Χωρίς να δυσκολευτεί ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω κέρδισε με 3-0 σετ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του ανδρικού πρωταθλήματος. Οι Κώοι επικράτησαν άνετα του πιο νεανικού Φοίνικα και πέτυχαν την πέμπτη τους νίκη σε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Και στα τρία σετ, οι παίκτες του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου ήταν εμφανώς καλύτεροι και σημείωσαν μία ακόμη σημαντική νίκη. Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο στο ανδρικό πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή, αλλά έχοντας και δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου.
Τα σετ: 25-13 (22’), 25-14 (17’), 25-12 (20’)
Διαιτητές: Δημόπουλος- Μάζαρης/ Τσιρπανλής
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Κυπριώτης, Ξενίκας, Γεροβασίλης, Γκόνος, Καρδούλιας, Δαρίδης, Ιντρισλάρι, Κόπελλος, Μαντούκος, Παπαϊωάννου Α., Παπαϊωάννου Δ.
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Γιώργος Σταυρόπουλος): Γιακουμάρος, Μπούτσκας, Ζαφειράκης, Μαμαλίγκας, Παπασάββας, Ποδιώτης, Τζουμάκας, Χατζηκαλημέρης, Τσιρώνης.