
Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει πρωταθλήτρια τη γυναικεία του ομάδα, ενώ κάνει αναφορά στην ιστοσελίδα μας, αν και η ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε ήταν αυτή της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. και όχι προσωπική μας άποψη. Εντούτοις την δημοσιεύουμε, μαζί με τη δική μας απάντηση:
«Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της Τ.Ε. ΕΟΚ για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Νομού μας στις εθνικές κατηγορίες, ο IALYSOS B.C. θέλοντας να παραμείνει πιστός στις αρχές και στην ιστορία του δηλώνει πως, ύστερα από την υποχρεωτική διακοπή του πρωταθλήματος και σύμφωνα με την υπάρχουσα βαθμολογία είναι ηλίου φαεινότερο πως ο IALYSOS B.C. στο γυναικείο πρωτάθλημα, έκοψε πρώτος το νήμα και κανείς δεν μπορεί να του στερήσει την πρωτιά και συνεπώς δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί πρωταθλητής Δωδεκανήσου στον όμιλο γυναικών.
Σίγουρα οι νέες προκλήσεις που αναδύθηκαν υπό τον φόβο της διασποράς του ιού έμελλε να παίξουν πρωταρχικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις της Τ.Ε. ΕΟΚ και είμαστε βέβαιοι πως σωστό για όλους τους εμπλεκόμενους θα ήταν ο πρωταθλητής να αναδειχθεί στο παρκέ και όχι να ορισθεί βάσει κάποιας εξίσωσης, διότι οι κόποι και ο ιδρώτας των αθλητριών δεν μπορούν να αντικατασταθούν από ένα ψυχρό μαθηματικό τύπο. Εμείς ως οφείλουμε, αναγνωρίζουμε την αξιέπαινη προσπάθεια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή μας και τους δηλώνουμε απερίφραστα πως, αυτές είναι οι πρώτες αθλήτριες που έκοψαν το νήμα στο Νομό Δωδεκανήσου.
Όσον αφορά περί διαχωρισμού της θέσεως μας από τη δήλωση του τέως προέδρου Μιχάλη Παπαγούρα σε γνωστό αθλητικό site θέλουμε να καταστίσουμε σαφές ότι είναι γνωστό τοις πάσι πως ο κ. Παπαγούρας είναι δίπλα στον σύλλογο και αν χρειαστεί να συνδράμει με τις δυνάμεις του θα ανταποκριθεί οποτεδήποτε του ζητηθεί, το δικαίωμα όμως του λέγειν δεν του χαρίστηκε αλλά του εναντίων το κέρδισε από την μακροχρόνια προσφορά του στο Δωδεκανησιακό μπάσκετ αλλά και στον σύλλογο, και σας γνωστοποιούμε για πολλοστή φορά πως τη δεδομένη χρονική περίοδο ο κ. Μιχάλης Παπαγούρας δεν μετέχει από κανένα πόστο στο παρόν διοικητικό συμβούλιο του IALYSOS B.C. και η διατύπωση περί διαχωρισμού μόνον άστοχη και εμπαθής μπορεί να χαρακτηριστεί στο πρόσωπο του κ. Παπαγούρα.
Συνεπώς καλούμε το συγκεκριμένο site να ανακαλέσει τα περί διαχωρισμού γιατί το μόνο που δημιουργούν είναι ένα κλίμα κακόγουστης φαρσοκωμωδίας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 12SPORTS: O συντάκτης της παραπάνω ανακοίνωσης τελεί ξεκάθαρα υπό σύγχυση, διότι δεν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για την επίσημη ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου και όχι δική μας άποψη. Όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος, θα πρέπει φυσικά να αναφέρουμε και την αλήθεια. Ευτυχώς, με την παρουσία εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., του προπονητή Στέλιου Κωνσταντινίδη και των μελών της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, η πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής κ. Ανδριάνα Μπαφίτη ρώτησε ξεκάθαρα τους κ.κ. Χούλη και Καλενδέρη αν ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ασπάζεται τα όσα έγραψε στο 12sports ο κ. Μιχάλης Παπαγούρας κατά της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Η απάντηση τους ήταν ΟΧΙ, τονίζοντας μάλιστα ότι τα λεγόμενα του κ. Παπαγούρα αποτελούν ξεκάθαρα προσωπική του εκτίμηση, την οποία δεν υιοθετεί σε καμία περίπτωση ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.