
Στην κορυφή του ομίλου Ρόδου της Α’ Κατηγορίας ανέβηκε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος κέρδισε εύκολα στην Κάρπαθο την τοπική ομάδα με 92-51. Η ομάδα του Ρούλη Αλμπάνη ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και έκανε το 7 στα 7, πιάνοντας κορυφή και θέλοντας να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Οι «ερυθροκίτρινοι» έκαναν ένα πολύ καλό α’ δεκάλεπτο και έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας ξέφυγαν με κάτι παραπάνω από νταμπλ-σκορ (16-33). Οι Καρπάθιοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 23-35 (14’), ωστόσο οι Ροδίτες βρήκαν τον τρόπο να ξεφύγουν εκ νέου και να κλείσουν το α’ ημίχρονο με +21 (32-53). Τα υπόλοιπα ήταν τυπική διαδικασία για τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος που ανέβασε στροφές μετά το 25’ (38-60) και έκλεισε το γ’ δεκάλεπτο με 42-76. Στο φινάλε ο ρυθμός «έπεσε» με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να προσθέτει ένα ακόμη ροζ φύλλο, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο ανδρικό πρωτάθλημα. Από τους νικητές κορυφαίοι ήταν οι Τελώνης, Αποστολίδης, Σμυρνής και Καταβαίνης και από τους ηττημένους οι Μερκάι και Χατζηκοντός.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 16-33, 32-53(ημ.), 42-76, 51-92
Διαιτητές: Φάκαρος- Πετρίδης
ΚΑΡΠΑΘΟΣ BASKETBALL (Ρηγοπούλης): Χηράκης 3(1), Μικροπαντρεμένος 6(1), Σταματιάδης, Ζαβόλας, Γαλάνης 2, Μερκάι 15, Χαλκιάς, Μαστρογιάννης 1, Χριστοδουλάκης 3, Χιώτης 8, Χατζηκοντός 13.
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Αλμπάνης): Ζερβός, Τελώνης 24, Τσαβαρής 5(1), Αποστολίδης 20(2), Καταβαίνης 16(4), Μπόζιτς 2, Πύλιος 4, Παπανθύμου 2, Σμυρνής 19(1), Τσιβίτης.