www.12sports.gr

Ξάνθος Πάτμου

Ποδόσφαιρο
''Patmos Cup 2023''
11:43 | Πεμ 2 Φεβ, 2023
Εκτύπωση θέματος 2486 αναγνώσεις

''Patmos Cup 2023''

O Α.Σ. Ξάνθος Πάτμου διοργανώνει το 1ο PATMOS CUP 5X5 στην Πάτμο. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την προκήρυξη, που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετές συμμετοχές. Αναλυτικά, η πρκήρυξη του τουρνουά:
1. Έναρξη πρωταθλήματος Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023
2. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη & Παρασκευή απογευματινές – Βραδινές ώρες στο γήπεδο 5Χ5 της Σκάλας
3. Κάθε ομάδα αποτελείται από 5 έως 7 ποδοσφαιριστές (5 βασικοί εκ των οποίων ο ένας είναι ο τερματοφύλακας +2 αναπληρωματικοί). Ηλικίες συμμετοχής άνω των 14 ετών. Υποχρεωτικά ένας από τους 7 να είναι ηλικίας από 17 χρονών και μικρότερος.
4. Επιτρέπεται η συμμετοχή εν ενεργεία ποδοσφαιριστών .
5. Όλες οι Ομάδες οφείλουν πριν την έναρξη των αγώνων και κατά το διάστημα από 02 Φεβρουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου να ενημερωθούν , να αποδεχτούν τους κανονισμούς και να δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα «Τα ψιλικά του Παντελή» και στο Λογιστικό Γραφείο « Μαστροπέτρος Γιώργος».

Κόστος συμμετοχής 100 ευρώ ανά ομάδα και δίνονται μαζί με την δήλωση συμμετοχής . Τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου για την συμμετοχή των παιδιών σε τουρνουά εκτός Πάτμου .
6 . Η κλήρωση και το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και θα ενημερωθούν όλες οι ομάδες . Η διάρκεια του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί μετά την κατάρτιση του προγράμματος και θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές. Για να αναβληθεί αγώνας πρέπει να υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες την ώρα του αγώνα .Στην περίπτωση αυτή ο αγώνας διεξάγεται την ημέρα και ώρα που θα οριστεί από τη οργανωτική επιτροπή . Αλλαγή ώρας ή ημέρας προκαθορισμένου αγώνα δεν θα γίνεται παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και πάντα μετά από ενημέρωση και έγκριση της διοργανώτριας.
7. Η ομάδα που δεν έχει ενημερώσει έγκαιρα για τη μη προσέλευση της στον αγώνα, χάνει τον αγώνα με 2-0 τέρματα.
8. Οι ώρες έναρξης και λήξης των αγώνων θα τηρούνται αυστηρά, γι αυτό η προσέλευση των ομάδων ορίζεται 15’ πριν την έναρξη του αγώνα.
9.Ομάδα που δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργιά του πρωταθλήματος θα αποβάλλεται.
10. Οι ομάδες δηλώνουν ένα μέλος τους ως αρχηγό που θα έχει άμεση επαφή με τη διεύθυνση για κάθε θέμα που προκύπτει.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Οι κανονισμοί είναι ίδιοι με του ΚΑΠ με τις εξής εξαιρέσεις:
1. Διάρκεια αγώνα 50 λεπτά. Ημίχρονο 25 λεπτά. Ανάπαυλα 5.
2. Επίσημος χρονομέτρης των αγώνων είναι ο διαιτητής.
4. Τα φάουλ, κόρνερ, ελεύθερα χτυπήματα γενικά, είναι όλα έμμεσα (διπλά) και όχι άμεσα εκτός από το πέναλτι.
5. Δεν ισχύει το οφ-Σαιντ.
6. Τα πλάγια άουτ (αραουτ) εκτελούνται με τα πόδια και όχι με τα χέρια
7. Υπάρχει μια περιοχή του τέρματος και ο γκολκίπερ μπορεί να δρα μέσα σε αυτή με τα πόδια ,τα χέρια, το κεφάλι, το σώμα και έξω από αυτήν σαν κανονικός παίκτης. Ο τερματοφύλακας και μόνο επαναφέρει την μπάλα όταν αυτή έχει βγει άουτ με χέρια η πόδια . Στην περίπτωση που την στήσει κάτω και αντίπαλος χωρίς επαφή βάλει γκολ το γκολ μετράει.
8. Οι αλλαγές είναι απεριόριστες, μόνο που η μπάλα πρέπει να είναι εκτός παιδιάς, η να έχει διακοπεί ο αγώνας. Ο παίκτης που αντικαθίσταται μπορεί να ξανασυμμετάσχει στον αγώνα.
9. Ποδοσφαιριστής που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα αποβάλλεται μετά από 5΄γινεται αντικατάσταση. Οι κίτρινες κάρτες υπολογίζονται ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι. (Δυο κίτρινες =μια κόκκινη)
10.Σε κάθε αγώνα δικαιούνται να κάθονται στον πάγκο μόνο οι αναπληρωματικοί και ένας παράγοντας, με ευπρεπή παρουσία και συμπεριφορά.
11.Οι παίκτες υποχρεούται να δηλώνονται από την αρχή στην αίτηση συμμετοχής και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στα μέλη κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος
12.Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα για τυχόν παραβίαση των συμφωνηθέντων όρων να προβεί σε οποιοδήποτε νόμιμο μέσο για τη διασφάλιση και εύρυθμη λειτουργιά του τουρνουά.

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
1.Ο παίκτης κλοτσά η προσπαθεί να κλοτσήσει έναν αντίπαλο.
2.Βάζει τρικλοποδιά σε έναν αντίπαλο, δηλαδή ανατρέπει η προσπαθεί να τον ανατρέψει χρησιμοποιώντας τα πόδια του η σκύβοντας μπροστά η πίσω του.
3.Μαρκάρει αντίπαλο με βίαιο η επικίνδυνο τρόπο.
4.Μαρκάρει αντίπαλο από πίσω.
5.Χτυπά η προσπαθεί να χτυπήσει έναν αντίπαλο
6.Κρατά έναν αντίπαλο.
7.Σπρώχνει έναν αντίπαλο.
8.Εφορμα σε έναν αντίπαλο με τον ώμο.
9.Γλιστρά (τακλιν) προσπαθώντας να παίξει την μπάλα είτε αγγίζοντας τον αντίπαλο είτε όχι.
10.Πιάνει την μπάλα όπως π.χ. μεταφέρει, χτυπά η προωθεί την μπάλα με τα χέρια η με το βραχίονα (δεν ισχύει για τον τερματοφύλακα που βρίσκεται στην περιοχή του).
11.Αγωνίζεται με τρόπο που χαρακτηρίζεται από τον διαιτητή επικίνδυνος πχ προσπαθεί να κλωτσήσει την μπάλα ενώ την κρατά ο τερματοφύλακας.
12.Ενώ δεν παίζει η μπάλα, εμποδίζει τον αντίπαλο σκόπιμα ,π.χ τρέχοντας ανάμεσα στον αντίπαλο και τη μπάλα η τοποθετείται έτσι ώστε να δημιουργεί εμπόδιο σε αντίπαλο.
Όταν ένας παίκτης υποπέσει σε μια από τις παραπάνω παραβάσεις εκτός περιοχής τιμωρείται με φαουλ από το σημείο που έγινε η παράβαση. Εντός περιοχής καταλογίζεται πέναλτι.
Ένας παίκτης παρατηρείται με κίτρινη κάρτα όταν
1.Υποπίπτει σε σοβαρά φάουλ.
2.Έχει ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους αντίπαλους του.
3.Έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή.
4.Κάνει τακλιν είτε αγγίζει τον αντίπαλο είτε όχι.
5.Το τακλιν του τερματοφύλακα θεωρείται παράβαση όταν είναι εκτός περιοχής.
Ένας παίκτης αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα όταν
1.Κάνει υπερβολικά βίαιο μαρκάρισμα.
2.Χρησιμοποιεί χυδαίες η υβριστικές εκφράσεις
3.Σε περίπτωση που παίκτης αποβληθεί για δεύτερη φορά με απευθείας κόκκινη αποβάλλεται από το πρωτάθλημα . (για βίαιο παίξιμο η υβριστική συμπεριφορά)

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
Οι ομάδες πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση (σορτς, φανέλες, κάλτσες) αλλιώς η διοργανώτρια αρχή θα τους δίνει διακριτικά φανελάκια πριν τον αγώνα. Τα παπούτσια τους πρέπει να είναι δερμάτινα με ραβδώσεις η με σχάρα μικρές τάπες. Απαγορεύονται οι τάπες αρχηγός που φέρει περιβραχιόνιο, είναι ο μονός αρμόδιος για τα πάσης φύσεως θέματα με τη οργανωτική επιτροπή.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν προπονητές του συλλόγου ή γνώστες ποδοσφαίρου ή καθηγητές φυσικής αγωγής ή παλαίμαχοι παίκτες και έχουν υποχρέωση όλοι να σεβαστούν τις αποφάσεις τους και να μην διαμαρτύρονται

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Ενστάσεις, παρατηρήσεις κ.τ.λ. θα γίνονται στο τέλος του αγώνα παρουσία διαιτητού και αρχηγών στην οργανωτική επιτροπή .
Σε περίπτωση που ομάδα δημιουργήσει επεισόδια μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα ο αγώνας διακόπτεται και η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα .
Η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον αρχηγό της ομάδας να αντικαταστήσει παίκτη μέσα στον αγώνα λογά έντασης η να τον βάλει στον πάγκο η ακόμα και να τον αποβάλλει.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

🔀ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  Κάλεσμα του Ξάνθου στους νεαρούς αθλητές!
19:00 | Τετ 13 Σεπτ, 2023

Κάλεσμα του Ξάνθου στους νεαρούς αθλητές!

Ο Ξάνθος Πάτμου προσκαλεί τους νεαρούς αθλητές στο γήπεδο ποδοσφαίρου, για τις οδηγίες εν όψει της νέας χρονιάς. Η ανακοίνωση: ''Το Δ.Σ. του συλλογου μας προσκαλεί την Πέμπτη στις 20:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου ''Μανώλης Στράτας'' τους αθλητές 14 ετών και άνω για την πρώτη συνάντηση του τμήματος με τον προπονητή και...

9152 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πένθος στον Ξάνθο Πάτμου
15:52 | Παρ 26 Μαϊ, 2023

Πένθος στον Ξάνθο Πάτμου

''Έφυγε'' από τη ζωή ο Χριστόδουλος Στράτας, πατέρας της πρώην προέδρου Μαρίας και του προπονητή ποδοσφαίρου Ιάκωβου και ο Ξάνθος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση. Αναλυτικά: ''Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να εκφράσει την οδύνη της για τον χαμό του  φίλου μέλους και αγωνιστή της ομάδας μας Χριστόδουλο  Στράτα πατέρα της...

3303 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  SOS από τον Ξάνθο Πάτμου!
19:34 | Τρι 23 Μαϊ, 2023

SOS από τον Ξάνθο Πάτμου!

Έκκληση απευθύνει η ομάδα του Ξάνθου Πάτμου αναφορικά με το γήπεδο ποδοσφαίρου που είναι σε τραγική κατάσταση με την ομάδα μάλιστα να αναφέρει τα προβλήματα αλλά και τον κίνδυνο να μην δηλώσει συμμετοχή ομάδα στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων. Αναλυτικά: ''Η διοίκηση της ομάδας μας κάνει έκκληση !!!! Το...

13252 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Καμπόσος
13:46 | Παρ 24 Φεβ, 2023

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Καμπόσος

Την τιμητική του έχει το βόρειο συγκρότημα στις προπονήσεις που κάνει η ομάδα του ΠΑΟΚ αυτό το τριήμερο θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά τα οποία έχει τσεκάρει όλη την περασμένη σεζόν να πάρουν μια πρώτη γεύση και να προπονηθούν ανάμεσα σε επίλεκτους ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Ελλάδα. Μεγάλη...

4402 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Οριστική η αποχώρηση του Ξάνθου!
09:36 | Τετ 18 Ιαν, 2023

Οριστική η αποχώρηση του Ξάνθου!

Οριστική είναι η αποχώρηση του Ξάνθου Πάτμου από τον όμιλο νήσων της Β' Κατηγορίας. Η ομάδα... ξέμεινε από παίκτες και δεν θα συνεχίσει στον όμιλο νήσων της Β' Κατηγορίας, κάτι που αναμένεται να κάνει γνωστό και επίσημα στην Ε.Π.Σ.Δ. με έγγραφο που θα αποστείλει. Ήδη οι περισσότεροι παίκτες του Ξάνθου...

1339 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεν κατεβαίνει ο Ξάνθος, σκέψεις για αποχώρηση!
08:19 | Παρ 13 Ιαν, 2023

Δεν κατεβαίνει ο Ξάνθος, σκέψεις για αποχώρηση!

Δεν θα κατέβει στο σημερινό παιχνίδι με τον Αντίμαχο Κω,  ο Ξάνθος Πάτμου και θα μηδενιστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 12sports, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η ομάδα θα αποσυρθεί από τον όμιλο νήσων της Β’ Κατηγορίας, αφού έχει πρόβλημα με την έλλειψη παικτών. Στη σημερινή αναμέτρηση της...

885 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''ευχαριστώ'' της Μαρίας Στράτα!
12:45 | Τρι 6 Δεκ, 2022

Το ''ευχαριστώ'' της Μαρίας Στράτα!

Η Μαρία Στράτα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Πάτμου που ήδη έχει κάνει εκλογές και έχει αναδείξει το νέο Δ.Σ και θέλησε με επιστολή της να πει το δικό της ευχαριστώ σε όσους την βοήθησαν και ήταν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα. Αναλυτικά: Μετά το τέλος της θητείας...

2665 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αναβολή στο Α.Ο. Βαθύ- Ξάνθος
10:45 | Κυρ 20 Νοεμ, 2022

Αναβολή στο Α.Ο. Βαθύ- Ξάνθος

Αναβλήθηκε το σημερινό ματς της Β' Κατηγορίας (όμιλος νήσων) ανάμεσα στο Α.Ο. Βαθύ και τον Ξάνθο Πάτμου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο νήσων. Λόγω των... μποφόρ το ματς αναβλήθηκε και θα επαναοριστεί από την Ε.Π.Σ.Δ. σε νέα ημερομηνία. Να θυμίσουμε ότι για τον όμιλο νήσων, ο Νικαγόρας...

3967 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ιδανικό ξεκίνημα για το Νικαγόρα!
20:31 | Δευ 14 Νοεμ, 2022

Ιδανικό ξεκίνημα για το Νικαγόρα!

Με το «διπλό» έφυγε απ’ την Πάτμο ο Νικαγόρας αφού επικράτησε με 3-0 του Ξάνθου στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία του ομίλου νήσων. Η ομάδα του Βασίλη Τσιλιώνη πήρε προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικόλα Ζερβού σε πέναλτι που...

1778 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Να ξεκινήσουν με το δεξί στην Πάτμο!
10:20 | Δευ 14 Νοεμ, 2022

Να ξεκινήσουν με το δεξί στην Πάτμο!

Το πρώτο φετινό τους παιχνίδι θα δώσουν σήμερα στην Πάτμο, ο τοπικός Ξάνθος και ο Νικαγόρας Κεφάλου. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον όμιλο νήσων, ο Ξάνθος θα φιλοξενήσει το Νικαγόρα, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν καλό ξεκίνημα στη Β’ Κατηγορία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις...

1154 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Να ζήσετε παιδιά!
22:59 | Παρ 7 Οκτ, 2022

Να ζήσετε παιδιά!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα ο προπονητής του Ξάνθου Πάτμου , Ιάκωβος Στράτας και η Χριστίνα Νάζου με την ομάδα του Ξάνθου να του εύχεται και δημόσια. Αναλυτικά oι ευχές του Ξάνθου. ''Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και τα μέλη της διοίκησης του Ξάνθου Πάτμου εύχονται τα καλύτερα στον...

2424 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το νέο Δ.Σ. του Ξάνθου Πάτμου
22:11 | Κυρ 18 Σεπτ, 2022

Το νέο Δ.Σ. του Ξάνθου Πάτμου

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ του Ξάνθου Πάτμου μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Στην προεδρία της ομάδας θα είναι η Μαρία Στράτα ενώ τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ είναι τα εξής: Ανδρέας Σμαρνάκης, Γιώργος Καρπασίτης, Νίκος Γιαμαίος και Μαρία Μαραβέλια. Αξίζει...

1726 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Εκλογές στο Ξάνθο Πάτμου!
14:00 | Σαβ 10 Σεπτ, 2022

Εκλογές στο Ξάνθο Πάτμου!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ξάνθου Πάτμου σχετικά με την γενική συνέλευση  που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου Αναλυτικά: Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ Ξάνθος προσκαλεί όλα τα τακτικά Μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Πατμιον Πνευματικό Κέντρο με θέματα ημερησίας διατάξεως τα παρακάτω:
1.Εκλογή Προεδρείου...

1111 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επιτυχημένο τουρνουά στην Πάτμο!
17:12 | Πεμ 14 Ιουλ, 2022

Επιτυχημένο τουρνουά στην Πάτμο!

Απο τις 16 Ιουνίου μέχρι 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το 4ο τουρνουά μικτών ηλικιών  με την συμμετοχή 55 παιδιών απο την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ξάνθος γεννημενα απο 2010-2014. Δημιουργήθηκαν 6 ομαδες  με μεικτές ηλικίες παιδιών. Τα παιδιά έπαιξα ολο αυτο το διάστημα αγώνες με σκοπό την αλληλοεπίδραση την διασκέδαση την...

2868 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο θετικός απολογισμός του Ξάνθου!
13:42 | Δευ 9 Μαϊ, 2022

Ο θετικός απολογισμός του Ξάνθου!

Ο προπονητής του Ξάνθου Πάτμου Ιάκωβος Στράτας έκανε τον απολογισμό της ομάδας, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον όμιλο νήσων της Β' Κατηγορίας. Αναλυτικά: ''Τέλος σε μια χρονιά που μόνο καλά έφερε στο νησί και την ομάδα μας. 2η θέση στο πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια, καλύτερο +/- στο πρωτάθλημα...

3443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''ευχαριστώ'' του Ξάνθου Πάτμου
12:14 | Τετ 4 Μαϊ, 2022

Το ''ευχαριστώ'' του Ξάνθου Πάτμου

Η ομάδα του Ξάνθου Πάτμου βρέθηκε στο Kos Youth Festival και θέλησε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για τις εμπειρίες που πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Αναλυτικά: ''Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές του Κοs Υouth Festival 2022 για το υπέροχο ποδοσφαιρικό διήμερο που περάσαμε στο νησί της Κω. Ευχαριστούμε για την...

1550 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παραιτήθηκε ο Νικαγόρας, ανεβαίνει ο Καλυμνιακός!
14:32 | Τετ 27 Απρ, 2022

Παραιτήθηκε ο Νικαγόρας, ανεβαίνει ο Καλυμνιακός!

Παραιτήθηκε ο Νικαγόρας Κεφάλου απ' το ματς της 17ης αγωνιστικής κόντρα στο Ξάνθο Πάτμου για τη 17η αγωνιστική στον όμιλο νήσων της Β' Κατηγορίας. Έτσι, εφόσον η ομάδα του Καλυμνιακού επικρατήσει την Παρασκευή του Αντίμαχου κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο και ανεβαίνει στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου. Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Δ.:...

2513 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στα χαρτιά ο Ξάνθος τους Αργοναύτες!
15:26 | Τετ 20 Απρ, 2022

Στα χαρτιά ο Ξάνθος τους Αργοναύτες!

Όπως αναμενόταν, οι Αργοναύτες Καλύμνου παραιτήθηκαν από το παιχνίδι με τον Ξάνθο στην Πάτμο, ο οποίος πήρε το ''τρίποντο'' στα χαρτιά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Δ.: ''Έπειτα από την έγγραφη παραίτηση του Σωματείου  ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, για τον εξ αναβολής αγώνα της 12ης  αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, όμιλος νήσων,...

2248 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αγκαλιά με την άνοδο ο Καλυμνιακός!
13:51 | Σαβ 16 Απρ, 2022

Αγκαλιά με την άνοδο ο Καλυμνιακός!

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου (μετά την σεζόν 2015-2015) είναι ο Καλυμνιακός που για την 16η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων επικράτησε με 2-0 του Ξάνθου Πάτμου έφτασε τους 30 βαθμούς και έχει ακόμη δύο εμπόδια με Αντίμαχο και Λειψούς για να πανηγυρίσει και...

2575 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στην Κάλυμνο το ενδιαφέρον!
09:05 | Σαβ 16 Απρ, 2022

Στην Κάλυμνο το ενδιαφέρον!

Το ντέρμπι Καλυμνιακός- Ξάνθος Πάτμου (10:00) ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον όμιλο νήσων της Β’ Κατηγορίας. Οι «σφουγγαράδες» με νίκη θα κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για τον τίτλο και την άνοδο, ενώ ο Ξάνθος παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρώτη θέση στον όμιλο. Στις 17:00,...

1170 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)