
Τη νίκη πήρε απέναντι στον Α.Ο Λειψών η ομάδα του Α.Ο Βαθύ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας του ομίλου νήσων. Η ομάδα του Γιώργου Ανθούλη επικράτησε με 4-2 και έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Α.Ο Λειψών πήρε προβάδισμα με τον Γαμιπέρη Ν. στο 15’ ωστόσο το Βαθύ είχε άμεσα την απάντηση και στο 30’ ο Καρδούλιας έκανε το 1-1 ενώ οκτώ λεπτά αργότερα και πάλι ο Καρδούλιας ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 41’ ο Λελέκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για να κάνει το 4-1 ο Λάμπος στο 46’. Ο Σπύρου ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 4-2 στο 55’.
Α.Ο. ΒΑΘΥ Πιζάνιας, Κοτσάνης, Μπιλλήρης, Καρδούλιας, Λάμπος, Φραζής, Λελέκης Γ., Μαλλιάς, Φραζής Π. (46’ Μεϊμάρης), Μουσσάς, Στράτας.
Α.Ο. ΛΕΙΨΩΝ: Σπύρου, Κλάψης, Παντέλος, Παγανίτσας, Γρύλλης Π., Μάγγος Μ., Δημητρακάκης, Γαμπιέρης Ν., Καΐρης Ε., Μάγγος Γ. (46’ Τσίφτης), Παπαδέλιας.
ΠΗΓΗ: GIAFKASPORTS.GR