www.12sports.gr

Σταυρός Καλυθιών (Γ)

Ποδόσφαιρο
Οι γυναίκες αντιδρούν και θέλουν να παίξουν!
15:29 | Τετ 24 Φεβ, 2021
Εκτύπωση θέματος 2657 αναγνώσεις

Οι γυναίκες αντιδρούν και θέλουν να παίξουν!

Οι γυναικείες ομάδες της Β' και της Γ' Εθνικής απέστειλαν έγγραφο στον υφυπουργό αθλητισμού και το γενικό γραμματέα αθλητισμού και ζητούν την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Μεταξύ των συλλόγων που υπέγραψαν είναι η L.F.C. Ιάλυσος, ο Σταυρός Καλυθιών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Αξιότιμοι κύριοι, μετά την κοινοποίηση τις τελευταίας ΚΥΑ, στην ιστοσελίδα τις ΓΓΑ  , την περασμένη Κυριακή, όπου επιτρέπεται η έναρξη προπονήσεων σε συγκεκριμένες κατηγορίες αθλημάτων, μεταξύ αυτών και στην Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικων, υπήρξε μια τριήμερη κινητοποίηση από ένα σημαντικό αριθμό αθλητικών συλλόγων ποδοσφαίρου γυναικών,  έτσι ώστε να σας καταθέσουμε εγγράφως, και με τα παρακάτω επιχειρήματα, το αίτημα για την λήψη απόφασης και για τα σωματεία όπου αγωνιζόμαστε στις δύο επόμενες κατηγορίες ποδοσφαίρου γυναικών Ελλάδος.

Αξιότιμοι κύριοι, 
Το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα  διαθέτει τρεις κατηγορίες διαβάθμισης, οι οποίες και οι τρεις, στη μορφή τους είναι ερασιτεχνικές, και στη δομή τους , κυρίως αναπτυξιακές. Ως επί το πλείστον δεν διαφέρει σε τίποτα,  ένα σωματείο που αγωνίζεται στην Α Εθνική,  με ένα έτερο σωματείο στην Β Εθνική ή στην Γ Εθνική πέραν μίας θεωρητικής διαφοράς δυναμικότητας η οποία δεν θεωρούμε ότι θα πρέπει να αποτελεί κριτήριο σε ένα αναπτυσσόμενο, αναπτυξιακό εγχείρημα όπως αυτό του ποδοσφαίρου γυναικών στη χώρα μας. Μη ξεχνάτε δε ότι πολλές αθλήτριες σωματίων μας απαρτίζουν τις εθνικές ομάδες της χώρας μας. Ως εκ τούτου ζητάμε το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρείται για προπονήσεις στην Α Εθνική, το ίδιο πρέπει και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να κατατεθεί το συντομότερο δυνατό, από την Ομοσπονδία, και για τα σωματεία στις άλλες δύο κατηγορίες.

Αξιότιμοι κύριοι. 
Τον Σεπτέμβριο η αριθμιτικη δυναμική των συλλόγων στις τρεις κατηγορίες ήταν ως εξής. 
Α Εθνική 22 αθλητικά σωματεία.
Β Εθνική 30 Αθλητικά σωματεία.
Γ Εθνική 35 αθλητικά σωματεία.
Σήμερα, ΟΛΑ αυτά τα σωματεια, έχουν χάσει ΗΔΗ από έναν αριθμό από αθλήτριες.
Ήδη νιώσαμε όλοι όσοι υπηρετούμε αυτά τα σωματεία στο ποδόσφαιρο γυναικών, ότι υπήρξε άνιση αντιμετώπιση, ειδικά με το γεγονός του αγώνα τις Εθνικης Γυναικών τον Νοέμβριο.
Κάθε μέρα, κάθε ώρα που μένουμε εκτός αγωνιστικών χώρων για προπονήσεις, η ζημιά στην συμμετοχή των αθλητριών είναι μεγάλη. 
Αν φτάσουμε έτσι στις παρυφές του καλοκαιριού, θα μιλάμε πλέον για απώλειες σωματείων.
Έχουμε στο ποδόσφαιρο γυναικών Ελλάδος αυτή την πολυτέλεια???
Αξιότιμοι κύριοι, τον προσεχή Απρίλιο,  η Εθνική Νεανίδων,  έχει εδώ στην Ελλάδα, αγώνες με τις Εθνικές ομάδες Νεανίδων Ολλανδίας, Αγγλίας, και Κοσόβου. 
Σε αυτή την ομάδα,  υπάρχουν αρκετές αθλήτριες ομάδων Β και Γ Εθνικης. 
Θα στείλουμε και την Εθνική Νεανίδων  στο ίδιο μοντέλο του Νοεμβρίου???
Αξιότιμοι κύριοι.
Δώσαμε μεγάλο αγώνα όλα τα μέλη των ποδοσφαιρικών συλλόγων γυναικών τα προηγούμενα χρόνια, για να σπάσουμε νοοτροπίες στις τοπικές μας κοινωνίες, και να εγκαταστήσουμε στις συνειδήσεις τους, την αξία αλλά και το δικαίωμα της συμμετοχής στο άθλημα ποδοσφαίρου,  και στην γυναίκα. Μήπως έφτασε η ώρα να αντιληφθούμε ότι κινδυνεύουμε  με την άποχη σχεδόν ενός έτους, να γκρεμίσουμε ότι με τόσο κόπο δημιουργήσαμε;

Αλήθεια, με μια ομάδα γυναικεία,  στη Λήμνο, με μια στη Σύρο  με μια στη Λευκάδα  , στα Καλάβρυτα, στο Αίγιο, κινδυνεύει τόσο πολλή η τοπική κοινότητα με το ιικό φορτίο που θα κάνουν άθληση 20 αθλήτριες για μιάμιση ώρα δύο φορές την εβδομάδα; Κύριε Πρόεδρε τις επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικων, είναι άκρως ενθαρρυντικό,  που πέντε σωματεία τις Α Εθνικης , προσυπογράφουν το αίτημα μας για επανέναρξη προπονήσεων στις ομάδες Β και Γ Εθνικης. Παρακαλούμαι όπως συντάξετε και αποστείλετε άμεσα στο αρμόδιο τμήμα το αίτημα για έναρξη προπονήσεων και για εμάς, μαζί με το αντίστοιχο απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο. Το αίτημα μας, με μια σύντομη κινητοποίηση το υπογράφουν 22 σωματεία δυνάμεως σας.

Κύριε,  Γενικε Γραμματέα Αθλητισμου, με την ιδιότητα και του αθλητή που είχατε, μεταφέρετε σας παρακαλούμε την οπτική με την οποια θα πρέπει να δει η αρμόδια επιτροπή υγείας το αίτημα μας, καθώς και με την ανάλογη ευαισθησία για το ποδόσφαιρο γυναικών .
Κύριε Υπουργέ. Δείτε το αίτημα μας, το οποίο το υποστηρίζει και ο ΠΣΑΠ με αντίστοιχο υπόμνημα  , και υποστηρίξτε το με θέρμη.
Επίσης, δοθουσης τις ευκαιρίας,  και επειδή παρακολουθούμε τις ενέργειες που κάνετε να συνομιλειται με την βάση του αθλητισμού, σας προτείνουμε μια τηλεδιάσκεψη με τους 90 περίπου εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών αθλητικών γυναικείων συλλόγων,  έτσι ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις, και να δούμε προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του ποδοσφαίρου γυναικών,  και με την δική σας συνεργασία και συμβολή.

Το κείμενο προσυπογραφεται από τα παρακάτω αθλητικά σωματεία,  και έχει ως πρόεδρο μιας συντονιστικής Επιτροπής που συστάθηκε, τον κύριο Μπιρλη Αθανασιο, ο οποίος ΔΕΝ είναι πρόεδρος κάποιου αθλητικού συλλόγου, αλλά για να είναι απόλυτα καθαρή η εικόνα ότι το αίτημα έναρξης προπονήσεων για τις ομάδες των συγκεκριμένων κατηγοριών δεν κρύβει οποιαδήποτε υποκειμενική διάθεση, αλλά μεταφέρει ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.
Προφανώς αν είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο, ΔΕΝ θα είμασταν 22, αλλά ίσως το σύνολο των συλλόγων .
Αναμένοντας, τις δικές σας πλέον ενέργειες , τα σωματεία.
1)ΑΜΑΖΩΝΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
2)ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
3)Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ
4) ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 
5)ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ LADIES
6)ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
7)ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΟΞΑ 98
8)ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ
9)ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
10)ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
11)ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
12)ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 2018
13)ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
14)L.F.C. ΙΑΛΥΣΟΣ
15)ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
16)Α.Ο. ΧΑΝΙΑ
17) ΛΕΟΝΤΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
18)ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

🔀ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  Σούπερ L.F.C. Ιάλυσος, βαριά ήττα για Σταυρό!
19:50 | Κυρ 10 Οκτ, 2021

Σούπερ L.F.C. Ιάλυσος, βαριά ήττα για Σταυρό!

Μία τεράστια νίκη και μία πολύ βαριά ήττα, ήταν ο απολογισμός των δύο ροδίτικων ομάδων στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής (4ος όμιλος) στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η L.F.C. Ιάλυσος με το «καλημέρα» έδειξε τα δόντια της και κέρδισε με 2-0 τις Πόντιες Δραπετσώνας (τα γκολ Τσικούρη και Κουγιού), ενώ ο Σταυρός...

1919 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Άντε και καλή αρχή κορίτσια...
09:21 | Κυρ 10 Οκτ, 2021

Άντε και καλή αρχή κορίτσια...

Σήμερα ξεκινάει η περιπέτεια των γυναικείων μας ομάδων στη Β’ Εθνική και συγκεκριμένα στον 4ο όμιλο. Η L.F.C. Ιάλυσος θα φιλοξενήσει στις 16:00 τις Πόντιες Δραπετσώνας, ενώ ο Σταυρός Καλυθιών θα παίξει νωρίτερα (14:00) στο Ίλιον κόντρα στον τοπικό Ιάσωνα. Η αναμέτρηση Φιλίνος Κω- Α.Ο. Βριλησσίων αναβλήθηκε από την Ε.Π.Ο....

547 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι αρχηγοί του Σταυρού Καλυθιών
16:56 | Σαβ 9 Οκτ, 2021

Οι αρχηγοί του Σταυρού Καλυθιών

Τις αρχηγούς για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Σταυρός Καλυθιών για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Το Δ.Σ. της ομάδας μας, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας, ανακοινώνει τις δύο αρχηγούς για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Πρώτη αρχηγός παραμένει η Μαρία Ντελλάκη και...

951 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι διαιτητές στις γυναίκες!
17:22 | Πεμ 7 Οκτ, 2021

Οι διαιτητές στις γυναίκες!

Ο Παναγιώτης Κυριακίδης του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα «σφυρίξει» το παιχνίδι L.F.C. Ιάλυσος- Πόντιες Δραπετσώνας (Κυριακή 16:00), στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 4ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Τσέτσος και ο Επαμεινώνδας Λάζος. Στο παιχνίδι Ένωση Ιλίου- Σταυρός Καλυθιών διαιτητής ορίστηκε ο...

896 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Την Κυριακή παίζουν L.F.C. Ιάλυσος και Σταυρός!
15:21 | Τετ 6 Οκτ, 2021

Την Κυριακή παίζουν L.F.C. Ιάλυσος και Σταυρός!

Την προσεχή Κυριακή θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος (και συγκεκριμένα μετά από πολύ καιρό) οι γυναίκειες ομάδες της L.F.C. Ιάλυσος και του Σταυρού Καλυθιών, στον 4ο όμιλο της Β' Κατηγορίας. Η L.F.C. Ιάλυσος θα υποδεχθεί στις 16:00 (στο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης) τις Πόντιες Δραπετσώνας, ενώ ο Σταυρός Καλυθιών...

432 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Νυφούλα'' η Βασιλική Νίκα!
10:00 | Τετ 6 Οκτ, 2021

''Νυφούλα'' η Βασιλική Νίκα!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η παίκτρια του Σταυρού Καλυθιών Βασιλική Νίκα καθώς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Βασιλάκη. Ο γάμος τελέστηκε στη ιδιαίτερη πατρίδα της Βασιλικής, την Πάργα, την περασμένη Κυριακή... Με ανακοίνωση του ο Σταυρός αναφερει: ''Βασιλική και Γιώργο η οικογένεια του Σταυρού Καλυθιών σας εύχεται να...

205 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ευχάριστα νέα για το γυναικείο!
09:19 | Τετ 6 Οκτ, 2021

Ευχάριστα νέα για το γυναικείο!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας, κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, αποφάσισε την αύξηση των αποζημιώσεων για τις οδικές μετακινήσεις των ομάδων Β' Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής.
α) Για την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας των ομάδων στους εντός έδρας αγώνες τους, ορίζεται το ποσόν των...

166 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η κλήρωση στη Β' Εθνική Γυναικών
16:28 | Πεμ 16 Σεπτ, 2021

Η κλήρωση στη Β' Εθνική Γυναικών

Σήμερα το πρωί έγινε στα γραφεία της Ε.Π.Ο., η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου. Οι ομάδες της Δωδεκανήσου (L.F.C. Ιάλυσος, Σταυρός Καλυθιών και Φιλίνο Κω) συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και θα παίξουν στον 4ο όμιλο. Η L.F.C Ιάλυσος θα υποδεχθεί τις...

2278 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κληρώνει'' για τις γυναίκες!
09:16 | Πεμ 16 Σεπτ, 2021

''Κληρώνει'' για τις γυναίκες!

Σήμερα στις 11:00, θα γίνουν στα γραφεία της Ε.Π.Ο. οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου γυναικών της Α' και Β' Κατηγορίας, χωρίς παρουσία κοινού και εκπροσώπων ΜΜΕ, για την προστασία από τη μετάδοση του Covid-19. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το www.epo.gr. Οι τρεις εκπρόσωποί μας (L.F.C. Ιάλυσος,...

623 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Κληρώνει'' την Πέμπτη στις γυναίκες!
09:37 | Τρι 14 Σεπτ, 2021

''Κληρώνει'' την Πέμπτη στις γυναίκες!

Την προσεχή Πέμπτη στις 11:00 θα γίνει στα γραφεία της Ε.Π.Ο. η κλήρωση της Β' Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο, που απασχολεί και τους τρεις εκπροσώπους μας (L.F.C. Ιάλυσος, Σταυρός Καλυθιών, Φιλίνος Κω). Οι ομάδες μας θα συμμετέχουν στον 4ο όμιλο και θα μάθουν τη σειρά των αντιπάλων τους. Η ανακοίνωση...

439 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Μάκρα στην προπόνηση του Σταυρού!
21:35 | Δευ 13 Σεπτ, 2021

Η Μάκρα στην προπόνηση του Σταυρού!

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια του Σταυρού Καλυθιών σήμερα το απόγευμα στην προγραμματισμένη προπόνηση τους. Παρούσα ήταν η Φένια Μάκρα παίκτρια του ΠΑΟΚ πλέον.. Η Φένια πήγε στο γήπεδο Καλυθιών να προπονηθεί και να δει τις παλιές συμπαίκτριες της, που όπως δήλωσε της έλειψαν πολύ. Μίλησε με όλες και...

755 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον 4ο όμιλο οι γυναικείες ομάδες!
16:29 | Πεμ 9 Σεπτ, 2021

Στον 4ο όμιλο οι γυναικείες ομάδες!

Εγκρίθηκε το σχέδιο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών για τον καταρτισμό 4 ομίλων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. H L.F.C. Ιάλυσος, ο Σταυρός Καλυθιών και ο Φιλίνος Κω θα συμμετέχουν στον 4ο όμιλο μαζί με την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου, τον Α.Ο. Βριλησσίων, τον Ιάσωνα Ιλίου, τις Νέες Δραπετσώνας και τους Πόντιους Δραπετσώνας....

666 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οι κάρτες διαρκείας του Σταυρού!
11:27 | Τετ 25 Αυγ, 2021

Οι κάρτες διαρκείας του Σταυρού!

Από την προσεχή Παρασκευή ξεκινάει η διάθεσή των εισιτηρίων διαρκείας στον Σταυρό Καλυθιών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: ''Η Αθλητική Ένωση Σταυρός Καλυθιών ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2021 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής...

823 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ξεκινάει στις 30/8 ο Σταυρός Καλυθιών!
08:02 | Πεμ 19 Αυγ, 2021

Ξεκινάει στις 30/8 ο Σταυρός Καλυθιών!

Τη μεθεπόμενη Δευτέρα 30 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Σταυρού Καλυθιών για τη νέα χρονιά. Η ανακοίνωση του συλλόγου, που αναφέρεται και στις εγγραφές: ''Στις 30 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ταυτόχρονα, την πρώτη εβδομάδα και έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2021,...

526 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιστροφή Περπερίδη στον Σταυρό!
22:16 | Τετ 18 Αυγ, 2021

Επιστροφή Περπερίδη στον Σταυρό!

Επέστρεψε στον Σταυρό Καλυθιών ο Νίκος Περπερίδης. Η ομάδα είχε ανακοινώσει το ''διαζύγιο'' μαζί του στις 22 Σεπτεμβρίου του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά επιστρέφει στην ομάδα, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Σταυρός. ''Ο Σταυρός Καλυθιών, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Νίκο Περπερίδη, για την...

314 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Η Μάκρα στον Π.Α.Ο.Κ.!
15:36 | Πεμ 22 Ιουλ, 2021

Η Μάκρα στον Π.Α.Ο.Κ.!

Το μεγάλο της όνειρο θα κυνηγήσει στη Θεσσαλονίκη και τον Π.Α.Ο.Κ. η νεαρή και άκρως ταλαντούχα (16 ετών) Ιφιγένεια Μάκρα του Σταυρού Καλυθιών. Ο ''δικέφαλος'' ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της με μία μακροσκελή ανακοίνωση, ενώ υπάρχουν και οι δηλώσεις της. Αναλυτικά: ''Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την...

1978 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Καλό καλοκαίρι από τον Σταυρό''!
10:30 | Παρ 16 Ιουλ, 2021

''Καλό καλοκαίρι από τον Σταυρό''!

Προχθές ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στον Σταυρό Καλυθιών και η ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Κλείσαμε κι εμείς αυτή την τόσο δύσκολη σεζόν. Με την τελευταία μας προπόνηση, το μπουγέλο μας και τα σουβλάκια μας. Όσες έλειπαν λόγω υποχρεώσεων, ήταν στην πραγματικότητα μαζί μας. Έτσι απλά πορευόμαστε. Με αγάπη και πίστη στα...

635 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρεμιέρα στις 10/10 η Β' Εθνική Γυναικών!
16:29 | Τρι 13 Ιουλ, 2021

Πρεμιέρα στις 10/10 η Β' Εθνική Γυναικών!

Στις 10 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο, στο οποίο θα συμμετέχουν η L.F.C. Ιάλυσος, ο Σταυρός Καλυθιών και ο Φιλίνος Κω. Η Ε.Π.Ο. ανακοίνωσε την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, το οποίο θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους. Οι ομάδες θα πρέπει...

2670 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Στο γήπεδο για να παίξουμε ξανά''
21:21 | Σαβ 5 Ιουν, 2021

''Στο γήπεδο για να παίξουμε ξανά''

Ο Σταυρός Καλυθιών έχει ξεκινήσει τη δική του προετοιμασία και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Τα κορίτσια μας μπήκαν ξανά στο γήπεδο εδώ και λίγες εβδομάδες, προσπαθώντας να αναπληρώσουν λίγο από το τεράστιο χρονικό διάστημα κατά το οποίο αναγκάστηκαν να παραμείνουν εκτός αγωνιστικών χώρων. Θυμίζουμε πως οι οργανωμένες προπονήσεις είχαν απαγορευθεί...

1831 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Περιμένουμε τις καλύτερες ημέρες''!
09:45 | Σαβ 1 Μαϊ, 2021

''Περιμένουμε τις καλύτερες ημέρες''!

Ο Σταυρός Καλυθιών εξέδωσε ανακοίνωση με ευχές για το Πάσχα, τονίζοντας ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις για καλύτερες ημέρες στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Αναλυτικά: ''Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλήτριες του Σταυρού Καλυθιών Ρόδου, εύχονται ολόψυχα σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Ο σύλλογος υπομένει στωικά μαζί με...

1944 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)