www.12sports.gr

Κολοσσός Ρόδου

Μπάσκετ
Τζάμπολ στη B.L. στις 7 Οκτωβρίου!
19:33 | Πεμ 11 Μαϊ, 2023
Εκτύπωση θέματος 1498 αναγνώσεις

Τζάμπολ στη B.L. στις 7 Οκτωβρίου!

Το «τζάμπολ» της τελικής φάσης της Basket League έκανε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών Ευάγγελος Γαλατσόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει των ημιτελικών και των τελικών, αποκαλύπτοντας παράλληλα τις κινήσεις που προγραμματίζει ο ΕΣΑΚΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ώστε το πρωτάθλημα να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό. «Κύριε Γενικέ Γραμματέα Αθλητισμού, κυρίες και κύριοι, να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στην συνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης της Ημιτελικής και Τελικής Φάσης της Basket League, της πιο θεαματικής και ενδιαφέρουσας περιόδου του Πρωταθλήματος μας, στην οποία κρίνεται ο τίτλος του Πρωταθλητή Ελλάδας και η τελική κατάταξη των υπόλοιπων τριών ομάδων της τετράδας. Γι’ αυτό και στην σημερινή εκδήλωση έχουμε το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδας για την σεζόν 2022-23, που θα απονεμηθεί στον νικητή της σειράς των τελικών της Basket League.
Η σημερινή εκδήλωση και η έναρξη της Ημιτελικής Φάσης της Basket League πραγματοποιείται σε μια ευτυχή συγκυρία για το ελληνικό μπάσκετ για μια σειρά από λόγους.

Πρωτά από όλα να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για την πρόκριση του στο Φάιναλ Φορ του Ευρωλίγκας και να ευχηθούμε στο Κάουνας να κατακτήσει τον δέκατο τίτλο Euroleague του ελληνικού μπάσκετ. Να συγχαρούμε, επίσης, την ΑΕΚ και τον Προμηθέα που έφτασαν έως την προημιτελική φάση του BasketballChampionsLeague και του Eurocup αντίστοιχα. Ακόμη να συγχαρούμε τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες για την προσπάθεια τους, τον Παναθηναϊκό στην Euroleague και το Περιστέρι bwin και τον ΠΑΟΚ mateco στο BasketballChampionsLeague.

Η πορεία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε συνδυασμό με την άνοδο του ανταγωνισμού και της ποιότητας στην Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς επιβεβαιώνει ότι το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Το Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν ήταν το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων ετών. Η ανοδική πορεία της Basket League είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που γίνεται στις ΚΑΕ από τους ιδιοκτήτες, ασφαλώς, τους αθλητές και τους προπονητές και όλων των υπόλοιπων συντελεστών στην λειτουργία μιας ομάδας.
Είναι αποτέλεσμα, επίσης, της συμπαράστασης και της αγάπης των φιλάθλων για το άθλημα και τις ομάδες. Είναι ακόμη αποτέλεσμα της προσπάθειας που έχει γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ τα τελευταία έξι χρόνια για την συνολική, αγωνιστική και οργανωτική, αναβάθμιση και περαιτέρω ανάπτυξη της Basket League.

Εν μέσω διαδοχικών κρίσεων της υγειονομικής και της οικονομικής λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, καταφέραμε με την συνεργασία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ: Να πετύχουμε την επιστροφή μετά από 20 χρόνια στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, κάτι που ενισχύει την διαπραγματευτική δυνατότητα του ΕΣΑΚΕ προς όφελος όλων των ΚΑΕ και κυρίως των πιο αδύναμων. Να αυξήσουμε τα έσοδα των ΚΑΕ τόσο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, όσο και από την συμμετοχή του επαγγελματικού μπάσκετ στον μόνιμο μηχανισμό στήριξης από τα κέρδη των παικτών των τυχερών παιγνίων.
Να θεσμοθετηθεί η συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ στην αδειοδότηση των ομάδων και στον έλεγχο των οικονομικών των ΚΑΕ κατά την διάρκεια όλης της σεζόν, προκειμένου να εξυγιανθούν οι ομάδες και να λειτουργήσουμε ως ΕΣΑΚΕ και Basket League σε συνθήκες «υγιούς» ανταγωνισμού.

Να δημιουργήσουμε ένα νέο θεσμό το Super Cup που καθιερώνεται σε εορταστική εκκίνηση της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ, σε συνδυασμό με την επανεκκίνηση του αγαπητού ιδιαίτερα από τα μικρά παιδιά θεσμού του All Star Game. Να θέσουμε σε νέες βάσεις την συνεργασία μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προκειμένου και οι δύο φορείς να λειτουργήσουμε προς το κοινό όφελος, που είναι η πρόοδος του ελληνικού μπάσκετ. Και πετύχαμε ακόμη να συνάψουμε στρατηγική συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο πλευρό του οποίου βρισκόμαστε προκειμένου να ενισχύσουμε το κοινωνικό έργο του. Στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε την προσπάθεια των ομάδων να προσφέρουν ωραία θέαμα και έντονες συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που έχει αποδείξει την αγάπη του για το μπάσκετ, προχωράμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα: Στην αλλαγή του format της Basket League προκειμένου να αυξηθούν ο αριθμός των αναμετρήσεων αλλά και ο αριθμός των ανταγωνιστικών αγώνων. Έτσι η περίοδος του Πρωταθλήματος θα επιμηκυνθεί, η Basket League θα γίνει πιο ελκυστική για την τηλεόραση, οι ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τα έσοδα τους από χορηγίες και εισιτήρια και το ενδιαφέρον των φιλάθλων θα αυξηθεί.

Προχωράμε, επίσης, στην αλλαγή της σύνθεσης των μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης για την προαδειδότηση των ομάδων, με την συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης από ανεξάρτητα μέλη με επιστημονική κατάρτιση. Στοχεύουμε ακόμη στην σύναψη νέας συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με μακροχρόνιο ορίζοντα προκειμένου οι ομάδες να γνωρίζουν τα έσοδα τους σε «βάθος» χρόνου και να μπορούν να κάνουν ολοκληρωμένο προγραμματισμό. Από τώρα, επίσης, έχουμε προγραμματίσει προς διευκόλυνση των φιλάθλων αλλά και των ΚΑΕ, την διεξαγωγή του Super Cup στην Ρόδο το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, μετά την διεξαγωγή στο «σμαραγδένιο νησί» της περυσινής διοργάνωσης με απόλυτη επιτυχία.

Την έναρξη της Basket League της σεζόν 2023-24 το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και την διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην Καρδίτσα του All Star Game μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, στις 16 και 17 του ερχόμενου Δεκεμβρίου.
Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, θεωρώ ότι θα παρακολουθήσουμε από μεθαύριο Σάββατο και την προσεχή Δευτέρα πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην Ημιτελική και Τελική Φάση των Playoffs της Basket League και καλώ τους φιλάθλους να τις απολαύσουν αποφεύγοντας κάθε ενέργεια που θα δημιουργήσει πρόβλημα στους αθλητές και τις ομάδες.

Ευχαριστώ πολύ την ΕΡΤ, με την οποία έχουμε εξαιρετική συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Την Υδρόγειο Ασφαλιστική μόνιμο συμπαραστάτη μας στην διοργάνωση του Πρωταθλήματος.
Καλωσορίζουμε την Protergia και τον Όμιλο Μυτηλιναίος Α.Ε. ως χορηγούς μας ενέργειας και συνέχεια της συνεργασίας που είχαμε με την WATT + VOLT. Ευχαριστούμε, επίσης, ένα ακόμη σταθερό συνεργάτης μας την Top Trends και τις μπάλες Spalding. Νέος συνεργάτης μας είναι η εταιρεία SIXT. Να ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία στις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στην Ημιτελική και Τελική Φάση των Playoffs. Είναι μια τετράδα ομάδων που υπόσχεται πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους! Σας ευχαριστώ» ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος.

Γιώργος Μαυρωτάς: «Η ανάπτυξη του αθλητισμού είναι ζήτημα δημόσιου συμφέροντος»
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, που αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στην τελική φάση, αναφέρθηκε στην πρόθεση για την ανάπτυξη του αθλητισμού. «Να ευχαριστήσω για την πρόσκληση και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του Ολυμπιακού. Πάντα χαιρόμαστε για τις επιτυχίες των ελληνικών ομάδων. Η ανάπτυξη του αθλητισμού είναι ζήτημα δημόσιου συμφέροντος. Είναι ένα πεδίο για την ανάπτυξη του οποίου πρέπει να νοιάζεται όλη η χώρα. Εμείς προσπαθούμε να ενισχύουμε τον αθλητισμό και τον ερασιτεχνικό και τον επαγγελματικό. Καλή επιτυχία και στις τέσσερις ομάδες στην ημιτελική και στην τελική φάση. Να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι καλό μπάσκετ, να αναδειχτούν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, οι αθλητές και οι προπονητές και ας κερδίσει ο καλύτερος» ανέφερε ο κ. Γιώργος Μαυρωτάς

🔀ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  Επιστροφή στη Ρόδο για Κολοσσό!
09:01 | Παρ 22 Σεπτ, 2023

Επιστροφή στη Ρόδο για Κολοσσό!

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες ο Κολοσσός, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Basket League. Οι ''θαλασσί'' επέστρεψαν χθες το βράδυ από τη Θεσσαλονίκη, όπου κέρδισαν τον Π.Α.Ο.Κ. (106-88) και τον Ηρακλή (82-65), ενώ ηττήθηκαν από τον Άρη με 90-69. Ο Κούρο Σεγκούρα είδε...

253 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ανέβασε στροφές και κέρδισε ο Κολοσσός!
17:52 | Πεμ 21 Σεπτ, 2023

Ανέβασε στροφές και κέρδισε ο Κολοσσός!

Φιλική νίκη με σκορ 82-65 κόντρα στον Ηρακλή πέτυχε ο Κολοσσός σήμερα στο Ιβανώφειο. Οι «θαλασσί» έδειξαν δύο πρόσωπα στη Θεσσαλονίκη, ήταν εξαιρετικά μέτριοι στο α’ ημίχρονο και πολύ καλοί στη συνέχεια, όταν και βελτίωσαν αισθητά την εικόνα τους κυρίως επιθετικά. Ο Ηρακλής δημιούργησε αρκετά προβλήματα στ α’ ημίχρονο στο...

637 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Μελής στη νέα Ε.Ε. της ULEB!
16:23 | Πεμ 21 Σεπτ, 2023

Ο Μελής στη νέα Ε.Ε. της ULEB!

Ο ΕΣΑΚΕ και ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Μελής εκλέχθηκαν στην νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ULEB, της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Λιγκών του μπάσκετ. Ο ΕΣΑΚΕ μετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή μαζί με την ιταλική, την ισραηλινή και την κοινή ολλανδική και βελγική λίγκα και με επικεφαλής τον πρόεδρο της...

12154 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Ταυτότητα'' του Κολοσσού η ''δίψα'' για το μπάσκετ!
15:50 | Πεμ 21 Σεπτ, 2023

''Ταυτότητα'' του Κολοσσού η ''δίψα'' για το μπάσκετ!

Ο assistant coach του Κούρο Σεγούρα στον Κολοσσό Ρόδου, Μάριος Μπατής, μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και τη... μεταγραφή του στην ομάδα. Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο ''βετεράνος'' αθλητής και νυν προπονητής της ροδίτικης ομάδας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Ε.Ο.Κ., σχετικά με τον Κολοσσό, τον σχεδιασμό που έγινε και...

1013 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κόντρα στον Ηρακλή ο Κολοσσός!
08:50 | Πεμ 21 Σεπτ, 2023

Κόντρα στον Ηρακλή ο Κολοσσός!

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, δίνει σήμερα ο Κολοσσός ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο Ιβανώφειο τον Ηρακλή. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα αποτελέσει ένα ακόμη καλό τεστ για την ομάδα του Κούρο Σεγκούρα. Οι «θαλασσί» έδειξαν τεράστια σημάδια βελτίωσης στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον...

443 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Παίρνει Σαμοντούροβ ο Κολοσσός!
19:35 | Τετ 20 Σεπτ, 2023

Παίρνει Σαμοντούροβ ο Κολοσσός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό, είναι ο Κολοσσός. Ο 18χρονος αθλητής αναμένεται να παραχωρηθεί από τους ''πράσινους'' στους Ροδίτες, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι πολύ πιθανό εντός των ημερών ο ''Σάμο'' να δοθεί στους ''θαλασσί'', προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους...

1847 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Εξωπραγματικός'' Κολοσσός στην Πυλαία!
19:00 | Τετ 20 Σεπτ, 2023

''Εξωπραγματικός'' Κολοσσός στην Πυλαία!

Εξωπραγματική… εμφάνιση από τον Κολοσσό στην Πυλαία! Οι «θαλασσί» διέλυσαν τον Π.Α.Ο.Κ. με 106-88(!), προηγήθηκαν ακόμη και με +35 και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη σε φιλικό παιχνίδι, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Ότι έκανε ο Κολοσσός… έβρισκε στόχο στην Πυλαία (21/25 δίποντα και 15/26 τρίποντα), με την ομάδα του...

924 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Νέο δυνατό τεστ για Κολοσσό με Π.Α.Ο.Κ.!
08:01 | Τετ 20 Σεπτ, 2023

Νέο δυνατό τεστ για Κολοσσό με Π.Α.Ο.Κ.!

Το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο Κολοσσός... Οι Ροδίτες θα παίξουν στην Πυλαία (17:00) κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ., σε παιχνίδι που θα επιτραπεί δωρεάν η είσοδος των φιλάθλων. Αυτό είναι το τέταρτο κατά σειρά φιλικό του Κολοσσού, ο οποίος ηττήθηκε και στα τρία τεστ...

468 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ για τον Κολοσσό!
08:20 | Τρι 19 Σεπτ, 2023

Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ για τον Κολοσσό!

Ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι ο τέταρτος φιλικός αντίπαλος για τον Κολοσσό... Μετά τη χθεσινή ήττα με 90-69 από τον Άρη, οι ''θαλασσί'' θα παίξουν αύριο (17:00) κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ., στο δεύτερο τους φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Οι Ροδίτες μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια (από Περιστέρι, Μαρούσι και Άρη)...

872 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Βαριά φιλική ήττα του Κολοσσού από τον Άρη!
20:59 | Δευ 18 Σεπτ, 2023

Βαριά φιλική ήττα του Κολοσσού από τον Άρη!

Βαριά ήττα που ενδεχομένως θα πρέπει να προβληματίσει τον Κούρο Σεγκούρα, γνώρισε ο Κολοσσός στη Θεσσαλονίκη. Οι ''θαλασσί'' ηττήθηκαν με 90-69 από τον... μισό Άρη, στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο ''Αλεξάνδρειο''. Ειδικά, στο β' ημίχρονο ο Κολοσσός δεν ήταν καλός και έχασε την επαφή του με το σκορ....

1035 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δυνατό τεστ με Άρη στη Θεσσαλονίκη!
08:35 | Δευ 18 Σεπτ, 2023

Δυνατό τεστ με Άρη στη Θεσσαλονίκη!

Τον Άρη θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Κολοσσός σε φιλικό παιχνίδι στο ''Αλεξάνδρειο''... Η σημερινή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο και φυσικά αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τον Κούρο Σεγκούρα να ''τεστάρει'' την ομάδα του απέναντι σ' έναν δυνατό, ενισχυμένο και φιλόδοξο αντίπαλο....

477 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Συνεχίζεται η προπώληση στα διαρκείας του Κολοσσού!
12:30 | Παρ 15 Σεπτ, 2023

Συνεχίζεται η προπώληση στα διαρκείας του Κολοσσού!

Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, η προπώληση των οποίων συνεχίζεται... Η ανακοίνωση: ''Ενημερώνουμε πως η ανανέωση και αγορά των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά. Η προθεσμία ανανέωσης για τους παλαιούς κατόχους λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 140 ευρώ. Η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων...

1446 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Και επίσημα στο Μαρούσι ο Ιορδάνου!
21:25 | Πεμ 14 Σεπτ, 2023

Και επίσημα στο Μαρούσι ο Ιορδάνου!

Τη φανέλα του Αμαρουσίου φορέαει και επίσημα από σήμερα ο Χρήστος Ιορδάνου, που αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στον Κολοσσό. Ο πρώην παίκτης των ''θαλασσί'' ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα των βορείων προαστίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: ''Η ΚΑΕ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896» ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Χρήστου...

532 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ήττα και στο Μαρούσι για τον Κολοσσό!
19:46 | Πεμ 14 Σεπτ, 2023

Ήττα και στο Μαρούσι για τον Κολοσσό!

Την ήττα με σκορ 71-67 γνώρισε ο Κολοσσός στο Μαρούσι, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του επί αθηναϊκού εδάφους... Μετά την ήττα στο Περιστέρι, οι Ροδίτες έχασαν και από το ''νεοφώτιστο'' Μαρούσι, κάτι που περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτό που προέχει είναι να δει κάποια πράγματα ο Κούρο Σεγκούρα. Οι...

1789 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Δεύτερο τεστ με Μαρούσι για τον Κολοσσό!
08:24 | Πεμ 14 Σεπτ, 2023

Δεύτερο τεστ με Μαρούσι για τον Κολοσσό!

Το δεύτερο φιλικό του τεστ θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο Κολοσσός... Οι ''θαλασσί'' θα παίξουν στον Άγιο Θωμά κόντρα στο Περιστέρι και ο Κούρο Σεγκούρα θα δει ξανά αγωνιζόμενη την ομάδα του απέναντι στους ''νεοφώτιστους''. Ο Κολοσσός χθες ηττήθηκε με 87-69 από το ισχυρό και φέτος Περιστέρι (θα το...

4280 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Φιλική ήττα του Κολοσσού στο Περιστέρι!
21:44 | Τετ 13 Σεπτ, 2023

Φιλική ήττα του Κολοσσού στο Περιστέρι!

Την ήττα με σκορ 87-69 γνώρισε ο Κολοσσός από το Περιστέρι, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, στο κλειστό γυμναστήριο ''Α. Παπανδρέου''. Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 48-40 και να φτάνουν στη φιλική νίκη με +18. Όπως είναι εύλογο, ο Κολοσσός θα χρειαστεί ακόμη πολύ χρόνο μέχρι...

921 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρώτο τεστ με Περιστέρι στις 19:30!
14:39 | Τετ 13 Σεπτ, 2023

Πρώτο τεστ με Περιστέρι στις 19:30!

Σήμερα στις 19:30 θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Κολοσσού στην Αθήνα κόντρα στο Περιστέρι. Οι ''θαλασσί'' θα παίξουν στο κλειστό γυμναστήριο ''Α. Παπανδρέου'' κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ενώ αύριο στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Μαρούσι. Αυτά είναι τα πρώτα φιλικά τεστ για την...

747 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το πλήρες πρόγραμμα του Κολοσσού!
08:39 | Τετ 13 Σεπτ, 2023

Το πλήρες πρόγραμμα του Κολοσσού!

Χθες έγινε η κλήρωση της Basket League, με τον Κολοσσό να έχει δύσκολο ξεκίνημα εντός έδρας με το Περιστέρι, ενώ στη συνέχεια θα παίξει στο Λαύριο και αμέσως μετά θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (21 Οκτωβρίου). Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ''θαλασσί'', με την πρεμιέρα να γίνεται το...

4481 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Πρεμιέρα στη Ρόδο με Περιστέρι!
13:47 | Τρι 12 Σεπτ, 2023

Πρεμιέρα στη Ρόδο με Περιστέρι!

To ισχυρό Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη θα φιλοξενήσει ο Κολοσσός το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα της Basket League.  Στην πρώτη αγωνιστική ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Άρης- Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ- Προμηθέας Πάτρας. Τη 2η αγωνιστική οι ''θαλασσί'' θα παίξουν στο Λαύριο και την 3η θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό, ενώ αμέσως μετά θα...

3450 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Αποσύρθηκε ο Αχόνεν!
09:43 | Τρι 12 Σεπτ, 2023

Αποσύρθηκε ο Αχόνεν!

Σε ηλικία 33 ετών αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Roope Ahonen, ο οποίος έπαιξε στον Κολοσσό τη διετία 2015-17. Ο Φινλανδός πόιντ-γκαρντ έπαιξε στον Κολοσσό επί ημερών Άρη Λυκογιάννη και μετά τους ''θαλασσί'' έπαιξε στην Ισπανία (Ουρένσε, Οβιέδο, Μπρεογκάν), ενώ μέχρι πρόσφατα έπαιξε στην Vilpas Vikings. Ο...

424 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)