www.12sports.gr

Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Μπάσκετ
Συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος
13:31 | Τετ 19 Ιουν, 2019
Εκτύπωση θέματος 438 αναγνώσεις

Συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

H κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο πανηγυρίστηκε έντονα απ’ όλο τον κόσμο. Ήδη μάλιστα, φτάνουν και τα συγχαρητήρια από τις ομάδες της Δωδεκανήσου και όχι μόνο. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, η Κ.Α.Ε. Κολοσσός, η Ακαδημία Καλύμνου, η Α.Ε. Δικαίου, ο Φοίβος Κω, ο Α.Ο. Πυλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής, ο Α.Ο. Κολοσσός, ο Στράτος Καρίκης, ο Σταυρός Καλυθιών, ο Διγενής Κοσκινού, ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο Νίκος Νικολής, οι Ιππότες, ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης και το Esperia Group συγχαίρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου συγχαίρει θερμά τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας για έκτη φορά στην ιστορία του. Δείχνετε το δρόμο της αρετής, της προσπάθειας και κάνετε υπερήφανο το μπάσκετ της Δωδεκανήσου. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας, τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για τη μεγάλη επιτυχία σας».
K.A.E. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels συγχαίρει τον Γ.Σ Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Μας κάνετε υπερήφανους! 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (C.B.A.), συγχαίρει την ομάδα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος με αμαξίδιο. Τα θερμά μας συγχαρητήρια

Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ: Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές-αθλήτριες, οι προπονητές της Α.Ε. Δικαίου και η διαχείριση του ae-dikaioubc.gr, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια προς τον Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ, για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος μπάσκετ με καρότσι (Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.)! Αυτή ήταν η 6η κατάκτηση πρωταθλήματος Ελλάδος !
Και πάλι ειλικρινή συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια της Α.Ε. Δικαίου!

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: ''Ο Α.Σ. Φοίβος Κω συγχαίρει θερμά παίχτες, προπονητές και διοίκηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Μόνο περηφάνια και σεβασμό για την άξια εκπρόσωπο του νομού μας. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε το πάθος σας και η αγωνιστικότητα σας να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ: «Η διοίκηση του Α.Ο Πυλίου συγχαίρει θερμά τον Γ.Σ Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος για 6η φορά στην ιστορία του. Συγχαρητήρια στην διοίκηση, στους αθλητές και στο προπονητικό τιμ γι’ αυτήν την μεγάλη επιτυχία».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ: Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Αντώνης Γιαννικουρής εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ Δωδεκάνησος που για ακόμα μία φορά βρίσκεται στη κορυφή. Επίσης συγχαίρει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν αλλά και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση αυτού του πρωταθλήματος. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν μόνο ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ που σηκώνουν καθημερινά ψηλά τη σημαία της αγωνιστικότητας και της θέλησης για ζωή. Ο Αντώνης Γιαννικουρής θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στη κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει αξίες και το αθλητικό ιδεώδες.

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Συγχαρητήρια από τη διοίκηση του Α.Ο. Κολοσσός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για σας και ευχόμαστε να συνεχίσετε δυναμικά την τεράστια προσφορά σας στην κοινωνία της Δωδεκανήσου''

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ: "Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι μια μεγάλη επιβράβευση για τα παιδιά αυτά τα οποία μας κάνουν και πάλι υπερήφανους. Πολλά μπράβο στον προπονητή Γιάννη Μαρουλλάκη και τους συνεργάτες του, τον πρόεδρο Κάλλιστο Διακογεωργίου, το Νείλο Χοσάδα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο. Για μια ακόμα φορά, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κρατάει ψηλά την Δωδεκανησιακή σημαία και πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε αυτόν τον σύλλογο που προσφέρει πάράλληλα και μεγάλο κοινωνικό έργο".

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Σύσσωμη η οικογένεια του Σταυρού Καλυθιών Ρόδου, συγχαίρει τον Γ.Σ Δωδεκάνησος για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδος μπάσκετ με αμαξίδιο. Συνεχίστε να μας εμπνέετε!

ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ: Ο Α.Σ. Διγενής νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί θερμά τους αθλητές - ήρωες του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που με βασικότερο όπλο τη δύναμη της καρδιάς τους, παραδίδουν καθημερινά σε όλους μας μαθήματα θέλησης και αποφασιστικότητας, ώστε να κυνηγάμε και να κατακτάμε τελικά τους στόχους μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας και τους προπονητές για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας για 6η φορά στην ιστορία του,
Ευχαριστούμε για τις διακρίσεις και τις χαρές που μας δίνετε!

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Το ήθος, οι αξίες και η ενότητα που διακρίνει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, η υπομονή, η αγωνιστικότητα και οι ηθικές αρχές των μελών του, που ανταμείβονται σε κάθε τους προσπάθεια, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς. Οι σπουδαίες τους διακρίσεις που μας εμπνέουν, αποδεικνύουν, ότι τα άτομα με αναπηρία δεν πρέπει να παραμελούνται και να θεωρούνται περιθωριοποιημένα. Τα αποθέματα ψυχής και δύναμης που κρύβουν μέσα τους είναι τεράστια… Με σεβασμό και παράλληλα θαυμασμό, συγχαίρουμε όλη την ομάδα, όπως και όλη την υπόλοιπη οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο για μια ακόμη φορά!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ: Θέλω να εκφράσω από καρδιάς, τα θερμά μου συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος που γι’ ακόμα μία φορά βρίσκεται την πρώτη θέση. Η πρωταθλήτρια ομάδα, πέρα από τις πολλές διακρίσεις και πρωτιές που έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια, κατόρθωσε μετά από σκληρή προσπάθεια, να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας, τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Εύχομαι να συνεχίσετε εξίσου δυναμικά. Οι επιτυχίες σας, μας κάνουν όλους περήφανους και αποδεικνύουν ότι η θέληση και η επιμονή μαζί με την αφοσίωση σε έναν σκοπό, μπορεί να καταφέρει τα πάντα.  Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα σας. Πολλά συγχαρητήρια!» 

ΙΠΠΟΤΕΣ: Η διοίκηση των Ιπποτών Μεσαιωνικής Πόλης συγχαίρουν την ομάδα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την μεγάλη επιτυχία της να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για την δύναμη ψυχής που έχουν, δείχνοντας σ’ όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό τον δρόμο που πρέπει να αγωνιζόμαστε. Ένα μεγάλο μπράβο επίσης στο προπονητικό τιμ και την διοίκηση της ομάδας, που κρατάνε ψηλά την Δωδεκανησιακή σημαία. Σας ευχαριστούμε όλους που μας κάνετε υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια, ανεξάρτητα των επιτυχιών σας. Είστε παράδειγμα προς μίμηση!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΑΛΗΜΕΡΗΣ: Πραγματικά μερικές φορές πρέπει να ξεχνάς και να προσπερνάς το πως αισθάνεσαι, και να θυμάσαι τις πραγματικές δυνατότητες σου για το πόσο πολύ αξίζεις. Για άλλη μια φορά η δύναμη της θέλησης και της ψυχής σας  σε συνδυασμό με την καλή τεχνική κατάρτιση σας, είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος  στο  Final Four Μπάσκετ με αμαξίδιο 2019. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές, της καρδιάς μας ,στους προπονητές στον Πρόεδρο ,στο διοικητικό Συμβουλίου και σε όλους τους συνεργάτες του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την  κατάκτηση του 6ου Πρωταθλήματος Ελλάδος. Εύχομαι να  είστε πάντα ακμαίοι δυνατοί και να συνεχίζετε να μας δίνετε το παράδειγμα της ακλόνητης θέλησης  της  δύναμης ψυχής , της χαράς και υπερηφάνειας.

ESPERIA GROUP: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την καταπληκτική πορεία της καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για τις εξαιρετικές επιδόσεις που οδήγησαν στην απόλυτη κορυφή. Οδηγήσατε τη Ρόδο ψηλά και μας κάνατε όλους πολύ υπερήφανους. Είστε οι αδιαμφισβήτητοι πρωταθλητές, που με πολλή δουλειά, αποφασιστικότητα και ψυχή, έθεσαν στόχο και πέτυχαν. Μπορούμε μόνο να εμπνευστούμε από το παράδειγμα σας»

 

 

 

🔀ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος συγχαίρει την Εθνική
11:31 | Σαβ 3 Αυγ, 2019

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος συγχαίρει την Εθνική

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος συγχαίρει την Εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο για την άνοδο της στη Β’ Κατηγορία του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά από πολλά χρόνια. Σ’ αυτή την επιτυχία συνέβαλε ο προπονητής του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Γιάννης Μαρουλλάκης ως βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού και ο αθλητής μας Ατνάν Χαμαντί, που ανήκει επίσης...

513 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί
14:47 | Τρι 9 Ιουλ, 2019

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όλους αυτούς που βοήθησαν την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Αρωγοί στο μεγάλο κατόρθωμα της ομάδας Γ.Σ. Δωδεκανήσος μπάσκετ με αμαξίδιο της κατάκτησης του πρωταθλήματος στάθηκαν οι χορηγοί της ομάδας μας. Όλοι αυτοί που πίστεψαν στο όνειρο...

549 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πέρασαν ξεχωριστά στα Καλαβάρδα!
09:47 | Τρι 9 Ιουλ, 2019

Πέρασαν ξεχωριστά στα Καλαβάρδα!

Μία ξεχωριστή ημέρα πέρασαν τα μέλη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος... Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μαρουλλάκης προσκάλεσε στο σπίτι του στα Καλαβάρδα τους αθλητές της ομάδας, καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου και πέρασαν ένα πολύ ωραίο μεσημέρι με φαγητό και ποτό, γιορτάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Όπως...

446 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο πρώτος τίτλος είναι ο πιο γλυκός!
08:07 | Παρ 28 Ιουν, 2019

Ο πρώτος τίτλος είναι ο πιο γλυκός!

Σαν αθλητής είχε γευθεί στο παρελθόν πολλά πρωταθλήματα... Όμως, τον πρώτο του τίτλο με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος ως προπονητής κατέκτησε φέτος ο Γιάννης Μαρουλλάκης. Ο τεχνικός της ροδίτικης ομάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο πανηγύρισε με τη ψυχή του στον Άλιμο την τεράστια επιτυχία του Γ.Σ.Δ., ο οποίος πήρε το έκτο πρωτάθλημα...

597 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προς αποχώρηση ο Κάλλιστος!
12:43 | Πεμ 27 Ιουν, 2019

Προς αποχώρηση ο Κάλλιστος!

Κεραυνός εν αιθρία στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του συλλόγου Κάλλιστος Διακογεωργίου σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στο ροδίτικο σωματείο στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Για προσωπικούς λόγους, ο Κάλλιστος Διακογεωργίου έχει αποφασίσει να μη συμμετεχει...

364 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στο Κολλέγιο ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος
09:01 | Τρι 25 Ιουν, 2019

Στο Κολλέγιο ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Στο Κολλέγιο Ρόδου θα βρεθεί αύριο (10:30) ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος... Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα είναι προσκεκλημένοι του Κολλεγίου και θα μιλήσουν στα παιδιά, ενώ θα δώσουν αγώνα επίδειξης στο κλειστό γυμναστήριο. Πρόκειται για μία πολύ καλή πρωτοβουλία, στην οποία φυσικά η ΟΜΑΔΑΡΑ μας δεν θα μπορούσε...

400 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αποθέωση για τον Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ!
18:32 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Αποθέωση για τον Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ!

Σε κλίμα συγκίνησης και αποθέωσης, ο Νίκος Γκάλης βράβευσε τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος! Στο πλαίσιο του GalisBasketball 3on3, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδιο, με συμμετοχή των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκάνησος που κατέκτησαν πριν λίγες ημέρες το Πρωτάθλημα Ελλάδας στο final four της...

572 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Γκάλης τιμάει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος!
09:09 | Κυρ 23 Ιουν, 2019

Ο Γκάλης τιμάει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει και σήμερα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος... Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα συμμετέχουν στο Galis Basketball 3on3, που ολοκληρώνεται στη Ρόδο! Η ΟΜΑΔΑΡΑ μας θα παίξει στις 17:40 στο γήπεδο που έχει στηθεί στην πλατεία δημαρχείου και στη συνέχεια θα τιμηθεί από το Ροδίτη ''θρύλο''...

229 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Ιπποκράτης Κω συγχαίρει
19:23 | Παρ 21 Ιουν, 2019

Ο Ιπποκράτης Κω συγχαίρει

Με ανακοίνωση του ο Ιπποκράτης Κω συγχαίρει την Ακαδημία Καλύμνου και τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος για τις τεράστιες επιτυχίες τους. Αναλυτικά: ''Θα  θέλαμε  να εκφράσουμε τα  εγκάρδια συγχαρητήρια στην ομάδα Δωδεκάνησοςγια  την  κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος. Η προσπάθεια σας γίνεται «Φάρος» ελπίδας για τους μικρούς μας, αλλά και μεγάλους αθλητές ότι τίποτα δεν  είναι...

332 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Έβαλα το διχτάκι στο προσκέφαλο μου''!
09:35 | Τετ 19 Ιουν, 2019

''Έβαλα το διχτάκι στο προσκέφαλο μου''!

Ο αρχηγός του Γ.Σ. Δωδεκανήσου, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο όταν έκοψε το διχτάκι του μπάσκετ μετά τον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, μιλάει αποκλειστικά στο ethnos.gr. Η συγκλονιστική στιγμή που ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Γ.Σ. Δωδεκανήσου Μιχάλης Χατζηδημητρίου κόβει το δiχτάκι στο γυμναστήριο του Αλίμου,...

512 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Χατζημάρκος συγχαίρει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος!
12:06 | Τρι 18 Ιουν, 2019

Ο Χατζημάρκος συγχαίρει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος συνεχάρη τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Αναλυτικά: ''Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον  Γ.Σ. Δωδεκάνησος,  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, για έκτη φορά από την ίδρυσή του! Συγχαίρω τους αθλητές  που αγωνίστηκαν και σε όσους στέκονται...

291 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο 3on3!
08:44 | Τρι 18 Ιουν, 2019

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο 3on3!

Οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Galis Basketball 3on3! Οι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που στέφθηκαν την περασμένη Κυριακή πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά με το Νίκο Γκάλη και το αποτέλεσμα θα φανεί στο Galis Basketball 3 on 3, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 20...

238 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Να σας γνωρίσω το φίλο μου, τον Μιχάλη!
08:10 | Τρι 18 Ιουν, 2019

Να σας γνωρίσω το φίλο μου, τον Μιχάλη!

Το γύρο του… κόσμου έκανε χθες η φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηδημητρίου να κόβει το διχτάκι μετά τη λήξη του τελικού στο μπάσκετ με αμαξίδιο, που έφερε ξανά στην κορυφή της Ελλάδας τον Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ. Οι περισσότεροι το γνωρίζουν ότι είναι φίλος μου (γνωριστήκαμε και πορευόμαστε μαζί από το ξεκίνημα της...

1378 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η υποδοχή των... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!
17:12 | Δευ 17 Ιουν, 2019

Η υποδοχή των... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Ροδίτες στην αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», στην επιστροφή των πρωταθλητών Ελλάδας από την Αθήνα. Την αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος περίμενε ο πρόεδρος της ομάδας Κάλλιστος Διακογεωργίου (είχε επιστρέψει νωρίτερα στη Ρόδο), ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Μαρουλλάκη Γιώργος Μποσγανάς (δεν είχε μεταβεί στην...

983 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Είμαι χαρούμενος στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος''
16:56 | Δευ 17 Ιουν, 2019

''Είμαι χαρούμενος στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος''

Ο Γιώργος Παπαναστασίου αποτελεί τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Ο νεαρός αθλητής το ευχαριστήθηκε με τη ψυχή του και πανηγύρισε το τρόπαιο στο κλειστό γυμναστήριο του Αλίμου. Ο Παπαναστασίου μίλησε στο 12sports για την επιτυχία...

478 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η φωτό της χρονιάς με τον αρχηγό!
16:43 | Δευ 17 Ιουν, 2019

Η φωτό της χρονιάς με τον αρχηγό!

Είναι η φωτογραφία της σεζόν! Της χρονιάς ολόκληρης και αποδεικνύει ότι η δύναμη της ψυχής δεν έχει όρια! Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κέρδισε το πρωτάθλημα Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο και βοηθούμενος από τους συμπαίκτες του, που τον σηκώνουν ψηλά, ο αρχηγός της ομάδας, Μιχάλης Χατζηδημητρίου κόβει το διχτάκι. Λίγο αργότερα αναδείχθηκε M.V.P....

684 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αυτές οι στιγμές δεν θα σβήσουν (pics)!
09:33 | Δευ 17 Ιουν, 2019

Αυτές οι στιγμές δεν θα σβήσουν (pics)!

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να λες πολλά πράγματα, απλά αφήνεις τις εικόνες να «μιλήσουν» από μόνες τους… Ο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ είναι από χθες ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο μπάσκετ με αμαξίδιο, γράφοντας ιστορία στο κλειστό γυμναστήριο του Αλίμου, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Το 12sports έζησε από...

1521 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Είναι πάντα εκεί, πίσω από τα ''φώτα''!
09:32 | Δευ 17 Ιουν, 2019

Είναι πάντα εκεί, πίσω από τα ''φώτα''!

Πίσω από κάθε επιτυχημένη ομάδα, υπάρχουν και οι άνθρωποι μακριά από τα φώτα… Αυτοί που φροντίζουν ώστε τα πάντα να λειτουργούν στην εντέλεια και να κάνουν εύκολη τη ζωή των αθλητών. Στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος υπάρχουν δύο ξεχωριστοί άνθρωποι, οι οποίοι σε καθημερινή βάση είναι εκεί για να λύνουν τα προβλήματα...

586 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το 6ο πρωτάθλημα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος
08:04 | Δευ 17 Ιουν, 2019

Το 6ο πρωτάθλημα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Στη δεύτερη θέση της «χρυσής βίβλου» με τους περισσότερους τίτλους στο μπάσκετ με αμαξίδιο βρίσκεται ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος από το 2010 έως το 2015 πήρε πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Π.Α.Σ.Κ.Α. με εννέα τρόπαια, ενώ πρωταθλήτριες έχουν στεφθεί άλλες πέντε ομάδες, εκ των οποίων οι...

198 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αύριο η επιστροφή των πρωταθλητών!
00:00 | Δευ 17 Ιουν, 2019

Αύριο η επιστροφή των πρωταθλητών!

Αύριο στις 14:00 θα αφιχθεί στη Ρόδο η αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος... Η αναχωρηση των πρωταθλητών Ελλάδας θα γίνει αύριο (13:10) από το αεροδρόμιο ''Ελ. Βενιζέλος'' προς τη Ρόδο. Η υποδοχή στους πρωταθλητές μας αναμένεται να είναι θερμή και καλό θα είναι ο φίλαθλος κόσμος να υποδεχθεί έτσι όπως αρμόζει...

907 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)