
Με χαρακτηριστική ευκολία και σε ρυθμούς ρελαντί ο Γ.Σ. Διαγόρας συνέτριψε τον Α.Ο. Σύμης με 82-28 και «έπιασε» στην κορυφή της Α’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου) την Καλλιθέα. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας, που έδωσε το δικαίωμα στον Κυριάκο Μάγο να κάνει συνεχές rotation και να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Ο «γηραιός» «καθάρισε» από νωρίς το παιχνίδι στην «τέντα», έβγαλε ορισμένες πολύ ωραίες φάσεις και πήρε άνετα τη νίκη, έχοντας πρώτους σκόρερ τους Μαρουλλάκη, Καταβαίνη και Μητσού Κ.
ΣΟΚ ΜΕ ΚΟΥΤΣΑΦΑ
Μόλις 6’’ πριν από το τέλος του αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο νεαρός αθλητής του Α.Ο. Σύμης Κουτσαφάς. Μάλιστα κλήθηκε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για να παραλάβει το νεαρό αθλητή του Α.Ο.Σ., με την ευχή όλων ο μικρός να έχει τη λιγότερη δυνατή ζημιά στο γόνατο του.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 18-4, 33-14(ημ.), 61-20, 82-28
Διαιτητές: Μητσού- Τσαΐρίδης
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μάγος): Σκαλίδης, Γεωργουλάκος 4, Μητσού Κ. 10, Μαρουλλάκης 19(2), Χατζηδημητρίου 8, Καταβαίνης 18(1), Γκοτζάι 3, Πιέτρι 3, Σαουλίδης 4, Μαρκουλής 4, Μακρής, Κογιώνης 9(1).
Α.Ο. ΣΥΜΗΣ (Σμπήλιας): Καψής 9, Μακρόπουλος 3, Ναζίρης 8(1), Μιχελλής 8(2), Παπακαλοδούκας, Μαχαίρας, Χατζηπέτρος, Κουτσαφάς.