
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τις νεανίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, οι οποίες κέρδισαν με 64-52 τον Διαγόρα στην «τέντα» και κατά τα φαινόμενα θα είναι πρώτες στον… μίνι όμιλο της Ρόδου, στον οποίο συμμετέχουν μόλις οι δύο αυτές ομάδες. Η τριπλέτα Μερντανάι, Καλημέρη και Κοϊτσίδη πέτυχε 52 από τους 64 πόντους και οδήγησε εκ του ασφαλούς στη νίκη τις «ερυθροκίτρινες». Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα της Μαρίας Λαού ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στο ημίχρονο στην «τέντα» με 23-33. Τα κορίτσια του Διαγόρα αντέδρασαν στο γ’ δεκάλεπτο και μείωσαν σε 40-46 στο 30’, με τον Γ.Α.Σ. να πατάει το γκάζι στην τελευταία περίοδο και να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 11-19, 23-33(ημ.), 40-46, 52-64
Διαιτητής: Τζανετάκης- Αντωνίου
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Βελούδου): Βολιτάκη 5(1), Ανδρίκου 2, Μάνου Α. 4, Μάνου 2, Λιβανοπούλου 8, Διακογεωργίου, Ποτσάκη 2, Μιχαλάκη 17, Μπέρδη 12(2).
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Λαού): Καλημέρη 14(1), Μερντανάι 26, Διακάκη 2, Αχλαδιώτη, Νικολή 2, Νικηφορίδη 2, Σταυράκη 6, Κοϊτσίδη 12, Χατζηνικήτα.