www.12sports.gr

Γ.Σ. Διαγόρας

Μπάσκετ
''Κάποτε μας έλεγαν τρελούς...''!
08:06 | Δευ 11 Σεπτ, 2017
Εκτύπωση θέματος 2128 αναγνώσεις

''Κάποτε μας έλεγαν τρελούς...''!

Από τους παλαιότερους προπονητές μπάσκετ στη Ρόδο και παλιά «καραβάνα» στο Διαγόρα είναι ο Στέλιος Κωνσταντινίδης, ο οποίος βρίσκεται στην «τέντα» για περισσότερα από 20 χρόνια, δουλεύοντας εδώ και πολλές σεζόν αποκλειστικά με τα γυναικεία τμήματα του συλλόγου. Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης μίλησε στο Μάκη Δούβαλη για την μπασκετική του καριέρα ως προπονητής και ως αθλητής, μιλώντας για το παρελθόν αλλά και το «παρών».
Για την ενασχόληση του με το γυναικείο μπάσκετ: «Με το γυναικείο μπάσκετ ασχολούμαι σχεδόν από τότε που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα στο Δωριέα. Όταν ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με το γυναικείο μας έλεγαν ‘’τρελούς’’ και ότι δεν θα υπάρχει μέλλον. Μία μορφή εκείνη της εποχής ο κυρ Γιάννης Σακελλαρόπουλος βοήθησε όλα τα παιδιά που ξεκινούσαν τότε, τον Τσαμπίκο Βασιλαράκη, τον Βασίλη Φουντουραδάκη και τον αείμνηστος κόουτς Κατσιμοίρη».
Για την απόφαση του να ασχολείται με το γυναικείο μπάσκετ: «Είναι πολύ δύσκολο να ασχολείσαι με παιδιά και κορίτσια που είναι πάνω στην εφηβεία και διαμορφώνουν χαρακτήρα, κάτω από την πίεση των μαθημάτων. Το πιο εύκολο είναι να ασχολείσαι με άνδρες και ακόμη περισσότερο όταν έχουν οικονομικό συμφέρον. Όταν πας στον ερασιτεχνισμό, πρέπει να δημιουργείς κίνητρα, να διαπαιδαγωγείς και κάθε στιγμή να παλεύεις με τη ψυχική διάθεσή των παιδιών. Αυτή όμως είναι και η πρόκληση που με κάνει να ασχολούμαι».
Για το ξεκίνημα του ως αθλητής: «Ελάχιστοι το ξέρουν αυτό, αλλά ξεκίνησα να παίζω στον Κολοσσό και έφυγα στους έξι μήνες για το Δωριέα. Ο Γιώργος Ανδριωτάκης μάζεψε πολλά παιδιά απ’ όλες τις ομάδες. Το μεγαλύτερο μέρος της παρουσίας μου ως αθλητής το πέρασα στο Δωριέα και ένα μικρό χρονικό διάστημα στη Δάφνη, στα φοιτητικά μου χρόνια. Εκεί όμως έπαιξα ελάχιστα γιατί είχα πρόβλημα τραυματισμού στο μηνίσκο. Πριν σταματήσω το μπάσκετ, έπαιξε και στον Ζέφυρο, την ομάδα που δημιούργησε μία άλλη μορφή του μπάσκετ η Αμαλία Κοκκίνου».
Για το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας: «Ξεκίνησα από το Δωριέα με μίνι και παιδικά. Κάπου εκεί μπήκε και το γυναικείο και κάναμε το δικό μας ξεκίνημα. Τα συναισθήματα ήταν λίγο παράξενα, γιατί δούλευα με αγόρια. Με βοήθησε πολύ αρχικά ο Νίκος Τσοσκούνογλου, όπως κι άλλοι προπονητές της εποχής».
Για το δίπλωμα και τη σχολή προπονητών: «Είναι απαραίτητο όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ να τελειώσουν τη σχολή προπονητών για να αποκτήσουν περισσότερα εφόδια στο μπάσκετ. Προσπαθούμε ώστε μελλοντικά να γίνει και μία σχολή στη Ρόδο. Ο δήμαρχος μας και ο Παναγιώτης Γιαννάκης που τιμήθηκε πριν από λίγες μέρες στο νησί, μας υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν. Επίσης θα γίνουν προσπάθειες για να κάνουμε κάποια σεμινάρια στη Ρόδο, όπως τα παλαιότερα επιτυχημένα. Πρέπει η Γ.Γ.Α. να πει το ναι για να γίνουν οι απαραίτητες σχολές στη Ρόδο, κι αυτό είναι σημαντικό».
Για την παρουσία του στον Διαγόρα: «Στον Διαγόρα ήρθα όταν έγινε η Ένωση με τη Ρόδο. Με φώναξαν για να κάνουμε μία νέα ομάδα, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Βρήκα τότε τον Χρήστο Μπουχούνα, που ήταν προπονητής στην ομάδα και μιλάμε στο ανοιχτό γήπεδο, εκεί που βρίσκεται τώρα η «τέντα». Μ’ ένα διάλειμμα για ενάμισι χρόνο στον Ιβίσκο, είμαι συνέχεια στον Διαγόρα. Περισσότερα από 20 χρόνια. Αν και δεν ήμουν γέννημα- θρέμμα της ομάδας, έγινα Διαγόρας. Πρέπει να σταματήσει ο «μύθος» του ‘’αν δεν έχεις κλειστό, δεν έχεις παιδιά’’. Τότε στο ανοιχτό γήπεδο του Διαγόρα είχαμε 105 παιδιά και κάναμε καλή δουλειά με τους συνεργάτες μου, τον Άρη Σκιαδόπουλο, τον Παναγιώτη Μαρκουλή, το Μανώλη Γλυνό και τότε δήμαρχο Γιώργο Γιαννόπουλο. Έτσι βάλαμε τις βάσεις για να γίνει και η «τέντα». 
Για το μπάσκετ και τη ζωή του: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ασχολούμαι με το μπάσκετ, έχει διάρκεια στη ζωή μου και έχει καταλάβει μεγάλο χώρο. Έχω πάρει πρωταθλήματα σαν αθλητής και έχω ζήσει φανταστικές εμπειρίες στη Δάφνη. Γνώρισα και γνωρίζω πολύ κόσμο και καλό είναι όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Όλα αυτά σε κάνουν να βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος. Το μπάσκετ σε αναγκάζει λόγω της ταχύτητας σκέψης, να βελτιώνεσαι και στο μυαλό και στα αντανακλαστικά σου».
Για το τραγούδι με το οποίο έχει συνδυάσει το μπάσκετ: «Δεν χρειάζεται να το συζητάμε, το Final Countdown, το οποίο μας στιγμάτισε σε όλα αυτά τα χρόνια. Είχα την τύχη να είμαι στο Σ.Ε.Φ. και να το ζήσω από κοντά το… 1987. Ήμουν και στον τελικό, ήμουν προνομιούχος. Οι φίλοι μου, ο Μέμος Ιωάννου και άλλοι αθλητές μου εξασφάλισαν προσκλήσεις. Ο χώρος του μπάσκετ είναι μία μεγάλη παρέα, δεν έχει όρια, αρκεί να θέλεις να το δεις ανοιχτά».
Για το γεγονός ότι πέρσι ο Διαγόρας, αν και κατακτούσε όλους τους τίτλους τα προηγούμενα χρόνια, δεν πήγε σε κάποιο φάιναλ-φορ. «Κάθε ομάδα κάνει τον κύκλο της. Είχαμε πολύ μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας. Είχαμε την τιμή για τον Διαγόρα, βασικά στελέχη μας να πηγαίνουν σε μεγάλες ομάδες εκτός Ρόδου. Συνήθως ένας καλός αθλητής του μπάσκετ είναι και καλός μαθητής. Είχαμε τις αδερφές Κοιλιά που πήγαν στον Παναθηναϊκό και δικαιώθηκαν για την κίνηση τους, παίρνοντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αποχώρησε η Άννα Βυζεντίνη λόγω σπουδών και πήγε στον Αθηναϊκό. Έφυγαν κι άλλα κορίτσια, ωστόσο το να απέχεις από τα πρωτεία είναι πολύ καλό γιατί θα σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις καλύτερος. Αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για να μάθεις από τα λάθη σου και να κοιτάξεις την επόμενη μέρα. Είναι ωραίο να είσαι πάντα πρώτος, αλλά είναι ωραίο επίσης να έχεις και αντιπάλους».
Για τη νέα χρονιά στα γυναικεία τμήματα: «Εμείς φέτος μάθαμε από τα λάθη μας, δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια των ακαδημιών που έδειξαν φοβερή συνέπεια. Ήμασταν καθημερινά στο γήπεδο, δουλεύαμε και πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί και αυτό θα φανεί στα πρωταθλήματα. Στο τέλος πάντα ξυρίζουν το γαμπρό. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και αν καταφέρουμε να πάρουμε τίτλους, αυτό θα είναι το ιδανικό».
Για το τουρνουά στην Κω: «Δείξαμε καλή εικόνα στην Κω. Θέλω να ευχαριστήσω την Α.Ε. Δικαίου, τον Δημήτρη Τζομάκα και τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. που μας κάλεσαν στο τουρνουά. Τιμήσαμε και εμείς με την παρουσία μας το τουρνουά στη μνήμη της αδικοχαμένης Χριστίνας Χανή».
Για τις φιλοδοξίες της νέας γυναικείας ομάδας: «Πάντα δίνω τόπο στα νιάτα, μου αρέσει να έχω δικές μου αθλήτριες. Με την ίδια φιλοσοφία θα παίξουμε και στις γυναίκες. Επέστρεψαν παλιές αθλήτριες μας, από τις σπουδές τους και θα παίξουν ξανά στο σπίτι τους. Θα υπάρξουν κι άλλα κορίτσια και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα αξιόμαχο ρόστερ. Θεωρώ ότι το νέο γυναικείο πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο, αλλά οι ομάδες είναι λίγες. Δυστυχώς είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τα ελάχιστα παιχνίδια που δίνουν οι ομάδες».
Το μήνυμα που θέλει να στείλει στους γονείς: «Μη φοβάστε το γήπεδο και τη μπάλα. Το μπάσκετ βοηθάει τα παιδιά σας να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Με την πείρα που έχω, από το μπάσκετ έχουν περάσει πολλοί… επιστήμονες. Συνδύασαν μαθήματα, σπουδές και μπάσκετ… Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις και ελάτε δίπλα στο μπάσκετ, γιατί θα σας βοηθήσει».

 

🔀ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Διαγόρας- Ιάλυσος 38-57
14:52 | Κυρ 1 Μαρ, 2020

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Διαγόρας- Ιάλυσος 38-57

Πρώτες, καλύτερες και αήττητες.. Οι νεανίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισαν με 57-38 τον Διαγόρα στην «τέντα» και έκαναν το 4 στα 4 στον όμιλο, μπαίνοντας με φόρα στο φάιναλ-φορ του «Βενετοκλείου», όπου είναι αποφασισμένες να πάρουν τον τίτλο. Η ομάδα του Χρήστου Αβεκούριου ήταν καλύτερη για τρία δεκάλεπτα (με εξαίρεση...

1412 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κολοσσός στο F-F των νεανίδων!
23:00 | Κυρ 19 Ιαν, 2020

Ο Κολοσσός στο F-F των νεανίδων!

Την πρόκριση του και μαθηματικά στο φάιναλ-φορ των νεανίδων πανηγυρίζει ο Κολοσσός, ο οποίος κέρδισε με 60-38 τον Διαγόρα και τον άφησε εκτός τελικής φάσης. Τα «θαλασσί» κορίτσια μετά το α’ δεκάλεπτο επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και «χτύπησαν» το «γηραιό» μέσα στη ρακέτα με τις Χατζηδάκη και Παπαδοπούλου, ενώ...

1683 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Διαγόρας 48-29
22:32 | Κυρ 8 Δεκ, 2019

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ιάλυσος- Διαγόρας 48-29

Την πρόκριση του στο φάιναλ-φορ ως πρώτος από τον όμιλο Ρόδου πανηγυρίζει ουσιαστικά ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος κέρδισε εύκολα (48-29) τον Διαγόρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Με τη σημερινή αναμέτρηση «έπεσε» η αυλαία του α’ γύρου, με τις «ερυθροκίτρινες» να κάνουν το 2 στα 2. Στο β’ και...

2153 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Διαγόρας- Κολοσσός 44-49
23:02 | Παρ 25 Οκτ, 2019

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Διαγόρας- Κολοσσός 44-49

Τη μισή πρόκριση τους στο φάιναλ-φορ εξασφάλισαν με το καλημέρα οι νεανίδες του Κολοσσού, οι οποίες κέρδισαν με 49-44 στην «τέντα», τον Διαγόρα στην πρεμιέρα του ομίλου Ρόδου. Μπορεί ο «γηραιός» να κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, ωστόσο στο δεύτερο η ομάδα του Μάριου Γρεμμενά επέβαλε το ρυθμό της...

2811 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τζάμπολ στις νεανίδες!
08:02 | Παρ 25 Οκτ, 2019

Τζάμπολ στις νεανίδες!

Ξεκινάει σήμερα η δράση και στο πρωτάθλημα των νεανίδων, αφού η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Η μοναδική αναμέτρηση στον όμιλο Ρόδου θα διεξαχθεί σήμερα (21:00) με τον Διαγόρα (θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα), να υποδέχεται στην ''τέντα'' τον Κολοσσό, ενώ ρεπό θα έχει ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Κάτοχος του τίτλου τα τρία τελευταία...

527 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Από μία νίκη Διαγόρας και Ξάνθος!
14:20 | Κυρ 13 Οκτ, 2019

Από μία νίκη Διαγόρας και Ξάνθος!

Από μία νίκη πέτυχαν ο Γ.Σ. Διαγόρας και ο Ξάνθος Πάτμου στα φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν στην «τέντα». Χθες το βράδυ για τις παγκορασίδες, ο «γηραιός» κέρδισε στην παράταση με 40-36 (κ.α. 35-35), ενώ σήμερα για τις νεανίδες, ο Ξάνθος επικράτησε με 43-38. Η ομάδα της Πάτμου ταξίδεψε στη Ρόδο...

1736 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Απών'' ο Διαγόρας από νεανίδες και παγκορασίδες
17:14 | Τρι 25 Σεπτ, 2018

''Απών'' ο Διαγόρας από νεανίδες και παγκορασίδες

Μπορεί πριν από λίγα χρόνια να έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα γυναικεία πρωταθλήματα, ωστόσο ο Γ.Σ. Διαγόρας φέτος δεν θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα νεανίδων και παγκορασίδων. Ο ''γηραιός'' που πρωταγωνιστούσε στα δύο αυτά τμήματα (όπως και στις κορασίδες) δεν θα δώσει το ''παρών'', με αποτέλεσμα να δημιουργείται πλέον μεγάλο...

2678 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Δέθηκα και αγάπησα τον Διαγόρα''
15:15 | Τρι 26 Ιουν, 2018

''Δέθηκα και αγάπησα τον Διαγόρα''

Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης επί σειρά ετών είναι ένας πραγματικός «τζέντλεμαν» των γηπέδων και με το ήθος του, βοήθησε τον Διαγόρα να πάρει πολλούς τίτλους στα μικρά γυναικεία πρωταθλήματα. Μετά τη λύση της συνεργασίας με το σωματείο, έγραψε συγκινητικά λόγια στη σελίδα του στο facebook.
«Τέλος εποχής… Μετά από 21 χρόνια,...

2215 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τέλος ο Κωνσταντινίδης!
13:57 | Τρι 26 Ιουν, 2018

Τέλος ο Κωνσταντινίδης!

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αυτό ισχύει για όλους. Μετά από 21 χρόνια παραμονής στον Διαγόρα, έφτασε το τέλος της συνεργασίας του «γηραιού» με τον προπονητή Στέλιο Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής, με τον οποίο ο Γ.Σ. Διαγόρας είχε τις τελευταίες επιτυχίες σε όλα...

1603 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΑΣ Ιάλυσος- Διαγόρας 77-44
20:07 | Κυρ 10 Δεκ, 2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΑΣ Ιάλυσος- Διαγόρας 77-44

Πρώτος, αήττητος και καλύτερος… Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος στις νεανίδες κέρδισε εύκολα τον Διαγόρα με 77-44 και ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον όμιλο Ρόδου με 4 στα 4. Αντίθετα ο «γηραιός» δεν κατάφερε να πετύχει έστω και μία νίκη και αποκλείστηκε από το φάιναλ-φορ, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Κολοσσός...

3293 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Για την τιμή των όπλων
09:34 | Πεμ 7 Δεκ, 2017

Για την τιμή των όπλων

Για την τιμή των όπλων θα παίξουν την προσεχή Κυριακή (18:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και ο Γ.Σ. Διαγόρας, αφού όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, τα πάντα έχουν κριθεί και μαθηματικά. Οι «ερυθροκίτρινοι» θα είναι πρώτοι, ο Κολοσσός δεύτερος (άρα θα πάρουν μέρος στο φάιναλ-φορ...

1361 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Κολοσσός στο φάιναλ-φορ
23:19 | Κυρ 26 Νοεμ, 2017

Ο Κολοσσός στο φάιναλ-φορ

Την πρόκριση του στο φάιναλ-φορ των νεανίδων πανηγυρίζει ως δεύτερος από τον όμιλο Ρόδου ο Κολοσσός. Τα «θαλασσί» κορίτσια του Στάθη Βλαχοδήμου όχι μόνο υπερασπίστηκαν το +13 του πρώτου αγώνα στο «Βενετόκλειο (62-49), αλλά κέρδισαν ξανά με την ίδια διαφορά τον Διαγόρα στην «τέντα» (58-45), παίρνοντας τη δεύτερη θέση. Ο Γ.Α.Σ....

3493 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Προβληματισμός για τις απουσίες!
08:18 | Τρι 14 Νοεμ, 2017

Προβληματισμός για τις απουσίες!

Πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρούν τα γυναικεία τμήματα του Διαγόρα, με τον Στέλιο Κωνσταντινίδη όμως να προβληματίζεται έντονα λόγω των πολλών απουσιών και κυρίως των τραυματισμών, που έχουν συσσωρευτεί σε όλα τα τμήματα. Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ο «γηραιός» ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στα μικρά γυναικεία τμήματα,...

1851 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κρίσιμο για την πρόκριση!
08:09 | Πεμ 9 Νοεμ, 2017

Κρίσιμο για την πρόκριση!

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα των νεανίδων. Οι «ερυθροκίτρινες» κέρδισαν τον Κολοσσό στην πρεμιέρα και σε περίπτωση που κερδίσουν και τον Διαγόρα στην «τέντα», θα εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στο φάιναλ-φορ. Ο «γηραιός» με νίκη θα παραμείνει ζωντανός και θα...

1169 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ:Κολοσσός-Διαγόρας 62-49
23:09 | Κυρ 29 Οκτ, 2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:Κολοσσός-Διαγόρας 62-49

Το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στο φάιναλ-φορ των νεανίδων έκανε ο Κολοσσός, ο οποίος κέρδισε με 62-49 τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο Ρόδου. Οι «κυανέρυθρες» ξεκίνησαν δυναμικά και προηγήθηκαν με 12-16 στο α’ δεκάλεπτο. Στη συνέχεια όμως, η ομάδα του Στάθη Βλαχοδήμου...

1832 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ευχές του Διαγόρα στους μαθητές
11:12 | Δευ 11 Σεπτ, 2017

Ευχές του Διαγόρα στους μαθητές

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο, αλλά συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας εύχεται ολόψυχα υγεία, ψυχική δύναμη, επιμονή, όπως και πίστη στον καθημερινό αγώνα μαθητών και...

3174 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Τα κορίτσια αρχίζουν στις 28/8
19:55 | Κυρ 20 Αυγ, 2017

Τα κορίτσια αρχίζουν στις 28/8

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των γυναικείων τμημάτων του Γ.Σ. Διαγόρας. Σ’ αυτή την απόφαση κατέληξε ο προπονητής των τμημάτων Στέλιος Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα περιμένει τα κορίτσια στην «τέντα» για το ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει της νέας χρονιάς. Ο «γηραιός» θα πάρει μέρος σε όλα...

1901 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Διαγόρας στη λαμπαδηδρομία
13:41 | Κυρ 20 Αυγ, 2017

Ο Διαγόρας στη λαμπαδηδρομία

Mε αντιπροσωπευτική ομάδα του τμήματος μπάσκετ γυναικών, ο Γ.Σ. Διαγόρας συμμετείχε στην 15η Λαμπαδηδρομία που διοργάνωσε στη Ρόδο ο δραστήριος τοπικός  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Εφραίμ». Η λαμπαδηδρόμος του «Γηραιού» Νεφέλη Πρωτογεράκη άναψε τη δάδα της από τον προηγούμενο λαμπαδηδρόμο, που ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, και κάλυψε την απόσταση από...

1752 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Διαγόρας στη λαμπαδηδρομία
08:19 | Τρι 15 Αυγ, 2017

Ο Διαγόρας στη λαμπαδηδρομία

O Γ.Σ. Διαγόρας θα συμμετάσχει στη 15η Λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017. Ο «γηραιός» θα εκπροσωπηθεί από κορίτσια των τμημάτων μπάσκετ, που θα καλύψουν τη διαδρομή από το “άγαλμα του Διαγόρα” έως τα Κρητικά. Η λαμπαδηδρόμος του Γ.Σ. Διαγόρας...

1209 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΑΣ Ιάλυσος- Διαγόρας 54-34
22:22 | Σαβ 25 Φεβ, 2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΑΣ Ιάλυσος- Διαγόρας 54-34

Με πατημένο γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι νεανίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισαν με 54-34 τον Διαγόρα και τερμάτισαν δεύτερες στον όμιλο Ρόδου, αφού ο Κολοσσός υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Αντίθετα, ο «γηραιός» ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε από το φάιναλ-φορ. Η ομάδα του Στέλιου...

4289 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 
Το ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων στα Δωδεκάνησα
Τα αθλητικά φωτογραφικά άλμπουμ του 12sports.gr

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)