www.12sports.gr

Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Μπάσκετ
Συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος
13:31 | Τετ 19 Ιουν, 2019
Εκτύπωση θέματος 541 αναγνώσεις

Συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

H κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο πανηγυρίστηκε έντονα απ’ όλο τον κόσμο. Ήδη μάλιστα, φτάνουν και τα συγχαρητήρια από τις ομάδες της Δωδεκανήσου και όχι μόνο. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, η Κ.Α.Ε. Κολοσσός, η Ακαδημία Καλύμνου, η Α.Ε. Δικαίου, ο Φοίβος Κω, ο Α.Ο. Πυλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής, ο Α.Ο. Κολοσσός, ο Στράτος Καρίκης, ο Σταυρός Καλυθιών, ο Διγενής Κοσκινού, ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο Νίκος Νικολής, οι Ιππότες, ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης και το Esperia Group συγχαίρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου συγχαίρει θερμά τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας για έκτη φορά στην ιστορία του. Δείχνετε το δρόμο της αρετής, της προσπάθειας και κάνετε υπερήφανο το μπάσκετ της Δωδεκανήσου. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας, τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για τη μεγάλη επιτυχία σας».
K.A.E. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels συγχαίρει τον Γ.Σ Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Μας κάνετε υπερήφανους! 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (C.B.A.), συγχαίρει την ομάδα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος με αμαξίδιο. Τα θερμά μας συγχαρητήρια

Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ: Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές-αθλήτριες, οι προπονητές της Α.Ε. Δικαίου και η διαχείριση του ae-dikaioubc.gr, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια προς τον Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ, για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος μπάσκετ με καρότσι (Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.)! Αυτή ήταν η 6η κατάκτηση πρωταθλήματος Ελλάδος !
Και πάλι ειλικρινή συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια της Α.Ε. Δικαίου!

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: ''Ο Α.Σ. Φοίβος Κω συγχαίρει θερμά παίχτες, προπονητές και διοίκηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Μόνο περηφάνια και σεβασμό για την άξια εκπρόσωπο του νομού μας. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε το πάθος σας και η αγωνιστικότητα σας να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ: «Η διοίκηση του Α.Ο Πυλίου συγχαίρει θερμά τον Γ.Σ Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος για 6η φορά στην ιστορία του. Συγχαρητήρια στην διοίκηση, στους αθλητές και στο προπονητικό τιμ γι’ αυτήν την μεγάλη επιτυχία».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ: Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Αντώνης Γιαννικουρής εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ Δωδεκάνησος που για ακόμα μία φορά βρίσκεται στη κορυφή. Επίσης συγχαίρει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν αλλά και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση αυτού του πρωταθλήματος. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν μόνο ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ που σηκώνουν καθημερινά ψηλά τη σημαία της αγωνιστικότητας και της θέλησης για ζωή. Ο Αντώνης Γιαννικουρής θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στη κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει αξίες και το αθλητικό ιδεώδες.

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Συγχαρητήρια από τη διοίκηση του Α.Ο. Κολοσσός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για σας και ευχόμαστε να συνεχίσετε δυναμικά την τεράστια προσφορά σας στην κοινωνία της Δωδεκανήσου''

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ: "Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι μια μεγάλη επιβράβευση για τα παιδιά αυτά τα οποία μας κάνουν και πάλι υπερήφανους. Πολλά μπράβο στον προπονητή Γιάννη Μαρουλλάκη και τους συνεργάτες του, τον πρόεδρο Κάλλιστο Διακογεωργίου, το Νείλο Χοσάδα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο. Για μια ακόμα φορά, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κρατάει ψηλά την Δωδεκανησιακή σημαία και πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε αυτόν τον σύλλογο που προσφέρει πάράλληλα και μεγάλο κοινωνικό έργο".

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Σύσσωμη η οικογένεια του Σταυρού Καλυθιών Ρόδου, συγχαίρει τον Γ.Σ Δωδεκάνησος για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδος μπάσκετ με αμαξίδιο. Συνεχίστε να μας εμπνέετε!

ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ: Ο Α.Σ. Διγενής νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί θερμά τους αθλητές - ήρωες του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που με βασικότερο όπλο τη δύναμη της καρδιάς τους, παραδίδουν καθημερινά σε όλους μας μαθήματα θέλησης και αποφασιστικότητας, ώστε να κυνηγάμε και να κατακτάμε τελικά τους στόχους μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας και τους προπονητές για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας για 6η φορά στην ιστορία του,
Ευχαριστούμε για τις διακρίσεις και τις χαρές που μας δίνετε!

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Το ήθος, οι αξίες και η ενότητα που διακρίνει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, η υπομονή, η αγωνιστικότητα και οι ηθικές αρχές των μελών του, που ανταμείβονται σε κάθε τους προσπάθεια, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς. Οι σπουδαίες τους διακρίσεις που μας εμπνέουν, αποδεικνύουν, ότι τα άτομα με αναπηρία δεν πρέπει να παραμελούνται και να θεωρούνται περιθωριοποιημένα. Τα αποθέματα ψυχής και δύναμης που κρύβουν μέσα τους είναι τεράστια… Με σεβασμό και παράλληλα θαυμασμό, συγχαίρουμε όλη την ομάδα, όπως και όλη την υπόλοιπη οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο για μια ακόμη φορά!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ: Θέλω να εκφράσω από καρδιάς, τα θερμά μου συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος που γι’ ακόμα μία φορά βρίσκεται την πρώτη θέση. Η πρωταθλήτρια ομάδα, πέρα από τις πολλές διακρίσεις και πρωτιές που έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια, κατόρθωσε μετά από σκληρή προσπάθεια, να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας, τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Εύχομαι να συνεχίσετε εξίσου δυναμικά. Οι επιτυχίες σας, μας κάνουν όλους περήφανους και αποδεικνύουν ότι η θέληση και η επιμονή μαζί με την αφοσίωση σε έναν σκοπό, μπορεί να καταφέρει τα πάντα.  Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα σας. Πολλά συγχαρητήρια!» 

ΙΠΠΟΤΕΣ: Η διοίκηση των Ιπποτών Μεσαιωνικής Πόλης συγχαίρουν την ομάδα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την μεγάλη επιτυχία της να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για την δύναμη ψυχής που έχουν, δείχνοντας σ’ όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό τον δρόμο που πρέπει να αγωνιζόμαστε. Ένα μεγάλο μπράβο επίσης στο προπονητικό τιμ και την διοίκηση της ομάδας, που κρατάνε ψηλά την Δωδεκανησιακή σημαία. Σας ευχαριστούμε όλους που μας κάνετε υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια, ανεξάρτητα των επιτυχιών σας. Είστε παράδειγμα προς μίμηση!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΑΛΗΜΕΡΗΣ: Πραγματικά μερικές φορές πρέπει να ξεχνάς και να προσπερνάς το πως αισθάνεσαι, και να θυμάσαι τις πραγματικές δυνατότητες σου για το πόσο πολύ αξίζεις. Για άλλη μια φορά η δύναμη της θέλησης και της ψυχής σας  σε συνδυασμό με την καλή τεχνική κατάρτιση σας, είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος  στο  Final Four Μπάσκετ με αμαξίδιο 2019. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές, της καρδιάς μας ,στους προπονητές στον Πρόεδρο ,στο διοικητικό Συμβουλίου και σε όλους τους συνεργάτες του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την  κατάκτηση του 6ου Πρωταθλήματος Ελλάδος. Εύχομαι να  είστε πάντα ακμαίοι δυνατοί και να συνεχίζετε να μας δίνετε το παράδειγμα της ακλόνητης θέλησης  της  δύναμης ψυχής , της χαράς και υπερηφάνειας.

ESPERIA GROUP: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την καταπληκτική πορεία της καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για τις εξαιρετικές επιδόσεις που οδήγησαν στην απόλυτη κορυφή. Οδηγήσατε τη Ρόδο ψηλά και μας κάνατε όλους πολύ υπερήφανους. Είστε οι αδιαμφισβήτητοι πρωταθλητές, που με πολλή δουλειά, αποφασιστικότητα και ψυχή, έθεσαν στόχο και πέτυχαν. Μπορούμε μόνο να εμπνευστούμε από το παράδειγμα σας»

 

 

 

🔀ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  Το ''σπιτάκι'' του Γ.Σ. Δωδεκάνησος
14:25 | Πεμ 12 Δεκ, 2019

Το ''σπιτάκι'' του Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Με περίσσια καλλιτεχνική δημιουργία ,αγάπη και κέφι, οι γυναίκες εθελόντριες της ομάδας Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για να πωληθούν στο σπιτάκι της ομάδας που θα λειτουργήσει από τις 13/12- 17/12 στην πλατεία Κύπρου. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις αυξημένες ανάγκες της κυπελλούχου και πρωταθλήτριας ομάδας μας,...

181 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το Σάββατο η ''γιορτή'' για το νταμπλ!
09:38 | Τετ 11 Δεκ, 2019

Το Σάββατο η ''γιορτή'' για το νταμπλ!

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Βενετόκλειο». Στις 18:00 ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον δικηγορικό σύλλογο Ρόδου, όπου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στο μπάσκετ με 2019. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας του 2019 θα περιμένουν όλο το φίλαθλο κόσμο για ένα ζεστό...

210 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Είπε το ''ναι'' ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!
16:02 | Τρι 10 Δεκ, 2019

Είπε το ''ναι'' ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Μετά τη χθεσινή γενική συνέλευση του Δ.Σ του Γ.Σ. Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο, έγινε με μεγάλη χαρά αποδοχή της ''υιοθεσίας'' της ομάδας από το σύλλογο κέντρων ιδιοκτητών ξένων γλωσσών Δωδεκανήσου  –palso. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία  για τη στήριξη μιας  ομάδας που προσφέρει πολλά χρόνια στην διάδοση του αθλήματος  στο κοινωνικό σύνολο και  κάνει...

1600 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Νικολής συγχαίρει ΓΣ Δωδεκάνησος
14:35 | Δευ 9 Δεκ, 2019

Ο Νικολής συγχαίρει ΓΣ Δωδεκάνησος

Ο εντεταλμένος Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νίκος Νικολής δημόσια συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΣ Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο κ. Νικολής δήλωσε σχετικά: «Οι αθλητές του ροδίτικου σωματείου υπερέβαλλαν εαυτούς και κατέκτησαν επάξια για τέταρτη φορά το κύπελλο Ελλάδος ενώ για το 2019 έχουν...

169 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η πορεία προς το...κύπελλο!
09:31 | Δευ 9 Δεκ, 2019

Η πορεία προς το...κύπελλο!

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι μετά από δύο χρόνια ξανά κυπελλούχος Ελλάδας, προσθέτοντας μία ακόμη «κούπα» στο πλούσιο ενεργητικό του. Η ροδίτικη ομάδα έφτασε μέχρι το τέλος και κερδίζοντας στον τελικό με 54-49 τον Άτλαντα Αθηνών, πανηγύρισε μία ακόμη επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι είναι η κορυφαία ομάδα στο μπάσκετ με αμαξίδιο στην...

120 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συγχαίρουν τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος
09:01 | Δευ 9 Δεκ, 2019

Συγχαίρουν τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Τα πρώτα συγχαρητήρια φτάνουν για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η Ακαδημία Καλύμνου και ο ποδοσφαιρικός Σταυρός Καλυθιών απέστειλαν ήδη τις ανακοινώσεις για τη νέα μεγάλη επιτυχία του ροδίτικου συλλόγου. Αναλυτικά:ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: «Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (C.B.A) συγχαίρει την ομάδα του...

255 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΚΥΠΕΛΛΟ, ΝΤΑΜΠΛ...Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ!
20:51 | Σαβ 7 Δεκ, 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ, ΝΤΑΜΠΛ...Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι στα δύσκολα όχι μόνο δεν λυγίζουν, αλλά πεισμώνουν και κάνουν πράγματα πάνω από τις δυνάμεις τους. Άλλωστε και στη προσωπική τους ζωή, αυτή τα παιδιά, αυτή η «τρελοπαρέα» έχει ξεπεράσει προ πολλού τις δυσκολίες και βάζει πάντα ψηλά τον πήχη. Μιλάμε για το αθλητικό κομμάτι...

1530 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φέρε την ''κούπα'' ΟΜΑΔΑΡΑ!
08:01 | Σαβ 7 Δεκ, 2019

Φέρε την ''κούπα'' ΟΜΑΔΑΡΑ!

«Παρών» σ’ ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού θα είναι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος στις 17:30 θα παίξει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η ροδίτικη ομάδα θα διεκδικήσει το τρόπαιο με τον βασικό της αντίπαλο τα τελευταία χρόνια, τον Άτλαντα Αθηνών στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. Η...

177 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον τελικό κόντρα σε όλα!
20:12 | Παρ 6 Δεκ, 2019

Στον τελικό κόντρα σε όλα!

Παρά το γεγονός ότι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος δεν έκανε καλή εμφάνιση και συνάντησε… εχθρική διαιτησία (Παυλόπουλος, Αρτεμάκη, Πράτος) στον ημιτελικό με τον Μέγα Αλέξανδρο, με ψυχωμένη εμφάνιση και παλικαρίσια άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτα κέρδισε με 57-53 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπου αύριο (17:30)...

555 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάμε τελικό μάγκες!
08:08 | Παρ 6 Δεκ, 2019

Πάμε τελικό μάγκες!

Είναι η δική σας στιγμή, απολαύστε την και… φέρτε ξανά την κούπα στη Ρόδο! Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ρίχνεται σήμερα στη μάχη της διάκρισης με μοναδικό στόχο να κατακτήσει ακόμη ένα κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η ομάδα του Γιάννη Μαρουλλάκη θα παίξει σήμερα (18:00) στο δεύτερο ημιτελικό του θεσμού...

1116 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι τίτλοι στο μπάσκετ με αμαξίδιο
08:02 | Παρ 6 Δεκ, 2019

Οι τίτλοι στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Ο Π.Α.Σ.Κ.Α. είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στο κύπελλο Ελλάδας, καθώς έχει κατακτήσει 12 φορές το τρόπαιο και ακολουθεί ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με 6. Συνοπτικά οι τίτλοι από το 1995: Π.Α.Σ.Κ.Α. 12, Γ.Σ. Δωδεκάνησος 6, Άτλας Αθηνών 2, Πτολεμαίος Πτολεμαΐδας 2, Αετοί Αθηνών 1, Θεσσαλός 1.1995: Π.Α.Σ.Κ.Α.1996: Π.Α.Σ.Κ.Α.1997:...

116 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δίπλα στον Γ.Σ.Δ. ο σύλλογος κέντρων ξένων γλωσσών!
08:40 | Τετ 4 Δεκ, 2019

Δίπλα στον Γ.Σ.Δ. ο σύλλογος κέντρων ξένων γλωσσών!

Απίστευτη ενέργεια από τον σύλλογο κέντρων ξένων γλωσσών Δωδεκανήσου, ο οποίος «υιοθετεί» τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και θα τον στηρίξει οικονομικά. Διαβάστε και τη σχετική ανακοίνωση την οποία υπογράφει η πρόεδρος Μαρία Καντή και η γενική γραμματέας Ειρήνη Τριανταφύλλου: «Ο Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δωδεκανήσου «υιοθετεί» τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ομάδα μπάσκετ...

265 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Παρασκευή (18:00) για την πρόκριση!
09:19 | Τρι 3 Δεκ, 2019

Την Παρασκευή (18:00) για την πρόκριση!

Την Παρασκευή στις 18:00 θα παίξει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο για τον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μ. Τσικίνας» και η ομάδα μας προετοιμάζεται εντατικά για την τελική φάση του θεσμού. Υπό τις οδηγίες...

314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με τους φοιτητές ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!
08:03 | Σαβ 30 Νοεμ, 2019

Με τους φοιτητές ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Παρελθόν αποτελεί για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος η νίκη επί του Παναθηναϊκού και η πρόκριση στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας.  Κι αυτό γιατί πλέον, με το μυαλό στον Μέγα Αλέξανδρο συνεχίζεται στο «Βενετόκλειο» η προετοιμασία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς στον ένα...

292 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με το μυαλό στον... Μέγα Αλέξανδρο!
09:35 | Πεμ 28 Νοεμ, 2019

Με το μυαλό στον... Μέγα Αλέξανδρο!

Με το μυαλό πλέον στον Μέγα Αλέξανδρο συνεχίζεται στο «Βενετόκλειο» η προετοιμασία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς στον ένα ημιτελικό του φάιναλ-φορ για το κύπελλο Ελλάδας. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. («Μ. Τσικίνας») και οι Ροδίτες...

352 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αφιερωμένη η νίκη- πρόκριση!
10:51 | Τρι 26 Νοεμ, 2019

Αφιερωμένη η νίκη- πρόκριση!

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα διεκδικήσει ένα ακόμη τρόπαιο, αφού εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας αφιερώνουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού...

454 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πάμε να το σηκώσουμε κι αυτό!
15:03 | Κυρ 24 Νοεμ, 2019

Πάμε να το σηκώσουμε κι αυτό!

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο Άτλας Αθηνών και ο Α.Ο. Καβάλας πήραν τα τρία εισιτήρια για το φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο Άτλας κέρδισε με 66-36 τον Π.Α.Σ.Κ.Α. και ο Α.Ο. Καβάλας με 55-51 τον Αστέρα Τρικάλων. Κατά τα φαινόμενα πάμε ολοταχώς για τελικό… Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ- Άτλας...

671 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
23:36 | Σαβ 23 Νοεμ, 2019

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Με ψυχή και καρδιά πρωταθλητή ο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ κέρδισε στον Άγιο Θωμά τον Παναθηναϊκό με 58-41 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για το φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας (6-7 Δεκεμβρίου), όπου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Μέγα Αλέξανδρο. Η ομάδα του Γιάννη Μαρουλλάκη ήταν σοβαρή, συγκεντρωμένη, έπαιξε με πλάνο και...

672 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα δίνουν όλα για την πρόκριση!
08:05 | Σαβ 23 Νοεμ, 2019

Τα δίνουν όλα για την πρόκριση!

Με μοναδικό στόχο να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (21:15) στον Άγιο Θωμά τον Παναθηναϊκό. Ο Γ.Σ.Δ. θα παρουσιαστεί με οκτώ μόλις αθλητές στην Αθήνα, αφού ο Σάββας Χαρτερός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα ενώ ο Βαλάντης...

316 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Όλα για την πρόκριση!
09:25 | Παρ 22 Νοεμ, 2019

Όλα για την πρόκριση!

Η Κρητικιά Δόμνα Αρτεμάκη και ο Παναγιώτης Παπαφωτίου (Νότιας Αττικής) θα «σφυρίξουν» το αυριανό παιχνίδι (21:15) Παναθηναϊκός- Γ.Σ. Δωδεκάνησος, στο πλαίσιο της γ’ φάσης του κυπέλλου στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Το πρόγραμμα της τρίτης φάσης περιλαμβάνει πολύ δυνατές μονομαχίες, με τους νικητές των αναμετρήσεων να παίρνουν το εισιτήριο για το...

268 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)