www.12sports.gr

Γ.Σ. Διαγόρας

Ποδόσφαιρο
Κατάθεση ψυχής από τον Σιδηρόπουλο!
10:09 | Τρι 3 Μαϊ, 2022
Εκτύπωση θέματος 917 αναγνώσεις

Κατάθεση ψυχής από τον Σιδηρόπουλο!

Ο τεχνικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Διαγόρας Μάκης Σιδηρόπουλος έκανε δηλώσεις για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Super League 2. Αναλυτικά όσα είπε: ''Μόνο μπράβο! Έχω την ηθική υποχρέωση, όπως έκανα και πέρσι, να ενημερώσω για να γνωρίζει ο κόσμος...  Πρώτα από όλα, ήταν μια πολύ δύσκολη και απαιτητική ποδοσφαιρική χρονιά. Από την πρώτη στιγμή είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα… Έπρεπε μετά την αναδιάρθρωση που έγινε να δημιουργήσουμε καινούργιο μετοχολόγιο, με μεγαλύτερο μετοχικό κεφάλαιο, μεγαλύτερη εγγυητική επιταγή, που για μένα προσωπικά είχε σκοπό μόνο να δημιουργήσει πρόβλημα στις ομάδες και στους ανθρώπους που βάζουν τα λεφτά. Δεν υπήρχε κανένας λόγος, να υπάρχει τόσο μεγάλη εγγυητική επιταγή. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας μπόρεσε και το ξεπέρασε και συμμετείχε κανονικά στο πρωτάθλημα. Το επόμενο πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά από αυτήν την αναδιάρθρωση ήταν, ότι ενώ είχαν ορίσει συγκεκριμένες ημερομηνίες που έπρεπε να γίνουν όλες οι ενέργειες από τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, αυτές δεν τηρήθηκαν ποτέ. Η αρχική απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ήταν 12 με 19 Σεπτεμβρίου, μετά στα μέσα Οκτωβρίου, ήμασταν έτοιμοι στις 7 Νοεμβρίου και την τελευταία στιγμή αναβάλλεται η πρεμιέρα για να συμμετάσχουν και άλλες ομάδες με αποφάσεις Δικαστηρίων. Αυτά, δυστυχώς, γίνονται μόνο στην Ελλάδα. 

Φανταστείτε, λοιπόν, η ομάδα μας, όπως και άλλες ομάδες, είχε αρχίσει την προετοιμασία της στις 20 Ιουλίου και το πρωτάθλημα ξεκίνησε μετά από 4 μήνες σχεδόν! Ο τελικός αριθμός των ομάδων 34, από τις οποίες οι 4 ομάδες να είναι οι Β´ομάδες των ομάδων της super league 1, που πουθενά στον κόσμο δεν έγινε αυτό, με το να τις βάλουν σε ένα πρωτάθλημα που ήδη είναι αδικημένο και ταλαιπωρημένο. Ομάδες, οι οποίες δεν προβιβάζονται, ούτε υποβιβάζονται και συμμετέχουν κανονικά στα έσοδα. Αν ήθελαν να συμμετέχουν Β´ομάδες από την super league 1, έπρεπε να ξεκινήσουν από πιο χαμηλές κατηγορίες όπως γίνονται στα περισσότερα πρωταθλήματα και όχι με το «έτσι θέλω», να τις τοποθετήσουν στο πρωτάθλημα αυτό για να εξυπηρετήσουν κάποιους. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα μας είναι το πιο αδικημένο πρωτάθλημα και το ταλαιπωρούν κάθε χρόνο. 

Πήραμε υποσχέσεις από τον Υπουργό, που δεν τηρήθηκαν ποτέ και θέλω να δηλώσω εδώ, πως εάν δεν υπήρχαν αυτοί που διοικούν στη Διοργανώτρια της super league 2  το πρωτάθλημα αυτό δεν θα γινόταν ποτέ! Το πρωτάθλημα άρχισε και τελείωσε με δικές τους ενέργειες.
Ένα πρωτάθλημα που τα μόνα έσοδα που έχει λάβει κάθε ομάδα μέχρι αυτήν την στιγμή είναι 60.000€ και οι υποσχέσεις που πήραμε ήταν…τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, όπου αυτό στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο, και τα χρήματα από το Κράτος, που δεν τα πήρε η ομάδα μας ποτέ. Το λάθος που κάναμε ήταν πως τους εμπιστευτήκαμε. Και θα έρθει κάποιος άλλος Υπουργός, που θα θέλει να κάνει μια δική του αναδιάρθρωση και να δημιουργήσει καινούργια προβλήματα στο ήδη ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα.

Όπως οι περισσότερες ομάδες, έτσι λοιπόν, κι εμείς ξεκινήσαμε με προβλήματα. Προβλήματα που κάθε μέρα που περνούσε, μεγάλωναν… Στις αρχές Δεκεμβρίου είχε ξεκινήσει μια φημολογία γύρω από την ομάδα, για την πώληση της. Όλο αυτό, να ξέρετε, μόνο κακό έκανε. Συζητήσεις, επί συζητήσεων για να είχαμε να λέμε… Και είχε δημιουργηθεί μια αναστάτωση δίχως λόγο. Μερίδιο ευθύνης έχω και εγώ, γιατί το επέτρεψα. Όταν ένα πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη δεν μπορούν να γίνονται τέτοιες συζητήσεις για την πώληση μιας ομάδας, είναι μεγάλο λάθος γιατί μόνο κακό κάνουν. Αγωνιστικά, τότε χάσαμε το δρόμο μας, χάσαμε την ταυτότητα μας, αλλάξαμε προπονητή. Θέλω να σταθώ σε αυτό το σημείο και να ευχαριστήσω τον κύριο Θεοδοσιάδη για την  προσφορά του στην ομάδα του Διαγόρα. Αυτούς τους 17-18 μήνες που ήμασταν μαζί,  έβαλε τις βάσεις για μια ομάδα με οργάνωση, μια ομάδα με πειθαρχία, μια ομάδα με ταυτότητα, που όπου και αν πήγαινε ο αντίπαλος την σεβόταν. Ήταν κύριος σε όλα του.

Το επόμενο μεγάλο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ένα ban που προέκυψε από την FIFA. Έχει να κάνει με τα τροφεία που ζητάει μια ομάδα από την Βραζιλία για τον ποδοσφαιριστή μας MIRANDA. Η ομάδα μας ξέρουμε ότι πρέπει να την ενισχύσουμε, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε. Παίρνουμε την απόφαση μαζί με τους ποδοσφαιριστές να διαχειριστούμε την κατάσταση και να πάμε μέχρι τέλους όπως είμαστε. Παίζοντας σε 4 μήνες με 18 ποδοσφαιριστές περισσότερα από 20 ματς. Τα προβλήματα τεράστια…  Κυρίως τα οικονομικά… Βρίσκαμε λύσεις, με προσωπικές ενέργειες.  Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να τερματίσουμε, να μην διαλυθούμε. Ήμασταν πολύ κοντά στη διάλυση τον Δεκέμβριο με την φημολογία για την πώληση της ομάδας. Όλο το τεχνικό επιτελείο μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους που ήταν κάθε μέρα στα αποδυτήρια, ήμασταν μια οικογένεια. Πραγματική οικογένεια και αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας!

Τους παρακαλούσα όλους να μη διαλυθούμε, να μπορέσουμε να τερματίσουμε. Τους έλεγα να μείνουμε ενωμένοι και αγαπημένοι, γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε και τελικά τα καταφέραμε! Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, λοιπόν, μπήκαν μπροστά! Βάλανε πλάτη και το απέδειξαν με πράξεις μέσα κι έξω από το γήπεδο. Αυτοί κάνανε το χρέος τους και με το παραπάνω. Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα στην super league 2. Η ομάδα μας, όπως και πολλές άλλες ομάδες, έχουν δημιουργήσει κάποια χρέη που από αύριο πρέπει να τα κοιτάξουμε και να τα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα άμεσα, γιατί πάλι όλο αυτό θα το βρούμε μπροστά μας. Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που στη διάρκεια της χρονιάς βοήθησαν την ομάδα. Πρώτα απ΄ όλους, τον κύριο Χρυσοχοΐδη που για μια ακόμα χρόνια μας φιλοξένησε και όποτε του ζητήθηκε κάτι ήταν δίπλα μας. Αποδεικνύει πως είναι πραγματικός Διαγορίτης. Την κυρία Βενετία, με την οποία εδώ και δύο χρόνια έχουμε άριστη συνεργασία με το Πρακτορείο της και πολλές φορές μας εξυπηρέτησε και οικονομικά. Τον κύριο Κασάπη, που για μια ακόμα χρόνια μας έδωσε αυτοκίνητα για να εξυπηρετήσουμε κάποιους ανθρώπους από την ομάδα. 

Τον προσωπικό μου φίλο Γιάννη Χαντζημανώλη, για την οικονομική του βοήθεια στη διάρκεια της χρονιάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το Δήμο Ρόδου, για την βοήθεια του με την παραχώρηση του γηπέδου. Τον κύριο Κολιάδη, που όποτε του ζητήσαμε κάτι μας το έκανε άμεσα. 
Την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Πρόεδρο αυτής, κύριο Διακοφώτη για την εξυπηρέτηση στα γήπεδα της. Για μια ομάδα σαν το Διαγόρα, με την ιστορία που έχει αυτός ο σύλλογος, είναι πολύ λίγοι αυτούς που ευχαρίστησα. Αφήστε την κριτική λοιπόν εκ του ασφαλούς και ενωθείτε. Η πόρτα του Διαγόρα είναι ανοιχτή!  Όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Με πράξεις... Όχι Μόνο λόγια…  Θέλω να ζητήσω συγνώμη όσους στενοχώρησα και αυτοί είναι πολλοί... Κάποιες φορές πρέπει να εκτιμάτε σωστά την κατάσταση, πριν πείτε ή κάνετε οτιδήποτε. Σας το λέω συμβουλευτικά, να μην την ξαναπατήσετε.
Στο σημείο αυτό θέλω αναφερθώ σε δυο κυρίους. Στον κύριο Πάτση και στον κύριο Σουλελέ. Είναι πολύ μάγκες και θέλω να τους ευχαριστήσω. Γιώργο και Θανάση, ξέρω ότι στη διάρκεια της  χρονιάς υπήρχε μια απόσταση, αλλά δεν ήταν εσκεμμένη. Ο καθένας μας είχε τα προσωπικά του προβλήματα  που τα γνωρίζαμε. Να είστε σίγουροι, πως δεν θα καταφέρναμε τίποτα, χωρίς εσάς. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας κύριο Γιαννακόπουλο, που όσες φορές του ζητήθηκε κάτι, ενέργησε άμεσα! Σε θέλουμε δίπλα μας, γιατί ένας επιχειρηματίας σαν εσένα μπορεί να αλλάξει επίπεδο μια ομάδα, έναν σύλλογο σαν το Διαγόρα. Σε θέλουμε δίπλα μας και σε ευχαριστούμε! Πρέπει να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ταυτόχρονα το τεχνικό επιτελείο που ανέλαβε. Τον κύριο Προβίδα και τον κύριο Στοΐλα. Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες ανέλαβαν μια ομάδα και κατάφεραν να διαχειριστούν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είχαν συγκεκριμένο ρόστερ και έπρεπε να βρουν λύσεις και τα πήγαν περίφημα. Τον κύριο Γιάγκου, που είναι πολυτέλεια για την ομάδα του Διαγόρα και προσωπικά, πιστεύω πως αυτό το παιδί δεν έχει ταβάνι. Τον προπονητή τερματοφυλάκων Μουστάκα και τον Πολιά,  που βοήθησαν την ομάδα όποτε τους χρειάστηκε, αφιλοκερδώς. Τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Σερτζίνιο, που είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο χώρο, στη θέση του. Τον  φυσιοθεραπευτή μας Θαρρενό, που σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα σε συνεργασία με τον γυμναστή μας είχαμε τους λιγότερους τραυματισμούς, που θα μπορούσε να έχει ομάδα με τόσο μικρό ρόστερ, πράγμα που φανερώνει ποσό καλή δουλειά και συνεργασία υπήρχε.

Τον εργάτη μας φροντιστή Γεωργάκι, που έτρεχε ασταμάτητα όλη την χρονιά και τα είχε όλα έτοιμα. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Κωνσταντίνα Γεωργαλλή, για την στήριξη της όλη την χρόνια και όχι μόνο και νομίζω, οτι κάποιες φορές αδικεί τον εαυτό της. Είναι πολύτιμη για μια ΠΑΕ. Τον φίλο μου, τον Γιώργο Αθανασίου, που και αυτός όλη την χρόνια ήταν δίπλα μας, δίπλα στην Ντίνα και σε συνεργασία με τον λογιστή μας κύριο Ράδη, καταφέραμε και τερματίσαμε την χρόνια. Τους ευχαριστώ και τους τρεις! Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στο νομικό μας σύμβουλο κ. Αργύρη Λίβα! Κορυφή στο είδος του! Τεράστιο κεφάλαιο για την ΠΑΕ μας, τεράστιο κεφάλαιο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα! Αργύρη, ειλικρινά, σε ευχαριστούμε για όλα!  Όλοι οι παραπάνω έχουν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του Διαγόρα! Και τώρα, ήρθε η ώρα να αποθεώσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες. Αυτό που καταφέρατε, θα το καταλάβετε μετά από κάποια χρόνια. Έχετε γράψει ιστορία…  Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να σας πω, να είστε όλοι καλά, να έχετε υγεία και να κοιτάτε μπροστά. Αυτό που σας λέω πάντα. Να είστε αγαπημένοι! Δεν έχω ξεχάσει τα παιδιά της «θύρας 6». Σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας μέχρι το τέλος. Το «Φέρτε μου μια μάγισσα…», θα ακουστεί ξανά στην super league 2. Η ομάδα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και στο μέλλον. Αυτός ο σύλλογος που λέγεται Διαγόρας είναι πάνω από όλους και από όλα!

Όσο για μένα στην αποτίμηση που κάνω, είναι πως αυτά τα δυο χρόνια υπηρέτησα την ομάδα και την κράτησα όσο πιο ψηλά μπορούσα. Πάντα κοιτούσα το καλό της ομάδας και μόνο. Ποτέ μου δεν κοίταξα το προσωπικό μου όφελος. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν. Αυτοί που ήταν δίπλα μου το γνωρίζουν καλά. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Αν θα συνεχίσω ή αν θα φύγω... Κάποιοι όμως μην κάνετε όνειρα και σχέδια, γιατί ο Θεός είναι από πάνω και βλέπει! Γελάει μαζί σας! Επίσης, κάτι τελευταίο για να το γνωρίζετε…  Εμένα η περιουσία μου είναι οι φίλοι μου!! Αξία ανεκτίμητη!  Όταν δεν έχεις φίλους, όσα χρήματα και να έχεις, όλες οι πόρτες θα είναι κλειστές και θα ζεις μέσα στην μιζέρια. Ζήστε, λοιπόν, εσείς στη μιζέρια σας και αφήστε με να χαρώ με τους φίλους μου''!

🔀ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  Την Τρίτη τα σπουδαία για τον Διαγόρα!
22:10 | Σαβ 2 Ιουλ, 2022

Την Τρίτη τα σπουδαία για τον Διαγόρα!

Η δεύτερη συνάντηση των υποψήφιων ενδιαφερόμενων για την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Διαγόρα έγινε σήμερα μέσω του εκπρόσωπού του Στέργου Κασέκα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και μάλιστα το ''παρών'' έδωσε και ο Μάκης Σιδηρόπουλος, ωστόσο μέχρι την Τρίτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σχετικά με την...

134 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι ''χρυσές'' αλλαγές στη Super League 2!
12:03 | Τρι 28 Ιουν, 2022

Οι ''χρυσές'' αλλαγές στη Super League 2!

Ο Γκουρίντερ Σίνγκ του Διαγόρα ήταν μία από τις ''χρυσές'' αλλαγές στο πρωτάθλημα της Super League, αφού πέτυχε δύο γκολ, ερχόμενος από τον πάγκο. Διαβάστε τους παίκτες της φετινής σεζόν στην SL2, οι οποίοι έγιναν χρυσές αλλαγές στους αγώνες. Αναλυτικά, όλες οι ''χρυσές'' αλλαγές στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2,...

976 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αυτοί ''σφύριξαν'' πιο πολύ στη S.L. 2!
17:43 | Δευ 27 Ιουν, 2022

Αυτοί ''σφύριξαν'' πιο πολύ στη S.L. 2!

Ο Δημήτρης Μαλούτας και ο Χρήστις Βεργέτης ''σφύριξαν'' τα περισσότερα παιχνίδια φέτος στη Super League 2. Διαβάστε ποιοι διαιτητές σφύριξαν περισσότερες φορές φέτος στους αγώνες της Super League 2 και συγκεκριμένα και στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:
Έχουν 14 αγώνες:  Δημήτρης Μαλούτας, Χρήστος Βεργέτης (φωτό)
Έχουν 13 αγώνες: Πέτρος Τσαγκαράκης
Έχουν...

502 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεύτερος σε χρόνο ο Ρουγκάλας!
08:44 | Κυρ 26 Ιουν, 2022

Δεύτερος σε χρόνο ο Ρουγκάλας!

Ο Κώστας Ρουγκάλας (με το Νο 4) του Διαγόρα, έπαιξε φέτος 31 ματς με τον ''γηραιό'' (συνολικά 2.790 λεπτά) στη Super League 2 και μάλιστα ήταν ο δεύτερος παίκτης (πίσω από τον Αλέξανδρο Καλογερή του Απόλλωνα Πόντου), που έπαιξε τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα.  Αναλυτικά, οι 10 παίκτες που αγωνίστηκαν το...

700 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Πετύχαμε το στόχο μας, την παραμονή''!
23:23 | Σαβ 25 Ιουν, 2022

''Πετύχαμε το στόχο μας, την παραμονή''!

Ο Κώστας Λαμπίρης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για την ΠΑΕ Διαγόρας στο πρωτάθλημα της Super League 2 της σεζόν που ολοκληρώθηκε, βοηθώντας σημαντικά τον «γηραιό» να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Ο 22χρονος μέσος με καταγωγή από την Κατερίνη, μίλησε στον sport-fm.gr και τον Δημήτρη Παπαδήμα για όλα...

556 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεν κατέθεσε φάκελο ο Διαγόρας!
08:50 | Τετ 22 Ιουν, 2022

Δεν κατέθεσε φάκελο ο Διαγόρας!

Δεν πήρε αρχικά την άδεια συμμετοχής για τη νέα Super League 2 ο Διαγόρας... Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το flnews, ο Διαγόρας δεν κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης και θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ δεν θα μπορέσει να αποκτήσει περισσότερους από τρεις Έλληνες παίκτες άνω των 25 εtών...

1012 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συνάντηση της S.L. 2 με την ΕΡΤ!
08:07 | Παρ 17 Ιουν, 2022

Συνάντηση της S.L. 2 με την ΕΡΤ!

Μία σημαντική συνάντηση ενόψει της προσεχούς σεζόν έγινε ανάμεσα στη Super League 2 και την ΕΡΤ. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο Αντιπρόεδρος της Λίγκας Μπάμπης Σταμούλης και ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου Αλέξης Παπακωνσταντίνου συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της ΕΡΤ και συζήτησαν για το πλαίσιο της μεταξύ τους...

842 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο νέος χάρτης της Super League 2!
19:59 | Κυρ 12 Ιουν, 2022

Ο νέος χάρτης της Super League 2!

Συμπληρώνονται οι 30 ομάδες που θα αγωνίζονται στη Super League 2. Ένας αγώνας απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν στη Super League 2 και να οριστικοποιηθούν οι 30 ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το Σάββατο 18/6 θα διεξαχθεί η ρεβάνς του...

1240 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ!
23:07 | Τετ 8 Ιουν, 2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στο παιδικό πρωτάθλημα (U14) και συγκεκριμένα στον όμιλο Ρόδου αναδείχθηκε ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος κέρδισε με 2-0 στο ντέρμπι τίτλου στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής για τη β’ φάση. Οι «κυανέρυθροι» μία αγωνιστική πριν από το τέλος εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο, πετυχαίνοντας την πιο σημαντική...

1804 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανοιχτή πρόσκληση του Διαγόρα σε αγοραστές!
16:49 | Δευ 6 Ιουν, 2022

Ανοιχτή πρόσκληση του Διαγόρα σε αγοραστές!

Με επίσημη ανακοίνωση της η Π.Α.Ε. Διαγόρας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλον τον κόσμο για την αγπρά του πακέτου μετοχών. Αναλυτικά: ''Μετά από απόφαση των ιδιοκτητών της, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή αξιόπιστων προτάσεων από φερέγγυους ενδιαφερόμενους, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτο των μετοχών. Θα...

1009 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Χρήματα τον Ιούνιο στις ομάδες!
08:12 | Σαβ 4 Ιουν, 2022

Χρήματα τον Ιούνιο στις ομάδες!

Θετικά νέα για τα ταμεία των ΠΑΕ προέκυψαν από το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (2/6). Κατά τη διάρκεια του ΔΣ έγινε ενημέρωση των ομάδων για τις επαφές που προηγήθηκαν με τους κυβερνητικούς φορείς σε ό,τι αφορά το ποσοστό από τη φορολογία του στοιχήματος. Ισχύει...

559 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανάσα από το στοίχημα για τη S.L. 2!
09:25 | Τετ 1 Ιουν, 2022

Ανάσα από το στοίχημα για τη S.L. 2!

Σημαντική εξέλιξη προέκυψε χθες για τα χρήματα από το στοίχημα που έχουν να λάβουν οι ομάδες της Super League 2. Σε συνάντηση που έγινε αναμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με εκπροσώπους των επαγγελματικών λιγκών, διαπιστώθηκε πως σύντομα οι ΠΑΕ θα ανασάνουν. Με...

665 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και επίσημα συνεχίζει ο Μητσού!
08:13 | Πεμ 26 Μαϊ, 2022

Και επίσημα συνεχίζει ο Μητσού!

Όπως γράψαμε από τις 18 Μαΐου (Προς παραμονή ο Μητσού στον Διαγόρα), ο Κώστας Μητσού θα συνεχίσει στον Διαγόρα, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η ροδίτικη ομάδα. Ο νεαρός Ροδίτης αθλητής πέτυχε 226 πόντους (με 37 τρίποντα) σε 18 συμμετοχές (μ.ο. 12.55) και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ του...

1126 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ο Μπαστιάνος από Διαγόρα!
11:35 | Τετ 25 Μαϊ, 2022

Τέλος ο Μπαστιάνος από Διαγόρα!

Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Μπαστιάνος από τον Διαγόρα... Ο παίκτης που ''λύτρωσε'' τον ''γηραιό'' στο Αιγάλεω δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Η ΠΑΕ  Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει τη λύση -κοινή συναινέσει-  της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπαστιάνο. Ο «γηραιός» τον...

1374 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρόστιμο στον Διαγόρα!
15:57 | Τρι 17 Μαϊ, 2022

Πρόστιμο στον Διαγόρα!

Με πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Π.Α.Ε. Διαγόρας, επειδή δεν παρουσιάστηκε στο εκτός έδρας ματς με το Αιγάλεω. Η ανακοίνωση: ''Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της...

1436 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φινάλε με ήττα για Διαγόρα!
15:35 | Δευ 16 Μαϊ, 2022

Φινάλε με ήττα για Διαγόρα!

Με βαριά εντός έδρας ήττα (6-0 από την Α.Ε. Κηφισιάς) έκλεισαν τη σεζόν οι Νέοι του Διαγόρα, στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «κυανέρυθροι» τερμάτισαν τελευταίοι και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η Ρόδος αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας...

473 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φινάλε για τους Νέους του Διαγόρα!
09:08 | Σαβ 14 Μαϊ, 2022

Φινάλε για τους Νέους του Διαγόρα!

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και την Α.Ε. Κηφισιάς, θα «πέσει» σήμερα (12:30) η αυλαία στον 2ο όμιλο Νέων του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι Αθηναίοι με νίκη στο Ε.Α.Κ. Ρόδου θα κόψουν πρώτοι το νήμα στον όμιλο, αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία με το Αιγάλεω, που θα έχει...

545 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Νέων!
15:53 | Πεμ 12 Μαϊ, 2022

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Νέων!

Ο Γιώργος Παγωνάς θα «σφυρίξει» το παιχνίδι του Σαββάτου (12:30- Ε.Α.Κ. Ρόδου) ανάμεσα στον Διαγόρα και την Α.Ε. Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο στο πρωτάθλημα Νέων (U20) της Super League 2. Βοηθοί του θα είναι, ο Σπύρος Τσέτσος και ο Γιώργος Μάρκου, ενώ...

469 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το φινάλε στον 2ο όμιλο Νέων της S.L. 2!
09:27 | Τετ 11 Μαϊ, 2022

Το φινάλε στον 2ο όμιλο Νέων της S.L. 2!

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2. Την Παρασκευή (13:00) η Ρόδος θα παίξει στη Νέα Ιωνία με την Καλλιθέα, ενώ το Σάββατο ο Γ.Σ. Διαγόρας θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Κηφισιάς, η οποία με νίκη θα τερματίσει στην πρώτη θέση του...

711 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πανόραμα'' στο U20 της S.L. 2!
16:00 | Δευ 9 Μαϊ, 2022

Το ''πανόραμα'' στο U20 της S.L. 2!

Το Αιγάλεω κέρδισε στα χαρτιά τον Διαγόρα και η Α.Ε. Κηφισιάς επικράτησε της Καλλιθέας, στα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Νέων (U20) της Super League 2. Στο φινάλε η Α.Ε. Κηφισιάς παίζει στη Ρόδο και κερδίζοντας τον Διαγόρα, θα κόψει πρώτη το νήμα, ενώ η Ρόδος...

1258 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)