
Μετά την Α.Ε. Κατταβιάς και ο Εθνικός Αρχίπολης ηττήθηκε στη Νίσυρο… Ο Πολυβώτης κέρδισε τους Αρχιπολενούς και με μεγάλη κερδισμένη ήταν η Α.Ε. Κατταβιάς, η οποία πλέον βρίσκεται στο +4, στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Οι Νισύριοι έπαιξαν ψυχωμένα και πήραν τη νίκη με ανατροπή, ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ. Ο Πολυβώτης Νισύρου στα τελευταία του έξι ματς μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία, με αποτέλεσμα να είναι μόνος στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Χότζα, όμως στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μακρής έφερε το ματς στα ίσα και στο 76ο λεπτό ο Κώστας Χειμωνέττος χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του, κόβοντας τη φορά του Εθνικού Αρχίπολης.
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ (Νίκος Καρπαθάκης): Χειμωνέττος Α. (13’ λ.τ. Χαρτοφύλλης), Καραγιάννης, Σαχίνης (64’ λ.τ. Χατζηνικολάου), Χειμωνέττος Κ., Μακρής, Χατζηνικόλας, Φωτεινής, Παπαντωνίου (81’ Σφακιανός), Μίρτσεβ (64’ Καρπαθάκης), Ντιμιτρόφ, Καμπανής.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Κοιλιάς): Κοντογιωργάκης, Χότζα, Κορκίδας, Πομπού, Τσακίρης (83’ Γάτσος), Μπάρδης, Κουγιός, Γιακουμάκης (72’ Φλεβάρης), Κρεκούκιας, Λυριστής, Λυμπερόπουλος (81’ Καραγιάννης).