www.12sports.gr

Γ.Σ. Διαγόρας

Μπάσκετ
Η ''Θύρα 6'' απαντάει στον Σταμούλη!
15:47 | Πεμ 11 Μαϊ, 2023
Εκτύπωση θέματος 7047 αναγνώσεις

Η ''Θύρα 6'' απαντάει στον Σταμούλη!

Με ανακοίνωση της η ''Θύρα 6'' απαντάει στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Θανάση Σταμούλη και αναφέρει τα εξής: ''Διαβάζοντας την ανακοίνωση - δήλωση παραίτησης του πρώην προέδρου Αθανάσιου Σταμούλη καταλήξαμε να αναζητούμε έστω ένα ίχνος αλήθειας στα λεγόμενα του! Για αυτό λοιπόν οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια γιατί αυτό κάναμε ισοβίως ! Αφού Αθανάσιε Σταμούλη αναρωτιέσαι γιατί ; Σου απαντάμε ….

28/11/22 μετά από την στήριξη που έλαβες από εμάς σε σημείο να διαταράξουμε σχέσεις ετών με φίλους και συνοδοιπόρους Διαγορίτες εξελέγην πρόεδρος .  Το μόνο πράγμα που σου ζητήσαμε σαν μέλη του Δ/Σ αφού 5 μέλη του συνδέσμου εξελέγησαν στις 6 πρώτες θέσεις ήταν να λειτουργεί με απόλυτη υγεία ο σύλλογος σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στο κομμάτι υποχρεώσεων - πληρωμών του συλλόγου , πράγμα για το οποίο υποσχέθηκες παρουσία σύσσωμου του  Δ/Σ καθώς και του κ. Στάμου Καράβα. Παρόλο που ταμείας ορίστηκε ένας από εμάς δηλαδή  ένα από τα 5 μέλη του συνδέσμου που προαναφέραμε, παραδώσαμε εν λευκώ την διαχείρηση του ταμείου και τα κλειδιά της λέσχης σε εσένα προσωπικά με την προϋπόθεση ότι θα τηρήσεις τα συμφωνηθέντα και ο σύλλογος θα λειτουργεί με περηφάνια  και ομαλότητα . 

Δύο μήνες περίπου μετά ενημερωθήκαμε ότι υπήρχε μια έντονη διένεξη με τον προπονητή volley γυναικών σε σημείο να απειλείς ότι θα εκδιωχθεί μαζί με τον γενικό αρχηγό … Η αιτία ;;;; Οτι μετά  από χορηγία - δωρεά που αφορούσε ιματισμό από φίλο του Διαγόρα  προς το τμήμα volley γυναικών του συλλόγου μας ο Αθανάσιος Σταμούλης επέμενε να πουληθούν  τα ρούχα και ο προπονητής προς τιμήν του εισηγήθηκε να δωθεί δωρεάν  όπως ήταν και η επιθυμία του χορηγού  Αθανάσιε Σταμούλη. Έχοντας λοιπόν την διαχείρηση του ταμείου του ερασιτέχνη στο 100% εν λευκώ έφτασε και  η ωρα ορισμένα τμήματα  των υποδομών να ταξιδέψουν για τις επίσημες υποχρεώσεις τους εκτός νησιού.Όταν λοιπόν ζητήθηκαν τα χρήματα για το ταξίδι από τον μοναδικό διαχειριστή του ταμείου και πρόεδρο του ερασιτέχνη Αθανάσιο Σταμούλη η απάντηση του ήταν: “Δεν υπάρχουν λεφτά και ας μην ταξιδέψουν ”. 

Ξεκαθαρίζοντας του  πρώτα  ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταξιδέψει τμήμα του Διαγόρα για επίσημες υποχρεώσεις και οτι είναι η απόλυτη ντροπή,  αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν αφού με απλά μαθηματικά τα έσοδα ήταν περισσότερα από τα έξοδα η στην χειρότερη των περιπτώσεων ήταν ισόποσα, γιατί δεν υπήρχε η κατάλληλη ρευστότητα στο ταμείο. Απάντηση δεν πήραμε ποτέ Αθανάσιε Σταμούλη! Μετά από άμεσες ενέργειες μας τελικά τα χρήματα βρέθηκαν και τα παιδιά ταξίδεψαν κανονικά για τους αγώνες τους . 
Συνεχίζουμε ,πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες των αθλητών της αντρικής ομάδας μπάσκετ προς εμάς ότι είναι απλήρωτοι για αρκετούς μήνες και ζητούσαν αν μπορούμε να παρέμβουμε ώστε να λάβουν τα συμφωνηθέντα . 

Σημειώνουμε ότι τις υποχρεώσεις της αντρικής ομάδας μπάσκετ υποχρεούνταν να καλύπτει τα οφειλόμενα η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ που αποτελούνταν από τον Αθανάσιο Σταμούλη ,κ.Στάμο Καράβα , κ. Αριστείδη Γυφτάκη και κ. Ιωάννη Ευθυμίου. Σε σχετική ερώτηση μας προς τον Αθανάσιο Σταμούλη - πρόεδρο - διαχειριστή ταμείου Γ.Σ. Διαγόρα σχετικά με το θέμα των οφειλών προς τους καλαθοσφαιριστές μας η απάντηση του ήταν : “ψεύδονται και είναι πληρωμένοι ”. Συνεχίζουμε , τα ίδια φυσικά συνέβησαν στην ακαδημία ποδοσφαίρου του  συλλόγου μας καθώς μας προσέγγισε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών ποδοσφαίρου και μας εξέφρασε την δυσφορία του για την συνεχής καθυστέρηση των πληρωμών του ίδιου αλλά και του προπονητή των ακαδημιών. 

Η απάντηση του ήταν : “Δεν μου αρέσει η φάτσα του να τον διώξουμε ”.  Συνεχίζουμε , μας προσέγγισε η καθαριστήρια των γραφείων και του κλειστού γυμναστηρίου μας εκφράζοντας την δυσαρέσκεια την για την καθυστέρηση των οφειλών και ΑΥΤΗ! Συνεχίζουμε , γίναμε δέκτες  παραπόνων από γονείς και αθλητές όπως και απο την γραμματεία,διότι δεν υπήρχε πρόσβαση στο διαδύκτιο WI-FI της λέσχης μας καθότι όπως διαπιστώσαμε παρέμενε απλήρωτο και κομμένο για αρκετό καιρό  Αθανάσιε Σταμούλη μίας και δεν ήσουν συνεπής ούτε σε συτο ως συνήθως. Συνεχίζουμε , ενώ  οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου μας ηταν έτοιμες για το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών όλης της Ελλάδας στο νησί της Κω δύο μέρες μέρες πριν το ταξίδι μας ανακοινώνεται η παραίτηση του προπονητή λόγω μη πληρωμής των δεδουλευμένων του από τον πρόεδρο και μοναδικό διαχειριστή του ταμείου Αθανάσιο Σταμούλη. 

Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους γονείς των παιδιών και τα ίδια τα παιδιά φτάνοντας στο σημείο να μεταβούν στην λέσχη του συλλόγου και μα ζητήσουν διευκρινίσεις πράγμα που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά της ιστορίας του Διαγόρα Ρόδου 1905. Μετά από συζήτηση με τους γονείς και παραίνεση μας προς τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας ενημερώσαμε τον Αθανάσιο Σταμούλη  και αυτός προέβει στην καταβολή του “ τεράστιου ” ποσού των 300 ευρώ έναντι αναφέροντας επί λέξη : “δεν υπάρχουν αλλά χρήματα στο ταμείο ”  και παράλληλα υποσχέθηκε μπροστά στα μέλη του Δ/Σ και στον κ. Στάμο Καράβα που έτυχε να είναι παρών ότι σε 15 ημέρες θα είχουν εξοφληθεί όλα τα  χρέη των προηγούμενων μηνών. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν συνέβη  ποτέ !

Συνεχίζουμε , με όλη λοιπόν αυτή την χαώδεις κατάσταση και μετά από  ενέργειες μας, ,διαπιστώσαμε εγγράφως ότι έπρεπε να υπάρχει πλεόνασμα στο ταμείο  και αφού ο κόμπος έφτασε στο χτένι, μετά από πιέσεις μας ενώπιον του Δ/Σ και του κ. Στάμου Καράβα παραδέχτηκε πως χρησιμοποιούσε όλα τα έσοδα του συλλόγου για την αποπληρωμή οφειλών της αντρικής ομάδας μπάσκετ πράγμα  το οποίο δεν υφίσταται διότι την ιδια χρονική περίοδο ήταν  απλήρωτοι  και ίδιοι παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους που τελικά αποδείχθηκαν αληθείς.  Τότε ο πραγματικός επί σειρά ετών αιματοδότης του Διαγόρα ο κ. Στάμος Καράβας πήρε τον λόγο  και εξέθεσε πως ο ίδιος έχει καταβάλει το 90% του ποσού, άρα τα νούμερα που επικαλείται ο Αθανάσιος Σταμούλης ότι κατέβαλε είναι πλασματικά αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσα  χρέη στον σύλλογο και ειδικά στην αντρική ομάδα μπάσκετ τα οποία ανέρχονται αυτή την στιγμή που μιλάμε 18.500 . 

Τώρα  ως αναφορά τις προσωπικές ικανοποιήσεις των μελών της Θύρας 6 που αναφέρεις σε πληροφορούμε ότι στα 38 ενεργά χρόνια δίπλα στον Διαγόρα μας είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για αυτά  που έχουμε προσφέρει σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο για αυτό και δεν σε βλέπουμε. Όσον αναφορά για τα υπονοούμενα περί οικονομικής ωφέλειας γελάνε και τα μουστάκια όλων των ξενοδοχοϋπαλλήλων “εργατοπατέρα μας ”.Σχετικά με την αναφορά σου στους οργανωμένους οπαδούς και στην Θύρα 6 δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να σου απαντήσουμε διότι δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο , με λίγα λόγια ΑΣΧΕΤΟΣ . 

Τώρα εάν με όλα τα παραπάνω πιστεύεις ακόμα ότι είσαι ο “ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ  ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ! Ευχόμαστε στο μέλλον ο Διαγόρας μας να μην υπάρξει θύμα βδελυρών και αναξιόπιστων και πάνω από όλα “ ΧΟΥΒΑΡΔΑΔΩΝ ” προέδρων . 
28/11/22 -9/5/2023 Έργα και ημέρες Αθανάσιου Σταμούλη …
Υγ:Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη για να πούμε και αυτά που δεν λέγονται....
ΘΥΡΑ 6 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

🔀ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  Στον Διαγόρα Αντωνιάδης και Πιέτρι!
12:20 | Κυρ 17 Σεπτ, 2023

Στον Διαγόρα Αντωνιάδης και Πιέτρι!

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Διαγόρα με δύο... παλιούς γνώριμους. Οι ''κυανέρυθροι'' συμφώνησαν με τον 29χρονο Ονούφρη Αντωνιάδη και τον 27χρονο Άντον Πιέτρι, που έπαιζαν και παλαιότερα στην ''τέντα''. Οι δύο παίκτες έχουν ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με τον ''γηραιό'' και έχουν τεθεί στη διάθεσή του Κώστα Λιβιεράτου για το νέο...

5644 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο αγιασμός του Διαγόρα (pics)
13:52 | Δευ 4 Σεπτ, 2023

Ο αγιασμός του Διαγόρα (pics)

Χθες έγινε ο αγιασμός του Διαγόρα στην ''τέντα'' με την παρουσία φίλων του συλλόγου, γονέων και αθλητών. Το ''παρών'' έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δράκος, ενώ οι ''κυανέρυθροι'' δέχθηκαν τις ευχές της εκκλησίας για τη νέα χχρονιά. Ο αγιασμός αφορούσε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη Διαγόρα,...

1816 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Το ''πάρε-δώσε'' του Διαγόρα!
09:09 | Πεμ 31 Αυγ, 2023

Το ''πάρε-δώσε'' του Διαγόρα!

Μία εντελώς διαφορετική ομάδα θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία, ο Γ.Σ. Διαγόρας, αφού σε σχέση με το περσινό ρόστερ δεν παρέμεινε κανείς παίκτης στην «τέντα». Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί 10 αθλητές για τον «γηραιό», με τελευταίο τον Βασίλη Λιβησιανό, ενώ οι κινήσεις θα συνεχιστούν, στο μεταβατικό στάδιο που...

8305 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Λιβησιανός στον Διαγόρα!
19:53 | Τετ 30 Αυγ, 2023

Ο Λιβησιανός στον Διαγόρα!

Στον Διαγόρα θα παίξει τη νέα χρονιά ο Βασίλης Λιβησιανός (δεξιά στη φωτό), ο οποίος άνηκε στο Ροδίων Άθλησις, αλλά δεν έπαιξε την τελευταία χρονιά. Ο Ροδίτης αθλητής ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ''γηραιό''. Ιδού, η ανακοίνωση: ''Ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζοντας την ενίσχυση της αντρικής μας ομάδας ήρθε σε συμφωνία...

1055 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Νικόπουλος στον Διαγόρα!
15:55 | Πεμ 17 Αυγ, 2023

Ο Νικόπουλος στον Διαγόρα!

Τον 19χρονο Ηλία Νικόπουλο, που έπαιζε στην ακαδημία Eurohoops και προέρχεται από τον Κολοσσό, απέκτησε ο Γ.Σ. Διαγόρας, που επιμένει νεανικά να χτίζει το ρόστερ του. Η επίσημη ανακοίνωση: ''Ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζοντας την ενίσχυση της ανδρικής μας ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Ηλία Νικόπουλο. Ο Ηλίας είναι 19 ετών, έχει...

2947 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Σεβάστηκα ανθρώπους χωρίς φιλότιμο''!
22:00 | Τετ 16 Αυγ, 2023

''Σεβάστηκα ανθρώπους χωρίς φιλότιμο''!

Αιχμές και μάλιστα σοβαρές άφησε ο Αντώνης Σκλήβας, για τα όσα πέρασε φέτος στον Διαγόρα, όπως ανέφερε ο ίδιος σε επιστολή του. Αναλυτικά: ''Τελείωσε μια πολύ δύσκολη χρόνια για μένα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε μπασκετικό και θα ήθελα να πω κάποια πράγματα γιατί κράτησα το στόμα μου κλειστό...

2073 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Επέστρεψε στην ''τέντα'' ο Λάμπρου!
20:25 | Τετ 16 Αυγ, 2023

Επέστρεψε στην ''τέντα'' ο Λάμπρου!

Στον Διαγόρα επέστρεψε ο 18χρονος Τάσος Λάμπρου (Νο 21), που φέτος έπαιξε στους έφηβους του Κολοσσού και προέρχεται από τον ''γηραιό''. Η ανακοίνωση: ''Ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζοντας την ενίσχυση της ανδρικής μας ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Τάσο Λάμπρου. Ο Τάσος είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην θέση 1-2 ,...

914 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Διαγόρας πήρε τον Ποδιώτη!
17:00 | Τετ 16 Αυγ, 2023

Ο Διαγόρας πήρε τον Ποδιώτη!

Τον 23χρονο Παναγιώτη Ποδιώτη, που έπαιζε στην Ελπίδα Πεταλούδων απέκτησε ο Γ.Σ. Διαγόρας. Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου: ''Ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζοντας την ενίσχυση της ανδρικής μας ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Ποδιώτη. Ο Παναγιώτης είναι 23   ετών, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στην θέση 2-3. Ξεκίνησε τα πρώτα του...

1958 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Χειμωνέττος στον Διαγόρα!
15:57 | Δευ 14 Αυγ, 2023

Ο Χειμωνέττος στον Διαγόρα!

Στον Διαγόρα θα παίξει ο 21χρονος Μιαούλης Χειμωνέττος, που άνηκε στην Ελπίδα Πεταλούδων και παλαιότερα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Η ανακοίνωση: ''Ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζοντας την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ήρθε σε συμφωνία με τον Μιαούλη Χειμωνέττο. Ο Μιαούλης είναι 21 ετών, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Ο...

2519 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  ''Μία φορά Διαγόρας, για πάντα Διαγόρας''!
20:42 | Κυρ 13 Αυγ, 2023

''Μία φορά Διαγόρας, για πάντα Διαγόρας''!

Ο Γιάννης Μητσού είναι ο νέος αρχηγός του Διαγόρα και μίλησε για τη συμφωνία του με την ομάδα. Αναλυτικά: ''Με την σειρά μου λοιπόν θα ήθελα να ευχηθώ καλή μπασκετική σεζόν να έχουμε με υγειά. Έπειτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Ευθυμίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο...

6876 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Κλείνει Ηλυσιακό ο Μποζιτς!
14:26 | Κυρ 13 Αυγ, 2023

Κλείνει Ηλυσιακό ο Μποζιτς!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Στέφαν Μποζιτς βρίσκεται ο Ηλυσιακός. Ο Ροδίτης αθλητής αναμένεται να δώσει τα χέρια με την ομάδα των Ιλισίων, που θα παίξει στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής. Ο Μποζιτς έπαιξε φέτος στη Β Εθνικη με τη φανέλα του Διαγόρα και τη νέα σεζόν θα...

4638 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Γιάννης Μητσού στον Διαγόρα!
21:34 | Παρ 11 Αυγ, 2023

Ο Γιάννης Μητσού στον Διαγόρα!

Στον Διαγόρα επέστρεψε ο 29χρονος Γιάννης Μητσού, που δεν θα συνεχίσει όπως γράψαμε στην Ελπίδα Πεταλούδων. Ο ''γηραιός'' ανακοίνωσε τη συμφωνία: ''Ο Γ.Σ.  Διαγόρας συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Μητσού. Ο Γιάννης   είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Έχει αγωνιστεί...

805 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Στον Διαγόρα Σταυρόπουλος και Μιχαηλίδης!
15:36 | Σαβ 5 Αυγ, 2023

Στον Διαγόρα Σταυρόπουλος και Μιχαηλίδης!

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Διαγόρα, ο οποίος συμφώνησε με τον Ανδρέα Σταυρόπουλο, που έπαιζε στο εφηβικό τμήμα του Ροδίων Άθλησις και τον 20χρονο Γιάννη Μιχαηλίδη, που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Σάμου. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Ο Γ.Σ. Διαγόρας  συνεχίζοντας την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ήρθε σε συμφωνία με τον...

736 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Παπανθύμου στον Διαγόρα!
12:03 | Παρ 4 Αυγ, 2023

Ο Παπανθύμου στον Διαγόρα!

Στον Διαγόρα θα παίξει τη νέα χρονιά ο νεαρός Σταύρος Παπανθύμου (Νο 12), που αγωνιζόταν στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Η ανακοίνωση της ομάδας: ''Ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας  ήρθε  σε συμφωνία με τον Σταύρο Παπανθύμου. Ο Σταύρος είναι 18 ετών , έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στην θέση PF....

2938 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Γκοτζάι στον Διαγόρα!
18:05 | Πεμ 3 Αυγ, 2023

Ο Γκοτζάι στον Διαγόρα!

Στον Διαγόρα επιστρέφει ο Φίλιππος Γκοτζάι, ο οποίος παράλληλα επιστρέφει και στην ενεργό δράση. Ο νεαρός αθλητής προέρχεται από τις ακαδημίες του Κολοσσού και τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί ξανά στον Διαγόρα μετά από τέσσερα χρόνια. Η ανακοίνωση: ''Ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας  ήρθε  σε συμφωνία με...

2438 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Χατζηγεωργίου επέστρεψε στον Διαγόρα!
16:02 | Πεμ 3 Αυγ, 2023

Ο Χατζηγεωργίου επέστρεψε στον Διαγόρα!

Στον Διαγόρα επέστρεψε μετά από λίγους μήνες, ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την ομάδα. Μετά την παρουσία του στον Φ.Ο. Βροντάδου, ο νεαρός παίκτης επιστρέφει στον ''γηραιό''. Η ανακοίνωση: ''Ο Γ.Σ. Διαγόρας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου ήρθε σε προφορική...

7161 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Ο Διαγόρας θέλει τον Παντελίδη!
12:24 | Πεμ 3 Αυγ, 2023

Ο Διαγόρας θέλει τον Παντελίδη!

Για την απόκτηση του Κώστα Παντελίδη (Νο 6) από την Ελπίδα Πεταλούδων, κινείται ο Γ.Σ. Διαγόρας. Οι ''κυανέρυθροι'' έκαναν κρούση στο νεαρό πόιντ-γκαρντ της Ελπίδας για να μετακομίσει στην ''τέντα''. Ο Παντελίδης ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας της Κρεμαστής και θα κληθεί να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην...

2839 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Με Λιβιεράτο και Μαρκάκη ο Διαγόρας!
10:40 | Δευ 31 Ιουλ, 2023

Με Λιβιεράτο και Μαρκάκη ο Διαγόρας!

Ο Κώστας Λιβιεράτος (επιστρέφει στην ''τέντα'') και ο Αντώνης Μαρκάκης είναι τα νέα πρόσωπα στον Γ.Σ. Διαγόρας, με τον πρώτο να αναλαμβάνει το ανδρικό, το εφηβικό και το παιδικό τμήμα, ενώ ο Μαρκάκης τους παμπαίδες. Ο Λιβιεράτος τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί με το εργασιακό τουρνουά μπάσκετ και ο Μαρκάκης ήταν...

2819 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Απλώνει τα δίχτυα του ο Διαγόρας!
09:25 | Κυρ 23 Ιουλ, 2023

Απλώνει τα δίχτυα του ο Διαγόρας!

Ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος θα ανακοινώσει προσεχώς το νέο του προπονητή, έκανε κρούση για να αποκτήσει τρεις παίκτες της Ελπίδας Πεταλούδων. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν προτάσεις στον Δημήτρη Σταύρου, τον Μιχάλη Βασιλαράκη και τον Κώστα Παντελίδη, που φέτος έπαιξαν στην ομάδα της Κρεμαστής. Ο «γηραιός» ψάχνει για να ενισχύσει το...

3180 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
  Μιλάει με Λάμπρου ο Διαγόρας!
21:45 | Παρ 21 Ιουλ, 2023

Μιλάει με Λάμπρου ο Διαγόρας!

Κοντά στην επιστροφή του στον Διαγόρα βρίσκεται ο Τάσος Λάμπρου (στη φωτό με το Νο 21), ο οποίος συζητάει με την ανδρική ομάδα για να παίξει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Μετά την παρουσία του στο εφηβικό τμήμα του Κολοσσού, ο 18χρονος πόιντ-γκαρντ συζητάει για να επιστρέψει στην «τέντα». Ο νεαρός αθλητής...

5647 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
 

Ειδησεις ομαδων

(ΜΠΑΣΚΕΤ)