη Ρόδο (το άλλο ματς με τη Βέροια) για να νιώσει καλύτερα βαθμολογικά..
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
15ο λεπτό: Σέντρα του Δεληγιαννίδη στην καρδιά της περιοχής του Διαγόρα, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Κατσαντώνης και με ωραία κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.
55ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια από τον Μάριο Σοφιανό που μπήκε στην περιοχή του Διαγόρα, πλάσαρε τον Αθανασόπουλος, κάνοντας το 2-0 για τον Πανσερραϊκό.
77ο λεπτό: Λάθος από τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Αχμέτ Σαΐντ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασόπουλο, πλασάροντας εύστοχα κάνοντας το 3-0 για τον Πανσερραϊκό.
84ο λεπτό: Σέντρα από τον Τάτση, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μπούμπας που με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Κατσίκα, μειώνοντας σε 3-1 για τον Διαγόρα.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης (69' Σαΐντ), Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (69' Πατεκίδης), Πεταυράκης, Στάικος (61' Θυμιάνης), Κολομπίνο, Σοφιανός (69' Μασκανάκης), Στίνα, Κατσαντώνης (72' Νάτσος), Μπαΐροβιτς.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Τάτσης, Μανιώτης, Γκρόζντανιτς, Μαγκάκης, Αρίας (82' Πετράκης), Τσιαντούλας (66' Λούκιτς), Μιχόπουλος (59' Παραστατίδης), Αντεσίνα (82' Βουργουντζής), Μανιάς (82' Μπούμπας), Σταμένκοβιτς.