
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πέρασε θριαμβευτικά από την «τέντα, κερδίζοντας τον Διαγόρα με το ευρύ 76-41! Η ομάδα του Κυριάκου Μάγου έκανε ιδανικό ξεκίνημα στον όμιλο Ρόδου, παίρνοντας με ευκολία το ροζ φύλλο αγώνα στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Με πολυφωνία στο σκοράρισμα, οι «ερυθροκίτρινοι», ξέφυγαν από την αρχή στο σκορ και μεγάλωσαν τη διαφορά. Το ημίχρονο βρήκε τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να προηγείται με νταμπλ-σκορ (20-41), ενώ η διαφορά μεγάλωσε κι άλλο στο γ’ δεκάλεπτο, όπου οι φιλοξενούμενοι «έτρεξαν» σερί 6-21(!) και ξέφυγαν με 26-62. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Γ.,Α.Σ. Ιάλυσος να κερδίζει με +35 και να ξεκινάει με το δεξί στο παιδικό πρωτάθλημα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 12-23, 20-41(ημ.), 26-62, 41-76
Διαιτητές: Διαμαντής- Βράκα
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Λιβιεράτος): Μπίτζιος 2, Χρυσοχοΐδης, Τσιγάρος 19(2), Σερέτης Μ. 3(1), Σερέτης Κ., Παπαϊωάννου 5(1), Τσαγκάρης 4, Μπάρκας, Καψής 8(1).
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάγος): Ματάκης, Ατσικνούδας 5, Τελώνης, Ζερβός 15, Μακρής 3, Ζέρβας 12, Ηλίας 11(1), Πελαρδής 9, Μπαλτζής 13(1), Παναγιωτίδης, Γιορδαμνής 2, Ζαγόρας 6(1).